Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2610
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Doctor Lecter kirjoitti:Tragedian tapahduttua meedia kertoo aina aiemmin tapahtuneista. Iltalehden versio:

Ravintoloiden edessä surmattu ennenkin - lista viime vuosien tapauksista

STT listasi 2010-luvulla tapahtuneita surmia, jotka ovat tapahtuneet ravintoloiden edustalla niin kuin Imatrallakin lauantaiyönä tapahtui.

Laukaa
36-vuotias mies murhasi pitserian omistajapariskunnan ja yhden työntekijän Laukaassa vasaraniskuilla maaliskuussa 2015. Mies jätettiin tuomitsematta rangaistukseen syyntakeettomana ja määrättiin pakkohoitoon.

Hyvinkää
18-vuotias mies ampui rakennuksen katolta kaksi ihmistä ja haavoitti seitsemää ravintolan edustalla Hyvinkään keskustassa toukokuussa 2012. Vakavasti haavoittui muun muassa harjoittelijana toiminut 23-vuotias naispoliisi. Ampuja tuomittiin elinkautiseen.

Oulu
Oululainen 24-vuotias mies surmasi pitserian työntekijän Kaukovainiolla ja haavoitti toista työntekijää helmikuussa 2012. Mies ampui myös itseään ja kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Kankaanpää
Syyskuussa 2011 mies ampui kankaanpääläisessä baarissa serkkunsa, nelikymppisen paikallisen miehen. MM-tason nyrkkeilijä Matti Koota haavoittui. Ampuja sai elinkautisen murhasta.

Porvoo
Mies ampui heinäkuussa 2010 Porvoon pikaruokaravintolan autokaistalla kolme ihmistä ja sai 15 vuoden tuomion tapoista ja ampuma-aserikoksesta.

Iltalehti
4.12.2016 klo 19.46
Miksi Oulun tapaus on mukana? Teot tehtiin sisätiloissa. Miksi ei otettu esiin Oulun kirvesmurhaa - toinen uhri sisätiloissa ja toinen ravintolan edustalla

Miksi Kankaanpää on mukana? Teko tehtiin sisätiloissa - ei ravintolan edustalla

Miksi Laukaa on mukana? Surmat tehtiin sisätiloissa - ei edustalla.

IL on kiireellä julkaisuut STT:n "tutkimuksen". Uutisen, josta 3 tapausta viidestä ei pidä paikkaansa ja yksi tapaus on unohdettu. Vastuullinen media?
Ei ollut Oulun kirvesmurhat mukana koska tekijä oli neekeri - suojavärin omaava kunniakansalainen. Hys hys... Järjestettiinköhän tapauksesta edes poliisin tiedotustilaisuutta saati ylimääräistä uutislähetystä?
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Tapsam
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Pe Tammi 16, 2015 10:48 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja Tapsam »

AlPacino kirjoitti:
TrueDetective kirjoitti:
Kalistinpää kirjoitti:Nuorimmalla uhreista ilmeisesti kolme pientä lasta. Voi voi.
Tällaisen takia ei tekisi mieli mitään kirjoittaa, mutta.
Kalistinpää kirjoitti:Jos teon suunnitelmallisuus olisi juuri näihin kolmeen kohdistunut, olisi tekijän täytynyt tarkkaan tietää uhrien iltasuunnitelmat ajoittaakseen temppunsa (teatterireissulta puoli tuntia aiemmin, lyhyt piipahdus raflassa). Aika epätodennäköistä.
Poliisin mukaan ei ainakaan etanolissa. Eiköhän tuo ollut ragessa ja juoksi pienet amokit, naiset vaan sattuivat eteen.
Noin voisi kuvitella. Ei tämä ole kuitenkaan välttämättä noin. Kuvitellaan skenaario, jossa metsästystä harrastavalla on kivääri auton takakontissa, melko luonnollista eikö? Samalla hän ihailee ukrainalaista kansallissankaria ja inhoaa syvästi paikallisia poliitikkoja sekä toimittajia. On kenties nähnyt kyseisen seurueen jossain aiemminkin tms. Nyt sitten sattui ajamaan ns. oikeaan aikaan ravintolan edestä, huomasi kyseiset inhokkinsa ja ollen jo valmiiksi sopivassa mielentilassa näki hetkensä koittaneen... Kyse voisi siis olla osittaisesta sattumasta.

