Suomalaisten ISIS-vaimojen ja lasten paluu Suomeen

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Averell
Neuvoja-Jack
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja Averell » Ke Joulu 11, 2019 9:56 am

Ilmaista sairaanhoitoa, terapiaa, asunto, huonekalut yms tykötarpeet, lapsille pleikkarit ja paikka eliittikoulussa. Tästä alkaa mukava kotoutuminen...

YK tehtävissä olleet ja pahasti haavoittuneet rauhanturvaajat käyvät vieläkin oikeutta valtiota vastataan! Ei juma....

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4079
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja poikani » Ke Joulu 11, 2019 10:35 am

Lisätään tai tarkennetaan vielä:
  • Kotiinkuljetus ulkomailta mitä todennäköisimmin ilmaiseksi, toisin kuin kenellekään muulle.
  • Vuosien asuntojonon ohi PK-seudulle (kukaan ei varmaan kuvittele, että heidät jätettäisiin kodittomiksi). Helpompaa olisi pitää terroristeja silmällä jossakin hevonvitunkuusessa, eristettynä muista samanmielisistä, mutta ei.
  • Räätälöityihin mielenterveyspalveluihin välittömästi, jonon ohi, samaan aikaan kun herkkä runotyttö tappaa itsensä kuukausia tai jopa vuosia apua odotettuaan.
Vaikka käytinkin tuossa termiä "kotiinkuljetus", en tarkoita, että Suomi olisi heidän kotinsa, ainakaan enää.

Ohisalolla, Marinilla ja kumppaneilla näkyy jo silmissään rahakkaat ja länsimaisvihamielisessä kuplassa arvostetutkin virat Keski-Euroopassa, kaukana tunkkaisesta Suomesta ja tänne jättämistään ongelmista. Loppuelämä limusiinikommarin huoletonta pönötystä!
????? ?? ??????.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3183
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ke Joulu 11, 2019 10:39 am

Niin, että terroristit jouluksi kotiin, kaunis ajatus, varsinkin kun nämä kaapuakat halveksivat länsimäistä juhlaamme.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3183
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ke Joulu 11, 2019 10:50 am

Presidentti Niinistö HS:lle: Hallituksen tulisi pohtia ”selkeän poliittisen päätöksen tekemistä” al-Holin suomalaisten kotiuttamisesta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c184 ... 5ae15a5e0a

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4079
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja poikani » Ke Joulu 11, 2019 10:58 am

Jukka Kopra kirjoitti:Kokoomus yhtyy välikysymykseen ministeri Haaviston ja hallituksen toimista koskien al-hol- ja isis-perheiden tapausta. Välikysymys on opposition yhdessä laatima.
#alhol @kokoomus #välikysymys


11:52 PM - 10 Dec 2019
https://twitter.com/jukka_kopra/status/ ... 6188477441

No niin - tästähän alkaa tulla mielenkiintoista! Mitäköhän Keskustan edustajat tuumivat tällä hetkellä? Entä kenttäväki?
????? ?? ??????.

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5049
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja URSA » Ke Joulu 11, 2019 11:30 am

Jopa skandit ovat olleet tässä asiassa järkevämpiä kuin suomalaiset ja tuoneet ainoastaan orpoja lapsia tai äitinsä viranomaisten huostaan luovuttamia lapsia. Kaapuakat on jätetty sinne, missä halusivat palvoa allahia. Muut maat eivät ole suostuneet joukkonoutoon.
Konsulikyydillä kotimaahan: Näin muut Pohjoismaat ovat onnistuneet hakemaan Isis-taistelijoiden lapsia Syyrian leireiltä

Pohjoismaihin on evakuoitu ainakin 14 lasta, jotka ovat liki kaikki olleet orpoja.

Syyria11.12.2019 klo 08.13

Ruotsi, Norja ja Tanska ovat kaikki onnistuneet hankkeessa, jota Suomessa vasta suunnitellaan ja johon ryhtyminen on horjuttanut ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) asemaa.

