Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Sivustamulkoilija
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

H.Moilanen kirjoitti:
Ke Joulu 09, 2020 6:11 am
TuskaistaTietoa kirjoitti:
Ti Joulu 08, 2020 7:12 pm
tasaraha kirjoitti:
Ti Joulu 08, 2020 7:08 pm
Vakiona menee ettei kukaan ihmettele vähäosaisen perheen lapsen rikollista uravalintaa, kun ei se kiinnosta, siihen on totuttu. Kun joku niko sitten lähtee valitsemalleen tielle, niin kyllä kiinnostaa. Lähinnä kait se, että miksi kaveri jolla olisi ollut mahdollisuudet moneen muuhun päätyi sitten rikoksen polulle.
Mahdollisuudet mihin muuhun?
Niinpä. Vaikka Niko onkin antanut median kautta varsin ku$ipäisen vaikutelman itsestään, koen kyllä hengenheimolaisuuttakin häneen ja niihin missukkasiskoihinsa. Jopa sympatiaa. Mutta vähän eri reittiä kuin mitä TuskaistaTietoa ylempänä ketjussa kuvaili.

Väitän, että Ranta-ahojen lapsilla ei nyt vaan ole ollut tässä maailmassa valittavana mitään muita kuin ammattirikollisen ura tai sitten hyvin kivinen elämä syrjäytymisineen yms. Niin se vaan menee. Been there, seen that. Ketkä muuta väittää, eivät oikeasti tiedä, mistä on kyse. Tai sitten tietävät, mutta jauhavat syystä tai toisesta [email protected]
Mitä helvettiä Moilanen?! Väität,että ei ole ollut muuta valittavana kun ammattirikollinen(vitun pelleilyä tällä Nikolla)ura tai hyvin kivinen elämä syrjäytymisineen! Jumalauta että puhut erikoisia nyt. Ja sympatiaakin vielä,ukko on roudannut douppia tänne ihan pirusti ja väittää että eihän se mitään pahaa aiheuta kenellekkään,että pelkkää bisnestä on ollut. Vain vitun tyhmä aasi väittää noin,niinkuin Niko asian esittää. Se pässi ei ole tajunnut sitä edes,että vain yksi syy on olemassa siihen,että sen pärstää katselee jr porukoissa kukaan ja se on raha. Nikoa käytetään vain ja ainoastaan hyväkseen rahojensa vuoksi,mutta se on vaan liian tyhmä ymmärtääkseen tätä. Siitä ei pääse mihinkään että Niko vaan on ihan helvetin tyhmä narsisti kolapää.
:mrgreen:

Sivustamulkoilija
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

tokkaukko kirjoitti:
Ti Joulu 08, 2020 7:05 pm
tasaraha kirjoitti:
Ti Joulu 08, 2020 2:57 pm
Tiedän yhden perheen missä faija lopulta sai jackpotin yrityskaupoilla. Poika oli alkanut hengaan väärän porukan kanssa. Poika syyllistyi tappoon, mutta faija osti toisen pojan tästä jengistä ottamaan syyt niskoileen ja käkkiin poikansa tuomion. Poika vaihtoi jengin liiviläisten kanssa hengaamiseen, mutta en tiedä kuinka sitten myöhemmin on mennyt.

Eipä tässä Nikon casessakaan faija rahaa ole säästänyt.
Siellä on taas luettu harlekiini kirjoja,kuvitteletko tosiaan että suomessa asia on selvä jos joku vaan tunnustaa?

Se on ihan vitun sama mitä joku tunnusta jos todisteet viittaa ihan muualle ja sanoo ihan muuta.

Ja suomessa henkirikoset tutkitaan perinpohjin.

Ja kun tiedät nicon isän rahansiirrot niin kerroppa mitä ja kenelle hän on tässä maksanut? Sinähän tiedät ettei rahaa ole säästelty.

Ja mitä sitten vaikka ksutantaa vaikka parhaan asianajajan,sinä olisit varmaan niin kurja ja paska isä multimiljoonäärinä että jättäsit pojan ulos elämästä?

Eikö juu,tarkoitat tietenki että nicolla oli "kallis" paita ja toinenki. :lol: Isä ostanu,joo,tuhlaa rahaa.

Antaa ukon tuhlata ku on mistä tuhlata.Ei kuulu meille kelle se sitä jakaa ja miksi.

Voihan se olla että nicolla on ihan hyvin rahaa,takavarikot on tehty,ei ne enää vie tililtä mitään,jos isänsä ei miljoonäärinä tue poikaa rahallisessa ahdingossa niin semmonen isä pitää ampua,kuristaa ja puukottaa jos poika ei kuitenkaan perheelleen ole mitään pahaa tehnyt eikä ole täyssekopää eli mielisairas,väkivaltainen joka kiristää ja uhkailee läheisiä.

Nico on herrasmies eikä mikään liivispede joka uhkailee millon ketäki mummuaan ja vanhempiaan.

Sinusta isän pitäs hylätä poikansa nyt ja jättää oman onnensa nojaan?

Toivottavasti sinun isä tekee sinulle niin.Tai on tehnyt,siitä kai tällainen pillitys johtuu.Veä perseeseen sitä väkisin niinkö linnassa kostetaan ikävät tapahtumat.

Kaks kertaa.

