Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3358
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Näin on, sentään kaikki ei juokse hallituksen jees-miehinä, kuitenkin suurin osa on tuotu ulkomailta tai muun kielisiltä kuin suomi ruotsi.
Olisi mielenkiintoista tietää tosilukemat, eli muunkielisten osuus kuolleista tai teholla olijat, veikkaanpa että sitä lukemaa ei meille kerrota poliittisista syistä.

URSA
Watson itse
Viestit: 5890
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Sillä ei ole sikäli merkitystä, kuinka suuri osuus uusista tartunnoista on vieraskielisillä, koska virus tarttuu minkä kieliseen tahansa maahanmuuttajista. Riski saada tartunta kasvaa tartuntamäärien kasvaessa. Kaikilla koronaa sairastavilla ei ole oireita tai karanteenia.

Brasilia on kerrankin edeltäkävijä jossakin asiassa.
Brasiliassa kuolee koronaan yli 3 000 ihmistä päivässä, mutta presidentti taistelee yhä rajoituksia vastaan

2:00 | Päivitetty 6:58

BRASILIAN suurissa kaupungeissa eletään nyt todeksi sitä, mitä Suomessa yritetään välttää.

”300 000 on kuollut. Osa heistä minun käsiini”, toteaa lääkäri Taiane Solin HS:lle puhelinhaastattelussa.

”Olemme näännyksissä.”

Solin työskentelee korona­potilaiden teho-osastolla yli miljoonan asukkaan Campinasissa lähellä São Pauloa. Sairaalaan tulee potilaita 20 kaupungista.

Paitsi nyt, kun tehohoitopaikkoja ei ole vapaana enää yhtäkään. Sama koskee vuodepaikkoja ja päivystystä.

Niille, jotka saavat paikan, ei ole lääkkeitä. Solinin esimies on juuri ilmoittanut, että rauhoittava lääke midazolam ja lihasrelaksantti rocuronium ovat loppuneet. Ilman niitä on vaikea intuboida ja pitää potilaan hengitystiet auki.

Seuraavaksi loppuu happi.

Potilaita kuolee 5–6 yhden vuoron aikana, joka viikko enemmän.

Aamulla sairaalalle saavuttuaan Solin tarkistaa ensitöikseen potilaat ja valitsee, kuka saa mitäkin hoitoa. Kaikki ovat nykyään hätätapauksia, jokainen päätös on elämän ja kuoleman kysymys.

Joka kerta kun tapausmäärä kasvaa, Solin tekee lisää töitä. Vuorot venyvät 12 tunnista vuorokauteen.

Työntekijät ovat hyvin väsyneitä, Solin kertoo, erityisesti tunnetasolla. Hän tietää useita kollegoja, jotka ovat yrittäneet itsemurhaa ja joutuneet sairaslomalle. Heidän tilalleen ei ole lähetetty apuvoimia, vaan työt on jaettu jäljelle jääneiden kesken.

Joinain viikkoina Solin on töissä 120 tuntia.

SOLIN ei ole yksin hätänsä kanssa. Valtaosassa Brasilian osavaltioista teho-osastopaikat ovat yli 90-prosenttisesti täynnä. Käytännössä systeemi on romahduspisteessä.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007884657.html

Kaliyuga
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: Ma Kesä 01, 2015 11:17 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kaliyuga »

Ennen tarvittiin provosoivia symboleja, normeista poikkeavia elämäntapoja ja vallankumouksellisia mielipiteitä, että ihmistä pidettiin kapinallisena. Nykyään riittää, että on ihan tavis pallinaama ja käy kaupassa normaalisti pukeutuneena, kasvot paljaana.

Avatar
poikani
Watson itse
Viestit: 5595
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja poikani »

Yle kirjoitti:Ylipainoiset ja opettajat saattavat saada koronarokotteen ennen muita – Asiantuntijat pohtivat rokotusjärjestystä ensi viikolla

Sote-valiokunnan jäsenet rokottaisivat rajoituksista kärsineitä alueita ja lisäisivät painetta rokotusvalmistajiin.

27.3. 15:40 Päivitetty 27.3. 16:17

Annika Martikainen

Suomessa harkitaan ylipainoisten rokottamista ennen muita ryhmiä, sanoo Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän (KRAR) puheenjohtaja Ville Peltola.

- -

Rokotusjärjestyksen kärjen tuntumassa ovat olleet riskiryhmäläiset. Nykyiset riskiryhmät ovat laadittu suomalaisen aineiston pohjalta, mutta niitä saatetaan pian päivittää.

