Kouluturvaa -huijaus

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
kiusausko
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Su Syys 12, 2010 7:32 am
Paikkakunta: Hellsinki

Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja kiusausko »

Onko tämä Kimmo kyseessä:

https://www.youtube.com/watch?v=jKKRqLEAHAI
Mä en oo mikään sun henkilökohtainen poliisi. No, lopeta sitten se vitun partiointi.

Porin

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Porin »

Ei kai...
Tuohon kokkiuutisen aikaan Kimmo Mirjamo oli vankilassa.
http://www.lansivayla.fi/artikkeli/2716 ... asti-toita

Porin

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Porin »

Teksti edelliseen linkkiin.
Jos valita saisi, Kimmo Mirjamo ja Juha Salo olisivat mielummin jossain muualla kuin Keravan vankilassa, mutta vankiloista avovankilaosaston sisältävä Kerava on keulassa.

– On ihan eri asia olla täällä kuin missään muussa vankilassa, luonnon keskellä ympäristössä, jossa melkein unohtaa, että on vankilassa, Mirjamo miettii.

Hän ottaa vankila-ajasta irti kaiken sen hyödyn mikä otettavissa on.

Nyt joulun alla Mirjamo ja Salo ovat olleet töissä vankilan kasvihuoneella, jossa kasvaa koko joulukukkien kirjo. Joulu on toinen vankilan puutarhan pääsesongeista.

– Tämä viimeinen viikko ennen joulua on kiireisin. Kukka-asetelmia tekevät sekä vangit että henkilökunta, mutta koska vankeja on enemmän kuin henkilökuntaa, valtaosa töistä jää vangeille, puutarhan työnjohtaja Hannu Roos hymyilee.

”Mitä mielekkäämpää rangaistuksen suorittaminen on, sitä vähemmän on odotettavissa selkkauksia.”

Keravan vankila on kasvattanut ja myynyt joulukukkia niin kauan kuin Roos muistaa, mutta tänä jouluna kasvihuonetyöskentelyllä on aikaisempaa isompi rooli: se on noussut osaksi kevättalvella alkanutta kaksivuotista, Heidi Kajanderin luotsaamaa projektia, jonka nimi on Juuret vapauteen ja jonka ydinajatuksena on hyödyntää vankilan luontoympäristöä vankien kuntouttamisessa.

Projektin tavoitteena on lisätä osallistujien henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä kehittää heidän elämänhallintataitojaan luontoon liittyvällä työ- ja kuntoutustoiminnalla, jossa myös Mirjamo ja Salo ovat mukana.

– Ja ihan omasta halusta, luonto- ja retkioppaana siviilissä toiminut Salo vakuuttaa.

Sen paremmin hänelle kuin Mirjamollekaan ei tarvitse perustella projektin hyötyjä. He ovat kokeneet sen itse paitsi mielekkäänä tekemisenä myös uudenlaisena kokemuksena.

– Suljetussa laitoksessa vuosi erottuu toisesta lähinnä niin, että aina 12 kuukauden jakson jälkeen vuosiluku vaihtuu, mutta täällä vuosi pilkkoutuu osiin. Edes siviilissä vuodenajat eivät konkretisoidu niin selvästi kuin tuolla puutarhassa, jossa kaikki toimii vuodenaikojen mukaan, Mirjamo juttelee.

Puheet Keravan vankilan sulkemisesta ovat ulottuneet myös vankilan seinien sisäpuolelle.

– Ei kuulosta hyvältä. Rangaistus on asia, josta ei pääse, mutta mitä mielekkäämpää sen suorittaminen on, sitä hyödyllisempää se on paitsi vangeille myös vankilalle: selkkaukset ja ristiriidat vähenevät, Mirjamo sanoo.


Juuret vapauteen 

◾Juuret vapauteen -projektiin osallistui viime kesänä 40 vankia. Heistä 30 täytti sekä alku- että loppukyselyn.

◾Vastanneista 70 prosenttia pystyi käyttämään taitojaan toiminnassa ja 83 prosenttia oppi uutta.

