Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

rane
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 226
Liittynyt: Ti Tammi 10, 2012 5:17 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Raiskaajamurhaaja Hussein pääsemässä vapaaksi

Viesti Kirjoittaja rane » Su Touko 03, 2015 1:08 am

Dr Bergmeister kirjoitti:
rane kirjoitti: -Itse en pidä tokaisuani "älyvapaana" kommenttina, päättäjillä pitää olla moraalinen vastuu älyvapaista päätöksistään.... :roll:
Et tietenkään pidä, mutta ei liioin ole moraalisesti oikein toivoa kenenkään päättäjän puolison, lasten tai muiden läheisten sen kummemmin kuin kenenkään muunkaan joutuvan raiskatuksi tai murhatuksi. He ovat tässä asiassa täysin sivullisia.
-Se riippuu kenen moraalista jos päättäjällä ei ole moraalia päätöksissään niin toivottavasti edes kilahtaa omaan nilkkaan ensin että moraalisesti syyttömät ja viattomat pelastuu... :roll:
Suurinta suvaitsemattomuutta esiintyy siellä, missä omasta mielestä ollaan kaikista suvaitsevaisimpia.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12937
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Touko 04, 2015 12:36 pm

Kalinka Holmes kirjoitti:
Dr Bergmeister kirjoitti:MIKÄÄN MAA EI OTA VASTAAN

Minä en nyt oikein ymmärrä tätä "mikään maa ei suostu ottamaan vastaan"-selitystä. Jos tuo ei ole Suomen vaan Somalian kansalainen, niin tarviiko siinä edes kysellä, että saako miehen Somaliaan palauttaa? Laskuvarjo selkään ja luukku auki kun kone on jotakuinkin Somalian päällä.
Miksi Suomen sitten pitäisi karkottaa hänet? Kyse on moniosaajasta, joita ilman Suomi ei enää pärjää; jää bussit ajamati ja kaik paikat siivoamati. Olemme itse ottaneet hänet vastaan. Nauttikaamme, sillä kerrankin saimme mitä tilasimme. Hussein on työllistänyt lukuisia ihmisiä Suomessa olonsa aikana.

Näitä "mikään maa ei ota vastaan" - tapauksia on Suomessa jo useampia ja määrä on lisääntymään päin. EU:n päätös ns. taakanjaosta (vaikka en ymmärrä heidän logiikkaa, jossa maahanmuuttajat/siirtolaiset yms ovat aina rikkaus ja voimavara, onkin yhtäkkiä taakka, joka meidän pitää jakaa. Siis kumpi; taakka vaiko rikkaus?) tulee entisestään lisäämään ko. tapauksia.

Kun subsaharan alueelta tulee yhä enemmän ja enemmän näitä kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, niin ei heillä ole enää paikkaa mihin mennä, eikä meillä maata johon heidät voisi karkottaa/joka ottaisi nämä superlahjakkuudet vastaan. He jäävät Suomeen (tai muualle EU:n alueelle) vaikka olisi millainen karkoituspäätös tahansa.
- Ihmisoikeudet ajavat kaikenlaisten karkotuspäätösten ja tekemiensä julmuuksien ohi oikealta ja vasemmalta. Uhrien oikeuksia siinä lyödään molemmille korville, mutta koskas tässä maassa on uhrien oikeuksista välitetty. Mitä nyt on välillä käyty päälle kusemassa ja ilkkumassa, että hähähä, ei pidä mennä itseään puskiin tyrkyttämään... Mitäs läksit.
- Taakanjaon sekä "siirtolaisten" määrän perusteella Suomeen saapuu vuosien 2015-2030 aikana noin 800 000 elintasopakolaista. Ilman palautusoikeutta.
"Jos määrät kasvavat edelleen vuosittain sadallatuhannella, tulisi vuonna 2030 Eurooppaan yli 2 miljoonaa siirtolaista turvapaikan hakijan kaavuissa. Vuosina 2015-2030 tulisi 23 miljoonaa turvapaikan hakijaa, joista Suomen kaavailtu osuus 3,37 % olisi 800.000".IL blogi
- Heissä on rikollisia mukana melkoisesti. Rikollisia, joita ei voi palauttaa. Opetelkaa uimaan, sanoi entinenkin vv-ministeri (sd).

