Tapaus Abdirahim Hussein "Husu "Mohammed

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6290
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Elo 11, 2019 8:58 pm

jepulis82 kirjoitti:
Gagarin kirjoitti:Tyttöjen ympärileikkaus tulkitaan törkeäksi pahoinpitelyksi, josta rangaistaan rikoslain mukaisesti.
Löytyykö yhtään keissiä missä on annettu tuomio?
EI löydy - tietenkään - sillä olisihan nyt äärimmäisen rasistista rankaista lapsen ulkoisten sukupuolielimien täydellisestä tuhoamistesta ja virtsaputken ulostulon siirrosta. Joitain epäilyjä on kyllä ollut, mutta "jostain syystä" ne eivät johtaneet yhtään mihinkään.

Tämä ketju menee helposti ihan hulinaksi, jos vedetään ympärileikkaukset tähän. Tai silloin pitäisi olla ensikäden tietoa Abdirahim Hussein Mohamedin vaimon ja lasten elimistö - tietäisköhän se etnoeno? Silvonnasta on muuten keskustelu tässä, johon nimim Iivis oli ilokseni näköjään tuonut lisää infoa!

Tässä muuten hyvä esimerkki maahanmuuttajasta, joka ei varmaankaan koe yhtä paljon rasismia kuin Abdirahim ja muut somalit, jostain syystä:
Jäitä hattuun "Husu" Hussein

26.7.2019 15:16 Seida Sohrabi

Demarit on kylpenyt kohuissa koko vuoden ajan ja loppua ei näytä tulevan. Viimeisimpänä itsensä kohun keskelle ajoi Abdirahim "Husu" Hussein, jonka mukaan kaikki perussuomalaiset ja heidän äänestäjänsä ovat rasisteja.

Husseinin kannattaisi tarkastella omaa näkemystään kriittisin silmin ja pohtia miltä hänen kannanottonsa näyttäytyvät ulkopuolisen silmin. On ensinnäkin hyvä muistaa, ettei ole oikeutettua lietsoa vihapuhetta sekä tuomita kokonaista puolueryhmää ja heidän kannattajiaan vain koska haluaa maistattaa heille omaa myrkkyään. Se näyttäytyy taitamattomalta liikkeeltä. Toiseksi demariedustajan olisi hyvä muistaa edesmenneen tasavallan presidentin demarilaisen Mauno Koiviston viisaat sanat siitä, ettei kannata provosoitua kun provosoidaan. Maltti on valttia.

Samalla kehottaisin Husua katsomaan löytyisikö omasta vakaumuksesta ja näkemyksestä suvaitsemattomuutta, ennen kuin tuomitsee muita. Kritiikki, joka olisi täysin validia, olisi sallittua myös uskomusjärjestelmiä vastaan.

Koen ongelmallisena sen, että maahanmuttajaväestö ottaa kantasuomalaiset sylkikupeiksi selitellessään viiteryhmänsä epäonnistumisia ja vastoinkäymisiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Uhriutuminen tuntuu olevan trendikästä, mutta vastuun kantaminen vaikeaa yhteiskunnassa, joka on jokaisen pakolaisen tänne pelastanut.

Suomessa olisi toki kantaväestöllä petrattavaa, mutta kaikissa suhteissa on vähintään kaksi osapuolta. Mikä on sinun vastuusi torjutuksi tulemisessa? Onko maahanmuuttajaväestöllä myös peiliin katsomisen paikka?


Seida Sohrabi, Yhteiskuntavaikuttaja ja valtiotieteiden maisteri

Manolis Huuki, valtiotieteiden kandidaatti
---------------------

Kävimme Manolis Huukin kanssa keskustelua siitä ovatko kantasuomalaiset rasisteja. Videon voi katsoa tästä.

http://seso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/27 ... su-hussein
Kirjoitus on erittäin fiksujen maahanmuuttajataustaisten luomus ja on oikein hyvä, että he puuttuvat muhamattien törkeyksiin, koska heitä ei voi taustansa ansiosta kutsua rasisteiksi. Täytyypä katsoa myös tuo video kirjoituksen linkin takaa.