◾60 prosenttia oli sitä mieltä, että toiminta johti myönteisiin muutoksiin heissä ja 57 prosenttia katsoi, että toiminnasta on hyötyä vapautumisen jälkeen.

◾Toiminta rentoutti ja rauhoitti, sai ajatukset pois vankilasta ja lievitti tunnetta pinnan kiristymisestä. Vangit myös aktivoituvat ja motivoituvat pitkäjänteiseen toimintaan.

◾Lähde:Keravan vankila

nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 159
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

https://www.helsinginuutiset.fi/artikke ... -ulottuvat

Koulukiusaamisen ehkäisyn varjolla myytävän Kouluturvaa-lehden taustalla epäillään useassa maassa toimivaa miljoonaluokan huijausta, uutisoi Helsingin Sanomat.

Helsingin poliisin talousrikosyksikkö käynnisti viime viikolla Kouluturvaa-lehdestä rikostutkinnan.

Helsingin Sanomat kertoo selvittäneensä lehden taustahenkilöiden toimintaa Suomessa, Virossa ja Espanjassa. Selvitystä varten on haastateltu useita Kouluturvaa-lehden taustayrityksen entisiä työntekijöitä ja muita asianosaisia.

Selvityksen mukaan Espanjasta myytävän lehden puhelinmyyntitoimistot ovat tehneet muutaman vuoden aikana miljoonien eurojen voitot jättämällä maksamatta palkkoja, sosiaaliturvamaksuja ja vuokria. Lehteä on myyty jopa 100 000 tilausta.

Savon Sanomat uutisoi Kouluturvaa-lehden kyseenalaisista myyntimenetelmistä jo viime vuoden joulukuussa. Myös HS kertoi asiasta pari viikkoa sitten. Lehteä on myyty muistisairaille, tilauksia on muutettu kestotilauksiksi ja kuluttajille on tehty sopimuksia ilman heidän suostumustaan. Lehdestä on tullut kuluttajaviranomaisille noin 1 200 yhteydenottoa.

Rikostarkastaja Ismo Siltamäen mukaan tapaus on poliisin tiedossa ja se on ollut tarkastelussa keväästä alkaen. Hän ei ota kantaa rikosnimikkeisiin tai yhtiöihin.

Helsingin Sanomien mukaan suurin osa Kouluturvaa-lehden myynnistä on tehty Espanjasta, jossa yrityksellä on ollut toistakymmentä toimistoa ja niissä yli 60 työntekijää. Puhelinmyyjät ovat kaupitelleet myös muun muassa Eroturvaa-lehteä ja Takuulotto-arpamyyntiä.

STT, Jukka-Pekka Räsänen

L'amourha
Adrian Monk
Viestit: 2517
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Entinen huumerikollinen värvättiin Kouluturvaa-lehteen, ja nyt hän kertoo, mitä miljoonahuijauksen kulisseissa tapahtuu

Koulukiusaamisen ehkäisyn varjolla myytävällä Kouluturvaa-lehdellä on tehty miljoonia euroja.

Julkaistu: 5.9. 2:00 , Päivitetty: 5.9. 10:41

KOULUKIUSAAMISEN ehkäisyn varjolla myytävän Kouluturvaa-lehden taustalla on useassa maassa toimiva miljoonaluokan huijaus.

Espanjasta myytävän lehden puhelinmyyntitoimistot ovat tehneet muutaman vuoden aikana miljoonien eurojen voitot jättämällä maksamatta palkkoja, sosiaaliturvamaksuja ja vuokria. Lehteä on myyty jopa 100 000 tilausta.

HS kertoi pari viikkoa sitten Kouluturvaa-lehden myyntiin liittyvistä epäselvyyksistä ja noin 1 200:sta kuluttajaviranomaisille tehdystä yhteydenotosta.

YKSI yhteyttä ottaneista oli vääksyläinen Terttu Olli, joka luuli lahjoittavansa rahaa hyväntekeväisyyteen mutta joutui pian lehden kaksoistilaajaksi. Toista lehtitilausta Olli ei ollut edes tehnyt.

”Valehtelivat suoraan, että nauhalta kuuluu, kun teen kestotilauksen”, Olli kertoi.

