George Floyd: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Alex Smith
Sammakkoprofessori
Viestit: 485
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Alex Smith » Su Touko 31, 2020 10:28 am

Noilla mellakoila ei ole enää yhtään mitään tekemistä poliisin tappaman tyypin tapauksen kanssa..

Antifa ja mustat siellä riehuvat ja ryöstävät koska se kuuluu heidän kulttuuriinsa. Kun vasemmistoreppanat ja mustat yhdistävät heikot geeninsä niin lopputulos on tämä.

Kaikki mustien asuttamat maat ovat vuosisatoja olleet sodan ja kaaoksen keskellä. Ja samaa yrittävät länsimaissa, vasemmistoreppanat ovat hyvä pelikumppani, koska sieltä sitä elämämkolua ja välinpitämättömyyttä yhdistettynä työttömyyteen löytyy ihan yhtä paljon kuin mustista.

Entä jos joku musta tai antifa vihdoinkin opettelisi kunnioittamamaan erimieltä olevia ihmisiä, lopettaisi varastelun ja riehumisen, etsisi työpaikan tai kävisi edes koulun loppuun, lakkaisi elämästä yhteiskunnan tuilla ja lopettaisi huumeiden ja muiden päihteiden käytön?
Viimeksi muokannut Alex Smith, Su Touko 31, 2020 10:36 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Likeavirgin kirjoitti: ↑
Jos valkoisia on 5 krt enemmän kuin mustia niin poliisi on ampunut todella paljon enemmän mustia suhteessa valkoisiin. Jotta suhde olisi edes sama olisi valkoisia pitänyt kuolla yli 1150kpl. Ei ihme, että ihmiset ovat raivoissaan.

Avatar
OJ's Glove
Parranpäristäjä
Viestit: 79
Liittynyt: La Tammi 04, 2020 12:01 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja OJ's Glove » Su Touko 31, 2020 10:32 am

Katselin eilen vähän eri livestriimejä eri kaupungeista, niin täytyy sanoa että sekoilu on todellakin mennyt liian pitkälle. Minneapolisissa äiti joutui pakenemaan keskellä yötä lapset kainalossa talostaan, kun hullut sytyttää ihan mitä sattuu tuleen. Siinä meni omaisuus ja oli lähellä ettei oma ja lasten henki. Kissan sai joku vielä pelastettua.
Dallasissa idiootit menivät motaria tukkimaan ja heittivät ulkopuolisten ihmisten autoja sillä mitä nyt kädessä sattui olemaan. Täysin järjetöntä toimintaa joka on kohta pakko lopettaa voimalla.
holmesin haamu kirjoitti:
Su Touko 31, 2020 7:57 am
annaanna kirjoitti:
La Touko 30, 2020 8:07 pm
Minneapolisin asukkaat vähemmistönä

Reaalimaailmassa elävät johtajat, kuten Minneapolisin pormestari ja osavaltion kuvernööri kertovat, että oletetaan vain noin 20% protestoijista olevan paikallisia ja noin 80% saapuneen paikalle. Eli siihen tuhoamiseen eivät paikalliset taida niinkään syyllistyneet.
Kyllähän tuolla dataa kyetään keräämään ihmis- ja autovirroista monella tavalla. Datan käsittely aina kestää aikansa.
Majoittumishavainnosta pyysivät asukkailta tietoja.
Tämä ei ole paikallisten kannalta hyvä tieto, jos mustat rikolliset ja Antifa tulee räyhäämään muista osavaltioista ja kaupungeista tuonne. Mitään uutta tämä ei sinänsä ole, kun Suomen vasemmistoliiton edustajia oli samantyylisissä G20-miekkareissa riehumassa ja kehumassa tunnelmaa. Alue näytti kuin sotatilalta. Yle ja eräs puoluepamppu näitä tahoja on mainostanut.
Perustuu mm. pidätettyjen antamiin valheellisiin tietoihin ja varmaan johdon jonkinlaiseen damage controlliin. Ainahan näissä on ulkopaikkakuntalaisia mukana, mutta vain 6 pidätettyä oli jostain muualta ja yhdeltä puuttui osoite. Loput 38 paikallisia. Tuo toisesta osavaltiosta tuleminen ja mellakkaan osallistuminen on kyllä vielä astetta tyhmempää, koska se on federal crime ja saattaa kolahtaa nilkkaan vähän pahemmin.