Nykyilmapiirissä alkuperäisasukkaiden on mahdotonta kritisoida julkisesti maahanmuuttajien islaminuskoisten perseilystä tulematta leimatuksi rasistiksi ja toki myös uhatuksi. Hyvä esimerkki tästä tulee rapakon takaa: Siellä 32% demokraateista ajattelee, että kaikki kritiikki värillisistä ihmisistä(onko rasistinen termi?) on rasismia.
https://m.washingtontimes.com/news/2019 ... cant-crit/
(laitoin vihervassarilähteen, ettei tule turhaa vinkunaa)
...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6290
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Elo 11, 2019 9:18 pm

Laitan erilliseen kenttään, niin ei huku edelliseen. Tämä on nimittäin sen verran messevä video siitä, kun Hki:n kaupunginvaltuusto keskustelee rasismista ja Abdirahim Hussein Mohamed rikastuttaa keskustelua alkaen kohdasta 2:39 (virkkoo, ettei käytä termiä herkästi :lol: ):
https://youtu.be/h31xQfevuaE
...

Iivis
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2596
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ma Elo 12, 2019 5:33 pm

Jussi Halla-aho
1 t ·
Tänään on keskusteltu sdp:n nousevan tähden, Husu Husseinin, muutaman vuoden takaisesta homokommentista. Husu voi sanoa tällaista ilman, että hänen puolueensa - tai fanit uutistoimituksissa - korvaansa lotkauttaisivat.

Jos saman sanoisi esim. joku suojaväritön persu - demarista puhumattakaan -, kaikki luonnollisesti repisivät ihokkaitaan.

Tämä johtuu siitä, että monikulttuurinen yhteiskunta on tosiasiallisesti kastiyhteiskunta. Kaikki ihmiset asettuvat hierarkiaan synnynnäisten ominaisuuksiensa perusteella, ja sijoittuminen hierarkiassa määrittelee sen, kuka voi sanoa ja kenestä.

Tässä tapauksessa somalius ja muslimius ovat hyve- ja uhrihierarkiassa paljon korkeammalla kuin homous. Vaikka homotkin ovat ihania, he eivät ole läheskään yhtä ihania kuin somalit ja muslimit.

Jos esimerkiksi homo sanoo ikävästi muslimeista, hän leimautuu natsihomoksi ja joutuu ulos piireistä. Homoudesta ei saa niin paljon pisteitä kuin islamofobialla menettää. Jos sen sijaan muslimi (tai somali) sanoo ikävästi homoista, muslimius (tai somalius) riittää kompensoimaan tämän rikkeen.
husu sanoo.jpg
husu sanoo.jpg (48.05 KiB) Katsottu 313 kertaa
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho

Kuvan kokoa kohtuullistettu, että koko sanoma mahtuu kerralla luettavaksi.
-NILS-

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1730
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Ma Elo 12, 2019 8:43 pm

No mutta somalit ja muut afrikkalaiset vasta vieraanvaraisia ja muita kulttuureita, sekä niistä tulevia ihmisiä vasta kunnioittavatkin :lol: :x :roll:

Afrikan valtioista hyvin suuri osa on täyden anarkian ja mielivallan pelikenttää - suurimpana syynä juurikin toisten - itselle vieraiden heimojen, kulttuurien, uskontojen ja kansojen vastustaminen. Itselle vieraan asian oudoksuminen ja sen kyseenalaistaminen on ihan normaalia. Se ei ole normaalia, että heimoja ja kansoja murhataan ”vieraan pelon” takia, kuten siis suuressa osassa Afrikan valtioista on tehty tuhansien vuosien ajan. Tätä taustaa vasten on Husunkin helppo huudella rasismista - painuis takas sinne hiekka-aavikolle mesoomaan ni ei kestäis kauaa ku maassa makais päätön mies. Oppisi poju kantapään kautta mitä ja missä se oikea rasismi on!

