Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13484
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Muppe kirjoitti:Vankiloiden ruuat on hyviä,avotaloissa ihan loistavia ja sitä todellakin saa tarpeeksi,jäkiruokaakin on jokapäivä ja tuoretta leipää eri sorttia,se tuskin on viattoman Hakalan vika vaikka DL onki aina paha olla? turha sinunkaan aukoa naamaa,todennäköisesti syyttömälle miehelle joka ei todellakaan päätä noista mainitsemistasi asioista.Ole hiljaa joskus kun et osaa nykyään kommunikoida vaan vittuilet kelle sattuu,sua varmaan hakataan paljon ulkona? Ja PS avotaloissa joka vangilta otetaan ruokaraha palkasta pois automaattisesti,en muisita paljon se oli,mutta sen verran kuin kävis lounaspaikassa melkein ja se on monessa talossa yks ateria päivässä,klo 16.00,ei muita ruokia, ei vkl ollenkaan,ne ostetaan itse kokonaan.
Mutta sitähän sinä et tiennyt,kun et muutenkaan tiedä paljon mitään vaan se on Hakalan vika että linnassa saa ruokaa jonka vanki maksaa palkastaan, joka ikinen syöty ateria.

Ja pilven poltto,sinäki käyt kuitenkin kapakassa ja juot pirkka kaljaa,miksi sinun elämä on niin huonoa,täyttä paskaa varmaan kun niin teet? toi sun jatkuva ruikutus ja itkeminen on todella vastenmielistä,oot varmaan läpimätä ihminen muuutenkin kuin netissä?

Ja nyt se vasikoi mut komannen kerran viikon banniin,ihan kuten kunnon läpimätä tekee :D
poistettu lautamiestekstia
t:mode


Mihin ihmeessä päihteitä tarvitaan? Heikon itsetunnon kohottamiseen, jotta voi tuulipuku yllä ja karvalakki silmillä öristä jotain sekavaa, sekä pummia tupakkaa ja vittuilla muille kohtalotovereille jossain kälyisessä kapakassa, eikä tyhjässä sisimmässään sallia kenellekään sen parempaa kuin itselle - samaa kaljanhuuruista pitäisi olla muidenkin elämä kuin itsellä.

Oliko se vittuilua kun totesin Hakalan kehuvan ruokaa? Ei ollut. Oli kiva kuulla, että ruoka maistuu, eikä mies marise kuten tekee moni muu - niin vanki kuin tp-hakija. Hakala myös kehuu vankilan oloja, eikä sorru ruikuttamiseen. Mutta kohdallaan kortti toi ja kortti vei.

Hakalan syyttömyyden ja syyllisyyden päättävät ihan muut kuin me. Vankilat ovat syyttömiä täynnä, eikä Hakalan tarina ole ensimmäinen laatuaan.

Oletan päihteiden käytön sekoittaneen sinun pääsi; pöhnässä suollettu sekava vuodatus vailla kosketusta todellisuuteen. Ennusteesi ei hyvältä näytä, mutta itse olet tiesi valinnut. Nauti siitä.

Se, että olet ollut vankilassa, ei tee sinusta alan asiantuntijaa. Tai oikeastaan kyllä; erään talousrikollisen sanontaa käyttäen "vankilassa istuvat vain ne, jotka ovat sen verran tyhmiä, että jäivät kiinni". Ja vapauduttuaan tulevat kehumaan itseään..

Nimimerkki Muppe otti tosissaan aikoinani esittämäni leikkimielisen ehdotuksen metrin välein sijaitsevista hidastetöyssyistä liikenteenturvallisuuden parantamiseksi. Siitä tämä vainoaminen johtuu.
- Esimerkki siitä kuinka alkkoholin ja kannabiksen pehmittämät aivosolut eivät tunnusta sarkasmia.

Ei, en vasikoi sinua. Et ole sen arvoinen.

Toivotaan, että Hakalan elämä asettuu uomiinsa kun mies vapautuu. Ehkä seuraavalla kerralla osaa valita seuransa paremmin ja välttää näitä tosielämän muppeja.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3092
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja CSI »

Doctor Lecter kirjoitti:
CSI kirjoitti:Matti Hakalan elämäntilanne oli ennen henkirikosta suorastaan erinomainen.
- Toimin yksityisyrittäjänä. Tein paljon musiikkivideoita ja erikoistehosteita sekä toimin DJ:nä. Vietin ihan normaalia yrittäjän arkea.

