Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Jack the Ripper
Columbo
Viestit: 2377
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper » Ti Joulu 17, 2019 12:07 pm

sikakoira kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 11:38 am
Hämmästyttää poliisin ripeä toiminta kun kolmessa tunnissa hälytyksestä oli jo naamioituneiden vekkulien kuvat lehdissä.Taisi olla vinkkiä taustalla.
Hämmästyttää toimistatapojen erilaisuus, vai onko ylhäältäpäin tullut sittenkin ärähdys että myös ulkomaalaisten ja matujen tekemät rikokset tulee tutkia tehokkaasti. Aiemmin tänä vuonnahan Haagassa vaimoaan kadulla puukottanut irakilaismies pääsi livahtamaan ulkomaille koska poliisi viivytteli sopivasti kuvan julkaisemisen kanssa.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

mämmi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 133
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 9:22 pm

Re: Kemikaaliyritykseen tunkeutujat kateissa

Viesti Kirjoittaja mämmi » Ti Joulu 17, 2019 12:19 pm

nisse55 kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 11:56 am
Miksi pitäisi päästä johonkin "tietokantaan"? Lähetyksen laittajan on hyvin helppo kiinnittää oma seurantalaitteensa siihen konttiin, jota pitää seurata. Se on hyvin huomaamaton ja helposti seurattavissa. Mitään virallisia seurantatietoja ei tarvita.
Joo, näin taitaa olla.
Seurantalaitteen akunkesto määräytyy oletettavasti siitä kuinka tiheään se ilmoittaa sijaintinsa.
Pikaisella googletuksella selvisi että reaaliaikaisen seurannan aikana akun kesto on muutaman vuorokauden vähän laitteesta riippuen ja vain kerran päivässä tapahtuvan raportoinnin aikana jopa vuosia. Sitä en tiedä voiko tuota raportointitiheyttä muuttaa laitteen ollessa jo kentällä vai määritetäänkö se ennen käyttöönottoa.
Viimeksi muokannut mämmi, Ti Joulu 17, 2019 12:24 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Heisenberg420
Parranpäristäjä
Viestit: 89
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 » Ti Joulu 17, 2019 12:21 pm

Espoon ja Eteläsataman operaatioiden syy selvisi: Poliisi takavarikoi suuren määrän huumausaineita

Poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä ja takavarikoinut suuren määrän huumausainetta.

Eilen maanantaina Espoon Karakalliontien teollisuusalueelle tunkeutuneita naamiomiehiä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, tiedottaa poliisi.

Poliisi on eilen ottanut kiinni useita henkilöitä ja takavarikoinut suuren määrän huumausainetta. Tunkeutumisen epäillään liittyvän kyseessä olevaan huume-erään.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii rikosta yhdessä Keskusrikospoliisin ja Tullin rikostorjunnan kanssa. Epäillyt otettiin kiinni maanantai-iltana Olympiaterminaalista, kun he olivat poistumassa maasta. Kaikki epäillyt ovat ulkomaan kansalaisia.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006345716.html

multsi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 211
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja multsi » Ti Joulu 17, 2019 12:31 pm

Suoraan sanottuna kuulostaa melko epätoivoiselta keikalta.

Auki taitaa tässä vaiheessa julkisuudessa olla se, että onnistuiko keikka ollenkaan, eli saivatko kokkelit haltuun vai eivät. Toiminta-aikaa konnilla ei meinaan Algolin pihalla ole voinut montaa minuuttia olla, sillä poliisille lienee soitettu heti ja poliisit ovat olleet paikalla varmaan minuuteissa. Konttihan on voinut olla kanssa pakattu siten, että huumeisiin ei pääse niin vain käsiksi ennen kuin muuta lastia on alettu purkamaan. Varmaan älykkäämpi tapa olisi ollut kaapata rekka kuskeineen jo matkalla ja mennä jonnekkin parkkipaikalle penkomaan lastia.