Sieg Husu
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

jepulis82
Wallander
Viestit: 1048
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Ti Elo 13, 2019 12:47 pm

Kyllä afrikkalaiset ovat vieraanvaraisia. Eri heimon jäsenet saavat ihan ilmaiseksi kädet, jalat tai pään irtileikattua kropastansa. Ei maksa mitään.

Naiset saavat ihan ilmaista kikkeliä. Haluavat sitä sitten tai eivät.

Onhan se nyt vieraanvaraisuutta. Oppia voisimme ottaa heiltä. 8)
"Those who want respect, give respect."

Iivis
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2596
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Elo 13, 2019 5:08 pm

Juvonen: Husseinin lausunnot ovat loukanneet monia äänestäjiä – ”Kannattaisi kiertää maata ja tutustua suomalaisiin”

Perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvosen mielestä toimittaja Abdirahim ”Husu” Husseinin jatkuva kiukuttelu perussuomalaisia vastaan alkaa mennä jo överiksi.

Poliisin mielestä Abdirahim ”Husu” Husseinin twiitit, joissa hän nimitti perussuomalaisia äänestäneitä ja ja puolueen kannattajia rasisteiksi, eivät riko lakia.

– Perussuomalaiset ja heidän äänestäjänsä eivät muodosta ryhmää, joka nauttisi kiihottamisrikossäännöksen tarjoamaa suojaa. Husu Husseinin twiitit eivät myöskään kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmäään, joten asiassa ei ole syytä epäillä kunnianloukkausta – asiaa tutkinut tutkinnanjohtaja totesi Helsingin Sanomille (6.8.2019).

Taustalla lakiesitys sosiaaliturvasta
Husseinin mukaan perussuomalaiset ovat rasisteja esimerkiksi sen vuoksi, että he ovat kannattaneet sosiaaliturvaa, joka olisi erilainen suomalaisille ja ulkomaalaisille.

– Hussein tarkoittanee viime hallituskauden yhtä lakiesitystä, jonka tarkoituksena oli säästää valtion varoja ja vähentää myös Suomen vetovoimatekijöitä hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Hallitus esitti, että Suomesta oleskeluluvan saaneille työttömille työnhakijoille olisi maksettu työmarkkinatuen sijasta pienempää kotiutumistukea, perussuomalaisten kansanedustaja ja puolueen 2. varapuheenjohtaja Arja Juvonen sanoo.

– Tämän lakiesityksen takana oli koko silloinen hallitus, johon kuului kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset. Esitys tuotiin yksimielisesti hallituksen esityksenä sosiaali- ja terveysvaliokunnan käsittelyyn. Esitys vedettiin kuitenkin myös pois, koska perustuslakivaliokunnalle lausuntoja antaneiden asiantuntijoiden mukaan esitys oli ongelmallinen yhdenvertaisuusperiaatteen näkökulmasta.

”Tuntemus puuttuu, on vain katkeruutta”
Juvosen mielestä Hussein tietää varsin hyvin, että tuon esityksen takana oli koko hallitus.

– On outoa, ettemme saisi omassa maassamme pohtia asioita, saati sitten ehdottaa muutostarpeita lainsäädäntöön. Eikö eduskunnan tehtävä ole juurikin lakien säätäminen? Puolueet taasen tuovat äänestäjiensä äänen kuuluviin.

– Husseinin lausunnot ovat loukanneet monia suomalaisia ihmisiä – perussuomalaisten äänestäjiä. Äänestäjämme edustavat laajaa väestöpohjaa ja heitä löytyy Suomessa myös alueilta, joissa maahanmuuttoon liittyvät teemat eivät ole arkipäivän asioissa niitä ykkösteemoja. Puhutaan sosiaali- ja terveyspalvelujen viemisestä syrjäkylille ja kotihoidon riittävyydestä. Oman alueen koulutustarjonnan ja työpaikkojen riittävyydestä. Maanviljelijän pärjäämisestä omalla työllään. Asumisen hinnoista ja toisaalta myös asunnon arvonalenemisen seurauksista maaseudulla.