Husseinin kohdalla voisi tehdä ns. Jammut; hoitoon (lyhyeksi) loppuiäkseen. Vaan kun ei käy, sanoo siihen suvaitsevaisto.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

overdose
Alibin kestotilaaja
Viestit: 301
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja overdose » To Touko 07, 2015 8:55 am

Onko virkamiehillä ja poliitikoilla sittenkin järkeä ja uskallusta?!

MTV: Murhaajaraiskaaja saatetaan karkottaa suoraan Somaliaan
Torstai 7.5.2015 klo 08.34
Elinkautisesta tuomiosta ensi vuonna vapautuva murhaaja voidaan karkottaa Suomesta suoraan Somaliaan, kertoo MTV.


Ensi vuoden syyskuussa elinkautistuomiosta vapautuva Abdiqadir Osman Hussein voidaan karkottaa Suomesta ilman, että hän viettää päivääkään vapaalla jalalla. MTV:n tietojen mukaan poliisi on jo ollut yhteydessä miehen kotimaahan Somaliaan.

Murhasta ja seksuaalirikoksista tuomitulla Husseinilla on Ulkomaalaisviraston, eli Maahanmuuttoviraston edeltäjän tekemä karkotuspäätös vuodelta 2001. MTV:n haltuunsa saaman asiakirjan mukaan karkotus pannaan täytäntöön, kun Hussein vapautuu vankilasta.

Helsingin hovioikeus päätti pari viikkoa sitten vapauttaa elinkautista istuneen murhaajaraiskaajan useiden viranomaisten vastustuksesta huolimatta. Abdigadir Osman Hussein pääsee ehdonalaiseen vapauteen ensi vuoden syyskuussa istuttuaan vankeudessa 19 vuotta ja 6 kuukautta.

Valituslupaa harkitaan

MTV:n mukaan Husseinin vanha karkotuspäätös on voimassa edelleen, mutta poliisi haluaa siitä vielä varmistuksen Maahanmuuttovirastolta. Lisäksi Rikosseuraamuslaitos harkitsee parhaillaan, hakeeko se valituslupaa vapauttamisesta korkeimmasta oikeudesta.

Hussein sai ensimmäisen vankeustuomionsa Suomessa vuonna 1993, jolloin hän raiskasi 13-vuotiaan tytön Tampereella puukolla uhaten.


Miehen vapauduttua syksyllä 1995 kului kaksi kuukautta, kunnes hän murhasi 15-vuotiaan tamperelaistytön veitsellä silpoen. Hänet tuomittiin tällöin elinkautiseen murhasta.

Kun Hussein pääsi kesällä 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle, hän iski jälleen. Tällä kertaa uhrina oli 4-vuotias lapsi, jota hän käytti seksuaalisesti törkeästi hyväksi. Oikeus langetti hänelle tästä vuoden ja kolmen kuukauden lisätuomion.

Lähde: MTVA

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050 ... 3_uu.shtml
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

JackSparrow
Sammakkoprofessori
Viestit: 459
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja JackSparrow » To Touko 07, 2015 9:41 am

Piti tulla postaamaan sama juttu,mut ehdeit ensin. Terve menoa sinne Somaliaan. Ei tule ikävä.
Syntyminen on vain kuoleman odotusta

JackSparrow
Sammakkoprofessori
Viestit: 459
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja JackSparrow » To Touko 07, 2015 10:40 am

"Murhaajaraiskaaja ei sittenkään vapaalle jalalle Suomessa?

Elinkautisesta vankeudesta ensi vuoden syyskuussa vapautuva Abdiqadir Osman Hussein voidaan karkottaa Suomesta ilman, että hän viettää päivääkään vapaalla jalalla. Poliisi on jo avannut keskusteluyhteyden miehen kotimaahan Somaliaan.