Lisäksi suoraan satamaan ajamista voi ihmetellä, sillä tuon keikan jälkeen pitäisi varmaan tietää, että kaikki satamat ovat erityistarkkailussa ja kun Tanskan kilvissä oleva autokin on jo tiedossa, niin kiinnijäänti on varmaa. Laivan lähtöön oli kuitenkin monta tuntia aikaa ja siinä vaiheessa poliiseille ehtii kyllä muodostua käsitys, että millaisten konnien kanssa ollaan tekemisissä.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12827
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Joulu 17, 2019 1:06 pm

Suomen oma Al-Gol case - vaikka kontti ei heille ollut menossa, vaan samalla tontilla olevalle yritykselle:
Algolin toimitusjohtaja kertoo naamiomiesten hyökkäyksestä Espoossa: ”Kuljettajaa on uhattu aseella”

Algolin toimitusjohtajan mukaan aseella uhattu kuljettaja loukkaantui lievästi, pystyi kävelemään ja odottamaan ambulanssia.

Algolin toimitusjohtajan Alexander Bargumin mukaan merikontti oli tulossa heidän kiinteistölle, varastolle, jota he hallinnoivat ja operoivat, mutta kohde ei ollut Algol vaan yrityksen varastotiloja käyttävä asiakas.

Poliisi tiedotti tänään tiistaiaamuna, että eiliset tapahtumat Espoon Kilossa ja Helsingin Olympiaterminaalissa liittyvät epäiltyyn törkeään huumausainerikokseen. Naamiomiesten tunkeutuminen Karapellontiellä sijaitsevan yhtiön varastotiloihin epäillään liittyvän suureen määrään huumausainetta, jonka poliisi on takavarikoinut. Poliisin mukaan yhtiön toiminnan ei epäillä liittyvän tähän rikokseen.

Poliisi otti eilen kiinni myös useita ulkomaalaisia henkilöitä Olympiaterminaalista, kun he olivat poistumassa maasta. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii rikosta yhdessä keskusrikospoliisin ja Tullin rikostorjunnan kanssa.
– Kontti ei ollut tulossa varsinaisesti meille vaan meidän asiakkaallemme, joka käyttää meidän varastointipalveluitamme siellä alueella. Sitä konttia oltiin toimittamassa meidän alueellemme ja meidän kiinteistöllemme, mutta me emme olleet varsinainen vastaanottaja vaan kyse on eräästä yrityksestä, joka käyttää meidän varastointipalvelujamme. Samalla korostan sitä, ettei silläkään yrityksellä ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Hyökkääjiä kiinnosti kontissa salakuljetettu tavara ja poliisi on tänään tiedottanut, että kyse oli huumausaineesta. Oli puhdas sattuma, että siinä kontissa oli jotakin, Algolin toimitusjohtaja Alexander Bargum korosti.

Yrityksellä on useita asiakkaita, jotka käyttävät Algolin varastointipalveluita.
– Se mitä siinä kontissa piti olla oli mahdollisimman arkinen ja tylsä asia. En voi paljastaa sitä. Ainakaan se tuote ei kiinnosta rikollisia, sen voin luvata. Kyse ei ole kemikaalista, Bargum painotti.

Bargumin mukaan heidän yritykseensä tai yrityksen tiloihin ei ole koskaan aikaisemmin kohdistunut minkäänlaista uhkaa. Hyökkäys tuli täydellisenä yllätyksenä.

Tiedättekö, miten pahasti kuljetusyrityksen kuljettaja on loukkaantunut?
– Melko lievästi. Hän pystyi kävelemään pois paikasta ja odottamaan ambulanssia. Kuljettajaa on uhattu aseella, Bargum kertoi.

Hyökkäys tapahtui Algolin kiinteistön alueella.
– Meillä on 6,5 hehtaarin alue. Siellä on meidän toimistomme ja varastorakennuksia. Siellä samalla alueella se tapahtui.

Yritys, johon kontti oli tulossa, on ollut Algolin asiakkaana monta vuotta. Bargum huomautti, ettei hyökkäyksessä ole kysymys siitä, että yrityksellä tai heidän varastoissaan olisi jotakin vaarallista tai rikollisia kiinnostavia materiaaleja, vaan kontti oli täysin sattumalta joutunut rikollisen toiminnan kohteeksi.
– Se on surullista. Meidän henkilöstöömme kohdistuu väkivaltaa, joka ei liity meihin ollenkaan. On surullista ja hyvin huolestuttavaa, etteivät ihmiset saa olla turvassa työpaikallaan. Se oli puhdas sattuma, että me ikään kuin jäimme jalkoihin tässä asiassa, Bargum kertoi.

