Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Tiedäntapauksen
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Maalis 10, 2016 8:45 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere

Viesti Kirjoittaja Tiedäntapauksen »

Se on valitettava fakta ja yllättänyt monet ihmiset, jopa asianajajia myöden. Tällaista asiaa kun ei muuten tulisi edes mieleen ajatella, että voi mennä näin, mutta uskottava se vaan on, kun omin silmin näkee. Hirveä pettymys Suomeen "oikeusvaltiona". Oikeudet tässä kohtaa kyllä väärällä puolella.

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13495
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Pelkkä linkki ei paljoa kerro, joten lisätään tähän, että...
Exänsä tappanut todettiin syyntakeettomaksi: Väittää nyt, että huijasi lääkäreitä ja onkin järjissään

Lääkäreiden mukaan mies esitti olevansa täydessä ymmärryksessä. Puolustuksen mukaan mies esitti olevansa ymmärrystä vailla.

Entisen avopuolisonsa Tampereen Tasanteella helmikuussa tappanut mies on todettu mielentilatutkimuksessa syyntakeettomaksi. Oikeudessa kuitenkin koettiin yllättävä käänne mielentilalausunnon käsittelyssä, kun kävi ilmi, että mies väittääkin olleensa täydessä ymmärryksessä.

Mielentilatutkimuslausunnossa todetaan, että tutkittavan kertomusta omasta mielenterveydestään on pidettävä epäluotettavana. Mielentilatutkimuksen suorittaneiden lääkäreiden mukaan hän yritti esittää olevansa täydessä ymmärryksessä, mutta on todellisuudessa psykoottinen ja tahdonvastaisen hoidon tarpeessa.

Miehelle tehtiin kaksi mielentilatutkimusta. Ensimmäinen tehtiin jo esitutkinnan aikana Vaasassa, mutta välituomiossa mies lähetettiin uudelleen mielentilatutkimukseen Kellokoskelle. Mies oli antanut tapahtumista virheellisiä tietoja ensimmäisessä tutkimuksessa.

Ensimmäisessä mielentilatutkimuksessa mies todettiin alentuneesti syyntakeiseksi.

Asianajaja Kaarle Gummeruksen mukaan mies oli ensimmäisen mielentilatutkimuksen aikana alkanut pohtia, haluaako hän olla mieluummin sairaalassa vai vankilassa ja päätyi sairaalaan. Sen takia hän alkoi valehdella lääkärille harhoista.

Myöhemmin hän kuitenkin muutti mielensä ja sanoo nyt olevansa täydessä ymmärryksessä. Toisessa mielentilatutkimuksessa hänen puheitaan ei kuitenkaan uskottu.
–Tämä on ongelmallinen tilanne, koska mielentilatutkimuksen tekijät ovat sitä mieltä, että heitä ei pysty hämäämään, Gummerus sanoi.

Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma on juuri sitä mieltä. Hänen mielestään järjestelmä on "harvinaisen aukoton."

Mies haluaisi vankilaan. On mahdollista, että ensikertalaisena tehdystä taposta tuomittu henkilö istuisi vankilassa huomattavasti lyhyemmän ajan kuin mitä hän joutuisi viettämään pakkohoidossa. Pakkohoidon kestoa on kuitenkin etukäteen mahdoton tietää.

Kihlakunnansyyttäjä Heidi Ukskosken johtopäätös mielentilatutkimuksesta on se, että vastaaja on syyntakeeton. Syyttäjän mukaan hän ei ainakaan ole alentuneesti syyntakeinen.
–Lähtökohta lienee se, että vastaaja ei voi itse valita, meneekö hän vankilaan vai sairaalaan, Ukskoski sanoi.

Käytännössä syyntakainen tarkoittaisi tuomiota taposta ja syyntakeeton määräystä pakkohoitoon. Alentuneesti syyntakeinen tarkoittaisi tuomiota taposta, mutta rangaistus olisi lievempi.

Jo toinen mielentilatutkimus
Mies tappoi entisen avopuolisonsa lyömällä tätä kaksi kertaa kuolettavasti talttapuukolla kaulan alueelle helmikuussa 2016 Tampereella Tasanteen kaupunginosassa.

Kuolemantapaus sattui Rusthollinkadulla sijaitsevan rivitalon pysäköintialueella. Teon aikana paikalla oli autossa osapuolten kaksi yhteistä alaikäistä lasta. Mies soitti tapahtuman jälkeen itse hätäkeskukseen.

