Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Mammila
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Su Kesä 23, 2019 3:47 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Helsinki, Koskela: Kolme 16-vuotiasta poikaa syytteessä samanikäisen pojan murhasta

Viesti Kirjoittaja Mammila »

Inanna kirjoitti:
Ma Helmi 22, 2021 4:01 pm
Kyllä on sanamuodot taas kohdillaan ! ”Tein tosi tyhmästi ja löin sitä”, sanoo toinen lapsuuden "ystävistä".

Noin hän voisi sanoa, jos olisi vaikka ulkoiluttanut hulmua koiraa ja päätynyt tekemään noin. Nyt on ihminen piesty kertakaikkisesti hengiltä. Ilmaisu on vain kertakaikkiaan väärä. Vammojen perusteella "vain lyönyt" uhria on uskomatonta valehtelua. Sama vaikka tämä yksi olisi tumput suorina vieressä seissyt kuvaamassa. Jos oman osuutensa katsoo pariksi lyönniksi. Niin, jo tuosta valehtelusta ja vääristelystä voisi tuomiota korottaa.

Toivottovasti " vanhimman" pojan muisti alkaa pelaamaan ja kuullaan todenmukaisempi tarina "hauskasti" alkaneen illan kulusta.

Seurasta lääkäriin välillä poistunut, ei voinut olla mitenkään aineiden vaikutuksen alainen tai vähänkään sekava. Lääkäri olisi havainnut. Sama mikä se alkuperäinen syy oli miksi sinne edes meni - jos meni.

On myös hurjaa lukea pillimehun ja suklaan ostamisesta murhan jälkeen - mutta pitäähän murhamiestenkin jotain suupalaa saada. Voimat vähissä. Tuollaisia ostoksia osasivat ajatella ja suorittaa - muuten ei älyllistä toimintaa. On se metkaa.

niin juuri " löin sitä ohhoh " ja Atson ruumiista löytyi yli 100 pahaa vammaa+papatit perseessä ja riisuminen yms yms :cry: :?: ... Uskon ettei ruumiinavaukseen tule ihan joka viikko yhtä pahasti pahoinpidellen murskattua ruumista. Ruumiin löytänyt rakennusmies on ollut löydöstä edelleen niin järkyttynyt ettei ole kyennyt kommentoimaan tuntemuksiaan medialle tai muullekkaan ja jostain luin vielä että olisi ankarasti itkenyt sen jälkeen kun nähnyt Atson ruumiin... no ei ihme kyllä jos järkyttää tuollainen. Aivan normaali terveen ihmisen reaktio :?

QwertyKeyboard
Nikke Knakkertton
Viestit: 150
Liittynyt: To Huhti 25, 2019 4:05 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja QwertyKeyboard »

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uuti ... tem/274292

"Tää ei pilaa meiän kummankaan elämää" – Koskelan murhasta syytetyt tsemppasivat toisiaan tajuttuaan, että heidän pahoinpitelemänsä poika on kuollut
Helsingin Koskelan henkirikoksen uhriin kohdistunut kiusaaminen ja väkivalta alkoi syyttäjän oikeudessa kertoman ja poliisin maanantaina julkistaman esitutkintamateriaalin perusteella kahden tämän kauemmin tunteneen pojan toimesta.

Poliisikuulusteluissa poikakaksikko puhui suhteestaan uhriin vältellen ja kiisti kiusanneensa tai pilailleensa tämän kustannuksella.

–  Ei sen enempään ku kehenkään muuhunkaan. Et kaikkiin kohdistu sellasta kiusottelemista. Kysyttäessä mitä sillä tarkotan ni sellasta vitsailua joka kohdistu kaikkiin. Se oli sellasta tasapuolista, toinen poika sanoi.

Toinen sanoi, että kiusoittelu "lähti vähän lapasesta", mutta puolustautui sillä, että oli kuitenkin viettänyt uhrin kanssa aikaa.

–  Ei me siis olla sitä ikinä kiusattu tai mitään jos sitä tarkoitat.