Poliisin tekninen tutkinta on yhä käynnissä tapahtumapaikalla.
– Se rajoittaa meidän toimintaamme ainakin tänään. Tänään varasto on kiinni. Poliisilla täytyy olla työrauha, Bargum korosti.

Poliisi jatkaa rikoksen selvittämistä.
IltaSanomat
17.12.2019 10:46

Pohdittavaksi jää 1: a) oliko huumeet tarkoitettu lintukodon* markkinoille b) oliko huumeet tarkoitettu muualle?
2: Autoa seurattiin satamasta Karakallioon a) kuka antoi vinkin, että "nysse lähtee ja vetäjänä valakone Volovo" b) odottivat kait että auto pysähtyy ja kuskin kaffepaussin aikana tapahtuu tavaran haku, mutta keikka olikin vaan Espooseen ja sinne mentiin suoraan, joten ainoa mahdollisuus oli varaston pihalla. Auton pysäytystä kesken reissun, esim. eteen kiilaamalla on ehken harkittu.
3: Miten kummassa nämä ulkomaan elävät ovat olleet noinkin typeriä pakoreissun suhteen a) osasivatko edes aavistaa, että auton merkki ja malli sekä rekkari heti tiedossa ja julkisuudessa b) epäselvät kuvat julkisuudessa saman tien c) heidän Suomen tuntemus ja virkavallan aliarviointi oli ilmeisen huonoa.
4: Miksi ihmeessä poliisi julkisti kuvat vaikka se olisi saattanut johtaa "samannäköisistä miehistä saatuihin turhiin vihjeisiin"?
- Tällä tavoinhan poliisi kertoi menetelleensä kun Haagan puukottaja päästettiin pakenemaan. Miksi kuvien julkaisu oli nyt "se juttu"? Onko poliisilla jokin prioriteetti kuvien julkaisun suhteen? Sotaa ja vainoa paenneiden kuyvia ei niin vaan annetta julkisuuteen koska yksityisyyden suoja ja koska trauma, mutta muuten vaan ulkomaalaisten kuvia kyllä?

* lintukoto on laput silmillä ja kuulokkeet korvilla kulkevan kansanosan nimitys Suomesta - sellaisesta Suomesta, jota ei ole ollut sitten vuoden 1939.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Postman
Alibin satunnaislukija
Viestit: 107
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 4:28 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Postman » Ti Joulu 17, 2019 1:23 pm

Jos auton pääasiallinen lasti oli tynnyreitä niin eipä sitä lastia kovin helposti olisi parkkaipaikalla kuskin kaffetauolla siepattu. Trukkia olisi tarvittu avuksi, tuskin huumeet ihan perälaudan tuntumaan poimittavaksi oli sijoitettu.

työn sankari
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 181
Liittynyt: Pe Kesä 03, 2011 9:38 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja työn sankari » Ti Joulu 17, 2019 1:25 pm

Lovejoy kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 11:35 am
työn sankari kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 10:39 am
. Joku ei nyt täsmää, ei kukaan voi olla niin tyhmä että kuvittelee tälläisen menevän suomessa läpi kuin joku kioskiryöstö ja sitten vaan autolla muina miehinä laivaan.
Miten mulla sellainen fiilis että isoja kultakaupparyöstöjä on juuri tehty lähivuosina ja ei ole jääty kiinni. Vai olenko missannut kiinniotot. 🤔
Enemmän viittaa siihen että tekijät amatöörejä /juoksupoikia jotka voi uhrata tai täysin daijuja verrattuna hyvin suunniteltuihin koruryöstöihin.
Looginen tuo huumeiden tuontitapa sinetöidyllä kontilla ja läpivalaisu prossakin vielä onneton. Siinä mietittävää täällä härmässäkin, mitäköhän kaikkea siellä liikkuu.
Niin, en sanonutkaan että en näkisi mitään eroa koruliikkeen ryöstöllä ja tällä tapauksella.

Milana
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 150
Liittynyt: To Huhti 29, 2010 10:16 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Milana » Ti Joulu 17, 2019 1:29 pm

Eli kyseessä oli Suomeen ja suomalaisille tarkoitettu huume-erä, niinkö?

