Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Ulibubba
Lauri Hanhivaara
Viestit: 127
Liittynyt: Ma Maalis 15, 2021 2:17 pm

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja Ulibubba »

Terveellä itsetunnolla varustettu henkilö olisi saattanut tönäisyn jälkeen vilkaista peiliin ja todeta: ”Ansaittua kansalaispalautetta. Olen kähminyt, valehdellut, huijannut, suhmuroinut, sumuttanut, yliviikaroinut, hyväveljeillyt, vetänyt ohi kirjanpidon jo vuosia. Täst’edes ryhdistäydyn ja alan käyttäytymään suoraselkäisesti kuin mies”. Mutta ei lesta-Jussi, hän piiloutuu tuomarin selän taakse ja kirkuu sieltä samalla osoittaen sormellaan oikeussalissa istuvaa kansalaista: ”TUO se oli! Vangitkaa tuo mies ja viekää hänet tyrmään!”

Avatar
poikani
Watson itse
Viestit: 5599
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

Juuri niin.

Mitäköhän Jan Vapaavuori olisi tehnyt samassa tilanteessa? Pudottanut tönäisijän, vetänyt jalkakäytävän reunaan ja antanut curb stompia?
????? ?? ??????.

On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9150
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kansanedustaja Juha Sipilään kohdistui väkivaltaa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kaveri on FullHD-lesta ja kuuli huhua, että väkivaltaa suojatiellä kokeneesta Juhasta on nyt teetetty hologrammi, että hän olisi päässyt puhujaksi suviseuroille, mutta ne on taaskin peruttu, mikä on aiheuttanut Juhnan kropalle vielä syvemmän shokkitilan Järjestävät ne seurat sitten verkossa ja nettiseuroille olisi riittänyt pelkkä animoitu pääkin.

Juhnan asema on kuitenkin lestaliikkeessä vieläkin huonompi kuin jumalattomien parissa, sillä siellä Juhnaa pidetään tuplapetturina - on pettänyt niin aatteen kuin ihmisetkin. Siksi eduskunnan turvallisuusvastaava epäilee hologrammin saavan melko piankin jännitepiikkejä, minkä vuoksi sitä ei olla kytketty verkkoon, vaan se saa virtansa kahdesta AA-sormiparistosta. Ukkoselta ja salamoilta ei tämä tietystikään suojele, minkä vuoksi hologrammin ulkoilutusta rajoitetaan ja sitä pidetään tällä hetkellä stanby-asennossa suojamaadoitettuna Päijännetunnelissa, eikä ole varmaa tullaanko hologrammia näkemään valtakunnanoikeudessa, missä Juhnan murhaa yrittänyt terroristi aiotaan tuomita kuolemaan.

Tuomarina toimii itse valtakunnansyyttäjä, joka on kuullut huhuja äärioikeiston uhasta, joka leijuu Juhnan hologrammin yllä. Lestoissa ei nimittäin vassarit hillu, eivät he mitään aivan pskaporukkaa sentään ole!
SIPLÄN perikunnan teettämä juhna-hologrammi kommunikoi juhnan mulkosilmien liikkeiden mukaan.jpeg
SIPLÄN perikunnan teettämä juhna-hologrammi kommunikoi juhnan mulkosilmien liikkeiden mukaan.jpeg (21.85 KiB) Katsottu 300 kertaa
Nyt hologrammille järjestetään sitten muita hommia, koska valtio upotti suurpäämiehensä hologrammiklooniin satoja miljoonia sote-uudistukseen korvamerkittyjä rahoja, koska Juhnan suuri karisma haluttiin valjastaa (taas) koko kansakunnan hyödyksi eräänlaiseksi takapiruksi. Hän jakelee sieltä kellarista silmiä pyörittelemällä käskyjä siitä, kuka laitetaan viralta ja kenelle taas hankitaan suojavirka tai muita etuisuuksia.

Suojatiellä Juhnaa jututtaneesta miehestä on taas huhun mukaan annettu jo tappokäsky Juhnan minioneille, mutta sitä ei vielä ole toimeenpantu, koska arkisetkin salamurhatavat, kuten koronarokote, on vielä häneen kokeilematta. Tuleva oikeudenkäynti on siis pelkkää teatteria, kuten varmaan moni on tiennytkin jo ilman FullHD-lestapiireistä kantautunutta huhua.

RIP jo etukäteen suojatiemiehelle, rukoilkaamme hänen puolestaan! Suojatiellä pitämänsä juttutuokion takia Pyhä Pietari tulee ainakin olemaan tälle hienolle miehelle suotuisa ja armollinen.
Jossain on pikkutyttö jonka äiti on horostrippari, iskä cracknisti, joka tunnusti tytön omakseen vasta stripparin ja oikeuden pakottaessa. Tytön pappa taas on lastennuuhkija, joka pussaa omia lastenlapsiaan suulle ja hän on myös USAN presidentti.

Vastaa Viestiin