16-vuotiaan tytön surma Keravalla joulukuussa 2017

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Jns X
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: La Tammi 05, 2013 2:30 am

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja Jns X »

Poliisin tarkennukset:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017121 ... 8_u0.shtml
Uhrin siirtänyt henkilö ei välittänyt, mihin hän tytön laski. Hyvärisen mukaan vainajalle ei ollut etsitty suojaisaa paikkaa, eikä häntä ollut pyritty piilottamaan.

- Hän oli pihamaalla. Häntä ei ollut mitenkään erityisesti peitelty.

Tay77
Jack Bauer
Viestit: 953
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am
Paikkakunta: Takahikiä

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja Tay77 »

Jo pelkästään tätä ketjua ja tämän erään toimittajan edesottamuksia seuranneena, enpä välttämättä uskoisi tuotakaan... :roll:

"Uhrin sijainti kertoo tekotavasta"
"Vainaja löytyi avoimelta piha-alueelta sillensä jätettynä"

:lol:
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

Rouhia
Armas Tammelin
Viestit: 73
Liittynyt: To Loka 15, 2015 3:56 pm

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja Rouhia »

Onko tyttö nyt sitten vaan jätetty sammuneena pihaan ja kuoli hypotermiaan?

Rubiskreebeli
Martin Beck
Viestit: 786
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Rouhia kirjoitti:Onko tyttö nyt sitten vaan jätetty sammuneena pihaan ja kuoli hypotermiaan?
Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen vahvistaa, että poliisin tiedon mukaan tekijä ja uhri olivat asunnossa kaksin, kun mies surmasi tämän. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

- Mitä ilmeisimmin uhri on ollut kuollut siinä vaiheessa, kun hän on päätynyt pihalle, Hyvärinen toteaa.

The Saint
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Joulu 08, 2017 9:30 pm

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja The Saint »

Tay77 kirjoitti:Jo pelkästään tätä ketjua ja tämän erään toimittajan edesottamuksia seuranneena, enpä välttämättä uskoisi tuotakaan... :roll:

"Uhrin sijainti kertoo tekotavasta"
"Vainaja löytyi avoimelta piha-alueelta sillensä jätettynä"

:lol:
Juu, eipä tuo ole eka kerta kun toimittaja kirjoittelee omiaan. :lol: Mä en edelleenkään ymmärrä miten tuo sijainti kertoo tekotavasta mitään....

sörsse
Martin Beck
Viestit: 790
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja sörsse »

Voi siinä ensimmäisenä tekotavastakin tulla mieleen jotakin arveluita, jos tyttö löydetään kerrostalon pihalta kuolleena ja olosuhteet on nämä
https://www.google.fi/maps/@60.4027013, ... dDJOkQ!2e0

Toki vakuuttava roskisarsenaalikin on oikealla puiden katveessa, samoin parkkipaikkoja autoille, joten kaikille kuulluille huhuille löytyy mahdollista totuuspohjaa tapahtumien kululle

bayron
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2015 12:26 am

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja bayron »

Juu, eipä tuo ole eka kerta kun toimittaja kirjoittelee omiaan. :lol: Mä en edelleenkään ymmärrä miten tuo sijainti kertoo tekotavasta mitään....
Markus ei saanutkaan haluamaansa tytöltä, joten kuristi tytön tajuttomaksi jonka jälkeen dumppas ikkunasta kadulle.. Siis mun veikkaus.
Lepposa linnareissu tulossa.. :lol:

vellamo
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: La Syys 30, 2017 3:13 am

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja vellamo »

Siis tekijä ei ole millään tavalla piilotellut tytön ruumista eikä nähnyt suurempaa vaivaa siitä eroon pääsemiseen mikä vihjaisi siihen että on tiputtanut tytön vaan ikkunasta ulos :shock: Piittaamaton paska. Toivottavasti tyttö on ollut edes kuollut ennen ulos joutumistaan...

aivoriihi
Jane Marple
Viestit: 1022
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017121 ... 8_u0.shtml

Itselleni, rivien valista luettuna, tulee mieleen se, etta poliisi epailee ruumiin (tai mahdollisesti viela elossa olevan, tajuttoman uhrin) pihalle siirtamiseen osallistuneen muitakin henkiloita kuin vain tekija itse. Kaksin oltiin, kunnes pahin tapahtui, ja sitten tekija soitti kaverin/kavereita apuun, jotta saisi ruumiin ulos asunnosta?
Umlautit lukijan rasituksena :oops:

sine qua non

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

MTV:n nettisivulla on tänään pari tapaukseen liittyvää uutista. Niissä ei ole paljon lisää annettavaa siihen, mitä tähän mennessä jo tiedetään, joten en kopioi niitä kokonaisuudessaan tähän. Jotakin uutta tietoa niissä kuitenkin on.

