Auerin korvausvaade

Keskustelua Ulvilan tapauksesta

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
sisotalo
Sherlock Holmes
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja sisotalo » To Tammi 25, 2018 11:54 pm

Krooniselle henkilöä kohtaan hyökkääjälle om oikeastaan turha vastata.

Yksinkertainen sääntö oikeudessa on. Se joka häviää maksaa kulut. Nyt Anneli vaati liikaa ja hävisi jutun, joutui maksamaan. Jos hän olisi vaatinut 22.800 olisi hän voittanut ja valtio olisi maksanut kulut.

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Pe Tammi 26, 2018 12:11 am

sisotalo kirjoitti:Taas tätä henkilöhyökkäystä Suskulta, aivan ilman sisältöä. Se tekee vasten mieliseksi kirjoittaa täällä.

Jos Anneli olisi mennyt oikeuteen ilman Manneria ja vaatinut 22.800€ olisi se hänelle myönnetty ja kulut olisivat jääneet valtiolle, joka näin hävisi jutun. Nyt asia kääntyi päälaelleen kun Manner vaati mahdottomia ja hävisi.
Kukaan ei sinua pakota tänne kirjoittamaan, jos se tuntuu sinusta vastenmieliseltä. Minusta tuntuu, että sinua harmittaa, koska olet menettänyt kaikkien asianosaisten luottamuksen ja joutunut pois todellisten tietojen ääreltä.

Olen sitä mieltä, että aina silloin tällöin kannattaa pysähtyä hetkeksi ja miettiä omia tekosiaan. Jos on paha olla, niin monesti auttaa positiivisten asioiden ajatteleminen ja toisten syyttelyn lopettaminen.

Aika pieneltä kärsimyskorvaukselta tuntuu 22 800 euroa, jos olet ollut pidätettynä ja vangittuna murhaepäilyn, -syytteen ja -tuomioiden takia 1044 päivää, lapsesi on otettu sinulta pois etkä pääse heitä tapaamaan, sinua haukutaan/syyllistetään karmealla tavalla netin keskustelupalstoilla ja yritystoimintasi pyörittäminen tai työllistyminen jonkun toisen palvelukseen on tehty murhaajan leiman takia lähes mahdottomaksi.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Avatar
sisotalo
Sherlock Holmes
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja sisotalo » Pe Tammi 26, 2018 5:18 pm

Tätä parivaljakkoa ei mikään pelasta. Susku näkee pelkkiä valheita kaikkialla ja Pieni Liekki kieltää toisia kirjoittamsta. Muistelen kaiholla niitä aikoja jolloin antiannelistien kanssa käytiin kärkevää keskustelua.

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Pe Tammi 26, 2018 8:20 pm

sisotalo kirjoitti:Tätä parivaljakkoa ei mikään pelasta. Susku näkee pelkkiä valheita kaikkialla ja Pieni Liekki kieltää toisia kirjoittamsta. Muistelen kaiholla niitä aikoja jolloin antiannelistien kanssa käytiin kärkevää keskustelua.
Pistä todisteet tänne, missä olen kieltänyt jotakuta kirjoittajaa tänne kirjoittamasta. Olen todennut, ettei kenenkään ole tänne pakko kirjoittaa, jos kirjoittaminen tuo pahan mielen ja aiheuttaa ahdistusta. Tänne kirjoittaminen on täysin vapaaehtoista eikä minulla ole oikeuksia antaa kenellekään kirjoituskieltoja.

Minä en pidä järkevänä sellaista keskustelua, jossa jankataan sivutolkulla yhtä ja samaa asiaa menemättä asioissa eteenpäin. Sekään ei ole järkevää keskustelua, että levitetään katteettomia valheita ja syyllistetään syyttömiä uhreja, kuten Annelia ja hänen lapsiaan.

Hejaciin on aina mahdollista mennä käymään kärkevää keskustelua antiannelistien kanssa, jos sellaiseen on kaipuuta. Voisi vilkastua keskustelu sielläkin, kun tällä hetkellä siellä yksi syyttäjäpuolen kaveri käy yksinpuhelua keskenään esittäen kamalia valheita ja törkeyksiä lakeijoiden nyökytellessä ihastellen vieressä.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

GRILLi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 111
Liittynyt: La Marras 25, 2017 10:01 pm

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja GRILLi » La Tammi 27, 2018 3:07 pm

sisotalo kirjoitti:Tätä parivaljakkoa ei mikään pelasta. Susku näkee pelkkiä valheita kaikkialla ja Pieni Liekki kieltää toisia kirjoittamsta. Muistelen kaiholla niitä aikoja jolloin antiannelistien kanssa käytiin kärkevää keskustelua.
Vaikka en kanssasi ole syyllisyydestä samaa mieltä niin sinä argumentoit kantasi ja kunnioitat toisia keskustelijoita, toimit kuten hyvä keskustelija! Olen samaa mieltä, että Susku ja pieni liekki toimivat todella alhaisesti toisia kirjoittajia kohtaan lapsellisilla käytöksellä ja yrittävät hiljentää rehdin keskustelun!