Joulukuussa 2013 työ vei Matin Kuusamoon, jossa hän tapasi kaksi miestä, joiden kanssa hän lähti hakemaan kannabista Posiolta.
Onko elämäntilanne silloin erinomaisella tolalla, jos tuntee tarvetta kannabiksen käyttöön? Onko se siis normaalia yrittäjän arkea? Hakala on luullut kaiken olevan hyvin, mutta tarve saada pää sekaisin kertoo sisäisestä pahasta olosta - päihteiden pariin pakeneminen kertoo, että hänellä on ollut paha olo, jota ei ole voinut edes itselleen tunnustaa.
Kieltämättä tuo kohta herättää kysymysmerkkejä, mutta nyt täytyy muistaa että tiivis lehtimiesilmaisu voi tässä kohtaa jallittaa meitä. Ehkäpä Hakala ei tuossa vaiheessa tiennyt, että huumehia tässä ollaan menossa hakemaan? Tuttavuudet olivat uusia ja Hakala reiluudessaan tarjoutui kuskiksi (tietämättä mistä on oikesti on kyse).

Moni kyllä viihdekäyttää hasaa satunnaisesti ilman että elämässä on suurempia ongelmia.

Mutta voitaneen todeta, että Hakala joutui kirjaimellisesti huonoon seuraan. Kaksi huumelangaria todisti häntä vastaan ja toimitti syyttömän miehen linnaan omista tekosistaan?

Doctor Lecter kirjoitti:
CSI kirjoitti:Entä ruoka?
- Ruoka on todella hyvää. Tänään oli paistettuja perunoita ja jauhelihakastiketta, hän mainitsee.
Mukava kuulla, että ainakin Vilppulan vankilassa saa hyvää ruokaa - eikä sitä tarvitse itse maksaa. Vastaanottokeskuksissa kolme kertaa päivässä tarjoiltu "ei kelpaa koirillekaan" - sitäkään ei tarvitse itse maksaa. Vanhuksille lämmitetään teollisesti tehty kaalikääryle, jonka joku lävistyksiä täynnä oleva mykkä käy tuomassa - jos fb-päivityksiltään ehtii. Vanhukset maksavat ruokansa itse.

Tuo täytyy pitää mielessä kun oma vanhuusaika lähestyy. Mihinkään vanhainkotiin ei kannata joutua kitumaan vaan tekaistaanpas ensin joku reipas rasistinen rikos tuolla kadulla ja sitten valtion täyshoitoon tuonne. Mikäs tuolla ollessa. Kalastellakkin saa.

Onko se tuomion lyhennys ensikertalaisuuden/hyvän käytöksen vuoksi joku automaatti vai pitääkö sitä itse anoa? Aaatelin, että jos lusis päivästä päivään vaan. Voihan sitä tietysti vetää vartijaa tattiin niin ei tule käytösalennuksiakaan.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

sebvet
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ma Marras 25, 2013 6:08 pm

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja sebvet »

viewtopic.php?f=20&t=30356&p=1111702#p1111702

Krpn tietolähde antti mourujärvi ollu taas rottailemassa, lusii kylmäkoskella

Temple
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Touko 02, 2018 9:28 pm

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja Temple »

https://lvs.fi/2020/12/18/tapon-yritys- ... n-tuomiot/

Tästä löytyy Mourujärven uusi kotirottailu.
Mies jatkaa samoja touhuja, jos jollain tunnukset tuohon juttuun, niin voiko laittaa tekstin tänne.

Päälykäinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: Ke Tammi 16, 2019 3:54 pm

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja Päälykäinen »

sebvet kirjoitti:
To Joulu 31, 2020 11:49 am
viewtopic.php?f=20&t=30356&p=1111702#p1111702

Krpn tietolähde antti mourujärvi ollu taas rottailemassa, lusii kylmäkoskella
Onko minkälaista varmaa "näyttöä" että on toiminut vinkkimiehenä?

En epäile etteikö pitäisi paikkaansa, ei sillä :D

sebvet
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ma Marras 25, 2013 6:08 pm

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja sebvet »

100pros varmuudella

sebvet
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ma Marras 25, 2013 6:08 pm

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja sebvet »

kyllä mourujärvi oli huumejutussa epäiltynä vähän vähäisemmässä roolissa mutta sillai että törkeästä huumeesta epäiltiin kumminkin. oli vain yhden päivän kiinni ja sen jälkeen muuttu todistajaksi ja krp alko kyselemään muilta syytetyiltä heti mourun vapautumisen jälkeen suurista määristä huumeita sekä muista asiaan liittyvistä joista ei kuitenkaan ollut mitään näyttöä loppupeleissä.

Päälykäinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 138
Liittynyt: Ke Tammi 16, 2019 3:54 pm

Re: Miehen kuolema Posiolla 19.12.2013

Viesti Kirjoittaja Päälykäinen »

Missähän tuo Koski mahtaa perseillä nykyään, liekkö jatkanut menestyksekästä kotirosvon uraa pahnoilta päästyään

Vastaa Viestiin