Anneli Auer medioissa

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3102
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja CSI »

Pieni liekki kirjoitti: CSI:lle totean, että oletko koskaan vaivautunut kuuntelemaan vanhinta tytärtä Ulvilan murha-asiassa.
Kyllä. Tässä hän puhuu: "Miksi TE rikkositte sen ikkunan?"

Do you hear her like I do?

PS. Ei, ei hän teitittele huppista vaan puhuu vanhemmilleen. Ehkei siellä ollut sitten riitaa. Oli ihan vaan Jukan ja Annun romanttinen normi-ilta vaan jossa vanhemmat pisti terassinoven säpäleiksi...no ehkei ihan normi-iltakaan, kun lapsi sitä särkemistä ihmetteli. Mutta vähän paremmat bileet, jees.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9430
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Auerin uusi blogipäivitys, jos ei ole vielä palstalla kerrottu. Naakka mainittu.


http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.com/
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3102
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja CSI »

Tällä kertaa huhuillaan Arton perään. LOL.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5870
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

CSI kirjoitti:Tällä kertaa huhuillaan Arton perään. LOL.
Jäit juuri kiinni siitä, että et ole näemmä edes vaivautunut lukemaan Anneli Auerin kirjaa "Murhalesken muistelmat", missä asioita kerrotaan hyvinkin seikkaperäisesti. Minusta sinun olisi jo korkea aika perehtyä Auerin tapaukseen kunnolla, kun siitä aktiivisesti mielipiteitäsi täällä julkisella keskustelupalstalla joka tapauksessa suollat.

Ole ystävällinen ja käy lainaamassa Auerin kirja kirjastosta ja tule kirjan luettuasi tänne osoittamaan, mikä Auerin kirjassa ei pidä mielestäsi paikkaansa. Et ole sitten tainnut Naakankaan nettikirjaa saada luetuksi, vai? Entä Vaasan hovioikeuden murha-asiassa antama tuomio, oletko saanut edes sen luetuksi?
Anneli Auerin vanhin tytär poliisin kuulusteltavana: "Meil oli niin kiva perhe, ennen kuin iskä kuoli." Olen aina ollut sitä mieltä, että lapsi on puhunut totta.

Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3102
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja CSI »

Pieni liekki kirjoitti: Anneli Auerin kirjaa "Murhalesken muistelmat", missä asioita kerrotaan hyvinkin seikkaperäisesti.
Juu, Perhe-kerhon satutäti Annu kertoilee :-)

Viittasin Artolla siihen, että jossakin aiemmassa blogikirjoituksessa Annu huhuili Arskan perään. Nyt tällä kertaa syyttävä sormi osoitti Artoon. Seuraavaksi Pera, Make ja mä.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Susku London
Roger Murtaugh
Viestit: 893
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Susku London »

Anneli Auer oli päässyt tällaisessakin yhteydessä medioihin:

Äänekoskelaismies istui vankilassa murhasta 3,5 vuotta ja vapautettiin – vaatii valtiolta yli miljoonan euron korvausta, vertaa itseään Anneli Aueriin

22.05.2019 klo 12:57

Valtiokonttori on maksanut 48-vuotiaalle äänekoskelaiselle korvausta jo 520 000 euroa.
Se ei miestä tyydytä.

Hän vaatii valtiolta yhteensä 1 014 400 euron korvauksia kärsimyksistään.

Murhasta syyttömänä istunut mies toteaa, että pitkän ja yhtämittaisen vankeuden vuoksi hän menetti asuntonsa ja hänen pitkäaikainen parisuhteensa kariutui.

Äänekosken Kivetyn murhaa käsiteltiin kahteen otteeseen sekä käräjillä että hovioikeudessa.

48-vuotias mies esitti Suomen valtiolle haasteensa Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Miljoonavaatimustaan äänekoskelainen perustelee sillä, että on istunut vankilassa syyttömänä poikkeuksellisen pitkän ajan, 1 268 vuorokautta eli lähes kolme ja puoli vuotta.

Vankilomille hän ei päässyt, koska oli ollut ensin murhasta epäilty ja sitten murhasta elinkautiseen tuomittu. Elinkautisvanki voi päästä lomalle ensimmäisen kerran vasta kuusi vuotta tuomion antamisen jälkeen.

Lomien puutteessa äänekoskelainen ei voinut pitää yhteyttä läheisiinsä. Hänen pitkäaikainen parisuhteensa päättyi. Hän menetti myös asuntonsa.

