Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1237
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Laitettiin vihreiden maahanmuuttotoiveet yleisketjuun.
Yhdestä asiasta keskustelu yhdessä ketjussa.

Mode
Ne tietää, jotka tietää...

jepulis82
Adrian Monk
Viestit: 2504
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Mihin me työperäistä maahanmuuttoa tarvitaan? Ihan oikeesti?

Meillä on jo 400k työtöntä omasta takaa. Onko tarkoitus pitää ne kortistossa ja samalla haalia halpatyöntekijöitä muualta? Aika kalliiksi tulee yhteiskunnalle, mutta onhan meillä varaa. Rahahan on vaan ykkösiä ja nollia kuulemma.
"Those who want respect, give respect."

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13658
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Artikkeli Kouvolan Sanomissa 2.4.2021:
Rasismista tulee surullinen olo

Kouvolalainen rumpali Toni Orpana työskentelee monikultturikeskus Saagassa

Rakastan työtäni. Silmäni ovat avautuneet, kun olen kuullut rankkoja ja uskomattomia selvitymistarinoita.

Orpana ihailee muista maista tulleiden yhteisöllisyyttä
- Meille yhteisöllisyys on enemmänkin perhe ja ystävät. Heille se on laajempi käsite; kaikki ihmiset. He myös pitävät enemmän huolta perheestään, vanhemmistaan ja muista kanssaihmisistä.

Maahanmuuttajat ovat kertoneet, että heidän peräänsä huudellaan.
...
Orpan kertoo, että taustalla on usein tuntemattomuuden pelko. Hän kehottaa tutustumaan muualta tulleiden kultturiin
...
Olen lukenut useista tapauksista, joissa joku (tyhmä) nainen on ravintolaillan lähtenyt tutustumaan muualta tulleen kulttuuriin.
- Oikeus on myöhemmin kutsunut sitä raiskaukseksi.

Olen myös lukenut useista tapauksista, joissa lapsia on houkuteltu ns. muualta tulleiden asunnolle nauttimaan päihteitä. Nämä ovat menneet - osin siksi, että uskovat tälläisten orpanoiden levittämiin valheisiin yhteisöllisyydestä ja kivakulttuurista.
- Oikeus on toisinaan tuominnut muualta tulleita alaikäiseen sekaantumisesta.

Orpana pitää maahanmuuttajien (siis väkisin Suomeen muuttaneiden) kertomisia absoluuttisena totuutena;
...olen kuullut rankkoja ja uskomattomia selvitymistarinoita.
He myös pitävät enemmän huolta perheestään, vanhemmistaan ja muista kanssaihmisistä.
...ovat kertoneet, että heidän peräänsä huudellaan.
Vain muusikko ja kulttuurihenkilö voi olla näin tyhmä ja sinisilmäinen. Vain Orpanan kaltainen typerys näkee rasismin yksisuuntaisena ilmiönä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

jepulis82
Adrian Monk
Viestit: 2504
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Onhan se yhteisöllistä ja kanssaihmisten rakastamista kun vedetään joukolla jotakin kakaraa pesismailalla päähän. Tai raiskaillaan. Tai ryöstetään. Tai tapetaan.

Ei tartte kuin katsoa ihan vaan niiden kotimaita. Yhteisöllisyys on niin mahtavaa siellä että on ihan pakko lähteä turvaan tällaiseen paskamaahan kuin Suomi missä sitä yhteisöllisyyttä ei ole. Eihän toi voi olla tosissaan, pakkohan sen on trollailla. :lol:
"Those who want respect, give respect."

tasaraha
Nikke Knakkertton
Viestit: 152
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 7:22 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja tasaraha »

Onko Suomi Ruotsin tiellä? Näin ulkomaalaiset rikollisjengit pyörittävät huumekauppaa Suomessa
Poliisi pyrkii estämään rikollisjengien levittäytymistä ja vahvistumista puuttumalla niiden toimintaan varhaisessa vaiheessa.
Ulkomaalaistaustaisten rikollisryhmien osuus huumekaupassa on viime vuosina selvästi noussut Suomessa.
Esimerkiksi Ruotsissa ulkomaalaistaustaisten rikollisjengit ovat jo pitkään olleet ongelma.
Iltalehti kysyi, pitääkö Suomen olla kehityksestä huolissaan.
– Näitä ryhmiä eivät yhdistä liivit, vaan sama etninen tausta ja yhteinen kieli, kuvailee Helsingin poliisin rikostarkastaja Markku Heinikari järjestäytyneen rikollisuuden kentässä toimivia rikollisryhmittymiä.

