Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Hei, minä en tulkitse, vaan te. Minä luen suoraan. Voiko tämä olla nyt näin vaikeaa?! Uskomatonta.

Kyse ei ole nyt vain sanoista, vaan myös siitä, että mihin tämä sanominen sopii: kuten jo syksy 2009 - häkenauha on lavastus, poliisi kertoo. Ja samaan aikaan Anneli Auer sanoo, että minun on pitänyt se lavastaa sitten, että olen ehtinyt surman tekemään. - Häkenauha todistaa syyllisyyden, ei syyttömyyttä = Anneli Auer lavasti siis itsensä syylliseksi omankin sanomisensa mukaan. Miksi? Ja kun operaatio on ohitse antaa haastattelun: otin syyllisen roolin, että homma tuli hoidettua.

Otan tähän tekstisi:
- Mä olen tämmöisen syntipukin roolin sitten ottanut(eli tässähän Auer vain tarkoittaa sitä, että ...
Tulkitset.
Poliisi vapautuu rikossyytteistä(eli poliisia ei aleta tutkiin vääristelevien rekonstruktioiden ja muiden virkarikosten suhteen, koska syyllinenhän on nyt vankilassa ja tuomittu, case is closed)
Tässä menee tulkintasi jo pahasti pieleen - hänet vapautettiin syytteistä.
syyttäjänlaitos on kerännyt sulkia hattuunsa(niinhän se aina kerää eli rehellisyys ja asian tinkimätön ajaminen tuo hyvää mainetta bodom-tapauksen jälkeen ja monien muiden selvittämättömien surmien ja kadonneet tapausten osalta), että homma tuli hoidettua
Hoidettu homma, joka Anneli Auerin mukaan tuli nyt suoritettu. Hän myös syksyllä 2009 kertoi auttavansa kaikin mahdollisin keinoin poliisia miehensä murhan selvittämisessä, ja nyt hän kertoi, että miten hän auttoi: ottamalla syyllisen roolin, jotta homma tuli hoidettua.

No, minä teidän loogiikalle mitään voi - tai pikemminkin sen puutteelle. :(

Teillä on nyt ollut aikaa viisi vuotta ratkaista tämä tapaus, mutta ei ole mennyt eteen eikä taaksepäin, asia, joka oli itselleni selvä keväällä 2010. Arvelin sen johtuvan siitä, että olette tulleet myöhemmin kirjoittamaan, ja teiltä puuttuu tietoa, mutta - perhana - tiedon jakamisestakaan ei ole ollut mitään hyötyä. Olette vain pyörineet kuin pässit narussa maahan lyödyssä tolpassa, ilman järjen häivää.

Mutta kuten sanoin - järki ei pysty voittamaan tunnetilaa, joka on manipuloitu.

Ai niin, ja tuo lavastaminen tehtiin yhteistyössä FBI:n kanssa: syyttäjän päätodiste, jolla oikeudenkäynti käytiin, oli ns. FBI-nauhaversio.

Ja kaikki muu oli teille luotua näytöstä, johon pääosin itse kirjoititte käsikirjoitusta tapahtumien edetessä. Totta kai tässä oli muitakin näytöksiä, ja tärkeitä olikin, mutta tämä oli vain se teidän pohtimanne asia - muu meni ohitse, joten sitä/niitä en vedä tässä esille enää sotkemaan palettia.

Ja näin kaikki alkoi keväällä, 16.4. 2010:
-Ihmisen mielikuvituksella ei ole mitään rajaa, kun hän tekee lavastusta, Valkama sanoo.

Tämän kommentin jälkeen Auer totesi hymyillen mannerille: -Eikä syyttäjän mielikuvituksella.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010041 ... 1_uu.shtml

Eikä ole ollut kirjoittajienkaan mielikuvituksessa mitään vikaa.

Ja typerimmät, idioottimaisimmat palikat mitä tässä jutussa on ikinä ollut, oli tuo Kuusirannan jo syksyllä 2009 antama tieto murhapaikalla olleesta ulkopuolisen verestä, jota ei tiedetty, että miten on sinne tullut. Ja tietysti ulkopuolisen äänet jo keväältä 2010 häkepuhelun litteroinnissa, ja jukolavita täällä väitellään vielä viidenkin vuoden kuluttua syyllisyyksistä ja syyttömyyksistä jutun pääasiana, ja silmät soikeina kinataan Valkaman sanoista, että kun ei oo ulkopuolista.