Äänekoskelainen suoritti rangaistustaan ensin Vantaan vankilassa ja myöhemmin Kuopion vankilassa. Kyseiset vankilat sijaitsivat maantieteellisesti kaukana hänen läheisistään.

Tuplasti Aueria pidempään

Kärsimystä lisäsi äänekoskelaisen mukaan myös rikoksen ja tuomion synnyttämä julkisuus. Ampuma-aseella tehty murha kiinnosti paikallislehtien ohella myös valtakunnallista mediaa ja Yleä.

Kärsimyskorvauksensa rahamäärän äänekoskelainen suhteuttaa Anneli Auerin korvausten kanssa. Auer istui ennen vapauttavaa tuomitaan vankilassa 611 vuorokautta ja sai kärsimyskorvausta 488 880 euroa.

Äänekoskelainen toteaa, että on hän istui vankeudessa yli kaksi kertaa niin pitkän ajan kuin Auer.

Aluehallintovirasto tyrmää

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto edustaa oikeudenkäynnissä Suomen valtiota.

Kirjallisessa vastauksessaan aluehallintovirasto kiistää äänekoskelaismiehen vaatimukset ja vaatii käräjäoikeutta hylkäämään hakemuksen perusteettomana.

Aluehallintoviraston mukaan valtiokonttori on kantajalle jo suorittanut kärsimyskorvausta 410 euroa vankilavuorokautta kohden eli yhteensä 520 000 euroa. Valtiokonttori otti korottavana huomioon sen, että hakija oli elinkautisvanki eikä päässyt vankilomille.

Valtiokonttorin jo maksama korvaus on yli kolmekertaisesti yli oikeuskäytännössä vakiintuneen tason.

Valtiokonttori huomauttaa vastauksessaan, että valtion tulee noudattaa korvausten määrien osalta yhdenvertaista käytäntöä ja kriteereitä, ”vaikka kukin tapaus arvioidaan erikseen yksittäistapauksen olosuhteiden perusteella”.

”Tavanomaista haittaa”

Aluehallintoviraston mukaan kantajan esille tuoma eristys siviilielämästä ja siitä mahdollisesti aiheutuneet muutokset ihmissuhteissa ja yhteydenpidossa läheisiin sekä asunnon menetys ovat ”vangitsemiseen pakkokeinona liittyvää tavanomaista haittaa ja kärsimystä”.

Aluehallintoviraston mukaan kantajan tapauksen uutisointi ei ollut henkilöön yhdistettävää. Julkisuus on kohdistunut itse tekoon, syyteasian käsittelyyn sekä tuomioon, ei kantajan henkilöön.

Kantajaa on mainittu harvoin edes nimeltä.

Aluehallintovirasto toteaa, ettei uutisointi ole myöskään vaikuttanut kantajan ammatilliseen asemaan tai maineeseen.

– Tässä tapauksessa ei ole kyse samanlaisesta nimenomaan vapaudenmenetyksestä johtuvasta ja sitä koskevasta julkisuudesta kuin Auerin 800 euron päiväkorvauksella korvatussa kärsimyksessä, toteaa aluehallintoviraston lakimies.

Pistoolilla selkään

Kärsimyskorvausoikeudenkäynti alkoi Jyväskylässä keskiviikkona. Äänekoskelaisen korvausvaatimus perustuu Vaasan hovioikeuden joulukuussa 2017 antamaan ratkaisuun.

Tuolloin Vaasan hovioikeus hyväksyi Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomion, jolla käräjäoikeus hylkäsi äänekoskelaisen murhasyytteen.

Syytteen kaaduttua hän oli vapaa mies.

Äänekoskelainen ehti kuitenkin viettää telkien takana ensin epäiltynä, sitten syytettynä, sitten tuomittuna ja jälleen tutkintavankina yhteensä edellä mainitut 1 268 vuorokautta.

Henkirikos, josta hänet erheellisesti tuomittiin, sattui Äänekosken Kivetyllä tammikuussa 2013. Miestä ammuttiin pistoolilla selkään.

Teko liittyi mahdollisesti huumevelkoihin.

Poliisi töpeksi

Äänekoskelainen tuomittiin teosta sekä käräjillä että hovissa. Korkein oikeus kuitenkin palautti asian käsittelyn käräjäoikeuteen, koska poliisin rikosylikonstaapeli oli virheellisesti kuulustellut äänekoskelaista ilman oikeusavustajaa.

