Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Mustasurma
Harjunpää
Viestit: 347
Liittynyt: To Helmi 27, 2020 3:07 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Mustasurma »

Sivustamulkoilija kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 12:44 pm

Siis meinaatko Haberia,että sen naamasta näkee että olis roina maistunut monta vuotta.eikös sälli näytä ihan "normi" ukolta?siis sillon tällöin just jossain takahuoneissa vuosien varrella on voinut vedellä jotain,mutta ei todellakaan sillain oikeesti nistiltä näytä.
Kyllä näyttää aika elämää nähneeltä, on näyttänyt jo pitkään. Kyllä naamasta voi tulkita asioita. Pitää vain tietää mitä katsoo. Olen minä nistejä muutaman nähnyt ja hautaankin on saatettu.

Mutta nyt menee liikaa otksi. Minä en tuomitse sinun tai samun viihdekäyttöä, tehkää kuinka lystäätte. Yleisesti kovat aineet on huono homma. Liikaa tuskaa aiheuttaa tuotannon alusta ja käytön jälkeiseen aikaan koko matkalla.

Äläkä arvoisa mulkoilija laita sanoja suuhuni, en ole väittänyt mitään mitä 'kyselet':
Sivustamulkoilija kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 12:44 pm
Mutta siis onko ihminen heti nisti jos on vetänyt joskus jotain?onko ne kaikki ihmiset alkoholisteja jotka vaikka jouluaterian yhteydessä nykäisee pullo kolmosolutta?
"Näinhän ne kaikki ovat" voi jumalauta mitä yleistämistä.jos jotkut viihdemaailmassa(kin) käyttää jotain joskus/ehkä ja plaaplaaplaa,niin ei se meinaa sitä että kaikki niin tekee.jos noin väität mitä kyselen niin tule nykypäivään jo sieltä takapajula maailmastasi."
Sikakoira: "Juu ei kyllä se oli tiukka flunssa tuolloin,oliko rankin neljäänkymmeneen vuoteen mutta syystä taikka toisesta ei noita kuolemantapauksia nyt oikein mistään löydy."

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

artreini kirjoitti:
Ti Syys 22, 2020 9:39 pm
Sedu johti ravintolakulttuuria ja isoa rimpsua vuokrafirmoja. Smile ja Max mainitaan erityisenä ja ovat olleet hyviä rahantekokoneita.
Ravintolat, henkilöstövuokraus ja toki trendikäs kiinteistöbisnes ovat herättäneet keskustelua täällä jo aikaisemmin.
Lähtisikö tästä uutta asiaa liikenteeseen?
Upporikkaan Sedun muodonmuutos tyhjätaskuksi, jolta mm. Smile ja NoHo Partners perivät saataviaan oikeusteitse, on myös ihan mielenkiintoinen kuvio. Yhteensä Sedulla on ulosotossa yli miljoonan euron velat. Myös Sedun taannoinen parisuhde ja perheellistymiskuvio oli varsin outo kuvio. Pumpattiinko Sedu tyhjiin jonkun porukan toimesta? Oliko Minna-rakas pelkkä hunaja-ansa, joka oli halukas hankkimaan beibin Sedukan kanssa? Tätä pohdintaa ei pidä ymmärtää niin, että ajattelisin Sedun olevan viaton partiopoikanen.

Sedukin on muuten kotoisin Pirkanmaalta ja on ollut mukana mm. huumeparatiisi Valkeakosken jalkapallotoiminnassa FC Hakan omistajana. Siihen touhuun hän sai mukaan myös Espoon Bluesista tunnetun makkaraperijä Jussi Salonojan, joka niin ikään vaikuttaa ajautuneen rikkauksista ryysyihin. Tällä hetkellä Salonojalla on ulosotossa 1,3 miljoonaa. Suurin velkoja on Lease Deal Oy, jonka omistaja Timo Nieminen on Salonojan "hyvä ystävä".