Viime viikolla oikeudessa syyttäjä kertoi kaksikon keksineen "rankaisuleikin". Siinä uhria läpsittiin ja lyötiin, jos tämä teki jotain kaksikon mielestä kiellettyä. Kolmas uhrin murhasta syytetty ja tähän vasta syksyllä tutustunut poika sanoi ihmetelleensä ensin kaksikon suhtautumista uhriin.

–  He laittoivat viestiä että oli hauskaa kun (uhri) kaatuili ja muuta. Minusta se oli outoa. Jossain vaiheessa he yrittivät pyytää minua mukaan (- -) että tule kattomaan minkälaista tämä (uhrin) lyöminen ja muu on, ikään kuin teatteria, poika sanoi kuulustelussa.

Syyttäjän mukaan uhria pahoinpideltiin useita kertoja marraskuussa ja tekoja myös kuvattiin. Myös kolmas syytetty osallistui väkivaltaan. Hän myönsi kuulustelussa olleensa kahden muun tavoin mukana rankaisuleikissä ja lyöneensä uhria nyrkillä.

Henkirikos tapahtui perjantaina 4. joulukuuta. Syyttäjän mukaan uhri tuli Koskelan sairaala-alueelle yhden syytetyn syntymäpäivän takia. Tapaamista ennen syytetyt viestittelivät muun muassa siitä, että uhri juotetaan humalaan ja että häntä satutetaan.

–  Pääasia et (uhria) sattuu, toinen uhrin pidempiaikaisista tuttavista viestitti.

Vähemmän aikaa uhrin tunteneelta pojalta kysyttiin kuulustelussa, miksi tämä osallistui pahoinpitelemisen suunnitteluun, vaikka kertomansa mukaan koki huonoa omatuntoa aiemmasta väkivallasta.

–  Ehkä se on ollut jotenkin niin että olen yrittänyt saada jotenkin hyväksyntää (kahdelta muulta).

Syytetty sanoo tunteneensa raivoa pahoinpidellessään uhria

Uhrin pidempään tunteneet sanoivat kuulusteluissa, että kolmas syytetty kohdisti uhriin enemmän väkivaltaa kuin he. Kolmas syytetty myönsi kuulustelijalle, että tämä voi olla mahdollista.

–  Minulla on ollut koko ajan tunne että olisin jotenkin tehnyt eniten mutta me kaikki oltiin siinä ihan yksissä tuumin. (Kaksi muuta syytettyä) saivat minut mukaan tähän paskamyrskyyn. He aloittivat tämän sillä rangaistusleikillä, he olivat ensimmäisiä jotka (uhrin) kanssa juomassa olivat ja (uhria) pahoinpiteli. Mielestäni (he) ovat syypäitä siihen miksi näin tuli tapahtumaan.

Hän kertoi muistavansa muun muassa lyöneensä ja potkineensa uhria useita kertoja.

–  Tunsin raivoa, vihastusta ja myös epätoivoa. Ne lyönnit oli mielestäni sellaisia epätoivoisia lyöntejä, en osaa sinänsä enempää selittää tunteitani tilanteessa.

Hän sanoi, ettei tiedä, mikä aiheutti raivontunteen.

–  En tiedä kun en oikeastaan tunne edes (uhria). Mielestäni (kaksi muuta poikaa) ei (uhria) mitenkään vihaa. En ole huomannut mitään erikoista, (uhri) ei vaan puhu paljoa yhtään.

Syyttäjä on kertonut, että uhria pahoinpideltiin useiden tuntien ajan. Poikaa lyötiin, potkittiin, hakattiin rautatangolla ja hänen päälleen hypittiin. Esitutkintamateriaalin mukaan kaikki kolme virtsasivat uhrin päälle. Tämä osoittaa poliisin mukaan sadistisuutta. Tapahtumapaikalta on myös kuvattu video, jossa tiedottoman uhrin pakaroiden väliin laitetaan ilotulite ja se sytytetään. Räjähdyksen jälkeen kaikki kolme nauravat ja kättelevät. Esitutkintamateriaalin mukaan nöyryyttäviä tekoja on muitakin ja osa on luonteeltaan vielä käsittämättömämpiä.

