Suomalainen saa pataan kurdilta

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

DemlaMinfo
Helen Mirren
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Suomalainen saa pataan kurdilta

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

Averell kirjoitti:Poliisi varmaan arvioi etteivät pysty takaamaan edes omaa turvallisuuttaan saati sitten jonkun viattoman sivullisen joten komento jäähylle lienee ihan perusteltu! Se, että meneekö asiat siten kuin niiden suomessa haluamme menevän niin se on jo toinen juttu! Uusissa kulttuurillisissa oloissa puhaltavat erilaiset tuulet.

Mielestäni tuossa tapauksessa kyse oli vain siitä, että poliisi teki sitä mihin pystyi ja missä sai jotakin aikaiseksi.
Kyllä ne hyvin äkkiä suomalaisia osoittavat aseella, suihkivat kaasua, pätkivät pampulla, tai syöttävät sähköä, jos käyttäytyvät uhkaavasti, miksi rasistipoliisi ei toimi tasa-arvoisesti? Eikai sillä ihonvärillä pitäisi olla vaikutusta asiaan.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Gagarin
Scooby Doo
Viestit: 610
Liittynyt: To Tammi 07, 2016 2:56 pm

Re: Suomalainen saa pataan kurdilta

Viesti Kirjoittaja Gagarin »

Averell kirjoitti: Linkin mukaan kurdit taistelivat isissiä vastaan mutta toki saattaa olla, että kurdit ovat niin sotaisaa porukkaa, että taistelevat myöskin toisiaan vastaan?
Olet oikeassa. Kurdit lähinnä taistelevat ISISiä vastaan.

Termi "Kurdi" on vähän hankala. Yleisimmin sillä käsitetään Kurdien itsenäisyysliikettä (PKK) ja sen hallitsemaa aluetta nimeltään Kurdistan. Mutta totta kai etnisiä "kurdeja" voi olla missä tahansa, vaikka Suomessa. Sitten on vielä etnisesti muuta porukkaa, joka kuitenkin käyttää kurdin kieltä.

ISIS oli alunperin Irakin Al-Qaida. Näiltä meni välit poikki, koska ISIS oli liian kiihkomielinen jopa Al-Qaidan mielestä. Valtaosa ISISin johdosta on irakilaisia, osa jopa Saddamin entisiä korkeita upseereita. Se on siten lujasti irakilaisten hallinnassa. ISIS laajeni Syyriaan, jossa monet sekalaiset islamistiryhmät liittyivät siihen. ISISin valtaenemmistön muodostavat irakilaiset ja syyrialaiset sunni-islamistit, jotka hyväksyvät tiukkapipoisen "wahhabi" -käsityksen islamista.

ISIS valloitti alueita, joilla oli myös kurdeja ja muita sunni-muslimeita. Nämä saivat olla rauhassa, mikäli hyväksyivät saman islamin variantin, kuin ISISkin. He hoitivat näillä alueilla etupäässä "siviilitehtäviä" ISISin hallinnon alaisuudessa. Epäilemättä moni uskoon herännyt kurdikin liittyi ISISiin taistelijana, kuten 15.000 muutakin "vierastaistelijaa". Mutta ei siellä "merkittävää määrää" heitä ollut.

Poliittisesti kurdit (Kurdistan, PKK) ja ISIS ovat verivihollisia. Kurdien armeija on tehnyt suurimman työn ISISin kukistamisessa (USA:n kouluttamana ja rahoittamana).

jepulis82
Lovejoy
Viestit: 1721
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Suomalainen saa pataan kurdilta

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

SYLWAR kirjoitti:
Kardemumma kirjoitti:Ilmeisesti osapuolilla oli jo valmiiksi tulehtuneet välit, mutta siitä huolimatta piti mennä paikalle. Osoittaa suurta tyhmyyttä. Poliisille aiheutettiin tässä aivan turhaa työsarkaa. Toivottavasti osapuolet löysivät itsensä putkasta. Ainoa, joka toimi tilanteessa normaalilla tavalla, oli poliisi.
Mietin tuossa ihan samaa. Mikä vimma se on mennä tuonne Kurdien mielensoitusta ylipäätään kuvaamaan. Ja sitten se ulina on kauhea, vaikka ei saanut edes pataansa, tuli vaan pikku tälli kun piti mennä sillä kameralla härppimään ja otsikointi on sitten juutuubissa heti kuin imisi pilliruokaa tehohoidossa.
Se mikä tässä eniten huvittaa, niin käytös on samanlaista toisten miekkariin tunkevaa kuin vasukeilla, mennään kuvaamaan paikkaan, jonne ei pitäisi mennä ja kun saadaan lähdöt, niin haukutaan poliiseja myöten kaikki mitä keksitään. Aika pellehermanni touhua.
Kuules poika, täällä ei kurdit määräile yhtään. Suomessa saa yleisellä paikalla kuvata ilman että tulee pataan. Paskastanissa näin ei ole, ja siksi nämä mussukat ovat sieltä lähteneet.

On se nyt saatana kun ensin lähdetään paskastanista kun on niin rauhatonta, ja heti halutaan sama paskastani pystyttää uuteen maahan. Ei näillä järki kyllä pelaa sitten ollenkaan, ja sen näkee niiden kotimaistaankin. :roll:
"Those who want respect, give respect."

Radiopuhelin
Philip Marlowe
Viestit: 1170
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Suomalainen saa pataan kurdilta

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin »

Marokon Kauhu kirjoitti: No ei kai ne nyt saatana mihinkään pysty, kun meillä on tälläisiä moskeijassa anelemassa käyviä cuck-poliiseja
Hieman maalittamista, hienoa toimintaa. Varmistaa sen ettei odin-öyhöttäjillä koskaan tule olemaan painoarvoa Suomen asioissa.

Mitä itse tapaukseen tulee, kepitetty taisi kertoa että poliisi tietää pahoinpitelijän ja tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

zikzak
Alibin kestotilaaja
Viestit: 309
Liittynyt: Ke Helmi 22, 2012 8:07 pm

Re: Suomalainen saa pataan kurdilta

Viesti Kirjoittaja zikzak »

holmesin haamu kirjoitti:
CSI kirjoitti: Mutta kiinnostavampaa on huomata, että suomalainen poliisi saa pataan kurdeilta.

Virkavalta ei uskalla pitää kiinni väkivallantekijää koska tämä on kurdi ja kurdikaverit käy päälle.

Huonosti on teillä pullat uunissa, Suomenniemen emännät. Noiden läpsyttelijöiden määrä kun vielä tästä lisääntyy, niin valtakunnassa asiat päättääkin kurdimiehet eikä suomalainen virkavalta tai muu vastaava totuttu esivallan taho.
Tuo on suurin ongelma ja se voi vain pahentua.

Paljon ihmetellään miksi Ruotsissa on yli 55--no go-aluetta, johon viranomaisilla ei ole mitään asiaa. Se johtuu juuri tästä, ettei ole samoja sääntöjä läpsyille ja kantaväestölle. Dialogiapoliisi hoitaa asiat.
Ohi aiheen, mutta Ruotsin elämää hyvin tuntevana, väitteesi ei pidä paikkaansa. Kyllä siellä on samat säännöt "läpsyille" ja kantaväestön sekopäille. Se sääntö valitettavasti on, että ruotsalainen poliisi pelkää. Toki se vastapuolikin on kovempaa kuin Suomessa. Esimerkiksi ruotsalaiset futishuligaanit saavat kerta toisensa jälkeen paikalliset mellakkapoliisit näyttämään täysin pelokkailta ja lamaantuneilta. Valitettavaa kyllä.

Vastaa Viestiin