On muuten merkillistä, että Jussi Salonoja ajautui Espoon Bluesin kroonisesti tappiollisen toiminnan myötä talousvaikeusiin. Salonoja siis tuki espoolaista jääkiekkotoimintaa miljoonilla ja taas miljoonilla euroilla, mitä hänen kassansa ei lopulta kestänyt. Sen sijaan naapurikaupungin puolella Helsingissä on eräs jääkiekkojoukkue nimeltään Jokerit, jonka pääomistaja Jari Kurri ei ole ainakaan julkisuudessa valittanut talousvaikeuksia jatkuvista tappiovuosista huolimatta. Onko Jari Kurri pystynyt julkisuudelta salassa luomaan jonkinlaisen rahasammon? Vai onko Jari pelkkä bulvaani, jonka käsien kautta kulkee jonkun muun (kenen? minkä?) rahat?

Tässä ketjussa ei muuten ole kertaakaan mainittu erästä ravintolaketjua, jonka kuvittelisi jo nousseen jollain tavalla esiin. Pieni mahdollisuus toki on, että se olisi mennyt minulta ohi.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

Avatar
loikkari
Agentti Scully
Viestit: 656
Liittynyt: Su Kesä 21, 2015 7:06 pm
Paikkakunta: Pimiä puoli

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja loikkari »

H.Moilanen kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 5:09 pm
Sen sijaan naapurikaupungin puolella Helsingissä on eräs jääkiekkojoukkue nimeltään Jokerit, jonka pääomistaja Jari Kurri ei ole ainakaan julkisuudessa valittanut talousvaikeuksia jatkuvista tappiovuosista huolimatta. Onko Jari Kurri pystynyt julkisuudelta salassa luomaan jonkinlaisen rahasammon? Vai onko Jari pelkkä bulvaani, jonka käsien kautta kulkee jonkun muun (kenen? minkä?) rahat?
Ei tarvi olla kummonenkaan Sherlock, että ymmärtää mistä Jokereiden rahat tulee, Venäjältä tietysti vai millä nimellä sitä maata nykyisin kutsutaankaan?
- Täytyy tietää mitä sielu sietää, karma on varma -

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Oikeuden renki kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 9:49 am
IS:n toimittaja oli ollut kartalla ja nimenomaan syyttäjä oli halunnut salata oikeudenkäynnin johtuen Lappeenrannan keskeneräisestä tutkinnasta. Mitä siellä oikeen tutkitaan?
Mahtaako liittyä niihin massiivisiin rahanpesuihin, joista jo on toinen ketju avattu? Eli Terrafame, Jokerit, Trafigura, Nornickel Harjavalta, Venäjän oligarkit, Hartwall Areena, Nordea jne. Eipä ole vaikeakaan noista löytää tiiviitä yhteyksiä Lappeenrantaan eikä myöskään Katiskan porukoihin.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

artreini
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja artreini »

TuskaistaTietoa kirjoitti:
To Syys 17, 2020 4:38 pm
Haberkin aina vaihtelee kertomustaan riippuen missä on. Oikeussalissa ääni väpätellen puhuu virheestä, ja muualla siitä kuinka ihan normisettiä hänelle. Poliitikkoainesta.
Samu käy paskasessa festari bajamajassa vetämässä kalkkijauhomoskaa nokkaansa. Upeeta.
Sama tyyppi Saksassa lanseeranut musaohjelmassa ilmaisun " toimii kuin junan vessa" . Että on hassua.

Niko selittelee siskonsa exsän ( kummaa kaverimeininkiä s ja jht kuitenkin jatkaneet senkin jälkeen) touhuja ja muuta seiska ainesta.
Mistä Niko saanut kaikkea tuota tietoa itselleen? Ketkä kaikkki kertoneet?
Mikä äijä tuo Laakso oikeasti on? Onko ollut musa tai viihdekulttuurissa jossainvaiheessa/asteessa mukana? Äijä sen ikäinen (N.55v) että sukupolvensa kävi Ruississa 80-luvulla ja heidän ikäisten lapset usei juurikin tuota Niko-Sofia ikäluokkaa.
Mitä tästä rytmityhmästä nyt pitäis sitten niinkui muka ajatella?