– Nyt katsotaan nykyisten ryhmien ulkopuolelle jääviä sairauksia ja tiloja uudestaan. Esimerkiksi ylipaino on yksi asia, jota voidaan vielä tarkastella, sanoo Peltola.
https://yle.fi/uutiset/3-11859003

Nyt alan laittaa sitä laardia naamaan niin saatanasti, niin pääsen kiilaamaan kaikki vähempiarvoiset jonossa.
Yle kirjoitti:Pahin koronatilanne oli tässä kuussa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja Turussa – ja näille alueille rokotteita haluttaisiin nyt kohdentaa.
Tämä puoli onkin jo kunnossa.
????? ?? ??????.

jotunheimen
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Ma Loka 19, 2020 8:34 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jotunheimen »

Kaliyuga kirjoitti:
La Maalis 27, 2021 7:06 pm
Ennen tarvittiin provosoivia symboleja, normeista poikkeavia elämäntapoja ja vallankumouksellisia mielipiteitä, että ihmistä pidettiin kapinallisena. Nykyään riittää, että on ihan tavis pallinaama ja käy kaupassa normaalisti pukeutuneena, kasvot paljaana.
Näin on ja kapinallisena aion pysyä. Jossain vaiheessa voi tulla ongelmia automaattikassalta juoksutyyliin ruokia hommatessa mutta sitten siirrytään "muihin ratkaisuihin".

URSA
Watson itse
Viestit: 5890
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kun yhdistää uutiset siitä keiden tulisi olla ensin rokotettavina, tarkoittaako tämä että lihavat maahanmuuttajat rokotetaan ensimmäisinä? :shock:

Avatar
poikani
Watson itse
Viestit: 5595
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja poikani »

Voisi ottaa myös kotiosoitteen huomioon rokotusjärjestyksessä. Esimerkiksi Helsingin Torkkelinmäessä on ihan maailmanlaajuisesti vertailtunakin todella tiivistä asumista, yli 30 000 asukasta neliökilometriä kohden. Ahtaat, vanhat hissit, väkeä täynnä olevat lähikaupat... Pikkuyksiöissä asuu myös paljon kaikenlaista kassaneitiä, jotka kulkevat joka paikkaan julkisilla.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Torkkelinm%C3%A4ki
????? ?? ??????.

Avatar
sikakoira
Ben Matlock
Viestit: 8883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://koronarealistit.com/wef-ja-agen ... ustajille/
WEF ja Agenda 2030 – kirje kansanedustajille
Hyvä Kansanedustaja, 25.03.2021

Olette saaneet valtavan määrän postia huolestuneilta kansalaisilta, Suomen asiat ovat todella sekaisin ja itsemurhat ja konkurssit ovat arkipäivää. Lasten ja nuorten mielenterveys on vaakalaudalla. Nuorisopsykiatria on tukossa: nuoria joudutaan lähettämään kotiin, koska resurssit eivät riitä. Pitkittyvä koronakriisi vaikuttaa syvästi lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Media on saanut koronatukea ja näin mediasta on tullut propaganda väline ja pelon lietsoja. Media toistelee kuin papukaija pelko agendaa tunnista toiseen: Vältelkää toisianne, pitäkää etäisyyttä, kiiruhtakaa aamulla töihin nostamatta katsettanne maasta, älkää tervehtikö ketään, tehkää työnne, asioikaa ruokakaupassa nopeasti, vain välttämättömät ostokset, kaiuttimista kaikuu useaan otteeseen, pidä etäisyyttä, suosittelemme maskia, jos yskittää, yski hihaan. Kiirehdi kotiin. Pysy kotona. Vain työssäkäynti on sallittua.

Käyttäydy kuin olisit spitaalinen, sairas, vaikka tietäisit itsesi terveeksi. Älä käy katsomassa mummoa ja pappaa. Älä tapaa ystäviäsi. Älä ketään. Vältä ihmiskontakteja. Ei elokuvia, ei teatteria, ei puistossa istumista, ei piknikille, ei kahvilaan, ei ravintolaan, ei uimahalliin, ei kuntosalille, ei kylpylään, ei rannalle, ei leipomoon, ei kampaajalle, ei kosmetologille, ei harrastuksiin, ei konserttiin, ei kirkkoon, ei häihin, ei kastejuhlaan, eikä hautajaisiin. Vain työssäkäynti on sallittua. Arbeit macht frei.

Holokaustista selvinnyt Hédi Fried, teoksessaan ”Kysymyksiä” joita minulle on esitetty keskitysleiristä:
Miksi ette tehneet vastarintaa? Voisiko sama tapahtua uudestaan?

”Se tapahtui lähes huomaamatta: äkkiä vain oli tullut uusi määräys, pieni muutos huonompaan, mutta ei mitään maailmaa kaatavaa, saattoi sen kanssa elää. Tämä oli vain ohimenevää, me uskoimme. Se ei mennyt ohi, päinvastoin tuli taas uusi muutos huonompaan. Ja me reagoimme taas toivomalla, että sekin menisi pian ohi.”

”Juutalaiset eivät saaneet kulkea muuta kuin kiireellisissä asioissa, heillä ei ollut lupaa pysähtyä juttelemaan keskenään, tai käydä elokuvissa, tai mennä ravintolaan, eikä liioin oleskella puistoissa. Ei auttanut kuin alistua, rangaistus niskuroinnista olisi kuolema.”

”Vääryyksiin on reagoitava, kun ne ovat yhä kapaloissaan. Reaktioiden olisi pitänyt tulla Saksassa 30-luvun alussa. Vain pari vuotta myöhemmin oli liian myöhäistä”
Suomikin alkaa muistuttaa 30-luvun Saksaa päivä päivältä enemmän.