Ihan hyviä mietintöjä. Mutta.

Baari sijaitsee kävelykadulla, siitä ei sattumalta ajella ohi.
Myöskään J ei harrasta metsästystä, eikä asekaan ole hänen.
Jos olisi joskus vaikka luvat olleetkin, olis ne kadonneet pian puukotuksen jälkeen.
Korjatkaa mikäli olen väärässä, mutta eikö ravintola sijaitse kävelykadun ja "ajotien" kulmauksessa? Mikäli näin, niin ohi ajaminen olisi mahdollista. Silmin-näkijät olivat sanoneet auton ajaneen useasti ohi. Kai joku olisi soittanut siitä jo poliisit minäli olisi kävelykatuu useasti ajellut. Lähin partiokin iltalehden mukaan n.300m päässä. :shock:

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ehkä laitan tämän alkuun, niin ei mene silmiin kesken kaiken. Uhrien omaiset jos olette palstaa lukemassa, niin ei välttämättä kannata lukea allaolevaa, ellette ole mielentilassa, jossa haluatte miettiä tarkempia tapahtumakohtia. Voimia uhrien läheisille ja eihän tässä mitään mieltä ole, joulun alla perheisiin suurta tuskaa ja menetystä. Paljon voimia ja rakkautta eteenpäin teille.
Onneksi tekijä on selvillä ja jotakin käsittelyä tulee saamaan, oikeudessa ja sitten esim. mielisairaalassa/vankilassa, vaikka eihän se keitään takaisin tuo. :( Voimia.

Materiaalia alla varmuideksi ja alleviivaukset lisäämiäni pohjustamaan kysymystäni:

Aseasioista tarkemmin perillä olevat: kuinka monta patruunaa mahtuu metsästyskiväärin lippaaseen? Jos 5, niin tekijä ampui 4-5 patruunaa uutisten mukaan ja sitten lopetti, olisiko että lipas tyhjäksi ja siihen homma loppumaan.

Jos tekijä ei olisi suunnitellut tekoaan kuukausia taikka viikkojakaan, vaan esimerkiksi vain saman illan aikana suunniteltua - niin voisihan olla että sieltä mistä sai metsästyskiväärin ei ollutkaan enemmän patruunoita saatavilla kuin lippaallinen(toisaalta jos aktiivimetsästäjältä otettua, niin patruunoita olisi säilössä enemmänkin?, mutta vanhemmilla ihmisillä metsästyskivääri voi olla vain kaapissa eikä enää metsästystä niin ei ehkä patruunoitakaan säilössä ylenmäärin) taikka sitten ei ole vain ottanut mukaansa enempää kuin 1 lippaallisen jolla kivääri täytetty/täyttänyt (taikka ottanutkin enemmän, mutta ei ole tilanteen ollessa päällä sittenkään lähtenyt käyttämään niitä - mutta eikö virkavalta olisi ilmonnut että autosta löytyi lisääkin takakontista arsenaalia, joten en pidä tod.näköisenä tätä skenaariota) ja ajatellut tyhjentävänsä koko lippaan ja sitten homma ohitse ja finito.

Ensivaikutelmana erikoista (mutta miettynä ei, kts jatkoselvitys) ehkä se, että osaa ammuttu päähän ja osaa keskivartaloon. Jos kyse teloitustyylistä, eikö johdonmukaisempaa kaikkia päähän, mutta varmaan jos olleet jo liikkeessä, niin helpompaa osua keskivartaloon. Elikkä ensimmäiset/ensimmäinen uhri näin järkeillen ammuttu spekulatiivisen todennäköisesti päähän ja sitten ammuttu miten kyetty. Kun on ampunut 3 henkilöä, se tekee 4-5 patruunan ammunnoilla 1 osuman per henkilöön ja noin 2 lisäosumaa uhreihin.