Samana päivänä.
No johan on herrasmies toi Niko. Ei ole liivispede ei,mutta väkisin änkee näiden seuraan,tajuamatta sitä asiaa,että liivispedejä kiinnostaa vain Nikon varallisuus. Eikä uhkaile ketään missään,mutta aiheuttaa helvetisti kaikkea paskaa järjestelemällä kovia huumeita Suomeen aikas raikkaan kokoisia määriä. Onhan se niin,että eihän se suoraan aiheuta mitään paskaa,mutta välillisesti kyllä ja ihan helvetistikkin vielä. Ton apinan toilailut on aiheuttanut jäätävät kulut valtiolle ja monille niille päihteiden käyttäjille ja niiden läheisille järjestelemällä sitä kamaa vedettäväksi. Sais apina vetää ittensä kiikkuun jo pelkästään tyhmyytensä takia. Ja taas toitotetaan kuinka linnassa vedetään perseeseen,voi jumalauta. Niin varmaan tapahtuukin joidenkin kohdalla,mutta ei pidä yleistää.
:mrgreen:

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Tässä on nyt jo vissiin kolmen eri nimimerkin käyttäjät tai käyttäjä paljastanut, ettei tiedä todella kovan tason rikollisuudesta hevon persettäkään. Toki on mahdollista, että esittävät tyhmää, johon voisi olla motiivina isompien pomojen suojelu, mutta ihan turhaahan sekin on.

Jos synnyt kunnon rikolliseen perheeseen ja sukuun, kuten Nikolle on tietojeni mukaan käynyt, niin ei siinä oman elämän rakentelussa sitten enää mitkään opinnot tai muut auta. Onhan opiskeluista tietysti aina jotain iloa (sanon tämän kokemuksesta), mutta tietämättömien tulee ihan ensimmäisenä ymmärtää, että kovan luokan konnille muut ihmiset ovat vain omaisuutta. Myös orja-termiä käytetään. Lapsetkin ovat tietysti rikollisille vanhemmilleen omaisuutta.

En muista kuinka monissa rikollisten kodeissa olen elämäni varrella rampannut. Sitä ei voi kuin ihmetellä, miten kusipäisesti rikolliset kohtelevat omia lapsiaan. Sukulaiseni opetti reilun vuoden vanhaa tytärtään tappelemaan. Samaa tyttöä sisarustensa kanssa ei opetettu eikä vaadittu pesemään hampaitaan, mikä tietysti johti vakaviin suun terveyden ongelmiin kuten arvata saattaa. Somaattisista terveysongelmista on helpompi keskustella, koska ne on helpompi näyttää toteen, mutta psyykkisen puolen jutut ovat tietysti yleensä olleet vielä kamalampaa katsottavaa. Myös esimerkiksi kasvatus-, opetus- ja psykiatria/psykologia-aloilla työskentelevät rikolliset tekevät aivan järkyttäviä asioita omia lapsia kasvattaessaan. Ei se ollut kovinkaan montaa viestiä taaksepäin, kun joku totesi, että Ranta-ahot* kasvattavat susia (siis kasvattavat lapsiaan susiksi). Niinhän se just menee. Kaikki lapset eivät susiksi halua ja ne ovat sitten niitä, jotka syrjäytyvät tavalla tai toisella ja heidät myös syrjäytetään. Esimerkkejä susista ja syrjäytetyistä luusereista on jokaisessa pidempään rikollisuuden parissa puuhanneessa suvussa niin monta, että osa nuorista tekee oman ratkaisunsa jo varhain. Ei tästä niin kauaa ole, kun eräs oman suvun nuori laittoi itsensä kiikkuun alle 20-vuotiaana. Kiva tyyppi oli, mutta ei jaksanut, enkä ihmettele. Ei kaikilla rikkaiden perheiden (heh!**) lapsilla ole elämän valttikortteja käsissään vastasyntyneenä, vaan varsin kivinen tie edessään.

Siksi koen paljonkin sympatiaa Nikon kaltaisia hahmoja kohtaan, vaikka samalla voisin olla Nikollekin lätkäisemässä 25 vuotta istumista päivästä päivään, koska minusta hän ansaitsisi näillä tiedoilla ainakin sen verran. Toisaalta on olemassa myös Nikon kaltaisia tyyppejä, jotka ovat ottaneet vieläkin suurempia riskejä - omasta syystään, mutta surkeista lähtökohdista käsin toki - ja menneet tehtailemaan rikoksia maihin, joissa on aivan erilainen tuomiokäytäntö voimassa. Tarkoitan kuolemantuomioita ja niitä oikeita elinkautisia. En voi olla 100% varma, että kaikki heistä olisivat täysin ymmärtäneet, mitä voi seurata jos he jäävät kiinni, mutta kyllä ainakin jotkut ovat riskinsä tiedostaneet ajatellen, etteivät ne realisoidu. Sellaista se on ammattirikollisen elämä. Silti syytän ihan ensimmäisenä heidän vanhempiaan ja muita heidät rikolliseksi kasvattaneita. Ja vaikuttaa siltä, että ainakin osa niistä jo vanhusikään ehtineistä vanhemmista syyttääkin itseään. En ainakaan muulla tavalla osaa selittää montaa outoa yllätyskuolemaa, mitä niihin piireihin on kasaantunut. Ihan päivittäin on mielessä sellaiset 20 tupaa. Saattaa ihan pikkuisen olla syyllisyyttä ilmassa siellä. Suuren yleisön (ja minunkin) pettymykseksi ne paska-aivoiset luuserit eivät kuitenkaan koe syyllisyyttä tekemiensä rikosten uhrien vuoksi, vaan omien lastensa elämän pilaamisen vuoksi. Minusta sekin on jo jotain, vaikkakin varsin vaatimatonta kaiken aiheuttamansa paskan keskellä. Joissain perheissä kirous on toki vielä vanhemmissa sukupolvissa. Niin vaan se minunkin rikollinen natsimummo meni mullan alle ilman että jäi koskaan mistään kiinni. Elinkautinen hänellekin olisi kuulunut mm. maanpetoksesta ja vakoilusta.