Kaikki kolme Pohjoismaata ovat käyneet hakemassa orpolapsia Pohjois-Syyrian leireiltä, joille on koottu terroristijärjestö Isisin alueelle lähteneitä naisia ja lapsia. Viimeksi asialla on ollut Tanska, jonka ulkoministeriön edustaja kävi kolme viikkoa sitten hakemassa Al-Holin leirissä asuneen 11-kuukautisen poikalapsen.

Taaperon tanskalainen äiti oli muuttanut 19-vuotiaana Isisin julistamaan kalifaattiin ja kuollut sen viimeisen linnakkeen Baghouzin pommituksessa maaliskuussa. Myös isä oli kuollut.

Pohjois-Syyriaa hallitsevat kurdiviranomaiset luovuttivat pojan Qamishlin kaupungissa tanskalaisdelegaatiolle, jota johti Tanskan ulkoministeriön lähettämä konsuli. Paikalliset tiedotusvälineet julkaisivat kuvia konsulin ja kurdien tapaamisesta. Lapsi vietiin ministeriön tietojen mukaan kolmanteen maahan ja sieltä myöhemmin Tanskaan.

Samainen konsuli, paikallismedian mukaan nimeltään Kristof Vifik, oli käynyt kesäkuun lopulla evakuoimassa Syyriasta 13-vuotiaan tanskalaispojan, joka oli ollut vakavasti loukkaantunut. Pojan kanssa asunut äiti oli suostunut poikansa viemiseen pois Syyriasta sairaalahoitoon.

Poika tuotiin ambulanssilla Syyrian ja Irakin rajalle, missä hänet siirrettiin toiseen ambulanssiin ja vietiin turvaan. Hänen sukulaistensa oli määrä hakea hänet myöhemmin kotiin Tanskaan.

Tanskan kirje: Älkää odottako apua
Tanskan edellinen hallitus päätti keväällä, että lasten ja joissain tapauksissa myös naisten hakeminen leireiltä on mahdollista, kunhan maan turvallisuus ei sen seurauksena vaarannu. Hallitus perusti Isis-alueen palautuksia varten viranomaistyöryhmän, jossa ovat mukana oikeusministeriö, ulkoministeriö ja maahanmuuttoministeriö.

Syksyllä uusi hallitus ajoi puolestaan läpi lain, joka sallii Tanskan kansalaisuuden ottamisen pois Isisin puolella taistelleilta. Pääministeri Mette Frederiksen on vetänyt tiukkaa linjaa suhteessa vierastaistelijoihin, vaikka viranomaiset ovatkin auttaneet kahta tanskalaislasta.

Lokakuun lopulla Tanskan ulkoministeriö lähetti leireillä olevien lasten sukulaisille kirjeet, joissa ministeriö kieltäytyy auttamasta lasten palautuksissa. Kirjeen mukaan leireillä olevien tanskalaisten on itse otettava vastuu siitä, että he ovat matkustaneet sotatoimialueelle lasten kanssa tai hankkineet siellä lapsia.

Tanskalaislapsia on leireillä noin 30.

Norjan linjaus: Orpolapsia voi tuoda, äitejä ei
Kättelykuvia julkaistiin kurdialueen tiedotusvälineissä myös kesäkuussa, kun Norjan lähettämä konsuli Kristian Netland kävi koillis-Syyriassa hakemassa kotimaahan viisi orvoiksi jäänyttä saman perheen norjalaislasta.

– Viemme viisi lasta takaisin Norjaan. Emme unohda autonomisen alueen viranomaisten apua tässä asiassa, Netland sanoi luovutustilaisuudessa kurdimedian mukaan.

Samaan aikaan kun Netland oli Syyriassa tapaamassa kurdiviranomaisia, Norjan pääministeri Erna Solberg ilmoitti Oslossa tiedotustilaisuudessa, että lapset ovat matkalla takaisin kotimaahan. Lentoyhtiö SAS:n tilauslento toi lapset Irakin Erbilistä Osloon.