Olisikohan tekijällä alkujaan ollut mielessä ampua itsensäkin (ns. laajennettu itsemurha), mutta ei sitten kyennytkään - ei tiedetä. Ja jos ei ollut tarkoituskaan ampua itseensä, silloin motiivi voisi mennä esimerkiksi protestiksi mielenterveyshoitoon pääsemiseksi (mutta olisi voinut ampua minimaalisesti vahinkoa aiheuttaen....) taikka jonkinlaiseen epämääräiseen narsistiseen "näytänpä" -meininkiin (vaikeaa uumoilla näyttämistä keille, mitä kohtaan katkeruutta, naisiako vai maailmaa/yhteiskuntaa) ja/taikka vaan mielenterveyden lahoamiseen ja haluun päästä ampumaan ja käyttämään valtaa ja aiheuttamaan mielipahaa muille ihmisille, koska itsellään huonot tunnelmat.
//– Ampujaksi epäilty ei tehnyt minkäänlaista vastarintaa kiinni otettaessa. Hänellä ei ollut mitään aikomusta paeta paikalta. Epäilty käyttäytyi rauhallisesti eikä puhunut mitään, Tielinen sanoo.

Imatralla oli illalla ja yöllä paljon poliiseja läsnä. Kun poliisi pääsi heti paikalle, ammuskelu ei ainakaan päässyt jatkumaan. Toisaalta poliisin saapuessa paikalle epäilty oli jo itse laittanut surma-aseen takaisin auton takakonttiin. Tämä viittaa siihen, että hän oli tehnyt sen mitä aikoi.//
http://yle.fi/uutiset/3-9333938
//.. Tapahtumapaikalla oli myös epäillyn auto, jonka takakontista löydettiin tekovälineeksi epäilty ase. Epäilty, vuonna 1993 suomalainen Imatralla asuva mies oli ampunut osaa uhreista lähietäisyydeltä päähän ja osaa keskivartalon alueelle. Uhrit menehtyivät välittömästi tapahtumapaikalle, hän jatkoi.
...
Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäilty oli ampunut tilanteessa neljästä viiteen laukausta ja samaan seurueeseen kuuluneet uhrit olivat valikoituneet sattumanvaraisesti.
...
Ampumisessa käytetty ase oli luvallinen metsästyskivääri, mutta se ei kuitenkaan ollut epäillyn itsensä omistama. Poliisilla on käsitys siitä, miten epäilty oli tämän aseen saanut, mutta sitä ei esitutkinnan alkuvaiheessa vielä kommentoida enempää. //
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 93698.html
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
SYLWAR
Axel Foley
Viestit: 2311
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Tuo aseen laittaminen paksiin ampumisen älkeen järjestelmällisen kylmäverisesti, sekä ilmeisesti autossa istuminen poliisia odotellen kaikessa rauhassa kielii ihan muusta kuin sattumanvaraisuudesta. Jos olisi ammuskellut ihan "sattumanvaraisesti", niin eikö tuo lienee olisi nakannut kiväärin maahan ja jäänyt sitten odottelemaan poliisia tai paennut paikalta. Sekä ottanut enemmän panoksia mukaansa ja ammuskellut enemmänkin ihmisiä. Tuo aseen laittaminen paksiin häiritsee minua tässä jutussa jopa enemmän, kuin se että yksi uhreista on kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, joka ei tasan ole noin pienellä paikkakunnalla tuntematon henkilö.
Epäilen tämän kohdistuneen juuri tuohon naiseen, muut oli paikalla juurikin sattumalta ja syy on joku päätös tai muu, mistä tämä Jori kokee olevansa kaltoin kohdeltu.
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

stg
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Joulu 03, 2013 11:09 am

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja stg »

Oisko tuossa voinut olla sellainen tarkoitusperä, että laittanut kiväärin konttiin, että kukaan ei voi riistää tai ottaa sitä haltuun. Saanut sitten rauhassa odottaa virkavallan tuloa.

Mitä tulee tuonne aiempiin postauksiin, niin normi metsästyskiväärin lippaaseen menee 2-3 patruunaa , jos ase on puoliautomaattinen. Sama pätee pulttilukkoihin. Harvoin niihinkään 5 menee. Makasiinimalleihin, eli lippaattomiin voi mennä se 4-5. Kaliiperista riippuen.
Pienoiskivääreihin voi mennä 10-15.
Mielenkiintoista olisi tietää, minkä kaliiberin ase on ollut kyseessä.

