Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4929
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Ke Touko 15, 2019 11:18 pm

CSI kirjoitti: Jos Annun taustanauha olisi joko täysi susipaska tai 100% täydellinen, emme tässä keskustelemassa. Mutta kun se ei sitä ole, niin perusteltuja näkemyksiä löytyy.
Ei ole olemassa mitään Annun taustanauhaa muutoin kuin sinun, Auerin pojan, KRP:n äänitutkijan, syyttäjän ja muutaman muun helposti johdateltavissa olevan henkilön mielikuvituksessa.

Muistutan vielä, että Amerikan yhdysvaltojen liittovaltion poliisiviranomaisen (Federal Bureau of Investigation; FBI) asiassa antaman lausunnon mukaan mikään Ulvilan hätäkeskuspuhelutallenteella ei viittaa siihen, että jotkin äänistä olisivat olleet etukäteen nauhoitettuja ja vain toistettu hätäkeskuspuhelun aikana.

Olisi paljon antoisampaa käydä näitä keskusteluja täällä Ulvila-osiossa, jos pysyttäisiin todistetuissa faktoissa eikä päästettäisi mielikuvitusta laukalle.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8654
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » To Touko 16, 2019 11:07 am

Ei hyvänen aika, CSI. Jos sinä väität, ettei murhaajasta kuulu mitään ääniä, vaikka lattialla pitäisi olla lasia, ja tämän takia uskot, ettei paikalla ollut ketään, niin miten ihmeessä voit väittää, että Anneli murhasi Jukan äänettömästi, vaikka lattialla on lasia? Etkö nyt ymmärrä tämän väitteesi logiikkaa? Jokuhan sen Jukan murhaa! Ja silloin murhaajan on käveltävä lasien päällä. Ja silloin tästä pitäisi kuulua ääniä, JOS ne äänet nauhalle tarttuisivat! Mutta jos eivät tartu (kuten nyt siis vaikuttaa, koska joku Jukan tappaa, livenä tai aikaisemmin tehdyllä nauhalla), niin äänien puuttumattomuutta ei voi käyttää minään todisteena mistään.

Se sinun todisteesi kaatuu tähän.


Ja eihän Anneli voi käyttää mitään maalarinpukuja, kun hänestä ja uhrista kerran tehtiin laajat kuitututkimukset, eikä sieltä paljastunut mitään mystisiä suojapuvun kuituja, vaan ainoastaan niitä ruskeita polyesterikuituja, joita löytyi takkahuoneesta, ulkoa ja uhrista kaikkialta. Miten Anneli vältti nämä kuidut? Oliko se maalarinasuste tämän polyesterikylpytakin alla sitten jo valmiiksi? Oliko se täysin kuiduton suoja-asu, koska siitä ei jäänyt kuituja myöskään Annelin t-paitaan? Annelin t-paidasta ei löytynyt mitään vieraita kuituja: vain lakanoiden kuituja.

Tiedätkö paljonkin murhatapauksia, joissa käytetään suojapukua ja äänitetään valenauhoja, lavastetaan verijälkiä, rikotaan ikkunoita lavastukseksi, käytetään 9v tyttöä apurina ja ollaan ihan satavarmoja, että voitetaan kamppailussa paljon vahvempi mies, jonka murhaamiseen ei edes ole mitään motiivia. Eikö nyt ihan oikeasti epäilytä, että Suomen Ulvilassa ujo ekonomi saisi päähänsä tehdä murhan, millaista ei ole kukaan maailmassa koskaan tehnyt? Sen sijaan ikkunasta tulee murhaajia joka vuosi Suomessa, eivätkä he tarvitse minkänlaista suojapukua eikä lavastamista. Kirjassani on 10 suomalaista tapausta (kaikissa ei henki lähtenyt), joissa rikoksen tekijä murtautuu vieraaseen taloon ja monessa tapauksessa tappaa tai yrittää tappaa itselleen täysin tuntemattoman henkilön. Nämä oli vartin googlailulla kerätty, kaikki 2000-luvulta.


