Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Carlitos

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Carlitos »

Doctor Lecter kirjoitti:
Ti Tammi 21, 2020 3:44 pm
Parkanossa raa'an murhan tehneelle miehelle tuomio myös Hämeenlinnassa tehdystä huumerikoksesta

Tuomittu oli ostanut amfetamiinia Hämeenlinnassa kesällä 2017.

Parkanossa tapahtuneesta raa'asta murhasta tuomittu vuonna 1986 syntynyt mies on saanut tuomion myös Hämeenlinnassa tapahtuneesta huumausainerikoksesta. Huumerikos tapahtui kesällä 2017. Noin puolitoista vuotta myöhemmin, joulukuussa 2018, sama mies syyllistyi Parkanossa raakaan murhaan.
Hämeen Sanomat
20.1.2020 16:23

Mieltä ja järkeä vaille tää oli, joten tuomio kait sen mukaan. Tosin, emmehän tiedä milloin hän on älynlahjansa menettänyt/kadottanut, että oliko jo silloin pöpi. Huomasiko lähipiiri muutes kohdallaan sen, että nyt ei ole kaikki hyvin? Oliko heissä ketään, joka oikeasti halusi auttaa? Entä onko tuohon syyntakeettomuuteen syynä (pitkäaikainen) huimausaineiden käyttö?
- Just se sama asia mikä sai mm. muusikko tms. Paula Vesalan peukuttamaan kollegaansa Sami Haberia tämän aineiden käytöstä. Peukuttaako Vesala myös Parkanon murhamiestä?
Varmaan onkin parempi pysytellä varmuuden vuoksi lukkojen takana tuon Vainionpään lopun elämäänsä.

Avatar
Kalle-Ville
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1356
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 5:48 pm

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Kalle-Ville »

Murhatuomio ja tahdonvastaiseen hoitoon passittaminen säilyivät tässä jutussa hovioikeudessakin. Tekijä saa kärvistellä Niuvanniemessä hoidossa ennalta tiedossa olemattoman ajan, joka voi olla hyvin pitkäkin ja usein onkin pitempi kuin se tuomio, jonka vankilassa joutuisi kyseisestä teosta olemaan. Joillakin se pää ei tervehdy enää milloinkaan.

Uhri kuoli kauhun vallassa – Parkanon metsämurhan motiivi oli mustasukkaisuus
23.12.2019 klo 15:58 (muokattu eilen klo 20:18)

Turun hovioikeus toteaa Pirkanmaan käräjäoikeuden tavoin, että nykyään 34-vuotias pirkanmaalainen mies on syyllistynyt murhaan.

Hovioikeuden mukaan syytetty osoitti menettelyllään vakaata harkintaa.

Hän pahoinpiteli uhrinsa kahdesti ja muutaman tunnin kuluttua tappoi vetämällä kaulan auki.

Veriteon taustalla vaikutti mustasukkaisuus; uhri oli suudellut tappajansa tyttöystävää.

Kuva

Poliisi pyysi Puolustusvoimilta virka-apua, kun rikospaikkaa tutkittiin viime talvena. MIKA KANERVA

Rikos tapahtui parkanolaisen metsätien päässä 28. joulukuuta 2018. 21-vuotias mies menehtyi siihen, että 34-vuotias mies leikkasi puukolla hänen kaulansa auki.

Uhrin ruumista poltettiin useita päiviä ja se kätkettiin maastoon. Poliisi ryhtyi kuitenkin tutkimaan nuoren miehen katoamista. Tutkinnan ansiosta ruumis löytyi maastosta helmikuussa 2019.

Perjantaina antamallaan tuomiolla Turun hovioikeus katsoo Pirkanmaan käräjäoikeuden tavoin, että 34-vuotiaan pirkanmaalaisen rikokset on murha, pahoinpitely ja hautarauhan rikkominen.

Rikoksensa mies kuitenkin teki syyntakeettomana. Syyntakeettomuus todettiin käräjäoikeuden määräämässä ja THL:n järjestämässä mielentilatutkimuksessa.