Äänekoskelainen oli ylikonstaapelin mukaan tunnustanut hänelle teon, jonka myöhemmin järjestelmällisesti kiisti.

Puolustuksen väitteen mukaan poliisi/syyttäjä olivat niin ikään pimittäneet puolustukselta osan esitutkintamateriaalista. Puolustusasianajaja sai käyttöönsä kaiken haluamansa materiaalin vasta oikeuskäsittelyn aikana.


Iltalehti palaa korvausoikeudenkäyntiin viimeistään tuomion tullen.

PETRI ELONHEIMO
[email protected]

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6dc0 ... 3f73079c88

****
Kuinka yleistä on poliisissa toimia lainvastaisesti, ja siten aikaansaada oikeusmurhia? Kuinka yleistä on poliisissa valehdella oikeudessa todistajana, ja aikaansaada oikeusmurhia? Onko kyseessä poliisin töpeksintä, vaiko poliisin työkulttuuriin juurtunut tapa viisveisata oman toimintansa laillisuudesta? Onko KRP:N entisen päällikön Rauno Rannan varoitus poliisiorganisaation sisältä puhkeavasta mätäpaiseesta toteutumassa para-aikaa? Jatkuvalla syötöllä julkisuuteen tulee uutisia poliisin tuottamuksellisista virkarikoksista, eikä loppua näytä tulevan.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa Naakan kirja Ulvilan surmasta! (Salasana on ulvila) https://drive.google.com/file/d/1VxnVEZ ... 3n6mH/view
BLOGI:
http://anneliauer.com
LIITY seuraajakseni:
http://twitter.com/SuskuLondon

kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

Lähtökohtaisesti yhdyn Suskun kysymyksiin, jotka selkeästi oikeuskysymyksinä liittyvät Auerin tapaukseen. Molemmat ovat saaneet liian pienet kärsimyskorvaukset.

Kommentoin nyt kuitenkin vain yhteen lainaukseen tässä jutussa, joka kiinnitti huomioni:
Aluehallintoviraston mukaan kantajan esille tuoma eristys siviilielämästä ja siitä mahdollisesti aiheutuneet muutokset ihmissuhteissa ja yhteydenpidossa läheisiin sekä asunnon menetys ovat ”vangitsemiseen pakkokeinona liittyvää tavanomaista haittaa ja kärsimystä”.
Siis täh? Jep, kyllä nämä ovat ihan normaaleja pakkokeinojen seurauksia SILLOIN KUN TUOMIO PERUSTUU SYYLLISYYTEEN. Mutta jos tuomio on ollut väärä, myös seuraukset ovat olleet vääriä, ja siten Valtio on velvollinen korvaamaan menetykset rahallisesti (kun muutakaan näissä ei ole enää tehtävissä).

Avatar
Susku London
Roger Murtaugh
Viestit: 893
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Susku London »

Tässä on esimerkki siitä miten epäreilusti ja asenteellisesti media, sekä Porin käo kohtelivat Anneli Aueria.

Veitsimurhaaja vapautuu: Surmasi naisystävänsä nuijalla ja 27 veitseniskulla - Istuu elinkautista 12 vuotta 9 kuukautta

09.03.2019 klo 8:59

Hovioikeus päätti vapauttaa naisystävänsä silmittömästi puukottaneen murhaajan tavallista aikaisemmin.

Hovioikeuden mukaan ”eräät vankeusaikaiseen käytökseen liittyvät seikat” puhuivat vapauttamista vastaan.Hovioikeuden mukaan ”eräät vankeusaikaiseen käytökseen liittyvät seikat” puhuivat vapauttamista vastaan.

Hyvä käytös ja raittiuteen sitoutuminen olivat Helsingin hovioikeuden perusteina sen päättäessä vapauttaa elinkautiseen tuomitun veitsimurhaajan.

Hovioikeus määräsi perjantaisella päätöksellään vapauttamisajankohdaksi vuoden 2020 syyskuun 1. päivän, jolloin elinkautinen vankeus on kestänyt noin 12 vuotta ja 9 kuukautta. Se on lähes kaksi vuotta vähemmän kuin elinkautisen keskimääräinen pituus, joka on nykyisin 14 vuotta ja 6 kuukautta.