https://www.metropoli.net/omg/rikokset/ ... altaaseen/

Seiska: Niko Ranta-aho juoruili tallenteella – ”JVG:n Jare Brand on pers*******ä”, Sanni heitti Cheekin puku päällä uima-altaaseen?
Metropoli Julkaistu: 25.02.2020 10:30

Katiskaksi nimetyn Suomen historian laajimman huumerikosvyyhdin pääsyytettyihin kuuluva Niko Ranta-aho on Seiskan mukaan juoruillut Ruisrockin aikana suomalaisista muusikoista.
Puheet tulivat julki eilen, kun Ranta-ahon syytteitä käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa. Seiska julkaisi poliisien salaa nauhoittamien esitutkintaan tulleiden äänitteiden sisältöjä.
Yhdellä tallenteella Ranta-aho puhui Ville Valosta ja JVG:stä.
– Kumpi voittaa, kun JVG ja Ville Valo esiintyy samaan aikaan, kumpi voittaa, Ranta-aho kysyi kaveriltaan.
– 80 000 Ville Valo eilen maksanut, JVG kolmekymppii, Ranta-aho jatkoi.
Sitten keskustelu siirtyi JVG:n Jare Brandiin.
– Hän ei pysty sietää sitä, Ranta-aho sanoi.
– …se Jare Joakim Brand on vit*u ihan pers***reikä.
Ranta-aho kertoi myös juorun Cheekistä, Sannista ja Spektistä.
– Kuuliksä mitä Sanni oli tehny?– Ne heitti Spektin kanssa Cheekin uima-altaaseen vit*u puku päällä ja se oli selvin päin… arvaa mitä, Jake (henkilöllisyys tuntematon) oli sanonut sille… (se) oli tullut uhkailee sitä ja joku muijakin siinä ja Jake oli sanonut et unohda… teit kerrankin hyvän teon… Oli alkanut uhkailee sitä siinä. Äijällä tukka kunnossa, menossa häihin niin heittää sen vit*u uima-altaaseen!
Onko joku naamaraja?”
Ranta-aho pääsi eilen oikeudessa yllättäen ääneen, kun hän tuohtui yhteydenpitorajoituksestaan. Useiden medioiden oikeudenkäyntiseurannasta kävi ilmi, että Ranta-aho vaati rajoitukseen lievennystä.
Ilta-Sanomat kertoi syyttäjän vihjailleen oikeudessa, että Ranta-aho olisi vankeutensa aikana yrittänyt olla yhteydessä avopuolisoonsa Sofia Belórfiin.
– Tästä ei ole aloitettu rikostutkintaa. On pelkkää vihjailua, Ranta-aho totesi.
Ranta-ahon mukaan yhteydenpitorajoitus on epäreilu, sillä monille muillekin syytetyille vaaditaan hänen tavoin 13 vuoden maksimirangaistusta, mutta osa heistä saa tavata läheisiään.
– Onko joku naamaraja? Ranta-aho kyseli oikeudelta.
Ranta-aho valitti olleensa 7,5 kuukautta eristettynä ja sanoi, että on ”kohtuutonta” ettei hänellä ole mahdollisuutta tavata ulkomailla asuvaa perhettään.
Oikeus jäi eilen pohtimaan yhteydenpitorajoituksen mahdollista lieventämistä.

Avatar
Tarkastaja Levisi
Christopher Lorenzo
Viestit: 1541
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Stefu on tyypillinen suomalainen vässyskä, joka ensin hakkaa ja sitten pyytää anteeksi. Kannattiko vaihtaa Niko väkivaltaiseen psykopaattiin.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Raju-riit ... tiesittely

RAJU RIITA KOTONA! SOFIA BELÓRF PAKENI STEFAN THERMANIA KESKELLÄ YÖTÄ - KOHUPARIN KOTIESITTELY SEISKASSA: "STEFU SUUTTUESSAAN HEITTELEE TAVAROITA"

24.09.2020 06:01

Suomen kohutuin julkkiskaunotar Sofia Belórf, 30, avaa uuden kotinsa ovet Seiskalle lämpörullat päässään. Bambi-koira juoksee emäntänsä perässä.