Ulkomaalaistaustaisten rikollisryhmien osuus huumekaupassa on viime vuosina selvästi kasvanut ainakin pääkaupunkiseudulla.

Heinikarin mukaan samat porukat sekä järjestävät isoja huume-eriä Suomeen että myös levittävät ne täällä.

– Ryhmiä on lukuisia, ja varmasti on sellaisiakin, jotka eivät ole meillä tiedossa. Välillä tulee vastaan sellaisiakin porukoita, joista meillä ei ole ollut ennestään mitään hajua, Heinikari sanoo.

Naapurimaassa Ruotsissa jengiytyminen on puhuttanut jo pitkään. Ruotsissa on suuri määrä erilaisia rikollisjengejä, jotka vaikuttavat maahanmuuttajataustaisissa lähiöissä, mutta joista osalla on laajat kytkökset myös järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Suomessa on siis viitteitä hieman vastaavasta kehityksestä, mutta Suomessa ollaan silti vielä kaukana Ruotsin tilanteesta.

Ruotsissa tapahtuu vuositasolla satoja ampumistapauksia ja useita pommi-iskuja. Ruotsin mediassa on puhuttu jengisodista, ja mediassa olleiden tietojen perustella rikollisjengien välienselvittelyihin on liittynyt muun muassa pommi-iskuja, elokuvatyylisiä takaa-ajoja ja liikkuvasta autosta ampumista.

Onko poliisi huolissaan kehityksestä Suomessa?

– Kyllä se huolestuttavalta näyttää se kehitys. Huumekaupassa väkivalta on koko ajan läsnä. Mitä enemmän täällä on huumekauppiaita ja maahantuojia, sitä suurempi on vaara, että väkivalta lisääntyy. Tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti, Heinikari sanoo.

– Ruotsin kehitystä seurataan Suomessa tarkasti. Totta kai olemme huolissamme pohjoismaisesta tilanteesta ja siitä, miten se heijastuu tänne Suomeen. Siihen pyritään etupainotteisesti puuttumaan, rikoskomisario Kimmo Sainio Krp:sta muotoilee.

Keitä ryhmiin kuuluu?
Millä tavalla ulkomaiset rikollisjengit sitten toimivat Suomessa ja keitä jengeihin kuuluu?

Keskusrikospoliisin Kimmo Sainio sanoo, että usein huumeiden maahantuonnin järjestää ulkomaalainen organisaatio, jonka kautta Suomeen voi tulla huumeiden lisäksi myös henkilöitä, jotka hoitavat jakelua Suomessa. Maahantuonnin ja kuljetuksen järjestelyt ovat usein ulkomaalaisten käsissä yksinkertaisesti siksi, että huumeet tulevat Suomeen ulkomailta.

– Se nähdään, että Suomessa on olemassa samoista maantieteellisistä suunnista tulevia ryhmittymiä, joilla on huumausaineen levitystoimintaa Suomessa. Se perustuu alueelliseen yhteenkuuluvuuteen. Kun ollaan vieraassa maassa, helposti hakeudutaan samalta alueelta tulevien piiriin. Sellaista on ollut nähtävillä jo useamman vuoden ajan, Sainio sanoo.
Koko juttu https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bca3 ... 6a29daf2ca