Murhasta ja seksuaalirikoksista tuomitulla Husseinilla on Ulkomaalaisviraston, eli Maahanmuuttoviraston edeltäjän tekemä karkotuspäätös vuodelta 2001. MTV Uutisten haltuunsa saaman asiakirjan mukaan karkotus pannaan täytäntöön, kun Hussein vapautuu vankilasta.


Normaalisti elinkautisvanki päästetään valvottuun koevapauteen ennen vankilasta vapautumistaan, mutta Rikosseuraamuslaitoksen mukaan poikkeuksia voidaan tehdä.


– Yleisellä tasolla voin sanoa, että valvotun koevapauden idea on sopeuttaa vankia yhteiskuntaan. Tilanne on kuitenkin toisenlainen, jos vankia ollaan karkottamassa, eikä hän siis ole palaamassa suomalaiseen yhteiskuntaan, Risen pääjohtaja Esa Vesterbacka sanoo.


Husseinin mahdollista karkotusta hoitaa käytännössä Helsingin poliisilaitos. Rikoskomisario Kaj Wahlman sanoo, että vapautuva vanki voidaan hakea suoraan vankilasta poliisin huostaan niin, ettei tämä ehdi olla vapaana hetkeäkään.


– Yksi mahdollisuus on tehdä säilöönotto ulkomaalaislain nojalla, jos hänen rikoshistoriansa on sellainen tai hänen epäillään vaikeuttavan karkotuksen täytäntöönpanoa. Henkilö voidaan siis ottaa vankilasta suoraan säilöön ja kuljettaa sieltä myöhemmin lentokentälle, Wahlman kuvaa.


Päätös voi vielä muuttuaLähtökohtaisesti 14 vuotta vanha karkotuspäätös on voimassa edelleen, mutta poliisi haluaa siitä vielä varmistuksen Maahanmuuttovirastolta.


– Meillä edetään sen mukaan, että päätös on voimassa, mutta poliisilta on kuitenkin lähtenyt selvityspyyntö siitä, onko päätös edelleen ajantasainen, Wahlman sanoo.


Lisäksi on vielä epäselvää, pysyykö Helsingin hovioikeuden päätös Husseinin vapauttamisesta voimassa. Helsingin hovioikeus antoi päätöksen asiassa pari viikkoa sitten ja vapauttamista vastustanut Rikosseuraamuslaitos harkitsee parhaillaan, hakeeko se valituslupaa korkeimmasta oikeudesta.


Jos kuitenkin Husseinin karkottaminen tulee ajankohtaiseksi ensi vuoden syksyllä, on Somaliasta kotoisin olevan miehen määränpää melko selvä.


– Ainoat todennäköiset vaihtoehdot ovat Somalia ja sen Somalimaan ja Puntmaan alueet. Haluamme nyt tarkkaan selvittää, mistä henkilö aivan tarkalleen ottaen on kotoisin, Wahlman sanoo.Oman ilmoituksensa mukaan Hussein on syntynyt Somalian pääkaupungissa Mogadishussa ja Suomen viranomaiset ovatkin avanneet keskustelua Somalian viranomaisten kanssa. Keskustelujen sisältöä Wahlman ei halua kommentoida.


Vaikka sopuun päästäisiin, Somaliaan palauttaminen voi olla hankalaa maan turvallisuustilanteen takia.
– Suomesta ei ole varsinaiseen Somaliaan palautettu kuin vapaaehtoisia palaajia, Wahlman sanoo.
Sen sijaan Somalian kyljessä sijaitsevat, yksipuolisesti valtioiksi julistautuneet Somalimaa ja Puntmaa ovat emämaa Somaliaa turvallisempia alueita.
Valtioilla on mahdollisuus kieltäytytä karkotettavan vastaanottamisesta ja Suomen ulkomaalaislain mukaan henkilö voidaan karkottaa vain maahan, joka on suostunut ottamaan hänet vastaan.


Synkkä rikostaustaHelsingin hovioikeuden päätös päästää murhasta ja seksuaalirikoksista tuomittu Hussein ehdonalaiseen vapauteen on herättänyt laajaa kritiikkiä, sillä Rikosseuraamusviraston mukaan mies on vaarallinen.