WHO muutti Pandemia määritelmää vuonna 2009. Pandemia on nykyään mikä tahansa maailmalla leviävä tartuntatauti, lieväkin. THL ja hallitus noudattavat WHO:n ohjeita ja suosituksia ilman kriittistä arviointikykyä ja näyttävät olevan kykenemättömiä tekemään itsenäisiä päätöksiä. Suomessa ei ole tälläkään hetkellä vaikeaa pandemiaa, ja nykyiset liioitellut toimenpiteet ovat aiheettomia.

Ette ole kuunnelleet Suomalaisia asiantuntijoita. Paul Lillrank, tuotantotalouden professori, Tuomas Malinen, taloustieteen dosentti ja Ville-Veikko Elomaa, kirurgian erikoislääkäri sanovat seuraavaa:
Sulkutoimia pohdittaessa ei aseteta vastakkain elämää ja taloutta vaan yhdenlaista elämää vastaan toisenlaista elämää. Mikä elämä on arvokasta? Onko koronapotilaan elämä arvokkaampi kuin jonkun toisen? Millaista elämää tulisi suojella ja vaalia?

(Lähde, https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paul-l ... aan-elama/)

Kun tilannetta verrataan edellisten vuosien influenssa-aaltoihin, viranomaisten ja hallituksen toiminta epidemian säätelyssä näyttää todella kohtuuttomalta., (Lähde, https://tekniikanmaailma.fi/kuka-muista ... nfluenssa/ , ladattu 10.02.2021). THL ja hallitus ovat rajoittaneet/rajoittavat kansalaisten oikeuksia väärin perustein ja siten ovat rikkoneet/rikkovat perustuslakia sekä kansainvälisiä ihmisoikeuksia.

WHO on nykyisin erikoinen kerho, jossa yksityiset rahoittajat isolta osin sanelevat kuinka tehdään, mitään ulkopuolista kontrollia ei ole. Johdossa oleva Tedros Adhanom Ghebreyesus, joka on omassa maassaan salannut kolera epidemian väittämällä sitä raporteissa vesiseksi ripuliksi. Tedros Adhanom Ghebreyesusin menneisyys on myös hämärä, häntä syytetään terrorismista ja kansanmurhasta Etiopiassa ( https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... minee.html ) Hänellä ei ole edes lääkärin koulutusta, jota voisi olettaa tällaisen järjestön johtajalta. Jo sikainfluenssan aikoihin WHO oli liukkaalla jäällä, arviot menivät ihan väärin ja valtavat määrät rahaa tuhlattiin. Tästä löytyy upea blogi kirjoitus itseltään pääministeri Sanna Marinilta:

Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille ( https://www.sannamarin.net/blogi/2010/0 ... 342/?page2 ).
Myös sikainfluenssa rokotteet eivät menneet niin kuin piti, rahat valuivat isojen korruptoituneiden yhtiöiden taskuihin ja perävalotakuu oli valmis. Ne, jotka Pohjoismaissakin saivat vakavia vaurioita, joutuivat taistelemaan jopa vuosia saadakseen korvauksia, ja osa ei ole saanut korvauksia tänäkään päivänä. Se on todella suuri häpeä demokraattiselle valtiolle kuten Suomi. Jos haluaa olla hyvinvointivaltio niin tällaisista asioista ei tingitä ikinä.

Ruotsin Kansanterveysvirasto, Sveriges Folkhälsomyndigheten, sanoo seuraavaa PCR testeistä:
Virusten havaitsemiseen käytettävissä testeissä käytetty PCR-tekniikka ei pysty erottamaan viruksia, jotka kykenevät tartuttamaan soluja, ja viruksia, jotka immuunijärjestelmä on neutralisoinut, joten näitä testejä ei voida käyttää määrittämään, onko tauti tarttuva vai ei. Virusten RNA voidaan usein havaita viikkoja sairauden jälkeen, mutta se ei tarkoita, että olet edelleen tartuttamiskykyinen.

( https://www.folkhalsomyndigheten.se/pub ... -covid-19/ .)
Suomessakin on siirrytty pandemia- ja kuolemalaskelmista altistumisiin ja positiivisiin. Maailman suurimman koskaan manipuloidun analyysityökalun positiiviset tuotteet, jotka on merkitty vilpillisesti PCR-testiksi, eivät edes WHO: n mukaan ole tarkkoja tai luotettavia välineitä todellisen infektion tai sen leviämisen määrittämiseksi. Jopa testin keksijä totesi kategorisesti, että sitä ei saa koskaan käyttää erillisenä diagnostiikkatyökaluna.