https://www.fox9.com/news/jail-records- ... -addresses

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4838
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja URSA » Su Touko 31, 2020 10:53 am

Me vanhat muistetaan vielä Rodney Kingin pahoinpitelystä alkaneet mellakat Los Angelesissa. Silloin poliisien uhri ei edes kuollut, sai vain turpaansa (ja myöhemmin miljoonien korvaukset), mutta mellakoitsijoiden riehumiset aiheuttivat viitisenkymmentä kuolonuhria. En hämmästyisi vaikka tämänkertaiset levottomuudet jatkuvat kesän yli. Vaikka Minneapoliksen tapaus osoittautuisi sairauskohtaukseksi, aina löytyy USA:n kokoisesta maasta joku asiayhteydestä irrotettu video, jossa värillistä retuutetaan kovakouraisesti.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pol ... #gs.7mwefx
Poliisi kuoli protestien yhteydessä sattuneessa ampumisessa Kaliforniassa

MTV Uutiset JULKAISTU 6 TUNTIA SITTEN

Kalifornian Oaklandissa poliisi kuoli perjantaina laajojen protestien yhteydessä tapahtuneessa ampumisessa, kertoo muun muassa Los Angeles Times.

Lehden mukaan on epäselvää, liittyikö ampuminen suoraan ympäri Yhdysvaltoja levinneisiin poliisiväkivaltaa vastustaviin mielenosoituksiin. Viranomaiset antoivat lauantaina ymmärtää, että ampuminen saattaa liittyä ilmiöön, jossa ääriryhmät kaappaavat rauhanomaiset mielenosoitukset omiin tarkoituksiinsa.

Viranomaiset kuvailivat tapahtumia kotimaan terrorismiksi. Toinen poliisi haavoittui vakavasti ampumisessa.
Oli koronasta jotakin hyvääkin. Yhdysvalloista koronaa paenneet ovat varmasti nyt hyvin tyytyväisiä sen hyvästä ajoituksesta, koska rotumellakat tuskin olisivat olleet hyväksyttävä syy evakuoinneille, tai ainakin olisi saanut tietyissä piireissä rasistin leiman.

Avatar
CharlesBronson
Komisaario Köster
Viestit: 1825
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson » Su Touko 31, 2020 11:33 am

Villeri kirjoitti:
Su Touko 31, 2020 9:37 am
George Floyd protester fatally struck by FedEx truck in St. Louis


Nyt osui kansalaisaktivisteilla omaan nilkkaan. Rekan ryöstöyritys päättyi aktivistin kuolemaan. Ohessa kanssaryös... kanssa-aktivisti kertoo avoimesti tapahtumasta.
Yliksellä videotallenne tästä.
https://ylilauta.org/sekalainen/125520689
Liiskautuneella neekerillä näyttää olevan oikein kumihanskat, että sormenjäl... eiku, että korona ei tartu.
it's my car !

Avatar
OJ's Glove
Parranpäristäjä
Viestit: 79
Liittynyt: La Tammi 04, 2020 12:01 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja OJ's Glove » Su Touko 31, 2020 11:34 am

"Protestoijat" hakkaavat kauppaansa puolustaneen puolikuoliaaksi Dallasissa. Mitäköhän tällä saavutettiin? Kuinkakohan paljon tätä tapahtuu päätymättä kameroihin?

