"Auerin huppumies"

Keskustelua Ulvilan tapauksesta

Valvojat: Raid, Moderaattorit

metsätonttu
Neuvoja-Jack
Viestit: 257
Liittynyt: Su Huhti 01, 2018 6:07 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja metsätonttu » Ke Touko 20, 2020 10:24 am

Hurja kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 8:48 am
Kuten jo aiemmin linkkaamani linkki kertoo, Kko ei näe minkäänlaisia purkuperusteita, joten asia on sinetti.
Linkkaamassasi KKO purkuhakemuksen hylkäyspäätöksessä kerrotaan aiemmin viitatusta Vaasan hovioikeuden päätöksestä seuraavasti.
Myöskään murhajutussa annettua Vaasan hovioikeuden tuomiota, joka koski eri tekoa ja eri tapahtuma-aikaa, ei katsottu sellaiseksi uudeksi selvitykseksi, jonka perusteella seksuaalirikostuomio voitaisiin purkaa.
Lisäksi siinä sanotaan.
KKO toteaa tänään antamassaan päätöksessä, että lausunnoissa ei ole esitetty sellaisia olennaisia uusia seikkoja, joita ei olisi käsitelty jo aiemmassa oikeudenkäynnissä.
Samassa päätöksessä viitataan lainvoimaisuuteen seuraavasti.
Turun hovioikeuden seksuaalirikoksia koskeva tuomio tuli lainvoimaiseksi kesäkuussa 2014, kun KKO hylkäsi sitä koskeneen Auerin valituslupahakemuksen. Lainvoiman saaneet tuomiot on tarkoitettu pysyviksi, ja niihin voidaan puuttua vain poikkeuksellisesti laissa säädetyin painavin perustein.
Heitot kuten "väärä tuomio", "ei todisteita" tai asianomistaja A:n tietämättömyys ei ole niitä painavia perusteita joihin KKO viittaa päätöksessään.

Joosua
Sammakkoprofessori
Viestit: 479
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Joosua » Ke Touko 20, 2020 10:32 am

Kuolemannaakka kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 11:18 pm
Joosua kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 7:35 pm


Kuolemannaakka:
"No, ei rikoksissa/tuomioissa ole kysymys kenenkään itseään uhriksi väittävän mielipiteistä, luonnollisestikaan. Ei ainakaan saisi olla."

Väitätkö tosiaan että rikoksen kohteeksi joutuneen mielipiteellä ei ole merkitystä asiaa oikeudellisesti harkittaessa? Esimerkiksi se millaisena raiskauksen uhri on tilanteen kokenut on siis sinun mielestäsi merkityksetön seikka?
Sinunko mielestäsi vain rikoksesta epäillyn mielipiteellä on merkitystä?

Se mitä olen oikeusjuttuja seurannut, rikoksen uhrin mielipide tapahtuneesta on hyvin tärkeä ja sitä jopa lähes poikkeuksetta jopa oikeudessa kysytään.

Kommenttisi kertoo paljon ajatuksistasi. Onneksi et ilmeisesti työskentele poliisissa tai oikeuslaitoksessa.

Mistä olet saanut päähäsi ajatuksen pitää kolmen uhriksi joutuneen sijoitusperheen vanhempia kieroina lapsille valheellisia tarinoita uskottelevina huijareita jotka näin hankkivat taloudellista hyötyä? Onko sinulla asiallisia perusteita tai kenties todisteita väitteellesi?
Vai onko kysymys vain oman järkikultasi tuotoksesta?
No hyvänen aika, eihän tuomiot mitään mielipidejuttuja ole. Minä voin väittää, että sinä veit minulta lompakon, mutta et sinä saa siitä tuomiota, jos ei ole todisteita. Rikoksethan pitää TUTKIA, eikä uskoa kenenkään juttuja. Ei aikuisten, eikä lasten. Tottakai uhria kuulla pitää, niinkuin pitää kuulla epäiltyjäkin.