Korvausvaateeseen palatakseni niin korvaus olisi mielestäni pitänyt ohjata hyväksikäytetyille lapsille, heidän elämänsä tuhoamisen hinta oli järjettömän pieni ja sen sijaan rahaa ohjattiin enemmänkin henkilölle joka pilasi ne elämät ja sai korvaukset jutussa jossa hän oli tunnustanut tekonsa sekä poliisille ja lapsilleen! Käsittämätöntä!

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Susku London » La Tammi 27, 2018 3:55 pm

GRILLi kirjoitti: Korvausvaateeseen palatakseni niin korvaus olisi mielestäni pitänyt ohjata hyväksikäytetyille lapsille, heidän elämänsä tuhoamisen hinta oli järjettömän pieni ja sen sijaan rahaa ohjattiin enemmänkin henkilölle joka pilasi ne elämät ja sai korvaukset jutussa jossa hän oli tunnustanut tekonsa sekä poliisille ja lapsilleen! Käsittämätöntä!
Jos Grilli taas vaivautuisi ottamaan asioista selvää, niin hän tietäisi, että lapset ovat jo saaneet korvauksia. Saivat siis korvauksia teoista, joita ei ole tapahtunut.

Korvauksia maksetaan henkilölle, jonka elämä on viranomaisten toimesta kärsinyt. Toki lapset voisivat jossain vaiheessa vaatia valtiolta korvauksia siitä, että heidät vierotettiin äidistään ja jätettiin heitteille sijaisperheeseen. Heille uskoteltiin väärin, että äiti tappoi isän. Heitä käytettiin hyväksi oman äidin nujertamiseksi. Lapset ovat olleet pelinappuloina kovassa viranomaispelissä.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Avatar
sisotalo
Sherlock Holmes
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja sisotalo » Ma Tammi 29, 2018 5:28 pm

Lapsille on maksettu korvauksia oikeuden päätöksen mukaan. Maksajana on ollut vain Anneli joka maksoi Jensin maksettavaksi tuomitut korvaukset. Valtio ei ole tehnyt mitään pahaa lapsille. Heidän sijaisvanhempansa ovat saaneet valtavat korvaukset, joista varmaan menee suuri osa lasten viikko rahoihin, jotta nämä eivät kertoisi totuutta.

Avatar
kerroush
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 664
Liittynyt: Su Heinä 14, 2013 8:13 pm

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja kerroush » Ma Tammi 29, 2018 6:00 pm

Ehkei kaikki toivo ole vielä mennyt. :D

Anneli Auer valittanee saamistaan korvauksista hovioikeuteen

https://yle.fi/uutiset/3-10047445

Avatar
Pieni liekki
Sherlock John Holmes
Viestit: 5084
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Pe Helmi 16, 2018 2:56 pm

Halusin nostaa tänne esimerkin hienosta yhteistyöstä, jota Poliisikoirayhdistys ja Brother Christmas ovat lähteneet tekemään tukeakseen henkirikoksen uhriksi joutuneen omaisia Loviisassa:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018021 ... 2_u0.shtml
Tytär murhattiin raa'asti Loviisassa - Suomen Poliisikoirayhdistys ja Brother Christmas yhdistivät voimansa omaisten tukemiseksi

Perjantai 16.2.2018 klo 10.10
Henkirikoksen yhteydessä 42-vuotiaan naisen murhannut syyntakeettomaksi todettu mies puukotti myös hänet paikallistanutta poliisikoiraa.

Loviisan Koskenkylässä tapahtui vuonna 2016 järkyttävä veriteko, kun Kellokosken sairaalasta karannut mies surmasi pakomatkallaan 42-vuotiaan hevostilalla työskennelleen naisen. Mies löi naista puukolla 14 kertaa.

Poliisi paikallisti miehen poliisikoiran avulla. Mies puukotti hengenvaarallisesti Börje-nimistä poliisikoiraa, mutta se säilyi hengissä.