Joten mitä todella tapahtuu? Flunssan oireita sairastaville kerrotaan menemään testiin. He menevät testausasemalle, jossa heillä on testipuikkoja, jotka työnnetään ylös nenään (mahdollisesti vaarallinen ihmisille) ja alas kurkkuun. Puuvillanäytteestä saatu näyte analysoidaan sitten PCR-menetelmällä. Jos se löytää pienen osan jostakin, esim. vanha koronavirus (influenssavirus), se kertoo fragmentin jaksoittain, kunnes se määrittää henkilön olevan positiivinen. Hyväksytty syklimäärä on alle 35. Tätä määrää pidetään epävarmana ja kaikki muut jaksot ovat vain naurettavia. Todellisuus? Peräti 50 sykliä, yleensä THL käyttää 40 sykliä positiivisen tuloksen vahvistamiseen. Kun joku on saanut positiivisen tuloksen, heille määrätään itsekaranteeni 10 tai 14 päivän ajan. Ne lisätään tilastoihin. Lähes kaikki paranevat flunssaoireistaan, uskoen, että heillä on virus, vaikka heillä oli tilastollinen flunssa. Tällä petoksella aiheutetaan valtavia määriä rahanmenoa, turhia karanteeneja, pelottelua ja tilastopetoksia.

Suomen presidentti Sauli Niinistö puhui jo vuosia sitten uudesta maailmanjärjestyksestä. Uudella maailmanjärjestyksellä tarkoitetaan niin sanotusti liberaalia taloudellista globalisaatiota, kansallisvaltiojärjestelmästä pois siirtymistä, pyrkimystä maailmanhallituksen muodostamiseen sekä kaikkien sellaisten kulttuurillisten muutosten edistämistä, jotka ovat omiaan rikkomaan perinteisiä rakenteita ja luomaan painetta kohti uudenlaista järjestelmää (https://www.patmos.fi/blogit/uusi-maail ... arkoittaa/ ) . Dosentti Juha Ahvio kuvaa tätä kirjassaan ”Sananvapaus uhattuna Suomessa (Kuva ja Sana, 2018), sivut 63–66, alaotsikko, ”Globalistinen rahaeliitti ohjaa maailmaa kohti utopiatulevaisuutta” seuraavasti:
”Inhimillisestä näkökulmasta tarkasteltuna todellinen valta – kaiken näennäismuodollisen ja pinnallisen vallan vastakohtana – tässä maailmassa on Aatos Erkon ja George Sorosin kaltaisilla globalistisilla rahaeliittivaikuttajilla. Näillä on omat suljetut ja kulissien takaiset piirinsä ja nämä haluavat ohjata ihmiskuntaa ja sen kulttuureita kaikilla tasoilla kohti sellaista teknokraattista ja teknofuturistisen ’vihreää’ tulevaisuusnäkyä, joka edellyttää avointen rajojen ja historiallishengellisistä juuristaan irti revittyjen ja siten helpommin hallittavissa olevien yksilömassojen maailmaa ja jota hallitsee keskitetysti tämän rahaeliitin edustajista muodostettu maailmanhallitus. Tällaisten kulissien takaisiksi ihmiskunnan hyväntekijöiksi itse itsensä kokevien rahaeliittivaikuttajien utopistisen tulevaisuusnäyn toteutumisen kannalta on oleellista, että heidän ohjaamansa aivoriihet ja valtamedia rakentavat ja luovat todellisuuden ja tiedon eli muokkaavat ihmismassojen ajatusmaailman juuri sellaiseksi kuin tämän tulevaisuusnäyn kannalta on otollista.
Osa Suomen kansasta ei tiedä Suomenkaan allekirjoittaneen YK:n Agenda 2030 papereita saatikka että olisi demokraattisella päätöksellä sitoutunut siihen. Agenda 2030 kuuluu: ”Ette omista mitään, teillä ei ole yksityisyyttä ja olette onnellisia”. Ei näin, että EMME omista mitään ja OLEMME onnellisia (https://www.weforum.org/agenda/2016/11/ ... ange-2030/)

”Ette omista mitään, teillä ei ole yksityisyyttä ja olette onnellisia”

World Economic Forum, Agenda 2030


Eli kukahan omistaa tässä diktatorisessa utopiassa?

Maailman talousfoorumin, World Economic Forumin (WEF), perusti vuonna 1971 yksityishenkilö, saksalainen Klaus Schwab. WEF:in ”globaalit nuoret johtajat” Suomessa ovat Sanna Marin ja Annika Saarikko. Myös muita Suomalaisia poliitikkoja yhdistetään WEF:in toimintaa. Vuoden 2021 tammikuun kokouksen isona teemana on ollut niin sanottu Davosin agenda 2021 eli niin kutsuttu Great Reset, Suuri uudelleenasettaminen. WEF on koko maailman, kommunistinen Kiina mukaan lukien, johtavan talous- ja rahaeliitin yhteinen foorumi, jolla lanseerataan globalistiset talouspoliittiset linjaukset (https://www.patmos.fi/blogit/eun-elpymi ... eat-reset/ ).

Bilderberg-ryhmä on vuosittain järjestettävä ulkopuolisilta suljettu epävirallinen kokous, johon kutsutaan eri aloilta osittain vaihtuvia vaikutusvaltaisia vieraita. Kokouksista ei raportoida julkisuuteen, mikä on herättänyt epäilyksiä demokraattisen päätöksenteon toteutumisesta ja syytöksiä politiikan läpinäkyvyyden puutteesta (https://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4). Suomalaisia poliitikoita ja vallanpitäjiä on myös vieraillut Bilderberg-ryhmässä.

