Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
SSWiking
Scooby-Doo
Viestit: 23
Liittynyt: Pe Elo 03, 2018 2:08 pm

Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja SSWiking »

Syyttäjä: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Tänään klo 13:17

Räjähdemiehen hallusta löytyi runsaasti alan muistiinpanoja.
Helsingin käräjäoikeus käsittelee Suutarilan pommilöydöksiä.
Syyttäjän mukaan räjähteitä haalinut mies valmisteli yleisvaarallista pommia.
Miestä syytetään myös törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Syyttäjä vaatii helsinkiläismiehelle ehdollista vankeusrangaistusta muun muassa yleisvaarallisen rikoksen valmistelusta, törkeästä ampuma-aserikoksesta ja räjähderikoksesta. Mies asui tekoaikaan 2015–2016 Suutarilassa.

Käräjäoikeus on käsitellyt juttua tiistaina. Oikeudenkäyntiä siirrettiin useaan otteeseen, kun asia ei esimerkiksi pakkokeinojen takia ollut kiireellinen. Mies joutui ainoastaan kiinniotetuksi marraskuussa 2016, kun poliisi tutki tapausta.

Syyttäjän mukaan mies valmisteli yleisvaarallista räjäytystä. Hänellä oli runsaasti räjähteitä, putkipommeja ja vaarallisia aineita asunnossaan ja sen autotallissa. Syytetyllä oli hallussaan muun muassa reilut 11 kilogrammaa ammoniumnitraattia. Kyse on samasta aineesta, joka aiheutti Beirutin valtaisan räjähdyksen viime elokuussa. Ammoniumnitraatti ei ole itsessään räjähdysaine, mutta joidenkin aineiden kanssa yhdistyessään se voi muodostaa sellaisen.

Haastehakemuksessa väitetään, että miehellä oli hallussaan lähes 30 erilaista metallista putkipommiaihiota. Mies oli varustautunut myös erilaisilla ajastimilla ja laukaisujärjestelmillä. Syyttäjän mukaan mies hankki opetusmateriaalia ja etsi tietoa räjähteistä. Miehellä oli syyttäjän mielestä tarvittava osaaminen räjähteiden valmistamiseen ja räjäyttämiseen.

Muutti pistoolin sarjatuliaseeksi?

Syyttäjän mukaan mies oli itse ommellut valepoliisiasun, jonka tarkoituksena oli auttaa räjäytyksen toteuttamisessa. Asu jäljitteli poliisin virkahaalaria ja -liiviä.

Miestä syytetään myös törkeästä ampuma-aserikoksesta. Haastehakemuksen mukaan hän hankki aseiden osia ja valmisti niistä rynnäkkökivääreitä. Aseet olivat väitetysti sarjatulitoimisia. Syyttäjän mukaan mies muunsi myös luvallisen, itselataavan pistoolinsa sarjatulella käyväksi.

Syyttäjän mukaan räjäytyksen toteuttaminen olisi ollut omiaan aiheuttamaan yleistä hengen ja terveyden vaaraa ihmisille. Syyttäjä katsoo ampuma-aserikoksen törkeäksi, koska aseet olivat erityisen vaarallisia.

Mies ei ole myöntänyt keskeisimpiä syytteitä etukäteen. Riidattomia asioita ovat lähinnä kotietsinnän löydökset.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d0e2 ... e5106b7112

Mitä ihmettä? Syyttäjä vaatii tästä vain ehdollista tuomiota? Rattijuopot saavat linnaa ja massamurhan/terrori-iskun valmistelija ehdollista? Ei mahdu oikeustajuun.

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4991
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja poikani »

SSWiking kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 3:43 pm
Syyttäjä vaatii tästä vain ehdollista tuomiota?
Ehkä häntä ei tekoaikaan vielä oltu kotoutettu riittävästi. Muuta selitystä en keksi.
????? ?? ??????.

Zipe
Harjunpää
Viestit: 341
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 3:51 pm
Paikkakunta: Twin Peaks

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Zipe »

Syyttäjän mukaan mies muunsi myös luvallisen, itselataavan pistoolinsa sarjatulella käyväksi.
Ei siis voinut olla matu, koska omisti luvallisen aseen.