Solbergin mukaan lapset voitiin hakea Syyriasta sen jälkeen kun Norjan hallitus oli keväällä linjannut, että orpolapsia voidaan käydä hakemassa leireiltä. Al-Holissa on Norjan viranomaisten mukaan 35 norjalaislasta ja kymmenen äitiä.

Linjauksen mukaan äitejä ei ole tarkoitus tuoda takaisin kotimaahan. Uusia hakumatkoja ei ole kesäkuun jälkeen tehty. Norjan Pelastakaa lapset -järjestö on kampanjoinut norjalaislasten ja -äitien palauttamisen puolesta.

Järjestön mukaan kiireisin tapaus on äiti ja kaksi lasta, joista toinen on vakavasti sairas. Hallitukselle luovutettiin lokakuussa 30 000 nimen addressi vierastaistelijoiden lasten palauttamisen vauhdittamiseksi.

Ruotsi pyrkii tuomaan lapsia kotimaahan
Ruotsalaisia lapsia on koillis-Syyrian leireillä noin 70. Ruotsin ulkoministeri Ann Linde on kertonut, että viranomaiset yrittävät tuoda lähikuukausina kotimaahan joitakin orpolapsia Syyriasta.

– Kyse ei ole siitä, haluammeko me vai emmekö me halua tuoda näitä lapsia Ruotsiin, vaan siitä, mikä on mahdollista ja mikä ei, Linde sanoi Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n haastattelussa hiljattain.

Ruotsin viranomaiset olivat mukana neuvottelemassa kurdiviranomaisten kanssa, kun ruotsalainen Patricio Galvez kävi toukokuussa hakemassa leireiltä seitsemän orvoksi jäänyttä lapsenlastaan.

Lasten isä oli tunnettu Isis-terroristi Michael Skråmo, joka oli saanut surmansa Isisin loppuvaiheen taisteluissa. Skråmon lasten tapauksessa sukulaiset kustansivat lasten matkat, ja viranomaisilta saatiin lähinnä diplomaattista tukea.
En pidä järkevänä vuotaa noudettavien henkilöiden nimiä nettiin. Heistä on kerrottu niin paljon jo mediassa, että tunnistaminen voi olla muutenkin helppoa. Ja ovat he ennen lähtöäänkin kulkeneet Suomessa mustissa kaavuissa ja mustat käsineet käsissä. Jos se pukeutumistapa jatkuu, heidät on helppo tunnistaa väkijoukosta, vaikka rumia naamoja ei olekaan näkyvillä. Toivon naisten lepäävän ja keräävän rahoitusta Suomessa, ja lähtevän viimeistään kesällä johonkin mukavan islamilaiseen maahan asumaan jonkun random-muslimimiehen vaimona.

Avatar
Villeri
Helen Mirren
Viestit: 1433
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ke Joulu 11, 2019 11:43 am

poikani kirjoitti:
Ke Joulu 11, 2019 10:58 am
Jukka Kopra kirjoitti:Kokoomus yhtyy välikysymykseen ministeri Haaviston ja hallituksen toimista koskien al-hol- ja isis-perheiden tapausta. Välikysymys on opposition yhdessä laatima.
#alhol @kokoomus #välikysymys


11:52 PM - 10 Dec 2019
https://twitter.com/jukka_kopra/status/ ... 6188477441

No niin - tästähän alkaa tulla mielenkiintoista! Mitäköhän Keskustan edustajat tuumivat tällä hetkellä? Entä kenttäväki?
Mielikuva keskustan isäntäsiivestä lähihuoltsikalla puimassa terroristituontia kepun tukemana on aika herkullinen. :D

Ei taida keskusta tästä enää selvitä, vaikka hallituksen kaataisikin.

