Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Bou
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Bou »

Heti aluksi sanon, että vastustan väkivaltaa ja varsinkin poliittisia päättäjiä kohtaan tehtyä väkivaltaa. Sitten on kyllä niin, että jos joku on ”had it coming”, niin se on kyllä tämä kiero korruptoitunut lestadiolainen, joka on siirrellyt omiin ja uskonveljien ja sukulaisten taskuun aika paljon liikaa veronmaksajien rajoja. Häpeä koko punaniska. Kunnia tietysti kaikille hänen toimistaan hyötyneille. Miksei valikoimassa ole oksennusemoijia? :?:

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13511
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Motiivista kyselivät. Sillä videolla siis.

Ehkäpä vastine kepulaiseen paskanjauhamiseen kyllästyminen. Mahdollisesti suora asiakaspalaute pettyneeltä kepun äänestäjältä. Vaikkapa taksilain aikaansaama kaaos. Pitää muistaa, että Juha Sipilä hommasi Anne Bernerin juuriltaan alkiolaisen kepun ehdokkaaksi. AB:tä tuskin kiinnosti paskan vertaa pohjois-pohjanmaalaisen pienviljelijän murheet maidon litrahinnasta ja turpeen tuotannon ongelmat.
- AB oli tyrkyllä myös Kokoomukseen, mutta Sipilä pisti paremmaksi lupaamalla noviisipoliitikolle ministeripaikan. Noin vaan.

Härskiä, eikö totta.

Ja mitä teki AB - joka muutes on Matti Vanhasen hyvä tuttu Perheyrittäjien liiton ajalta. Aivan käsittämättömiä irtiottoja luvaten autoveron nopeaa putoamista, seurauksena autokauppa pysähtyi tyystin joksikin aikaa. Ajoi jääräpäisesti läpi uuden taksilain ja Sipilän antaessa täyden tukensa Bernerin toimille, kaikki vastalauseet muilta kepulaisilta mitätöitiin täydellisesti.

Taksilaki romutti hyvän - joskin parannusta kaipaavan - järjestelmän ja seurauksena kepu menetti asemiaan pk-seudulla. Eikä toivottavasti saa enää ikinä yhtään edustajaa Helsinkiin eikä Uudellemaalle.

Lisäksi kepun lähteminen vihervasemmiston takuumieheksi sylettää aikas monia - kepun sydänmaita myöten.

Kuin myös Kempeleen talon lupaaminen "siirtolaisille" - tai vaimonsa oli kuulemma siinä asiassa aktiivinen - Tämä lupaus aiheutti yli 30 000 ählämin vyöryn Suomeen veronmaksajien iloksi. Seurauksena lukuisia raiskauksia, pari henkirikosta sekä miljardikulut veronmaksajille.

Että jotta kyllä motiiveja riittää. Hassua on se, että nyt huuli pyöreänä ihmetellään, että voi mahoton, miten kummassa, Juha vaan pelkkää hyvää... Palautteen antaja saa varmasti ymmärrystä, mutta ei kehenkään saisi käydä kiinni.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Papa Legba
Neuvoja-Jack
Viestit: 587
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

"Väkivalta" on osoittautunut tönäisyksi selkään. Kusipää kepulainen Sipilä pelaa vaikerruksellaan vaalipeliä.
Epätoivoista hommaa.

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4979
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

Brutaali piekseminen sattui niin näkyvällä paikalla, että Keskusta ei voinut lähteä isommin keräämään säälipisteitä. Jos tämä sydämetön verilöyly olisi tapahtunut vaikkapa hiljaisella lenkkipolulla, olisivat kiinalaisvirukset ja Yhdysvaltain tapahtumat enää muisto vain - ainakin jos se Keskustasta olisi riippunut. Nyt alueen valvontakamerat ja silminnäkijät mahdollisine videoineen päästivät pallosta ilmat ulos.
????? ?? ??????.

Salmari
Harjunpää
Viestit: 337
Liittynyt: To Marras 22, 2018 3:37 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Salmari »

Eiköhän tuhansia suomalaisia ole tullut hakatuksi Sipilän tänne kutsumien toimesta. Mitä väliä yhdellä lumihiutaleella?