No, ei ollutkaan, nimittäin sillä FBI-nauhalla, jolla tämä farssi vedettiin, vaikka litteroinnissa olikin.

Huoh.
Alethes doksa meta logu

pikas.so

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja pikas.so »

Jotain ahaaelämystä olen kokevinani.

Onko niin, että niin kauan kuin vangitun ihmisen sanainen arkku avataan vain median kautta, niin Auer on fiktiivinen ja asiat sen myötä?

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Niin, olen hämmästellyt ja kummastellut, että mihin asti tuo fiktiivisyys jatkuu, kun kyseessä on niinkin hurja väite, että ei ole muuta yhteistä kuin nimi. Näin hänen itsensä sanomana:
- Julkisuuden Anneli Auer, sehän on fiktiivinen hahmo. Sillä ei ole mun kanssa muuta yhteistä kuin nimi.
Julkisuudessahan nimenomaan ovat olleet nämä murha-asiat, lapset, kuvat - kaikki minkä me tiedämme häneen liittyen.

Jos ajatellaan, että ei ole muuta yhteistä kun nimi, niin voidaan ajatella jopa, että emme koskaan ole nähneet oikeaa Anneli Aueria, vaan vain näyttelijän nimeltä Anneli Auer, mutta silti olisi vielä olemassa itse tapahtumat, joita on kuvattu.

Erikoista siinä mielessä, että olisin voinut kuvitella, että oikea Anneli Auer olisi nimeltään Anneli Lahti. Kate McCann ei ole oikealta nimeltään tuo Kate McCann, mutta en nyt muista tässä hänen oikeaa nimeään. Hän ei voisi sanoa, ettei ole muuta yhteistä kuin nimi.

Jaa-a, onko nyt niin, että on vain kaksi vaihtoehtoa - emme nimittäin ole nähneet kuka on radiohaastattelussa puhunut - että julkisuudessa näkemämme Anneli Auer on näyttelijä - tähän viittaa molemmat sanotut kohdat "roolin ottaminen" ja "ei ole yhteistä kuin nimi". Tai sitten toinen vaihtoehto on, että kaikki julkisuudessa esitetty on keksittyä, fiktiivistä tarinaa.

Tämä jälkimmäinen nyt sopisi tuohon nimimerkki pikas.son viimeiseen lauseeseen, ja olisiko niin, että tässä tapauksessa Anneli Auer voisi kuitenkin olla "oma itsensä", hän vain näytteli roolia ja tapahtumat oli keksitty?!
....Onko niin, että niin kauan kuin vangitun ihmisen....
No, nyt sitten olisi pitänyt joka tapauksessa olla vangittuna fiktiivinen/näyttelijä Anneli Auer, eikä kuulosta kovin loogiselta silloin koko vankila-asia.
Alethes doksa meta logu

härkä
Jack Bauer
Viestit: 954
Liittynyt: Ke Syys 17, 2008 6:34 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja härkä »

^
Healy on Katien tyttönimi. Tarkemmin sukunimi. :D

Siksi ollaan tulisilla hiilillä.

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11962
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ok, kiitos tiedosta - ei tullut ihan äkkiä mieleen. Googlaapa Jane Tanner - löytyy sen niminen näyttelijä ja on erehdyttävästi samannimisen McCann-kuvioon liittyvän Jane Tannerin näköinen.
Alethes doksa meta logu

porilainen
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ti Huhti 01, 2008 10:56 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja porilainen »

http://www.kolumbus.fi/jukka.lahti/

Julius-infon sivut ovat vieläkin Internetissä. Materiaalia on niin paljon, että siihen
ei jaksa tutustua. Jukka Lahti halusi auttaakin työttömiä.

Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Jukka S Lahden konsulttitoiminnan esittely on erinomaista. Hän on tehnyt laajan työnhakijoiden sijoittumista osoittavan tutkimuksen tilastollisin menetelmin. Hänen kurssinsa ovat saanet erinomaisia arviointeja. Tulee ihan mieleen, että liian hyvä mies sadakseen elää. Sitä paitsi hänellä oli oikeastaan suuri ja ihanteellisesti toimiva perhe. Annelin nettitoiminta oli myös omaperäistä ja kannattavaa.

Tässä oli kaksi lahjakasta ja työhön pystyvää ihmistä löytäneet toisensa. Heidän työtapansa on hyvin modernia. He ovat kumpikin tahollaan luoneet uran, jossa tarvitaan omaa aikaa. On selvää, että lasten hoito, vielä pitkälti kotona, oli ongelmallista.

On todella vaikea uskoa, että muu kuin vanhoillisuus ja ehkä omat yksityiset taloudelliset edut ovat antaneet motiivin Jukan surmaamiseen raa'alla tavalla. Kaikista esillä olleesta henkilöistä etualalle nousee Ari Auer ja häntä ohjaava Minna. Tämä pari on tehnyt todella paljon pahaa
- Tarjonnut Annelille tähän puolustautumiseen kykenemättömän juristin Juha Mannerin
- Ottamalla lapset haltuun ja eristämällä Amandan, ja oli perillä äidin syyttömyydestä.
- Vieraannuttamalla kolme pientä lasta äidistään ja Amandasta.
- Videoimalla lasten kertomat sadut äidin syyllisyydestä murhaan
Minna ja Ari Auerin osuus lsh-syytöksiin on täysin auki kun aineisto salataan.

sikakyösti
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 2:06 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja sikakyösti »

Jukka S. Lahti saattoi olla työelämässä miten epämiellyttävä tyyppi tahansa, mutta selvää on, että kotona hän oli erittäin pahasti ns. tossun alla. Kenties jopa suorastaan "hellan ja nyrkin" välissä.

Olenko ymmärtänyt oikein, että Auerin ja Lahden lapsilla on äitinsä sukunimi? Mikä jo sinällään on aika outoa, mutta kertoo jotain tossun alla olemisen tasosta kyseisessä perheessä.

Nikolajevits
Neuvoja-Jack
Viestit: 538
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 3:14 am

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Nikolajevits »

sikakyösti kirjoitti:Jukka S. Lahti saattoi olla työelämässä miten epämiellyttävä tyyppi tahansa, mutta selvää on, että kotona hän oli erittäin pahasti ns. tossun alla. Kenties jopa suorastaan "hellan ja nyrkin" välissä.

Olenko ymmärtänyt oikein, että Auerin ja Lahden lapsilla on äitinsä sukunimi? Mikä jo sinällään on aika outoa, mutta kertoo jotain tossun alla olemisen tasosta kyseisessä perheessä.
Voi myös olla että Jukan touhujen todellisuus antaisi Auerille, että A*****:lle motiivin. Sisältää myös vinkin.
Totuus on jossain kaurapuuron ja lusikan välissä

Ande
Jack Bauer
Viestit: 971
Liittynyt: To Huhti 07, 2011 3:48 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Ande »

sikakyösti kirjoitti:Olenko ymmärtänyt oikein, että Auerin ja Lahden lapsilla on äitinsä sukunimi? Mikä jo sinällään on aika outoa, mutta kertoo jotain tossun alla olemisen tasosta kyseisessä perheessä.
Ajattelepa itse, jos sinun lapsillesi olisi mahdollista valita nimeksi joko erittäin tavallinen Lahti tai vähän erikoisempi Auer, kumman ottaisit? Minusta on paljon kummallisempaa, että tässä avioerojen maailmassa lapset saavat yleensä isän sukunimen, vaikka erossa päätyvät äidin perheeseen ja sitten on jokaisella perheenjäsenellä eri nimi.

Kyllä tosiaan toivon, että en päättäisi päiviäni murhan uhrina, jossa tekijä olisi tuntematon huppis. Niin kova työ olisi selvittää koko menneisyyteni hämärät hetket ja mahdolliset vuosikymmenien varrella kertyneet vihamiehet, -naisia unohtamatta.