Husseinilla on poikkeuksellisen raju rikostausta ja rikokset ovat kohdistuneet lapsiin ja nuoriin. Suomessa ollessaan Hussein on murhannut yhden nuoren, raiskannut toisen ja käyttänyt törkeästi seksuaalisesti hyväkseen 4-vuotiasta lasta.


Helsingin hovioikeuden mukaan mies voidaan kuitenkin vapauttaa, koska hän on ensi vuoden syyskuussa istunut tuomiotaan harvinaisen pitkään, 19 ja puoli vuotta.Oikeuden mukaan myös se, että Hussein on opiskellut vankila-aikanaan, eikä käytä alkoholia, puoltavat hänen vapauttamistaan

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... sa/5061928
Syntyminen on vain kuoleman odotusta

Dr Bergmeister
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2841
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister » To Touko 07, 2015 10:55 am

En meinannut uskoa silmiäni, kun näin tämän uutisen. Ei missään nimessä vapaaksi tänne, vaan suoraa päätä ulos maasta, jos vapautuu. Tuntuisi aika kummalta, jos Somalia ei ota tätä vastaan, vaikka varmasti yrittävät kieltäytyä.
Gods made heavy metal.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12937
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Touko 07, 2015 12:08 pm

Olisikohan yksikään suomalainen taho tai somaliyhdistys (edes yksi niistä sadoista) vaatimassa Husseinin jäämistä Suomeen, esim. kertomalla kyynelsilmin, että häntä uhkaa Somaliassa ikävyydet tai ei voi palauttaa siihen ja siihen maakuntaan koska klaanit ja koska vihamielisyydet. Onkohan kenelläkään kanttia puolustaa julkisesti tätä sianpaskaa?

Jos on, niin veikkaan, että puolustelijoita löytyy vasemmistosta, feministeistä, yhdenvertaisvaltuutetun toimistosta, vihreistä, SPR:stä, RKP:stä ja murha.infon suvakkiosastolta.

Jos palautus vaan onnistuu, niin se olisi vaihtoehdoista paras. Toinen mahdollisuus olisi vankeustuomion jatakminen tai mielisairaala. Mutta kuluttaa prkl siellä niukkoja yhteisiä varoja.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

EnkelienLapsi
Alokas
Viestit: 22
Liittynyt: Ma Loka 27, 2014 9:25 pm

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja EnkelienLapsi » To Touko 07, 2015 1:13 pm

Doctor Lecter kirjoitti:Onkohan kenelläkään kanttia puolustaa julkisesti tätä sianpaskaa?

Jos on, niin veikkaan, että puolustelijoita löytyy vasemmistosta, feministeistä, yhdenvertaisvaltuutetun toimistosta, vihreistä, SPR:stä, RKP:stä ja murha.infon suvakkiosastolta.

Jos palautus vaan onnistuu, niin se olisi vaihtoehdoista paras. Toinen mahdollisuus olisi vankeustuomion jatakminen tai mielisairaala.
Olen ollut jo vuosia sivuston aktiivinen lukija, mutta aloitanpa kommentoinnin nyt sitten tästä aiheesta...

Toivottavasti niitä tämän ihmisen ja/tai hänen tekojensa puolustelijoita ei hirveästi löydy. Niitä, jotka vastustavat karkoitusta varmaan kuitenkin löytyy. Itse pitäisin hinnasta huolimatta ideaaliratkaisuna sitä, että Suomessakin olisi mahdollista lukita rikollinen säilöön (vankilaan, ei sairaalaan) ihan aikuisten oikeasti loppuelämäkseen. Tämän ihmisen kohdalla on jo näytetty toteen se, että rikolliset teot tulevat mitä todennäköisimmin jatkumaan jos mahdollisuus annetaan. Henkilökohtaisesti en halua tätä tyyppiä mellastamaan muiden ihmisten keskuudessa en Suomessa, Somaliassa, sen vierusvaltioissa tai missään muuallakaan päin maailmaa.

