Jens Kukka

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Hammersmith
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2012 10:49 pm

Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Hammersmith »

Tällainen historia on Auerin rikoskumppanilla Jens Kukalla

Kuva

Seksuaalirikoksista kymmeneksi vuodeksi vankilaan tuomittu helsinkiläismies on entinen pitkäaikaistyötön ja menestynyt taksiyrittäjä.

Anneli Auerin ohella törkeistä lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä ja muista rikoksista tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen Jens Rurik Kukka, 49.

Helsinkiläinen taksiyrittäjä seurusteli Auerin kanssa vuosina 2007 ja 2008.

Miehen rikokset kohdistuivat oikeuden mukaan Auerin tapaan useisiin eri lapsiin.

Kukka tapasi Auerin vuonna 2007 ollessaan taksikuljettajana Turussa, mutta seurustelusuhde hiipui Kukan siirtyessä yksityiseksi taksiyrittäjäksi Helsinkiin.

Ennen taksiyrittäjyyttään mies oli ollut työttömänä aina vuodesta 1995 asti. 90 -luvun lopussa hän kokeili siipiään erään eteläsuomalaisen yhtiön kauppaedustajana, jonka oli määrä myydä yhtiön valmistamia turvallisuusjärjestelmiä. Yhtiö irtisanoi kauppaedustajasopimuksen miehen kanssa kaksi vuotta myöhemmin, kun tämä ei ollut saanut myytyä ensimmäistäkään tuotetta. Kukka lähti oikeuteen päätöksestä, mutta hävisi.

Kukka pyöritti Helsingissä kolmen vuoden ajan omaa taksiyritystään, jonka liikevaihto oli 100 000 euron luokkaa vuonna 2010. Samana vuonna yritys teki voittoa 27 000 euron verran.

Auer sai teoistaan seitsemän vuoden vankeusrangaistuksen.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 60941.html
Mitä muuta tästä miehestä tiedetään?

Hammersmith
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2012 10:49 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Hammersmith »

No, helpostihan sitä tietoa löytyi lisää:

Tällainen on Jens Kukka

49-vuotias Jens Kukka on aiemmin tuomittu lastensa pahoinpitelystä ja ex-vaimo kertoo Kukan nauttineen lyömisestä.

Anneli Auerin entiselle miesystävälle, 49-vuotiaalle taksiautoilija Jens Kukalle luettiin perjantaina kymmenen vuoden tuomion lähinnä lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista.

Auerilla ja Kukalla oli vuosia sitten tiettävästi läheiset välit. STT:n tietojen mukaan Auer enemmän tai vähemmän seurusteli Kukan kanssa ainakin vuosien 2006 ja 2007 tienoilla. Auerin kerrotaan esimerkiksi ostaneen Kukalle moottoripyörän. Lisäksi Kukan tunteva lähde kertoo, että Auer olisi ollut tämän tukena vuonna 2011, kun Kukkaa syytettiin oikeudessa oman poikansa pahoinpitelyistä.

Kukka asui aikoinaan Varsinais-Suomessa muutaman vuoden, mutta palasi Helsinkiin vuonna 2007. Varsinais-Suomessa asuessaan Kukka ei juuri tehnyt töitä.

– Seksuaalirikosepäily oli kuitenkin yllätys, sanoi miehen tunteva lähde vuonna 2011.

Jens Kukan yrityksen mainos löytyi Auerin ylläpitämiltä nettisivuilta. Lisäksi Kukan piti todistaa käräjillä jutussa, jossa Aueria syytettiin miehensä murhasta. Todistaminen kuitenkin peruuntui vain vähän ennen sovittua ajankohtaa.

Kukka pahoinpiteli jälkikasvuaan

STT:n eri lähteistä hankkimien tietojen perusteella mies olisi ollut väkivaltainen. Kesäkuussa 2011 Kukka tuomittiin käräjillä sakkoihin kahdesta pahoinpitelystä, joissa uhrina oli hänen täysi-ikäinen poikansa.