STT kertoo teon vakavista ja järkyttävistä piirteistä, jotta tapahtumista on mahdollista saada todellisuutta vastaava kokonaiskuva. Poliisi korosti julkisuudessa jo esitutkinnan aikana, että Koskelan tapaus ei saa unohtua. Helsingin poliisin julkaisemassa blogissa vedottiin, että lapsia on suojeltava paremmin ja että yhteiskunnan on varmistettava, ettei vastaava koskaan toistu.

"Me selvitään tästä uskot tai et"

Kohdistettuaan väkivaltaa uhriin tuntien ajan kolmikko lähti ja jätti tämän makaamaan maahan. Kuulustelujen mukaan ennen lähtöä pojat tarkistivat uhrin olevan elossa. Uhrin pidempään tuntemalta syytetyltä kysyttiin, miksi uhri jätettiin paikalle.

–  Koska olimme (- -) niin paniikissa ja toivoimme, että se vaan nousisi ylös, hän sanoi.

Toinen uhrin pidempään tunteneista palasi hetken päästä vielä uhrin luo. Tämän jälkeen hän lähetti toiselle myöskin uhrin pidempään tunteneelle ääniviestin, jossa hän sanoo uhrin kuolleen tai tulevan kuolemaan.

–  Mä olin aika shokissa sillon ja erittäin humalassa. (- -) en ollu ihan varma, et mitä pitäis tehdä. Mut ymmärsin varmaan, et se tulee kuolemaan sinne. (- -) Juoksin sit vaa pois sieltä ja mietin kyllä, et pitäiskö soittaa jollekki, mut en mä sit soittanu.

Lauantaina, tekoa seuraavana päivänä uhrin pidempään tuntenut kaksikko kävi uhrin luona, mutta he eivät edelleenkään ilmoittaneet tapahtuneesta. Sen sijaan he siivosivat paikalta kaljatölkkejä. Illalla he viestittelivät toisilleen.

–  Jep, me selvitään tästä uskot tai et. Tää ei pilaa meiän kummankaan elämää.

–  Mut jos ollaa jäämäs ki nii pakko sanoo et (kolmas syytetty) teki vitusti enemmä ku kumpikaa meistä.

Pojat kirjoittelivat toisilleen, että kolmannen syytetyn on oikeudenmukaista saada ankarampi tuomio kuin heidän. Ajoittain he myös miettivät omaa toimintaansa.

–  Miks tehtii näi. Mikä vittu meit vaivaa.

–  Ei tää mullekkaa oo helppoo, mun tunteet on vaan särkyny tän asian kaa mul on musta aukko rinnan kohalla joka vaa tuottaa ahdistusta. Tää on niin vitun paskaa ja haluisin peruuttaa kaiken mitä tehtii.

Syytetyn äiti soitti hätäkeskukseen

Uhrin löysi maanantaina aamuseitsemän aikaan paikalle töihin tullut rakennustyöntekijä. Hän huomasi maassa makaavan osittain riisutun pojan ja soitti hätäkeskukseen.

Maanantaiaamuna hätäkeskus oli saanut puhelun myös toisen, uhrin pidempään tunteneen syytetyn äidiltä. Noin kello kymmenen aikaan poliisi soitti äidille takaisin. Äiti sanoi hänen poikansa kertoneen kaveriinsa perjantaina Koskelan sairaala-alueella kohdistuneesta pahoinpitelystä. Kertomuksen mukaan pahoinpitelijä oli kolmas syytetty.

Uhrin pidempään tunteneet pojat olivat ensin tutkinnassa todistajan asemassa, mutta hyvin pian heitäkin alettiin pitää epäiltyinä tekijöinä.

Poliisi kommentoi esitutkintamateriaalissa kaksikon kertomuksia siitä, että he olisivat yrittäneet saada kolmannen syytetyn lopettamaan. Poliisin mukaan tosiasiallisia yrityksiä lopettaa väkivaltaa ei ollut. Poliisi katsoo, että kolmikko osallistui väkivallantekoon yhdessä.