Kirjoitat, ettei häke-puhelu mennyt kässärin mukaan. Minusta se meni harvinaisen paljon kässärin mukaan, kun Anneli tiesi, että häke-henkilö pitää parin minuutin tauon, jonka aikana Anneli pääsee juoksemaan "huppumiestä karkuun". Annelihan oli etukäteen tätä varten tehnyt lattialle huppumiehen jalanjäljet, jotka lähtevät uhrin luota ja käyvät kääntymässä olohuoneen puolella! Aatteles, jos taukoa ei olisi ollut ja häke olisi jatkanut Annelin tenttaamista: kuka siellä taustalla olisi juossut ovesta ulos, jos tämä oli jo nauhalle valmiiksi laitettu ja verinen kädenjälki ulko-oveen? Miten Anneli olisi voinut kuvailla miestä (tai päästä huutamaan hänelle), jos hän ei olisi päässyt katsomaan, kun olisi jumittunut puhelimeen? Mistä Anneli tiesi, että puhelu kestää noin älyttömän kauan ja siinä on pitkä tauko välissä?

Minkä takia kaikki huuto ja kolistelu (kirjoitat, ettei "jukka mitään huuda ja kolistele"! Oletko kuunnellut sen nauhan?? Kuka siellä Jukan äänellä huutaa ja kuka siirtää sänkyä?) nauhalla kuuluu pääosin vasta sitten, kun häke on jo poistunut linjoilta? Eikö nyt olisi ollut järkevää laittaa ne huudot siihen alkuun, kun maallikko olettaisi, että puhelu on puolessa minuutissa ohi! Annelin "nauhasta" kuuluu ensimmäinen pihahdus Jukasta kohdassa 23 sek... Kuitenkin koko idea on osoittaa, että Jukka kamppailee hengestään takkahuoneessa (vaikka makaakin siellä kuolleena ja kuivuneena).


Sun pitää oikeasti kehittää loogista ajattelua ja miettiä asiat loppuun. Ei mitään "ei voida tietää"-väistelyä, jota ulkosuomalainen erityisesti harrasti. Mistään ei voitu mitään tietää, eikä kannattanut yrittääkään. Todellisuudessa vaihtoehdot ovat niin rajatut, että voit käydä eri skenaariot läpi. Ja todeta, ettei toimi. Pitää nähdä vaivaa, muuten asioita ei ymmärrä. Ei tieto tule mistään ylhäältä annettuna. Harmittaa, kun asioita ei jakseta miettiä eikä mielipiteitä osata perustella, mutta kovasti ollaan varmoja silti.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8654
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » To Touko 16, 2019 11:39 am

Laitan vielä yhden esimerkin ajattelun täydellisestä puuttumisesta, kun rupesi eilen korpeamaan Tuija Niemen rooli tässä Ulvilan jutussa. Hän ei ole poliisi. Hän ei ole rikostutkija. Hän on hätäpuheluiden LITTEROIJA; hän kirjoittaa työkseen ylös sen, mitä hätäpuheluissa sanotaan, eli purkaa nauhat tutkimuksen käyttöön. Hänellä ei ole mitään rikostutkimuksen koulutusta, hän on täysi maallikko, joka on opiskellut jalokivisepäksi ja lukenut fonetiikkaa. Hän on vain päässyt KRP:hen työhön. Siellä on paljon ns. "maallikkoja" töissä.

Kuitenkin tässä Ulvilan jutussa Niemestä tehtiin tutkija ja murhan syyllisen selvittäjä, vaikka hänellä ei ole mitään pätevyyttä eikä rahkeita tähän. Häntä juhlittiin otsikoissa, koska hän oli tarpeeksi yksinkertainen halutakseen niihin. Hänestä saatiin keulakuva "jännittävälle tutkimukselle", koska oikeasti tutkintaa vetävä Tapio Santaoja tahtoi kaikin keinoin pysyä pois julkisuudesta. Hän syötti Niemelle jutut, joita Niemi sitten ominaan kertoi eteenpäin. Niemi oli eroamassa aviopuolisostaan, kun he tekivät yhdessä Santaojan kanssa parina tutkimuksiaan. Ainakin sukunimestä putosi Laitinen tämän jälkeen. Santaoja, jota Auer on kuvaillut psykopaatiksi, hurmasi varmasti Niemen siinä kuin sekotti Auerinkin aluksi. Hän osaa puhua. Hän ruokki Niemen ajatusta Auerista surmaajana ja siitä, että Niemi saa olla kohutun jutun ratkaisija. Hän antoi ohjeet siitä, mitä kohtaa pitää kuunnella, ja mitä pitää kuulua. Ja ties vaikka olisi antanut ohjeet, mitä nauhalle pitää lisätä, että sieltä kuuluu se mitä halutaan. Niemi jäi toisessa jutussa kiinni nauhotteiden miksailusta, joten tämä on ihan mahdollista.