Eihän tässä jutussa nimenomaan näytä olevan uhrin mielipiteellä mitään merkitystä, kun kerran pääuhriksi nimetty tyttö kertoi, ettei häntä oltu hyväksikäytetty, eikä ketään muutakaan, ja silti annettiin tuomio. Siksi, että kolme muuta kertoi, että kylläpäs. Siksi, ettei hyväksikäyttöjutuissa tunnuta vaadittavan mitään todisteita, vaan tuomio annetaan kertomusten perusteella. Ja sen vuoksi, että tässä jutussa oli tuomiota annettaessa tuomareilla vahva epäilys ja "tieto", että syytetty on murhaaja, joten kyllähän se sitten on hyväksikäyttäjäkin, eikä juttua tarvitse niin kauhean tarkkaan tutkiakaan. "JOTAIN" on varmasti tapahtunut, vaikka ehkä ei ihan niin kuin lapset kertovat. Keksitään itse, mitä on tapahtunut, jotain uskottavampaa.
Näiden eri oikeusjuttujen ja tapahtumien järjestys on hyvin oleellinen asia. On tärkeä tietää ja hahmottaa tapahtumien aikajana.Voit lukea kirjastani perusteluja mielipiteilleni. Siksi se on kirjoitettu, ettei joka asiaa tarvitse täällä aina uudestaan ja uudestaan kirjoittaa. Siinä on noin 24 sivua hyväksikäyttöjutun pohdintaa ja perusteluja sille, miksi uskon kertomusten olevan vääriä, alkaen sivulta 144.
Mielestäsi siis rikoksen uhrin mielipiteellä ei ole vaikutusta. Hyvä.

Otetaan esimerkiksi pari kuviteltua mutta täysin mahdollista tapausta.

Naisen emättimestä löytyy spermaa ja sen voidaan DNA:n avulla todeta olevan tietyn miehen. Lisäksi naisen peräaukosta löytyy haavaumia. Kehossa on lieviä mustelmia ja kaulalla hankautumia.

Tapaus a) Nainen on sitä mieltä että mies X raiskasi hänet ja voimiltaan huomattavasti heikompana joutui alistumaan tekoon. Hän sanoo olevansa järkyttynyt eikä pysty enää luottamaan miehiin eikä halua että mies enää häneen koskee.

Tapaus b) Nainen on sitä mieltä että hän harrasti reipashenkisempää seksiä mies X kanssa. Hän pitää siitä kun mies ottaa hänet rajusti voimaa käyttäen ja esimerkiksi samalla kevyesti muksii häntä josta mustelmat syntyivät. Hän myös pitää kun häntä vähän kuristetaan. Tästä jäivät hankaumat kaulalle. Hän aikoo jatkossa jatkaa samanlaista seksiä.

Minusta on ratkaisevaa, voi jopa sanoa erittäin ratkaisevaa, miten uhri on tilanteen kokenut.

Vai onko edellä esitetyissä täysin tosielämässä mahdollisissa tapauksissa täysin merkityksetöntä mitä mieltä uhri on? Siis samanlainen tuomio molemmissa tapauksissa sinun mielestäsi.


Olen lukenut kirjaasi muutaman kymmenen sivua. Totesin että ko "teos" ei kuulu lukemistooni. En lue yleensäkään mitään sekavaa asentellista jankkaamista sisältävää tekstiä.
Tarjoa kirjaasi muutamalle kustantajalle niin nähdään kuinka hyvänä sitä pidetään. Jos se on niin loistava kuin jatkuvasti annat ymmärtää niin silloinhan teet ison tilin. Epäilen kuitenkin että näin ei käy.

Joosua
Sammakkoprofessori
Viestit: 479
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Joosua » Ke Touko 20, 2020 3:58 pm

Hurjimus kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 5:19 pm
Tunnustan olleeni väärässä tuossa isä jutussa. Mutten ole sitä itse keksinyt, vaan luin sen jostain, täältäkö ?
Ulvila osiossahan on keskustelu aiheesta: "Vanhin tytär avusti äitiänsä murhassa?". Ja siinä puhutaan juuri siitä että vanhin lapsi ei olisikaan Jukan biologinen lapsi. Joten ei tuo Hurjimuksen väite mikään ennen kuulumaton kyllä ole.