Sikkis
Remington Steele
Viestit: 221
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 2:53 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja Sikkis »

Ettei vaan tästä saatu suomen ensimmäinen poliittinen kolmoismurha. Sen verran liikaa toitotettu tuota ampujalle ennestään tuntemattomia uhreja. Hirveä tapaus jokatapauksessa.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1798
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Ei se, että uhrit olivat sattumanvaraisia merkitse, että itse teko olisi millään tavalla sattumanvarainen tai ex tempore. Aika kuumottava juttu ylipäänsä tämä, aivan kuin suoraan Manchurian Candidate leffasta, jossa tehtävänsä tehtyään subjekti jää pöljänä toljottamaan paikalle. Tämä tosin sai itsestään irti sen verran, että laittoi aseen takaboksiin, mikä kyllä moisessa tilanteessa viittaa teon jonkinlaiseen automatisoitumiseen tai sitten siihen, että homma on todella tarkkaan mietitty etukäteen: hän ei halunnut tulla ammutuksi vahingossa.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Alan kallistumaan Sylwarin sanomaan, että tekijän tarkoituksena ei ole ollut ammuskella sattumanvaraisesti ihmisiä. Spekuloitavissa olisi, että kohteena on voinut olla kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja samalla ammuttu sitten seuruetta, katkeruutta esimerkiksi jostain itseään tai yhteisöä koskevista päätöksistä, kuten aiemmin mietittyä.

Nämä vain hahmotelmia.

stg, löysin tarkennusta asejuttuun. Uutisvuoksen uutisoinnin (alla pitkärimpsuinen linkki) mukaan kyse olisi ollut hirvikivääristä, pystyykö siitä päättelemään tarkempaa, ei tietoa.

Pontta suunnitelmallisen targetoidulle teolle tästä osiosta TS:n uutista, lisätty alleviivaukset:
// Poliisin mukaan tämänhetkisen tiedon valossa näyttää siltä, että epäilty olisi toiminut yksin. Poliisi kuitenkin selvittää, onko hänellä ollut apuria tai onko joku muu ollut tietoinen hänen aikeistaan.

Tapahtumat ovat pääpiirteissään edenneet poliisin mukaan niin, että epäilty ajoi keskustassa sijaitsevan ravintola Vuoksenvahdin eteen omalla autollaan, odotti siinä jonkin aikaa, tuli autosta ulos, ampui kolmea naista ja jäi autoon odottamaan poliisia.

–  Sitä selvitetään esitutkinnassa, kuinka kauan ennen itse ampumista hän on paikalle tullut. Sellaistakin olemme kuulleet, että hän olisi sinne autolla ajanut aiemmin sinä iltana. Näitä ei pysty kuitenkaan varmaksi sanomaan, Tielinen sanoo.

//
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/311924 ... a+murhasta

Virkavalta tutkii myös mahdollisten apuri(e) osallisuutta, tällä hetkeä (aikainen vaihe) vaikuttaisi että tekijä olisi toiminut yksin.

Itsellä tuli mieleen, että jos kohde/teet eivät ole olleet sattumanvaraisia, niin yksi mahdollinen skenaario voisi mennä niin että tekijän tuttava/kaveri olisi viestinyt sieltä ravintolasta että etpä arvaakaan keitä täällä on ja siitä tekijä sitten (varmaan asiat muhineet mielessä jo jonkin aikaa, tuttava saattanut tietää tekijän mahdolliset vihat ammuttua kohtaan) päättänyt lähteä toteuttamaan ampumisia (viestittäjä on siis voinut vain viestiä eikä tietää, että tekijä menee ampumissuunnitelmia toteuttamaan) ja pakannut aseen autoon ja lähtenyt väijymään ravintolan edustalle.

Targetoidun suunnitelman oletuspohjalta: miten muuten tekijä olisi helpolla tiennyt, missä uhrit olleet, elleivät nämä nettiin ilmonneet liikkumisiaan ko. illanvietosta (netissä ei ole näkynyt osviittaa tästä).

Ajallista lisäinformaatiota:
// Imatrankoskella ammutut kaksi toimittajaa työskentelivät Etelä-Saimaan ja Uutisvuoksen yhteisessä Imatran toimituksessa.

He olivat lauantai-iltana toimittajien yhteisellä teatterimatkalla Helsingissä. Teatteriseurue saapui Imatralle noin kello 23. Sen jälkeen kaksikko liittyi kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Tiina Wilén-Jäppisen seuraan Imatrankoskella.

