Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
billy-kid
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Loka 26, 2011 10:03 pm

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja billy-kid »

Tämä Janin ex- Kati käsittääkseni muutti paikkakuntaa lusittuaan tuomionsa Nastolaan, maaseudun rauhaan :D löysi ilmeisesti elämänrakkauden ja aloitti uuden elämän :wink:
12.1.2012 löytyi kaksi rotukoiraa tapettuna(säkeistä)Nastolasta puukotettu/ampuma-asetta käytetty :twisted:

Avatar
Kaizer Sose
Jack Bauer
Viestit: 961
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

ja elämänsä rakkaus istui linnassa? Liivi tuo liivi vie;)
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.

hovinsaari
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: La Elo 18, 2018 5:23 am

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja hovinsaari »

Mitähän Katille ja Niko Jari Andrealle kuuluu nykyään? Terveisii oisin laittanu :wink:

uuniin
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Tammi 06, 2021 2:36 pm

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja uuniin »

"Teloittaja" syytteessä törkeästä lapsenraiskauksesta. Liekkö nimi pysynyt samana?
Teloittaja-tappajaa epäillään nyt törkeästä lapsenraiskauksesta

Eilen klo 23:29

Pirkanmaalla tutkittava törkeä lapsenraiskaus etenee pian syytevaiheeseen. Miehellä on taustallaan teloitustyyliin tehty henkirikos.

Pirkanmaan käräjäoikeudessa jatkettiin tällä viikolla jo syksyllä vangitun törkeästä lapsenraiskauksesta epäillyn nelikymppisen miehen vangitsemista.

Asiassa syytteen nostamisen määräaika on 22. tammikuuta, ja tutkinta on lähellä valmista, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kari Aaltio.

Lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat tyypillisesti tiukasti salaisia uhrien eli asianomistajien suojelemiseksi. Niin tälläkin kertaa.

– Käräjäoikeus on julistanut kaikki asiakirjat salassa pidettäviksi. Poliisilta lähtee syyttäjälle aikoinaan kaikki asiakirjat salassa pidettävinä. Kun käräjäoikeuden tuomio tulee, siitä todennäköisesti julkinen versio annetaan. Tässä on nimenomaan asianomistajien henkilöllisyyden suojaamisesta kyse. Loppumetreillä ollaan, ja meiltä se siirtyy syyttäjälle heti, kun viimeinen kuulustelu saadaan tehtyä.

Aaltio ei kerro mitään teon olosuhteista, tapahtumapaikasta tai -ajastakaan.

Tappoi eksänsä miehen teloitustyylillä

Miehellä on taustallaan henkirikos, josta hänet tuomittiin aikoinaan Kotkan käräjäoikeudessa ja silloisessa Kouvolan hovioikeudessa.

Mies tunnusti ampuneensa 10. marraskuuta 2006 Kotkassa entisen vaimonsa uuden miesystävän. Tekoaikaan 26-vuotias mies ampui nukkuvaa uhriaan yhdeksän kertaa päähän ja ylävartaloon.

Syyttäjä haki tuomiota murhasta vedoten siihen, että tappaja oli liikkeellä nimenomaan tappaakseen ja oli yhdessä entisen vaimonsa kanssa miettinyt tekoa jo edeltävänä päivänä.

Uhri oli väkivaltarikollinen

Käräjäoikeus ratkaisi asian käyttäen kokonaisharkintaa.

Entisellä avioparilla oli yksi yhteinen lapsi. Uusioperheen isä, henkirikoksen uhri, oli eri tavoin uhkaillut ja painostanut uutta naisystäväänsä. Hän oli toivonut tämän eroavan työstään ja jäävän kotiin hoitamaan lapsia. Mies tiedettiin myös väkivaltaiseksi tämän pahoinpideltyä aiemmin vaimoaan, jonka kanssa oli vireillä mutkikas eroprosessi.

Teon alla mies oli soittanut naisystävälle, siis tekijän entiselle vaimolle, että tämän pitää tulla töistä kotiin, tai hän hajottaa paikkoja ja tulee työpaikalle riehumaan. Myöhemmin mies uhkaili ampumisella naista ja uusioperheen kolmea lasta. Naisen palattua kotiin oli omaisuutta hajotettu ja poliisit paikalla. Mies oli pakottanut naisen myöhemmin eroamaan työstään pitämällä asetta tämän ohimolla. Henkirikoksen uhrilla oli myös taustalla useita väkivaltatuomioita.

Näin ollen oikeus katsoi, että uhrilla oli suuri osuus tapahtumaketjussa, eikä tappoa voitu pitää kokonaisuutena arvostellen törkeänä. Miehen katsottiin tehneen tekonsa syyntakeisena. Hänet tuomittiin samalla kätkemisrikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja huumausainerikoksesta. Tuomio oli 10 vuotta ja 2 kuukautta vankeutta. Mies passitettiin Vantaan vankilaan. Tiedossa ei ole, kuinka pitkään nyt törkeästä lapsenraiskauksesta epäilty mies tappotuomiotaan istui.

Hovioikeus käsitteli myöhemmin uhrin avioeroa hakeneen vaimon korvausvaatimuksia, mutta piti käräjäoikeuden tuomion voimassa.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/80cd ... a61785664e

Jaguaari
Rico Tubbs
Viestit: 1245
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

Hyvin näyttää menevän.. 😅

jepulis82
Axel Foley
Viestit: 2238
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Teloittaja-tappajaa epäillään nyt törkeästä lapsenraiskauksesta

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Tässä taas yksi yhteiskunnan tukipilari jolle pitää toki antaa uusia mahdollisuuksia koko elämänsä. Ihanan halpaa lystiä. Sitten valitetaan ettei ole rahaa.
"Those who want respect, give respect."

Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3018
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Teloittaja-tappajaa epäillään nyt törkeästä lapsenraiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Muuttanut vaan Pirkanmaan seudulle riehumaan? Näemmä säälittävä tapaus.

JH1985
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Su Marras 01, 2020 11:32 am

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja JH1985 »

Olikohan jossain sometilejä?

Tovi
Sofia Karppi
Viestit: 446
Liittynyt: Su Marras 22, 2015 12:18 pm

Re: Mr. Juvan teloitus, Kotka -06

Viesti Kirjoittaja Tovi »

Jaguaari kirjoitti:
La Tammi 09, 2021 6:32 am
Hyvin näyttää menevän.. 😅
Sana "lapsenraiskaus" ei saa mun päässä aikaan yhtään mielleyhtymää joka ajaisi laittamaan nauruhymiöitä esille. Taas on jonkun lapsen/nuoren loppuelämä pilalla ja uhri nyt on varmasti asiaan syytön.

Ja 9 laukauksella surmattu, yhdessä asiaa suunniteltu ja menee tappona, ei edes törkeänä. Tämmöisen surmatyön toteuttaminen näyttää taas, että Suomi ei ole oikeusvaltio uhrille. Jos tekee tahallisen henkirikoksen niin kyllä silloin pitäisi pystyä tekijä poimimaan pois yhteiskunnasta, koska kuten taas näemme, niin eheytymistä ei linnassa näin paatuneille tekijöille tapahdu ja törkeät teot jatkuu. Uhreja tulee lisää, he (sis. omaiset) eivät saa oikeutta ja yhteiskunta maksaa.
SARJAkuristaja, mäkkäriampuja ja monet muut, You name it, we got it...

Vastaa Viestiin