Kertokaa, ettei heille sentään aselupia myönnetä! Kauanko pitää olla Suomen kansalaisuus ennen kuin voi hakea aselupaa?

Avatar
Säde-Sisko
Hetty Wainthropp
Viestit: 493
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Syyttäjä: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin
Tänään klo 13:17 (muokattu klo 16:04)
Uutista muokattu klo 16:14 Natsi mainittu!

B€st
Poliisikoira Rex
Viestit: 258
Liittynyt: Ke Tammi 29, 2020 9:58 am

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja B€st »

Olisi ollut kertomansa mukaan natsi toisessa ajassa, ei nyt.
Taloa siivonnut puoliso löysi miehen salaisen asevaraston, video näyttää hurjan arsenaalin: rynnäkkökiväärejä, putkipommeja ja poliisin haalari – kiistää valmistelleensa iskua

Miehen salaisesta tilasta löytyi muun muassa aseita, räjähteitä ja poliisin asu – video näyttää valtavan kokoelman eri tarvikkeista.

JULKAISTU 2 TUNTIA SITTEN
Helsingin käräjäoikeudessa luettiin 50-vuotiaalle suomalaissaksalaiselle miehelle syyte törkeästä ampuma-aserikoksesta ja yleisvaarallisen rikoksen valmistelusta. Poliisi teki takavarikon jo elokuussa 2016, mutta oikeuteen juttu tuli vasta nyt.

Mies myönsi aseet, mutta kiisti valmistelleensa mitään iskua. Mies oli vain keräillyt erilaista tarpeistoa.

Miehellä oli ollut elokuussa 2016 henkisen puolen terveydellisiä ongelmia ja hän oli päätynyt hoitoon. Suutarilan omakotitalossa siivonnut puoliso löysi avaimen, jolla pääsi vain miehen käytössä olleeseen lukittuun tilaan talossa.

Sieltä löytyi miehen omien luvallisten aseiden lisäksi suuri määrä erilaista laitonta tavaraa. Poliisi tuli hakemaan luvallisia aseita lupaharkintaan, jolloin räjähteet huomattiin.

Putkipommeja
Huoneesta löytyi huomattava määrä räjähdemateriaalia, muun muassa yhdeksän putkipommia, useita luvattomia aseita sekä tuhansia patruunoita.

Syyttäjän mukaan miehellä oli luvallinen Glock-pistooli, johon hän oli hankkinut sarjatulivaihtimen. Mies oli myös hankkinut erilaisia aseenosia ja koonnut niistä kaksi rynnäkkökivääriä, joista toinen oli AK-47. Rynnäkkökivääreihin oli 26 lipasta.

Poliisi vei myös miehen luvalliset aseet, muun muassa. .357 Smith & Wesson -revolverin, Saiga 12 -haulikon, Sako 92-kiväärin ja GSG-5 -pienoiskiväärin.

Huoneessa oli myös erilaisia kemikaaleja, joista voi räjähteitä valmistaa sekä sytyttimiä, että laukaisukoneistoja. Miehellä oli hallussaan myös kirjallista aineistoa pommien rakentamisesta.

Poliisin räjähdeasiantuntijan mukaan aineista olisi voinut valmistaa 30 kg räjähdysainetta ja iskussa tuhoalue olisi ollut suuri.

Mies oli myös valmistanut itse poliisin asun.

Lisäksi huoneessa oli myös muun muassa pimeänäkölaite, kaasuaseita, erilaisia kuula-aseita, varsijousi ja nuolia sekä aseen osia. 50-vuotiaalla miehellä oli myös pakomatkalla käytettäviä renkaanpuhkojia. Asunnossa oli myös nyrkkirauta, tikareita, sähkölamauttimia, hirttovaijeri ja heittotähtiä.

Natsi-Saksan välineistöä
Asunnosta löytyi myös huomattava määrä kansallissosialistista materiaalia, muun muassa Natsi-Saksan aikaisia kunniamerkkejä, hihamerkkejä ja kirjallisuutta.