Vankilan sijasta 34-vuotias on passitettu tahdosta riippumattomaan hoitoon Niuvanniemen mielisairaalaan.

Näki suudelman

34-vuotias ei tyytynyt käräjäoikeuden viime joulukuussa antamaan tuomioon vaan valitti siitä hovioikeuteen. Hän katsoi, että oli syyllistynyt tappoon. Tekoaan hän ei ollut suunnitellut.

Lisäksi pirkanmaalainen vaati vainajan omaisille määrättyjä korvauksia alennettavaksi.

Hovioikeus järjesti asiassa uuden käsittelyn. Tuossa käsittelyssä kuultiin muun muassa vastaajan tekoaikaista tyttöystävää.

Nuoren naisen uhri oli suudellut häntä erään huoltoaseman pihalla. 34-vuotias oli sen nähnyt. Suudelman vuoksi miesystävä suuttui ja kovisteli sekä naista että nuorta miestä.

Kovistelua seurasi väkivalta.

Hovioikeus toteaakin, että pahoinpitelyn ja henkirikoksen motiivina oli mustasukkaisuus.

Hovioikeuden mukaan tappo oli tehty vakaasti harkiten. Vastaaja suunnitteli etukäteen minne ajaa autolla, hän lainasi auton ja otti puukon mukaan. Hänellä oli ollut vielä metsässä aikaa harkita tekoaan.

Käsittely käräjäoikeudessa

Vastaajaa syytettiin 21-vuotiaan miehen pahoinpitelemisestä ja sen jälkeen murhaamisesta. Syyttäjän mukaan mies pahoinpiteli uhria ensin mökin pihassa ja pakotti tämän sitten väkivallalla uhaten auton takakonttiin.

Syyttäjän mukaan mies kuljetti uhria 25 kilometriä ja pysäytti auton metsässä. Tekijä kävelytti uhrin syrjään ja tönäisi mahalleen maahan. Paikalla oli myös muita henkilöitä. Syyttäjän mukaan murhaaja kehotti muita tekemään uhrille väkivaltaa. Sen jälkeen tuomittu veti uhrilta kaulan auki niin rajulla tavalla, että tämä kuoli välittömästi.

Miestä syytettiin vielä hautarauhan rikkomisesta. Vastaaja myönsi itsekin, että poltti ruumista risukasassa useita päiviä.

Oikeudessa syytetty myönsi tehneensä henkirikoksen, mutta kiisti murhasyytteen. Käräjäoikeuden arvioitavaksi jäi, minkä asteisesta teosta oli kyse.

”Täysin puolustuskyvytön”

Todistajat kertoivat oikeudessa, että vastaaja suuttui uhrille, kun tämä oli suudellut nuorta naista. Käytös muuttui aggressiiviseksi, ja mies pahoinpiteli uhria ensimmäisen kerran. Seuraavien tapahtumien aikana miehellä olisi ollut hyvin aikaa miettiä, mihin on ryhtymässä. Hän oli varustautunut etukäteen suurikokoisella lapinleu’ulla. Uhrin kuljettaminen syrjään osoitti käräjäoikeuden mielestä suunnitelmallisuutta, joka kuuluu murhan tunnusmerkistöön.

Käräjäoikeuden mukaan tekotapa oli myös erityisen raaka. Uhri todennäköisesti näki veitsen ennen kuolemaansa.

– Uhri on ollut tilanteessa täysin puolustuskyvytön ja mitä ilmeisimmin kauhun vallassa. Kysymyksessä on ollut teloitustyyppinen tekotapa, käräjäoikeus arvioi.

Kuva

Poliisi eristi rikospaikalla muun muassa risukasan, jossa ruumista todennäköisesti poltettiin. MIKA KANERVA

Ruumista tuhottiin joukolla

Tuomioistuin piti tuomitun toimintaa kylmäverisenä. Teko oli kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Tuomittu määrättiin korvaamaan uhrin omaisille yhteensä 15 750 euroa kuoleman aiheuttamasta kärsimyksestä. Käräjäoikeus laski korvaussummaa neljänneksellä, koska tekijä oli syyntakeeton.