Selvisi onneksi ainakin toistaiseksi elossa. Tosta ketjusta löytyy kuva jossa se on ainakin saatu tajuihin.

https://twitter.com/brandondarby/status ... 13633?s=20
Liitteet
Screenshot_20200531-111506_20200531112039113.jpg
Screenshot_20200531-111506_20200531112039113.jpg (76.28 KiB) Katsottu 731 kertaa

Miki77
Parranpäristäjä
Viestit: 86
Liittynyt: Ti Touko 05, 2020 8:32 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Miki77 » Su Touko 31, 2020 12:11 pm

Itse itseään ruokkiva kierrehän tämä on. Luottaisin näissä asioissa tilastoihin enkä kenenkään milloin minkäkin väristen lasien läpi tuotettuun tarkoitushakuisiin höpinöihin. Faktaa on se, että mustat joutuvat poliisiväkivallan kohteeksi väkilukuun suhteutettuna useammin kuin valkoiset. Faktaa on myös se, että rikoksiin syyllistyvät väkilukuun suhteutettuna useammin mustat. Suurten kaupunkien ghetot ja levottomat alueet ovat pääosin mustien asuttamia.

Nämä tosiasiat jo itsessään luovat tietynlaisen ennakkoasetelman hälytystilanteessa. Poliisin täytyy varautua, tai ehkä jo olettaa että vastassa on oman elämänsä wanna be- gangsta joka voi olla aseistautunut, huumeissa ja vaarallinen. Veikkaan että kun poliisiradiossa särähtää epäillyn olevan tummaihoinen oletus on usein juuri tämä.

Nämä oletukset eivät voi olla vaikuttamatta myös epäillyn käsittelyyn. Jos fiilis on se että kohdehenkilö on jatkuvasti lain kanssa kahnauksissa oleva ns. toisen luokan kansalainen niin helposti ajatellaan että voihan sitä vähän kurmuuttaa, vaikka periaatteessa näin ei pitäisi toimiakaan. Kun tähän lisätään varsin hyvin tiedossa oleva jenkkipoliisien vajavainen koulutus ja soveltuvuustestauksien puute joka estäisi näiden luonnehäiriöisten työllistymisen poliisiin, on lopputulema valitettavan usein tämä.

Ja on turhaa ihmetellä miksi ko. kyttä on vapaalla jalalla koska poliisihan on lähtökohtaisesti oikeassa kunnes toisin todistetaan. Vai milloin olette kuulleet että edes Suomessa poliisi olisi kopitettu virkatehtävissä tapahtuneen aseenkäytön tutkinnan ajaksi?

Kyseessä on siis ihan yleismaailmallinen ilmiö. Jenkkilä vain nousee useammin otsikoihin koska ghettoutuminen, huumeongelmat ja myös väestön määrä ovat valtavia.

Avatar
Krum
Neuvoja-Jack
Viestit: 254
Liittynyt: Ti Elo 22, 2017 10:13 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Krum » Su Touko 31, 2020 12:25 pm

Iltasanomat kirjoitti: IS Minneapolisissa: Ilmassa kyynel­kaasua, laukauksia kuulunut
Yksi poliisi kuollut, toinen kriittisessä tilassa, ja IS mainitsee asian aivan ohimennen. Otsikko sen mukaan.

Tuntuu olevan Suomenkin media noiden rähisijöiden puolella. Joka yhteydessä muistetaan mainita "George Floydin kuolemasta johtuvat mielenilmaukset."

Kyseessä ei ole mitkään mielenilmaukset, vaan tekosyy riehumiselle ja rötöstelylle.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006524170.html

Blackened
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: Su Tammi 19, 2020 4:48 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Blackened » Su Touko 31, 2020 2:39 pm


URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4838
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja URSA » Su Touko 31, 2020 3:13 pm

Törkeää kun Twitterissä joku vasemmistotyttö puolustelee mellakoijia sillä, että kaupanpitäjä olisi "heilutellut miekkaa ohikulkijoille".

Mutta on hurjaa menoa. Ja tajuaako Trump, että mahdolliset liian kovat otteet jäävät äänestäjien mieleen.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b90 ... e55b8c9ef7
Mellakka-aalto yltyy Yhdysvalloissa – Trump uhkaa lopettaa levottomuudet kovilla otteilla

Tänään klo 10:50

Minneapolisista lähtenyt mellakka-aalto pyyhkii nyt koko USA:n yli.