Oikeudessa miestä kuultiin torstaina uudelleen, koska mies halusi todistaa muistavansa hyvin tapahtumat ennen surmaa ja sen jälkeen. Hän kertoikin oikeudessa yksityiskohtaisesti muun muassa siitä, kuinka poliisi käskytti häntä ja mitä hän kuuli poliisiradiosta istuessaan autossa.

Asiassa annetaan tuomio tänään torstaina kello 14.00.
18.05. 10.41 Päivitetty 16.05

Joitakin hajahuomioita:
Alentuneesti syyntakeinen tarkoittaisi tuomiota taposta, mutta rangaistus olisi lievempi.

Tämä kohta laissa on yksi helvetin perkele! Siihen ei muutosta saada esim. lyhyemmän vankeusajan jälkeen suoritettavalla pakkohoidolla tms. vaan vapaaksi pitää varttihullu laskea. Tilanne on ollut sama jo vuosikymmeniä, vaikka varttihulluuden rajaa onkin nostettu, mutta edelleen nämä "muka-sairaat" saavat mellastaa miten lystäävät.
- Nauravat pienille tuomioille ja vedätyksilleen.

Hänen mielestään järjestelmä on "harvinaisen aukoton."

Niin, meillä Suomessahan on maailman paras äitiyspakkaus, päivähoito, esikoulu, ala-aste, ylä-aste, työterveydenhoito ja työttömyysturva. Sekä tietysti ne maailman parhaimmat virkamiehet.
- Miten ihmeessä silloin mikään muukaan asia voisi olla huonosti.

Jo vuonna 1975 huijattiin mtt:ssa*, saatiin hullun paperit ja päästiin vapaalle. Virnuilemaan uhrin vanhemmille. Onko mtt:ssa jokin asia muuttunut niin perusteellisesti, että nyt järjestelmä on hyvä?

* Helsingin Vuosaaressa tehty äidinsurma, jossa entisen kansanedustajan tytär tapettiin.
------------------------------------------
Ja uutinen sen toisen linkin takaa:
Mies tappoi ex-puolisonsa puukolla lasten nähden – jätettiin tuomitsematta rangaistukseen

Lääkäreiden mukaan mies esitti tutkimuksissa tervettä. Miehen mukaan hän esitti aiemmassa mielentilatutkimuksessa sairasta.

Mies tappoi ex-puolisonsa puukolla lasten nähden – jätettiin tuomitsematta rangaistukseen

Entisen avopuolisonsa Tampereen Tasanteella helmikuussa tappanut mies todettiin torstaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa syyntakeettomaksi ja jätettiin rangaistukseen tuomitsematta. Hänet määrättiin pakkohoitoon.

Oikeudenkäynnin asetelma oli poikkeuksellinen, sillä mies väitti huijanneensa tutkivia lääkäreitä. Miehelle tehtiin kaksi mielentilatutkimusta. Esitutkinnan aikana tehdyssä tutkimuksessa mies päätti asianajaja Kaarle Gummeruksen mukaan, että hän haluaa mieluummin sairaalaan kuin vankilaan. Siksi hän väitti Vanhan Vaasan sairaalan lääkärille näkevänsä harhoja. Mies todettiin Vaasassa alentuneesti syyntakeiseksi.

Myöhemmin oikeudenkäynnissä todettiin, että mies oli antanut ensimmäisessä mielentilatutkimuksessa vääriä tietoja surmatyöstä, joten hänelle tehtiin toinen mielentilatutkimus Kellokosken sairaalassa. Tässä tutkimuksessa hän omasta mielestään oli täysin rehellinen. Tutkivien lääkärien mukaan hän yritti esittää tervettä ja harhauttaa lääkäreitä.
–Tämä on ongelmallinen tilanne, koska mielentilatutkimuksen tekijät ovat sitä mieltä, että heitä ei pysty hämäämään, Gummerus sanoi.

Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma kommentoi asiaa yleisellä tasolla. Hänen mukaansa tutkimuksessa otetaan niin laajasti huomioon muita asioita kuin tutkittavan kertomus, että järjestelmä on "harvinaisen aukoton". Joskus voi olla myös niin, että tutkittava on sairas mutta luulee olevansa terve ja teeskentelee olevansa sairas.
–Tällaisella henkilöllä ei ole sairauden tuntoa, minkä takia hän teeskentelee jotakin vakuuttaakseen lääkärit siitä, että on sairas, Lauerma sanoo.

Kihlakunnansyyttäjä Heidi Ukskosken mukaan mies oli syyntakeeton.
–Lähtökohta lienee se, että vastaaja ei voi itse valita, meneekö hän vankilaan vai sairaalaan, Ukskoski sanoi.