Poliisikuulustelussa hän kertoi kuulleensa lapsena vaariltaan tarinoita hänen tekemisiään SS-joukoissa. Miehellä oli myös SS-univormu ja koppalakki. Hän arveli, että olisi liittynyt SS-joukkoihin, jos olisi elänyt sodan aikana.

Mies kertoi, ettei kuitenkaan ole uusnatsi, eikä tunne ulkomaalaisvihaa. Suomalaisiin tai ulkomaalaisiin kansallissosialistisiin liikkeisiin hän ei ole ollut kertomansa mukaan yhteydessä.

Ei tarkoitusta tehdä iskua
Puolustuksen mukaan mies oli harrastanut metsästystä ja hänellä oli luvallisia aseita. Hän oli kuitenkin hankkinut aseen osia nettisivuilta.

Mies myönsi törkeän ampuma-aserikoksen, mutta kiisti valmistelleensa mitään räjäytystä.

– Hän on ollut ylikiinnostunut vaarallisista aineista, mutta tarkoituksena ei ollut räjäyttää isoa räjähdettä, asianajaja Mikko Helenius totesi oikeussalissa.

– Hänellä on ollut eräänlainen mania. Mitään ajatusta tai suunnitelmaa ei räjähteen tekemiseen tai räjäyttämiseen ei ole ollut.

Uutena vuotena 2015-2016 mies oli yrittänyt räjäyttää yhtä putkipommeistaan pellolla, mutta se ei räjähtänyt.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tal ... ua/8029158

Avatar
Skloddi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Laitetaan nyt vielä Ilta-Sanomienkin uutinen jatkoksi:

Syyttäjä: Helsinkiläinen mies rakensi pommeja ja valmisti poliisin virkapuvun tehdäkseen tuhotyön – hänellä oli myös sarjatuliaseita

Helsinkiläismies myönsi pitäneensä hallussaan aseita ja räjähteitä, mutta kiisti valmistelleensa rikosta. Miehen mukaan kyse oli ”keräilyvimmasta”.

Helsingin käräjäoikeudessa alkoi tiistaina käsittely jutussa, jossa keski-ikäisen helsinkiläismiehen syytetään kartuttaneen suurta ase- ja räjähdearsenaalia ja valmistelleen tuhotyötä.

Oikeudenkäynti koskee tapausta, jossa Suutarilasta sijaitsevasta asunnosta löytyi syksyllä 2016 suuri määrä aseita ja räjähteitä.

Syyttäjä vaatii miehelle ehdollista vankeusrangaistusta ja sakkoja muun muassa törkeästä ampuma-aserikoksesta, yleisvaarallisen rikoksen valmistelusta ja räjähderikoksesta.

Syyttäjän mukaan kyse oli erityisen vaarallisista ampuma-aseista. Epäillyllä on ollut hallussaan muun muassa sarjatuliaseita, räjähteitä, kaasuaseita ja kaasusumuttimia. Mies oli rakentanut näistä osan itse.

Syyttäjä: Epäilty opiskeli räjähteiden valmistamista
Syyttäjän mukaan mies olisi pitänyt räjähteitä hallussaan tehdäkseen tuhotyön. Mies oli muun muassa valmistanut ruuteja sisältäviä putkipommeja yhdeksän kappaleen verran. Miehellä on ollut hallussaan myös muun muassa ammoniumnitraattia ainakin 11,4 kilogrammaa.

– Epäilty on tehdäkseen tuhotyön pitänyt asunnossaan ja sen autotallissa pommeja, muita räjähteitä ja vaarallisia laitteita tai aineita tarkoituksenaan räjäyttää jotakin siten, että teko olisi ollut omiaan aiheuttamaan yleistä hengen tai terveyden vaaraa, syyttäjä kirjoitti.

Lisäksi syyttäjän mukaan epäilty on rikoksen tai rikoksien tekemistä varten hankkinut kirjallista opetusmateriaalia, jossa on opastettu räjähdysaineiden ja räjähteiden valmistamista sekä räjäyttämistä.

– Syytetty on opiskellut aihetta ja tehnyt aiheeseen liittyen omia muistiinpanoja siinä määrin, että hänellä on ollut tarvittava osaaminen edellä kuvattujen räjähteiden valmistamiseen ja räjäyttämiseen.

