60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Naattori
Alibin kestotilaaja
Viestit: 338
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 8:05 pm

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Naattori » To Marras 22, 2012 8:00 pm

Huh huh mihin tahtiin te tänne kirjotatte :shock:
Eihän tässsä ehdi kohta töissä käydä..kunhan ei menisi homma Kesti-ketjun tyyppiseksi, jota kohta ei jaksa enää kukaan lukea.

Mielenkiintoisia ja huomattavasti vähemmän mielenkiintoisiakin tarinoita tänne oli taas tullut. Kuten jo aikasemmin sanoin, en itse usko palkkatappajaan. Eihän tässä ole mitään siihen viittavaa (ainakaan julkisuuteen annettu, eikä tekotavassakaan). Mun mielestä myös uhrin poika, tyttö ja tytön poikaystävä voitais ihan heti jättää pois. Ihan vaikka kunnioituksesta näin aluksi, jos ei muuten.

Niin, siitä koirasta kun täällä on kyselty. En tiedä onko sitä olemassa, mutta se siinä Iltapulun yhdessä kuvassa oleva näyttäis tiibetinmastiffilta. Jos talossa/pihalla on sellainen ollut ja tekijä koiralle tuntematon, on koiran pitänyt olla ensimmäinen uhri. Muuten sen ohi ei ole tultu.

nambrosini
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Su Marras 14, 2010 4:19 pm

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja nambrosini » To Marras 22, 2012 8:13 pm

Tämä on ensimmäinen viestini minfolle, hei vaan! Tuosta koirasta tuli mieleeni että jos koira todella oli tiibetinmastiffi, pelkäsikö uhri jotain? Mitään karjaa koiralla ei (käsittääkseni) ollut vartioitavana, ja rotua kuvataan näin: "Vartioimisen erityisasiantuntija.....kun vieras ihminen on saapunut koiran alueelle tämä ryntää vieraan luo haistelemaan. Jos vierailija pysyy paikoillaan hän on turvassa. Muuten koira tarttuu ja pitää kiinni tarvittavalla voimalla kunnes isäntäväki saapuu paikalle. "

Ihraponnari
Sammakkoprofessori
Viestit: 403
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 8:09 pm

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Ihraponnari » To Marras 22, 2012 8:18 pm

Dr Bergmeister kirjoitti:
Ihraponnari kirjoitti:
Ghostface Killah kirjoitti:
Peitteellä on varmasti pidetty loitolla median edustajat, kun ruumis on siirretty autoon.
Sisälä on puutarhakalusteet. siksi peitetty. mutta tutkintaa suoritetaan siinä kohtaa.
Vihreä pressu ei poliisin sanojen mukaan liity millään tavalla tähän rikokseen. Eilisessä Iltalehdessä olleessa artikkelissa rikoskomisario Huhta-aho sanoo, että pressu on siinä siksi, että talossa oli menossa terassiremontti. Minulla ei ole mitään syytä epäillä hänen sanojaan.
Miksi olisi ? Ei kukaan sitä epäilekkäään. Eräässä videeosa tutkijat ovat pääosin terasilla. Tutkimassa surmapaikkaa ?
Onkohan surma tehty kuistila ?

Tiina
James Bond
Viestit: 7368
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Tiina » To Marras 22, 2012 8:20 pm

^Kyllähän sitä luulisi, että jos koira on ollut talossa/pihassa ja tämä tappaja olisi siitä ensin selvää tehnyt, niin se olisi mainittu. Voihan se olla, että kyltti on hommattu vaan pelotteeksi (joidenkin talojen seinissä on pelotteena: alueella kameravalvonta-kyltti) tai sitten koira on jo edesmennyt ja kyltti vaan jätetty muistoksi. Ei meillä ainakaan kukaan päässyt ulko-ovelle asti ilman, että koira sitä ei olisi huomannut. Eikä edes mikään suojelukoirarotu kyseessä.

NeitiEtsivä
Neuvoja-Jack
Viestit: 279
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 10:25 pm
Paikkakunta: Eagle

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja NeitiEtsivä » To Marras 22, 2012 8:24 pm

Niin tosiaan kuulin et mastiffi niillä on joskus ollut mut mastiffejakin on tietty monia, se tavallinen ja noi muut. Ilmeisesti sit tiibetinmastiffi on ollut. Mut siitä nyt on aikaa ainakin kun varmasti sellainen on ollut ja eri asuinpaikassakin mut miksei olis voinut olla samaa rotua edelleen tai jopa sama, en tosiaan tiedä onko siitä 10 vai 20 vuotta kun joku mastiffi on ollut.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6807
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » To Marras 22, 2012 8:39 pm

Ne teipit. Kaiketi ovat Krp:llä erittäin tarkassa syynissä. Kaiketi toisista teipeistä löytyy vain pojan sormenjäljet ja pojan vaatteiden kuituja, jos hän on isänsä käskystä teipannut. Mutta toisista teipeistä millä poika on mahdollisesti teipattu pitäisi löytyä jonkun muunkin jälkiä ja kuituja. Vaikka olisi ollut OJ hanskat kädessä niin niistäkin teippiin jää kuituja.
Jos teipeistä löytyy vieraat sormenjäljet niin rekistereitä selataan vauhdilla.
Ei tästä tule uutta Ulvilaa. KRP hoitaa homman himaan.
Vai hoitaako?
Täällä tänään, missä huomenna?