* Ranta-ahon sukunimen tilalle voisin laittaa aika monta muuta suomalaista sukunimeä. Olisi useampi sata, mistä valita, ja niin olisi monella muullakin Murha.infon seuraajalla.

** En pidä rikoksilla rikastuneita rikkaina. Köyhiä paskahousuja ovat. Vähintään henkisesti ja moraalisesti köyhääkin köyhempiä.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

Ballasti
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: To Loka 15, 2020 7:20 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Ballasti »

H.Moilanen kirjoitti:
Ke Joulu 09, 2020 11:00 am
Tässä on nyt jo vissiin kolmen eri nimimerkin käyttäjät tai käyttäjä paljastanut, ettei tiedä todella kovan tason rikollisuudesta hevon persettäkään. Toki on mahdollista, että esittävät tyhmää, johon voisi olla motiivina isompien pomojen suojelu, mutta ihan turhaahan sekin on.

Jos synnyt kunnon rikolliseen perheeseen ja sukuun, kuten Nikolle on tietojeni mukaan käynyt, niin ei siinä oman elämän rakentelussa sitten enää mitkään opinnot tai muut auta. Onhan opiskeluista tietysti aina jotain iloa (sanon tämän kokemuksesta), mutta tietämättömien tulee ihan ensimmäisenä ymmärtää, että kovan luokan konnille muut ihmiset ovat vain omaisuutta. Myös orja-termiä käytetään. Lapsetkin ovat tietysti rikollisille vanhemmilleen omaisuutta.

En muista kuinka monissa rikollisten kodeissa olen elämäni varrella rampannut. Sitä ei voi kuin ihmetellä, miten kusipäisesti rikolliset kohtelevat omia lapsiaan. Sukulaiseni opetti reilun vuoden vanhaa tytärtään tappelemaan. Samaa tyttöä sisarustensa kanssa ei opetettu eikä vaadittu pesemään hampaitaan, mikä tietysti johti vakaviin suun terveyden ongelmiin kuten arvata saattaa. Somaattisista terveysongelmista on helpompi keskustella, koska ne on helpompi näyttää toteen, mutta psyykkisen puolen jutut ovat tietysti yleensä olleet vielä kamalampaa katsottavaa. Myös esimerkiksi kasvatus-, opetus- ja psykiatria/psykologia-aloilla työskentelevät rikolliset tekevät aivan järkyttäviä asioita omia lapsia kasvattaessaan. Ei se ollut kovinkaan montaa viestiä taaksepäin, kun joku totesi, että Ranta-ahot* kasvattavat susia (siis kasvattavat lapsiaan susiksi). Niinhän se just menee. Kaikki lapset eivät susiksi halua ja ne ovat sitten niitä, jotka syrjäytyvät tavalla tai toisella ja heidät myös syrjäytetään. Esimerkkejä susista ja syrjäytetyistä luusereista on jokaisessa pidempään rikollisuuden parissa puuhanneessa suvussa niin monta, että osa nuorista tekee oman ratkaisunsa jo varhain. Ei tästä niin kauaa ole, kun eräs oman suvun nuori laittoi itsensä kiikkuun alle 20-vuotiaana. Kiva tyyppi oli, mutta ei jaksanut, enkä ihmettele. Ei kaikilla rikkaiden perheiden (heh!**) lapsilla ole elämän valttikortteja käsissään vastasyntyneenä, vaan varsin kivinen tie edessään.

Siksi koen paljonkin sympatiaa Nikon kaltaisia hahmoja kohtaan, vaikka samalla voisin olla Nikollekin lätkäisemässä 25 vuotta istumista päivästä päivään, koska minusta hän ansaitsisi näillä tiedoilla ainakin sen verran. Toisaalta on olemassa myös Nikon kaltaisia tyyppejä, jotka ovat ottaneet vieläkin suurempia riskejä - omasta syystään, mutta surkeista lähtökohdista käsin toki - ja menneet tehtailemaan rikoksia maihin, joissa on aivan erilainen tuomiokäytäntö voimassa. Tarkoitan kuolemantuomioita ja niitä oikeita elinkautisia. En voi olla 100% varma, että kaikki heistä olisivat täysin ymmärtäneet, mitä voi seurata jos he jäävät kiinni, mutta kyllä ainakin jotkut ovat riskinsä tiedostaneet ajatellen, etteivät ne realisoidu. Sellaista se on ammattirikollisen elämä. Silti syytän ihan ensimmäisenä heidän vanhempiaan ja muita heidät rikolliseksi kasvattaneita. Ja vaikuttaa siltä, että ainakin osa niistä jo vanhusikään ehtineistä vanhemmista syyttääkin itseään. En ainakaan muulla tavalla osaa selittää montaa outoa yllätyskuolemaa, mitä niihin piireihin on kasaantunut. Ihan päivittäin on mielessä sellaiset 20 tupaa. Saattaa ihan pikkuisen olla syyllisyyttä ilmassa siellä. Suuren yleisön (ja minunkin) pettymykseksi ne paska-aivoiset luuserit eivät kuitenkaan koe syyllisyyttä tekemiensä rikosten uhrien vuoksi, vaan omien lastensa elämän pilaamisen vuoksi. Minusta sekin on jo jotain, vaikkakin varsin vaatimatonta kaiken aiheuttamansa paskan keskellä. Joissain perheissä kirous on toki vielä vanhemmissa sukupolvissa. Niin vaan se minunkin rikollinen natsimummo meni mullan alle ilman että jäi koskaan mistään kiinni. Elinkautinen hänellekin olisi kuulunut mm. maanpetoksesta ja vakoilusta.

* Ranta-ahon sukunimen tilalle voisin laittaa aika monta muuta suomalaista sukunimeä. Olisi useampi sata, mistä valita, ja niin olisi monella muullakin Murha.infon seuraajalla.