Oikeus tuomitsi aiemmin 36-vuotiaan miehen hautarauhan rikkomisesta ja rikoksentekijän suojelemisesta puolen vuoden vankeuteen. Mies auttoi murhaajaa ruumiin siirtämisessä ja piilottamisessa. Nuori nainen puolestaan tuomittiin avunannosta hautarauhan rikkomiseen nuorena henkilönä.

Juttu on julkaistu alun perin 23. joulukuuta 2019. Alkuperäinen uutisjuttu perustui käräjäoikeuden tuomioon. Nyt 4. joulukuuta uutisen alkuosa on kirjoitettu uudelleen Turun hovioikeuden annettua tuomionsa.

SOLMU SALMINEN
[email protected]
Suomen kansalaiset ovat muka tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia lain edessä, mutta toisilla meistä tätä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta on jostakin syystä kuitenkin enemmän kuin muilla.

Avatar
Tarkastaja Levisi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1505
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

T'ässä tuoreessa uutisessa lienee kyse samasta raa'asta mustasukkaisuusmurhasta?

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2 ... 66929.html

Murha uusiksi hovissa: Kaulan viiltäminen ei ollutkaan erityisen raaka teko

Syyntakeeton murhaaja vaati tekonsa lieventämistä tapoksi. Tuomiolauselma ei muuttunut.

7.12.2020 12:33

Turun hovioikeus ei muuttanut Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomiolauselmaa Parkanossa joulukuussa 2018 tapahtuneesta henkirikoksesta. Tuomion mukaan tekohetkellä 32-vuotias mies syyllistyi murhaan.

Hovioikeuden johtopäätelmä teosta oli kuitenkin hivenen käräjäoikeutta lievempi. Käräjäoikeus katsoi, että teko oli erityisen julma ja raaka. Hovioikeus ei yhtynyt näkemykseen.

Yhtä mieltä molemmat oikeusasteet olivat siitä, että rikos oli tehty vakaasti harkiten ja oli kokonaisuudessa arvioiden törkeä. Niinpä vastaajan syyksi luettiin myös hovissa murha.

Jo käräjävaiheessa tehdyn mielentilatutkimuksen perusteella vastaajan todettiin olleen tekohetkellä syyntakeeton. Niinpä mies jätettiin rangaistukseen tuomitsematta.

Koska syyksilukeminen ei lieventynyt, pysyivät vastaajan maksettavaksi määrätyt korvaukset ennallaan. Vastaaja vaati korvausten alentamista kolmasosaan käräjien määräämistä summista.

Käräjäoikeus määräsi vastaajan maksamaan uhrin omaisille kärsimyskorvauksia lähes 16 000 euroa.

Vastaaja murhasi 21-vuotiaan miehen 28. joulukuuta 2018 metsässä Parkanossa. Teon motiivi oli mustasukkaisuus.

Uhri oli kuljetettu lopulliselle tekopaikalle 25 kilometrin päästä Ikaalisista, missä häntä oli jo pahoinpidelty. Metsässä oli mukana myös vastaajan 17-vuotias tyttöystävä.

Vastaaja viilsi maahan kaadetun uhrin kaulan auki yhdellä viillolla.

– Otin puukon pois (tytöltä) ja tein automaattisesti sen, mitä olen tottunut tekemään metsästetyille eläimille, vastaaja sanoi käräjillä.

Oikeusasteet olivat eri mieltä siitä, oliko teko erityisen julma ja raaka.

Käräjäoikeus katsoi teloitustyyppisen teon osoittaneen vastaajassa erityistä kylmäverisyyttä. Samalla käräjäoikeus viittasi kuitenkin myös edeltäneisiin tapahtumiin, joiden vuoksi kyseessä ei ollut uhrin kannalta äkillinen ja yllättävä teko.

Hovioikeus viittasi korkeimman oikeuden ennakkopäätöksiin julmuudesta. Hovioikeuden mukaan ”tappamisen julmuutta arvioitaessa merkitystä on annettu sille, tehdäänkö tappo tarkoituksellisesti kovia tuskia aiheuttaen tai pitkitetäänkö tekoa tuskien lisäämiseksi”.