WEF säätiö ja Bilderberg ryhmä ovat yksityisiä kultapossukerhoja, ja voidaankin kysyä mitä asiaa on Suomen poliitikoilla tai presidentillä siellä tai onko sopivaa, että valtio tekee yhteistyötä tällaisten yksityisten ryhmien kanssa koska tämä ei ole läpinäkyvää Suomen kansalle. Ajetaanko avoimesti kansanvaltioiden tuhoa ja liittovaltiota vastoin kansantahtoa?

Suomesta valtionyhtiöitä ja muuta varallisuutta on myyty vuodesta 1990 alkaen likipitäen 20 miljardin euron arvosta. Myyntiluettelo muodostuu sähkön tuotanto ja siirto, tiedonsiirto öljynjalostus, kemian perusteollisuus, telakka- ja konepajateollisuutta, metsäteollisuutta, luonnonvaroja ja kaivostoimintaa (http://civilinquiry.jud.ct.gov/Document ... o=20345975 ). Miksi Suomen tasavallan omaisuutta tuhotaan?

Olemme kyllä kiinnittäneet huomioita, että eräät ministerit pitävät näitä Agenda 2030 -pinssejä rinnuksillaan, samoin THL:n väki. Kertokaa meille rehellisinä poliitikkoina, miksi pidätte näitä pinssejä rinnuksillanne? Onko ensisijainen työnne Suomen valtion eteen vai Agenda 2030 eteen? Oletteko kansanedustajina perehtyneet syvemmin pääministerin esittelemään Agenda 2030? Jos ette, kehotamme tutustumaan juurta jaksain mitä pikaisemmin, sillä nyt on Suomen itsenäisyydestä ja vapaudesta kysymys, samoin demokratian toteutumisesta.

Muistutamme teitä perustuslain 29 §, tätä pykälää ei voida kumota millään lailla.

Kansanedustajan riippumattomuus

Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset
.

Osa teistä on arvostellut Venäjää ja Unkaria kovin sanoin, mutta samalla toiminut itse kuin diktatuurissa elettäisiin, pääministeri haluaa jopa rikkoa perheen yksityisyyden ja tuntuu että hän haluaa tehdä Suomesta pahemman valvontavaltion kuin Neuvostoliitto aikoinaan. Jos ette halua ihmisten harjoittavan ammattiaan tai rajoitatte sitä, olkaa myös itse esimerkkinä ja pidättäytykää palkastanne saman ajan, kun määräätte rajoituksia muille! Lopettakaa kaksinaismoraali.

Jos oikeasti halutaan parantaa maailmaa ja tehdä siitä hyvä paikka elää, niin ei se tapahdu totalitäärisin keinoin ja kaikkien kansojen selän takana, valheella ja vilpillä. Muutos täytyy olla avointa keskustelua, perustua vertaustutkimukseen eikä yksityisten säätiöiden ja korruptoituneiden yhtiöiden maksettuihin tutkimuksiin, joissa vaan lypsetään rahaa kansoilta ja valtioilta vailla mitään moraalia ja etiikkaa. Kaikkien ihmisten täytyy saada avoimesti olla päätöksenteossa mukana. Yksityiset ryhmät kuten WEF ja Bilderberg eivät todellakaan edusta mitään demokraattista vapaata maailmaa ja niiden kanssa ei poliitikkojen kuulu vehkeillä kansalta salassa. Pääministerin tehtävä ei ole miellyttää WEF:iä ä tai WHO:ta ja Suomenkin poliitikkojen täytyy osata katsoa mitkä WHO:n päätökset ovat järkeviä ja mitkä eivät. Edelliset ns. pandemiat ovat jo osoittaneet, että suuria virheitä ja väärinarviointeja on tehty.

Lääkeyhtiöiden rahoitus heikentää THL:n luotettavuutta (https://yle.fi/uutiset/3-5407285 ).THL saa rahoitusta useilta yhtiöiltä, mikä asettaa THL:n jääviin asemaan. Onko THL suorittamat tutkimukset siis riippumattomia? THL:n johtaja Taneli Puumalainen on GSK:n entinen lääketieteellisten asioiden johtaja (Head of Medical Affairs). Puumalainen on jäävi olemaan nykyisessä asemassaan eturistiriidan vuoksi. Suomen kansalaisilla ja Suomessa asuvilla on oikeus saada riippumatonta tietoa ja tutkimusta rokotteista henkilöiltä, joilla ei ole tällaisia kytköksiä rokoteteollisuuteen. Kun kansallinen viranomaisvaikuttaja THL saa yksittäiseltä kansainväliseltä suuryritykseltä suhteellisen merkittäviä summia niin silloin ollaan eettisesti väärällä asialla. Kansallisen vaikuttajan THL:n rahoituksen pitäisi tulla kansallisesti, ei ylikansallisen yrityksen kautta. Tämä jättää tulkinnanvaraa siitä kenen etua loppujen lopuksi asioissa ajetaan. THL ei tule ottaa vastaan rahoja lääke- ja rokoteyhtiöiltä vaan täytyy suorittaa riippumatonta kvalitatiivista tutkimusta, johon kansalaiset voivat luottaa. THL:n Mika Salminen myös esiintyy julkisuudessa Agenda 2030 pinssi rinnuksillaan.