Tappoi lastensa nähden
Oikeus totesi, että mies tappoi entisen puolisonsa pysäköintialueella Tampereen Tasanteella. Hän löi naista talttapuukolla kaulaan. Mies löi maassa makaavaa naista vielä useita kertoja päähän ja ylävartaloon. Iskut katkaisivat naisen henkitorven, ruokatorven ja vasemman kaulavaltimon sekä kaulalaskimon.
18.05. 15.02 Päivitetty 16.09

Joitakin hajahuomioita:
Lääkäreiden mukaan mies esitti tutkimuksissa tervettä. Miehen mukaan hän esitti aiemmassa mielentilatutkimuksessa sairasta.

Ehkä kolmannessa tutkimuksessa mies lääkäreiden mukaan esittäisi sairasta, mutta miehen itsensä mukaan hän esittäisi tervettä.
- Olisikohan teatterikorkeakoululla käyttöä miehen kyvyille?

Mutta koska vain lääkäri voi todeta sairauden ja tämä maailman paras järjestelmä on aukoton, niin uskottavahan se on.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3490
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Olettaisin psykiatriankin kehittyneen jonkin verran 42 vuodessa. Moni muukin tieteenala on siitä ajasta mennyt eteenpäin.

Mikä tapaus tämä vuoden 1975 juttu on?

Tuo "varttihulluus" on kyllä älytön lainkohta. Ainakin siinä pitäisi olla jonkinlainen hoitovelvoite sitten mukana.

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8857
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Psykopuolella on ainakin tautiluokitusten määrä kehittynyt valtavasti, lääketeollisuudella on siihen tuskin merkitystä, sillä heillä on vilpitön tarkoitus auttaa ihmiskuntaa hädässään. Vaikka ajatus siitä, että psykohommat(logiat&atriat) olisi muka kehittynyt johonkin ja olisi ihan oikea tieteenala tänäpvänä olisikin houkutteleva, kannattaa ajatella uudelleen. Osaavat kyllä tehdä ihmisistä pullaa ja motivaatiottomia paskiaisia kyllä.

Maamme ylivertaisen rikosmielen analysoijan, Hannu Lauerman, mietteitä talteen:
Oikeasti sairas ihminen voi luulla olevansa terve ja teeskennellä mielentilatutkimuksessa sairasta

Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma pitää äärimmäisen epätodennäköisenä, että tutkittava onnistuisi huijaamaan mielentilatutkimuksessa.
KOTIMAA 18.05. 13.40 Päivitetty 15.03

Tuomas Rimpiläinen
Aamulehti

Pirkanmaan käräjäoikeus antaa kello kahdelta tuomion, jossa ratkaistaan, mikä oli Tampereen Tasanteen taposta syytetyn miehen mielentila tekohetkellä. Asetelma on poikkeuksellinen, sillä mies myöntää aluksi valehdelleensa mielentilatutkimuksessa antaakseen itsestään syyntakeettoman kuvan.

Myöhemmin mies alkoikin väittää olevansa terve, mutta uudessa mielentilatutkimuksessa hänet todettiin syyntakeettomaksi.

Psykiatrisen vankisairaalan vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma muistuttaa, että mielentilatutkimuksessa on käytössä hyvin hyvin laaja materiaali, johon kuuluvat tutkittavaa koskevat objektiiviset tiedot koko elinkaaren ajalta. Lisäksi tutkimuksessa tehdään erilaisia testauksia ja tutkittavaa havainnoidaan useiden viikkojen, jopa kahden kuukauden ajan.

–Yleisesti ottaen voi todeta, että psykoosia ei diagnosoida pelkästään sen perusteella, mitä henkilö itse kertoo, Lauerma sanoo.

Kyseisen tutkittavan ensimmäinen mielentilatutkimus tehtiin Vanhan Vaasan sairaalassa, joka on osa psykiatrista vankisairaalaa. Toinen mielentilatutkimus tehtiin Kellokosken sairaalassa, joka ei ole osa psykiatrista vankisairaalaa.

"Ihmeparantumisia" ei tapahdu

Lauerman mukaan ei ole tiedossa, jossa syyntakeettomaksi todettu henkilö olisi sairaalassa kokenut nopean "ihmeparantumisen" ja vapautunut muutamassa kuukaudessa.

–Periaatteessa mikä tahansa inhimillinen toiminta on toki virhealtista, mutta koska tällaisia ihmeparantumisia ei ole todettu, voidaan todeta, että järjestelmä on harvinaisen aukoton, Lauerma sanoo.