PS. Ja luulenpa, että olisin Doctor Lecterin mielestä sitä murha.infon suvakkiosastoa tästä mielipiteestäni huolimatta :wink: Mutta tokikaan koskaan ei voi olla varma, tämä nyt on vaan sellainen taikahihasta ravistettu aavistus 8)
Elämässä se on yleensä pikemmin "sekä... että" kuin "joko... tai"

Puhelinkortti
Ran-tan-plan
Viestit: 365
Liittynyt: Ma Helmi 15, 2010 3:09 pm

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Puhelinkortti » To Touko 07, 2015 4:06 pm

Tuo Abdikadir on oikea humanitäärisen maahanmuuton helmi. Suomi mahdollistaa moisten paskaläjien maahantulon lepsulla maahanmuuttopolitiikallaan.

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1147
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Spekultantti » Pe Touko 08, 2015 1:29 pm

Ja pitää varata samantien isompi kone, johon mahtuvat myös Oulun kirvessurmaaja ja Tapanilan raiskaajat, ja kaikki muutkin rikoksiin syyllistyneet somalit.

Edit: Oulun kirvessurmaajahan kuolikin jo pidätettäessä. Mutta olisi saanut lähteä jo edellisellä karkotuslennolla, niin olisi tältäkin hirmuteolta vältytty.

Avatar
Blues
Philip Marlowe
Viestit: 1217
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 3:11 pm
Paikkakunta: Aurinkoinen Etelä

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Blues » Ti Touko 12, 2015 2:24 pm

Iltalehti 12.05.2015 kirjoitti:Raiskaajamurhaaja ei ehkä pääsekään vapaaksi
Tiistai 12.5.2015 klo 14.00 (päivitetty klo 14.15)

Teinitytön Tampereella murhannut elinkautisvanki ei ehkä pääsekään vielä vapaaksi.

Rikosseuraamuslaitos aikoo määräajan kuluessa hakea valituslupaa Helsingin hovioikeuden antamaan päätökseen elinkautisvangin vapauttamisesta.

Rikosseuraamislaitoksen pääjohtaja Esa Vesterbacka ilmoitti, että laitos tulee määräajan kuluessa hakemaan korkeimmalta oikeudelta valituslupaa Helsingin hovioikeuden 24. huhtikuuta antamaan päätökseen elinkautisvangin vapauttamisesta. Hovioikeuden päätöksen mukaan elinkautistuomion saanut Abdiqadir Osman Hussein vapautuu ensi vuoden syyskuussa.

Murhasta ja seksuaalirikoksista tuomittu Hussein saatetaan karkottaa Suomesta suoraan Somaliaan, mikäli hänet vapautetaan.

Husseinilla on Ulkomaalaisviraston, eli Maahanmuuttoviraston edeltäjän tekemä karkotuspäätös vuodelta 2001. Hussein sai ensimmäisen vankeustuomionsa Suomessa vuonna 1993, jolloin hän raiskasi 13-vuotiaan tytön Tampereella puukolla uhaten.


Miehen vapauduttua syksyllä 1995 kului kaksi kuukautta, kunnes hän murhasi 15-vuotiaan tamperelaistytön veitsellä silpoen. Hänet tuomittiin tällöin elinkautiseen murhasta.

Kun Hussein pääsi kesällä 2005 kolmen tunnin vartioimattomalle lomalle, hän iski jälleen. Tällä kertaa uhrina oli 4-vuotias lapsi, jota hän käytti seksuaalisesti törkeästi hyväksi. Oikeus langetti hänelle tästä vuoden ja kolmen kuukauden lisätuomion.