Oikeudenkäynnin yhteydessä lapset kertoivat, että vanhempi oli pahoinpidellyt eri tavoin heitä koko lapsuuden. Myös lasten äiti sekä entinen seurustelukumppani tukivat kertomusta väkivaltaisuudesta.

Ex-naisystävä haki lähestymiskieltoa

Jens Kukan ex-seurustelukumppani haki Kukalle häätöä Raisiossa sijaitsevasta asunnostaan vuonna 2006. Häätövaadettaan nainen perusteli sillä, että Kukka ei ollut osallistunut talon ylläpitokustannuksiin tai maksanut naiselle vuokraa. MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan häätöhakemus tuli kuitenkin vireille päivä sen jälkeen, kun Kukka oli pahoinpidellyt naisystävänsä. Turun seudun käräjäoikeus vahvisti, ettei Jens Kukalla ollut oikeutta asua naisen asunnossa.

Entinen naisystävä haki Jens Kukalle myöhemmin myös lähestymiskieltoa, sillä Kukka ei ollut jättänyt entistä asuinkumppaniaan ja tämän kahta lasta rauhaan. Nainen pelkäsi uutta pahoinpitelyä. Nainen kuvaa Turun seudun käräjäoikeudelle jättämässään hakemuksessa, että Kukka on kertonut pahoinpidelleensä myös entistä vaimoaan.

Entisen naisystävän mukaan Kukka on osallistunut useisiin tappeluihin ja omien sanojensa mukaan nauttinut lyömisestä. Lokakuussa 2006 jätetty pyyntö lähestymiskiellon määräämiseksi kuitenkin raukesi, kun entinen naisystävä peruutti hakemuksen.

Entistä naisystävää kuultiin syyttäjän todistajana kesällä 2011 käydyssä oikeudenkäynnissä, jossa Jens Kukkaa syytettiin omien poikiensa pahoinpitelystä. Kukka tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa sakkoihin täysi-ikäisten poikiensa pahoinpitelystä. Oikeudessa kävi ilmi, että kesällä 2010 tapahtunut pahoinpitely oli vain jäävuoren huippu. Pahoinpitelyä, sekä henkistä että fyysistä oli jatkunut koko Kukan lasten lapsuuden ajan. Poikien kertomusta tukivat sekä entisen naisystävän että poikien äidin kertomukset. Jens Kukka erosi poikien äidistä vuonna 2001.

Jens Kukka on esiintynyt vangitsemisoikeudenkäynneissä kasvot vaatteilla peitettynä.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... jens-kukka

Deckarist
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: La Syys 17, 2011 1:12 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Deckarist »

Onko kenelläkään tietoa koska Auer osti Kukalle moottoripyörän?

Hariton
Alibin satunnaislukija
Viestit: 62
Liittynyt: To Syys 22, 2011 10:01 am

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Hariton »

Tietääkö kukaan Kukan tietsikalta löytyneistä matskuista?

Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4152
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Ihan oikeasti, kenelläkään ei voi olla tuollaista nimeä..! :shock: Onkohan vaihtanut joskus etu- ja/tai sukunimensä?
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3809
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Nooruska kirjoitti:Ihan oikeasti, kenelläkään ei voi olla tuollaista nimeä..! :shock:
Miksei voisi? Onhan meillä poliitikkokin nimeltä Miapetra Kumpula-Natri. Suomi on hauskojen nimien luvattu maa.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2748
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Nooruska kirjoitti:Ihan oikeasti, kenelläkään ei voi olla tuollaista nimeä..! :shock: Onkohan vaihtanut joskus etu- ja/tai sukunimensä?
Onhan se aikamoinen.. Kuvittelenko mä vaan vai onko hänellä suvussa esim virolaistaustaa? Jotenkin mul on semmonen ajatus päässä mut voi olla että oon vaan tuosta nimestä ajatellu että selittäis hieman asiaa..

Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4152
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

^ Tuon Kukka-sukunimen jotenkin vielä ymmärrän, olihan sekin muistaakseni Kukka-sukua, joka siellä keravalla sen koripallo tytön puukotti hoitoon päästäkseen...? Mutta jotenkin tuo etunimi ja tuo sukunimi yhdessä...ihan oikeesti!
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!

Avatar
TiiaStiina
Javier Pena
Viestit: 1823
Liittynyt: Ma Elo 16, 2010 12:09 am

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja TiiaStiina »

Onkohan Kukalla lisäksi ollut käytössä useampia henkilöllisyyksiä?

nuusku-nella
Adrian Monk
Viestit: 2748
Liittynyt: Pe Elo 06, 2010 9:14 pm
Paikkakunta: Etelämpi suomi

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja nuusku-nella »

Nooruska kirjoitti:^ Tuon Kukka-sukunimen jotenkin vielä ymmärrän, olihan sekin muistaakseni Kukka-sukua, joka siellä keravalla sen koripallo tytön puukotti hoitoon päästäkseen...? Mutta jotenkin tuo etunimi ja tuo sukunimi yhdessä...ihan oikeesti!
No eipä keskimmäinen nimi paljoa asiaa paranna kun se on Rurik tms.

Avatar
Hovimestari
Martin Beck
Viestit: 750
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Hovimestari »

Itseäni Kukka kiinnostaa lähinnä siinä mielessä, että A.A.:n vastaiseen salaliittoon uskovat ovat olleet hänen roolistaan tässä keississä harmillisen hiljaa. Jos itse vedän SL-hatun päähän niin tulen siihen loogiseen johtopäätökseen, että kyseessä on viaton miesparka joka on uhrattu AA-vastaisen ajojahdin alttarille - eräänlainen sivullinen uhri siis, ainoa rikoksensa olla A.A.:n tuttu. Eikä ainoastaan Auerin lapsia ole valjastettu vainon välikappaleiksi, vaan jopa taksarinkin lapset. Hurjaa!

Todella karmivaa, kuin suoraan amerikkalaisesta dekkaritrilleristä, jossa pahikset eivät epäröi tappaa vaikka presidenttiä jos tämä on heidän ja valitun uhrinsa välissä.
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush

Hemmo
Nikke Knakkertton
Viestit: 170
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 2:39 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Hemmo »

Deckarist kirjoitti:Onko kenelläkään tietoa koska Auer osti Kukalle moottoripyörän?
Saatan olla väärässä, mutta jostain käsityksen, että kyseinen moottoripyörä kuului alunperin Annelin miehen jäämistöön. Entisen miehen pyörän lahjoittaminen on minusta kovasti loogisempaa, kuin poikaystävälle kokonaan uuden pyörän ostaminen, mutta minusta tässä koko Ulvila tapauksessa loogisuudella ei ole juuri sijaansa.
Jos Anneli tappoi miehensä, niin nämä uudet rikokset menevät kyllä suoraan poliisin piikkiin, niin kylmäverinen ihminen, joka pystyy huijaamaan poliisia, kuten Anneli, jos on edes syyllinen, pystyy kyllä mihin tahansa.

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6165
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja Tara »

Hemmo kirjoitti:
Deckarist kirjoitti:Onko kenelläkään tietoa koska Auer osti Kukalle moottoripyörän?
Saatan olla väärässä, mutta jostain käsityksen, että kyseinen moottoripyörä kuului alunperin Annelin miehen jäämistöön. Entisen miehen pyörän lahjoittaminen on minusta kovasti loogisempaa, kuin poikaystävälle kokonaan uuden pyörän ostaminen, mutta minusta tässä koko Ulvila tapauksessa loogisuudella ei ole juuri sijaansa.
Jos Anneli tappoi miehensä, niin nämä uudet rikokset menevät kyllä suoraan poliisin piikkiin, niin kylmäverinen ihminen, joka pystyy huijaamaan poliisia, kuten Anneli, jos on edes syyllinen, pystyy kyllä mihin tahansa.
Olen koko ajan ollut muistavinani, että Anneli osti sen moottoripyörän.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 00#p466400

...Auerilla on ollut tiettävästi läheiset välit yrittäjänä toimineeseen helsinkiläiseen mieheen. STT:n tietojen mukaan Auer enemmän tai vähemmän seurusteli rikoskumppanikseen epäillyn miehen kanssa ainakin vuosien 2006 ja 2007 tienoilla.