Helsingin poliisin talousrikosyksikkö käynnisti viime viikolla Kouluturvaa-lehdestä rikostutkinnan.

”Asia on ollut meillä tiedossa ja tarkastelussa jo keväästä alkaen. En ota kantaa rikosnimikkeisiin tai yhtiöihin”, sanoo rikostarkastaja Ismo Siltamäki.

Ensimmäisen jutun julkaisun jälkeen HS on selvittänyt lehden taustahenkilöiden toimintaa Suomessa, Virossa ja Espanjassa sekä haastatellut useita Kouluturvaa-lehden taustayrityksen entisiä työntekijöitä ja muita asianosaisia.

Valtaosa haastatelluista kertoo asiasta nimettömänä oman turvallisuutensa vuoksi.

ERÄS entinen työntekijä haluaa puhua omalla nimellään. Jan-Christian Halmela istuu Málagan linja-autoaseman viereisessä kahvilassa ja juo päivän kolmatta tuplaespressoa.

Tatuoitu, lyhyttukkainen Halmela näyttää varsin pelottavalta, eikä syyttä. Hän on tuomittu huumerikollinen ja kuului 1990-luvulla moottoripyöräjengi 666 MC:hen.

Keväällä Halmela muutti perheineen Málagaan uuden työn perässä.
Halmela.jpg
Halmela.jpg (73.92 KiB) Katsottu 9344 kertaa
Vankilatuomion jälkeen tradenomiksi opiskellut Halmela otti vastaan toimistopäällikön tehtävän Teleforce-nimisessä yrityksessä. Kouluturvaa-lehti on sen päämyyntituote.

Halmela huomasi nopeasti, että toimisto oli tuuliajolla. Työntekijöillä ei ollut Espanjan lain vaatimia työsopimuksia, eikä palkkoja maksettu säännöllisesti.

Halmelan epäilykset saivat vahvistuksen, kun toimiston tupakkapaikalle käveli eräänä päivänä tuttu mies. Halmela oli tavannut Antti Alastalon ensi kerran vankilassa. Tupakkapaikalla Alastalo kertoi omistavansa Kouluturvaa-toiminnan.

”Olin yrittänyt päästä pois entisestä konnan elämästäni, ja nyt olin taas tällaisessa mukana”, Halmela harmittelee.

KOULUTURVAA-YRITYSTEN omistaja Alastalo, 52, asuu Virossa. Hänellä on pitkä historia erilaisten petosten parissa.

Alastalo tuomittiin 2000-luvun alkupuolella talousrikoksista, jotka liittyivät hänen lehdenmyyntiyritykseensä Lustimoon. Tuorein tuomio on viime vuodelta: Vaasan hovioikeus tuomitsi Alastalon yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen avunannosta törkeään kavallukseen. Tuomio liittyi suomalaisen pk-yrityksen yrityskauppaan.

Oikeudessa Alastalo kertoi, että hän on välittänyt työkseen yrityksiä ja näitä yrityskauppoja on ollut jopa tuhat.

Hovioikeus määräsi valtion maksamaan Alastalon oikeudenkäyntikulut hänen heikon taloustilanteensa takia.

KOULUTURVAA-LEHDEN toiminta on lähes täysi kopio vuonna 2011 julkaisutoimintansa aloittaneen Koulurauhaa-lehden toiminnasta. Molemmilla lehdillä on muun muassa kiusaamisen uhreille tarkoitettu tukipuhelin.

Alastalo kopioi idean ja ryhtyi julkaisemaan omaa lehteään vuonna 2015. Potentiaalisista asiakkaista uudella lehdellä ei ollut pulaa. Useat henkilöt ovat kertoneet HS:lle, että lehteä myyneellä yrityksellä on yli miljoonan ihmisen henkilörekisteri.

Kahden haastateltavan mukaan osa nimistä on ostettu laillisesti mutta osa on varastettu vuosien aikana eri toimijoilta. Alastalo kiistää rekisterien varastamisen.

Suuri osa Kouluturvaa-lehden puhelinmyynnistä on tehty Espanjasta, jossa yrityksellä on ollut toistakymmentä toimistoa. Niissä on työskennellyt yli 60 työntekijää.