Onko tämä sitä vihreiden kaipaamaa työvoimaa? Tarvehan on kuulemma tuoda 80 000 - 100 000 huippuosaajaa muualta Suomen verokassaa elvyttämään.
Siinä saa muuten olla työnantajat kieli keskellä suuta näitä huippuosaajia töihin palkatessaan ettei käy kuin aikoinaan Tukholmassa. Eräs firma palkkasi ison joukon Eritrealaista osaamista ja kuinkas sitten kävikään? Työt jäi tekemättä, koska nämä Eritrean palkatut olivat eri heimoista eivätkä suostuneet työskentelemään samanaikaisesti, koska heimojen välinen vihanpito oli luokkaa super max. Kyseinen firma menetti miljoonasopparin ja bonuksena sai vielä rasistileiman päällensä. :D

jepulis82
Adrian Monk
Viestit: 2504
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Karvakäsistähän piti tehdä parissa vuodessa raudanlujia koodareita. Eipä ole paljoa kuulunut siitäkään. :mrgreen:

Kyllähän me huippuosaajia tarvittais, mutta niitä ei kyllä mistään vitun Afrikasta tai Lähi-Idästä löydy. Suurempi mahdollisuus voittaa loton pääpotti kuin että löytää Afrikasta tai Lähi-Idästä huippuosaajia. Ne muutamat huippuosaajat menee kyllä ihan muualle kuin maahan jossa on kylmä ja sataa 9-10 kuukautta vuodesta ja palkat on Euroopan huonoimpia sekä verot Euroopan korkeimpia. Juu, tosiaan tänne on huippuosaajia tulossa massoittain kun ollaan niin vetovoimainen maa. Vasuripellet on kyllä hauskoja. :mrgreen:
"Those who want respect, give respect."

On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9153
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Taas kävi näin. Sinällään suvakilla kävi tuuria, ettei häneltä tai perheenjäseniltä sentään päätä irrotettu tai tapettu, kun näitäkin on jo useita.
Maahanmuuttajat hyökkäsivät ”antirasistisen” juutalaismiljonäärin kotiin – hakkasivat myös vaimon!

Tapie yritti turhaan anoa armoa tummapintaisilta raakalaisilta huutaen: "Olen aina ollut antirasisti ja tukenut kaltaisianne ihmisiä!"
9.4.2021 klo 09:30

... Tapie on vaatinut, että Ranskan rajat pidetään auki afrikkalais- ja arabitunkeutujille. Lisäksi hän on kampanjoinut ankarasti kansallismielisiä puolueita vastaan. Aiemmin hän itse on säästynyt monikulttuurisuuden lieveilmiöiltä, mutta hänen onnensa kääntyi hiljattain.
Tapien pariskunnalle toimitettiin se, mitä olivat kauan tilanneet.jpg
Tapien pariskunnalle toimitettiin se, mitä olivat kauan tilanneet.jpg (39.34 KiB) Katsottu 385 kertaa
Neljä afrikkalaista tunkeutujaa hyökkäsivät Pariisin hienostoalueella sijaitsevaan Tapien perheen kotiin keskellä yötä. Mustat väkivaltarikolliset hakkasivat juutalaismiljonäärin ja hänen vaimonsa verisille ruhjeille ryöstön yhteydessä...

https://www.partisaani.com/news/zionism ... os-vaimon/
Jossain on pikkutyttö jonka äiti on horostrippari, iskä cracknisti, joka tunnusti tytön omakseen vasta stripparin ja oikeuden pakottaessa. Tytön pappa taas on lastennuuhkija, joka pussaa omia lastenlapsiaan suulle ja hän on myös USAN presidentti.

velipuolikuu
Nikke Knakkertton
Viestit: 180
Liittynyt: Su Heinä 12, 2020 8:53 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja velipuolikuu »