Auerin kerrotaan esimerkiksi ostaneen miehelle moottoripyörän. Lisäksi miehen tunteva lähde kertoo, että Auer olisi ollut tämän tukena vielä kuluvana vuonna, kun miestä syytettiin oikeudessa oman poikansa pahoinpitelyistä.


http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194697 ... helle.html

Sen hintakin on manittu jossain uutisessa, muistaakseni...kymmenisentuhattako? en muista 100%
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

Avatar
sisotalo
Jessica Fletcher
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja sisotalo »

Hovimestari kirjoitti:Kukka … on uhrattu AA-vastaisen ajojahdin alttarille - eräänlainen sivullinen uhri siis, ainoa rikoksensa olla A.A.:n tuttu.
Juuri näin oli alkujaan. Turussa annetun tuomioin korvausvaatimuksista ilmenee, että Annelia ei tuomittu raiskauksista vaan Jens Kukka. Sitä paitsi heidät tuomittiin yhteisesti tehdystä lasten seksuaalisesta häirinnästä. Siis Jensistä onkin tullut syyteketjun veturi. Annelia tuomitaan vain sellaisista itsenäisistä rikoksista, jotka ”sopivat” naiselle.

Ratkaisevaksi muodostui, että Jens Kukka vetäytyi kuoreensa sen jälkeen kun hänen käsin kirjoitettu selvityksensä aiheutti ongelmia, eikä kuitenkaan päässyt kokonaan julkisuuteen.

Molemmilta on puhumiskielto poistettu 2012-04-03. Kukalta on useaan otteeseen pyydetty haastattelua. Hänen yksityisasioitaan on laajasti reposteltu. Hänellä on oikeus vastata, mutta hän vaikenee.

annijatta
Javier Pena
Viestit: 1705
Liittynyt: To Syys 01, 2011 7:22 pm

Re: Jens Kukka

Viesti Kirjoittaja annijatta »

Ajattelinpa pysyä jonkin aikaa pois palstoilta mutta nyt täytyy sisotalolle esittää muuan kysymys.
Miksi Jens Kukka on ollut syytettynä ja tuomittu???? Onko vakava käsityksesi tästä asiasta se että hän tuntee Auerin???? Tämäkö hänen rikoksensa?????
On myös monia muita jotka tuntevat tai väittävät tuntevansa Auerin.
Samalla logiikalla kysyisin miksi heitä ei ole yhdistetty syytteisiin ja tuomittu "salaisesti" suljettujen ovien takana?????
Anneli on tuomittu mielestäsi vain naiselle sopivista rikoksista ja Jens kukka on ollut veturi. No emmehän voi sille mitään että miehen ja naisen biologiat eroavat toisistaan ja jo tämänkin luonnonmukaisuuden mukaan mies ja nainen seksuaalirikoksissa toimivat oman biologiansa edellyttämillä tavoilla.
Yhtä kaikki saman rikoslain pykälän alle kuuluvina tekoina.
Ja vielä tiedoksi. A.Auer ei ole ollut tekoja ennen muuta kuin keskinkertaisten nettisivustojen ylläpitäjä. Keskiverto tavantallaaja.
Rikollisen toimintansa vuoksi hän on suomen kansalle tunnetuksi tullut???
Aivan kuin Jammu Siltavuori tai Juha Valjakkala.
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

Vastaa Viestiin