LISÄKSI puhelinmyyjät ovat kaupitelleet muun muassa Eroturvaa-lehteä ja Takuulotto-nimistä jatkuvakestoista arpamyyntiä.

”Takuuloton myyjä soittaa ja ilmoittaa, että olet voittanut lotossa. Kun asiakas kysyy, että mitä, hänelle tarjotaan neljän kuukauden arpajaissopimusta. Toiminta on puhdasta huijausta”, sanoo entinen työntekijä.

Kouluturvaa-lehteä on myyty hyväntekeväisyyden varjolla. Myyjillä on ollut käytössään myyntipuhe, jossa korostetaan hyväntekeväisyyttä ja sitä, että lehti tulee sivutuotteena. Myyntipuheessa väitetään muun muassa, että yritys on auttanut monia koulukiusaamisen uhreja ja estänyt jopa yhden itsemurhan.

”Juuri teidänlaisten ihmisten avulla me kyetään auttamaan näitä nuoria ja tekemään Suomen tulevaisuudesta valoisampi. Sitähän nuoret ovat, tämän yhteiskunnan tulevaisuus. Ja te vaikutattekin ihmiseltä, jolle lasten ja nuorten hyvinvointi on tärkeää, eikö vain”, myyntipuhe päättyy.

Toiminta on ollut muiltakin osin kyseenalaista. Osa myyjistä on kirjannut määräaikaisena myydyt tilaukset kestotilauksiksi. Sen lisäksi myyntijärjestelmään on kirjattu niin sanottuja haamumyyntejä ihmisille, jotka ovat kieltäytyneet tilauksesta.

”Myyjä kysyi puhelun aluksi, onko vaikkapa Asko paikalla. Kun asiakas vastasi myöntävästi, myyjä kirjasi tilauksen”, entinen työntekijä kertoo.
kesäduuni.jpg
kesäduuni.jpg (70.48 KiB) Katsottu 9344 kertaa
YKSI puhelinmyyjistä oli lukiolainen Inka. Hän huomasi maaliskuussa Instagramissa työpaikkailmoituksen. Työnantaja mainosti valheellisesti kuuluvansa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Yksi Alastalon yritys oli mukana kampanjassa pari vuotta sitten, mutta se poistettiin kampanjasta maksamattomien laskujen ja ”epämääräisen toiminnan” perusteella.

Inka palkattiin myyntityöhön, ja hän matkusti Espanjaan. Myyntituotteen nimi selvisi Inkalle vasta perillä.

Vaikka asiakkaille puhuttiin hyväntekeväisyydestä, uusien työntekijöiden epäilykset heräsivät nopeasti. Koulutusta pitänyt vanhempi työntekijä totesi, että mitä vähemmän tiedätte asiasta, sitä kivempi on tehdä töitä.

Inkalle tarjottiin palkkaa pimeänä.

”Ilmoitin, etten halua palkkaa pimeänä vaan vaadin, että hommat hoidetaan rehellisesti.”

INKA kuuli, miten osa työntekijöistä oli kaupannut lehteä harhauttamalla.

”Eräs myyjä oli esittänyt soittavansa keksitystä Kouluturvaa-radiosta. Asiakas kuvitteli olevansa suorassa radiolähetyksessä, joten hänen oli tosi vaikea kieltäytyä.”

Eräs toinen huijauskeino oli ilmoittaa, että asiakkaan lähistöllä sijaitseva koulu oli pyytänyt asiakkaalta lahjoitusta.

Antti Alastalo syyttää lehdenmyynnin virheistä työntekijöitä.

”Alihankkijoidemme työntekijät ovat kirjanneet tilauksia soittamatta asiakkaalle. Tällaisia ylilyöntejä emme hyväksy. Kaikki kuluttajaviranomaisille tehdyt selvityspyynnöt on selvitetty”, Alastalo vakuuttaa HS:lle.

LEHTEÄ myytiin runsaasti muistisairaille vanhuksille. Jan-Christian Halmela sanoo, ettei hän halunnut olla mukana toiminnassa, jossa vedätetään vanhuksia.