Harvinaisemmissa tapauksissa henkilö voi yrittää huijata lääkäreitä ja huijata samalla tietämättään itseään.

–Henkilö on sairas, mutta hänellä ei ole sairauden tuntoa, minkä takia hän teeskentelee jotakin vakuuttaakseen lääkärit siitä, että on sairas, Lauerma sanoo.

Tällaisessa tapauksessa henkilö siis on sairas, mutta luulee olevansa terve, ja teeskentelee sairasta.

Aamulehti
Nyt en kyllä enää muista kuka oli potilas ja kuka lekuri ja kuka esittikään olevansa mitä? Ehkäpä tämä talttapuukkosurmakin eli "terveen ymmärrystä vailla" -olleen homma laittaisi noitakin ajattelemaan analyysimetodiensa järkevyyttä. Lauerma on saavuttanut aseman, missä kukaan ei uskalla arvostella, koska on sentään Israeliin asti aikanaan mennyt oppejaan imemään. Kauankohan tämä peli jatkuu ja mitä teemme, jos Lauerma ei eläkään ikuisesti? Kuinka pärjääkään Viro, Venäjä tai USA ilman Lauerman kaikkivoipaisuutta? Entäs Koreat? Tämä kirjoitukseni ikävä sävy johtuu vaan ilmapiiristä, missä asiat käsitellään. Ei kerro hyvää tieteestä jos toisessa sairaalassa saadaan aukottomampi tulos kuin toisessa. Toisessa ei olla silloin tehty tiedettä, vaan menty mielipiteisiin. Tai sitten koko psykotiede on pelkkää paskaa. Siitä voi valita.

Tyhmänä pidän miestä, joka esittää olevansa viisas ja perustelu: En kehtaisi väittää järjestelmää "harvinaisen aukottomaksi", jos joku käryää huijauksesta vaan siksi, että itse ajatteli sen olevan hyödyksi hänelle. Korkea auktoriteetti voi sanoa noin, koska hänet on nostettu liki Jumalan asemaan viranomaispäissä. Kuka arvioisi heidän terveytensä?
Agatha Christien maailmankuulu "Kymmenen pientä neekeripoikaa" on nähtävissä live-näytelmänä täällä! Kuka murhaa ja kenet?

Aizerbaidzan
Horatio Caine
Viestit: 6473
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Mikä tapaus tämä vuoden 1975 juttu on?
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=9189

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3490
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Kokonaisen tieteenalan leimaaminen humpuuksiksi ihan maallikkopohjilta onkin jo sellainen veto, etten ala siitä kummemmin väittelemään.

On toki myös ihmisiä, jotka uskovat maan olevan litteä ja tai Jumalan luoneen ihmiskunnan 6000 vuotta sitten. Näidenkin kanssa väittely on hedelmätöntä.

Tuossa yli 40 vuotta sitten olleessa tapauksessa on ilmeisesti tehty mielentilatutkimus huonosti, mutta juttu on niin ylimalkainen ettei siitä oikein saa selvää. 10 vuotta linnaa tekijä kuitenkin sai.

Tiedäntapauksen
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Maalis 10, 2016 8:45 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Tiedäntapauksen »

Tässä Tasanteen surmassa on siis ensimmäisessä mielentilatutkimuksessa lääkäri arvioinut alentuneen syyntakeisuuden ja THL taas syyntakeettomuuden. Mutta tässähän on lääkäri arvioinut tutkittavaa vain tutkittavan mielntilatutkimuksen ajan ja saanut vain niukasti mitään muuta tietoa, kun taas THL on saanut kaiken taustatiedon miehestä vauvasta tähän päivään, sekä esitutkintamateriaalin kokonaisuudessaan, johon päätös perustuu.

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13495
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ior Bockin surmaaja oli "hetkellisesti hullu", mutta koki ihmeparantumisen - ei tuomittu vankilaan eikä hoitoon.

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=9845
Mielentilatutkimuksen mukaan mies oli tapon tehdessään syyntakeeton, eli hän ei ymmärtänyt tekoaan. Hän on sittemmin parantunut mielenterveyden häiriöstä.
- En ole hullu, mutta sisälläni on joku, mikä ohjaa minua ja toimintaani.

Hovioikeus perusteli salaamispäätöstä sillä, että salissa käydään läpi arkaluonteisia asioita, kuten syytetyn mielentilalausuntoa, joka on määrätty salassa pidettäväksi.