– Perussuomalaisen puolueen edustajia on huudettu näihin ongelmiin apuun – heitä ei ole äänestetty pelkästään maahanmuuttoteemoilla. Husseinin olisi hyvä käydä kiertämässä Suomea etelästä pohjoiseen tutustuen suomalaisiin. Nyt vaikuttaa, että tuntemusta todellisista suomalaisista ei ole, on vain katkeruutta, joka ei varmaan hänestä itsestäänkään tunnu hyvälle, Juvonen sanoo.

Äänestäjien pelottelua ja syyllistämistä
Juvonen huomauttaa, että perussuomalaisten äänestäjissä on myös maahanmuuttajataustaisia henkilöitä ja esimerkiksi yrittäjiä.

– Heidän kanssaan olen jutellut lukuisia kertoja muun muassa Espoon Ratsutorilla toritapahtumissa, joissa kansalaiset kohtaavat toisiaan. Kuten muidenkaan puolueiden, myöskään meidän ei tule tai tarvitse liikkua tunnistamattomina tapahtumissa. Me olemme reilusti ja rohkeasti perussuomalaisia.

– On pelottavaa, että perussuomalaisten toimintaan halutaan näillä ikävillä twiiteillä ja äänestäjien solvauksilla lyödä ikään kuin kiilaa. Ehkä se onkin se perimmäinen tarkoitus: pelotella ja syyllistää äänestäjiä. Se ei ole kuitenkaan oikein, Juvonen toteaa.

https://www.suomenuutiset.fi/juvonen-hu ... malaisiin/

Julperi
Alibin kestotilaaja
Viestit: 330
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Julperi » Ti Elo 13, 2019 5:12 pm

Laitetaan nyt tänne, vaikka varmaan jossain muualla on jo. Husun jutut ei aiheuta tutkintaa, persujen kansanedustajan samatapaiset höpinät kyllä. Ei olla eriarvoisia ei. Heh heh.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2380
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Ti Elo 13, 2019 7:19 pm

Mitä Husu sanoi tarkkaan ottaen homoista? Samalla on vähätellyt tyttöjen ympärileikkaukseen liittyviä ongelmia. Kyseessä on hyvin kivulias ja pahimmillaan vaarallinen toimenpide. Se siitä naisten ja vähemmistöjen puolustelijasta ja suuresta rasisminvastustajasta.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2380
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Ti Elo 13, 2019 7:25 pm

Julperi kirjoitti:Laitetaan nyt tänne, vaikka varmaan jossain muualla on jo. Husun jutut ei aiheuta tutkintaa, persujen kansanedustajan samatapaiset höpinät kyllä. Ei olla eriarvoisia ei. Heh heh.
Tähän on yksinkertainen selitys. Kyseessä ei ole mitenkään uusi ilmiö. Esimerkiksi somalinainen uhkasi aseellisella väkivallalla kurdeja Puhoksessa vuosi pari sitten.. Aloittiko poliisi tutkinnan tapauksesta, vaikka puheet levisivät laajasti julkisina somepäivityksinä ja julki tulleena puheluna?

Poliisi ei aloittanut tutkintaa. Päinvastoin poliisi soitti naiselle, että "poista nuo jutut netistä". Siis mitäh? Uhoat netissä ampumisella vähemmistöä ja et saa mitään tuomiota.

Kantasuomalainen olisi saanut automaattisesti tuomion vihapuheesta, vastaavia tapauksia on lukuisia. Laajasti levinnyt uhkailu ei johtanut mihinkään toimenpiteisiin somalinaisen kohdalla.

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2380
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Ti Elo 13, 2019 7:37 pm

Iivis kirjoitti:
Husu Hussein
8. elokuuta kello 19.21 ·
Oletko muuten huomanut, että ne samat ihmiset, jotka kieltävät ilmastonmuutoksen olemassaolosta ovat myös kallellaan rasismin ja muukalaisvihaan sekä ovat islamfoobikoita? Naisten oikeuksia ei myös paljon kiinnosta!