Päätelmänään hovioikeus piti tekoa raakana, muttei erityisen julmana. Siksi hovioikeus poisti erityisen raakuuden johtopäätöksistään.

– Ennen ajomatkaa tapahtunut pahoinpitely, kuljettaminen surmapaikalle ja (uhrin) puolustuskyvyttömyys eivät ilmennä erityistä raakuutta, hovioikeus kirjasi ratkaisuunsa.

Hovioikeuskaan ei ollut asiasta yksimielinen. Yksi hovioikeudenneuvoksista piti teon toteuttamistapaa erityisen raakana.

– Teon tulee kuvata todellista tekotapaa eikä sitä, miltä teko ulkoisesti näyttää. Raakuudesta on siten osoituksena toteuttamisen tapa, rikoslakiin vedonnut hovioikeudenneuvos kirjasi lausuntoonsa.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Avatar
Hello Piggy
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: Su Heinä 21, 2019 1:19 pm

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi, katosi 12/18 - löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Hello Piggy »

KeijoKyttääjä kirjoitti:
Su Maalis 03, 2019 1:41 pm
Tyttö on N. ----P----, eikä ----K----. On Hämeenlinnasta, isänsä T., sisko S, äiti S.
Neiti on poistanut kaikki some - tilinsä.
No kukas tämä neito oikein on?

Carlitos

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Carlitos »

Kalle-Ville kirjoitti:
La Joulu 05, 2020 2:57 pm
Murhatuomio ja tahdonvastaiseen hoitoon passittaminen säilyivät tässä jutussa hovioikeudessakin. Tekijä saa kärvistellä Niuvanniemessä hoidossa ennalta tiedossa olemattoman ajan, joka voi olla hyvin pitkäkin ja usein onkin pitempi kuin se tuomio, jonka vankilassa joutuisi kyseisestä teosta olemaan. Joillakin se pää ei tervehdy enää milloinkaan.

Uhri kuoli kauhun vallassa – Parkanon metsämurhan motiivi oli mustasukkaisuus
23.12.2019 klo 15:58 (muokattu eilen klo 20:18)

Turun hovioikeus toteaa Pirkanmaan käräjäoikeuden tavoin, että nykyään 34-vuotias pirkanmaalainen mies on syyllistynyt murhaan.

Hovioikeuden mukaan syytetty osoitti menettelyllään vakaata harkintaa.

Hän pahoinpiteli uhrinsa kahdesti ja muutaman tunnin kuluttua tappoi vetämällä kaulan auki.

Veriteon taustalla vaikutti mustasukkaisuus; uhri oli suudellut tappajansa tyttöystävää.

Kuva

Poliisi pyysi Puolustusvoimilta virka-apua, kun rikospaikkaa tutkittiin viime talvena. MIKA KANERVA

Rikos tapahtui parkanolaisen metsätien päässä 28. joulukuuta 2018. 21-vuotias mies menehtyi siihen, että 34-vuotias mies leikkasi puukolla hänen kaulansa auki.

Uhrin ruumista poltettiin useita päiviä ja se kätkettiin maastoon. Poliisi ryhtyi kuitenkin tutkimaan nuoren miehen katoamista. Tutkinnan ansiosta ruumis löytyi maastosta helmikuussa 2019.

Perjantaina antamallaan tuomiolla Turun hovioikeus katsoo Pirkanmaan käräjäoikeuden tavoin, että 34-vuotiaan pirkanmaalaisen rikokset on murha, pahoinpitely ja hautarauhan rikkominen.

Rikoksensa mies kuitenkin teki syyntakeettomana. Syyntakeettomuus todettiin käräjäoikeuden määräämässä ja THL:n järjestämässä mielentilatutkimuksessa.

Vankilan sijasta 34-vuotias on passitettu tahdosta riippumattomaan hoitoon Niuvanniemen mielisairaalaan.

Näki suudelman

34-vuotias ei tyytynyt käräjäoikeuden viime joulukuussa antamaan tuomioon vaan valitti siitä hovioikeuteen. Hän katsoi, että oli syyllistynyt tappoon. Tekoaan hän ei ollut suunnitellut.