Tämä ja kaksi seuraavaa viestiä siirretty ulkomaalaismies Keski-Suomessa - ketjusta.
-NILS-

putsari kirjoitti:
Ma Huhti 12, 2021 8:31 pm
Villeri kirjoitti:
Ma Huhti 12, 2021 7:28 pm
Kyllähän se jaksaa hämmentää, että me maksamme tästä. Ois kai niille vero- ja lainarahoille parempaakin käyttöä.
Asiaa voisi kysyä Kokoomus, Keskusta ja perussuomalaisilta päättäjiltä. Laskekaapa kuinka paljon heidän hallituskaudellaan tuli "turvapaikanhakijoita" ja verratkaa muiden hallitusten aikana saapuneisiin. Suhdelukulaskuakin voi harrastaa. Onko määrät kymmenen, kaksikymmentä vai kolmekymmentä kertaisia muihin hallituksiin nähden? Ja samat lampaat jotka nuo äänestivät valtaan haaveilevat nyt samasta koalitiosta ja ulisevat turvapaikanhakijoista, heidän rikollisuudestaan ja työttömyydestä. Joidenkin ihmisten tyhmyys vain jaksaa aina ihmetyttää.
Hupsista, eikös tämä ollutkaan ketju, jossa Etelämaalaismiestä epäillään seksuaalirikoksista... vaan taisikin olla joku kuntavaaliketju. No, täytyy olla jatkossa tarkempi siinä, mihin ketjuun täällä päätyy.

Mutta mutta, jos kuitenkin hieman tuosta pakolaisvyörystä Suomeen. Eli itse luulin kyllä, että tuo vyöry koski lähes koko Eurooppaa, eikä siis johtunut siitä, mikä oli Suomen hallituksen kokoonpano kyseisinä parina pahimpana vuotena. Mutta saatan toki olla väärässäkin. Tuolla kyseisellä "putsarin" logiikalla voisi siis kysyä, johtuuko hirmuinen velanotto viime vuonna siitä, kuka on pääministeripuolueena tällä hetkellä, vaiko siitä, että on jotain koronaa tms.
Mutta on toki sanottava, että Somalit ja Arabit vievät Suomen tuhoon ja tämä on fakta ja jossain vaiheessa tämä kestämätön tilanne on päättäjienkin myönnettävä.

Suomen valtionvelka prosentteina bruttokansantuotteesta ilmoitettuna alkoi laskea vuonna 2004 ja laski aina vuoteen 2011, ollen alimmillaan 28% bruttokansantuotteesta. Tuona ajanjaksona keskusta oli pääministeripuolueena kolme kautta. Kun kokoomus ja SDP astuivat remmiin alkoi velanotto lisääntyä roimasti ja kohosi neljässä vuodessa 47%:iin bruttokansantuotteesta. Viime vuonna tuo valtionvelan prosenttiosuus bruttokansantuotteesta on jo huimat 53,1%

Alla linkit, eli ei ole mutuilua, vaan faktaa. Enkä siis ole minkään puolueen puolestapuhuja!!!!

https://valtioneuvosto.fi/tietoa/histor ... tti/-/r/v2

https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tila ... /#ac1132fb

putsari
Jessica Fletcher
Viestit: 3252
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja putsari »

poikani kirjoitti:
Ma Huhti 12, 2021 8:55 pm

No, sitä PS-puoluetta ei ole enää vuosiin ollut olemassa, eikä Keskustaakaan varmaan enää kauaa. Kokoomuskaan ei olisi niin suosittu nykyään, elleivät nykyään hallituksessa olevat puolueet olisi niin paskoja.

Vituttaa tuon julkaisun tapa kirjoittaa etelämaalaisista, kun se voi viitata mihin tahansa Virosta Amundsen-Scott-asemalle.
Seli seli. Pitää tehdä kompromisseja pälä pälä pää... Tyhmät lampaat lankeaa aina tuohon. Tietääkseni ihan sama perussuomalaiset puolue on puoluerekisterissä, kuin ennenkin. Sinisiä ei taida olla enää.

Pelkästään 2015 tuli uusia "suomalaisia" 20 000
Vuonna 2015 myönnettiin hieman yli 20 000 oleskelulupaa, uusia Suomen kansalaisia reilut 8 000
Ennätysmäärä turvapaikanhakijoita
Vuonna 2015 Suomeen saapui turvapaikanhakijoita enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vuoden loppuun mennessä turvapaikkaa haki 32 476 henkilöä (2014: 3 651), joista suurin osa oli irakilaisia (20 485). Seuraavaksi eniten hakijoita saapui Afganistanista (5 214), Somaliasta (1 981) ja Syyriasta (877).