Niemellä ei ollut minkäänlaista kykyä loogiseen ajatteluun. Joko hän ei ollut nähnyt rikospaikkakuvia, tai sitten hän oli ihan umpipösilö, koska hänen antamansa viralliset lausunnot olivat paikoin kuin ala-astelaisen ajatuksia.

Miettikää nyt: Niemi esimerkiksi kirjoittaa viralliseen KRP:n asiantuntijalausuntoon, että häkepuhelun taustalla kuuluvassa kovassa kirkaisussa on ehkä kaksi ääntä yhtä aikaa, joista toinen on äänitetty etukäteen! Tämä vaan lukee siellä, eikä kukaan mieti, miten semmoisen voisi toteuttaa.

Murhaa edeltävänä päivänä:
"Hei Amanda! Tehdäänkö niin, että kirkaiset oikein kovaa tälle lavastusnauhalle, kun huomenna murhataan se Jukka, että saadaan uskottavaa matskua!" "Joo, tehdään! Mä kirkaisen! IIIKKK!!!" "Aika karmee kirkaisu tulikin, hehheh! Mut tehdäänkö niin, että huomenna yöllä, kun tapetaan se Jukka, niin sitku annan sulle merkin, niin kirkaiset uudestaan! Mä laitan samalla hetkellä tältä toiselta mankalta tän kirkaisun soimaan, niin, että ne menee päällekkäin, ja tulee vielä kovempi ääni! Tällä toisella mankalla soitetaan niitä Jukan "huutoja", joita äänitän huomenna sen jälkeen ku oon puukottanu sitä, mut se ei oo vielä kuollu. Osaan lyödä veitsen ihan sen sydämen viereen juurta myöten sillee, ettei se kuole kuitenkaan, niin saadaan varmaan hyvää matskuu." "Joo, tehdään niin! Anna sit merkki ni mä kirkasen! Hyvä, et me harjotellaan!"


Voi jeesus. Vastaanvanlaisia älyttömyyksiä oli muissakin Niemen lausunnoissa. Hän oikeasti on aika tyhmä ihminen, joka pääsi aivan liian suuriin saappaisiin.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI » To Touko 16, 2019 5:58 pm

Voi jeesus. Suojapuvuista ei lähde kuituja, koska niissä "kangas" on laminaattia, ei kudottua.

Muuta en ehdi nyt alasampumaan tämän skenaarioherran vuodatuksista. Katotaan myöhemmin.

Kuva

Täällä kun alter egosi PL on aina "huolissaan" milloin minkäkin Auerin "kunnian loukkaamisesta" niin tuo ainakin on minusta aika selkeää rikostutkija Tuija Niemen kunnian loukkaamista.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI » Ti Marras 05, 2019 11:17 am

"jäljet, jäljet....ne aina hommistani jälkehen jää" lauloi Auli Radding Murhajoki.

Annelista kuva The Next Day after The Done-Deed.

Kuva

Katsokaapa kuvaa ja sitten:
Mitäs luulette, hankasiko lankapuhelimen luuri peukalonhangan rakoille/hiertymälle kun piti sinne HäKeenkin soitella?

Vai olisko vaikka auton tallitunkin varren aiheuttamaa hiertymää? (vai tuliko perattua kaloja ahkerasti fileerausveitsellä edellisiltana...?)

Annelistitkin saa osallistua tähän arvauskisaan.

:D :D :D
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8654
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ti Marras 05, 2019 11:52 am

CSI kirjoitti:
To Touko 16, 2019 5:58 pm
Voi jeesus. Suojapuvuista ei lähde kuituja, koska niissä "kangas" on laminaattia, ei kudottua.

Muuta en ehdi nyt alasampumaan tämän skenaarioherran vuodatuksista. Katotaan myöhemmin.