Lisäksi pirkanmaalainen vaati vainajan omaisille määrättyjä korvauksia alennettavaksi.

Hovioikeus järjesti asiassa uuden käsittelyn. Tuossa käsittelyssä kuultiin muun muassa vastaajan tekoaikaista tyttöystävää.

Nuoren naisen uhri oli suudellut häntä erään huoltoaseman pihalla. 34-vuotias oli sen nähnyt. Suudelman vuoksi miesystävä suuttui ja kovisteli sekä naista että nuorta miestä.

Kovistelua seurasi väkivalta.

Hovioikeus toteaakin, että pahoinpitelyn ja henkirikoksen motiivina oli mustasukkaisuus.

Hovioikeuden mukaan tappo oli tehty vakaasti harkiten. Vastaaja suunnitteli etukäteen minne ajaa autolla, hän lainasi auton ja otti puukon mukaan. Hänellä oli ollut vielä metsässä aikaa harkita tekoaan.

Käsittely käräjäoikeudessa

Vastaajaa syytettiin 21-vuotiaan miehen pahoinpitelemisestä ja sen jälkeen murhaamisesta. Syyttäjän mukaan mies pahoinpiteli uhria ensin mökin pihassa ja pakotti tämän sitten väkivallalla uhaten auton takakonttiin.

Syyttäjän mukaan mies kuljetti uhria 25 kilometriä ja pysäytti auton metsässä. Tekijä kävelytti uhrin syrjään ja tönäisi mahalleen maahan. Paikalla oli myös muita henkilöitä. Syyttäjän mukaan murhaaja kehotti muita tekemään uhrille väkivaltaa. Sen jälkeen tuomittu veti uhrilta kaulan auki niin rajulla tavalla, että tämä kuoli välittömästi.

Miestä syytettiin vielä hautarauhan rikkomisesta. Vastaaja myönsi itsekin, että poltti ruumista risukasassa useita päiviä.

Oikeudessa syytetty myönsi tehneensä henkirikoksen, mutta kiisti murhasyytteen. Käräjäoikeuden arvioitavaksi jäi, minkä asteisesta teosta oli kyse.

”Täysin puolustuskyvytön”

Todistajat kertoivat oikeudessa, että vastaaja suuttui uhrille, kun tämä oli suudellut nuorta naista. Käytös muuttui aggressiiviseksi, ja mies pahoinpiteli uhria ensimmäisen kerran. Seuraavien tapahtumien aikana miehellä olisi ollut hyvin aikaa miettiä, mihin on ryhtymässä. Hän oli varustautunut etukäteen suurikokoisella lapinleu’ulla. Uhrin kuljettaminen syrjään osoitti käräjäoikeuden mielestä suunnitelmallisuutta, joka kuuluu murhan tunnusmerkistöön.

Käräjäoikeuden mukaan tekotapa oli myös erityisen raaka. Uhri todennäköisesti näki veitsen ennen kuolemaansa.

– Uhri on ollut tilanteessa täysin puolustuskyvytön ja mitä ilmeisimmin kauhun vallassa. Kysymyksessä on ollut teloitustyyppinen tekotapa, käräjäoikeus arvioi.

Kuva

Poliisi eristi rikospaikalla muun muassa risukasan, jossa ruumista todennäköisesti poltettiin. MIKA KANERVA

Ruumista tuhottiin joukolla

Tuomioistuin piti tuomitun toimintaa kylmäverisenä. Teko oli kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Tuomittu määrättiin korvaamaan uhrin omaisille yhteensä 15 750 euroa kuoleman aiheuttamasta kärsimyksestä. Käräjäoikeus laski korvaussummaa neljänneksellä, koska tekijä oli syyntakeeton.

Oikeus tuomitsi aiemmin 36-vuotiaan miehen hautarauhan rikkomisesta ja rikoksentekijän suojelemisesta puolen vuoden vankeuteen. Mies auttoi murhaajaa ruumiin siirtämisessä ja piilottamisessa. Nuori nainen puolestaan tuomittiin avunannosta hautarauhan rikkomiseen nuorena henkilönä.