Rubiskreebeli
Martin Beck
Viestit: 794
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli »

Voi hyvä luoja kyllä tuossa on selvästi hyökätty julmasti ihan koko demokratiaa ja yhteiskunnan perusrakenteita vastaan kovat piipussa. Onneksi ei tullut enempää ruumiita, mutta kuka tietää kuinka paljon sisäisesti kuolleita tuosta on aiheutunut. Ilmeisesti ainakin journalistien keskuudessa.

holmesin haamu
Perry Mason
Viestit: 3535
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

holmesin haamu kirjoitti:
Ke Tammi 13, 2021 6:32 pm
Hankkija kirjoitti:
Ke Tammi 13, 2021 6:26 pm
holmesin haamu kirjoitti:
Ke Tammi 13, 2021 6:20 pm
Savola on joko nähnyt tilanteen livenä tai jälkinauhat tapauksesta.
Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo puhuu nyrkein lyömisestä kuten Sipiläkin.
Kummallisen ristiriitaista tietoa.
Savola oli tosiaan nähnyt videot tapauksesta. Videot on kuvattu hyvin kaukaa, mutta niissä näkyy lähinnä yksi vähän kovempi tönäisy.

Videoiden perusteella näyttää kuin toinen mies käveli punaisia valoja päin. Oletettavasti Sipilä kommentoi tulijan käytöstä ja tämä johti raivokohtauksen. Suorasta poliittisesta väkivallasta ei näytä olevan kyse.

Sipilä on voinut kokea yllättävän hyökkäyksen vaarallisena ja kommentoinut näin nyrkkihyökkäyksenä.

holmesin haamu
Perry Mason
Viestit: 3535
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

occopution kirjoitti:
To Tammi 14, 2021 10:57 pm
Hyvin hiljaista on tämän Sipilän mukiloinnin suhteen ollut??? Samoinhan kävi Ohisalon tappo-uhkailijan ja vihreiden Panu Laturin pahoinpitelyn kanssa. Niissähän syyllinen löytyi omasta pesästä.
Kaikista pahimpana pidän Pekka Katajan tapausta, kun luultiin tekijöiden olevan ulkomaalaisia, niin koko hallitus, lukuun ottamatta keskustan puhemies Vehviläistä, niin oli aluksi useita päiviä täysin hiljaa tapauksesta. Vasta sen jälkeen alettiin ottamaan kantaa, kun saatiin epäilys siirrettyä äärioikeistoon.

Vihreiden Panu Laturi pahoinpideltiin Brysselissä henkihieveriin etnojengin toimesta. Samat etnojengiongelmat ovat saaneet jalansijaa Suomessa.

Ohisalon tappouhkailija olisi ollut innokas Elokapinaliikkeen kannattaja? Lisäksi Elokapinaliikkeen kohdalla unohdettiin valtamediassa uutisoida, kuinka liikkeen johtaja on antanut käskyn tappaa poliitikkoja. Siitä huolimatta esimerkiksi valtakunnansyyttäjän virasto laitettiin tutkimaan vain "poliisien rikoksia tilanteen hoidossa".

Nämä useat esimerkit osoittavat hyvin eli nykyhallitukselle ei ole ongelma oikea poliittinen ja muukaan väkivalta, vaan lähinnä vääränlaiset ideologiat.

Tämä video pari päivää sitten lähetetystä puheenjohtajatentistä kuvaa tilannetta.

Perussuomalaiset tuomitsee kaiken väkivallan ja ekstremismitoiminnan. Vihreiden Ohisalo ei halua tuomita vihreiden liikkeiden ekstremismiä.
https://youtu.be/lAVkN5UqT1A

Laajemmin tilanne koskee myös esimerkiksi ulkomaalaisten tekemää väkivaltaa., joista nuo ylemmät esimerkit kertovat.
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Pe Tammi 15, 2021 7:22 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4979
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

Eräässä HS:n uutisessa, jossa viitataan MTV:n julkaisemaan videoon, lähes kaikki kommentoijat ovat aivan pöyristyneitä SIpilän rajusta pahoinpitelystä. Täytyy tietysti muistaa, että kaikkien heistä täytyy olla rekisteröityneitä saadakseen kommenttinsa läpi, eli he ovat kaikki Hesarin aktiivilukijoita.