** En pidä rikoksilla rikastuneita rikkaina. Köyhiä paskahousuja ovat. Vähintään henkisesti ja moraalisesti köyhääkin köyhempiä.
En ymmärrä kovan tason rikollisuudesta käytännön tasolla yhtään mitään. Siis muuta kuin sen mitä aihepiiristä vuosien varrella olen lukenut, omaa kokemuspohjaa ei onneksi ole. Silti tätä keskustelunaiheena olevaa tapausta seuratessa on käynyt aivan selväksi, että Nikon isä on paljon enemmän kuin sivustaseuraaja. Toiminta tutkintavankeuden aikana jo sen osoittaa. Lisäksi hänellä on Nikon kanssa yhteistä liiketoimintaa, joten on täysin mahdotonta että hänen bisneksensä voisivat olla erillisiä ja kokonaan laillisia. Niko ei myöskään ole voinut polkaista liiketoimiaan omin voimin käyntiin vaan kontakteja on ollut jo olemassa ja ne ovat isän aikaansaamia. On siis jokseenkin varmaa että isällä on historiaa rikoksen saralla jo pidemmältä aikaväliltä. Voimme siis melko varmasti olettaa että hänellä on jollakin tavalla rikollisille tyypillinen ajattelutapa ja suhtautuminen myös omaa perhettä kohtaan. Eli se mitä tulee valinnanvapauteen oman elämänsä kulun suhteen voipi tässä tapauksessa olla hyvinkin pitkälti noin kuin sanot. Myös se että toinen siskoistakin on kytköksissä näihin rikoksiin kertoo jo jotakin. Mikä lie pikkusiskon rooli tässä kaikessa sitten. Häntä ei kai ole virallisesti liitetty mihinkään. Tuskin hän kuitenkaan täysin sivullinen voi olla. Vaikuttaa kyllä jotenkin inhimillisemmältä kuin ne kaksi muuta sisarusta. On ainakin tehnyt ihan oikeasti töitäkin menestyksensä eteen ja näyttäisi tykkäävän työstään.

Sivustamulkoilija
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

H.Moilanen kirjoitti:
Ke Joulu 09, 2020 11:00 am
Tässä on nyt jo vissiin kolmen eri nimimerkin käyttäjät tai käyttäjä paljastanut, ettei tiedä todella kovan tason rikollisuudesta hevon persettäkään. Toki on mahdollista, että esittävät tyhmää, johon voisi olla motiivina isompien pomojen suojelu, mutta ihan turhaahan sekin on.

Jos synnyt kunnon rikolliseen perheeseen ja sukuun, kuten Nikolle on tietojeni mukaan käynyt, niin ei siinä oman elämän rakentelussa sitten enää mitkään opinnot tai muut auta. Onhan opiskeluista tietysti aina jotain iloa (sanon tämän kokemuksesta), mutta tietämättömien tulee ihan ensimmäisenä ymmärtää, että kovan luokan konnille muut ihmiset ovat vain omaisuutta. Myös orja-termiä käytetään. Lapsetkin ovat tietysti rikollisille vanhemmilleen omaisuutta.

En muista kuinka monissa rikollisten kodeissa olen elämäni varrella rampannut. Sitä ei voi kuin ihmetellä, miten kusipäisesti rikolliset kohtelevat omia lapsiaan. Sukulaiseni opetti reilun vuoden vanhaa tytärtään tappelemaan. Samaa tyttöä sisarustensa kanssa ei opetettu eikä vaadittu pesemään hampaitaan, mikä tietysti johti vakaviin suun terveyden ongelmiin kuten arvata saattaa. Somaattisista terveysongelmista on helpompi keskustella, koska ne on helpompi näyttää toteen, mutta psyykkisen puolen jutut ovat tietysti yleensä olleet vielä kamalampaa katsottavaa. Myös esimerkiksi kasvatus-, opetus- ja psykiatria/psykologia-aloilla työskentelevät rikolliset tekevät aivan järkyttäviä asioita omia lapsia kasvattaessaan. Ei se ollut kovinkaan montaa viestiä taaksepäin, kun joku totesi, että Ranta-ahot* kasvattavat susia (siis kasvattavat lapsiaan susiksi). Niinhän se just menee. Kaikki lapset eivät susiksi halua ja ne ovat sitten niitä, jotka syrjäytyvät tavalla tai toisella ja heidät myös syrjäytetään. Esimerkkejä susista ja syrjäytetyistä luusereista on jokaisessa pidempään rikollisuuden parissa puuhanneessa suvussa niin monta, että osa nuorista tekee oman ratkaisunsa jo varhain. Ei tästä niin kauaa ole, kun eräs oman suvun nuori laittoi itsensä kiikkuun alle 20-vuotiaana. Kiva tyyppi oli, mutta ei jaksanut, enkä ihmettele. Ei kaikilla rikkaiden perheiden (heh!**) lapsilla ole elämän valttikortteja käsissään vastasyntyneenä, vaan varsin kivinen tie edessään.