Juttu on julkaistu alun perin 23. joulukuuta 2019. Alkuperäinen uutisjuttu perustui käräjäoikeuden tuomioon. Nyt 4. joulukuuta uutisen alkuosa on kirjoitettu uudelleen Turun hovioikeuden annettua tuomionsa.

SOLMU SALMINEN
[email protected]
Mitäs tälle niljakkeelle kuuluu;Jami Vainionpää on tuon paskakasan nimi?! Kuuleman mukaan on Niuvanniemessä,kun ei uskalleta laittaa tiilitaloihin oman henkensä ja terveytensä takia! Jukka Linna on vapaalla jalalla.Voisi lähteä jututtaan tätä ukko nyt ensi kesänä tästä keissistä! Samoten Jouni Honkanen on vapaa mies.Mukana olleen naisen nimeä en tiedä! Kun tulee joskus jos tulee vapaalle,niin katotaan mikä ukko toi nytten on! Ammuin armeijassa valiot 93/100 kymmenen laukausta matkaa 250m.Putoaa kuin koppelo oksalta tuo.Jos ei joku rassaa sitä ennen tätä Vainonpäätä hengiltä!! Sitä odotellen!! Sattuu olemaan tämä murhattu 21-vuotias Jere Lindell minun kummipoikani! Oikeus on nytten Lapuan Laki Suomessa nyt myöskin.Tämä Suomen oikeuslaitos on helvetinmoinen vitsi.Oikeus ratkaista itse asiat,jos yhteiskunta ei sitä tee.Erityisen raskauttavana asianhaarana voi pitää tuota,että tämä Vainionpää on kerskunut teollaan,ihan kun hän olisi joku sankari tässä asiassa nyt! Se nähdään sitten mikä mies se on,kun tulee erikoiskoulutettuja ukkoja vastaan viä! Helvetin kauhut on vielä pientä mitä tuo saatanan persereikä tulee kokemaan.(Sen jälkeen saatana kurittaa tuota viä)

Carlitos

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Carlitos »

Carlitos kirjoitti:
Ke Helmi 05, 2020 1:36 am
Doctor Lecter kirjoitti:
Ti Tammi 21, 2020 3:44 pm
Parkanossa raa'an murhan tehneelle miehelle tuomio myös Hämeenlinnassa tehdystä huumerikoksesta

Tuomittu oli ostanut amfetamiinia Hämeenlinnassa kesällä 2017.

Parkanossa tapahtuneesta raa'asta murhasta tuomittu vuonna 1986 syntynyt mies on saanut tuomion myös Hämeenlinnassa tapahtuneesta huumausainerikoksesta. Huumerikos tapahtui kesällä 2017. Noin puolitoista vuotta myöhemmin, joulukuussa 2018, sama mies syyllistyi Parkanossa raakaan murhaan.
Hämeen Sanomat
20.1.2020 16:23

Mieltä ja järkeä vaille tää oli, joten tuomio kait sen mukaan. Tosin, emmehän tiedä milloin hän on älynlahjansa menettänyt/kadottanut, että oliko jo silloin pöpi. Huomasiko lähipiiri muutes kohdallaan sen, että nyt ei ole kaikki hyvin? Oliko heissä ketään, joka oikeasti halusi auttaa? Entä onko tuohon syyntakeettomuuteen syynä (pitkäaikainen) huimausaineiden käyttö?
- Just se sama asia mikä sai mm. muusikko tms. Paula Vesalan peukuttamaan kollegaansa Sami Haberia tämän aineiden käytöstä. Peukuttaako Vesala myös Parkanon murhamiestä?
Varmaan onkin parempi pysytellä varmuuden vuoksi lukkojen takana tuon Vainionpään lopun elämäänsä.
Tämä Jere Lindell sattui olemaan minun kummipoikani,ja hänen isällään on kytköksiä erääseen liivijengiin,millä on jäseniä kymmeniä Suomen vankiloissa! Vainionpäätä ei uskalleta laittaa vankilaan,koska hänet tapetaan siellä! On parempi kanssa pitää ukko Hannu Lauerman hoivassa Kuopion Niuvanniemessä! Ei uskaltanut tulla Pirkanmaan käräjäoikeuteenkaan,koska pelkää henkensä puolesta!! Oikeudenkäynti hoidettiin nettikameran välituksellä Tampereen poliisivankilasta!! Tamä tekijä Jami Vainionpää vielä kehuskeli sillä,kuinka veti Jereltä "kurkun auki kuin teuraseläimeltä".