Ehdonalaiseen laskemista vastaan puhui hovin mielestä paitsi rikoksen luonne myös ”eräät vankeusaikaiseen käytökseen liittyvät seikat”, joita ei päätöksen julkisessa selosteessa avattu.

Myös tuomitun ”verrattain heikko” sosiaalinen siviili-elämän verkosto sekä ehdonalaissuunnitelmien keskeneräisyys olivat vapauttamista vastaan vaikuttavia asioita. Hovi kuitenkin päätyi ratkaisuunsa kokonaisarvion perusteella.

Henkirikos tapahtui joulukuussa 2007, jolloin nelikymppinen mies löi naisystäväänsä ensin nuijalla päähän, minkä jälkeen hän iski uhriaan 27 kertaa keittiöveitsellä keskivartaloon. Murha tapahtui miehen kerrostaloasunnossa Harjavallassa. Tekoa oli edeltänyt alkoholin käyttö sekä mustasukkaisuudesta aiheutunut riita.

Syyttäjä vaati miehelle elinkautista tuomiota murhasta. Silloisen Porin käräjäoikeuden mukaan kyseessä oli kuitenkin tappo, josta se tuomitsi 12 vuoden vankeusrangaistuksen.

Vaasan hovioikeus puolestaan katsoi kuten syyttäjä, että kyseessä oli murha, josta seurauksena oli elinkautinen vankeus.

RISTO KUNNAS
[email protected]


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f0d6 ... b5bb9ef1b4

Harjavalta ei ole kuin kivenheitonpäässä Ulvilasta ja Nakkilasta. Olikohan tältä väkivaltaiselta ja raivohullulta tyypiltä vaadittu aikoinaan DNA-näyte? Mikä lienee tyypin pituus ja kengän koko? Olisikohan tämäkin tyyppi sopinut paremmin tekijän profiiliin, kuin introvertti ja ujo neljän lapsen perheenäiti?

Tietysti, jos laittaisi kuvan äärilaitojen muskelimasasta rinnakkain hennon perheenäidin kuvan kanssa, ja miettisi kumpi antoi verisessä kamppailussa ne useat fyysistä voimaa ja kestävyyttä vaatineet astaloiden iskut uhrille, niin veikkaanpa suurimman osan vastaajista kallistuvan vahvan mieshenkilön kannalle. Miksi ryk Tapio Santaoja ohjasi tutkinnan pelkästään syyttömään leskeen?

Annelin kasvot ja nimi koristivat kuukaudesta toiseen lehdistön syyllistäviä otsikoita, mutta enpä muista lukeneeni, saatika nähneeni tästä tyypistä nimeä, taikka valokuvaa. Miksi?
Susku London, korruption vastustaja
Lataa Naakan kirja Ulvilan surmasta! (Salasana on ulvila) https://drive.google.com/file/d/1VxnVEZ ... 3n6mH/view
BLOGI:
http://anneliauer.com
LIITY seuraajakseni:
http://twitter.com/SuskuLondon

Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3102
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja CSI »

Susku London kirjoitti:Tässä on esimerkki siitä miten epäreilusti ja asenteellisesti media, sekä Porin käo kohtelivat Anneli Aueria.
Ei minusta.
Susku London kirjoitti: Murha tapahtui miehen kerrostaloasunnossa Harjavallassa. Tekoa oli edeltänyt alkoholin käyttö sekä mustasukkaisuudesta aiheutunut riita.

Harjavalta ei ole kuin kivenheitonpäässä Ulvilasta ja Nakkilasta. Olikohan tältä väkivaltaiselta ja raivohullulta tyypiltä vaadittu aikoinaan DNA-näyte?
Raivohullu? Ihan normaali mustasukkaisuusmurha.

Entäs jos murhailtana Anneli oli saanut selville, että Jukka kävi paneskelemassa jotain hoitoa Turussa, siitä seurauksena riita ja "raivohullu puukottaminen"?

Miksi tyypiltä pitäisi vaatia DNA? Mitä sillä muka tehtäisiin?

Susku London kirjoitti: Tietysti, jos laittaisi kuvan äärilaitojen muskelimasasta rinnakkain hennon perheenäidin kuvan kanssa, ja miettisi kumpi antoi verisessä kamppailussa ne useat fyysistä voimaa ja kestävyyttä vaatineet astaloiden iskut uhrille,...
Tahallista vääristelevää kielikuvamanipulointia sinulta. Anneli Auerhan ei ole naiseksi mitenkään erityisen hento. Hän oli Jukka Lahtea kookkaampi ja luultavasti jopa riskimpi!
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5870
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Osaammeko me iloita niistä idearikkaista ja ihanista ystävistä, joita itse kullakin on toivottavasti ympärillään?