Yhdessä he olivat siirtyneet ravintola Vuoksenvahtiin, jonka edustalla kaikki kolme surmattiin puoliltaöin. //
http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2016/1 ... 1599372/16
// Teko tapahtui melko tarkkaan kello 0.00 ravintola Vuoksenvahdin edustalla. Tapausta tutkitaan kolmena murhana. //
http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2016/1 ... 1599374/16

Olisiko aikavälillä klo 23-0.00 olleet ravintolassa, tosin uutisessa ei kerrota tarkemmin menivätkö suoraan ravintolaan, teko tapahtunut uhrien poistuessa ravintolan edustalla n. klo 0.00 .
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

beelsebub
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: La Kesä 20, 2009 7:57 am

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja beelsebub »

stg kirjoitti:
Mitä tulee tuonne aiempiin postauksiin, niin normi metsästyskiväärin lippaaseen menee 2-3 patruunaa , jos ase on puoliautomaattinen. Sama pätee pulttilukkoihin. Harvoin niihinkään 5 menee. Makasiinimalleihin, eli lippaattomiin voi mennä se 4-5. Kaliiperista riippuen.
Pienoiskivääreihin voi mennä 10-15.
Mielenkiintoista olisi tietää, minkä kaliiberin ase on ollut kyseessä.
Meillä veljeni kanssa 4 hirvikivääriä, joissa on 2kpl 3 panoksen lippaita, 2 kpl 5 panoksen lippaita, 1 kpl 8 panoksen ja 1 kpl 10 panoksen lippaita. Tuo 10 kpl lipas on nykyään laiton metsästyskäytössä, tai se ei saa olla täyteen ladattu.

stg
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Joulu 03, 2013 11:09 am

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja stg »

Jep. Yleensä noihin on saatavilla erinkokoisia lippaita ostamalla. Sitten toimintatavasta riippuen joutuu rajoittaan. Rajoituksen määrä riippuu toimintatavasta.(toki laillisuudesta)
Jos laillinen hirvikivääri ollut, niin varmaan pulttilukkoinen. Puolimaatissa olisi ampuja vaihtanut lipasta kertaalleen, ellei ole ollut ns laiton lipas.
Mitä tulee kaliiberiin, niin aika suuri todennäköisyys on, että .30 väljyys.
Tähän sopisi myös tuo patruuna määrä. Esim lonkalta heitettynä tikka m55 tai t3 vitosen lippaalla ja kaliiperissa .308
Viimeksi muokannut stg, Ma Joulu 05, 2016 7:37 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Muumiaivo
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Tammi 12, 2011 10:40 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja Muumiaivo »

stg kirjoitti: Mielenkiintoista olisi tietää, minkä kaliiberin ase on ollut kyseessä.
Kymmenen uutiset kertoi aseen olleen hirvikivääri.

petterip
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ma Helmi 02, 2015 9:35 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja petterip »

Vaikka paljastuisi, että taustalla ei ole täysin sattumanvaraiset uhrit, niin mielestäni siltikin matka poliittiseen murhaan on vielä aika pitkä. Pitäisin paljon todennäköisempänä, että mielenterveysongelmista kärsivä ihminen pikaistuu tyttöystävälle, anopille, opettajalle, naapurille tai jollekin muulle läheiselle henkilölle, joka on ainakin näennäisesti loukannut ko. henkilöä henkilökohtaisesti. Olen myös skeptinen sen suhteen, että kaupunginvaltuuston puheenjohtaja olisi laajasti yleisön tuntema henkilö. Imatrallakin on kuitenkin lähes 30 000 asukasta. Olen itse korkeasti koulutettu vanhempi henkilö, ja guugletin juuri oman kaupunkini (70 000 asukasta) valtuuston puheenjohtajan. Nimi on tuttu (en tosin olisi tiennyt valtuuston puheenjohtajaksi), mutta kuvasta ei olisi ollut mitään hajua kuka on kyseessä. Kaupunginjohtajan olisin tunnistanut sekä nimestä että kuvasta.

matahari
Jack Bauer
Viestit: 933
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2009 11:29 am
Paikkakunta: Pori

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja matahari »

Valmet petraan, joka on metsästyskivääri, saa lippaita monen kokoisia. 25 panoksen lippaita ainakin on, tosin metsästystilanteessa sellaista ei saa käyttää.

Avatar
maija turjukka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5016
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Mtv-n aamulähetyksessä haastateltiin juuri sisäministeri Risikkoa, jolla ei ollut uutta kerrottavaa tapauksesta. Ministeri painotti kuitenkin viranomaisyhteistyön lisäämistarvetta tilanteissa, joissa auttamishenkilöstön olisi hyvä tietää, millaisen henkilön kanssa ollaan tekemisissä.