Kuva

Täällä kun alter egosi PL on aina "huolissaan" milloin minkäkin Auerin "kunnian loukkaamisesta" niin tuo ainakin on minusta aika selkeää rikostutkija Tuija Niemen kunnian loukkaamista.
Eli Annelilla oli molemmilta puolilta laminoitu kuiduton suojapuku t-paidan päällä ja tämän päällä sitten se täyspolyesterinen murha-asu? Eli kunnon kerrospukeutumista. Murhan jälkeen suojapuvut pois ja puukotus omaan rintaan? Ja murha oli tehty ennen puhelua ja äänitetty jotain sen vaiheita taustalle? Jukka on siis jo astaloitu ja kuollut ja lattialla?
Eli puhelun aikana Anneli vaan seisoskeli tytön kanssa puhelimen lähellä ja teeskenteli juoksentelevansa ympäriinsä, koska lavastusnauhalla oli niitä juoksujakin tullut laitetuksi?

Missä vaiheessa Anneli lavasti huppumiehen jälkiä lattialle? Nehän olivat syyttäjän mukaan tuoreempia kuin jotkut muut lattialla olleet jäljet, ja kuvistakin päätellen vielä ihan märkiä? Missä vaiheessa hän kävi ulkona?
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8654
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ti Marras 05, 2019 12:19 pm

Laitan siihen "uuteen painokseen" kuvan niistä kengänjäljistä Jukan poskessa, tai mistä erottaa sen kengänpohjan w-kuvion. Rajata toki täytyy, kun ei ole mitään kivaa katsottavaa, ja salattua aineistoa muutenkin.

Tämä polkaisu tietenkin aiheuttaa pieniä muutoksia teorioihin, mutta se vain helpottaa niitä. Samoin kuin se fakta, ettei takkahuoneessa ollutkaan mitään valoja koko aikana. Valot olivat vain olohuoneessa, jonne Auer ne laittoi ennenkuin meni toisen kerran olohuoneeseen surmaajan nähdäkseen. Ei tarvitse selitellä valoja päälle laittavaa huppista.

Tämä polkaisuhavainto on siksi tärkeä, että se ensinnäkin selittää, miksi Jukalla oli niin sanotusti nenäluu aivoissa (hiukan liioitellen) ja leuka- ja poskiluu murtunut. Tätähän ei tuomioissa koskaan pohdittu ja mahdettiinkohan oikeudessakaan käsitellä. Olin pitänyt vammaa nyrkillä lyötynä kun en muutakaan keksinyt, mutta ihmettelen kirjassa, miksi nenästä ole vuotanut verta ja miksei muutenkaan ole havaittavissa mitään haavaa ihossa. Ei tietenkään ole, kun hän on ollut lattialla selällään, kun kasvoille on polkaistu. Lisäksi hän on kuollut todennäköisesti muutama sekunti myöhemmin.

Tärkeä tämä on siksikin, että se selittää, miksi surmaajan oikea kengänpohja oli niin verinen, vaikka vasemmassa ei ollut paljonkaan verta, ja vaikka mihinkään varsinaiseen verilammikkoon ei ollut astuttu. Verilammikkohan tulee vasta astaloinnin jälkeen. Tätähän mietittiin aluksi, että kengänpohja olisi vereentynyt jos surmaaja olisi lopuksi kyljestä kengällä kääntänyt uhrin selälleen. Syyttäjän mukaanhan kengänjäljet ovat olleet lavastusta juuri siksi, että ne ovat "llian selkeät" eli liian veriset.

Mutta oikeastihan homma meni niin, että surmaaja polkaisi astaloinnin jälkeen uhrin kasvoille kaksi kertaa ja poistui heti tämän jälkeen. Kengänjäljet lähtevät heti uhrin vierestä ja ulos ikkunasta. Astalo oli oikeassa kädessä ja tiputteli oven viereen isoja pisaroita, joita kuvissa nähdään (varsinaisella polkaisuhetkellä sorkkarauta oli todennäköisesti oikeassa kädessä poikittain, jolloin syntyi parikolme "hännällistä" isoa veripisaraa surmaajan vasemmalle puolelle tärähdyksen/liikkeen voimasta. Kun murhaaja kääntyi lähteäkseen, niin käsi heilahti oikealle, jolloin sängyn alle lensi ainakin yksi iso hännällinen pisara.). Vasemmalla kädellä tuki kaapin kulmaan, johon jäi kämmenensivusta verijälki, joka myös kuvissa on näkyvissä. Kaikki jäljet tulevat niinkuin ne luonnollisesti tulevat ja ovat kenen tahansa toistettavissa. On vain vaikea löytää ne tapahtumakulut ja asennot, jotka jäljet ovat tuottaneet.