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat. Lattiat ovat hohtavan puhtaita ja kaikkialla tuoksuu uudelle.

Muuttolaatikoita ja vaatesäkkejä lojuu Sofian ”walk in closetissa”, jonka Stefu on hänelle rakentanut.

Vaikka puitteet ovat komeat, muutto-onni vaihtui hetkessä rajuun riitaan. Sunnuntain vastaisena yönä kyyhkyläisten kodissa käytiin kahakka, jota pariskunnan naapuritkin pääsivät todistamaan.

Stefun nähtiin paiskovan Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihamaalle, josta pakettiauto kävi ne poimimassa. Sofia myöntää, että joutui pakenemaan yhteisestä kodista yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo.

Temperamenttinen pariskunta selvittelee välejään ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka se herättäisikin huomiota ohikulkijoissa.

”STEFU NÖYRÄÄ POIKAA”

Kun sunnuntai valkeni, draaman laineetkin oikenivat. Sofia kehotti kysymään Stefulta miehen omaa kantaa asiaan. Sofian kanta oli selvä: hän oli taas kotona ja valtakunnassa kaikki hyvin.

– Ei ole todellakaan erottu. Stefu heitti pihalle varastokamat ja kaatopaikkatavaraa. Olemme molemmat nyt täällä kotona.

Sofian mukaan Stefu on voimakasluonteinen ja suuttuessaan tavarat saavat kyytiä.

– Älä kirjoita siihen, että olemme tulinen pariskunta, sillä minä en ole se tulinen, vaikka olen puoliksi marokkolainen. Stefu on meistä se, joka suuttuessaan heittelee tavaroita.

Riidan jälkeen sunnuntaina Sofia hymähtää, että Stefu on nöyrää poikaa, kuten aina hermostumisensa jälkeen.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Sivustamulkoilija
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

Mustasurma kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 2:24 pm
Sivustamulkoilija kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 12:44 pm

Siis meinaatko Haberia,että sen naamasta näkee että olis roina maistunut monta vuotta.eikös sälli näytä ihan "normi" ukolta?siis sillon tällöin just jossain takahuoneissa vuosien varrella on voinut vedellä jotain,mutta ei todellakaan sillain oikeesti nistiltä näytä.
Kyllä näyttää aika elämää nähneeltä, on näyttänyt jo pitkään. Kyllä naamasta voi tulkita asioita. Pitää vain tietää mitä katsoo. Olen minä nistejä muutaman nähnyt ja hautaankin on saatettu.

Mutta nyt menee liikaa otksi. Minä en tuomitse sinun tai samun viihdekäyttöä, tehkää kuinka lystäätte. Yleisesti kovat aineet on huono homma. Liikaa tuskaa aiheuttaa tuotannon alusta ja käytön jälkeiseen aikaan koko matkalla.

Äläkä arvoisa mulkoilija laita sanoja suuhuni, en ole väittänyt mitään mitä 'kyselet':
Sivustamulkoilija kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 12:44 pm
Mutta siis onko ihminen heti nisti jos on vetänyt joskus jotain?onko ne kaikki ihmiset alkoholisteja jotka vaikka jouluaterian yhteydessä nykäisee pullo kolmosolutta?
"Näinhän ne kaikki ovat" voi jumalauta mitä yleistämistä.jos jotkut viihdemaailmassa(kin) käyttää jotain joskus/ehkä ja plaaplaaplaa,niin ei se meinaa sitä että kaikki niin tekee.jos noin väität mitä kyselen niin tule nykypäivään jo sieltä takapajula maailmastasi."
Kiitos hyvästä vastauksesta.mutta tästä,ihan OT myös, kerrot"näinhän ne kaikki ovat",eikö tuo ole väite omalta osaltasi?kyllä on kun asian noin muotoilet.ja tämä"naamasta näkee" ,näin nimenomaan väität asian olevan.iitselläni ei ole viihdekäyttöä eikä väärinkäyttöä.et tuomitse minun viihdekäyttöä?miksi helvetissä meinaat,kommentistasi saa helposti käsityksen että viihdekäyttäisin, että olisin välillä nenänalus valkoisena?toi on selkeetä paskapuhetta.niinkuin jossain muissa ketjuissa olen kertonut että nykypvänä teen vapaaehtoistyötä päihteisiin eksyneiden nuorten parissa ja yritän auttaa heitä pois siitä helvetistä ajoissa ennenkuin sielä ollaan niin syvällä että sieltä ylös on vielä paljon vaikeampaa nousta.
joo.on juu OT tähän juttuun,saa olla mun puolesta.
:mrgreen:

Sivustamulkoilija
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

H.Moilanen kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 5:30 pm
Oikeuden renki kirjoitti:
Ke Syys 23, 2020 9:49 am
IS:n toimittaja oli ollut kartalla ja nimenomaan syyttäjä oli halunnut salata oikeudenkäynnin johtuen Lappeenrannan keskeneräisestä tutkinnasta. Mitä siellä oikeen tutkitaan?
Mahtaako liittyä niihin massiivisiin rahanpesuihin, joista jo on toinen ketju avattu? Eli Terrafame, Jokerit, Trafigura, Nornickel Harjavalta, Venäjän oligarkit, Hartwall Areena, Nordea jne. Eipä ole vaikeakaan noista löytää tiiviitä yhteyksiä Lappeenrantaan eikä myöskään Katiskan porukoihin.
Suomen "raharikkaat" on kuitenkin niin pieni ihmisryhmä että sielä varmasti tunnetaan toiset rikkaat,joten tottakai noista piireistä löytää yhteyden toisiinsa kun oikein kunnolla kaivaa ja tutkii niiden ihmis-suhteita,eikä tarvitse edes ns.kaivaa syvältä.täälä ketjussa on vaan ihan överi kuvioita soviteltu katiska juttuun.se että noi kultalusikka ihmiset ehkä tuntee toisensa jotain kautta,nii ei todella meinaa että esim :Terrafame,Nordea,Hartwall Areena firmojen omistajat jotenkin yhdistyis katiska juttuun.jos joku noista tuntee/tietää toisensa niin mitä merkitystä sillä on?vai minkälaisia yhteyksiä meinaatte?
Rikkaat on rikkaita ja niillä on omat porukkansa ja sitten on ne muut.piirit on verrattain pienet,mutta toisen tunteminen ei tarkoita mitään.Ranttiksen suvun kun kunnolla pöyhisi,niin ne tuntee varmasti jonkun ihmisen joka sitten tuntee jonkun toisen jostain toisesta rahaperheestä ja jne.,näin varmasti saataisiin aikaan"kartta" missä olisi yllättäviäkin yhteyksiä.kuitenkaan sillä ei ole mitään merkitystä vaikka niillä toisilla olisi yhteyksiä katiska porukoihin.
Se on ihme ettei joku täällä sotke jotenkin jo pääminiteriä tai tasavallan presitenttiä katiskaan.
Summasummarum,tarkoitan siis,että täällä ihan liikaa sotketaan ja sekoitetaan asioita,tuodaan esille firmoja/ihmisiä millä/keillä ei varmasti ole mitään tekemistä katiska juttuun liittyen.
:mrgreen:

seeker7
Lauri Hanhivaara
Viestit: 146
Liittynyt: Ti Tammi 28, 2020 11:20 am

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja seeker7 »

↑ ↑ ↑
Tarkastaja Levisi kirjoitti:
To Syys 24, 2020 8:18 am

Riidan jälkeen sunnuntaina Sofia hymähtää, että Stefu on nöyrää poikaa, kuten aina hermostumisensa jälkeen.
Tässä syntyy jälleen kerran se vaikutelma, että Sofia on se päätähti, jonka luxuxelämää Niko ja Stefu ovat saaneet etuoikeuden rahoittaa. Molemmista huokuu myös se vässykkämäisyys Sofian rinnalla, josta on mahdoton päästää eroon. Jos taas Niko ja Stefu olisivat oikeaa, kriminaalistatusunelmansa mukaista miehentekoa, niin Sofia olisi se, joka olisi todella nöyrää tyttöä...