Uhrin omaiset kirjoittivat muun muassa Uusimaa-lehdessä julkaistun mielipidekirjoituksen, jossa he kertovat uupuneensa byrokratiamyllyyn, johon he ovat joutuneet tyttärensä murhan ja sitä seuranneen oikeudenkäynnin jälkeen. Perhe kertoo joutuneensa muun muassa myymään omaisuuttaan selvitäkseen murhateon seurauksena heille langenneista kuluista kuten oikeudenkäynti- ja muista pakollisista kuluista.

Poliisikoirayhdistyksessä on nyt koettu, että henkirikoksen uhrin perheen kohtaama taakka on ollut kohtuuton.

- He halusivat tukea poliisikoiratoimintaa suurimmassa surussaan, joten nyt on meidän vuoromme auttaa, Poliisikoirayhdistyksen puheenjohtaja, vanhempi konstaapeli Miikka Ounila kertoo tiedotteessa.

Ounila viittaa siihen, että surutyön aikana ja byrokratian rattaiden syövereissä perhe kuitenkin avasi hyväntekeväisyystilin, jonka avulla kerättiin varoja poliisikoirien suojaliivien hankintaan. Keräys tuotti yli 13 000 euroa.

Mielipidekirjoituksen julkaisun jälkeen ihmiset ovat olleet yhteydessä Brother Christmas -hyväntekijään ja toivoneet, että perheelle järjestettäisiin rahankeräys heidän tilanteensa helpottamiseksi.

- Tutustuttuani tapaukseen ja saatuani vielä yhteydenoton Poliisikoirayhdistykseltä totesin, että tähän avunpyyntöön on tärkeää vastata, Brother Christmas kertoo tiedotteessa.
Minusta on tärkeää, että tuodaan esille niitä kuluja, joita omaisten kohdalle voi koitua, mikäli heidän läheisensä joutuu henkirikoksen uhriksi.

Ensi maanantaina viimeistään selvinnee, valittaako Anneli Auer Varsinais-Suomen käräjäoikeuden 19.1.2018 antamasta tuomiosta valtion korvausvastuuasiassa. Ratkaisuun voi hakea muutosta Turun hovioikeudelta valittamalla tai ennakkopäätösvalituksella korkeimmalta oikeudelta. Asiassa on omat haasteensa, koska toistaiseksi ei ole vielä saatu purettua Turun hovioikeuden 27.6.2013 Auerille antamaa tuomiota (Varsinais-Suomen käräjäoikeus 29.6.2012 nro 3748) seksuaalirikoksista. Korkein oikeus hylkäsi aikanaan Auerin valituslupahakemuksen Turun hovioikeuden päätöksestä.

Voi olla, että tässä vaiheessa olisi järkevintä keskittää ajatukset ja voimat Turun hovioikeuden antamien väärien seksuaalirikostuomioiden purkamiseen ja siihen, että poliisi saataisiin jatkamaan Jukka S. Lahden murhan tutkintaa. Meitä Auerin tukijoita yhdistää edellä olleeseen lehtiartikkeliin viitaten myös se, että meidän mielestämme Auerin kannettavaksi on aiheutunut kohtuuton taakka hänen jouduttuaan epäillyksi toisen henkilön tekemästä veriteosta ja oikeuslaitoksen tuomitsemaksi perättömien pedofiilisyytösten takia.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Susku London » Su Helmi 18, 2018 2:19 pm

Anneli kertoo blogissaan, että Valtiokonttorin virkamies tai -nainen on käynyt Bergin blogissa kommentoimassa asenteellisesti Vaasan hovioikeuden vapauttavan tuomion jälkeen.

http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.co ... erini.html

IP 46.30.132.236 löytyy netistä seuraavaa tietoa:

The IP number is in Finland. It is hosted by Valtiokonttori/VIP.

Network: Valtion tieto - Ja viestintatekniikkakeskus Valtori


Erään virkamiehen nimi yhdistyy tähän IP-osoitteeseen, mutta en laita sitä tähän, koska en ole ehtinyt tehdä riittävän tarkkaa tutkimusta asiasta.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Avatar
sisotalo
Sherlock Holmes
Viestit: 3375
Liittynyt: Su Helmi 26, 2012 12:10 pm

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja sisotalo » Ma Helmi 19, 2018 1:50 am

Mistä ihmeen vakoilusta täällä on kysymys. Jos täällä joku IP osoite tai vielä henkilö nimi kerrotaan on asiasta heti tehtävä poliisi-ilmoitus. Moderointi on surkeaa, mutta ei tällaista voi sallia

Erinomaista, että joku virkamiehistä on saanut kommentoida Annelin blogissa.Siellä on kova sensuuri

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Susku London » Ma Helmi 19, 2018 1:35 pm

Sisotalo voi mennä Aarnio-ketjuun höpisemään, ettei täällä saa puhua virkarikoksiin syyllistyneistä virkamiehistä nimillä. Sisotalon kommentointi senkun paranee. Vetää lähes sanattomaksi.