Ei ainakaan ollut kyse irakilaisista miehistä, jotka keskellä kirkasta päivää ryöstävät pomminrakennusmateriaalia ja vielä sen Scaniakin, millä pääsee ajamaan joulutoreille, mitkä on peruttu, ja jollakin on vielä pitkään ollut tunne, että Itämeren laivaliikenteess tapahtuu kohta jotain.

Ylläpito voisi olla viisas, ja vähän näitä hommafoorumilaisia rajoittaa.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6475
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Joulu 17, 2019 1:36 pm

Milana kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 1:29 pm
Eli kyseessä oli Suomeen ja suomalaisille tarkoitettu huume-erä, niinkö?

Ei ainakaan ollut kyse irakilaisista miehistä, jotka keskellä kirkasta päivää ryöstävät pomminrakennusmateriaalia ja vielä sen Scaniakin, millä pääsee ajamaan joulutoreille, mitkä on peruttu, ja jollakin on vielä pitkään ollut tunne, että Itämeren laivaliikenteess tapahtuu kohta jotain.

Ylläpito voisi olla viisas, ja vähän näitä hommafoorumilaisia rajoittaa.
Hyvä Milana,palstan tarkoitus on spekuloida mahdollisilla motiiveilla ja tuoda esiin faktoja.Kyseiset vaihtoehdot eivät olleet mitenkään kaukaa haettuja vaan vastaavia on viimevuosina nähty muualla. Tanskassa viikkoa aikaisemmin kiinni jäänyt iso terroristisolu antoi aihetta spekuloida tällaisilla vaihtoehdoilla. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Lauha
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ke Syys 07, 2011 1:11 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Lauha » Ti Joulu 17, 2019 1:44 pm

Onko kukaan muu kiinnittänyt huomiota Algolin toimitusjohtajan viestintälinjaan? Minusta aika hyvää viestintää, kertoo aika paljon asioita ja katkoo huhuilta siipiä. Ei piiloudu sen yleisen ”poliisi tiedottaa”-hokeman taakse.

Milana
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 150
Liittynyt: To Huhti 29, 2010 10:16 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Milana » Ti Joulu 17, 2019 1:54 pm

sikakoira kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 1:36 pm
Milana kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 1:29 pm
Eli kyseessä oli Suomeen ja suomalaisille tarkoitettu huume-erä, niinkö?

Ei ainakaan ollut kyse irakilaisista miehistä, jotka keskellä kirkasta päivää ryöstävät pomminrakennusmateriaalia ja vielä sen Scaniakin, millä pääsee ajamaan joulutoreille, mitkä on peruttu, ja jollakin on vielä pitkään ollut tunne, että Itämeren laivaliikenteess tapahtuu kohta jotain.

Ylläpito voisi olla viisas, ja vähän näitä hommafoorumilaisia rajoittaa.
Hyvä Milana,palstan tarkoitus on spekuloida mahdollisilla motiiveilla ja tuoda esiin faktoja.Kyseiset vaihtoehdot eivät olleet mitenkään kaukaa haettuja vaan vastaavia on viimevuosina nähty muualla. Tanskassa viikkoa aikaisemmin kiinni jäänyt iso terroristisolu antoi aihetta spekuloida tällaisilla vaihtoehdoilla. :lol:
Näitä spekuja ja faktoja on niin nähty. Nämä vaihtoehdot ovat todellakin kaukaa haettuja. Tanskassa jäi kiinni iso terroristisolu, vaan mistäpä saitte mieleenne, että se antaa aihetta spekuloida tällaisilla vaihtoehdoilla? Meillä on Suomessa ihan kantasuomalainen huumepoliisi Aarnio istumassa tuomiotaan. Huumeet on kyseessä tässäkin, ja jaksetaan vaan jauhaa jihadisteista.

Sverdlov
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 714
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Sverdlov » Ti Joulu 17, 2019 2:00 pm

Niin, mistäpähän tuo terrorismi sillä tavalla mieleen uikin? Kumpaankohan minulla - minkäänlaisia päihteitä käyttämättömällä - on suurempi mahdollisuus kuolla?
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Avatar
Toripolliisi
Magnum
Viestit: 1366
Liittynyt: To Touko 20, 2010 8:28 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja Toripolliisi » Ti Joulu 17, 2019 2:03 pm

multsi kirjoitti:
Ti Joulu 17, 2019 12:31 pm
Suoraan sanottuna kuulostaa melko epätoivoiselta keikalta.