”Ihmisistä en ole koskaan pitänyt, mutta vanhukset ovat lähellä sydäntäni”, hän kertoo ja pahoittelee toimintaansa.

Irtisanouduttuaan Halmela päätti nostaa asiasta metelin ja vaati Alastaloa lopettamaan huijaukset. Halmelan perhe lähti turvallisuutensa takia Suomeen.

Pian Halmelan vaimo sai Alastalolta erikoisen videon.

”Siinä näkyy, kun joku mies laskee setelinippuja. Säikähdin sitä”, vaimo kertoo.
fyrkat.jpg
fyrkat.jpg (61.21 KiB) Katsottu 9344 kertaa
Ruutukaappaus Jan-Christian Halmelan vaimon saamasta videosta.
Hän on tehnyt videosta rikos­ilmoituksen.

HS tutustui videoon, jossa näkyy pöy­dällä valtava määrä 500 ja 200 euron seteleitä. Tunte­matto­maksi jäävä mies nos­te­lee sadan setelin nippuja lasku­riin. Pöydällä on rahaa noin 3,5 miljoonaa euroa.

Halmela arvelee, että videon avulla hänet yritettiin liittää vaimonsa silmissä rikollis­toimintaan. Alastalon mukaan video oli vain Youtubesta löytynyt vitsi. Videota ei kuitenkaan ole löydettävissä Youtubesta.

LEHDENMYYNNIN taustalla toimii useita eri yrityksiä. Suomessa Kouluturvaa-lehden kustantajaksi on ilmoitettu KT Kustannus, jonka viime vuoden tulos oli alle satatuhatta euroa. Alastalon toinen suomalainen yritys Eira ei ole jättänyt viime vuoden tilinpäätöstä.

Tilausten perintää varten Suomessa toimii perintätoimisto Tili-Lex. Espanjassa työskennelleiden puhelinmyyjien mukaan myös perintäpuhelut soitettiin Espanjasta. Työntekijä esitteli itsensä puhelimessa usein perintätoimiston ”komisariona”.

Virossa taas toimivat varsinaiset myyntiyritykset, joille KT Kustannus on ulkoistanut lehdenmyynnin. Toinen niistä on Telesales Partners, jonka viime vuoden liikevaihto oli noin 1,5 miljoonaa euroa. Puhelinmyyjien palkkaamisen hoitaa virolainen yritys Teleforce Europa.

Molempien yritysten omistaja on Alastalon perheen sijoitusyhtiö Argumentor.

Uusia työntekijöitä yritys hakee internetissä useilla eri nimillä ja verkkosivuilla, kuten Fuge ja Bensku. Kaikille niille on yhteistä se, että ilmoituksessa ei koskaan mainita Kouluturvaa-lehteä nimeltä.

ENTISTEN työntekijöiden mukaan rahaa liikkuu lehtitilauksissa runsaasti, sillä yksi puhelinmyyntitoimisto teki keskimäärin 500 lehtitilausta kuukaudessa. Kuukausimyynti oli 40 000 euroa. Yksi haastatelluista kertoi jopa 100 000 euron kuukausimyynnistä.

Toimistoja oli yksistään Málagassa enimmillään neljä ja koko Espanjassa pitkälle toistakymmentä.

Menoja toiminnasta ei juuri koitunut. Osa työntekijöistä ei saanut ollenkaan palkkaa. Osalle maksettiin palkkaa käteisellä ja osalle viinalla.

”Työntekijöillä ei ollut kunnollista työsopimusta, joten yritys ei maksanut sosiaaliturvamaksuja. Työntekijät asuivat vuokra-asunnoissa, joista he maksoivat vuokraa firmalle. Firma ei kuitenkaan maksanut vuokria huoneistojen varsinaisille omistajille”, entinen työntekijä kertoo.

Huoneistot on vuokrattu suoraan Alastalolle, eikä niistä ole maksettu vuokraa kuukausiin. Yksistään Málagassa on ollut kahdeksan vuokra-asuntoa.

Kesällä paljastui, että kaksi vuokrahuoneistoa oli tuhottu täysin. Niiden sängyt olivat virtsan ja veren tahrimat, ja paikat vilisivät luteita.