Toimittajan kysyessä, pitäisikö henkilön tietosuojaa (esim. terveyteen liittyvissä asioissa) heikentää turvallisuuden vuoksi, ministeri ei ottanut kantaa mahdollisiin lakimuutoksiin. Hän kuitenkin sanoi, että esim. läheisverkoston vihjeet henkilön mahdollisista aikeista saattaisivat helpottaa vaaratilanteiden ehkäisyä.

Uutispäivä tapahtuman tiimoilta tulee varmasti olemaan vilkas. Sisäministeri on menossa tänään käymään Imatralla, jossa hän vierailee mm. Olavinkadun kriisikeskuksessa.
Poliisikin varmaan jatkaa tiedottamista, kunhan uutta kerrottavaa ilmenee.
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-

Avatar
neofinn
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Heinä 22, 2011 11:48 am

Re: Imatran Vuoksenvahdin kolmoissurma 4.12.2016

Viesti Kirjoittaja neofinn »

"Imatralla sattui äsken kolmoissurma jossa paikallinen 23 vuotias mies ampui kiväärillä hengiltä kolme naista Vuoksenvahti ravintolan edessä, joista yksi uhreista sattui olemaan vielä kaupunginhallinnon demari varapuheenjohtaja.

Kaksi muuta uhria olivat toimittajia, jotka kuuluivat samaan seurueeseen. Kaikki uhrit olivat naisia.

Nyt suomen lehdistö syöttää jatkuvasti tästä tapahtumasta propagandaa, ettei tapauksen taustalla ole mitään poliittista motiivia, vaikka jo nyt sisäministeri Paula Risikko on jo laitettu valmistelemaan aselakien tiukennuksia, jotka olivat tämän ampumavälikohtauksen poliittinen motiivi.

Mutta tuota Imatran ampumavälikohtauksen poliittista motiivia ei käynnistänyt edes tietoisesti tämä MK ULTRA ohjelmaan valikoutunut päästään seonnut yksilö, joka onnistuttiin ohjelmoimaan lopulta tämän veriteon toteuttajaksi.

Jo tässä kuukausia aiemmin kun tämä parikymppinen nainen otettiin kiinni Helsingissä koulusurman valmistelusta, niin jo tuossa vaiheessa tiesin että Suomeen oli suunnitteilla uusi joukkomurha ja mikäli tämä nuori nainen saatiin ennen tekoaan kiinni KRP:n toimesta, niin silloin tämä joukkosurma tulisi tapahtumaan jossain muualla ja se toteutui lopulta Imatralla.

Se miksi CIA aikoo myös jatkossa toteuttaa näitä MK ULTRA yksikköönsä kuuluvien joukkosurmaajien aktivointeja johtuu siitä, että suomessa on edelleen miltei maailman eniten yksityisomisteisia aseita väestöön suhteutettuna, joista suurin osa ovat mm. metsästysaseita.

Jokelan ja Kauhajoen koulusurmat olivat alku näille aselakien tiukennuksille, joista seurasivat vielä Espoon Sello kauppakeskuksen sekä Hyvinkään joukkosurmat.

Tämä Imatralla kolme naista hengiltä ampunut 23 vuotias mies kuuluu myös tähän samaan sarjaan kuin Hyvinkään joukkosurmaaja Eero Hiltunen sekä Kampissa ampumaradalla kolme miestä surmannut Sanna Sillanpää. Sillä kukaan heistä ei lopulta tappanut itseään.

Viraomaisten mukaan Imatran joukkosurmaaja ei tehnyt kiinniottaessa vastarintaa, vaan oli kiinniottotilanteessa rauhallinen.

Vielä kun tulevaisuudessa kuulemme tiedotusvälineissä sen, että vaikka Imatran joukkosurmista epäilty ei puhaltanut alkometriin kuin nollan, niin hänellä oli kuitenkin takanaan SSRI-mielialalääkeisiin kuuluvien psyykelääkkeiden pitkäaikaista käyttöä, joka oli saanut hänen terveydentilansa heikkenemään.