Siksi koen paljonkin sympatiaa Nikon kaltaisia hahmoja kohtaan, vaikka samalla voisin olla Nikollekin lätkäisemässä 25 vuotta istumista päivästä päivään, koska minusta hän ansaitsisi näillä tiedoilla ainakin sen verran. Toisaalta on olemassa myös Nikon kaltaisia tyyppejä, jotka ovat ottaneet vieläkin suurempia riskejä - omasta syystään, mutta surkeista lähtökohdista käsin toki - ja menneet tehtailemaan rikoksia maihin, joissa on aivan erilainen tuomiokäytäntö voimassa. Tarkoitan kuolemantuomioita ja niitä oikeita elinkautisia. En voi olla 100% varma, että kaikki heistä olisivat täysin ymmärtäneet, mitä voi seurata jos he jäävät kiinni, mutta kyllä ainakin jotkut ovat riskinsä tiedostaneet ajatellen, etteivät ne realisoidu. Sellaista se on ammattirikollisen elämä. Silti syytän ihan ensimmäisenä heidän vanhempiaan ja muita heidät rikolliseksi kasvattaneita. Ja vaikuttaa siltä, että ainakin osa niistä jo vanhusikään ehtineistä vanhemmista syyttääkin itseään. En ainakaan muulla tavalla osaa selittää montaa outoa yllätyskuolemaa, mitä niihin piireihin on kasaantunut. Ihan päivittäin on mielessä sellaiset 20 tupaa. Saattaa ihan pikkuisen olla syyllisyyttä ilmassa siellä. Suuren yleisön (ja minunkin) pettymykseksi ne paska-aivoiset luuserit eivät kuitenkaan koe syyllisyyttä tekemiensä rikosten uhrien vuoksi, vaan omien lastensa elämän pilaamisen vuoksi. Minusta sekin on jo jotain, vaikkakin varsin vaatimatonta kaiken aiheuttamansa paskan keskellä. Joissain perheissä kirous on toki vielä vanhemmissa sukupolvissa. Niin vaan se minunkin rikollinen natsimummo meni mullan alle ilman että jäi koskaan mistään kiinni. Elinkautinen hänellekin olisi kuulunut mm. maanpetoksesta ja vakoilusta.

* Ranta-ahon sukunimen tilalle voisin laittaa aika monta muuta suomalaista sukunimeä. Olisi useampi sata, mistä valita, ja niin olisi monella muullakin Murha.infon seuraajalla.

** En pidä rikoksilla rikastuneita rikkaina. Köyhiä paskahousuja ovat. Vähintään henkisesti ja moraalisesti köyhääkin köyhempiä.
Nikolla olisi ollut ihan hyvin muutakin tekemistä kuin ruveta järjestään kamaa suomeen,se on se asia miksi halveeraan sitä jätkää. Ja se,että kuinka montaa yllätyskuolemaa jää ilman sun selitystä "niissä piireissä" ,niin ei meinaa yhtään mitään ja sillä ei ole myöskään mitään tekemistä totuuden kanssa. Ja jos jättää opettamatta lapsensa peseen hampaitaan tai tappeleen,niin on kyllä kusipäistä toimintaa,siitä olen samaa mieltä,mutta ei kovinkaan rikollista.
Joo,ymmärrän kyllä,että noi oli vaan "jotain heittoja",mutta silti helvetin huonoja esimerkkejä. Rikollisten ihmisten kodeissa on tullut juu käytyä liiankin paljon ja ihan oikeesti rikkaiden sukujen mestoissa,ovat siis nimiä jotka tunnetaan suomessa ja jne.,niin tälläisiä on kolme.ihan hirveesti en tiedä heidän bisneksistään,ne ei minulle kuulu,mutta ihan normisti lapset on kasvatettu. Lukuunottamatta sitä,että viinaa niissä on juotu lähes aamusta iltaan,mutta ei sekään tee hommasta kovin rikollista/kuispäistä,vaikka se on väärin. Mutta nämä asiat sielä voidaan "korjata"rahalla.
Ja niin,niitä sukuja on erilaisia ja se on ikävää,että sukulaisesi on vetänyt itsensä kiikkuun.
Ja edelleen sanon,että Nikolla olisi ollut ihan hyvin eväät muuhunkin toimintaan kun doping/huumekauppa. Sillä olis ihan jees menestyvä kiinteistökauppa ja diilasipa vielä arvoautomerkin varausnroita ja jne,niin kyllä sillä olis siis ollut muutakin tekemistä. Mutta joo,en jaksa tästä enempää väitellä,koska tämä on itseni henk.kohtanen mielipide ja asioita nähdään eritavoin.
:mrgreen:

Never
Remington Steele
Viestit: 221
Liittynyt: La Joulu 28, 2019 8:06 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Never »

Jopas nyt kun täällä ilmiselvästi jotkut kirjoittelee että se onkin taakka lapselle kun sattuu syntymään rikkaaseen perheeseen tai sukuun.Itse huostaanoton,poika-nuoriso ym kodit läpikäyneenä olen vähän eri mieltä.En muista ensimmäistäkään kohtalotoveriani jotka olisi olleet vauraista perheistä.Kyllä ne olivat juoppojen,rikollisten ,köyhien tai yh-vanhempien lapsia sekä myös mustalaisten.Lapsia jotka eivät olleet saaneet minkäänlaista turvaa elämässään.Kun sinut sitten 18- vuotiaana laitetaan persaukisena (ns täysi-ikäsenä) kadulle dallaamaan,mitä muuta teet kuin rikoksia.Opit tähän elämäntapaan olit saanut juuri näistä laitoksista.Kun sitten päädyin vankilakierteesee,samoja naamoja siellä oli lusimassa kenen kanssa poikakodeissa touhuilin. Älyttömän iso prosentti ajautuu näistä piireistä rikoksiin.Se on sitten rikkaan kakaralla oma päätös jos alkaa aikuis-ikäsenä Ranta-ahoksi.Ei sitä ainakaan rahanpuutteen vuoksi tehdä eikä asunnottomuuden.Tämmmöinen Niko-ihailu ja palvominen on niin vastenmielistä,en oikein tajua mitä ihailijat tässä mulkussa näkevät.Toivottavasti kärsii vielä elämässään oikein vitusti,vaikkapa siellä Marbellassa.