Bou
Scooby Doo
Viestit: 603
Liittynyt: La Syys 17, 2011 3:46 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Bou » Ke Touko 20, 2020 4:24 pm

Kyllä sitä isyys asiaa täällä on paljonkin pähkäilty. Vanhin tytär syntyi AA:n aiemman suhteen aikana hänen vielä asuessa aiemman (avo-)miehensä kanssa. Samaan aikaan oli jo sivusuhde Jukka Lahden kanssa. Ei ole mielestäni ollut julkisuudessa luotettavaa tietoa ensimmäisen AA:n ensimmäisen lapsen isästä. Muistanko lukeneeni ensimmäisen miehen hänet tunnustaneen. Voin kyllä muistaa väärinkin. Avoliitossa asujillehan se oli ainakin aiemmin normaali proseduuri. Onhan lapsi voinut olla murhatunkin siittämä. Harva nainen sitä itsekään tietää jos useamman kanssa samaan aikaan muhinoi.
Vanhin tytär nyt vaan on aivan eri näköinen kuin kolme nuorinta sisarustaan eikä muistuta Lahtea lainkaan. Kaikki muut kolme sen sijaan ovat aivan ilmettyjä Jukka Lahden lapsia. Tosi paljon hänen näköisiään. Siitä ne spekuloinnit ovat johtuneet. Onko lie AA koskaan teettänyt isyystestiä?

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8670
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ke Touko 20, 2020 4:54 pm

Joosua kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 3:58 pm
Hurjimus kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 5:19 pm
Tunnustan olleeni väärässä tuossa isä jutussa. Mutten ole sitä itse keksinyt, vaan luin sen jostain, täältäkö ?
Ulvila osiossahan on keskustelu aiheesta: "Vanhin tytär avusti äitiänsä murhassa?". Ja siinä puhutaan juuri siitä että vanhin lapsi ei olisikaan Jukan biologinen lapsi. Joten ei tuo Hurjimuksen väite mikään ennen kuulumaton kyllä ole.

Tällainen juttu houkuttaa paljon väkeä, myös henkisesti epävakaita ihmisiä. Näitä omasta päästä keksittyjä houreita ovat täällä ja muilla palstoilal levittäneet erityisesti nimimerkki rantakoski tuplineen, digi-columbo ja hejacin puolella nimimerkki jemma (kunnes sai jonkinlaisen tuomion ja joutui lopettamaan). Motiivejaan voi miettiä, koska ainakaan jemmalla ei taida olla mitään yhteyttä koko juttuun. Toiset sitten toistelevat mitä tahansa, mitä netissä lukee ja omaan ajatusmaailmaan sopii. Siksi olisi äärimmäisen tärkeä selvittää jutun faktat, ennenkuin alkaa vetämään johtopäätöksiä. Ei tämä ole mikään bodom tai muu arvoitus, Kun tässä on tutkimusmateriaalia vaikka kuinka paljon enemmän, kunhan ne jaksaa kaivaa esille ja opettelee.

Älä kysele perustelujani, jos et niitä viitsi lukea. Arvaa kuinka turhauttavaa on väitellä sellaisten ihmisten kanssa, joille todellisuudessa on ihan se ja sama, mitä on tapahtunut, eikä heitä kiinnosta yhtään ottaa asioista selvää eikä heitä yhtään kiinnosta oppia asioita? Mutta mielipiteet on vahvat.
Viimeksi muokannut Kuolemannaakka, Ke Touko 20, 2020 5:11 pm. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8670
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ke Touko 20, 2020 5:03 pm

Hurjimus kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 7:37 am
Vielä kerran, mikä taho nämä tuomiot purkaa, koska kko löi pisteen jo vuosia sitten ?
Meinaatko, ettei mikään instanssi pura tuomiota, jonka kaikki väitetyt uhrit tulevat kertomaan, ettei mitään ollutkaan tapahtunut? Lapsethan olivat tuolloin alaikäisiä, eivätkä tietenkään saa mitään rangaistusta vääristä todistuksistaan. He voivat totuuden kertoa ihan vapaasti.
Onhan näitä vastaavia tuomiota maailmalla purettu vaikka kuinka. Jopa tuomitun kuoleman jälkeen. Se nyt ei kauheasti enää tuomittua lämmitä, tosin.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Joosua
Sammakkoprofessori
Viestit: 479
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Joosua » Ke Touko 20, 2020 6:21 pm

Kuolemannaakka kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 5:03 pm

Meinaatko, ettei mikään instanssi pura tuomiota, jonka kaikki väitetyt uhrit tulevat kertomaan, ettei mitään ollutkaan tapahtunut? Lapsethan olivat tuolloin alaikäisiä, eivätkä tietenkään saa mitään rangaistusta vääristä todistuksistaan. He voivat totuuden kertoa ihan vapaasti.
Onhan näitä vastaavia tuomiota maailmalla purettu vaikka kuinka. Jopa tuomitun kuoleman jälkeen. Se nyt ei kauheasti enää tuomittua lämmitä, tosin.