Ensimmäisessä jutussa mainitaan mm. seuraavaa:

- Epäillyllä on kaksi kouluikäistä lasta, joiden huoltajuudesta ja tapaamisoikeudesta hän on kiistellyt oikeudessa lasten äidin kanssa. Vuonna 2015 oikeus määräsi yksinhuoltajuuden äidille ja miehelle tapaamisoikeuden lapsiin kerran kuukaudessa ja koulujen loma-aikoina. Äiti ja lapset asuvat eri paikkakunnalla kuin mies.

- Seksuaalirikoksista saamansa tuomion aikaan, vuonna 2012, mies asui Nurmijärvellä.

Toisesta uutisesta seuraava lainaus:
Tytöstä havaintoja kaupungilta

Poliisi on saanut useita havaintoja 16-vuotiaasta tytöstä ja myös murhasta epäillystä miehestä henkirikosta edeltävältä illalta ja alkuyöltä.

– Tytöstä on näköhavaintoja vielä puolen yön jälkeen. Hän näkyy myös valvontakameranauhoilla. Illan aikana tyttö ja mies ovat tavanneet toisiaan ja heitä on nähty erikseen ja yhdessä.

Jossain vaiheessa keskiviikkoyön aikana mies ja tyttö menivät miehen asunnolle päihteitä nauttimaan. He olivat asunnolla kahdestaan, kun henkirikos tapahtui.

Yön aikana tyttö oli myös yhteydessä kavereidensa kanssa.

– Hän on lähettänyt viestejä kavereilleen, Hyvärinen sanoo.

Poliisin mukaan tyttö ei ole pyytänyt yhteydenotoissaan apua.

– Mistään panttivankitilanteesta ei ole ollut kyse. Yhteydenotot ovat olleet kavereiden keskinäistä viestintää, joka on osittain tehty päihteiden vaikutuksen alaisena.
Jutussa kerrotaan vielä, että teon motiivi liittyy tapahtumiin yön aikana, mutta (tietenkään) motiivia ei avata tarkemmin. Kerrotaan myös, että poliisi ei kommentoi sitä, liittyykö tekoon viitteitä seksuaalirikoksesta. Poliisin sanomana jutussa siteerataan myös jälleen, että ruumis oli pihalla ihan näkyvillä ja sitä ei ollut peitelty mitenkään.

_________________________________________________________________________________

Voihan toki olla, että poliisi tarkoituksella jättää kertomatta ruumiin olleen auton alla, mutta jos se kuitenkin oli siellä (auton alla), niin voisiko (edes poliisi) sanoa sen olleen ihan näkyvillä?

En oikein jaksa uskoa ainakaan mihinkään suureen suunnitelmallisuuteen tämän teon takana. Ensinnäkin, jos tekoa olisi suunniteltu jo pidempään, luulisi hieman mietityn sitäkin, miten voisi välttyä jäämästä oitis kiinni. Minimissään luulisi ajatellun sitä, että ruumiin dumppaaminen näkyvälle paikalle oman talon pihaan ei ole järin fiksua. Ja jos poliisikin sanoo, että teon motiivi liittyy siihen, mitä kyseisen yön aikana on tapahtunut, ei tekijällä ainakaan mitään pitäaikaista suunnitelmaa vaikuta olleen tytön tappamiseen.

Tyttö on ilmeisen vapaaehtoisesti lähtenyt alkoholin/huumeiden perässä miehen kämpille. Viestitellyt sieltä kavereilleen itselleen tavanomaiseen, joskin päihtyneeseen tyyliin (eivät välttämättä sulje toisiaan pois sen perusteella, mitä infoa tytöstä somesta on löytynyt). Maksuksi päihteistä mies on ehkä vaatinut seksiä, mikä ei sitten enää olekaan ollut tytölle mieleen TAI sitten tytön suostumuksella alkanut seksi on muuttunutkin toisenlaiseksi. TAI tyttö on voinut olla jo niin kanttuvei, että ei ole mitenkään kyennyt vastustelemaan tai ilmaisemaan tahtoansa. Jos se pitää paikkansa, että tyttö oli löydettäessä alastomana pussi päässä, mieleen tulee, että ehkä tässä on joku tekijän sairas seksuaalifantasia toteutuksensa saaneena. Mutta riittäisikö se murhana tutkimiseen - ehkä, tukahduttaminen kuoliaaksi on aika raakaa touhua. Ja jos tyttö on kuitenkin kyennyt panemaan hanttiin, niin mies on voinut käyttää muutakin väkivaltaa.