Caldera
Axel Foley
Viestit: 2105
Liittynyt: La Heinä 06, 2013 10:33 am

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Caldera »

sikakyösti kirjoitti:Jukka S. Lahti saattoi olla työelämässä miten epämiellyttävä tyyppi tahansa, mutta selvää on, että kotona hän oli erittäin pahasti ns. tossun alla. Kenties jopa suorastaan "hellan ja nyrkin" välissä.

Olenko ymmärtänyt oikein, että Auerin ja Lahden lapsilla on äitinsä sukunimi? Mikä jo sinällään on aika outoa, mutta kertoo jotain tossun alla olemisen tasosta kyseisessä perheessä.
Auer on kaunis ja harvinainen (?) sukunimi. Muutenkin taitaa olla jonkinlainen pieni perhetraditio kyseessä... Anneli on AA, hänen äitinsä on sattuman kauppana AA, Annelin veli AA, kaikki Annelin lapset AA. Enemmänkin Jukka vaikuttaa sukulaisten ja tuttavien kertomusten perusteella sellaiselta kaverilta jolla oli kyllin hyvä itsetunto niin että on hyväksynyt lapsille sen kauniimman sukunimen viis siitä mitä muut ajattelee tai miten "kuuluisi" olla.

Nikolajevits
Neuvoja-Jack
Viestit: 538
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 3:14 am

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Nikolajevits »

Faktoja Lahdesta:

1. Oli kiinnostunut vaihtoehtoseksuaalisuuksista, kuten homoudesta ja teki insestitutkimusta
2. Rangaistusmetodit aika rankkoja, kylmää suihkua, ulos seisomaan, nurkkaan niin pitkäksi aikaa että alkaa väsyttämään ja haluaa nukkumaan.
3. Ystäväpiirissä Puputti, homoseksuaali aktivisti
4. Ei ollut pidetty henkilö töissä, kutsuttiin mm. "Klenkaksi" ja joidenkin mukaan "pikku-hitleriksi"
5. Vedätti Annelia että omaa naisystäväänsä suhteen alussa näistä naissuhteistaan

Tuo nurkkaan pistäminen ja ulos seisoskelemaan vaikuttaa siltä että lasten elämä ärsytti häntä. Kodissa oli epäsiistiä, ja lapset laitettiin pois tieltä, jos olivat vaivaksi.

Tämä ei vaikuta kovin humaanilta lähtökohdalta tehdä "insestitutkimusta", missä motiivi tutkimukseen?

Nämä puheet miten hieno ihminen Jukka oli, on Annelin suusta. Voisiko Jukan lasten tai lapsen kohtelu paljastaa motiivin? Jos on osoitettu että lapsia on käytetty hyväksi miehen toimesta, voiko olla että hyväksikäyttäjä ei ollutkaan Jens, vaan että Jensiä syytettiinkin Jukan teoista, mutta Anneli ei voinut paljastaa sitä LSH oikeudenkäynneissä, sillä se olisi paljastanut murhan motiivin? Tuli myös mieleen, Onko tyttärellä osuutta Jensin tuomioon?

Riitaantuiko Tytär omien sisarustensa kanssa Auerin veljen luona?

Löytyikö insesti tutkimuksen yhteydessä lapsipornografiaa?

Käsittelikö tutkimus Insestiä seksuaalisen vapauden näkökulmasta?

Miksi Anneli ja Jukka eivät olleet aikoihin harrastaneet seksiä?

Oliko Jukan pankkikorttia käytetty seksileluihin?

Kävivätkö he Teneriffalla nudistirannoilla? Monet 'naturalismista' kiinnostuneet matkustavat Teneriffalle nakuilemaan.
Totuus on jossain kaurapuuron ja lusikan välissä

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9221
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Tuota "insestitutkimusta" ei ole kukaan koskaan missään nähnyt, ei edes Auer.