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Sivustamulkoilija kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 8:24 am
Ja edelleen sanon,että Nikolla olisi ollut ihan hyvin eväät muuhunkin toimintaan kun doping/huumekauppa. Sillä olis ihan jees menestyvä kiinteistökauppa ja diilasipa vielä arvoautomerkin varausnroita ja jne,niin kyllä sillä olis siis ollut muutakin tekemistä.
Ilman muuta Nikolla olisi ollut mahdollisuuksia muuhunkin kuin doping/huumekauppaan, mutta hänellä EI OLISI ollut mitään todellisia mahdollisuuksia mihinkään rehellisen tavallisen työtätekevän tai yrittäjänä toimivan ihmisen elämään. Koska perhe ja suku ovat alamaailmassa. Ei sieltä yksinkertaisesti pääse pois mihinkään rehelliseen normaalin ihmisen elämään. Pois pääsee vain suostumalla ikityöttömän tai sairaseläkeläisen rooliin. Osa toki valitsee esimerkiksi päihteidentäyteisen elämän, mihin voi liittyä rikollisuutta tai olla liittymättä.

Toisekseen Nikohan oli mukana kiinteistöbisneksessä :wink: Se vaan sattuu olemaan niin, että varsinkin Espanjassa, kiinteistöbisnes on kiinteässä kytköksessä doping/huumebisneksen kanssa. Olen 100% varma, että Nikon (ja isänsä) kiinteistöbisnekset eivät kestä päivänvaloa, joten rikollista hommaahan sekin on.

Halveksun Nikon doping/huumekauppaa kuten sinäkin, mutta näen Nikon ja kaltaistensa kasvaneen niin sanotusti puun ja kuoren välissä tilanteessa, jossa nuori ammatinvalintavaiheessa oleva ihminen ei yksinkertaisesti voi valita vapaasti. Tämä ei ole mitään Niko-ihailua tai Niko-fanitusta. En todellakaan hyväksy Nikon tekemiä juttuja, mutta jollain tasolla ymmärrän häntä. Omat rikolliset sukulaiseni kuuluvat ihan näihin samoihin porukoihin.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Never kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 9:33 am
Jopas nyt kun täällä ilmiselvästi jotkut kirjoittelee että se onkin taakka lapselle kun sattuu syntymään rikkaaseen perheeseen tai sukuun.Itse huostaanoton,poika-nuoriso ym kodit läpikäyneenä olen vähän eri mieltä.En muista ensimmäistäkään kohtalotoveriani jotka olisi olleet vauraista perheistä.Kyllä ne olivat juoppojen,rikollisten ,köyhien tai yh-vanhempien lapsia sekä myös mustalaisten.Lapsia jotka eivät olleet saaneet minkäänlaista turvaa elämässään.Kun sinut sitten 18- vuotiaana laitetaan persaukisena (ns täysi-ikäsenä) kadulle dallaamaan,mitä muuta teet kuin rikoksia.Opit tähän elämäntapaan olit saanut juuri näistä laitoksista.Kun sitten päädyin vankilakierteesee,samoja naamoja siellä oli lusimassa kenen kanssa poikakodeissa touhuilin. Älyttömän iso prosentti ajautuu näistä piireistä rikoksiin.Se on sitten rikkaan kakaralla oma päätös jos alkaa aikuis-ikäsenä Ranta-ahoksi.Ei sitä ainakaan rahanpuutteen vuoksi tehdä eikä asunnottomuuden.Tämmmöinen Niko-ihailu ja palvominen on niin vastenmielistä,en oikein tajua mitä ihailijat tässä mulkussa näkevät.Toivottavasti kärsii vielä elämässään oikein vitusti,vaikkapa siellä Marbellassa.
Kirjoitit hienosti siitä maailmasta, minkä sinä tunnet. On totta, että Nikon ja siskojensa elämä on ollut täysin erilaista kuin teillä pers´aukisilla nuorisokotien kasvateilla. Mutta kuitenkin niissä on hyvin paljon samaa. Kaikki ovat nimittäin alamaailman broilerikasvattamossa kasvatettuja. Teitä pers´aukisia on kasvatettu alamaailman alahierarkian hommiin, Nikoa on syntyperänsä vuoksi kasvatettu alamaailman ylähierarkian hommiin. Teidän rooliin kuuluu vankilassa lusiminen aina silloin tällöin. Nikon tyyppisten kohdalla vankilaan ei pitäisi joutua ikinä, vaikka rikokset ovat paljon vakavampia, koska systeemin pitäisi pystyä suojelemaan heitä. Kuitenkin asemasta ja roolista huolimatta, kummatkin ovat ihan yhtä paljon alamaailman vankeja ja sätkynukkeja. Uskallan väittää, että mitä ylemmäs hierarkiaan sattuu syntymään, sitä mahdottomampaa on päästä irti sieltä.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

Leggio
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: To Tammi 30, 2020 7:55 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Leggio »

H.Moilanen kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 2:02 pm
Sivustamulkoilija kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 8:24 am
Ja edelleen sanon,että Nikolla olisi ollut ihan hyvin eväät muuhunkin toimintaan kun doping/huumekauppa. Sillä olis ihan jees menestyvä kiinteistökauppa ja diilasipa vielä arvoautomerkin varausnroita ja jne,niin kyllä sillä olis siis ollut muutakin tekemistä.
Ilman muuta Nikolla olisi ollut mahdollisuuksia muuhunkin kuin doping/huumekauppaan, mutta hänellä EI OLISI ollut mitään todellisia mahdollisuuksia mihinkään rehellisen tavallisen työtätekevän tai yrittäjänä toimivan ihmisen elämään. Koska perhe ja suku ovat alamaailmassa. Ei sieltä yksinkertaisesti pääse pois mihinkään rehelliseen normaalin ihmisen elämään. Pois pääsee vain suostumalla ikityöttömän tai sairaseläkeläisen rooliin. Osa toki valitsee esimerkiksi päihteidentäyteisen elämän, mihin voi liittyä rikollisuutta tai olla liittymättä.