Minneapolisissa vietettiin viides peräkkäinen yö, jolloin levottomuudet sytyttivät kaupungin liekkeihin. 46-vuotiaan George Floydin kuolema poliisien käsiin käynnisti tapahtumaketjun, jolle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää.

Minnesotan osavaltion kuvernööri Tim Walz otti käyttöön alueen kaikki 13 000 kansalliskaartin sotilasta, kun mellakoitsijat jatkoivat ryöstelyä ja tuhopolttojen sarjaa. Kyseessä on ensimmäinen kerta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, kun armeija on täydessä vahvuudessaan Minnesotan kaduilla.

Kansalliskaarti yritti saada järjestyksen palautumaan Minneapolisin kaduille.

Minneapolisiin johtava moottoritie suljettiin ja sotilashelikopterit valvoivat, etteivät ulkopuoliset pääse sinne. Walz epäili, että levottomuudet ovat houkutelleet alueelle ihmisiä, jotka ovat vain kiinnostuneet anarkiasta.

– Meitä vastaan hyökätään. Järjestys on palautettava, Walz sanoi.

Poliisi joutui jälleen turvautumaan kyynelkaasuun ja kumiluoteihin, mutta niistä huolimatta tuho tuntui vain yltyvän. Minneapolisin lisäksi viranomaiset ovat helisemässä ainakin Los Angelesissa, Miamissa ja Atlantassa.

Chicagon kaduilta kuvattu kännykkävideo näyttää, miten iso maastoauto on käännetty katolleen, poliisiauto on tulessa ja mielenosoittajat polttavat Yhdysvaltojen lippua.

– Tämä ei ole enää protesti. Tämä on täyttä tuhoa, uhosi Los Angelesin pormestari Eric Garnett.

Yhteensä kymmenet tuhannet ihmiset uhkasivat kaupunkeihin määrättyä ulkonaliikkumiskieltoa. He vaativat kovempaa rangaistusvaatimusta Floydin kuoleman aiheuttaneelle poliisi Derek Chauvinille.

Chauvin on pidätettynä ja odottaa oikeudenkäyntiä syytettynä kuolemantuottamuksesta. Mielenosoittajien mielestä hänen pitäisi saada tuomio ensimmäisen asteen murhasta. Chauvin painoi polvellaan Floydin niskaa maata vasten, eikä hellittänyt otettaan, vaikka Floyd sanoi, ettei saa hengitettyä.

Ohikulkijan videolta näkyy, miten Floyd lopettaa liikkumisen, mutta Chauvin pitää asentonsa vielä lähes kolmen minuutin ajan.

Presidentti Donald Trump syytti mellakoista äärivasemmistoa. Hänen mielestään ryöstely ja tuhopoltto häpäisevät Floydin muistoa.

– Me emme voi, emmekä saa antaa pienen rikollisjoukon ja vandaalien rikkoa kaupunkejamme. Minun hallintoni tulee pysäyttämään tämän väkivallan. Ja me pysäytämme sen täydellisesti, Trump sanoi.

Trump itse oli Floridassa seuraamassa yksityisen SpaceX-yrityksen avaruusraketin laukaisua. Samalla hän jätti salaisen palvelun agentit painimaan Valkoisen talon edustalle kerääntyneiden mielenosoittajien kanssa.

– Jos he olisivat murtaneet aidan, he olisivat tutustuneen kaikkien vihaisimpiin koiriin ja pelottavimpiin aseisiin, mitä olen nähnyt, presidentti vannoi.

Mielenosoitukset ovat levinneet myös Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolelle. Kanadan puolella Torontossa ihmiset huusivat iskulauseita “En saa henkeä” ja ”Mustien elämillä on merkitys”, mutta tilaisuus ei yltynyt väkivaltaiseksi.