”Siellä asuneet työntekijät olivat dyykanneet roskiksesta tavaraa ja kantaneet lutikat sisälle”, entinen työntekijä kertoo.

MALÁGASSA sijainneet toimistot suljettiin kesällä, sillä ne eivät tehneet omistajan mukaan riittävästi tulosta.

Osa työntekijöistä sai loppupalkkansa käteisellä, ja osa ei saanut sitä ollenkaan. Nyt useat työntekijät ovat kannelleet yrityksen toiminnasta Espanjan viranomaisille.

Alastalolla on eri näkemys tapahtuneesta. Hänen mukaansa palkkoja ei maksettu, sillä työntekijät eivät käyneet töissä ja jättivät vuokrat maksamatta.

”Sen lisäksi kahdesta toimistostamme varastettiin tietokoneet, ja työntekijät lähtivät kilpailijan toimistoon töihin. Olemme joutuneet usean rikoksen uhriksi”, Alastalo sanoo.

INKA lähti Espanjasta kuukauden pestin jälkeen. Hän ei saanut palkkaa eikä työtodistusta.

”Tuntuu pahalta, että itsekin on uskotellut itselleen, että tästä menee osa hyväntekeväisyyteen koulukisatuille lapsille ja nuorille. Ihmisille tulee harhakuva, että puhelinmyyjät ovat syypää, vaikka yritys pimittää puhelinmyyjiltäkin tosi paljon.”

Teleforcen toiminta on taas laajenemassa Bulgariaan. Yritys etsii työntekijöitä Mustanmeren rannalla sijaitsevaan Burgasiin.

Inkan nimi on muutettu.

Tästä on kyse
1 200 yhteydenottoa kuluttajaviranomaisiin

HS kertoi 12. elokuuta Kouluturvaa-lehden kyseenalaisista myyntimenetelmistä.

Koulukiusaamisen ehkäisyn varjolla myytävästä lehdestä on tehty noin 1 200 yhteydenottoa kuluttajaviranomaisiin. Lehteä on myyty muistisairaille, tilauksia muutettu kestotilauksiksi ja kuluttajille tehty sopimuksia ilman heidän suostumustaan.

Vuonna 2015 perustettu lehti väittää, että se toimii hyväntekijänä ja että lehdenmyynnillä rahoitetaan kiusatuille tarkoitettua turvapuhelinta sekä muuta toimintaa.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 159
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

Monissa lehdissä nyt aiheesta, tässä mainittu taustatekijän nimi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201809 ... 3_u0.shtml

HS: Poliisi tutkii Kouluturvaa-lehden toimia - taustayhtiö tehnyt tuntuvat voitot, palkkoja ja vuokria jäänyt maksamatta

Tänään klo 5:59

Kouluturvaa-lehden taustayhtiöiden ja vastuuhenkilöiden toimet ovat Helsingin poliisin talousrikosyksikön tutkittavina.

Moni Kouluturvaa-lehden puhelinmyyjien kanssa tekemisissä olleista katsoo tulleensa harhautetuksi.

Helsingin Sanomat kirjoittaa, että poliisi on käynnistänyt Kouluturvaa-lehdestä rikostutkinnan.

Kuluttajaviranomaiset ovat saaneet runsaasti yhteydenottoja Kouluturvaa-lehden puhelinmarkkinoinnista.

Monet ovat luulleet lahjoittavansa rahaa koulukiusaamisen vastaiseen työhön, mutta todellisuudessa lahjoittajia on harhautettu ostamaan Kouluturvaa-lehden kestotilaus.

Lehden puhelinmyyntitoimistot ovat tehneet muutaman vuoden aikana miljoonien eurojen voitot jättämällä maksamatta palkkoja, sosiaaliturvamaksuja ja vuokria. Lehteä on myyty jopa 100 000 tilausta.

Suuri osa puhelinmyynnistä on tehty Espanjasta, jossa yrityksellä on ollut toistakymmentä toimistoa. Niissä on työskennellyt yli 60 työntekijää.

Lehden taustayhtiöiden omistaja on liikemies Antti Alastalo, 52. Hän asuu Virossa.