Lisäksi syyttäjän mukaan epäilty on itse valmistanut myös poliisin virkahaalaria ja -liiviä jäljittelevän asun tuhotyön toteuttamista varten.

Syytetty sanoi suunnitelleensa koeräjäytystä "turvallisessa paikassa"
Mies on myöntänyt pitäneensä hallussa aseita ja räjähteitä. Hän on kuitenkin kiistänyt valmistelleensa rikosta.

Syytetyn mukaan hän on hankkinut erilaisia aineita tarkoituksenaan valmistaa ”kokeilumielessä” jonkinlainen pommi, jonka hän olisi turvallisissa olosuhteissa kenellekään vaaraa aiheuttamatta koeräjäyttänyt.

Miehen puolustuksen mukaan eri aineiden ja esineiden hankkimisessa on ollut osittain kyse "keräilyvimmasta".

Miehen mukaan hän ei myöskään pitänyt poliisipukua hallussaan tuhotyön toteuttamista varten, vaan hankki asun ja esineet keräilytarkoituksessa. Puolustuksen mukaan syytetyllä on ollut asunnossaan myös muita asusteita, kuten natsiupseerin asu.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007722126.html

Viron polvilumpio
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Joulu 30, 2020 8:37 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Viron polvilumpio »

Ei helvata, haetaan vaan ehdollista, ja 4 vuotta tää juttuko ollut käsittelyssä. Melkeen oon sata varma et tää tyyppi on täs ajas hommannut melkein samanlaisen arsenaalin jo tilalle, ei nyt varmaan ihan noin kovaa, ja tää saa Täälä vapaanako liikkua,??? toivottavasti ei asu mun arealla
Se mitä linnas ei opi, ei tarvikkaan

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13516
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Pommi teki sen mitä pitikin. Räjähti!
Poliisi rakensi Suutarilan asemieheltä takavarikoiduista räjähteistä pommin ja räjäytti auton – räjähdemies kuulustelussa videosta: "Hurjalta näyttää"

* Poliisi testasi Suutarilan räjähdemieheltä löytyneitä aineita ja rakensi mieheltä löytyneiden ohjeiden perusteella pommin. Räjähteessä käytettiin ammoniumnitraattia ja muita aineita vajaa neljä kiloa, kun miehellä niitä oli kolme kertaa isomman pommin tekemiseen.
* Auto tuhoutui ja kauimmaiset sirpaleet taltioitiin 110 metrin päästä.

Syytetty: "Olisin voinut rakentaa"
50-vuotiaalle suomalaissaksalaiselle miehelle luettiin tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa syyte törkeästä ampuma-aserikoksesta ja yleisvaarallisen rikoksen valmistelusta. Mies myönsi aseet, mutta kiisti valmistelleensa mitään iskua.

Syyttäjä ei oikeussalissa maininnut mitään kohdetta. Miehen mukaan sellaista ei ollut.
– Olen kuitenkin ollut tietoinen siitä mitä hallussani olleilla aineilla olisi voinut rakentaa ja mitä niillä olisi voinut tehdä. Aseilla olisi voinut ampua ihmisiä ja räjähteillä olisi voinut räjäyttää rakennuksia, mutta minulla ei ole koskaan ollut tällaista tarkoitusta, mies sanoi poliisikuulustelussa.

Tietoa netistä
Ase miehellä oli ollut parikymppisestä asti. Mies kertoi kuulustelussa kiinnostuneensa räjähteistä noin vuonna 2005. Hän oli katsonut ohjeita netistä ja tilannut kirjoja.
– Minusta oli kiehtovaa tutustua alamaailmaa koskeviin aiheisiin. Tämän vuoksi hankin itselleni paljon tietoutta räjähteistä ja myrkyistä.
– Halusin tietää voiko niitä rakentaa itse ja kuinka paljon näitä pystyi saamaan itselleen.
- Osa tätä viehätystä oli se, että minulla olisi konkreettisesti mahdollisuus saada itselleni räjähteisiin ja myrkkyihin käytettävää materiaalia ja lisäksi osaisin niitä halutessani valmistaa. Pääosin minua kuitenkin kiinnostivat aseet, räjähteet ja hakkerointiin liittyvä materiaali ja tietämys.