Kaikki tekoaikaan 16-vuotiaat syytetyt kiistävät murhasyytteen, mutta myöntävät väkivallan vähäisempinä tekoina. Oikeudenkäynnin on määrä jatkua ensi viikolla.
Syyttäjä on kertonut, että uhria pahoinpideltiin useiden tuntien ajan. Poikaa lyötiin, potkittiin, hakattiin rautatangolla ja hänen päälleen hypittiin. Esitutkintamateriaalin mukaan kaikki kolme virtsasivat uhrin päälle. Tämä osoittaa poliisin mukaan sadistisuutta. Tapahtumapaikalta on myös kuvattu video, jossa tiedottoman uhrin pakaroiden väliin laitetaan ilotulite ja se sytytetään. Räjähdyksen jälkeen kaikki kolme nauravat ja kättelevät. Esitutkintamateriaalin mukaan nöyryyttäviä tekoja on muitakin ja osa on luonteeltaan vielä käsittämättömämpiä.


Mitähän vielä käsittömättömämpää on tehty kuin noi jo julkisuudessa tehdyt jutut ilmeisesti noi pojat ovat tehneet viedä pahempia ja sadistesempia juttuja uhrilleen kuin tähän asti kerrottu?

URSA
Watson itse
Viestit: 5824
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja URSA »

Valehtelu siis jatkuu. "Ei me kiusattu uhria" ja tuosta syystä poliisi siis kyseli havaintoja aiemmasta kiusaamisesta. Ihmetyttää tosiaan eikö kaikista pahimpia yksityiskohtia murhaillasta edes kerrota julkisuuteen ja mitä ne voisivat olla. Luultavasti jotain seksuaalista nöyryyttämistä.

rahima
Frank Drebin
Viestit: 386
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja rahima »

Näillä pojilla, tekijöillä, on empatiakyky puuttunut. Sitten ei kuuleman löydy teolle motiivia. Se motiivi on sadistinen nautinto, mitä saa toisen ihmisen rääkkäämisestä.Pojat nyt esittävät nöyrää ja katuvaa, jotta pääsisivät helpommalla eli pienemmällä tuomiolla.Näitten tyyppien persoona ei ole muuttunut parissa kuukaudessa miksikään eikä luultavasti muutu pitemmässäkään ajassa. Missähän näitä tyyppejä säilytetään? Siitä en ole nähnyt mainintaa. Jossain vaiheessa nimen vaihto edessä ja paikkakunnan vaihto. Tunnen kyllä murhamiehiä, jotka jotenkin kehuvat teoillaan ja syyttävät muita, jos ihmiset heitä välttelevät. Nyt jää nähtäväksi, millainen tulevaisuus on,kun on jo nuorena tällä tavalla elämänsä pilannut.

ParisGirl
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Ke Kesä 06, 2018 7:36 pm
Paikkakunta: Pohojammaa

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja ParisGirl »

Vai että tämä ei saa pilata kummankaan elämää. Just :evil:
No, Atson ja hänen perheensä elämä on kyllä pilalla. SItä elämää ei enää ole kun nämä kusipäät on sen uhrilta riistäneet.
Ja vielä tuokin, että papattien räjäytysten jälkeen on yhdessä naurettu ja paiskottu kättä päälle !!!!! Ei v...u mitä paskaa !!!!!!

Avatar
Rasvamaha
Alibin satunnaislukija
Viestit: 55
Liittynyt: Ti Loka 13, 2020 2:05 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Rasvamaha »

Koskelan murhaepäilty oksenteli ja pidätteli tietoaan julmuuksista – murtui sitten itkuiseen kertomukseen äidille, joka soitti hätänumeroon

Äiti epäili, että pahoinvointinen poika oli saanut koronavirustartunnan.

Koskelan murhasta epäilty 16-vuotias lapsuudenystävä puhkesi läheistensä mukaan itkuun, kun kertoi tapahtumista.
Poika piti sairaala-alueen väkivaltaisuudet kolmen päivän ajan omana tietonaan.
Äidin mukaan lapsi alkoi käyttäytyä erikoisesti perjantain 4. joulukuuta tapahtumien jälkeen.
Millaisilla edellytyksillä 16-vuotiaat voidaan tuomita tai jättää tuomitsematta murhasta? IL-TV:n rikosstudio avasi järkyttävän henkirikosoikeudenkäynnin lähtökohtia.
Toinen Koskelan väitetyn henkirikoksen uhrin lapsuudenystävistä vaikeni useamman päivän ajan sairaala-alueen tapahtumista 4. joulukuuta, mutta tunnusti lopulta osallisuutensa äidilleen ja tyttöystävälleen.