Alastalolla on kirjava rikostausta.
Viimeksi muokannut nuuskija, Ke Syys 05, 2018 2:36 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

TuskaistaTietoa
Javier Pena
Viestit: 1762
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Järjestötoiminta ja muut avustushimmelithän ovat järjestään yhtä suurta kusetusta. Tässä vietiin asia vain jonkin verran normaalia törkeämmäksi.

Väkivallantarkastaja
Jack Bauer
Viestit: 901
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja »

TuskaistaTietoa kirjoitti:Järjestötoiminta ja muut avustushimmelithän ovat järjestään yhtä suurta kusetusta. Tässä vietiin asia vain jonkin verran normaalia törkeämmäksi.
Enpä nyt menis sanomaan että kaikki järjestötoiminta on kusetusta. Mutta Espanjan Costa Del Solilla on kyllä pitkät perinteet hyväuskoisten Suomalaisten kusettamiseen kaikenlaisilla vedätyksillä... Kuten vaikkapa MV-lehdellä.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

säätäjä-ässä
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Syys 03, 2018 3:12 am

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja säätäjä-ässä »

Kyllä toi Alastalo on ihan omaa luokkaansa noissa mummonkusettamisissa, siinä jää Hillomieskin kakkoseksi.

Avatar
Mind Over Matter
Harjunpää
Viestit: 307
Liittynyt: Ma Joulu 12, 2011 5:33 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Mind Over Matter »

säätäjä-ässä kirjoitti:Kyllä toi Alastalo on ihan omaa luokkaansa noissa mummonkusettamisissa, siinä jää Hillomieskin kakkoseksi.
Näin itsekin olen ymmärtänyt. Voisiko joku tietävä vähän tehdä yhteenvetoa koijailuistaan tähän asti?

Eikö Hillokin ole vaikuttamassa Epsanjassa nykyään?

nuuskija
Nikke Knakkertton
Viestit: 159
Liittynyt: Ti Elo 21, 2012 4:11 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus, Antti Alastalo

Viesti Kirjoittaja nuuskija »

Yhteenveto tämän rikollisen puuhista ja tuomioista olisi kyllä kiinnostava. Itsellä on muistissa muutamia asioita, osa huhuja, jo pitkältä ajalta. Näitä huhuja toki mieluiten toisin ilmi kunhan on mustaa valkoisella. Rikoslista on ilmeisen pitkä, talousrikoksia viime vuosina. Netistä on hävinnyt paljon, yksi tapaus ainakin oli, kun haastoi oman siskonsa ja tämän miehen jostakin Lehtimyyntifirman myynnistä, siitä löytyy ilmeisesti Alastalon itsensä julkaisema asiakirja. Yritän sen kopsata, vai meneekö liian sekavaksi, kun ei juuri tähän juttuun liity? Otsikkoa voisin toki muokata laajemmaksi.

Lisäys: Alkuperäistä otsikkoa ei näköjään voikaan muokata, no Mode hoitakoon homman tarvittaessa.

Berlin
Jack Bauer
Viestit: 934
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Tästähän on ollut jo vuosia sitten juttua, että Kouluturva-lehti on huijausta. Ja silti saanut jatkaa?
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Avatar
Tuomion Pasuuna
Jessica Fletcher
Viestit: 3490
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna »

Aiempi viritys oli nimeltään Koulurauhaa. Tämä on uusi mutta systeemi sama.

putsari
Jessica Fletcher
Viestit: 3041
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja putsari »

Niin onko tämä Ilja Janitskinin entinen yhtiökumppani ja ystävä? Molemmat toimivat mummonkusetus"bisneksessä" ja huhuja on, että myös Janitskin olisi jättänyt palkkoja maksamatta?
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

Ghost hunting
Adrian Monk
Viestit: 2958
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kouluturvaa -huijaus

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Aloitti näemmä heti vankilasta päästyään "työnteon" Vankilassa on näemmä hyvät opettajat, ala kuin ala niin ammatilaisia löytyy jos ei muita niin lukkoseppiä ja kappas suuntana oli Malaga kas kummaa :mrgreen: :mrgreen:

Vastaa Viestiin