Osat voi vaihtua,jos nyt kanssa pääsee joskus vielä siviiliin.Tuo on merkitty mies lopun elämäänsä! Jerellä on kanssa kavereita vielä TVS:n nyrkkeilijöissä! Tuskin tämmöistä teko kukaan unohtaa ikinä.Jammu-setä kuoli Niuvanniemeen,ja samaa toivon Vainionpäällekin myöskin!! Niin kuolee Vainionpääkin kunnon larkkupäissään myöskin! Vankimielisairaalassa ei tunneta mitään takarajaa,kuten nyt vaikka elinkautisessa.Siellä ollaan niin kauan kuin lääkäri päättää.EK kestää max.12-20 suvea!! Niuvanniemi voi kestää 40 vuotta! Toi olisi ihan oikein.

Jere on siellä,mistä ei takaisin tulla.Tämä paskakasa hengittää sensijaan ja syö nytten veronmaksajien kustantamia ilmaisia ruokia! Tuolle täytyisi tehdä kuin Toivo Harald Koljoselle 21.10.1943..Nappi ottaan vaan ukolle myöskin! Vittuako näitä säälimään nyt.Tämä tätä juutalais-kristillistä säälietiikkaa.Kaikkia paskakasoja säälitään.Säästyy muonaa kun noi ammutaan. Ei taida Vainionpään Pystykorvan makasiini riittää,kun vastassa on nytten hiukan järeämpää aseistusta.Muutama Claymore siihen ulo-oven eteen,niin ukko menee kuselle,niin johan lävähtääkin!

Carlitos

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Carlitos »

Tuo Vainionpää oli yrittänyt ampua Pystykorvalla poliismiestä päähän.Vainionpään ampujanlahjat olivat senverta hyonot niin luoti iskeytyi 10cm päähän poliisimiehen päästä!! Miksi tässä vaiheessa ei tämmöistä äijää jo laiteta lukkojen taakse?? Alkaa laillista esivaltaa tulittaa Pystykorvalla talonsa ikkunasta.Virantoimituksessa olevan poliisimiehen murhanyritys on aina myös rmonta astetta raskaampi teko,kuin ampua tavallista pulliaista vaikka humalassa..Tuossa vaiheessa olisi pitänyt tehdä kanssa vaarallisuusarvio tuosta ukosta,ja sulkea hänet saamaan hoitoa psykiatriseen sairaalaan.Vaan näin ei käynyt.Tämä ukko vaan saikin mellastaa ja pitää peliään,ja lopputulos on se,että veti Jere Lindellin kurkun auki joulukuisessa metsässä 28.12.2018! Miten tämmöiset ykot voivat hillua vapaallaa jalalla? Jere oli ssuorittanut kirvesmiehen paperit TAKK:sta hyvin arvosnoin nyt. Elämä oli miehellä edessä.Sitävastoin tämä Jami Vainionpä oli päämäärättömästi ajelehtiva hylkiö!! Varoituksen sana kanssa nuorille.Älkää alkakako pyöriä epämääräisten tyyppien kanssa,vaikka tarjolla olisi pillereitä,pilveä,muuta kamaa ja viinaa!! Elämä on kuitenkin ainutkertainen lahja,joka olisi hyvä elää niin että kun viimeinen elonpäivä on,niin voi sanoa eläneensä!! Sensijaan noissa epämääräisissä porukoissa.Joku sekoaa sekä vetää kurkun auki taikka ampuu kuoliaaksi ilman mitään syytä.