Avatar
Villeri
Helen Mirren
Viestit: 1433
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ke Joulu 11, 2019 11:50 am

URSA kirjoitti:
Ke Joulu 11, 2019 11:30 am


En pidä järkevänä vuotaa noudettavien henkilöiden nimiä nettiin. Heistä on kerrottu niin paljon jo mediassa, että tunnistaminen voi olla muutenkin helppoa. Ja ovat he ennen lähtöäänkin kulkeneet Suomessa mustissa kaavuissa ja mustat käsineet käsissä. Jos se pukeutumistapa jatkuu, heidät on helppo tunnistaa väkijoukosta, vaikka rumia naamoja ei olekaan näkyvillä. Toivon naisten lepäävän ja keräävän rahoitusta Suomessa, ja lähtevän viimeistään kesällä johonkin mukavan islamilaiseen maahan asumaan jonkun random-muslimimiehen vaimona.
Itse haluan ehdottomasti tietää, jos naapuriin muuttaa terroristi tai jos lasteni kanssa on ISIS-lapsia. On nimittäin sellaista porukkaa, että mitä vain voi tapahtua.

Avatar
Villeri
Helen Mirren
Viestit: 1433
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ke Joulu 11, 2019 1:26 pm

aa0238c06bbb47cb9856d1f69d822fd7.jpg
aa0238c06bbb47cb9856d1f69d822fd7.jpg (122.58 KiB) Katsottu 1613 kertaa
- Morjens, ilmianna vapaa asunto naapurustostasi, sillä nyt on kysyntää! Varma vuokra sosiaalitoimesta.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6320
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Suomalaisten ISIS-vaimojen ja lasten paluu Suomeen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ke Joulu 11, 2019 3:00 pm

https://mvlehti.net/2019/12/11/suomen-v ... kirjoitus/
Suomen valtamedia vaikeni ja salasi Erkki Tuomiojan allekirjoittaman ISIS-vaatimuksen | UMV-Pääkirjoitus
Noin kaksi viikkoa sitten entinen ulkoministeri, nykyinen kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Erkki Tuomioja (sd) vaati Syyriassa pidätettyjen ISIS-terroristien palauttamista Eurooppaan. Tuomiojan ja ECFR:n roolista ISIS-palautuksissa ei kuitenkaan hiiskuta Suomen valtamediassa sanallakaan.

UMV-Lehti uutisoi marraskuun lopussa 26.11. julkaistusta ”avoimesta kirjeestä”, jonka taustalla on vaikutusvaltainen globalistien poliittinen ohjausryhmä ja Euroopan ulkoasiainneuvoston nimeä kantava Euroopan Council on Foreign Relations (ECFR).

Kirjeen allekirjoittaneet 26 huomattavaa poliittista vaikuttajaa, yhdessä Erkki Tuomiojan kanssa, vaativat kuuluvasti, että Euroopan hallitukset aloittavat välittömästi ohjelman Syyriassa pidätettyjen ISIS-terroristien paluun järjestelemiseksi.
”Heidän jättäminen improvisoituihin vankiloihin ja täpötäysille pakolaisleireille on vastuutonta, ja mitä tulee lapsiin, epäinhimmillistä,” ECFR:n kirjelmässä sanotaan.
Lähes samaan aikaan (2.12.2019) kun Tuomioja oli allekirjoittanut Suomen ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtajanan ISIS-terroristijärjestöön kuuluneiden palautusvaatimuksen myös Suomeen, Iltasanomat paljasti suunnitelman ”Operaatio Korvesta”, jolla ECFR:n julkaisemaa vaatimusta toteutettiin Suomessa.

Julkisesta tietoudesta huolimatta Suomen valtamedia vaikeni täydellisesti Erkki Tuomiojan hieman aiemmin allekirjoittaman vaatimuksen ISIS-palautuksista. ECFR:n asettamaa vaatimusta koskevaa uutisointia on löydettävissä ainoastaan Suomessa vaihtoehtomedioista; Kansalaisesta ja UMV-Lehdestä.

Kuluneen kahden viikon aikana yksikään valtamedian lähde ei ole esittänyt Erkki Tuomiojalle kysymyksiä hänen roolista ja toimista koskien ISIS-palautusten käsittelyssä ja tiedustellut mahdollisia ECFR:n kautta tapahtuneita sekä Suomen lupaamia sitoumuksia, joihin välttämättä ulkoministeri Pekka Haavistolla ei ole edes mitään vaikutusvaltaa.