Anneli Auer on antanut lehdistölle tiedotteen, ettei meinaa valittaa hovioikeuteen korvausvaateesta. STT on laatinut tiedotteesta oman tiedotteen, joka oli IltaSanomissa. Iltalehti on julkaissut tiedotteesta muutaman rivin. Tiedote on luettavissa kokonaisuudessaan Annelin blogissa:

http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.co.uk
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Caldera
Hercule Poirot
Viestit: 2105
Liittynyt: La Heinä 06, 2013 10:33 am

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Caldera » Ma Helmi 19, 2018 2:57 pm

sisotalo kirjoitti: Erinomaista, että joku virkamiehistä on saanut kommentoida Annelin blogissa.Siellä on kova sensuuri
Laitetaan nyt tämä erinomaisen virkamieskommentoinnin helmi tännekin suoraan nähtäville :D. Niin joo, ja kommentti oli kylläkin Bergin blogissa.

Auer on syytön, syytön ja syytön, koska Auer on syytön, syytön ja syytön. Siis syytön, koska ei ole syyllistynyt mihinkään. Poliisi ja ennen kaikkea syyttäjä ovat hirmuisia väärintekijöitä. Mutta Auer on syytön, syytön, syytön. Vainottu uhri.

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Susku London » Ma Helmi 19, 2018 3:54 pm

Susku London kirjoitti:Anneli kertoo blogissaan, että Valtiokonttorin virkamies tai -nainen on käynyt Bergin blogissa kommentoimassa asenteellisesti Vaasan hovioikeuden vapauttavan tuomion jälkeen.

http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.co ... erini.html

IP 46.30.132.236 löytyy netistä seuraavaa tietoa:

The IP number is in Finland. It is hosted by Valtiokonttori/VIP.

Network: Valtion tieto - Ja viestintatekniikkakeskus Valtori


Erään virkamiehen nimi yhdistyy tähän IP-osoitteeseen, mutta en laita sitä tähän, koska en ole ehtinyt tehdä riittävän tarkkaa tutkimusta asiasta.
Valtiokonttorin pääjohtaja Timo Laitinen vastasi minulle Twitterissä, - mikä on mielestäni erinomaista virkamiestoimintaa. Jäin odottamaan vastauksia kysymyksiini.

Laitan alle Twitter ketjun sellaisena, kuin se juuri nyt on:

Susku London
@SuskuLondon
Feb 18

#Valtiokonttori'n #virkamies kävi ilmaisemassa mielipiteensä blogissa syyttömänä tuomitusta Anneli Auerista: - http://anneliauerkirjoittaa.blogspot.co ... erini.html … -- #oikeusvaltio #oikeusturva #virkavalta #verkostot #syrjintä #ajojahti #vallankäyttö #virkarikos #korruptio #lapsiperhe tuhottiin #Suomi100


Timo Laitinen‏
@LaitinenTimo
Replying to @SuskuLondon

Johtuen Valtiokonttorin vanhoista tehtävistä ja sopimuksista, iso joukko valtionhallinnon ip-osoitteista näyttää Valtiokonttorin osoitteilta, vaikka näin ei ole. Tässä tapauksessa kirjoitus ei tullut meiltä, tämä on tarkistettu.

2:23 AM - 19 Feb 2018
2 Likes Ville Peltola Valtiokonttori


Susku London
‏@SuskuLondon
14m14 minutes ago
Replying to @LaitinenTimo

Kiitos, välitän tiedon Anneli Auerille. Selvitettiinkö samalla keneltä, tai miltä taholta tämä viesti tuli? Luulisi sen olleen helppoa? #Valtiokonttori #AnneliAuer #pilkka #nettipoliisi Milloin asia selvitettiin? Tänäänkö?
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Auerin korvausvaade

Viesti Kirjoittaja Susku London » To Kesä 28, 2018 6:15 am

Hesarissa kerrottiin, että

Anneli Auerin avustaja sai varoituksen – Valitsi asiantuntijaksi henkilön, joka oli tuomittu rikoksesta vain viikkoa aiemmin

https://www.hs.fi/kotimaa/art-200000573 ... ml?ref=rss

Annelille tuli täysin yllätyksenä ko. todistajan/asiantuntijan tausta. Mitkä lienevät Annelin oikeudet tällaisessa tilanteessa, kun asianajaja tekee tämän luokan virheen?
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Vastaa Viestiin