Sillä tämä sama SSRI-lääkeryhmään kuuluva serotoiinintakaisinestäjä lääke löytyy miltei aina kaikkien näiden joukkosurmien taustalta. Koska ilman serotoiinintakaisinestäjiä ei tällaiset psyykeen tason heikkenemiset onnistuisi, koska serotoiini säätelee juuri ihmisen mielenterveyttä ja näissä SSRI-lääkkeissä juuri tämän serotoiinikeskuksen toiminta lamaannutetaan tällä lääkkeellä.

Esimerkiksi rappioalkoholisteilla ilmenevä masennus johtuu juuri siitä, että kuinka pitkäaikainen alkoholin käyttö johtaa juuri aivojen serotoiinikeskuksen vajaatoimintaan ja kun serotoiinitasot heittelevät, niin tapahtuu voimakkaita mielialan laskuja.

Mutta aina näissä joukkosurmissa on taustalla aina rapakontakaa tapahtuva mielenhalinta, jota CIA harjoittaa salaisen MK ULTRA ohjelman avulla.

Sen teknologia on jo niin pitkällä, että he voivat ohjelmoida jokaisen implantoidun henkilön pelkällä napin painalluksella ja aktivointi tapahtuu mm. satelliitti yhteyksillä, mutta näissä joukkosurmissa heille lähetetty signaali lähetetään matalilla radiotaajuuksilla, jonka voi jopa kuulla.CIA:n sirutus-teknologia on sellainen, että siinä implantoitu henkilö saadaan mm. kuulemaan ääniä, joita heidän pään sisään lähetetään. Mutta jos nämä joukkosurmaajat kertovat tällaista poliisikuulusteluissa, niin se leimataan vain hullujen puheiksi ja he saavat usein skitsofrenia diagnoosin.

Mutta tällainen henkilö tarvitsisi viedä vain MRAID-röntgeniin, niin jos se laite alkaisi huutaa. Niin se olisi merkki siitä, että tuossa henkilössä olisi sisällään radioaaltoja välittävä mikrosiru, koska tuo kyseinen MRAID-röntgen havaitsee sen.

Tämä kuvassa näkyvä henkilö Jori Lasonen oli Jokelan, Kauhajoen ja Hyvinkään joukkosurmaajien tavoin psyykeeltään tavallista heikompi, joten siksi hänet oli helppo ohjelmoida. Koska tähän CIA:n salaiseen MK ULTRA ohjelman kriteerit läpäisevät vain ne, joiden psyyke on tarpeeksi alhainen ja usein näillä henkilöillä on kasvanut jo voimakas viha yhteiskuntaa ja maailmaa kohtaa, kuten saimme nähdä mm. Jokelan kouluampuja Pekka-Eric Auvisen katkerista teksteistä.

Siinä vaiheessa kun joukkosurmaajan psyyke hajoaa, niin hänellä rikkoutuu lopulta myös moraali, jolloin he alkavat hautoa näitä joukkosurma-aikeita, joita mielikuvia heidän implantteihinsa lähetetään. Mitkä he sitten ottavat mielellään vastaan ja alkavat luulemaan, että nuo joukkosurma-aikeet olisivat lähtöisin vain heidän omasta päästänsä.

Kampin ampumaradalla vuonna 1999 neljä miestä surmannut Sanna Sillanpää on ollut jo vapaalla monta vuotta, koska hän kärsi jo tuomionsa ja lusi siitä valtaosan Kuopion niuvaniemen psykiatrisessa sairaalassa.

Nyt netissä on liikkunut huhuja, että tämä Imatran joukkosurmaaja Jori Lasonen olisi vielä RUK:n käynyt reserviläinen. Tapaus on saanut myös puolustusvoimien kyberasiantuntijat hyppimään seinille ja syyttämään tämän kaiken tiedon olevan Venäjä trollien propagandaa.

Sotatohtori Saara Jantusen kirjan luettuani huomasin sen, että sotatohtorienkaan ei tarvitse älyllä loistaa, vaan se voi loistaa poissaolollaan kuten myös Hesarin NATO-trolli ja turvallisuus-bloggari Janne "Hyrsky" Riiheläisen tapauksessa. Mutta vähä-älyisyys sallittakoon myös heille, koska älykkyys tai viisaus ei ole kansalaisvelvollisuus. Sillä tämä nykyinen korruptoitunut valtiovalta oikeastaan toivoo, että enemmistö meistä tämän maan kansalaisista osoittaisi heille tuota sokeiden massojen kuuliaisuutta."

http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2 ... n.html?m=1

Vastaa Viestiin