Jukka teki tutkimusta romaneista.
Jukan tutkimussivut ja laitoksen ikivanhat sivut löytyvät vieläkin netistä. Laitoksella tehtiin myös poliisitutkimusta.
http://web.archive.org/web/199706201145 ... jukka.html


Jukan kanssa yhdessä gradun tehnyt Olli Vesivalo teki myöhemmin jotain lasten gender-tutkimusta. Toimi myös pakolaiskeskuksissa, jonka kautta linkitettiin jopa ulvilalaisen ministeri Holmlundin veli tähän vyyhtiin, lennokkaasti tosin=)

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 15#p670467

Olli Vesivalo: Erityisen kiinnostuksen kohteita: pakolaisuus, gender-tutkimus (erit.lapsiin liittyvä).
Wikipedia: Sukupuolitutkimus (myös sukupuolentutkimus tai gender-tutkimus) on tieteellinen tutkimusala, joka tuottaa tietoa sukupuolen vaikuksesta yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Sukupuolitutkimuksen tutkimusaiheita ovat olleet muun muassa sukupuolittunut valta ja väkivalta, parivalinta, avioliitto, prostituutio ja seksuaalivähemmistöt.


laitoksen pääsivu, jossa myös linkki Lahden tutkimussuunnitelmaan:
http://web.archive.org/web/199705200126 ... usivu.html

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 25#p668992
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

perusasiamies
Roger Murtaugh
Viestit: 860
Liittynyt: Ke Maalis 18, 2015 8:12 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja perusasiamies »

Nämä insestiepäilykset ovat mielenkiintoisia, koska nehän antaisivat motiivin Auerille. Ehkä Puputilla ja Lahdella oli insesti yhteisenä kiinnostuksen kohteena. Jukan kuolema tuli Puputille yllätyksenä, mutta hän epäili kuoleman johtuvan miesten insesti-kuvioista. Tätä Puputti pelästyi ja katsoi parhaaksi päättää päivänsä.

Auer saattoi päästä miesten touhuista kärryille, jolloin hän katsoa lapsiensa edun kannalta olevan parasta murhata Jukka. Kaiken Jukan insestitutkimuksiin viittaavan materiaalin hän ymmärrettävästi hävitti, jottei paljastaisi omaa motiiviansa.

Auerin motiivina murhaan saattoi siis olla lasten suojeleminen.

Ande
Jack Bauer
Viestit: 971
Liittynyt: To Huhti 07, 2011 3:48 pm

Re: Jukka Sakari Lahti (1955-2006)

Viesti Kirjoittaja Ande »

Nikolajevits kirjoitti:Faktoja Lahdesta:

1. Oli kiinnostunut vaihtoehtoseksuaalisuuksista, kuten homoudesta ja teki insestitutkimusta
2. Rangaistusmetodit aika rankkoja, kylmää suihkua, ulos seisomaan, nurkkaan niin pitkäksi aikaa että alkaa väsyttämään ja haluaa nukkumaan.
3. Ystäväpiirissä Puputti, homoseksuaali aktivisti
4. Ei ollut pidetty henkilö töissä, kutsuttiin mm. "Klenkaksi" ja joidenkin mukaan "pikku-hitleriksi"
5. Vedätti Annelia että omaa naisystäväänsä suhteen alussa näistä naissuhteistaan

Tuo nurkkaan pistäminen ja ulos seisoskelemaan vaikuttaa siltä että lasten elämä ärsytti häntä. Kodissa oli epäsiistiä, ja lapset laitettiin pois tieltä, jos olivat vaivaksi.
Esitä "faktojesi" todisteet.
Sen olemme omin silmin kuvista nähneet, että ei ollut tässä perheessä yhtään järjestyksen pitäjää. Ei ole meilläkään, mutta meistä ei ketään ole tapettu; kodin epäjärjestys lienee yksi harvinaisimmista murhan tai edes tapon motiiveista.

Lasten kurittamisesta muistan lukeneeni aiemminkin, missä lienevät todisteet niistäkin? Sen voisin kyllä hyvin kuvitella, että esimerkiksi Jukka olisi kotiin tullessaan (selvin päin!) raivostunut jostain lasten edesottamuksesta ja uhannut herättää heidät rangaistusta varten. Siinä vaiheessa olisi Anneli tehnyt oman ratkaisunsa, että ei enää lapsia rankaise.

Vastaa Viestiin