IL-Työryhmä
Vielä on siis toivoa, että tämä paska jatkaa lusimistaan.
Mä voin tehdä mitä vaan, mitä haluan mä saan, mitä haluan mä voin.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6829
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » Ti Touko 12, 2015 4:42 pm

Rikosseuraamuslaitoksella on joku täysissä järjissään kun muutoksenhakuprosessi laitetaan käyntiin. Toisaalla jo olikin juttua että paskiainen tuskin pääsee ns. koevapauteen, kävi valituksen miten tahansa.
2 vaihtoehtoa jäljellä, joko elinkautinen jatkuu hamaan tappiin asti, tai marssii vankilasta suoraan lentokoneeseen ja pääsee taas tappamaan vapaasti synnyinmaassaan.
Vaikka on kallis paskakasa yhteiskunnalle niin oma toive on että lusiminen jatkuu täällä, ei se kivaa olisi jos se päästetään Somaliaan jatkamaan tappamista ja raiskaamista.
Halvin ratkaisu olisi toimittaa paskalle köysi selliin ja kädestä pitäen näyttää sille köyden käyttötarkoitus.

Kuka asianajaja ottaa tämän jutun hoitoonsa? Joku on pakotettu ottamaan sen, koska korkeimpaan oikeuteen mennessä täytyy löytyä vastine rikosseuraamuslaitoksen vaatimukselle vangin puolelta.
Täällä tänään, missä huomenna?

EnkelienLapsi
Alokas
Viestit: 22
Liittynyt: Ma Loka 27, 2014 9:25 pm

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja EnkelienLapsi » Ti Touko 12, 2015 5:30 pm

Tämä oli kyllä päivän paras uutinen, että rikosseuraamuslaitos käyttää oikeuttaan hakea valituslupaa hovin päätöksestä! Kyllähän se tosiaan harmittaa, että me maksetaan tämänkin tyypin eläminen mutta kai sitä sitten toivoisi ainakin omalla verorahallaan edistävänsä sitä ettei enää ketään pääse satuttamaan :roll:
Elämässä se on yleensä pikemmin "sekä... että" kuin "joko... tai"

Dr Bergmeister
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2841
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister » Ke Touko 13, 2015 10:12 pm

kakkosurpo kirjoitti: Vaikka on kallis paskakasa yhteiskunnalle niin oma toive on että lusiminen jatkuu täällä, ei se kivaa olisi jos se päästetään Somaliaan jatkamaan tappamista ja raiskaamista.
Halvin ratkaisu olisi toimittaa paskalle köysi selliin ja kädestä pitäen näyttää sille köyden käyttötarkoitus.
Tämä mainitsemasi halvin ratkaisu olisi varmaan paras ratkaisu tässä tapauksessa.
Gods made heavy metal.

Morgan Kane
Alibin satunnaislukija
Viestit: 145
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 8:33 pm

Re: Tuuli Ikonen, 15v. surma, Tampere 10.11.1995

Viesti Kirjoittaja Morgan Kane » Pe Loka 09, 2015 10:00 am

Niin siinä sitten kävi, että vapaalle jalalle lasketaan.
http://yle.fi/uutiset/murhaajaraiskaaja ... en/8367060

Korkein oikeus on hylännyt murhaajaraiskaajan vapauttamista koskeneen valituslupahakemuksen. Murhasta ja seksuaalirikoksista tuomittu mies pääsee vapauteen yli 20 vuoden vankeuden jälkeen.

Rikosseuraamuslaitoksen valituslupahakemus koski hovioikeuden huhtikuussa antamaa päätöstä, jonka mukaan murhasta ja seksuaalirikoksista tuomitun vuonna 1974 syntyneen miehen vapauttamispäivä on 1.9.2016.

Helsingin hovioikeus perusteli vapauttamista päätöksessään muun muassa vankeusajan pituudella.

Ennen vapauttamispäätöstä hovioikeus kuunteli asiasta Rikosseuraamuslaitoksen, Turun vankilan ja Psykiatrisen vankisairaalan lausunnot. Rikosseuraamuslaitos ei puoltanut hovioikeuden kuulemisessa vapauttamispäätöstä. Lausunnot eivät ole julkisia.

Helsingin hovioikeuden vapauttamispäätös oli yksimielinen.

Päätöksessä elinkautisvanki määrättiin päästettäväksi ehdonalaiseen vapauteen syyskuun 2016 alusta. Koska korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa, hovioikeuden päätös jää pysyväksi.

Vastaa Viestiin