Kummisetä
Parranpäristäjä
Viestit: 99
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Kummisetä » Su Touko 31, 2020 3:18 pm

Mellakoivat apinat kylmäksi kansalliskaartin ja armeijan toimesta presidentin määräyksellä ja raadot ongelmajätelaitoksiin poltettavaksi.

holmesin haamu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2549
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Touko 31, 2020 3:46 pm

Tässä muutamia videoita mitä siellä tapahtuu eli mustat ja Antifa vauhdissa.

Hakataan henkihieveriin
https://twitter.com/RealJamesWoods/stat ... 01536?s=20

Ryöstellään kauppoja
https://youtu.be/1TRgucHzU0o

Piirrellään yhteisiä merkkejä ja tuhotaan paikkoja
https://twitter.com/MrAndyNgo/status/12 ... 64070?s=20

Kaikkea tätä on nähty jo aiemmin milloin mistäkin syystä ja valtamediat tukevat väkivaltaisuuksia, ryöstöjä ja tuhopolttoja täysillä. Aina yritetään lietsoa hyökkäksiä, jos valkoinen tyyppi edes hipaisee mustaa. Toistepäin kaikki väkivaltaisuudet on ok.

Se mikä tässä on huolestuttavaa, niin aivan samaa voi tapahtua Suomessa, kun samaa väkeä otetaan Suomeen. Sitten ulistaan rasismista ja voidaan rauhassa raiskailla, pahoinpidellä, tuhopoltella ja ryöstellä. Samaa on nähty varsinkin Ruotsissa. Suomessa on näkynyt samaa vähäisemmässä mittakaavassa.

Poliisin kannalta tilanne on myös omituinen kun joutuvat vähättelemään niin ongelmia kuin rikollisia. Siinä joutuu olemaan myös varovainen, että toimiiko "rasistisesti". Suomessa on mm. eräs somalinainen selvinnyt julkisesti esitetyistä tappouhkauksista ilman mitään poliisitutkintaa pelkällä poliisin huomautuksella, vaikka paljon pienemmistä syistä on ns. vihapuheen takia tuomittu kantasuomalaisia valkoisia. Tuossakin tapauksessa olisi tullut rikostuomio valkoiselle. Värillä on nykyisinkin väliä jopa Suomessa, että mitä tutkitaan ja mistä tulee tuomioita.

Tässä on video mitä tapahtui 2019 samassa kaupungissa. Vastaavista tilanteista ei virallisesti uutisoida "rasismin" takia, vaikka tälläinen on erittäin yleistä.
https://youtu.be/ACPdvckwMS0
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Su Touko 31, 2020 3:52 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
OJ's Glove
Parranpäristäjä
Viestit: 79
Liittynyt: La Tammi 04, 2020 12:01 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja OJ's Glove » Su Touko 31, 2020 3:48 pm

URSA kirjoitti:
Su Touko 31, 2020 3:13 pm
Törkeää kun Twitterissä joku vasemmistotyttö puolustelee mellakoijia sillä, että kaupanpitäjä olisi "heilutellut miekkaa ohikulkijoille".

Mutta on hurjaa menoa. Ja tajuaako Trump, että mahdolliset liian kovat otteet jäävät äänestäjien mieleen.
Se on kyllä jännä miten nykyään asiat käännetään päälaelleen omassa ideologiakiimassa. Kaupanpitäjällä on täysi oikeus estää hänen kauppansa ryöstö ja tuho. Hän siinä yksin itseään puolusti eikä toisinpäin.

Veikkaan että Trump on kartalla siitä mihin kovat otteet johtaa, mutta vaihtoehtoja ei oikein ole. Tätä on tapahtunut ennenkin, mutta nyt eletään jotenkin uutta aikakautta. Mellakoinnin liekkiä pidetään yllä agitaatiolla ja ns. jatkuvalla sparrilla sosiaalisen median avulla. Periaatteessa kaikki ratkaisut eskaloivat tilannetta ennen kuin muuttuu paremmaksi.

holmesin haamu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2549
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Su Touko 31, 2020 3:58 pm