Mies tiesi, että pystyisi rakentamaan niin halutessaan valmistaa isonkin pommin.
– Kerätessäni tietoa räjähdysaineista selvittelin myös laukaisujärjestelmien rakentamista. Olin myös tietoinen, että hallussani olevasta omaisuudesta laukaisimen olisi voinut rakentaa.

Elektroniikka viehätti
Mies kertoi, että erilainen elektroniikka viehätti häntä. Asunnosta löytyi muun muassa tutkanpaljastin, muistitikulla oleva vakoiluohjelma sekä auton avaamiseen tarkoitettuja radiotaajuuden lukijoita. Niistä pystyy avaamaan auton lukon ikään kuin auton avaimen koodin kaappaamalla.

Tietokoneelta löydettiin ohjelmistoja, joita voidaan käyttää ihmisten paikantamisessa ja salasanojen murtamisessa. Miehellä oli myös gps-paikantimia.
– Hankkimilleni tavaroille ei ole mitään varsinaista käyttötarkoitusta. Olen hankkinut ne koska olen jostain syystä kokenut haluavani tuotteet itselleni, hän sanoi poliisikuulustelussa.

Varustevyön ja kaasunaamarin hän kertoi ostaneensa heräteostoksena. Poliisivaatteet oli teetetty miehen kertoman mukaan kaverin polttareihin, mutta niissä niitä ei ollut käytetty. Tosin poliisin merkkejä hän oli ostanut netistä vasta sen jälkeen kun kaveri oli ollut vuosia naimisissa.
Koko uutinen ja video täällä: mtvuutiset.fi
06.01.2021 05:48

Testiautona räjähdekokeessa oli vanha Renault Laguna. Harmi, olisi tarvinnut sellaisesta joitain osia pitääkseni omani vielä liikenteessä. Nyt jäi tuskin mitään ehjää. No, jatkan purkamoilla kiertelyä. 1700 euron Valentino-takki yllä on tosin vaikea olla kovinkaan uskottava käytettyjen varaosien tarvitsija.
- Kuten maahanmuuttajataustainen nainen sanoi; "jos sä et tiedä mitä on LV, sä et tiedä mitään". Minäpä tiedän. L on Laguna ja V on vanha. Mä oon siis jotain, koska tiedän.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

-VV-
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: La Helmi 01, 2020 9:09 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja -VV- »

Mihinköhän syyttäjä nojaa väitteensä jostakin terroriuhasta? Hassu juttu miten muuten kaikkia aseenomistajia aina pidetään epäilyttävinä kavereina vaikka esimerkiksi liikenteessäkin kuolee varmaan sata kertaa enemmän porukkaa kuin ampuma-aseisiin vaan silti ei ajokorttia hommatessa varmistuta siitä että ollaanko hommaamassa korttia vain muuten vaan vaiko siksi että ajellaan ihmisten päälle. Vieläkin on muuten olemassa ihmisiä jotka tienaa leipänsä ampumalla!

En sanoisi että tämä kaveri olisi mitenkään vaarallinen ympäristölleen, tämän toki päättää ihan jokin muu taho kuin minä vaan veikkaisin että jos hän todella vaaraksi olisi niin olisi ollut jo. Lakia tässä on rikottu vaikka kuinka hemmetisti sitä ei mene kiistäminen.