Toisekseen Nikohan oli mukana kiinteistöbisneksessä :wink: Se vaan sattuu olemaan niin, että varsinkin Espanjassa, kiinteistöbisnes on kiinteässä kytköksessä doping/huumebisneksen kanssa. Olen 100% varma, että Nikon (ja isänsä) kiinteistöbisnekset eivät kestä päivänvaloa, joten rikollista hommaahan sekin on.

Halveksun Nikon doping/huumekauppaa kuten sinäkin, mutta näen Nikon ja kaltaistensa kasvaneen niin sanotusti puun ja kuoren välissä tilanteessa, jossa nuori ammatinvalintavaiheessa oleva ihminen ei yksinkertaisesti voi valita vapaasti. Tämä ei ole mitään Niko-ihailua tai Niko-fanitusta. En todellakaan hyväksy Nikon tekemiä juttuja, mutta jollain tasolla ymmärrän häntä. Omat rikolliset sukulaiseni kuuluvat ihan näihin samoihin porukoihin.
Mikä estäisi hankkimasta kunniallista ammattia ja elää normaalia elämää? Luulisi, että se olisi perheenkin toivomus, vaikka itse ei niin kunniallisia olisikaan.

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Leggio kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 3:04 pm
Mikä estäisi hankkimasta kunniallista ammattia ja elää normaalia elämää? Luulisi, että se olisi perheenkin toivomus, vaikka itse ei niin kunniallisia olisikaan.
Ei se vaan onnistu. Kysymyksesi on sinänsä ihan normaali, mutta alamaailmassa se aiheuttaa naurunpurskahduksia. Oletko ikinä perehtynyt kunnon klaanirikollisuuteen? Esimerkiksi Italian mafiasta löytyy ihan kelvollisiakin teoksia. Osa niistä on kaunisteltuja, mutta voin suositella esimerkiksi Lirio Abbaten kirjaa Mafian naiset, joka löytyy myös suomenkielisenä.

Rikollismaailman ylimmät hierarkiat nauttivat suojelua virkamiesten ja poliitikkojen taholta. Niin tapahtuu mm. Italiassa ja niin tapahtuu Suomessa. Jos sattuu syntymään ylimpien hierarkioiden perheisiin, joutuu jo lapsesta lähtien kuulemaan ja näkemään salaista asiaa. Eli jo kymmenvuotiaana kakarat tietävät ihan liikaa. Siksi siitä maailmasta ei päästetä ketään ulos. Voisin kirjoittaa aiheesta vaikka kuinka pitkään, mutta ei ole aikaa eikä huvita.

Ps. Vartijoilleni ja perässäjuoksijoilleni tiedoksi, että missasin tämän aamuisen puhelinneuvottelun, koska nukuin tosi pitkät ja hyvät yöunet. Herätys jäi tulematta, kun akku oli loppunut. Naapurikaan ei jostain syystä tänään hakannut seinää/lattiaa. Yritetään myöhemmin uudelleen.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

TuskaistaTietoa
Javier Pena
Viestit: 1762
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Leggio kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 3:04 pm
Mikä estäisi hankkimasta kunniallista ammattia ja elää normaalia elämää? Luulisi, että se olisi perheenkin toivomus, vaikka itse ei niin kunniallisia olisikaan.
Eikä luulisi. Kunniallisella ammatilla olisi suvun musta lammas. Aivan kuten alkohilistiperheen vesa, joka alkaa lääkäriksi. Hirveä vastustus, kun lapsesta tulee herra.

H.Moilanen
Javier Pena
Viestit: 1877
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

TuskaistaTietoa kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 4:02 pm
Leggio kirjoitti:
To Joulu 10, 2020 3:04 pm
Mikä estäisi hankkimasta kunniallista ammattia ja elää normaalia elämää? Luulisi, että se olisi perheenkin toivomus, vaikka itse ei niin kunniallisia olisikaan.
Eikä luulisi. Kunniallisella ammatilla olisi suvun musta lammas. Aivan kuten alkohilistiperheen vesa, joka alkaa lääkäriksi. Hirveä vastustus, kun lapsesta tulee herra.
Niinpä. Kunniallista elämäntapaa elävä lähisukulainen aiheuttaisi ensinnäkin häpeää ja lisäksi hän olisi monella erilaisella tavalla riski rikollisille sukulaisilleen. Lisäksi kunniallista elämäntapaa yrittävälle rikollissuvun jäsenelle ongelmia eivät aiheuta vain oman suvun jäsenet, vaan myös kilpailevien klaanien jäsenet. Rikollisen sukupuun ja varsinkin sukunimen omaava ihminen kun on aina merkitty. Jos sellainen henkilö toimii esimerkiksi terveydenhoitajana, lääkärinä, päiväkodin opettajana, sähköasentajana, kiinteistönhoitajana tai toimistosiivoojana, häntä tullaan epäilemään aina. Häntä epäilee sekä omat rikolliset sukulaiset että omien rikollisten sukulaisten vihollisrikolliset. Alamaailman ihmiset ovat vainoharhaisinta porukkaa mitä tiedän. Mitkään sukunimen vaihdokset eivät todellakaan auta näin pienessä maassa kuin Suomi. Toisaalta kun on kyse kansainvälisestä rikollispaskasta, niin eipä oikein auta ulkomaille muuttamisetkaan. Moni on kyllä yrittänyt. Myöskään virkavallalta ei ole vuosikymmenten aikana saanut yhtään apua, edes Suomessa, jos on riittävän korkean tason rikollisista kyse.