Kuten tapahtuikin Kotkan hiekkakuoppasurmassa tänä keväänä.Ilman mitään motiivia tapettiin kahden lapsen isä kuin koira.

Kukaan ei ole lopulta sinun kaverisi,ja ihminen voidaan tappaa sillä perusteella,että sillä on rahaa,kuten tapahtui Raumalla 1970.Sohvakaupoista rahaa saanut mies tapettiin ja rullattiin myöskin! Käykää nuoret koulu kunnolla ja valmistukaa kanssa ammattiin,ja perustakaa perhe.Se elämä voi tuntua joskus tympeältä,mutta on mukavampaa kuolla omassa sängyssä kuin jossain pölyisellä hiekkakuopalla otsalaukaukseen..Olen itse asunut vauosina 1974-1988 mormoniperheessä,josta karkasin. Sitten asuin 1988-1990 Kuusikon lastenkodissa Tampereella.Siitä matka jatkui Valokkiin Jalasjärvelle vuosiksi 1990-1992!! Sain oman kämpän 17-vuotiaana! Lopetin rikollisen uran ajoissa ja vältyin vankilalta.Ikaalisten vanhempi konstaapeli nyt puhui minulle asiaa,että haluatko veljesi ja isäsi jalanjäljille.Neljä vuotti laitoksissa riitti minulle.Vankilassa en ole ollut. Samaa toivon kaikille muillekin! Tehkää elämässä oikeita ratkaisuja! Väärät kostautuvat.Niissä lähtee rahat ja henkin nyt.

Jerekään ei ollut tehnyt mitään pahaa "menettääkseen hekensä".Ei ollut velkaukko taikka vasikka.Elämänlanka on hauras nytten täällä! On aina ihmisiä,jotka juonivat viattominen verta,kuten Raamattukin sanoo! Elämä on valintoja täynnä nyt.

Kun tekee väärän valinnan,niin kuoleman rajan takaa ei pääse enään uudestaan yrittämään.Murhaajat saa mahkut vielä! Kuolleet elämässä on pelkkää pimeää!! On kauhistus ajatella,että joku ihminen voi olla niin julma,että vetää nyt kurkun auki toiselta ihmiseltä! Vaikka tuskinpa he tervejärkisinä vaeltavat elämänsä loppuun asti!! Tuollaiset tapahtumat piinaa varmasti yön hetkinä,ku on hiljaista ja alitajunta nostaa erilaisia juttuja esiin elämästä! Lauri Johansson sanoi,että unet olivat todellisia.Murhatut Sami Huhtimo,Jari Aatonen ja Pauli Saastamoinen tulivat Laten uniin joka yö nyt!! Kun hän tuli uskoon,niin painajaiset hävisivä! Tapasuin tiistaina 21.12.paloittelumurhaaja Janne Hyvösen! Ympäripäissään oli Hanne!! Varmaankin nämä asiat kummittelevat alitajunnassa rajusti! Eletään niin että tömmöisuä ei tule kellekään.Hyvää Joulua. Psykopaatti ja narsisti on tunnekylmä,eikä pysty asettumaan uhrin asemaan millään tavalla.(Vaarallisia muille ihmisille!)

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2151
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

Ensi tiistaina 2.3. Arman ja Suomen rikosmysteerit-ohjelmassa käsitellään tätä tapausta
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

Puukko-Mack
Nikke Knakkertton
Viestit: 192
Liittynyt: Ma Heinä 11, 2011 12:04 am

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Puukko-Mack »

Kun nyt on tuomiotakin jaettu niin tämän ladyn nimi loistaa poissaolollaan?

Ghost hunting
Adrian Monk
Viestit: 2968
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Jere Lindell, Ylöjärvi - katosi 12/18, löytyi surmattuna

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

hipsulainen kirjoitti:
Ti Helmi 23, 2021 11:17 pm
Ensi tiistaina 2.3. Arman ja Suomen rikosmysteerit-ohjelmassa käsitellään tätä tapausta
Pitää katsoa toi ohjelma, tästä on tullut vastaan ihan mielenkiintoisia sukunimiä.

Vastaa Viestiin