Mukavaa ja kiireetöntä joulunalusaikaa kaikille murhainfolaisille ja vähän muillekin erilaisten jouluaskareiden/-askartelujen parissa:

https://www.youtube.com/watch?v=FWZxaVW3T3I
Anneli Auerin vanhin tytär poliisin kuulusteltavana: "Meil oli niin kiva perhe, ennen kuin iskä kuoli." Olen aina ollut sitä mieltä, että lapsi on puhunut totta.

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5870
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Postilakko loppui sopivasti, jotta vielä ehtii halutessaan muistamaan ystäviään ja sukulaisiaan joulukortein. Ohessa Annelin askarteluvinkkejä kauniiden joulutervehdysten tekemiseen:

https://www.youtube.com/watch?v=WQ3EEc0g9mk

Muistatteko vielä, mitä kaikkea Anneli oli aikoinaan kerännyt lasten askarteluja varten ja kuinka kummissaan tietyt henkilöt näitä tarvikkeita nähdessään olivat?

Seuraavassa yksi esimerkki, mitä voi saada joulun alla aikaan tyhjistä roll-on-deoranttipulloista:

http://www.perhekerho.net/joulu/tonttu.htm

Muistaakseni täällä joku kertoi hiljattain uskovansa joulupukkiin. Ja varmaan näin joulua kohti kulkiessa kannattaa olla kiltisti, kun tontut kiertelevät tarkkailemassa ikkunoiden takana, mitä kotona puuhaillaan. Joko olette muuten sytyttäneet jouluvalot?
Anneli Auerin vanhin tytär poliisin kuulusteltavana: "Meil oli niin kiva perhe, ennen kuin iskä kuoli." Olen aina ollut sitä mieltä, että lapsi on puhunut totta.

putsari
Jessica Fletcher
Viestit: 3294
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja putsari »

Pieni liekki kirjoitti:
Su Joulu 01, 2019 12:51 am
Postilakko loppui sopivasti, jotta vielä ehtii halutessaan muistamaan ystäviään ja sukulaisiaan joulukortein. Ohessa Annelin askarteluvinkkejä kauniiden joulutervehdysten tekemiseen:

https://www.youtube.com/watch?v=WQ3EEc0g9mk


Anneli askartelee pedobearin?
Marokon Kauhu kirjoitti:
Pe Kesä 11, 2021 8:41 am

PS ajaa kansallismielistä sosialidemokratiaa.

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5870
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

putsari kirjoitti:
Su Joulu 01, 2019 4:09 am
Pieni liekki kirjoitti:
Su Joulu 01, 2019 12:51 am
Postilakko loppui sopivasti, jotta vielä ehtii halutessaan muistamaan ystäviään ja sukulaisiaan joulukortein. Ohessa Annelin askarteluvinkkejä kauniiden joulutervehdysten tekemiseen:

https://www.youtube.com/watch?v=WQ3EEc0g9mk
Anneli askartelee pedobearin?
Osaisitko yhtään avata, miksi halusit esittää oheisen kysymyksen tässä yhteydessä ja miten määrittelet pedobearin?

Jokainen voi käydä ihan omatoimisesti tutustumassa askarteluohjeisiin ja muuhun sisältöön, mitä löytyy seuraavalta Annelin ylläpitämältä sivustolta:

http://www.perhekerho.net/

Luultavasti sivusto on kokoaikaisessa viranomaisvalvonnassa ja sen sisältö on varmasti käyty jo Ulvilan murhatutkimusten yhteydessä tarkalla kammalla lävitse, ettei sieltä löydy asiattomuuksia. Uskoisin, että moni tavallinen isä ja äiti perheineen on saanut sivustolta hyviä vinkkejä lasten juhlien järjestämiseen, askarteluun, ruuanlaittoon, matkailuun yms. On hienoa, että Anneli on kaikesta häneen ja hänen läheisiinsä kohdistetuista ikävistä asioista huolimatta jaksanut jatkaa yrityksensä pyörittämistä käsittääkseni aivan niillä samoilla periaatteilla kuin hän on sitä yrityksensä alkuajoista lähtien tehnyt.
Anneli Auerin vanhin tytär poliisin kuulusteltavana: "Meil oli niin kiva perhe, ennen kuin iskä kuoli." Olen aina ollut sitä mieltä, että lapsi on puhunut totta.