Näitä ovat Atlantin meren molemmissa päissä. Tällä porukalla faktat ei kiinnosta. Valitettavasti!
Lähde Husun Facebook

Kyllä huomaa missä kuplassa Husu elelee, ihan samaa toistelee kuin papukaija ja parempaa tekemistä ei ole kuin morkata persuja joka välissä. Mitään islamfobiaa ei ole, se on keksitty sana, kun on pitänyt jotain keksiä realististen ihmisten vaientamiseen . En tiedä keitä muita on enemmän kiinnostanut naisten oikeudet kuin persujen.
Kyseessä on tälläinen äärivasemmistolainen ja äärifeministinen retoriikka. Kyse ei ole Husun omasta keksinnöstä, vaan tietyissä piireissä tuota viljellään laajasti.

Tuo on absurdia. Perussuomalaiset on harvana puolueena oikeasti naisten asialla. Haluavat vähentää mm. raiskauksia, siinä missä tuo toinen porukka haluaa tietoisesti ongelmien lakaisemista maton alle ja vähättelyä.

Perimmäinen idea liittyy valta-asetelmaan. Suurimmaksi uhaksi koetaan vhm eli Suomessa tavallinen kantasuomalainen mies. Tämän vhm:n katsotaan olevan suurin este naisten poliittiselle vallalle. Samasta syystä jokainen musta mies on kuin paraskin kaveri, vaikka tuo johtaisi yleiseen naisten turvattomuuteen mm. raiskausaaltoihin ja liikkumisen varomiseen.

Paras esimerkki löytyy vihreiden kansanedustajista. Tämä on se kehitys mitä tavoitellaan.

17 naista, 3 miestä, joista 1 homo, 1 tvstä tuttu koomikko, 1 randomtyyppi

https://www.vihrealanka.fi/juttu/vihrei ... esiteltynä
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Ti Elo 13, 2019 7:41 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Iivis
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2596
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Elo 13, 2019 7:39 pm

Husun facebook 2015
Abdirahim Husu Hussein
9. lokakuuta 2015 ·
Ville Niinistö, mamut pitää hyväksyä homoliitoja, Ei HALAL lihaa. What? Ymmärsinkö jotain väärin?

#suvaitsevaisuus
Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö muistuttaa, että ihmisoikeudet kuuluvat kaikille ja Suomessa pitää noudattaa maan lakeja. Hänen mielestään myös ulkomailta Suomeen saapuvien pitää hyväksyä asuinmaan tavat, kuten samaa sukupuolta olevien mahdollisuuden rekisteröidä suhteensa ja lain asuttua voimaan mennä naimisiin.
http://kioski.yle.fi/omat/ville-niinist ... n-lakeihin
Abdirahim Husu Hussein Jengi tulee sellaisilta alueelta missä seksuaalisuudesta/suuntauksista ei puhuta ja Ville halua pakottaa jengi hyväksymään/siunaamaan jotain mitä heille kokonaan TABU?!!
Joku kysyy
Siis oletko todella sitä mieltä, että ihminen itse valitsee oman seksuaalisen suuntautumisensa?
Abdirahim Husu Hussein Missä näin väitin? Jokainen saa/pitää olla mitä kokee olevansa, mut se että uusille tulijoita sanotaan/odotetaan hyväksymään jotain jonka kokevat oman uskon/moraali vastaiseksi ei tulee sallia!
Eli Husun mielestä muslimeille ei saa puhua homoudesta eikä markkinoida sitä, koska islam.

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1730
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Ti Elo 13, 2019 7:40 pm