Polkaisu pitää olla tehty astaloinnin jälkeen, koska muuten kenkä ei vereentyisi. Sen jälkeen pitää mennä ikkunasta pihalle. Kädessä pitää olla verta tippuva astalo, joka vaihdetaan arkun lähellä vasempaan käteen, kuten veripisaroista havaitaan. Poistuessa astalon varsi lyö seinälautaan verisen kolon.


Ja nyt Auerin pitäisi kaiken muun puukottelun ja astaloinnin lisäksi tehdä tämä puhelun aikana. Ennen puheluahan sitä ei voi tehdä, koska jäljet olivat tuoreita ja tietysti oikeasti uhri oli vielä elossa ja puhui, eli häntä ei oltu vielä lyöty. Kasvot tulivat verisiksi vasta lyöntien jälkeen. Kuoleman jälkeen ei tietenkään ehdi, kun on puhelimessa kaiken muun ajan paitsi kaksi minuuttia, jonka aikana täytyy käydä pulssia kokeilemassa ja seistä ulkona valmiiksi poliisien tullessa.
Polkaisu on siis jossain puhelun kohdassa 2.50 tai niillä main, ja sen jälkeen poistuttiin heti. Edelleenkin viittaa vahvasti aikaan muutamia sekunteja ennen tytön kirkaisua. Tyttö näki poistumisen tullessaan eteisestä olohuoneeseen ja sen takia hän eteenpäin uskalsi mennäkin. Surmaaja ei ollut kirkaisukohdassa enää huoneessa vaan se lähti.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI » Ti Marras 05, 2019 12:58 pm

Kuolemannaakka kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 11:52 am
CSI kirjoitti:
To Touko 16, 2019 5:58 pm
Voi jeesus. Suojapuvuista ei lähde kuituja, koska niissä "kangas" on laminaattia, ei kudottua.

Muuta en ehdi nyt alasampumaan tämän skenaarioherran vuodatuksista. Katotaan myöhemmin.

Kuva

Täällä kun alter egosi PL on aina "huolissaan" milloin minkäkin Auerin "kunnian loukkaamisesta" niin tuo ainakin on minusta aika selkeää rikostutkija Tuija Niemen kunnian loukkaamista.
Eli Annelilla oli molemmilta puolilta laminoitu kuiduton suojapuku t-paidan päällä ja tämän päällä sitten se täyspolyesterinen murha-asu? Eli kunnon kerrospukeutumista. Murhan jälkeen suojapuvut pois ja puukotus omaan rintaan? Ja murha oli tehty ennen puhelua ja äänitetty jotain sen vaiheita taustalle? Jukka on siis jo astaloitu ja kuollut ja lattialla?
Eli puhelun aikana Anneli vaan seisoskeli tytön kanssa puhelimen lähellä ja teeskenteli juoksentelevansa ympäriinsä, koska lavastusnauhalla oli niitä juoksujakin tullut laitetuksi?


"Eli, eli". Jep jep ja LOL. Hyvä yritys Olkinukkeilla, KN - ja yrittää provota toinen väittelyyn sinun keksimillä argumenteilla.

Totesin vain miten suojahaalarit malli Tyvek™ ja vastaavat käyttäytyy. Te voitte sen johdosta eli-laukata niin paljon kuin lystäätte. LOL.

Minulle on ihan turha osoittaa mitään eli-kyselyripuleja, koska en ole sanonut yhtään mitään mistään tarinanjuoksutuksista. Minusta et Kuolemannaakka myöskään saa kaveri Olkinukkeiluusi. Voit ihan keskenäsi eipäsjuupastella asiasta Eli-skenaarioinesi.

PS. Vaikutat KN jo jotenkin onnettomalta. Kun et saa ihmisiä haastamaan itseäsi, niin kehittelet jo toisen puolesta Eli-vuodatusskenaarioita toivossa, että "jospa se edes tuohon tarttuisi", jotta pääsisit pätemään. Suurimmalle osalle ihmisistä tämä keissi on jo passé eivätkä he jaksa tästä enää innostua. Vain tosifanaatikot jaksavat enää mitään nettikirjoja kirjoitella (tai niitä lueskella). Mahtaa olla harmittava tilanne, kun joillekin tämä keissi on Elämänsisältö?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI » Ti Marras 05, 2019 1:09 pm

CSI kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 11:17 am
"jäljet, jäljet....ne aina hommistani jälkehen jää" lauloi Auli Radding Murhajoki.