Joosua
Jack Bauer
Viestit: 967
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Joosua »

CSI kirjoitti:
Ma Kesä 03, 2019 10:32 pm
Susku London kirjoitti:Tässä on esimerkki siitä miten epäreilusti ja asenteellisesti media, sekä Porin käo kohtelivat Anneli Aueria.
Ei minusta.
Susku London kirjoitti: Murha tapahtui miehen kerrostaloasunnossa Harjavallassa. Tekoa oli edeltänyt alkoholin käyttö sekä mustasukkaisuudesta aiheutunut riita.

Harjavalta ei ole kuin kivenheitonpäässä Ulvilasta ja Nakkilasta. Olikohan tältä väkivaltaiselta ja raivohullulta tyypiltä vaadittu aikoinaan DNA-näyte?
Raivohullu? Ihan normaali mustasukkaisuusmurha.

Entäs jos murhailtana Anneli oli saanut selville, että Jukka kävi paneskelemassa jotain hoitoa Turussa, siitä seurauksena riita ja "raivohullu puukottaminen"?

Miksi tyypiltä pitäisi vaatia DNA? Mitä sillä muka tehtäisiin?

Susku London kirjoitti: Tietysti, jos laittaisi kuvan äärilaitojen muskelimasasta rinnakkain hennon perheenäidin kuvan kanssa, ja miettisi kumpi antoi verisessä kamppailussa ne useat fyysistä voimaa ja kestävyyttä vaatineet astaloiden iskut uhrille,...
Tahallista vääristelevää kielikuvamanipulointia sinulta. Anneli Auerhan ei ole naiseksi mitenkään erityisen hento. Hän oli Jukka Lahtea kookkaampi ja luultavasti jopa riskimpi!
Ei ihmisen kallon murskaaminen sopivalla astalolla lyömällä ole kovin paljon fyysistä voimaa vaativa toimi. Ei suinkaan tarvita mitään lihaksikasta voimakasta henkilöä sellaiseen. Sopiva vasara tai vaikkapa sorkkarauta välineenä pystyy aivan normaali nainen hyvin antamaan iskun joka rikkoo ihmisen kallon luita. Lahti ei ollut myöskään mikään iso mies vaan pieni ja varsin heiveröinen, hänen päänsä ei myöskään näyttänyt mitenkään massiiviselta. Edelleen terävä veitsi tunkeutuu kudosten läpi myös helposti.

Joten ei voida perustellusti väittää etteikö Lahden vammojen aikaansaaminen olisi onnistunut myös naiselta.

Mustasukkaisuudesta tai muusta vastaavasta syystä alkanut perheriita on hyvin voinut olla alkutilanne.

Ahaa
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Pe Loka 11, 2019 12:52 pm

Re: Anneli Auer medioissa

Viesti Kirjoittaja Ahaa »

On hienoa huomata, että Auerin taakse on kerääntynyt näköjään tukijoukko. Syyllisyys on vakava asia ja sitä pitää horjuttaa. Netti on täynnä samankaltaisia ryhmiä, joista osa on saavuttanut päämääränsä puhtain paperein. Poliisien ja tuomareiden toiminta on oltava suurennuslasin alla. 1983 tapahtuneessa Diana Downsin tapauksessa on myös perhe ja tukijat yhä aktiivisia. Tapauksen tähtitodistaja oli 9-vuotias. Tukijat alkoivata sittemmin soittaa tytölle. Netissä löytyvässä puhelussa tytölle toistettiin, ettei hän ollut nähnyt eikä kuullut mitään ja lopulta tyttö epäröi. Vaikka muu aineisto oli vahva alettiin tästä puhelusta leipoa tuomioan purkua.
Tuomion purkuun se ei kuitenkaan johtanut. Ehkä muu aineistö oli edelleen vahva. Nainen pääsee seuraavan kerran ehdonalaiskuulusteluuun 2020. Ennustan, että Auerin poika saa kohdata samaa. MIelenkiintoista, mitä sitten tapahtuu. "hauska" yhteensattuma, että Anneli Auerin ja Diana Downsin blogi on kirjoitettu samalla alustalla, jopa samoilla väreillä. Viime mainittu tosin tunnetaan kriminaalina sosiopaattina. Auer ei.

Vastaa Viestiin