Kyse oli samasta pojasta, joka kertoi vanhimman epäillyn tehneen suurimman osan väkivallasta. Poika myönsi itse kuulustelussa ”tehneensä tyhmästi” ja lyöneensä 16-vuotiasta poikaa pari kertaa.

Äidin ja tyttöystävän lausuntojen perusteella poika tiesi, että oli ollut mukana peruuttamattomassa väkivallanteossa. Epäilty oli alkoholintäyteisen illan päätteeksi pahoinvointinen ja oksenteli. Äiti epäili aluksi koronavirustartuntaa.

– Hän oli voinut tosi huonosti viikonlopun, oksennellut ja ollut muutenkin vähän erikoinen. Vietiin koronatesteihin eilen ja tänään tuli tulos, joka oli negatiivinen, äiti kertoi neljäntenä päivänä teon jälkeen.

– Tänään kertoi sitten aamulla, että hänellä on jotain hirveää kerrottavaa.

Läheisten tuska
Pojan tyttöystävä kertoi samasta keskustelusta. Tytön mukaan erityisesti toinen lapsuudenystävistä oli etukäteen vaikuttanut huonomaineiselta. Tyttöystävä soitti perjantaiyönä kumppanilleen ja ymmärsi, että tämä oli pahoinvointinen. Tiedossa oli, että kolmikko oli juhlimassa syntymäpäiviä. Lauantaina poika ilmoitti olevansa kipeä.

Sunnuntain puhelussa epäilty halusi tunnustaa tyttöystävälleen.

– Noin kello neljän aikaan soitin ja [epäilty] sanoi, että mun pitää kertoo sulle jotain, kun tuut tänne. Minä sanoin, että kerro vaan nyt ja hän vastasi, ettei uskalla.

– Hän sitten kertoi, että [vanhin epäilty] oli hakannut uhrin kuoliaaksi. Sanoin, että sun pitää kertoo heti sun vanhemmille.

Tytön mukaan poika pelkäsi reaktiota ja tiesi tehneensä väärin. Maanantaina tyttö meni poikaystävänsä perheen luokse.

– Tässä vaiheessa [epäilty] alkoi sitten itkien kertomaan myös omaa osuuttaan tapahtumiin. Hän alkoi itkemään ja kertoi lyöneensä uhria pari kertaa, tyttöystävä jatkoi.

Poliisi oli jo tulossa noutamaan poikaa kotoaan.

”Kikattivat siinä vieressä”
Poliisi kuulusteli myös epäiltyjen ja uhrin tuttavanuoria. Yksi heidät tunteneista kertoi, että epäillyt olivat ”koviksia” ja että heidän yhteisessä ajanvietossaan tuntui olevan jotain mätää. Poika näki osapuolet Pohjolankadulla pankkiautomaatilla.

– Näin, että [uhri] nosti rahaa ja [lapsuudenystävä] ja se toinen poika kikatti siinä vieressä. En oo ihan varma, mut se näytti musta siltä, että [uhri] olis antanut rahaa toiselle pojista.

Uhri vaikutti tilanteessa pojan mukaan kiusaantuneelta.

Itkemään puhjennut lapsuudenystävä on kuulusteluissa kertonut, että vanhin tekijöistä kohdisti uhriin pahinta väkivaltaa. Puolustuksensa mukaan hän pelkäsi vanhinta 16-vuotiasta tilanteen kärjistyessä. Samaan aikaan poliisi hankki esitutkinta-aineistoon epäillyn omia viestejä uhrista. Niiden sävy oli julmempi kuin pojan jälkikäteinen käsitys teosta.

Kaksi lapsuudenystävää keskustelivat viestisovelluksessa vielä sen jälkeen, kun tunnustus oli tapahtunut.

– Kerroin sen nyt ja äiti soittaa 112, toinen sanoi.

– Oon niin paskana, mun mutsi vaan alko itkee niin paljon.

– Ymmärrän, vittu tää on paskaa, toinen poika vastasi.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e8ef ... 9a4e606f75

Tänään klo 13:03


"Epäilty oli alkoholintäyteisen illan päätteeksi pahoinvointinen ja oksenteli. Äiti epäili aluksi koronavirustartuntaa."