On myös tärkeä ymmärtää, mikä on näiden kaikkien eri klaanien, perheiden, sukujen, ndrinojen ja muiden ryhmittymien todellinen päämäärä. Jokainen heidän kanssaan tekemisiin joutunut ihminen tajuaa, että heidän keskeisimpiin työtapoihin kuuluu uusien jäsenten (= rikollisorjien) rekrytoiminen. Jokainen kunnialliseen elämäntapaan, mikä sisältää myös työntekoa ja verojen maksamista, tähtäävä suomalainen on suoraan sanottuna näiden vihollinen. Kaikkein vähiten kyseiseen ali-ihmisinä pidettyjen vihollisten joukkoon halutaan päästää vahvistukseksi henkilöitä, joiden rikolliset katsovat kuuluvan omaan omaisuuteensa esimerkiksi verisukulaisuuden kautta.
Wannabe Rita Tainola:
"Olen tavannut prinssi Charlesin moneen kertaan, mutta Buckinghamin palatsin teekutsuilla juutuin nurmikkoon koroillani ja toisessa kädessä oli teekuppi ja toisessa pikkuleipälautanen."

Avatar
loikkari
Agentti Scully
Viestit: 656
Liittynyt: Su Kesä 21, 2015 7:06 pm
Paikkakunta: Pimiä puoli

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja loikkari »

[url=https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6fa5 ... talehti.fi /Vankilasta vapautunut Niko Ranta-aho kaahasi 155 km/t poliisit perässään – ei tuloja [url]
UutisetKotimaa
Vankilasta vapautunut Niko Ranta-aho kaahasi 155 km/t poliisit perässään – ei tuloja
Tänään klo 13:06
Törkeistä huumerikoksista syytetty liikemies Niko Ranta-aho jäi poliisin haaviin Hämeenlinnassa. Ranta-aho selvisi kaahailustaan pikkusakoilla.
Niko Ranta-aho asteli itsevarman oloisena vapauteen kesäkuussa – tällaiset oli miehen ensihetket

Syyttäjälaitoksen hiljattain vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan törkeistä huumausainerikoksista syytetty Ranta-aho kärähti ylinopeudesta 18. lokakuuta Hämeenlinnassa.

Rangaistusmääräyksen teonkuvauksen mukaan poliisi ajoi Ranta-ahon perässä reilusti yli kilometrin pätkän, ja mittasi keskinopeudeksi 155 km/t. Alueella oli voimassa nopeusrajoitus 100 km/t.

Ranta-aholla oli kyydissään matkustaja, mutta vähäinen muu liikenne ja valaistu valtatie vaikutti teon kokonaisarviointiin.

Teko tapahtui sunnuntaina kello 21.26.
Kuva
Liikemies Niko Ranta-ahoa odottaa pitkä vankilatuomio. MIIA JUSSINNIEMI/NELONEN

Maksettavaa kertyi 240 euroa

Poliisi kirjoitti liikenneturvallisuuden vaarantamiseen syyllistyneelle Ranta-aholle 28 päiväsakkoa, jotka tekivät pitkästä tutkintavankeudesta kesällä vapautuneen liikemiehen tuloilla 168 euroa.

Päiväsakon minimirahamäärä (6 euroa) tarkoittaa, ettei Ranta-aholla ole oman ilmoituksensa mukaan lainkaan tuloja.

Sakko jäi alle 200 euron, joten siihen tehtiin APR-korotus (32 euroa). Sakon lisäksi Ranta-aho joutui suorittamaan valtiolle 40 euron rikosuhrimaksun.
Pitkä vankilatuomio edessä

Katiska-vyyhdin raskaimmat syytteet koskevat 33-vuotiasta Niko Ranta-ahoa ja toista pääepäiltyä, liivijengi Cannonballin entistä johtohahmoa Janne Tranbergia.

Ranta-ahon ja Tranbergin epäillään johtaneen miljoonien eurojen huumeliigaa ja junailleen maahan muun muassa 17 kiloa kokaiinia, yli 200 kiloa amfetamiinia, reilut 100 000 ekstaasitablettia ja lisäksi muun muassa metamfetamiinia, lsd:tä ja hasista.

Syyttäjän mukaan Ranta-aho ja Tranberg ovat tuoneet maahan yli kaksi miljoonaa tablettia huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä ja liki 2 000 käyttöjakson edestä erilaisia dopingaineita. Syyttäjän mukaan rikokset on tehty osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa.

Syyttäjä vaatii Ranta-aholle ja Tranbergille 13 vuoden vankilatuomioita. Ranta-aho on tunnustanut jo suurimman osan rikoksista.
Kuva
Lähes vuoden tutkintavankeudessa ollut Niko Ranta-aho vapautettiin yllättäen kesäkuussa. Matti Matikainen
Marko-Oskari Lehtonen
[email protected]
- Täytyy tietää mitä sielu sietää, karma on varma -

Backspace
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: To Loka 11, 2018 3:40 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja Backspace »

Ihanko tosissaan ei lähde kortti kuivumaan yli 50 km/h ylityksestä?

JanitaSlim
Sabrina Duncan
Viestit: 363
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Katiska-vyyhti: Janne "Nacci" Tranberg, Niko Ranta-aho, Sofia Belorf jne

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Backspace kirjoitti:
La Joulu 12, 2020 3:32 pm
Ihanko tosissaan ei lähde kortti kuivumaan yli 50 km/h ylityksestä?
44km/h on raja tavallisten ihmisten kohdalla. Ilmeisesti Ranta-ahon suvulla on poliiseja ja syyttäjiä myös piirissään, kun kohdellaan kuin ylhäistä virkamiestä.. :?:

Ilmeisesti huumehemmolle ei tehty myöskään tikkutestiä :?:

Vastaa Viestiin