Mies murhattiin Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Nevelyn
Alokas
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Syys 06, 2011 4:16 pm

Re: Asunnosta löytyi kuollut mies Kuopiossa 2013

Viesti Kirjoittaja Nevelyn » Pe Touko 09, 2014 4:59 am

Ok, kiitos tiedosta. Vanhaksi nettitutuksi paljastui sitten kuitenkin. :(

Haarahaukka
Sammakkoprofessori
Viestit: 463
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Mies murhattiin Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka » La Touko 10, 2014 1:39 pm

Eilen illalla on ollut Inkilänmäellä siinä Patakukkulan toisessa osoitteessa Inkiläntiellä puukotus, jossa myös kuopiolaisia ja iisalmelaisia osallisena. Ei ole ollut lehdessä, mutta työkaveri oli paikalla sattumalta ja kuullut tapauksen tuoreeltaan asiakkaalta,mjoka oli lähtenyt tilanteesta karkuun. Ambulanssit ja poliisit tulivat vastaan. Myös poliisi on jututtanut heti työkaveria tilanteen selvittyä.

en tiedä liittyykö suoraan jotenkin tähän tapaukseen.
Buy the ticket, take the ride!

DollariExpress
Lovejoy
Viestit: 1702
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Mies murhattiin Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013

Viesti Kirjoittaja DollariExpress » La Touko 10, 2014 4:58 pm

Haarahaukka kirjoitti:Eilen illalla on ollut Inkilänmäellä siinä Patakukkulan toisessa osoitteessa Inkiläntiellä puukotus, jossa myös kuopiolaisia ja iisalmelaisia osallisena. Ei ole ollut lehdessä, mutta työkaveri oli paikalla sattumalta ja kuullut tapauksen tuoreeltaan asiakkaalta,mjoka oli lähtenyt tilanteesta karkuun. Ambulanssit ja poliisit tulivat vastaan. Myös poliisi on jututtanut heti työkaveria tilanteen selvittyä.

en tiedä liittyykö suoraan jotenkin tähän tapaukseen.
mitä helvettiä taas,mistä sä keksit että se jotenkin liittyy tähän? laita kaikki muutkin kuopion eiliset ja toissapäiväiset rikoset tähän ketjuun,ei sitä tiiä vaikka ne liittyy tähän.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

Haarahaukka
Sammakkoprofessori
Viestit: 463
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Mies murhattiin Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka » La Touko 10, 2014 7:02 pm

No tuolta Inkilänmäeltä on varastettu auto ja romutettu Pitkälahdessa. Mutta tossa puukotuksessa sama piiri pieni pyörii.
Buy the ticket, take the ride!

Fantine
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 10:47 am

Re: Mies murhattiin Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013

Viesti Kirjoittaja Fantine » Su Touko 18, 2014 9:47 pm

No jopas nyt, oon ton naispuolisen tekijän kans ollu samassa koulussa, jos on tosiaan tuo FB:n tyttö. :shock: Ei kyllä oltu tekemisissä erityisemmin, kun ei samalla luokalla oltu, en ees nimeensä muistanu. Vähän ehkä oudon oloinen oli koulussa, mutta ei mitenkään silmiinpistävästi. Ja muistelen et jotkut valopäät tais häntä kiusata. Näytti tuolla FB-kavereissa olevan muutamia, joiden tiijän vetäneen muutakin kun pulkkaa eli sopinee sit kuvioon...

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6422
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mies murhattiin Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » To Touko 21, 2015 9:28 pm

Itä-Suomen hovioikeus on tänään pitänyt voimassa Markus Happosen ja Heidi Puustisen elinkautiset vankeusrangaistukset. Hovi oli määrännyt syytetyt mielentilatutkimukseen, missä heidät todettiin syyntakeisiksi.

21.05.2015 22:51

Inkilänmäen murhaajille elinkautiset vankeustuomiot

Itä-Suomen hovioikeus tuomitsi torstaina kuopiolaisen 31-vuotiaan Heidi Puustisen ja 32-vuotiaan Markus Happosen elinkautisiin vankeusrangaistuksiin murhasta.

Oikeuden mukaan kaksikko surmasi keski-ikäisen iisalmelaisen miehen erityisen raa'alla ja julmalla tavalla Kuopion Inkilänmäellä marraskuussa 2013.

Jo käräjäoikeus tuomitsi kaksikon murhasta. Hovioikeus määräsi heidät kuitenkin vielä viime vuonna mielentilatutkimuksiin, jotka valmistuivat tämän vuoden puolella. Mielentilalausuntojen mukaan molemmat syytetyt olivat syyntakaisia.

Kahden henkilön tekemä murha ja nainen toisena päätekijänä ovat Pohjois-Savossa hyvin harvinaisia tapauksia.

Teko tapahtui, kun tekijät ja heidän uhrinsa juopottelivat päihdetukiasunnossa. Porukka käytti päihdyttäviä lääkkeitä kirkkaan viinan lisäksi.

Naisella ja uhrilla oli illan aikana riitaa. Kun Happonen oli vessassa, Puustinen iski uhria veitsellä vatsaan.

Uhri pyysi muita soittamaan apua, mutta he eivät soittaneet. Uhri ei pystynyt millään tavoin puolustamaan, kun kaksikko pisteli uhria vielä veitsellä ylävartaloon ja sahasi kaulaan. Uhri menehtyi noin kahden tunnin verenvuodon jälkeen.

Tekijät tivasivat väkivallan aikana uhria luovuttamaan heille pakettiautonsa avaimet. Kaksikko pakeni autolla seuraavana aamuna Mikkeliin, jossa poliisipartio sai heidät kiinni.

Lähde: Savon Sanomat

Tuotu esiin uutinen linkin takaa
-NILS-

Vastaa Viestiin