Mitä vittua, onko tuo tappajan äitikin yhtä pihalla kuin poikansa ?

Miten ei erota kännistä kersaa koronaoireisesta

VastarannanKiiski
Jack Bauer
Viestit: 989
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Kyllähän nämä semmoisia saatanoita ovat kaikki kolme.. "käy mielenterveyden päälle" ja uhrin ruumis oli "traumatisoiva näky" vai mitä nämä pellet selittivät..
Missään kohtaan he eivät etene pohdinnoissaan Atson tarumatisoitumiseen ja hänen mielenterveytensä kestämiseen tuossa rääkissä.. alkeellinenkin empatia loistaa poissaolollaan. Ainoa järkevä ja moraalinen teko heiltä olisi tappaa itsensä. Ikävästi sanottu, mutta näin ajattelen.

Normaalimpana pitäisin äkkinäistä tulistumista, turpaan leipomista ja väkivallan lopettamista, kun veri roiskuu ja uhri itkee. Näitähän heikolla impulssikontrollilla varustetuille tai päihtyneille näyttää tapahtuvan. Sairaan tästä tapauksesta tekee nimenomaan tuo sadistisuus ja pitkäkestoisuus ja silminnähtävä tilanteesta nauttiminen. Pojat voisivat nyt ihan avoimesti kertoa uhrin sukuelinten tallomisesta, papattien asettelusta persevakoon ja hänen päälleen kusemisesta ja omista hekumallisista tuntemuksisstaan, kun näissä puuhissa yhteistuumin häärivät.

Rasvamahalta kyllä loistava kommentti.. Kyllä mutsikin on pihalla jos yökausia ulkona luuhaavan jälkikasvunsa kohdalla ei tule mieleen, että oksentelun taustalla voisi olla perinteinen kankkunen tai laatta lentää laskuhumalassa.

URSA
Watson itse
Viestit: 5824
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja URSA »

Murhaaja oksenteli koko viikonlopun. Sitä se paniikki vankilaan menosta aiheuttaa.

Olisipa testaaja tiennyt kenen nenänieluun tunkee tikkua. Olisi saattanut näytetikku vaihtua pitkään poranterään.

Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3273
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Onko showpainissa WWE tai WWF tatamia kustuttu 'hotbox' nimikkeellä, mennävuosina jengi oli niin saataanan koviksia kun matkivat WWE tyyppejä ja hokivat kokoajan WWE:tä.
Tulivat sitten väärällä tavalla alas ja jalka poikki. :mrgreen: :mrgreen:

Tarhatyttö
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Tammi 30, 2021 7:46 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Tarhatyttö »

URSA kirjoitti:
Ma Helmi 22, 2021 7:13 pm
Murhaaja oksenteli koko viikonlopun. Sitä se paniikki vankilaan menosta aiheuttaa.

Olisipa testaaja tiennyt kenen nenänieluun tunkee tikkua. Olisi saattanut näytetikku vaihtua pitkään poranterään.
Joo, onkohan Heikkiä pelottanut et kuinka paljon se koronatestin ottaminen sattuu pikku-Heikin nenään?

mobiililaiteukkeli
Neuvoja-Jack
Viestit: 562
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2015 3:05 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja mobiililaiteukkeli »

VastarannanKiiski kirjoitti:
Ma Helmi 22, 2021 7:09 pm
Kyllähän nämä semmoisia saatanoita ovat kaikki kolme.. "käy mielenterveyden päälle" ja uhrin ruumis oli "traumatisoiva näky" vai mitä nämä pellet selittivät... -- Ainoa järkevä ja moraalinen teko heiltä olisi tappaa itsensä. Ikävästi sanottu, mutta näin ajattelen.
Kyllä, köyden kautta saisivat lähteä kaikki kolme. Tästä jutusta näyttää tulevan koko ajan vain sairaampi ja sairaampi - jos tuollaisen jälkeen oikeasti katuu, ei pysty elämään itsensä kanssa.