FlowerPower30
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 109
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 9:27 am

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja FlowerPower30 »

seeker7 kirjoitti:
To Syys 24, 2020 11:29 am
Tässä syntyy jälleen kerran se vaikutelma, että Sofia on se päätähti, jonka luxuxelämää Niko ja Stefu ovat saaneet etuoikeuden rahoittaa. Molemmista huokuu myös se vässykkämäisyys Sofian rinnalla, josta on mahdoton päästää eroon. Jos taas Niko ja Stefu olisivat oikeaa, kriminaalistatusunelmansa mukaista miehentekoa, niin Sofia olisi se, joka olisi todella nöyrää tyttöä...
Täytyy kyllä vähän olla itsessäkin vikaa, jos aina päätyy noin raivoisiin ja "tulisiin" suhteisiin. Sitä paitsi kyllä sen nöyrän kuuluisi olla Sofia, jolle tosiaan nämä vatipäät kustantaa kaiken. En itse kehtaisi paljoa perseillä, jos koko ajan joutuisin olemaan käsi ojossa ja pyytämään daddyltä vähän viikkorahaa. :roll:

Oikeuden renki
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ti Huhti 28, 2020 9:13 am

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Oikeuden renki »

Tämä onkin mielenkiintoista, miten Cheekki liittyy Katiskaan vai liittyykö yhtään mitenkään. Onko Tiihosella muuta yhteyttä kuin että on seurustellut Nikon siskon kanssa? Seurustelusuhde tietysti onnistuttiin ainakin vuoden ajan salaamaan todella, voisko sanoo jopa erikoisen, hyvin, vaikka samaan aikaan Cheek oli erittäin seurattu julkisuuden henkilö. Jotain Tiihonen on kuitenkin nähnyt/todistanut. Nikon omin sanoin "mieti, jos Cheekki joutuu lähtee menee ku ei pysty kattoo".

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006396185.html

Kuinka monta Jarkkoa/Jakea Katiskaan liittyy, jolla on tarvittavaa uskottavuutta käydä uhkailemassa Tiihosta?Käsittääkseni Tiihoselta löytyy kuitenki, voisko sanoo tiivis ystäväpiiri ja kun ei varsinaisesti rimpuilee köyhyysrajan kanssa vois kuvitella että kaikenlaisia yhteyksiäkin löytyy.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Poliisi-s ... starijuoru

Niko Ranta-aho:" tiäksää? mää oon vittu mielipuoli."
"tapahtuu henkirikoksia", "yhdet puheet".

Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3010
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Oikeuden renki kirjoitti:
To Syys 24, 2020 1:25 pm
Tämä onkin mielenkiintoista, miten Cheekki liittyy Katiskaan vai liittyykö yhtään mitenkään. Onko Tiihosella muuta yhteyttä kuin että on seurustellut Nikon siskon kanssa? Seurustelusuhde tietysti onnistuttiin ainakin vuoden ajan salaamaan todella, voisko sanoo jopa erikoisen, hyvin, vaikka samaan aikaan Cheek oli erittäin seurattu julkisuuden henkilö. Jotain Tiihonen on kuitenkin nähnyt/todistanut. Nikon omin sanoin "mieti, jos Cheekki joutuu lähtee menee ku ei pysty kattoo".

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006396185.html

Kuinka monta Jarkkoa/Jakea Katiskaan liittyy, jolla on tarvittavaa uskottavuutta käydä uhkailemassa Tiihosta?Käsittääkseni Tiihoselta löytyy kuitenki, voisko sanoo tiivis ystäväpiiri ja kun ei varsinaisesti rimpuilee köyhyysrajan kanssa vois kuvitella että kaikenlaisia yhteyksiäkin löytyy.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Poliisi-s ... starijuoru

Niko Ranta-aho:" tiäksää? mää oon vittu mielipuoli."
"tapahtuu henkirikoksia", "yhdet puheet".
No johan pomppas! Tiäksää? Joo kyllä vittu tiedetään ja myös sitä mihin pystyt ja olet pystynyt. Mansenmafia.