Mistä tiedät että lapset tulevat kertomaan ettei mitään ollutkaan tapahtunut???

Arvaan että vastaat asian olevan kerrottu ja pitävästi perusteltu kirjassasi, etkä vastaa, koska todellisuudessa sinulla ei ole mitään tietoa asiasta, ja vielä vähemmän tietoa mitä todellisuudessa on tapahtunut. Sinulla on vain kuvitelmat että Korkein oikeus ottaisi annetun lainvoimaisen tuomion käsittelyyn ja purkaisi sen heppoisin perustein.
Mutta eipä tässä mitään ihmeellistä ole, kaikenlaista saa kuvitella ihan niin paljon kuin huvittaa. Ei kannata kuitenkaan luulla että muut uskovat niihin.

Pharnamoh
Neuvoja-Jack
Viestit: 269
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 7:42 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Pharnamoh » Ke Touko 20, 2020 7:50 pm

Täällä näytetään pitävän Ulvilan murhajutussa, sekä serijutussa tehtyjä syyllisyys- ja syyttömyyspäätöksiä täysin oikeina tai täysin väärinä. Sitä ne eivät ole, sillä tuomarit ovat olleet tapauksista eri mieltä ja päätökset ovat syntyneet osin äänestämällä. Joku asiantuntija voisi listata kaikki päätökset ja miten ne on äänestetty. Ja jos tuomari on epävarma päätöksestään hänen on aina päätettävä syytetyn eduksi "in dubio pro reo".
Joten jos päätös on syntynyt äänin 2-1 syyttömyyden puolesta, se voi tarkoittaa teoreettisesti seuraavaa: Yksi on varma syyllisyydestä 0-100%. kaksi on epävarmaa 50-50%, ja äänestävät silloin syytön. Yhteenlasketut prosentit ovat syytön 100, syyllinen 200. :wink:
"I'm a plain man; rum and bacon and eggs is what I want, and that head up there for to watch ships off."

Digi-Columbo
Ran-tan-plan
Viestit: 368
Liittynyt: Su Huhti 03, 2016 11:58 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Digi-Columbo » Ke Touko 20, 2020 9:32 pm

Moi!

Palautetaan realiteetit. Kuinka tietyt nimimerkit kehtaavat kirjoittaa tänne enää mitään?

Nimimerkki "Pieni Liekki" kirjoitti:

Olen ajatellut, että viranomaiset eivät kehtaa olla tutkimatta Auerin miehen pimeää murhaa enää siinä vaiheessa, kun hänet on virallisesti todettu syyttömäksi väitettyihin seksuaalirikosasioihin.

DC vastaa:

Olet "ajatellut" etteivät poliisit "kehtaa" tutkia (tai olla tutkimatta) murhaa?

Murha selvittämätön, ei vanhene ja oikeushistorian kallein oikeudenkäynti. Ja: Poliisi ei "kehtaa" tutkia?

Nimimerkki "Pieni Liekki" toisaalta kirjoitti:

Rikoksethan pitää TUTKIA, eikä uskoa kenenkään juttuja.

DC vastaa:

Aivan. Tässä savuava ase:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 5#p1018694

Voi itsepetoksen määrääpalstalla, tarttis mielummin tehrä jotain. Toimintani kestää kaiken tarkastelun. Yksityiskohtaista analyysimenetelmää ei voi kaikelle kansalle paljastaa, koska näyttää siltä että kaikki mulkvistit epäilevät jutussa toinen toisiaan.