Vastaanottokeskuksia perustettiin nopeasti, ja vuoden lopussa keskusten määrä nousi alkuvuoden 18 aikuisten yksiköstä 142 yksikköön. Alaikäisyksiköiden määrä nousi 8 yksiköstä 68 yksikköön. Näiden lisäksi toimi 2 säilöönottoyksikköä. Vastaanottopalveluiden piirissä oli vuoden lopussa 29 800 henkilöä (2014: 3 041).

Oleskelulupaa muilla perusteilla haki yhteensä 22 876 henkilöä (2014: 22 076). Eniten lupia haettiin perhesiteen (9 471), työn (6 418) ja opiskelun (6 297) perusteella. Oleskelulupia hakivat eniten venäläiset (3 320; 2014: 3 737), kiinalaiset (1 791; 2014: 1 774) ja intialaiset (1 670; 2014: 1 954).

Sitten vielä kolmen seuraavan vuoden luvut ja vertailemaan muiden hallitusten aikana maahantunkeutuneisiin
.

Oletteko oikeasti niin vitun tyhmiä, että kuvittelette sellaisen hallituksen johon kuuluu mamutuskiimaisin puolue Kokoomus, 10 000 vuosittaisesta mamusta haaveileva Keskusta ja Perusdorkat vähentävän maahanmuuton määrää Suomeen? :roll:
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

Avatar
poikani
Watson itse
Viestit: 5557
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja poikani »

putsari kirjoitti:
Ma Huhti 12, 2021 10:47 pm
Oletteko oikeasti niin vitun tyhmiä, että kuvittelette sellaisen hallituksen johon kuuluu mamutuskiimaisin puolue Kokoomus, 10 000 vuosittaisesta mamusta haaveileva Keskusta ja Perusdorkat vähentävän maahanmuuton määrää Suomeen? :roll:
Vastaan omasta puolestani: En todellakaan kuvittele. Vuodesta toiseen suuri enemmistö suomalaisista osoittaa äänestyskäyttäytymisellään, että he haluavat kansana hävitä maapallolta. Tämä maa on jo menetetty siltä osin, että äänestäminen enää muuttaisi mitään.
????? ?? ??????.

URSA
Watson itse
Viestit: 5871
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Jatkossa 1-1=2. Maahanmuutto työllistää suomalaisia. Poliiseja ja vartijoitako? Työperäinen maahanmuutto on toki parempi kuin tavallinen maahanmuutto, mutta miten se muka edistäisi suomalaisten työllistämistä. Tulee lisää pitserioita ja töitä Wolt-kuskeille?
Miten Suomeen saadaan 30 000 uutta työllistä? Asiantuntija listaa keskeiset keinot: "Työperäinen maahanmuutto antaa suomalaisillekin mahdollisuuksia työllistyä"

MTV Uutiset

Ekonomisti Vesa Vihriälä kertoo videolla, että työperäinen maahanmuutto parantaisi myös suomalaisten työllistymistä.

JULKAISTU 42 MINUUTTIA SITTEN

Hallitus kokoontuu keskiviikkona ja torstaina puoliväliriiheen, jossa pyritään sopimaan toimista, joilla Suomeen saataisiin 20 000 – 30 000 uutta työllistä. MTV:n Uutisaamussa vieraillut ekonomisti Vesa Vihriälä avasi keinoja, joilla tavoitteeseen päästäisiin.

Keskeisimpänä keinona Vihriälä pitää ansiosidonnaisen työttömyysturvan porrastamista, jota hallituspuolueista etenkin keskusta on tuonut esille. Mutta mitä tarkoittaa, kun poliitikkojen mukaan työttömyysturvan kannustavuutta pitää lisätä?

– Työttömyysturva reagoi tilanteeseen, eli heikkenee ajan kanssa ja kannustaa hakemaan työtä, Vihriälä selventää.