En linkkaa uutiseen, jotta paska ei saisi enempää mainostuloja. Eikä niihin kommentteihin voi erikseen linkata.
????? ?? ??????.

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1167
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Tracker »

MTV Uutisten haltuunsa saama videomateriaali näyttää, miten kansanedustaja Juha Sipilän päälle käytiin viime viikon torstain välikohtauksessa.

Eduskuntatalon lähistöllä tapahtui. Videolta käy ilmi, että eduskuntatalon suunnasta tuleva epäilty ylittää Arkadiankadun suojatien ja pysähtyy toisella puolella liikennevaloissa odottavan entisen pääministeri Juha Sipilän puheille. Sipilä oli tulossa palaverista.

Sananvaihdon jälkeen Sipilä itse lähtee ylittämään suojatietä ja epäilty seuraa häntä. Puolessavälissä suojatietä epäilty yllättäen työntää Sipilää yhden kerran selästä ja kansanedustaja horjahtaa tönäisyn seurauksena. Videolta ei näy, onko epäillyn käsi nyrkissä vai tekeekö hän tönäisyn kämmenellä.

Katso myös: Rikostoimittaja Pekka Lehtinen analysoi Sipilään kohdistunutta hyökkäystä – tämä tiedetään nyt:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv ... OJaF3ycv7A

Sipilä jää tönäisyn jälkeen hetkeksi paikoilleen, mutta jatkaa sitten suojatiellä matkaansa kadun yli. Epäilty lähtee jälleen seuraamaan Sipilää kadun toiselle puolelle ja käy vielä sanomassa tälle jotain. Lyömistä nyrkein tai muuta fyysistä kimppuun käymistä ei videon perusteella tässä vaiheessa ole havaittavissa.

Mainos

Lyhyen palautteenannon jälkeen Sipilä suuntaa Pikkuparlamenttiin päin ja epäilty poistuu paikalta Arkadiankadun yli ja heiluttaa vielä kädellä Sipilän suuntaan. Sipilänkin käsi heilahtaa ja hän jää seuraamaan hetkeksi, mihin epäilty jatkaa matkaansa. Koko tapahtumasarja kestää runsaat puoli minuuttia.

Sipilä kertoi tiistaina MTV Uutisille, ettei kyse ollut pelkästään kevyestä tönäisystä.

– Kyllä lyötiin ihan kunnolla. Nyrkein käytiin päälle, Sipilä kuvaili välikohtausta.

Hän ei kommentoinut sitä, aiheutuiko hänelle tapauksesta fyysisiä vammoja.

Lue myös: MTV Uutisten kysely: Yli kolmannes vastanneista kansanedustajista kokenut uhkailua tällä vaalikaudella, vaikuttanut osan työntekoon – "Lapseni on uhattu tappaa"
Ristiriitaista tietoa
Tapauksesta annetut ristiriitaiset kommentit ovat hämmentäneet, sillä eduskunnan turvallisuusjohtaja Jukka Savola kuvaili tapahtumia tiistaina hieman eri tavalla kuin Sipilä. Savolan mukaan ”henkilö tönäisi suojatiellä kansanedustajaa selkään ja antoi suullista palautetta”.

Poliisi on kirjannut asiasta rikosilmoituksen epäiltynä pahoinpitelynä.

Tutkinnanjohtaja Juhani Vuorisalo Helsingin poliisista sanoo MTV Uutisille, että rikosnimike voi tutkinnan edetessä vielä muuttua.

Mainos

– Epäiltyä ei ole saatu vielä kuulluksi, sanoo rikosylikomisario Juhani Vuorisalo sanoo MTV Uutisille.

Vuorisalo ei täsmennä, onko poliisilla jo tiedossa epäilty. Poliisi ei muutenkaan suostu asiaa tässä vaiheessa enempää kommentoimaan. Esitutkinta jatkuu ja samoin sen selvittäminen, liittyykö tapaukseen suunnitelmallisuutta ja/tai poliittista motiivia vai ei.