Samanlaisia ihmisiä tuntevana kaverina osaan sanoa että "keräilyvimma" todellakin vie mennessään varsinkin jos on enemmänkin rahaa laittaa projekteihin.
"Meidän on turvattava kansamme olemassaolo ja tulevaisuus valkoisille lapsille"
🌲 "Teollinen vallankumous ja sen vaikutukset ovat olleet tuhoisia ihmiskunnalle" 🌲

Avatar
meitzi
Adrian Monk
Viestit: 2627
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Zipe kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 4:56 pm
Kauanko pitää olla Suomen kansalaisuus ennen kuin voi hakea aselupaa?
Voi hakea vaikka samana päivänä kun saa kansalaisuuden, ja luvan ihan normaalin käsittelyajan puitteissa. Enkä näe asiassa mitään ongelmaa.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Gagarin
Martin Riggs
Viestit: 629
Liittynyt: To Tammi 07, 2016 2:56 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Gagarin »

SSWiking kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 3:43 pm
...
Mitä ihmettä? Syyttäjä vaatii tästä vain ehdollista tuomiota? Rattijuopot saavat linnaa ja massamurhan/terrori-iskun valmistelija ehdollista? Ei mahdu oikeustajuun.
Syyttäjä parka oli kovin aseeton. Se, että "olisi voinut" tehdä jotakin, ei riitä kovin pitkälle. Tuollaisen roinan omistaminen ei ole terroristisen rikoksen valmistelua, ellei syyttäjä pysty näyttämään toteen, että mösjöön nimenomainen tarkoitus oli tehdä terroristinen rikos. Milläs näytät? Ei näyttöä, ei rikosta = mahtuu hyvin oikeustajuun.

Tukulti-Ninurta I
Nikke Knakkertton
Viestit: 194
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

poikani kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 3:46 pm
SSWiking kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 3:43 pm
Syyttäjä vaatii tästä vain ehdollista tuomiota?
Ehkä häntä ei tekoaikaan vielä oltu kotoutettu riittävästi. Muuta selitystä en keksi.
Köyhä on sinun mielikuvituksesi, jos et muuta keksi😆
Oli tainnu olla kotiutunut hyvinkin, kun oli ehtinut ompelemaan ja rakentelemaan jos jonninmoista tuhoasetta.
Mut nyt varmaan laski puolistondis kaikilta rajakkiöyhöttäjiltä, kun selvisi että ei tekijä ollutkaan tumma parrakas islamistimamu vaan arjalaismamu.😄
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "

Avatar
CharlesBronson
Axel Foley
Viestit: 2143
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
La Tammi 09, 2021 9:56 pm
kun selvisi että ei tekijä ollutkaan tumma parrakas islamistimamu vaan arjalaismamu.😄
Ählyhän se tais olla.
it's my car !

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4991
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja poikani »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
La Tammi 09, 2021 9:56 pm
poikani kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 3:46 pm
SSWiking kirjoitti:
Ti Tammi 05, 2021 3:43 pm
Syyttäjä vaatii tästä vain ehdollista tuomiota?
Ehkä häntä ei tekoaikaan vielä oltu kotoutettu riittävästi. Muuta selitystä en keksi.
Köyhä on sinun mielikuvituksesi, jos et muuta keksi😆
Oli tainnu olla kotiutunut hyvinkin, kun oli ehtinut ompelemaan ja rakentelemaan jos jonninmoista tuhoasetta.
Mut nyt varmaan laski puolistondis kaikilta rajakkiöyhöttäjiltä, kun selvisi että ei tekijä ollutkaan tumma parrakas islamistimamu vaan arjalaismamu.😄
En jaa mielenkiintoasi miesten siittimien asentoihin, mutta haluaisin silti tarkennuksen lauseeseen: mitä tarkoittaa rajakkiöyhöttäjä? Termi on minulle täysin tuntematon.
????? ?? ??????.

Päälykäinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 141
Liittynyt: Ke Tammi 16, 2019 3:54 pm

Re: Helsinkiläismies aikoi esiintyä poliisina ja räjäyttää tuhoisan pommin

Viesti Kirjoittaja Päälykäinen »

Harrastuksensa ja mielenkiinnon kohteensa kullakin omansa.
Eihän tuo varustautuminen nyt "hirveästi" eroa esimerkiksi televisiossakin esitetyistä maailmanlopun odottajista / preppereistä.

Veikkaan että poliisille olisi esitutkinnassa selvinnyt jonkinlainen kohde tai muu vastaava mitä kohti isku olisi ollut tarkoitus suunnata, liekkö juuri tuollaisen kohteen puuttuminen syy siihen miksi syyttäjä hakee ehdollista tuomioa.

Vastaa Viestiin