Politiikassa usein oleellista ei ole se mistä puhutaan, vaan mistä jätetään puhumatta. Presidentti Sauli Niinistön eilen antama lausunto, jossa hän kehottaa uutta hallitusta harkitsemaan poliittista päätöstä ISIS-terroristien vastaanottamisesta osaltaan vahvistaa epäilystä siitä, että taustalla vaikuttaa Suomen päätäntävaltaa hallitsevat ylikansalliset sitoumukset.

Tätä epäilystä ainoastaan lisää tietous mm. perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon eilen tiistaina antamista lausunnoista, joissa hän varsin yksikantaisesti toteaa ISIS-lentojen olevan tulossa paljastettujen suunnitelmien mukaisesti, siis puhutaan ja väitellään asiasta Suomessa mitä tahansa.

On selvää, että mikäli nyt halutaan todellisia vastauksia pidätettyjen terroristien ”kotiuttamisesta” Suomeen, katseet olisi käännettävä epäluottamusta asiassa nauttivan ulkoministeriön ja Pekka Haaviston sijasta erityisesti Erkki Tuomiojaan – tiukalla ja erittäin ajankohtaisella kysymyksellä: mikä on ECFR:n rooli paljastetussa ”Operaatio Korvessa”, mihin Suomi on sitoutettu ja kenen toimesta?

Toimittaja: Janus Putkonen, päätoimittaja
UMV-Lehti, 11.12.2019
Säälittävä slouganisi "musiikkia korvilleni" on saavuttanut jo lakikorkeutensa siinä paskakasassa, jota sinä kuvittelet elämäksi.

RL11/6

MohammedMohammed
Columbo
Viestit: 2291
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Suomalaisten ISIS-vaimojen ja lasten paluu Suomeen

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed » Ke Joulu 11, 2019 3:13 pm

Tätä epäilystä ainoastaan lisää tietous mm. perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon eilen tiistaina antamista lausunnoista, joissa hän varsin yksikantaisesti toteaa ISIS-lentojen olevan tulossa paljastettujen suunnitelmien mukaisesti, siis puhutaan ja väitellään asiasta Suomessa mitä tahansa.
Pitkään piti suunsa kiinni myös Eurokraatti Halla-aho, kaikki menee siis politiikan käsikirjoituksen mukaan. Eiköhän Halla-ahokin halua Anderssonin kanssa saman auton takapenkille panemaan, kauas pois Suomesta.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3183
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Suomalaisten ISIS-vaimojen ja lasten paluu Suomeen

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ke Joulu 11, 2019 3:37 pm

Kappas, Keskustakin on herännyt.
Keskustan kansanedustajat vaativat al-Holista poliittista päätöstä: Suomeen ei pitäisi tuoda ainakaan aikuisia – ”En enää tiedä, mitä tässä maassa tapahtuu”


Julkaistu: 12:21
Keskustan Mikko Kärnä: ”Jos tulisi charter-kone mukanaan naiset ja lapset, en voisi luottaa enää hallitukseen”
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006339739.html

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3183
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Suomalaisten ISIS-vaimojen ja lasten paluu Suomeen

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ke Joulu 11, 2019 3:43 pm

Pekka Haavisto aikoo vastata kysymyksiin al-Holin leirin suomalaisten mahdollisesta kotiuttamisesta – suora lähetys kello 16


Julkaistu: 11:07
Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) lupaa vastata tänään iltapäivällä kello 16 toimittajien kysymyksiin al-Holin leirin suomalaisten mahdollisesta kotiuttamisesta. ISTV näyttää tiedotustilaisuuden suorana lähetyksenä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006339629.html

wonderland
Alibin kestotilaaja
Viestit: 316
Liittynyt: To Joulu 05, 2013 2:57 pm

Re: Isis-vaimo Sanna haluaa palata Suomeen

Viesti Kirjoittaja wonderland » Ke Joulu 11, 2019 3:46 pm

Alex Smith kirjoitti:
Ke Joulu 11, 2019 8:15 am
Pääkaupunkiseudella kaupungin vuokra-asunnossa asuvat, kohta naapurissasi asuu aito isis-terroristi ja lapsesi luokalla on siviilejä tappanut lapsi. Lycka till.