- DC

sörsse
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 683
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja sörsse » To Touko 21, 2020 3:05 am

Marraskuussa 2010 Satakunnan käräjäoikeus annosteli elinkautisen murhasta äänestyksellä 2-1
Heinäkuussa 2011 Vaasan hovioikeus taas katsoi yksimielisesti syyttömäksi
Lokakuu 2012 Korkein oikeus taas palautti asian yksimielisesti käräjäoikeuteen

Joulukuussa 2013 toisella kierroksella Satakunnan käräjäoikeuden linja piti ja tuomioksi tuli taas elinkautinen murhasta, äänin 2-1. Helmikuussa 2015 Vaasan hovioikeudessa syyttömyydestä ei enää oltukaan yhtä yksimielisiä kuin eka kierroksella, vaan siitä äänestettiin 2–1 syytetyn eduksi
Joulukuussa 2015 Korkein oikeus päätti yksimielisesti olla myöntämättä valituslupaa.
Mikähän lie Hovissa 2. kierroksella herättänyt epävarmuutta tuomiota arvioitaessa, kun hovioikeuden tuomari Hagar Nordström ei enää ollutkaan Annelin syyttömyyden kannalla

Korvausasia syyskuussa 2016:
- Viranomaispäätöksellä Valtiokonttorilta myönnetty vapauttavan päätöksen saaneelle 545 800 €, nupinan saattelemana?
- Joulukuussa 2017 Varsinais-Suomen Käräjäoikeus myönsi samalle henkilölle vähin äänin vielä 22 800€ lisää kärsimyskorvausta.

Tämän hetkisestä tilanteesta korvausasiassa ainakaan minulla ei ole tarkempaa tietoa. Toivottavasti ei kovin paljoa ainakaan makseta enää lisää, jos asiaa vielä puidessa ko.henkilö osoittautuisikin lopulta syylliseksi? Käsittääkseni häntä ei siitä enää voisi tuomita tässä elämässä, mutta rahaa säästyisi.

Anneli Aueria pitävät murhaajana myös hänet elinkautiseen vankeusrangaistukseen tuominneet käräjäoikeuden tuomarit sekä hovioikeuden tuomari Hagar Nordström

Pharnamoh
Neuvoja-Jack
Viestit: 269
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 7:42 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Pharnamoh » Pe Touko 22, 2020 12:11 am

Voidaan kyllä syyttää samasta rikoksesta uudestaan painavin perustein. :wink:
"I'm a plain man; rum and bacon and eggs is what I want, and that head up there for to watch ships off."

Jaikki
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: To Syys 08, 2011 3:44 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Jaikki » Pe Touko 22, 2020 3:06 am

Digi-Columbo kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 9:32 pm


Aivan. Tässä savuava ase:


- DC
Voitko vielä selvällä suomenkielellä kertoa meille tässä kaikkein aktiivisimmassa ja uusimmassa Ulvila-ketjussa mitä olet löytänyt tutkimuksistasi? Katsoin linkkaamasi "savuavan aseen," kuuntelin myös pätkiä enkä huomannut mitään normaalista poikkeavaa (lisäksi en monessakaan kohdassa kuullut asiaa, jonka litteroit, mutta mulla nyt ei ole monen tonnin vehkeitä)

Uskot (kai) siis että häke-puhelu on feikki? Millä tavalla?

Digi-Columbo
Ran-tan-plan
Viestit: 368
Liittynyt: Su Huhti 03, 2016 11:58 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Digi-Columbo » Su Touko 24, 2020 12:29 am

Hei,

Teknistä äänianalyysia ei ole tehty mökin mummoille tai parranpäristelijöille.

Tutkimus kestää kaiken työhön liittyvän "epäilyn", mahdollisen "lmoittelun" tai "kantelun". Siksi niitä kukaan ei teekään.

Käytetty tekniikka on myös kaikkien "älykköinä" itseään pitävien spekulaatioiden ulottumattomissa.

Häke-tallenteen analyysi on teknistä näyttöä joka on ja pysyy. Se on muuttumaton, tapahtuipa esim. taktisissa tutkimuksissa mitä tahansa.

Häke-tallenteen tekninen analyysi ei ole asia joka voitaisiin kuulla tai katsella aina tuloksin tai "uusin silmin" tai tulkinnanvaraisesti.