Tässä se ponsi on; emme saa tietää mitään, mutta meille kerrotaan, että hullu se oli, mutta ei kuitenkaan niin hullu, että olisi voitu sulkea laitokseen.
- Puoskareiden on helppo piilotua salailun taakse ja sanoa, että kaikki on hyvin: Järjestelmää ei voi huijata.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

aga
Axel Foley
Viestit: 2368
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja aga »

Hipit saakin tappaa "oikeuden" mielestä, tilanne taitaisi olla eri jos uhrina olisi ollut joku kokoomuslainen osake/raha/yhtiö/yritys/yhteisö"toveri".

Minde123
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 108
Liittynyt: Ti Marras 17, 2020 12:33 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Minde123 »

Eihän se nyt niin mene että kukaan haluaisi olla syyntakeeton, kyllähän Henkka olis jo vapaa mies jos olisi tuomittu syyntakeisena. Nyt näin ei ole ja luoja tietää koska vapautuu. Tietääkö muuten kukaan miten näistä voi vapautua?

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4523
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Henkka voi päästä pois hoidosta, kun on parantunut tai kuntoutunut niin että ei ole vaaraksi itselleen tai muille. Hän siis ei voi vapautua, kun ei ole vanki.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

HeTi
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Tammi 07, 2021 8:15 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja HeTi »

Nyt jälkiviisaana voin todeta, että ei olis kannattanut lähteä leikkimään mielentilatutkimuksilla. Huijaamalla sain hankittua itselle syyntakeettoman paperit ja mikäli Suomessa noudatettaisiin lakipykäliä, niin olisin ollut vapaa lähes välittömästi tapahtunieden jälkeen. Näin ei kuitenkaan ole ja jos olisi niin kaikkihan tekisi samalla tavalla, mutta tulipahan sekin kokeiltua. Tosiaan minulle sanottiin jo heti alussa, että vaikka minussa ei ole mitään mielisaurauden oireita tai viitteitä sairaidesta, niin minua pidetään yhtä pitkään kuin vankila tuomio olisi ollut. Ja aika laskettaisiin siitä hetkestä kun läksin vankilasta pois. Eli siis vielä aika ei ole täynnä vaikka tapahtumahetkestä laskettuna se siltä vaikuttaisi. Kauaa en kuitenkaan enää joudu olemaan ja sit on vapaus takaisin :) Ja leppoista lusimistahan tää on ollut. Mikäs tässä on ollessa ku suoritan itselleni toista insinööritutkintoa. Ruoka tuloo 4 kertaan päivässä, lomilla vähän väliä omalla autolla, kaikki vapaudet liikkua yms. Ja mikä parasta, niin tästä kaikesta vielä maksetaan aika iso summa rahaa, mitä ei saisi vankilassa.

Lain mukaan minulla on oikeus pyytää ulkopuolisien lääkärin lausunto (tosin toinen pykälä kertoo, että ulkopuolisen lääkärin arviota ei tarvitse noudattaa) ja olen pyytänyt semmoisen. Lausunto on ohessa. Kuten siitä näkee niin minulla ei ole sairautta, kuten sitä ei todettu ensimmäisessä mielentilatutkimuksessakaan vaikka annoin negatiivista virheellistä tietoa omasta psyykkisestä voinnista ja väitin etten muista mitään yms. vaikka todellisuudessa muistin kaikki ja psyykkisessä voinnissani ei ollut mitään normaalista poikkeavaa.
Lääkärinlausunto.jpg
Lääkärinlausunto.jpg (364.57 KiB) Katsottu 700 kertaa

supo
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 11:51 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja supo »

Kuinka paljon kadut tapahtunutta?

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7179
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

No joo, aika hyvän lääkärin lausunnon olet ihan itse kirjoittanut itsestäsi. Ihan selvää lääkäriainestahan sinussa on. Kuis noin niin kuin todellisuudessa, valuuko ilta- ja aamulääkkeiden jälkeen kuola suupielestä?

Oletko muuten ajatellut koskaan itsesi lopettamista? Siitä voisi yhteiskunta hyötyä aika paljon, sillä olet pelkkä tahra maailmalle, ja kallis kuluerä.
Ota pari metriä muovinarua kantoon, ja mene metsään etsimään sopiva oksa, ja tee se häiritsemättä muita.
Ja katsos vaan, itsensä tappaminen ei ole rikos, toisin kuin toisten tappaminen.
Täällä tänään, missä huomenna?

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9238
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Henkirikos Tasanne, Tampere 2016

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Aika kankeaa on lääkärin kirjoitus. Mutta eihän ne kaikki ole kynämiehiä...
Jos nyt oli oikean tekijän postaus, niin ehkä se postaus kertoi mielenterveydestä enemmän kuin lausunto.
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

Vastaa Viestiin