Suhtaudun nuorten itsemurhiin suurella surulla ja huolella ja joka kerta, kun sellaisesta lukee tai kuulee, niin kyllä sydämessä läikähtää. Näiden paholaisten kohdalla en tuntisi kyllä minkäänlaista surua.

Kehtaavat vielä vinkua omien tekojensa tuloksen olleen traumatisoiva näky. Voi vittu oikeasti, miten edes kehtaavat.
Oon ihan tavallinen suomalainen mies. Mä käytän harmaita housuja ja tykkään katsella kun kala syö ja syntyy renkaita.

JohanPomppas
Agentti Scully
Viestit: 653
Liittynyt: Su Loka 20, 2019 12:44 am

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja JohanPomppas »

Uutisoinnissa vihjailtu pakaroiden väliin tungettuja papattejakin käsittämättömämmistä teoista uhria kohtaan. Lienee sitten niitä genitaalien tallomisia yms. nämä, vai lieneekö jotain muuta vielä... Miten onkin näillä nulikoilla mielikuvitusta edes riittänyt millä kaikilla tavoilla voi toista ihmistä runnella. Onkohan synttäribileiden "etukäteisvalmisteluissa" pohdittu mitä kaikkia välineitä otetaan mukaan, ja mitä kaikkea niillä tehdään sen lisäksi, että suunniteltu pakolla juottaa Atsolle pullollinen raakaa viinaa ja sitten aloittaa hakkaaminen? Eihän nuo papatitkaan sattumalta heillä siellä olleet, vaan toivat ne varta vasten paikalle ja käyttötarkoitus niille oli jo varmasti etukäteen suunniteltu.

Jotenkin toivon, että tämä tekojen kuvaus kerrottaisiin julkisuuteen ihan kaikkinensa. Uhrin kunniaa tai mainetta yms. ei salailulla tarvi suojella, koska hänen maineeseensa ja kunniaansa nuo teot ei mitenkään kuulu, eikä häntä voi millään tavalla mustamaalata. Hän oli täysin syytön ja viaton kaikkeen...

Kaikkien tekojen julki tuomista sellaisenaan (kuka teki, mitä teki, missä vaiheessa teki, kuka sanoi ja mitä sanoi, milloin sanoi jne.) toivon siksi, että ihan JOKAINEN ihminen, joka näihin hulluihin tulevaisuudessa törmää, tietää minkä kanssa on tekemisissä. Nuo kävelee muutaman vuoden päästä vapaana ja jotenkin arvelen, ettei Heikki tule saamaan kakkua senkään vertaa kuin Veeti ja Alexis, vaikka ihan yhtälailla on osallisena ollut. Ei mene kauaa kun se on vapaana. Ei mene kauaa kun kaikki on vapaana. Mitään katumusta ja tunnontuskia nuo ei ole osoittaneet. Sanamuodot mitä käyttävät puhuessaan mukamas pahoillaan olostaan ja katumuksesta on jotenkin sen oloisia, että poikia on opetettu - tai on itse jostain etsitty vuorosanat mitä käyttää. Ainut mikä huolettaa ja harmittaa on, että joutuu vähäksi aikaa linnaan. Ne seuraukset mitä tästä teosta tuli itselle. Ei uhrin kokema pelko, paniikki ja tuska. Ei uhrin kuolema. Ei uhrin omaisten kokema tuska ja suru... Voi Atso -parkaa... Kauhealta tuntuu lukea näitä uutisia, että hän on vielä liikkunut siitä paikasta, mihin nuo syöpäläiset hänet runneltuna jättivät. Poika -ressukka.

Jos asioita salaillaan, se mahdollistaa uudet uhrit näille. Joku kiltti ja herkkä ihminen näiden itkuvirsiin ("en minä kun ne muut!" Mua pelotti!") kuitenkin haksahtaa ja on alttiina uudeksi uhriksi.

