Sivu 1/1

Poliisi etsii sinisilmäistä itsensäpaljastelijaa Vantaan Kivistössä

Lähetetty: Pe Helmi 19, 2021 2:28 pm
Kirjoittaja On Anoi Kaa
Pyydämme havaintoja itsensäpaljastelijasta Vantaan Kivistöstä
19.2.2021 10.21

UUTINEN
Itä-Uudenmaan poliisilaitos pyytää havaintoja toistaiseksi tuntemattomasta miehestä, jonka epäillään esitelleen sukupuolielimiään kolmelle eri 10-vuotiaalle lapselle Vantaan Kivistössä Kenraalinpuiston alueella keskiviikkona 17.2.2021 kello 14.40–15.00 välisenä aikana.

Epäillyn on kuvailtu olevan noin 40-vuotias, normaalivartaloinen mies, jolla on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Tapahtuma-aikaan hänellä oli päällään tumma takki, tummat tuuli- tai toppahousut, jonkinlainen tuubihuivi tai kypärämyssy sekä Salomon-merkkiset pitkävartiset kengät.

Asiaa tutkitaan lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena.

Mahdolliset asiaan liittyvät havainnot, vihjeet ja tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon 0295 430 291.
https://poliisi.fi/-/yleisolta-pyydetaa ... kivistosta
Näistä en ole hetkeen kuullutkaan, mutta en ole ikinä ymmärtänyt mikä tuossa voi antaa tyydytystä. Lapsenakin vain naurettiin joku runkkupappa ulos uimahallin suihkusta, kun pesu alkoi olla turhan kiivasliikkeistä...

Lisään vielä kuriositeettinä säähavaintoja vilauttelupäivältä, nämä on Kaisaniemestä ja siellä on tuolloin pyöritty -10 ja -15 asteen välillä ja pieni tuulenvirekin on ollut.
Kaisaniemen säähävaintoaseman havaintoja paljasteluhetkeltä - kylmää on pippeliä näytellä ollut varmaan Vantaallakin.jpg
Kaisaniemen säähävaintoaseman havaintoja paljasteluhetkeltä - kylmää on pippeliä näytellä ollut varmaan Vantaallakin.jpg (67.85 KiB) Katsottu 1361 kertaa
https://www.foreca.fi/Finland/Helsinki/havaintohistoria

Tämä vaatii jo melkoisia himoja heilua puistossa munineen, vaikka eipä se kyllä pissatessaankaan ole jäätynyt kovemmassakaan kelissä, joten kaippa sitä tarkenee heilutella, jos sille kovasti tuntuu? Tosin juuri sen takia voi olla, että homma voi eskaloitua pahemmaksi, jos ei miestä tavoiteta? Näissä on tosin pieni jekkukerroin olemassa, kun tuon ikäisiä on, vaikka pakkohan nämä on vakavasti ottaa, kun tietää mitä Suomessa on jo jäänyt kiinnikin.

Re: Poliisi etsii sinisilmäistä itsensäpaljastelijaa Vantaan Kivistössä

Lähetetty: Pe Helmi 19, 2021 2:35 pm
Kirjoittaja URSA
Ihan hyvä jos lapset ovat katsoneet tarkasti vain paljastelijan silmien väriä.

Re: Poliisi etsii sinisilmäistä itsensäpaljastelijaa Vantaan Kivistössä

Lähetetty: Pe Helmi 19, 2021 3:03 pm
Kirjoittaja On Anoi Kaa
^
Melkoisen lähellä on täytynyt olla, varmaan joku parisen metriä ja ei kyllä silmienväriä erota. Tuonkin takia tuli vähän jekkutunnetta, kun niitä on aiemminkin lapset keksineet. Sinällään turhauttavaa, kun toisaalta pakko ottaa hyvin vakavasti, jos joku metrin parin päässä vehkeitään lapsille näyttelee?

Re: Poliisi etsii sinisilmäistä itsensäpaljastelijaa Vantaan Kivistössä

Lähetetty: Pe Helmi 19, 2021 3:52 pm
Kirjoittaja occopution
Tuubihuivi kertoo jo paljon..kommunistirunkkaaja lapsia pelottelemassa.

Re: Poliisi etsii sinisilmäistä itsensäpaljastelijaa Vantaan Kivistössä

Lähetetty: Pe Helmi 19, 2021 8:55 pm
Kirjoittaja poikani
Nämä lapset ovat ilmiselvästi tulevia minfolaisia, kun ovat huomioineet kenkien merkin ja silmien värinkin.