OJ's Glove kirjoitti:
Su Touko 31, 2020 3:48 pm
Veikkaan että Trump on kartalla siitä mihin kovat otteet johtaa, mutta vaihtoehtoja ei oikein ole. Tätä on tapahtunut ennenkin, mutta nyt eletään jotenkin uutta aikakautta. Mellakoinnin liekkiä pidetään yllä agitaatiolla ja ns. jatkuvalla sparrilla sosiaalisen median avulla. Periaatteessa kaikki ratkaisut eskaloivat tilannetta ennen kuin muuttuu paremmaksi.
Ongelma ei ole pelkästään sosiaalisessa mediassa, vaan isot valtamediat lietsovat hyökkäyksiä ja ns "koettua rasismia". Suomessa on näkynyt aivan samaa.

Trump on tietenkin harvoja tahoja, joka haluaisi tälläisen toiminnan loppuvan. Mutta niitä kun ei ole kovin monia.

Avatar
OJ's Glove
Parranpäristäjä
Viestit: 79
Liittynyt: La Tammi 04, 2020 12:01 pm

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja OJ's Glove » Su Touko 31, 2020 4:18 pm

holmesin haamu kirjoitti:
Su Touko 31, 2020 3:58 pm
OJ's Glove kirjoitti:
Su Touko 31, 2020 3:48 pm
Veikkaan että Trump on kartalla siitä mihin kovat otteet johtaa, mutta vaihtoehtoja ei oikein ole. Tätä on tapahtunut ennenkin, mutta nyt eletään jotenkin uutta aikakautta. Mellakoinnin liekkiä pidetään yllä agitaatiolla ja ns. jatkuvalla sparrilla sosiaalisen median avulla. Periaatteessa kaikki ratkaisut eskaloivat tilannetta ennen kuin muuttuu paremmaksi.
Ongelma ei ole pelkästään sosiaalisessa mediassa, vaan isot valtamediat lietsovat hyökkäyksiä ja ns "koettua rasismia". Suomessa on näkynyt aivan samaa.

Trump on tietenkin harvoja tahoja, joka haluaisi tälläisen toiminnan loppuvan. Mutta niitä kun ei ole kovin monia.
Tässä on varmasti myös jotain perää. Esim. meillä Suomessa normaalisti luottaa uutisointiin, mutta eri tapahtumiin paremmin tutustuneena huomaa että uutisointi on hyvin valikoivaa. Joskus uutinen tuntuu enemmänkin mielipidekirjoitukselta.

JohanPomppas
Ran-tan-plan
Viestit: 391
Liittynyt: Su Loka 20, 2019 12:44 am

Re: Minneapoliksen rodullinen kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja JohanPomppas » Su Touko 31, 2020 4:20 pm

Samaa vastakkainasettelua kovasti hakee tietyt tahot Suomeenkin. Yritetään ihan tosissaan väittää, että täällä myös neekerit kuolee poliisien käsissä samaan tahtiin kuin amerikassa. Onkohan peräti yksi tapaus (astmaa :?: sairastanut afrikkalainen rattijuoppo tukehtui käsirautoja laitettaessa ja varmaankin poliisin kanssa painiessaan) ja sitten tietenkin se somppu joka kirveen kanssa hyökkäsi sai luodista, mutta tätä ei vielä ole kukaan keksinyt vetää "police brutalityn" viattomaksi uhriksi. On se jo melkein perverssiä, että kaikista ihmisistä Husu rauhoittelee rasmuksessa ja sanoo, ettei suomessa ole samallain asiat kuin amerikassa... :mrgreen:

Ihan vitun järkyttävää tuo meno tuolla rapakon takana. Tänne ei tuota tarvita ja haluta. RAJAT KIINNI PERKELE - ja kaikki tuommoista ihannoivat tahot, väristä ja taustasta riippumatta voivat muuttaa maihin, joissa meininki on jo tarpeeksi värisevää. Kai me rauhaakin rakastavat ihmiset ansaitaan edes yksi pieni kolkka tässä maailmassa itsellemme, missä ei tarvi pelätä järjetöntä väkivaltaa, kun ovesta ulos astuu.

Vastaa Viestiin