Naattori
Alibin kestotilaaja
Viestit: 338
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 8:05 pm

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Naattori » To Marras 22, 2012 8:46 pm

nambrosini kirjoitti:...rotua kuvataan näin: "Vartioimisen erityisasiantuntija.....kun vieras ihminen on saapunut koiran alueelle tämä ryntää vieraan luo haistelemaan. Jos vierailija pysyy paikoillaan hän on turvassa. Muuten koira tarttuu ja pitää kiinni tarvittavalla voimalla kunnes isäntäväki saapuu paikalle. "
Ensinnäkin, tervetuloa joukkoon!
En tiedä mistä tuo osa rotumääritelmää on otettu, mutta ei se ihan noin mustavalkoista ole.
Kouluttamaton vartiokoira käy harvoin kiinni, toki poikkeuksia on. Kyseessä on kuitenkin massiivinen rotu, joka saa ilman hampaitakin maihin hoikan tai normaalivartaloisen nuorenmiehen. Tiedän useita tapauksia, joissa vastaavanlainen rotu on pysäyttänyt "tunkeilijan" (tv-lupatarkastajan, sähkömiehen tai joulukalanterien myyjän..)ihan vaan kaatamalaa, kovin monella ei siitä ole pokkaa ylös nousta.
nambrosini kirjoitti:Tuosta koirasta tuli mieleeni että jos koira todella oli tiibetinmastiffi, pelkäsikö uhri jotain?
Kyllä tämä on ihan tavalline rotu siinä missä muutkin mastiffi molossit. Meilläkin on samaan genreen kuuluvia kaksi, enkä mä mitään pelkää :wink: Se nyt vaan on niin, että toiset tykkää lamppuharjoista ja toiset vasikoista.

jarmo.janis
Charlien Enkeli
Viestit: 1982
Liittynyt: Su Heinä 29, 2012 6:25 pm
Paikkakunta: kaakkois suomi

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja jarmo.janis » To Marras 22, 2012 8:57 pm

Ghostface Killah kirjoitti:
Ihraponnari kirjoitti:Onkohan surma tehty tuolla ulkona sijainneella kuistila ?
Peitteellä on varmasti pidetty loitolla median edustajat, kun ruumis on siirretty autoon.
Osa rakennuksesta oli viikolla lukemieni lehtitietojen mukaan peitetty ennaltasuunniteltujen rakennus ja korjaustöiden tähden.

Madame*Fate
Parranpäristäjä
Viestit: 76
Liittynyt: Ke Tammi 05, 2011 1:06 am

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Madame*Fate » To Marras 22, 2012 9:44 pm

Nyt näyttää siltä, että palkkamurhaajina toimineet ufot, ovat harrastaneet villiä S/M seksiä aa:n ja pojan kanssa, sitoneet heidät ja lopuksi ristiinnaulinneet.
:shock:
Mistä te oikeesti revitte näitä juttuja???

Joo, kyllähän niitä todella sairaita rikoksia on, mutta rohkenisin ihan jo näin mututuntumaltakin väittää, että silloin tarvii rikoksen uhrillakin olla jo melkoisen erikoinen elämä. Varsinkin kun näyttää sille, että uhri on valittu, eikä satunnainen. Ja tottakai se herättää keskustelua kun poliisit sanoo, että rikoksessa on elämälle vieraita piirteitä, mutta kuitenkin....

Jossain Alibissa oli hiljattain juttua siitä, että rahanpesu onnistuu asianajajien asiakasvarojen tilien kautta. Oliskohan tässä jotain perää rikokseen motiiviin liittyen...

Tiina
James Bond
Viestit: 7368
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Tiina » To Marras 22, 2012 9:50 pm

Madame*Fate kirjoitti:Nyt näyttää siltä, että palkkamurhaajina toimineet ufot, ovat harrastaneet villiä S/M seksiä aa:n ja pojan kanssa, sitoneet heidät ja lopuksi ristiinnaulinneet.
:shock:
Mistä te oikeesti revitte näitä juttuja???
Ehkä hippasen vilkas mielikuvitus on päässyt valloittumaan. Mutta osittain voi kyllä syyttää tiedotustakin. Mitäs ruokkivat näillä ihmeellisillä sanankäänteillä sitä... :)
Mitäpä luulette. Saammeko koskaan edes kuulla mikä tässä on ollut niin ennen kuulumatonta vai pidetäänkö oikeudenkäynti (kunhan se syyllinen nyt ensin löytyy)suljetuin ovin...