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1241
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja Muppe »

sine qua non kirjoitti: Jos se pitää paikkansa, että tyttö oli löydettäessä alastomana pussi päässä
Miksi te jotkut keksitte aina lisää omasta päästä?
Pari sivua sitten joku oli mukamas kuullut teineiltä että tyttö oli löydetty pussi päässä,sitten tuli joku neropatti ja lisäs siihen sanan ALASTOMANA,kuulosti varmaan "makeammalta jutulta": "alastomana pussi päässä" niin nyt sinä jatkat asiaa..

Kohta joku lisää tähän samanlailla omia kuvitelmia,sana kerrallaan niinkö vajakeilla on tapana ja toiset sitten toistaa ja jankuttaa niitä sitten totuutena vaikka sanojana joku random paskanpuhuja foorumilta.

MIKÄ TEITÄ VAIVAA että asioista pitää AINA värittää lisää ilman minkäänlaista totuutta? Lisäillä juttuja ja sanoja,keksiä valheita jne (ilman poliisin tms. viranomaisen tukea sanoillenne)

poliisi ei ole missään sanonut että olis ollut pussi päässä,saatika alasti.lopettakaa noiden fantasioittenne kirjoittelu kun toisenlaiset vajakit ottaa ne ehdottomana totena täällä.
Viimeksi muokannut Muppe, Ke Joulu 13, 2017 5:49 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1241
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja Muppe »

vellamo kirjoitti:. Toivottavasti tyttö on ollut edes kuollut ennen ulos joutumistaan...
Sehän selviää ketjussa olevista poliisien lausunnoista,jos vain viitsii lukea ketjua ennen kommentointia.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

sine qua non

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Muppe kirjoitti:
sine qua non kirjoitti: Jos se pitää paikkansa, että tyttö oli löydettäessä alastomana pussi päässä
Miksi te jotkut keksitte aina lisää omasta päästä?
Pari sivua sitten joku oli mukamas kuullut teineiltä että tyttö oli löydetty pussi päässä niin nyt sinä lisäät siihen sitten sanan ALASTI.
Tarkkuutta. Kyllä se alasti, pussi päässä, mainittiin ensin ihan toisen kirjoittajan viestissä tätä edeltävällä sivulla:
Jns X kirjoitti:Ensimmäisenä aamuna kuultu, että tyttö löytyi alasti, pussi päässä sisäpihalta..auton alta löytymisestä ei ole kukaan puhunut ja uskoisin kuulleen edes huhua jos näin on..
Ja minähän kirjoitin, että JOS se pitää paikkansa. Asia selvinnee aikanaan.

Rikoksista spekulointia varten tämä palsta lienee - jos tänne "saisi" kirjoittaa vain viranomaistiedon varassa - joka sekin on usein vähintäänkin epäselvää, jos ei ristiriitaista - ei täällä paljon tekstiä olisi. Palstalla ei silloin olisi oikein muuta tarkoitusta kuin koota uutisia ja viranomaistiedotteita, jolloin se ei olisi keskustelupalsta.

Voisit itse vähän rukata törkeää kirjoittamistyyliäsi. Väsyttävää tuo alituinen alatyylinen riidanhaastamisesi.

Edit. Jaha, muokkasit viestiäsi, kun huomasit olevasi väärässä.

tötterö
Rico Tubbs
Viestit: 1205
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja tötterö »

Kun monet miespuoliset lukijat fantasioivat sitä että mistä suunnasta ja kuinka kauan "kissa" on saanut ja pannut vastaan.
Se on unelmafantasiaa toisille.
Tuo vakisin paneminen vaan on toislle aihe josta voisi kertoa sivutolkulla.
Itse olen sitä mieltä että jollei yhteyttä ole muuta kuin sukupuolista niin on aivan sama panna sitten vaikka barbaraa.

Avatar
dazu
Adrian Monk
Viestit: 2763
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: 16-vuotias tyttö surmattu Keravalla

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Jos tämä alasti ja pussi päässä pitää paikkansa, niin kyllähän se viittaa aika vahvasti siihen, että jotain seksuaalista on illan aikana tapahtunut.
Vaikka teko olisi seksuaalinen, niin sen ei tarvitse olla suunniteltu ja, vaikka teko olisikin jollain tavalla suunniteltu, henkirikoksen ei silti tarvitse olla ollut suunniteltu, eli tekijä on voinut suunnitella saavansa pillua, joko luvalla, tai ilman ja vaikka henkirikoskin olisi ollut jollain tasolla suunniteltu, on se voinut mennä mönkään päihteiden vaikutuksen takia...

Tekijän henkilöhistoria kertoo miehestä, joka on saanut naisia, mutta toiminut heidän kanssaan ikävällä tavalla. Teko tuntuisi olevan jatkumoa miehen aiempaan historiaan.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Vastaa Viestiin