(Jatkoa) Mua jotenkin nappaa tuo uutisoinnissa käytetty nimitys "toiseksi nuorin" Heikistä. Miksi ei toiseksi vanhin? Sitähän se oli... Eikös sekä Alexis ja Heikki ole syntyneet molemmat tammikuussa? Atso ja Veeti oli periaatteessa vuoden nuorempia näistä, koska Atso syntynyt marraskuun alussa ja Veetin syntymäpäivähän jo kaikkien tiedossa onkin. Tuntuu, että joillain muillakin, kun vain Heikin vanhemmilla ja Heikillä itsellään, on kova tarve tehdä hänestä jotain viatonta sivustaseuraajaa ja "toiseksi nuorinta". Kaikki sanamuodot mitä tän kaltaisista teoista ja tekijöistä käytetään, on omalta osaltaan yleisön ja kenties näiden tekijöiden kohtalosta päättävien mielten muokkausta. Miksi juuri tätä yhtä pitää valkopestä - vaikka totuuden nimissä on sanottava, että aika hellää lässytystä poikien "katumuksesta" ja "traumatisoitumisesta" on kyllä kaikkien osalta ollut. Poliisien ulostuloja asian tiimoilta arvostan. Sieltä aika suorasanaisesti tehty selväksi, että heidän käsityksen mukaan pelkkää valhetta ja oman osallisuuden vähättelyä nuo kaikki puheet, mitä näiden pikkumulkkujen paskalävistä on ulostautunut meidän kaikkien ihmeteltäväksi.

mobiililaiteukkeli
Neuvoja-Jack
Viestit: 562
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2015 3:05 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja mobiililaiteukkeli »

Kuinkahan tarkasti uhrin omaiset käytetystä väkivallasta tietävät? Kerrotaanko tämmöisissä jutuissa kaikki yksityiskohdat automaattisesti, vai pitääkö itse kysyä? Eli tavallaan onko mahdollista suojella itseään halutessaan yksityiskohdilta.
Oon ihan tavallinen suomalainen mies. Mä käytän harmaita housuja ja tykkään katsella kun kala syö ja syntyy renkaita.

Murhablues
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: To Joulu 10, 2020 1:37 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja Murhablues »

Luulen että syytteessä mainittiin kaikki mutta tämä herättää kysymyksiä: "Vastaajat ovat myös kohdistaneet X:ään muuta, tuntemattomaksi jäänyttä väkivaltaa."

En muista oliko A:n tämä lause mainittu lehdistössä: "mä tapan kohta jonkun, mä tapan Atson".

VastarannanKiiski
Jack Bauer
Viestit: 989
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Helsinki, Koskela: 16-vuotias poika murhattu

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

Eikä ne housut uhrilta ole vahingossa pudonneet, vaikka tekijät näin kertovat. Oletan, että papatteja on suunniteltu jo etukäteen tungettavaksi uhrin persvakoon.. omaa spekua: ehkäpä papatteja on työnnetty uhrin virtsaputkeenkin ja ties minne. Kuten JohanPomppaskin kirjoitti, uutisointi antaa viitteitä, että kertottua paljon pahempaakin on tehty.

En puhelimella saa linkkiä laitettua, mutta n klo 18.30 on is tai il-sivulle tullut juttu jätkien viestittelystä. Kyllä he kaikki ovat hekumoineet kovasti tulevasta väkivaltasessiosta. Onneksi nuo viestit estävät näitä kahta valkopesemästä itseään.

Yksityiskohdat tästä brutaalista kidutusmurhasta olisi tosiaan hyvä uutisoida. Atsoa ne eivät häipäise, vaan osoittavat tekijöiden julmuuden. Kuten aiemmin kirjoitin, koulukiusaaminen muistuttaa dynamiikaltaan muutakin lähisuhdeväkivaltaa ja tämä olisi viimein hyvä ymmärtää, kun sitä yritetään selvitellä. Toisekseen molemmat raaistuvat jatkuessaan, joten asiaan pitää puuttua ajoissa ja ymmärtäen, ettei kiusaaja ja kiusattu ole tasaveroisessa asemassa, joten ne vitun kivakoulu-palaverit ovat vain kiusaajien yllyttämistä.

Mutta tietääkö kukaan Heikin vanhempia? Onko hänen isänsä virassa kyberturvallisuuskeskuksessa? Tämä siis ihan spekua, mutta joku merkittävä asema selittäisi pojan valkopesun ja mahdollisuuden hyvään juristiin sitä tekemään.
Viimeksi muokannut VastarannanKiiski, Ma Helmi 22, 2021 8:38 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Vastaa Viestiin