Hallituksen suunnitelmissa on myös muokata työttömyysturvaa niin, että sen suuruus määräytyisi myös yleisen taloustilanteen mukaan. Kun Suomella sujuisi, turva olisi pienempi ja päinvastoin.
---
Työpaikkojen ja työntekijöiden kohtaanto-ongelman vähentämistä pidetään myös yhtenä keskeisenä työllisyyden parantajana. Etenkin korona-aika on osoittanut etätyön mahdollisuudet. Vihriälän mukaan huomioon on myös otettava liikkuminen työpaikoille sekä asuntotilanne työntarjoajan lähiseudulla.

Työllisyyttä parantaa myös, jos eläkeikää lähestyvät saadaan pidettyä työmarkkinoilla. Vihriälä nostaa kuitenkin yhdeksi keskeiseksi haasteeksi työperäisen maahanmuuton, jonka byrokratiaa olisi helpotettava ja lisäksi perheiden kotoutumista olisi parannettava tarjoamalla töitä myös puolisoille sekä vieraskielisiä kouluja lapsille.

– Ylipäänsä suomalaisen yhteiskunnan pitäisi ottaa heitä vastaan paremmin, Vihriälä korostaa.

Vihriälä kertoo videolla, miten työperäinen maahanmuutto parantaisi myös suomalaisten työllistymistä.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mit ... #gs.zasnrt

Veijo Neste
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: La Maalis 20, 2021 7:00 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Veijo Neste »

Onneksi on joskus nähtävissä poliisin realistisempaa tiedotuslinjaa. Toivottavasti tämä Kosken avautuminen ei ole yksittäistapaus. Vihertävä päättäjistö sen sijaan taitaa vain etääntyä entistä kauemmas tosielämästä.

Tämän yhden Taposen sharia-lain kannatus myös ihmetyttää ja pelottaa suorastaan. Tuolta lyhyeltä pururadalta ei sitten liene pitkä matka jihadismiin?

Tapostelu lieveilmiöineen aiheuttaa oikeutettuja vastareaktioita. Ja näitä reaktioita kitkemään ollaan sitten perustamassa ilmiantokanavia ”vihapuheelle”. Pitäisi ennemmin kysyä, mistä ”vihapuhe” johtuu. Johtuisiko siitä, miten kädettömästi haittamaahanmuuttajien aiheuttamiin ongelmiin suhtaudutaan. Sen sijaan, että rikostelijat pantaisiin menolipulla takaisin lähtömaahan, mieluiten ilman taskurahaa, he saavat pienet sakot, jotka yhteiskunta maksaa, ja sama meno jatkuu ja kertautuu seuraavassa sukupolvessa. Kuten nyt asemalla.

Ja mitä on vihapuhe? Kyllä minäkin olen vihainen näistä Oulun tapahtumista esim. ja siitä, mitä entisessä kotikaupungissa taas on otsikonkin mukaan meneillään. Hallituksen toimet itse ruokkivat tätä vastakkainasettelua ja ääriajattelua, koska tavallisia suomalaisia ei suostuta kuuntelemaan, vaan yritetään peitellä asioita, kaunistella niitä, tukkia suut Stasi-tyyliin. Tällainenhan vain kasvattaa painetta kattilassa. Millainen räjähdys on tulossa? Alkaako suomalaisten mitta täyttyä? Jos esim. rehellisen työssäkävijän ja veronmaksajan on lapsineen aina muutettava karkuun uuteen asuntoon, koska kulttuuri on muuttanut yläkertaan mesoamaan 24/7, eikä normaalielämisestä tule mitään, on jotain pahasti pielessä. Tosiasioiden tunnustamista toivoisi nyt esim. sisäministeriltä.

