Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
metsätonttu

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja metsätonttu »

Pieni liekki kirjoitti:
Su Elo 23, 2020 11:30 pm
Mikä olisi mielestäsi sopivin paikka käydä näitä erittäin julmia ja vääriksi todettuja/todennettavissa olevia väitteitäsi läpi? Onko sinulla yhteyttä Auerin tai hänen entisen miesystävänsä lapsiin taikka Jukka S. Lahden sukulaisiin? Oletko valmis/halukas olemaan mukana, kun näitä asioita puretaan asianmukaisesti auki?
Ai nytkö ne on väitteitä? Pyysit kuvittelemaan, niin tein ja nyt käännät ne väitteiksi. Toki sen mainitsin, että viimeinen tapaus on sellainen josta on myös lainvoimainen tuomio oikeassa elämässä. Kerrot niiden olevan vääriksi todettuja vaikka Seri-tapaus on oikeudessa käsitelty, syyte oikeaksi todettu ja siitä tuomiot jaettu. Logiikkasi tässä kohtaa horjuu ellen jopa sanoisi, että vääristelet hieman todellisuutta.

Minulla ei ole yhteyttä tämän tapauksen osapuoliin. Onko sinulla yhteys Aueriin, hänen lapsiinsa tai sukulaisiin, kun tälläisiä kyselet vai koitatko ehkä kalastella lasten yhteystietoja? Kun näitä asioita käsitellään ja on käsitelty, luotan täysin viranomaisiin eikä minulla ole tarvetta tai halua osallistua eikä pyrkimystä vaikuttaa viranomaisiin heidän tehtävissään.

Pieni liekki kirjoitti:
Su Elo 23, 2020 6:24 pm
Skenaarioita ei ole kuin yksi ja sen ovat Auer ja hänen vanhin tyttärensä kertoneet. Ehkä meillä Suomessa ei ole riittävästi keinoja toimia, mikäli tekijä on psykopaatti tai tekijä on ollut osa järjestäytynyttä rikollisuutta. Minusta ei ole oikein, että meillä lavastetaan syyttömiä ihmisiä syyllisiksi rikoksiin. Omalta osaltani taistelen tämän kaltaista rikollisuutta vastaan. Jouduin itse (ja muutama muu lisäkseni) aikanaan tämän tapauksen takia kiusatuksi enkä hyväksy myöskään tällaisia toimintatapoja.
Skenaatioita voi olla useita, mutta juuri sinulle tässä asiassa on vain yksi mahdollinen "totuus" syystä tai toisesta.

Tekijä voi hyvinkin olla psykopaatti, mutta järjestäytyneeseen rikollisuuteen en usko. Teko on selvästi suunnitelmallinen, koska paikalle jäänyt tekoväline (toinen niistä) oli puhdas ainakin ulkopuolisen jäljistä, joten se viittaa huolelliseen ja suunnitelmalliseen tekovälineen käsittelyyn mikäli tekijä siis on perheen ulkopuolinen mikä on täysin mahdollista. Tekovälineen ominaisuudet viittaa jopa kokemattomaan tekijään eikä missään tapauksessa järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Pieni liekki kirjoitti:
Su Elo 23, 2020 6:24 pm
Korkein oikeus joutuu vielä ottamaan asiaan kantaa, joten ei tässä auta kuin odotella sitä. Ei ole varmaankaan mielekästä jatkaa tästä aiheesta keskustelua tämän enempää.
Itse asiassa Korkein oikeus on ottanut asiaan kantaa. Kannanotto oli, että valituslupaa ei myönnetä.

canis lupus
Neuvoja-Jack
Viestit: 504
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Tämäkään ei ole näin mustavalkoista. Auer sai puretun murhatuomion johdosta istumistaan päivistä yli 800 euron korvauksen per päivä mikä on suurin korvaus mitä Suomessa on toistaiseksi maksettu vastaavissa tapauksissa, joten asioita on korjattu sillä tavalla kuin niitä tälläisissä tapauksissa voi korvata.
Lehdistö kyllä kirjoitti että "tiettävästi suurin päiväkorjaus", mutta satun tietämään että kyse oli vain siitä että lehdistö ei tiennyt. Huomattavasti suurempia pärväkorvauksia on maksettu, myös loppusummaltaan. Satun tuntemaan yhden sellaisen saajan.

Avatar
turumurre
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4782
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 3:57 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja turumurre »

Moro

Vautsi! Pari pimennossa ollutta kuvaa verijäljistä. Kuvakaappaukset Joutsenlahden haastattelusta MTV Rikospaikassa.
Siinä ensinnäkin sängyn verijälki. Oikealla näkyy luultavasti Lahden kädenjälki (tai mistä sitä täysin varmaksi voi tietää, paitsi että tuo on oikean käden jälki, joten tuskinpa on murhaajan...)

Toinen kuva on ph ovi kokonaisempana mitä täällä ei ole ollut. Oikealla näkyy pyyhkäisyjälki ja vasemmalla ne alaspäin suuntautuneet astalosta tai veitsestä tulleet. Näistä tuolla jossain joskus kirjoitin.

Ehkä joskus myöhemmin näihin ehdin palata. Jospa nämä teille antaa jotain pohdittavaa...
tm


https://aijaa.com/gP1Fdk
Kuva

https://aijaa.com/OktOsR
Kuva

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9227
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

No jo nyt=)) En huomannut tämmöisiä haastattelussa lainkaan!
Mainittu on tosiaan, että Lahden oikean käden jälki löytyi lakanasta. Olen väittänyt/spekuloinut, että hän suojasi vasemmalla kädellä niskaansa.

Täytyypä näitä katsella...

Verijäljestä näkyy nuo vasemman kyljen haavat ja huomaa, että keskellä on vähäverisempi alue, koska keskellä ei ollut pistoja.
Ihmeen paljon tossa on pisaroita esim vasemmalla puolella? Onko ne tulleet siinä kun päätyi istumaan sängyn viereen ja päälaki tai huulet halki, kasvot tietysti alaspäin? Kyljen haavat eivät varmaankaan tiputtelisi noin, etenkin kun oli paita päällä, joka veri imi.

Kyllä tuo nyt sen makaamisasennon ainakin kertoo selvästi, ja sen, ettei siinä ihan liikkumatta ole kuitenkaan maattu. Kipperassa oltu vasemmalla kyljellä, vasen käsi niskan ja oikea kyljen suojana. Vasemman olkapään haavat/muoto erottuu kuvassa oikealle suuntautuvana ulokkeena. Kasvot siis olleet tyynyihin päin. Surmaaja ollut takana, eli sängyn vieressä.
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3092
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI »

perusasiamies kirjoitti:
Ke Elo 05, 2020 11:22 pm
Surmaajan jalasta se täytyy olla peräisin joka tapauksessa. Olisiko tallessa? Kiinnoistaisi tehdä siitä dna-testi...
Tiettävästi Annelilla on vielä molemmat jalat tallessa.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Vastaa Viestiin