Kysymys ei ole mitä halutaan kuulla tai nähdä, vaan epätaydellisessä maailmassa korkeintaan siitä, mikä tutkimus halutaan ottaa vastaan.

Häke-tallenne ja analyysin tulokset ovat tekniikkaa mielipiteiden ja arvostelmien ulkopuolella ja myös sellaisenaan hyvän ja pahan tuolla puolen.

Comprehend?

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 5#p1018694

- DC

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4942
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Su Touko 24, 2020 9:56 am

Digi-Columbo kirjoitti:
Su Touko 24, 2020 12:29 am
Hei,

Teknistä äänianalyysia ei ole tehty mökin mummoille tai parranpäristelijöille.

Tutkimus kestää kaiken työhön liittyvän "epäilyn", mahdollisen "lmoittelun" tai "kantelun". Siksi niitä kukaan ei teekään.

Käytetty tekniikka on myös kaikkien "älykköinä" itseään pitävien spekulaatioiden ulottumattomissa.

Häke-tallenteen analyysi on teknistä näyttöä joka on ja pysyy. Se on muuttumaton, tapahtuipa esim. taktisissa tutkimuksissa mitä tahansa.

Häke-tallenteen tekninen analyysi ei ole asia joka voitaisiin kuulla tai katsella aina tuloksin tai "uusin silmin" tai tulkinnanvaraisesti.

Kysymys ei ole mitä halutaan kuulla tai nähdä, vaan epätaydellisessä maailmassa korkeintaan siitä, mikä tutkimus halutaan ottaa vastaan.

Häke-tallenne ja analyysin tulokset ovat tekniikkaa mielipiteiden ja arvostelmien ulkopuolella ja myös sellaisenaan hyvän ja pahan tuolla puolen.

Comprehend?

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 5#p1018694

- DC
Ei tässä auta kuin ristiä kädet ja toivoa, että Hätäkeskuslaitos on pitänyt tallessa Ulvilan alkuperäisen häketallenteen ja että se vielä jonain päivänä saadaan kaiken kansan kuultavaksi ilman mitään suodatustoimenpiteitä tai vastaavia. Luulen, että se on myös hyvää oppimateriaalia useampaan viranomaisinstanssiimme.

@DC
Voisitko valaista meille muille, miksi aloit dissaamaan oheista "Uusi äänitutkimus"-keskusteluketjua ja minne ovat hävinneet Mikko Vainialan blogisivut:

viewtopic.php?f=24&t=20757
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Digi-Columbo
Ran-tan-plan
Viestit: 368
Liittynyt: Su Huhti 03, 2016 11:58 pm

Re: "Auerin huppumies"

Viesti Kirjoittaja Digi-Columbo » Su Touko 24, 2020 5:06 pm

Hei,

Nimimerkki "Pieni Liekki" kirjoitti:

Ei tässä auta kuin ristiä kädet ja toivoa, että Hätäkeskuslaitos on pitänyt tallessa Ulvilan alkuperäisen häketallenteen ja että se vielä jonain päivänä saadaan kaiken kansan kuultavaksi ilman mitään suodatustoimenpiteitä tai vastaavia. Luulen, että se on myös hyvää oppimateriaalia useampaan viranomaisinstanssiimme.

DC vastaa:

Keskeisen todistusaineiston olemassaolo Hätäkeskuslaitoksessa pitäisi olla itsestäänselvyys.

Nimimerkki "Pieni Liekki" kirjoittaa:

Voisitko valaista meille muille, miksi aloit dissaamaan oheista "Uusi äänitutkimus"-keskusteluketjua ja minne ovat hävinneet Mikko Vainialan blogisivut:

DC vastaa:

Kun Anneli Auer on blogisivuillaan linkannut äänitiedostoon ja ilmoittanut sen olevan "hätäkeskustallenne sellaisena kuin se on oikeudessa kuultu", niin ei ole syytä jatkaa vanhan tai muualta löydetyn materiaalin tutkimista. Nyt kun oikeudessa kuultu versio on, sitä ei voi muuttaa bittiäkään suuntaan tai toiseen etteikö epäidenttisyyttä huomattaisi.

Muun muassa seuravat alla esitetyt tulokset perustuvat oikeudessa kuultuun tallenteeseen:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 5#p1018694

- DC

Vastaa Viestiin