Jos kulttuuri on sotaisa, ollut sitä lähes aina, ei ihminen muutu miksikään, kun hänet roudataan tänne Pohjolaan. Emme myöskään voi majoittaa koko afrikallista hädänalaisia tänne. Sitten kellään ei ole missään hyvä olla. Jos jäteveteen sekoitetaan puhdasta vettä, ei vesi puhdistu, vaan koko lasti menee pilalle. Enkä nyt tarkoita ihmisiä, vaan heidän rikollisia tekojaan. Sen sijaan ihmisiä voi auttaa kotimaassaan. Sinne voi viedä koulutusta, kustantaa kaivoja, lähettää Martti Ahtisaaria, saada joskus jotain hyvää aikaan, mutta se on ihan paikallisista kiinni, miten he itse haluavat kehitystään ja rauhaa edistää. Kyllä ihmisen on parasta olla kotimaassaan ja kehittää sitä eteenpäin sieltä käsin.

Jos nämä maahanmuuttajat olisivat kuin vietnamilaiset venepakolaiset aikanaan, työteliäästi sulautuivat vähin äänin ilman älämölöä yhteiskuntamme jäseniksi, ei olisi mitään pahaa sanottavaa heistä... Niin erilaisia voivat kulttuurit olla.

Victoria's Secret
Poliisikoira Rex
Viestit: 271
Liittynyt: Ma Helmi 11, 2013 6:36 am

Re: Helsingin päärautatie­asemalla henkirikos – alaikäisiä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Victoria's Secret »

Likeavirgin kirjoitti:
Ke Huhti 21, 2021 11:50 am
damfin kirjoitti:
Ke Huhti 21, 2021 7:18 am
Kuitenkin kollegansa Larkio kertoo tilanteesta hieman avoimemmin:
Larkion mukaan tapaus on jatkumoa sille kehitykselle, jota viime vuosina on esiintynyt.

– Erityisesti maahanmuuttajataustaisen keskuudessa teräaseen käyttökynnys on varsin matala verrattuna kantasuomalaisiin.
Larkio taitaa olla rasisti. Tai tarkoittaa romaneja. Heillehän mora on kallispukuun verrattava asuste. Romanit myös usein heikosti kouluttautuneita. Ja kuten on useissa tutkimuksissa havaittu niin mm. äärioikeistoa ja romaneja yhdistävät tekijät ovat alentunut kynnys turvautua väkivaltaan ja kantaa kättä pidempää asetta mukanaan "lenkkeillessään". Tätä siis selittää alhainen koulutustaso.
Mikä selittää maahanmuuttajien alentunutta kynnystä käyttää väkivaltaa sekä kantaa mukanaan astaloita? Alhaisella koulutustasolla ei ilmeisesti ole mitään tekemistä asian kanssa.

Korkeasti koulutetut moniosaajat ja koneinsinöörit itse selittävät aseistautumistaan varautumisella väkivaltaa vastaan, mutta ilmeisesti lehdet eivät uutisoi maahanmuuttajien kokemasta väkivallasta mitään, ainakaan minä en ole törmännyt toistuviin uutisiin, joiden vuoksi voisin hyväksyä matujen varustautumisen.

sikapäivät2020
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: To Loka 08, 2020 12:02 pm

Re: Helsingin päärautatie­asemalla henkirikos – alaikäisiä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja sikapäivät2020 »

Näin se alkaa täälläkin.Ei aikaakaan kun on omat getto alueet näillä jengeillä.Siellä ei kantaväestöön ole sanansijaa.Ellei sitten ole eksynyt ostoksille.Minä niin haluaisin olla väärässä.Mutta todennäköisesti en ole.Näillä systeemillä ei sitä pystytä estämään.Kun ei se ole onnistunut missä muuallakaan,,missä tämä sama "ongelma"On ottanut vallan.

laakerinena
Nikke Knakkertton
Viestit: 193
Liittynyt: To Loka 01, 2020 1:38 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja laakerinena »

Miksi on ihmisiä, jotka bikinit yllään kuoharia juoden viettävät aikaansa alaikäisten matujen kanssa?

Ja miksi Suomi otti Ruotsista mallia ja kaupunkien alueita halutaan ghettouttaa? Ne alueet jää hoitamatta ja huoltamatta.Miten maahanmuuttonuoriso saadaan voimaan hyvin? Ei siihen xxxl- bikinit ja/tai yh-kuohari tehoa.
Halla-aho on uuden Helsingin pormestari.

Vastaa Viestiin