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6807
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » To Marras 22, 2012 9:54 pm

Suljetuin ovin, mikäli tekijä löytyy perhepiiristä.
Mutta vaikka näin kävisikin niin tuomiolauselma on julkinen ja siitä voi jotakin päätellä elämälle vieraista piirteistä.
Jos on ulkopuolinen tekijä niin open doors.
Täällä tänään, missä huomenna?

pahis
Alibin kestotilaaja
Viestit: 346
Liittynyt: La Marras 15, 2008 1:09 am

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja pahis » To Marras 22, 2012 10:00 pm

Ei mikään todista varmaankaan suuntaan eikä toiseen sen suhteen onko tekijä ollut palkkamurhaaja vai ei. Vai luuletteko että palkkamurhaaja on jonkun tietyn koulutuksen läpikäynyt ammattilainen?? Jonka konsepti ja kädenjälki automaattisesti paistaa läpi työn jäljessä? Ihan täys tunari voi olla liikkeellä jonkun palkkaamana, ja ns ammattimaisesti toiminut voi olla liikkeellä henk kohtaisten syiden motivoimana. Ihmisiä on erilaisia. Ja ei sekään mahdotonta ole että tekijä on sairas psykopaatti jolla on ollut nautintosyistä pakkomielle päästä kiduttamaan ja murhaamaan.

Spekuloida voi maailman tappiin asti. Jos kyseessä olisi sellainen mafiaelokuvista tuttuun stereotypiaan sopiva ammattilainen ni sillon tuskin olis noin toimittu. Vähintäänkin olis kaikki talossa olleet surmattu ja lähtiessä sytytetty hirsitalo komeasti roihuamaan. Kivijalkaa myöten palaneesta talosta olis ollut hankala dna ta etsiä, ja teipatut elävältä palaneet uhrit olis ehkä löytyneet lattioilta ihan niinkuin löytyy yleensäkin tulipalossa tuupertuneet uhrit. Jos palo olis sytytetty ilman polttonesteitä ni siinäpä olis ollu tutkijoilla miettimistä. Teipit olis palanut ehkä sen verta täydellisesti ettei niiden osuutta ja olemassaoloa olis tajuttu ollenkaan. Herää vaan kysymys, että kuinkahan paljon älykkäät henkilöt on onnistunut suomessa surmata ihmisiä ilman että rikoksen osuutta tapahtuneeseen on osattu ollenkaan epäillä. :( rahasta tai henk kohtaisin motiivein.

Se on kuitenkin selvää, että toi Kotkan tapaus taitaa olla sellainen missä on hyvät mahdollisuudet tutkinnalla päästä positiiviseen lopputulokseen. Sen verta paljon tän hetkisten tietojen valossa on tutkijoilla ns mitä tutkia.
Erään kuusikymppisen heimopäällikön tapauksessa tehokkaimmaksi lahjaksi osoittautui neljä sinistä Viagra-pilleriä.

- Hän totesi, että olemme mahtavia miehiä. Sen jälkeen saimme tehdä hänen alueellaan mitä halusimme, agentti kertoi.

Justina
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 168
Liittynyt: Ma Loka 19, 2009 8:51 am

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Justina » To Marras 22, 2012 10:14 pm

Veikkaan että syy murhaan löytyy jostakin asianajajan ajamasta jutusta.

zalando
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 35
Liittynyt: To Marras 15, 2012 11:43 am

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja zalando » To Marras 22, 2012 10:22 pm

60v asianajajan ammattissa vuosia toiminut henkilö on takuulla hoitanut useita juttuja joissa tunteet siinämäärin pinnassa, että sieltä löytyy takuulla syyllinen - siis noista hänen hoitamistaan jutuista.

Jäätynyt enkeli
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 164
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2010 1:29 am

Re: 60 v. mies surmattiin Kotkassa 15.11.2012

Viesti Kirjoittaja Jäätynyt enkeli » To Marras 22, 2012 10:23 pm

" Elämälle vieraat piirteet". Tulee väkisinkin mieleen joku satanismin tyylinen teloitustapa, missä veret valutetaan uhri"lampaasta".

Kyllä tosiaan ihmetyttää tekijän tuntomerkkien vähäisyys. Pituutta esimerkiksi ei pitäisi olla kovin vaikeaa arvioida. Ja tuo puolustautuminen kaksi yhtä vastaan ei välttämättä kyllä toimi. Jos ovesta tulija on päätä pidempi vanttera jantteri vastaan 60-vuotias kirjanoppinut taideharrastaja (en tosin tiedä fyysisestä kunnosta) ja 16-v poitsu joka saattaa olla vielä hyvinkin hintelä kasvuvaiheessa oleva teini. Ei paljon tarvitse kun ottaa pillistä kiinni ja nostaa seinälle niin se vastaan rimpuilu on vähän niinkun sitten siinä :(

Vastaa Viestiin