Mikä on Mika Salmisen kytkös mainittuun agendaan?

Kun valitut poliitikot alkavat asettaa autoritaarisia sääntöjä ja lakeja, he eivät ole enää valittuja poliitikkoja, vaan tekeytyvät autoritaarisiksi diktaattoreiksi.

Vielä pahempaa on, että taustalla oleva ongelma on se, että poliitikot seuraavat korkeampia autoritaarisia diktaattoreita, joita ei edes ole valittu.

Koronaviruksen aiheuttama epidemia on lievä, ja hallituksen ja THL:n toimenpiteet ovat liioiteltuja ja eriarvoisuutta korostavia. Nämä toimenpiteet rikkovat ihmisoikeuksia niin kuin ne on määritelty Suomen Perustuslaissa, YK:n ihmisoikeusjulistuksessa ja UNESCON Bioetiikkaa ja ihmisoikeuksia koskevassa yleisessä julistuksessa. Vaadimme kaikkien hallituksen ja THL:n asettamien rajoituksien, kieltojen ja suosituksien purkamista ja mitätöimistä pikaisesti koska nämä ovat turhia ja perustuslakia rikkovia. Vaadimme, että asetetaan erillinen riippumattoman komitea tutkimaan jo tehtyjä rikkomuksia. Poikkeusolojen ja sulkutilojen määrääminen EI OLE PERUSTELTUA. Kaikki toiminnat ovat vääristelyä ja lain rikkomista. Suomessa ei ole aseellista hyökkäystä eikä vastaavaa ja ns. pandemia on lievä kuten jo edellä sanottu. Meitä ei myöskään kiinnosta liittovaltion osakkuus, olemme ylpeitä Suomesta sellaisena kuin se on, tasavaltana.

Mitä agendaa hallitus ajaa, kertokaa se rehellisesti meille? Suomi on demokratia ja läpinäkyvyys on avainsana demokratiassa?

Kuka osallistui vuoden 2020 Davos-kokoukseen ja online-kokoukseen vuonna 2021? Kuka Bilderberg kokouksiin? Kenen agendoja ensikädessä ajatte, Suomen vai jonkun muun?


Terveisin rehelliset ihmiset, jotka kunnioittavat ja pitävät kiinni Suomen tasavallasta, demokratiasta, ja kansainvälisistä ihmisoikeuksista,
https://koronarealistit.com/haagin-tuom ... kkomukset/
Haagin tuomioistuin otti vastaan haasteen Israelin hallinnon pakkotoimista ja Nürnbergin säännöstön rikkomuksista
Kuluvan maaliskuun alussa lakimiehistä, lääkäreistä ja kansalaisaktivisteista koostuva israelilainen järjestö Anshei Emet (Totuuden kansa) sekä A.Suchovolsky & Co lakiasiaintoimisto jättivät haasteen Haagin kansainväliseen rikostuomioistuimeen Israelin hallinnon harjoittamasta pakkotoimista Pfizerin kokeellisen koronarokotteeseen liittyen sekä Nurnbergin säännöstön rikkomuksista. Haagin tuomioistuin ilmoittaa vastaanottaneensa haasteen 9.3.21 ja nyt odotellaan päätöstä oikeuskäsittelyyn ottamisesta.

Haaste oli looginen jatko Haim Yativ´in ja Hervé Seligmannin helmikuussa 2021 julkaisemalle analyysille, joka koski koronarokotteiden Israelissa aiheuttamia kuolemia. Analyysin kirjoittajien yhteenveto on seuraava: ”Mielestämme koronarokotuskampanja on aiheuttanut enemmän kuolema kuin Covid-19 tauti olisi aiheuttanut vastaavana ajanjaksona” ja heidän mielestään rokotuskampanja on ”Uusi holokausti”. France Soir julkaisi Yativin ja Seligmannin analyysin ja tekijöiden haastatteluvideon näyttävästi 17.2.2021.

Haagin tuomioistuimelle jätetyssä haasteessa luetellaan seuraavat keskeiset kohdat:

Pfizerin valmiste on kokeellinen koronavirusrokote, jonka USA:n lääkeviranomainen FDA hyväksyi tietyin ehdoin käyttöön hätätilaan vedoten. Hyväksyminen ei ole lopullinen, ja FDA:n asiakirjassa luetellaan 22 rokotteeseen liittyvää sivuvaikutusta.