JanitaSlim
Sabrina Duncan
Viestit: 363
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

seeker7 kirjoitti:
To Syys 24, 2020 11:29 am
Tarkastaja Levisi kirjoitti:
To Syys 24, 2020 8:18 am
Stefu on tyypillinen suomalainen vässyskä, joka ensin hakkaa ja sitten pyytää anteeksi. Kannattiko vaihtaa Niko väkivaltaiseen psykopaattiin.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Raju-riit ... tiesittely

RAJU RIITA KOTONA! SOFIA BELÓRF PAKENI STEFAN THERMANIA KESKELLÄ YÖTÄ - KOHUPARIN KOTIESITTELY SEISKASSA: "STEFU SUUTTUESSAAN HEITTELEE TAVAROITA"

24.09.2020 06:01

”STEFU NÖYRÄÄ POIKAA”

Tässä syntyy jälleen kerran se vaikutelma, että Sofia on se päätähti, jonka luxuxelämää Niko ja Stefu ovat saaneet etuoikeuden rahoittaa. Molemmista huokuu myös se vässykkämäisyys Sofian rinnalla, josta on mahdoton päästää eroon. Jos taas Niko ja Stefu olisivat oikeaa, kriminaalistatusunelmansa mukaista miehentekoa, niin Sofia olisi se, joka olisi todella nöyrää tyttöä...
Ihan normimenoa narkeilla, Stefu nyt on syntynyt vaan lusikka perseessä, josta repii rahaa. Sofia on maksullinen. Oisko huumeet loppunut, Sofia vetänyt nenäpuuteria viimeiset viivat vai laskut tulleet. Jotain sen suuntaista. Sitten lentelee tavarat, kun piri on loppu.

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

tumblr_081a7570651173e497f53e319c294288_b0837d1a_640.jpg
tumblr_081a7570651173e497f53e319c294288_b0837d1a_640.jpg (32.28 KiB) Katsottu 3198 kertaa

Ehkä Stefun kantaisi ottaa Keekin vinkistä vaari ja ryhtyä joogailemaan. Sillä ei tosin pääse yhtä helposti Seiskaan.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

artreini
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 8:25 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja artreini »

Oikeuden renki kirjoitti:
To Syys 24, 2020 1:25 pm
Tämä onkin mielenkiintoista, miten Cheekki liittyy Katiskaan vai liittyykö yhtään mitenkään. Onko Tiihosella muuta yhteyttä kuin että on seurustellut Nikon siskon kanssa? Seurustelusuhde tietysti onnistuttiin ainakin vuoden ajan salaamaan todella, voisko sanoo jopa erikoisen, hyvin, vaikka samaan aikaan Cheek oli erittäin seurattu julkisuuden henkilö. Jotain Tiihonen on kuitenkin nähnyt/todistanut. Nikon omin sanoin "mieti, jos Cheekki joutuu lähtee menee ku ei pysty kattoo".

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006396185.html

Kuinka monta Jarkkoa/Jakea Katiskaan liittyy, jolla on tarvittavaa uskottavuutta käydä uhkailemassa Tiihosta?Käsittääkseni Tiihoselta löytyy kuitenki, voisko sanoo tiivis ystäväpiiri ja kun ei varsinaisesti rimpuilee köyhyysrajan kanssa vois kuvitella että kaikenlaisia yhteyksiäkin löytyy.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Poliisi-s ... starijuoru

Niko Ranta-aho:" tiäksää? mää oon vittu mielipuoli."
"tapahtuu henkirikoksia", "yhdet puheet".
Pelataan bingoa tai ristisanaa sopivilla kirjaimilla;
Lahesta olis Jake "Sääsä/Kirka"; Jake Benguerrah
Rogues Galleryn presidentti Djamel Benguerrah. ... jake benguerrah
Nykyisin HAMC, mutta ollut UB ja Cannonball taustoissakin...
Viettänyt pitkiä aikoja vankiloissa, eli oliko mahdollisesti tuolloin vapailla?

Vastaa Viestiin