Auki taitaa tässä vaiheessa julkisuudessa olla se, että onnistuiko keikka ollenkaan, eli saivatko kokkelit haltuun vai eivät. Toiminta-aikaa konnilla ei meinaan Algolin pihalla ole voinut montaa minuuttia olla, sillä poliisille lienee soitettu heti ja poliisit ovat olleet paikalla varmaan minuuteissa. Konttihan on voinut olla kanssa pakattu siten, että huumeisiin ei pääse niin vain käsiksi ennen kuin muuta lastia on alettu purkamaan. Varmaan älykkäämpi tapa olisi ollut kaapata rekka kuskeineen jo matkalla ja mennä jonnekkin parkkipaikalle penkomaan lastia.

Lisäksi suoraan satamaan ajamista voi ihmetellä, sillä tuon keikan jälkeen pitäisi varmaan tietää, että kaikki satamat ovat erityistarkkailussa ja kun Tanskan kilvissä oleva autokin on jo tiedossa, niin kiinnijäänti on varmaa. Laivan lähtöön oli kuitenkin monta tuntia aikaa ja siinä vaiheessa poliiseille ehtii kyllä muodostua käsitys, että millaisten konnien kanssa ollaan tekemisissä.
Mikä on auki? Ennen postaustasi on useassa viestissä todettu, että poliisi takavarikoi suuren määrän huumausainetta..
..saapa nähä..

dlf
Parranpäristäjä
Viestit: 96
Liittynyt: To Elo 04, 2011 12:59 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja dlf » Ti Joulu 17, 2019 2:04 pm

Poliisi maanantaisesta operaatiosta: Espoon kontissa kokaiinia, epäillyt kiinni sattumalta

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisilla on vahvaa näyttöä siitä, että epäillyt henkilöt ovat Ruotsin, Tanskan ja Albanian kansalaisia.

Poliisin mukaan eilen Olympiaterminaalissa kiinniotetut epäillyt huumerikolliset ovat Ruotsin, Tanskan ja Albanian kansalaisia.

Kaikkien kiinniotettujen epäiltyjen alkuperä on kuitenkin Balkanin alueelta, Albaniassa.

Poliisin epäilee, että sinetöidystä kontista Espoosta olisi löytynyt kokaiinia. Poliisi tutkii edelleen asiaa.

Aiemmin tänä aamuna poliisi kertoi, että Espoossa ja Helsingin olympiaterminaalissa eilen tapahtuneet poliisioperaatiot liittyvät huumerikollisuuteen.

Useita henkilöitä on otettu kiinni, ja poliisi on takavarikoinut suuren määrän huumausainetta.

Tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Kari Siivo kertoo, että asia tuli poliisin tietoon täysin yllättäen, kun yrityksestä soitettiin poliisille, että heidän tiloihin on tunkeutunut naamioituneita miehiä.

– Jos olisimme tienneet asiasta, tämä ei olisi päässyt näin pitkälle, Siivo sanoo.

Miesten tunkeutumisen Karapellontiellä sijaitsevan yhtiön varastotiloihin epäillään liittyvän huume-erään.

Kemikaaliyhtiön ei epäillä liittyvän rikokseen.

Epäillyt otettiin kiinni illalla Olympiaterminaalista, kun he olivat poistumassa maasta.


https://yle.fi/uutiset/3-11121806

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6475
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista huumausaineita

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Joulu 17, 2019 2:08 pm

Tanskassa jäi kiinni iso terroristisolu, vaan mistäpä saitte mieleenne, että se antaa aihetta spekuloida tällaisilla vaihtoehdoilla?
Kyllä tämä tuli mieleen ihan siitä faktasta että kaverit kulkivat Tanskassa rekisteröidyllä autolla ja ulkonäkö ei todellakaan viittaa pohjoismaalaisiin sukujuuriin.
Tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Kari Siivo kertoo, että asia tuli poliisin tietoon täysin yllättäen, kun yrityksestä soitettiin poliisille, että heidän tiloihin on tunkeutunut naamioituneita miehiä.

– Jos olisimme tienneet asiasta, tämä ei olisi päässyt näin pitkälle, Siivo sanoo.
Kyllä kyllä,tehokasta oli viranomaisten toiminta.Kas kun piti tätä korostaa :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Vastaa Viestiin