Israelin rokotuskampanjassa rikotaan Nurnbergin säännöstöjä etenkin siten, ettei rokotettaville ilmoitettu heti kampanjan alussa, että kyse on rokotuskokeilusta ja sitten pyydetty rokotettavilta suostumus kokeeseen osallistumisesta. Tekemällä sopimuksen Pfizerin kanssa Israelin pääministeri Benjamin ”Bibi” Netanjahu sai maahan rokotteet ”ohi jonon”. Vastalahjaksi osoittautui se, että Israelin kansa käytännössä pakkorokotettiin, koska vain rokotetut saavat Vihreän passin ja pääsevät nauttimaan täysistä kansalaisoikeuksista. Lisäksi rokotettujen henkilökohtaiset terveystiedot luvattiin toimittaa Pfizerille asianomaisilta kysymättä. Kaikki keskustelu koronataudin muista hoitomuodoista vaimennettiin pilkkaamalla ja maahan luotiin pelon ilmapiiri, jolla ohjattiin väestöä hyväksymään rokotus.

Nurnbergin säännöstöjen mukaan tarjottavan hoidon tulee estää kärsimystä ja ruumiillisia vammoja. Vastakohtana tälle hyvin monet rokotetuista ovat kuolleet tai saaneet pysyviä vaurioita. Näin on käynyt terveysministeriön oman ilmoituksen mukaan myös huomattavalle osalle Israelin sairaanhoidon ja armeijan henkilökunnasta sekä poliiseista. Tästä huolimatta Israelin hallinto ei ole käynnistänyt asiasta perusteellista tutkimusta. Säännöstöjen viidennen periaatteen mukaan kokeellista hoitoa ei tule antaa, jos on vaara aiheuttaa kuolema tai vammautuminen. Lisäksi todetaan, että hoitokokeilusta vastaavan tulee keskeyttää koe missä vaiheessa tahansa, jos on perusteltua syytä olettaa, että annetusta hoidosta seuraa vammoja, invaliditeettia tai kuolemia. Juuri näin on rokotuskampanjassa käynyt ja sitä jatketaan ongelmista huolimatta.

Rokotuksista kieltäytyviin kohdistetaan laittomia painostustoimia kuten palkattomia pakkolomautuksia, työttömyyskorvauksien epäämisiä ja sosiaalista painetta kieltämällä täysivaltainen osallistuminen yhteiskuntaan vapaa-aikana. Rokotuspainetta luodaan värväämällä julkisuuden henkilöitä roolimalleiksi, tehokkaalla propagandalla sekä suostuttelemalla ihmisiä rokotuksiin rahapalkkioilla ja alennuskupongeilla.

Edellä oleviin seikkoihin vedoten haasteen jättäjät pyytävät Haagin tuomioistuinta

1) lopettamaan välittömästi Israelin kansalaisiin kohdistuva lääketieteellinen koe ja siihen liittyvät rokotukset

2) lopettamaan Israelin hallinnon kaikki lainsäädännölliset toimenpiteet, joilla rajoitetaan rokotuksista kieltäytyvien kansalaisoikeuksia.

3) toimimaan mitä päättäväisimmin niin, etteivät julkiset eivätkä yksityiset työnantajat harjoita kiristystä tai painostusta niitä kohtaan, jotka ovat valinneet olla rokottamatta.

4) ottamaan huomioon, että kopio tästä haasteesta on jätetty median edustajille kautta maailman, koska asia ei koske vain Israelia

5) lopuksi kiinnittämään huomion Euroopan parlamentin 27.1.2021 tekemään päätökseen 2361, jossa todetaan yksiselitteisesti rokotus vapaaehtoiseksi ja kielletään kaikki koronarokotuksiin liittyvä painostus ja diskriminointi. ”Se mikä on hyväksi Euroopan unionin maille on hyväksi myös Israelille” , toteavat haasteen jättäjät.

https://drive.google.com/file/d/1JjRt_O ... 9PFqo/view

http://www.nakim.org/israel-forums/view ... p?t=270812

https://www.francesoir.fr/videos-debrie ... lent-video

https://pace.coe.int/pdf/2e0ee40b5d6c4e ... 202361.pdf

Kirjoittaja: Lääkäri Rauli Mäkelä
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
acp
Agentti Scully
Viestit: 678
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

sikakoira kirjoitti:
La Maalis 27, 2021 11:15 pm
Osa Suomen kansasta ei tiedä Suomenkaan allekirjoittaneen YK:n Agenda 2030 papereita saatikka että olisi demokraattisella päätöksellä sitoutunut siihen. Agenda 2030 kuuluu: ”Ette omista mitään, teillä ei ole yksityisyyttä ja olette onnellisia”. Ei näin, että EMME omista mitään ja OLEMME onnellisia (https://www.weforum.org/agenda/2016/11/ ... ange-2030/)

”Ette omista mitään, teillä ei ole yksityisyyttä ja olette onnellisia”

World Economic Forum, Agenda 2030
Kuva

Tiedätkö Sikakoira kuka on allekirjoittanut YK:n Agenda 2030?