Annelista kuva The Next Day after The Done-Deed.

Kuva

Katsokaapa kuvaa ja sitten:
Mitäs luulette, hankasiko lankapuhelimen luuri peukalonhangan rakoille/hiertymälle kun piti sinne HäKeenkin soitella?

Vai olisko vaikka auton tallitunkin varren aiheuttamaa hiertymää? (vai tuliko perattua kaloja ahkerasti fileerausveitsellä edellisiltana...?)

Annelistitkin saa osallistua tähän arvauskisaan.

:D :D :D
Nosto tälle. Jostain syystä KN aktivoitui eli-eli skenaarioimaan heti tämän kuva-arvoitukseni jälkeen vaikka tuon eli-skenaarioinnin olisi voinut tehdä jo viikkoja sitten ;-) Selvästi herkkä kysymys ylläoleva kuva-arvoitus annelisteille.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4929
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Ti Marras 05, 2019 6:31 pm

CSI kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 1:09 pm
CSI kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 11:17 am
"jäljet, jäljet....ne aina hommistani jälkehen jää" lauloi Auli Radding Murhajoki.

Annelista kuva The Next Day after The Done-Deed.

Kuva

Katsokaapa kuvaa ja sitten:
Mitäs luulette, hankasiko lankapuhelimen luuri peukalonhangan rakoille/hiertymälle kun piti sinne HäKeenkin soitella?

Vai olisko vaikka auton tallitunkin varren aiheuttamaa hiertymää? (vai tuliko perattua kaloja ahkerasti fileerausveitsellä edellisiltana...?)

Annelistitkin saa osallistua tähän arvauskisaan.

:D :D :D
Nosto tälle. Jostain syystä KN aktivoitui eli-eli skenaarioimaan heti tämän kuva-arvoitukseni jälkeen vaikka tuon eli-skenaarioinnin olisi voinut tehdä jo viikkoja sitten ;-) Selvästi herkkä kysymys ylläoleva kuva-arvoitus annelisteille.
Oletko nähnyt kokonaan tuon netissä olleen videopätkän Annelin haastattelutilanteesta sairaalassa, mistä olet tänne linkittänyt oheisen kuvakaappauksen? Videopätkästä on nimittäin nähtävissä, ettei Annelin käsissä ole mitään erityistä nähtävää - aivan, kuten poliisitodistajakin on oikeudessa valan velvoittamana todennut.

Muistutat noine kuva-arvoituksinesi kovin Hejacin vainoharhaista Jemmaa, joka näki perhekerhonettiin laitetuissa Annelin lasten lomakuvissa lapsissa mitä kamalampia pahoinpitelyn merkkejä. Yksi hänen erityisesti kauhistelemansa mustelma pojan kädessä osoittautui Lauantai-karkkipussista peräisin olevaksi siirtotatuoinniksi, jossa oli oikeasti linja-auton kuva. Taisi olla muuten ainoa kerta, jolloin Jemma myönsi olleensa tökeröine väitteineen väärässä.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3506
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja damfin » Ti Marras 05, 2019 7:44 pm

Pieni liekki kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 6:31 pm
Taisi olla muuten ainoa kerta, jolloin Jemma myönsi olleensa tökeröine väitteineen väärässä.
Ei se sitten voi olla sama henkilö kuin CSI, jos on edes kerran myöntänyt olleensa väärässä :lol:

Tuo rakoille hankautunut peukalonhanka oli kyllä melkoinen oivallus... en olekkaan ennen ajatellut tuollaista asiaa puukottajan tai tunkinvarrella hakkaajan kannalta, että siinä on tuollainenkin riski olemassa että saa siinä rankassa hommassa oman peukalonhankansa hinkattua rakoille :mrgreen:
Pirunmoisia paskiaisia sellaiset uhrit jotka ei suostu kuolemaan, vaan joutuu niin monta tuntia hakkaamaan fileerausveitsellä että menee peukalonhangat rakoille, ei ole ihmekkään että siinä jo jossain vaiheessa tulee ähkäistyä että "kuole" :lol:

En ole aiemmin oivaltanutkaan miten mainiota viihdettä tämä ulvila-osio on, ei päivää ilman nauruja kun näitä juttuja lukee :D
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI » Ti Marras 05, 2019 11:28 pm

damfin kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 7:44 pm
olekkaan ennen ajatellut tuollaista asiaa puukottajan tai tunkinvarrella hakkaajan kannalta, että siinä on tuollainenkin riski olemassa että saa siinä rankassa hommassa oman peukalonhankansa hinkattua rakoille :mrgreen:
Pirunmoisia paskiaisia sellaiset uhrit jotka ei suostu kuolemaan, vaan joutuu niin monta tuntia hakkaamaan fileerausveitsellä että menee peukalonhangat rakoille, ei ole ihmekkään että siinä jo jossain vaiheessa tulee ähkäistyä että "kuole" :lol:
It was you who said that, not me.