Mitäs äänestit vihreitä.

Tarkkailkaa uusia naapureita ja heidän lapsiaan, ei varmaan vaikea erottaa kuka on terroristi. NIMET SITTEN NETTIIN

Terveyden ja sosiaalihuollon työntekijät, jotka pakotetaan hyyssäämään näitä ali-ihmisiä, PALJASTAKAA NIMET JA ASUINPAIKKA.
Al Holin leirillä isis-naisia on käynyt vartijoiden kimppuun. Miten hommaan määrättävien suomalaisten sosiaalityöntekijöiden ja terveydenhoidon ammattilaisten turvallisuus hoidetaan? Kuka vastaa isisnaisia ja lapsia hyysäävien sosiaali-ja terveydenhoitoammattilaisten turvallisuudesta ja kantaa vastuun, jos jotakin traagista tapahtuu, Haavistoko?
" Heikoin lenkki, hänen sydämensä, petti. Se oli ajan kysymys." - Laiho oikeudessa

khl
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Suomalaisten ISIS-vaimojen ja lasten paluu Suomeen

Viesti Kirjoittaja khl » Ke Joulu 11, 2019 4:02 pm

SUURHARJOITUS HELSINKI-VANTAALLA - OLIKO TÄSSÄ ISIS-LASTEN KONSULIKYYTI SYYRIASTA SUOMEEN? HUHUT KIIHTYIVÄT MERKILLISEN LENTOPERUUTUKSEN MYÖTÄ!

Huhut siitä, että viranomaiset olisivat tuomassa salaa Syyriasta, al-Holin leirin lapsia ja naisia Suomeen, kiihtyvät. Epäilysten mukaan suomalaistenkin ISIS-taistelijoiden vaimoja ja lapsia ollaan lennättämässä Suomeen keskiviikkona 11.12.

Huhut saivat vahvistusta, kun Tulli ilmoitti tiistaina 10.12. Twitterissä, että viranomaiset harjoittelevat keskiviikkoaamuna klo 9 alkaen lentoasemalla biologista iskua varten.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Turkish Airlines -lentoyhtiön lento TK 1109 herättää nyt isoja kysymysmerkkejä. Kyseinen lento lentää reittilentoa Erbilin ja Istanbulin välillä, mutta yllättäen tämän aamun lento Istanbuliin on peruttu. Sen sijaan lennon TK 1109 oli määrä laskeutua Helsinki-Vantaan lentoasemalle tänään kello 10.20!

- Monitorilta näkyi, että lento TK 1109 piti laskeutua Helsinkiin klo 10.20. Siinä ei näkynyt mistä se oli tulossa, eikä myöskään porttia, Seiskan lähde kertoo.

Täysin yllättäen, lento katosi lentoaseman henkilökunnan monitoreilta. Kyseinen lento ei koskaan saapunut määränpäähänsä Helsinkiin, vaan seurasi ilmoitus lennon perumisesta.

Kyseinen lento ei ollut näkyvissä Finavian internetpalvelussa. Seiskan lähteen mukaan toiminta Helsinki-Vantaan lentokentällä on ollut muutenkin erikoista.

- Siviilipoliiseita ja rajavartiolaitoksen tyyppejä on liikkunut kentällä paljon. Paikalla oli muun muassa poliisin erikoisbussi. Nämä tyypit eivät ole täällä harjoittelemassa, vaan heillä on selvästi tehtävä käynnissä. Lentoaseman vip-tilat ovat olleet erityisen mielenkiinnon kohteena, Seiskalle kerrotaan tapahtumapaikalta.


Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) on nyt myrskyn silmässä. Oppositio on tehnyt välikysymyksen aiheesta ja ministeri Haaviston sanomisia tutkaillaan nyt tarkoin. Haavisto on luvannut tiedottaa asiasta klo 16 alkavassa tilaisuudessa.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Suurharjo ... ta-Suomeen

Vastaa Viestiin