Tuossa etusivu ennen uutta päivitystä (https://www.weforum.org/agenda/2016/11/ ... ange-2030/):
Kuva

hutkivajournalisti
Rico Tubbs
Viestit: 1239
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti »

Pasilan pirikoiralla mennyt taas viikko valvoen. Vai koronarealistit. :mrgreen:
sikakoira kirjoitti:
To Tammi 23, 2020 12:04 am
Saattaapa olla että viranomaiset hieman vähättelevät noita koronan tartuntalukuja

Avatar
sikakoira
Ben Matlock
Viestit: 8883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tiedätkö Sikakoira kuka on allekirjoittanut YK:n Agenda 2030?
YK:n jäsenmaat.

https://kestavakehitys.fi/documents/216 ... mennos.pdf
Yleiskokouksen päätöslauselma 25. syyskuuta 2015
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

OnyxPhoenix
Hetty Wainthropp
Viestit: 456
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Missäs muuten siellä YK:n Agenda 2030 sivuilla on koskaan mainittu 'you will own nothing and be happy' ?

Ettei vaan 'realisteilla' menisi WEFfit ja YKt vähän sekaisin? :mrgreen:

https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN2AP2T0

Ei sillä, onhan tuossa 'realistien' ( :mrgreen: ) tekstissä joitain tiettyjä pointteja. En tiedä sitten hautautuuko jotkut validit pointit esim. suuremmasta avoimuuden tarpeesta sitten esim. tuon YK:n agenda 2030 demonisoinnin alle.

Korona-osa tekstistä oli vähintään puoliksi yksinkertaistettua paskaa, mutta siitä olen samaa mieltä että rajoituksia ei pitäisi vetää liian tiukalle tässä vaiheessa. Ei mitään ulkonaliikkumiskieltoja tässä vaiheessa. Ennemmin rajoille enemmän valvontaa.

Avatar
sikakoira
Ben Matlock
Viestit: 8883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Ettei vaan 'realisteilla' menisi WEFfit ja YKt vähän sekaisin? :mrgreen:
No ei mene . Maailman talousfoorumi vain pukee sanoiksi sen tavoitteen jota YK ja jäsenmaat tavoittelevat. Davosissa näistä juuri keskusteltiin.

(on muuten edelleenkin melko huvittavia nämä fact checkerit kuten Reuters jota Bill Gates rahoittaa :lol: )
Viimeksi muokannut sikakoira, Su Maalis 28, 2021 1:10 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

damfin
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5215
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

Joku uskaltaa pukea sanoiksi sen mikä nyt on ollut ihan ilmiselvää mutta josta jostain syystä on kaiken aikaa haluttu antaa aivan harhaanjohtavaa tietoa... eli siitä että että korona ei tartu lapsiin ja jos tarttuukin niin lapset ei tartuta sitä eteenpäin, tuo on aina kuulostanut niin naurettavalta väitteeltä että en ole ikinä ymmärtänyt mihin se muka perustuisi...
Hurja nousu lasten koronatartunnoissa huolestuttaa: ”Eivätkö vanhemmat tai viranomaiset usko?”

Keuhkolääkäri Marjukka Myllärniemi nosti viikonloppuna esiin lasten koronatartunnat. Hän viittaa tutkimusanalyytikko Ilkka Rauvolan keräämään dataan, joka mukaan alle 10-vuotiaiden tartunnat ovat 4,7-kertaistuneet Suomessa jaksolla 17.1.-23.3.

”Kasvu on ollut kaksi kertaa niin kovaa kuin yli 20-vuotiailla. Alle 10-vuotiaisiin ei kuitenkaan ole kohdistunut mitään merkittäviä rajoitustoimia, vaikka myös lapset tartuttavat muita”, Rauvola huomauttaa.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin eli HUSin alueella alle 10-vuotiaiden tartunnat ovat Rauvolan mukaan yli kuusinkertaistuneet 17.1.-23.3. (Se mikä on hänen mukaansa 2,2 kertaa niin paljon kuin yli 20-vuotiaiden tartuntojen kasvu samaan aikaan.

Myllärniemi kuvailee nousua ”hurjaksi”.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hurja- ... 321e99be04

Sitten ihmetellään kuinka suuri osa tartunnoista syntyy kotona perheen sisällä, kun ne Suvi-Petterit kokoontuvat päiväksi tiiviiseen ryhmään muiden yskivien ja pärskivien Niko-Ninnien kanssa ja käyvät kotimatkalla mummolassa kun äiskän pitää saada hieman hengähtää työpäivän jälkeen.
Mutta kun ei se Suvi-Petteri tartuta ketään, hänellä on vain pieni flunssa niinkuin kaikilla hänen ikäisillään on 7 päivää viikossa.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
sikakoira
Ben Matlock
Viestit: 8883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Hienoa että sentään olet huomannut koko shown naurettavuuden. :wink:
Lapset joilla ei vastustuskykyä löydy ovat agendan mukaan immuuneja tälle tappajavirukselle. Se ettei lapsille vastustuskykyä synny tulevaisuudessakaan johtuen rajoitustoimenpiteistä on toisarvoinen asia. Rokotteillahan nämä sitten tulevaisuudessa hoidellaan.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Vastaa Viestiin