Itse olen sitä mieltä, että peukalonhanganhiertymä on tullut ihan häkepuhelua soittaessa. Anneli on ollut niin Shokissa & Järkyttynyt (S&J), että hän on pitänyt luurista kiinni mielipuolen lailla. Hiertymä tuli kun ei päästänyt luuria kädestä vaikka raavaat poliisimiehet sitä kampesivat irti: "Vähä vois päästääkki jo".

Häkelitteroinnin mukaan siellä kyllä ähkäistiin Uole.
Viimeksi muokannut CSI, Ti Marras 05, 2019 11:31 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3081
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CSI » Ti Marras 05, 2019 11:30 pm

Pieni liekki kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 6:31 pm
Videopätkästä on nimittäin nähtävissä, ettei Annelin käsissä ole mitään erityistä nähtävää -
Heitäppä se videopätkä nähtäväksi. Linkki plus aikapointteri, niin voidaan todeta, että kädet on puhtaat.

Anneli muuten kävi pesemässä kätensä ennen poliisien saapumista. Puhtoiset ja kauniit...suihkunraikas tuore murhaleski.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8654
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ti Marras 05, 2019 11:44 pm

damfin kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 7:44 pm
Pieni liekki kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 6:31 pm
Taisi olla muuten ainoa kerta, jolloin Jemma myönsi olleensa tökeröine väitteineen väärässä.
Ei se sitten voi olla sama henkilö kuin CSI, jos on edes kerran myöntänyt olleensa väärässä :lol:

Tuo rakoille hankautunut peukalonhanka oli kyllä melkoinen oivallus... en olekkaan ennen ajatellut tuollaista asiaa puukottajan tai tunkinvarrella hakkaajan kannalta, että siinä on tuollainenkin riski olemassa että saa siinä rankassa hommassa oman peukalonhankansa hinkattua rakoille :mrgreen:
Niin, ja ajattele, että taistelussa rakoille meni vielä vasen kämmenkin, vaikka surmaaja ja Anneli oli oikeakätisiä! Se on ollu kovaa hommaa. Oikea kämmen vuotaa varmasti verta.

Nää on näitä Tara + Rantakoski -kuvia, joita täällä pyöriteltiin 2013.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4929
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Jäljet; verijäljet - hajujäljet (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Ke Marras 06, 2019 12:05 am

CSI kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 11:30 pm
Pieni liekki kirjoitti:
Ti Marras 05, 2019 6:31 pm
Videopätkästä on nimittäin nähtävissä, ettei Annelin käsissä ole mitään erityistä nähtävää -
Heitäppä se videopätkä nähtäväksi. Linkki plus aikapointteri, niin voidaan todeta, että kädet on puhtaat.

Anneli muuten kävi pesemässä kätensä ennen poliisien saapumista. Puhtoiset ja kauniit...suihkunraikas tuore murhaleski.
Olipa positiivinen yllätys, että Iltasanomat ja Iltalehti ovat ilmeisesti molemmat poistaneet netistä kaikki videopätkät Annelin sairaalavideosta. Toivotaan nyt, että poliisissa kuitenkin perehdytään tarvittaessa uudelleen tuohon sairaalassa kuvattuun videoon, jotta viranomaispäässä ei jäisi kenellekään "epäilevälle Tuomakselle" epäselväksi, mitä Tähtisentiellä murhayönä oikeasti tapahtui.

Spotifysta tulee muuten parhaillaan todella kaunis Jani Wickholmin kappale "Hukun". Toivon sinulle CSI onnellisia ajatuksia ja keinoja päästää irti katkeruudesta, mitä mahdollisesti tunnet Annelia ja hänen taustajoukkojaan kohtaan.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Vastaa Viestiin