Lue myös: Poliisi: Juha Sipilään kohdistunutta hyökkäystä tutkitaan pahoinpitelynä

Leikkikaveri

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Leikkikaveri »

Nenä poskella, silmät mustana ja luita murtunut. Näin kuvittelin sipilän tilanteen uutisoinnin laajuuden perusteella, ja mariinin paheksunnan vuoksi.
Olikos sipilä ensimmäistä kertaa kävelyllä helsingissä, kun noin pahoitti mielensä normaalista kanssakäymisestä siel stadis?

Jos vielä uskaltautuu ihmisten ilmoille tämän traagisen väkivallanteon jälkeen, niin toivon että kohdalle osuu hirmuista sexihätää kärsivä Ahmed, joka uskontonsa vastaisesti suostuu yhtymään kalpeanaamaiseen lestaan mahtavalla taikasauvallaan.

Siinä poliittiset sun muut arkihuolet unohtuu kun on puolmetriä lakuu kankussa, suojatiellä, ihmisten kulkiessa ohi, koskei mitään normaalista poikkeavaa tapahdu, nykyään.

Late6
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Late6 »

Onneksi Sanna Marin pyysi julkisesti anteeksi Sipilän haukkumista kun itse oli oppositiossa ja Sipilä pääministerinä, näin hän välttyy yllyttäjänä pahoinpitelytuomiolta

holmesin haamu
Perry Mason
Viestit: 3535
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Late6 kirjoitti:
Pe Tammi 15, 2021 7:32 pm
Onneksi Sanna Marin pyysi julkisesti anteeksi Sipilän haukkumista kun itse oli oppositiossa ja Sipilä pääministerinä, näin hän välttyy yllyttäjänä pahoinpitelytuomiolta
Milloin pyysi anteeksi?

Late6
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Late6 »

holmesin haamu kirjoitti:
Pe Tammi 15, 2021 7:33 pm
Late6 kirjoitti:
Pe Tammi 15, 2021 7:32 pm
Onneksi Sanna Marin pyysi julkisesti anteeksi Sipilän haukkumista kun itse oli oppositiossa ja Sipilä pääministerinä, näin hän välttyy yllyttäjänä pahoinpitelytuomiolta
Milloin pyysi anteeksi?
Tiistaina 12.1.2021 Iltasanomien puheenjohtaja tentissä:

"Silloinen oppositioedustaja Marin kirjoitti Terrafame-kohun aikaan viime hallituskaudella, että Sipilä ajaa omia etujaan.
– Pyydän tätä tviittiä anteeksi. Se on ollut kovaa kieltä, Marin sanoi tentissä tiistai-iltana" (IS 12.1.2021)

holmesin haamu
Perry Mason
Viestit: 3535
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

poikani kirjoitti:
Pe Tammi 15, 2021 7:22 pm
Eräässä HS:n uutisessa, jossa viitataan MTV:n julkaisemaan videoon, lähes kaikki kommentoijat ovat aivan pöyristyneitä SIpilän rajusta pahoinpitelystä. Täytyy tietysti muistaa, että kaikkien heistä täytyy olla rekisteröityneitä saadakseen kommenttinsa läpi, eli he ovat kaikki Hesarin aktiivilukijoita.
HS muutti kommenttien julkaisupolitiikkaa. Paljon aiemmin julkaisivat suunnilleen kaikki asialliset kommentit. Myöhemmin tilanne muuttui täysin eli nykyisin ei julkaista kuin lähinnä juttujen ja HSn narratiiviin puolesta puhuvia kommentteja. Usein kaikkeen on syynä äärioikeisto, perussuomalaiset ja Trump, vaikka niillä ei olisi mitään tekemistä aiheen kanssa.

HSn kommentit eivät siis kuvaa mitenkään laajemmin kommentointia, vaan lähinnä HSn sensuurilinjaa. Tämän takia 99-100%:a kommenteista on nykyisin juttuja tukevia, kun aiemmin prosenttimäärä oli tyyliin 10-50-%.

Vastaa Viestiin