holmesin haamu kirjoitti:Mitä Husu sanoi tarkkaan ottaen homoista? Samalla on vähätellyt tyttöjen ympärileikkaukseen liittyviä ongelmia. Kyseessä on hyvin kivulias ja pahimmillaan vaarallinen toimenpide. Se siitä naisten ja vähemmistöjen puolustelijasta ja suuresta rasisminvastustajasta.
Kyllä Husu tästäkin asiasta tietää huomattavasti enemmän kuin tavan kansalainen - ettei peräti olisi suvussa kokemusta ja mahtaako olla niin, että alitajunta pyrkii kieltämään syntymämaansa Somalian järkyttävän totuuden naisten ympärileikkausten ympärillä? Tuhansia nuoria tyttöjä makaa paskoissaan lopun ikäänsä, kun ”kylän parhaimmat” gynekologit ovat kiimoissaan leikelleen ns. Luita myöden, sillä seurauksella, että paska ja kusi valuvat kontrolloimattomasti samasta arvesta. Näitä yhteiskunnan hyljeksimiä makuutetaan piilossa muulta kansalta ja annetaan paskavelleissään kuolla tulehdusten aiheuttamiin myrkytyksiin. Nam Nam Husu - taitaa Husu-poitsulla omatunto olla puhtoinen :?:
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

holmesin haamu
Columbo
Viestit: 2380
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Ti Elo 13, 2019 7:53 pm

Iivis kirjoitti: Eli Husun mielestä muslimeille ei saa puhua homoudesta eikä markkinoida sitä, koska islam.
Islamin oppien mukaan se on kaula poikki, jos on homo. Siitä huolimatta tietyt aktiivit roudaavat turviksia prideen.

Voidaanko homovastaisia puheita silti hyväksyä... Onhan SDPllä Al-Taee ja Husu.

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1730
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Ti Elo 13, 2019 8:21 pm

holmesin haamu kirjoitti:
Iivis kirjoitti: Eli Husun mielestä muslimeille ei saa puhua homoudesta eikä markkinoida sitä, koska islam.
Islamin oppien mukaan se on kaula poikki, jos on homo. Siitä huolimatta tietyt aktiivit roudaavat turviksia prideen.

Voidaanko homovastaisia puheita silti hyväksyä... Onhan SDPllä Al-Taee ja Husu.
Oisko niin, että homoudesta johtuva todennäköinen kaulan katkaisun vaara lähtömaassa toimii varsin pätevänä turvapaikan perusteena virkakoneistossa ja juuri siksi siellä pridessa pyllistelläänkin - hankitaan niin sanotusti näyttöä tarinalle. Sateenkaarilippua kun liehuttaa näyttävästi, niin varmasti saa dokumentoitua itsensä uskottavana homona myönteisen turvisprosessin salaisiin perusteluihin. Vitun homot :D (Oispa Suomessakin sharia ja hinteiltä nypättäis kaulat)
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Leisure Suit
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 232
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit » Ke Elo 14, 2019 8:04 am

Iivis kirjoitti:Husun facebook 2015
Abdirahim Husu Hussein
9. lokakuuta 2015 ·
Ville Niinistö, mamut pitää hyväksyä homoliitoja, Ei HALAL lihaa. What? Ymmärsinkö jotain väärin?

#suvaitsevaisuus
Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö muistuttaa, että ihmisoikeudet kuuluvat kaikille ja Suomessa pitää noudattaa maan lakeja. Hänen mielestään myös ulkomailta Suomeen saapuvien pitää hyväksyä asuinmaan tavat, kuten samaa sukupuolta olevien mahdollisuuden rekisteröidä suhteensa ja lain asuttua voimaan mennä naimisiin.
http://kioski.yle.fi/omat/ville-niinist ... n-lakeihin
Abdirahim Husu Hussein Jengi tulee sellaisilta alueelta missä seksuaalisuudesta/suuntauksista ei puhuta ja Ville halua pakottaa jengi hyväksymään/siunaamaan jotain mitä heille kokonaan TABU?!!
Joku kysyy
Siis oletko todella sitä mieltä, että ihminen itse valitsee oman seksuaalisen suuntautumisensa?
Abdirahim Husu Hussein Missä näin väitin? Jokainen saa/pitää olla mitä kokee olevansa, mut se että uusille tulijoita sanotaan/odotetaan hyväksymään jotain jonka kokevat oman uskon/moraali vastaiseksi ei tulee sallia!
.
Let that sink for a moment
Let.that.sink.for.a.moment

Tossahan se mikä mättää maahanmuutossa.

Husu näemmä homofobina selvä esimerkki tästä.

Vastaa Viestiin