SDP

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
acp
Martin Beck
Viestit: 833
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja acp »

Heisenberg420 kirjoitti:
To Touko 20, 2021 6:08 pm
Linkki aiheeseen https://www.iltalehti.fi/talous/a/48322 ... f564ed0c33
Iltalehden keskustelu-osio on näköjään suljettu. Päivällä oli vielä toiminnassa :mrgreen:.

Asiallinen
Poliisikoira Rex
Viestit: 258
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 4:41 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Asiallinen »

En ole demari, vassari, enkä varsinkaan vihreiden kannattaja (vihreät on muuten paskin puolue suomelle ja suomen tulevaisuudelle).

Jotain järkeä kuitenkin näihin ketjuihin/otsikointeihin.

Tämä yritys on joku tyypin kakkoshomma, ei päätyö. Ja vaikka olisi niin rehellinen konkurssi ei ole mikään rikos. Katsokaa protestilistoja, yrityksiä tulee ja menee. Ihmetyttää ihmisten tyhmyys tälläkin palstalla. Millo joku on haukkumassa tyylin raiskauksen tai muun rikoksen uhreja ja millo mitäkin aivotonta päätelmää ja avausta.

Aivokuollut
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 7:01 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Aivokuollut »

Mitkä ihmeen hitlerviikset tolla mäkyshommppelilla on ?
Hoitotahto ?

Avatar
H.Moilanen
Jessica Fletcher
Viestit: 3014
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Asiallinen kirjoitti:
To Touko 20, 2021 9:08 pm
Jotain järkeä kuitenkin näihin ketjuihin/otsikointeihin.

Tämä yritys on joku tyypin kakkoshomma, ei päätyö. Ja vaikka olisi niin rehellinen konkurssi ei ole mikään rikos. Katsokaa protestilistoja, yrityksiä tulee ja menee. Ihmetyttää ihmisten tyhmyys tälläkin palstalla. Millo joku on haukkumassa tyylin raiskauksen tai muun rikoksen uhreja ja millo mitäkin aivotonta päätelmää ja avausta.
Useilla minfolaisilla on paljonkin tietoa minfo-ketjujen aiheena olevista ihmisistä ja heidän teoistaan. Kyseiset ihmiset ovat vapaaehtoisesti valinneet ammatin/työtehtävän, johon kuuluu julkisuus. Näiden ihmisten teot julkisissa työtehtävissä sisältävät piirteitä ja yksityiskohtia, joista kansa on oikeutetusti raivoissaan, ihmeissään, epätietoisuuksissaan, inhoissaan jne. Kauhean paljon täällä ei voi kirjoitella asioita, joita ei ole (vielä) mediassa käsitelty, koska silloin haukutaan helposti luulopuheiden levittämisestä ja moderaattorikin puuttuu asiaan. Edellä mainitut syyt ovat olleet tekijöitä, joiden vuoksi Murha.infoon on kehittynyt vihjaileva ja ajoittain raivokkaastikin rivien väleistä roiskutteleva keskustelukulttuuri. Minua ei kyllä haittaa, mutta jotkut aina vetävät herneitä nenärööreihin.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Papa Legba
Roger Murtaugh
Viestit: 861
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

H. Moilanen kirjoittaa edellä asiaa.
Tuo "vihjaileva ja ajoittain raivokkaastikin rivien väleistä roiskutteleva keskustelukulttuuri" on suorastaan riemastuttava ilmaisu. Kiitoksia piristyksestä.

Karhere
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 1:27 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Karhere »

H.Moilanen kirjoitti:
To Touko 20, 2021 5:32 pm
No huhhuh. Räikkösen Markus ei kyllä pääse edes TOP-100:seen demaririkollisten joukossa - ainakaan noilla näytöillä.

Ps. Ketjun aloittajan hommiin kuuluu uutisen tai muun lähdemateriaalin kopioiminen aloitusviestiin ja muulla tavalla ketjun alkupäähän. Ja linkki tietysti mukaan! Jos ei osaa tai millään pysty, voi pyytää apua.
Niin ei taida pärjätä edes entiselle SDP:n sattuneesta syystä lyhytaikaiselle puheenjohtajalle ja pankin pääjohtajalle Ulf Sunqvistille. Kyllä SDP:ssä koplaaminen ja korvauksista pois kiemurtelu osataan, hyvä veli verkosto toimi. Paavo Lipponen oli silloin pääministerinä ja huhuttiin, että Paavo höynäytti Alhoa tekemään sovittelusopimuksen Sundqvistin hyväksi. Sunqvist sai vain ehdollista vain ehdollista ja Arja Alho meni ministerinä typeryyksisään meni sovittelemaan korvauksesta ja sai potkut ministerin virasta. Ja oli myös pakko puolueen uskottavuuden takia erottaa SDP:n puheenjohtajan virasta.

Ei mitään uutta auringon alla, kyllä SDP:ssä on kokemusta talousrikoksista ja niistä irti pyristelystä. Eiköhän tuo Räikkösenkin tapaus hoideta jotenkin hyvä veli verkoston avulla.
STS-Pankki, myöhempi Arsenal-Silta vaati vuonna 1993 Sundqvistilta ja seitsemältä muulta pankin johtokunnan jäseneltä ja varajäseneltä vahingonkorvauksia yhteensä 68,5 miljoonaa markkaa siitä, että nämä olivat johtaneet pankkia kahdessa tapauksessa huolimattomasti. Sundqvist joutui eroamaan puolueen puheenjohtajuudesta. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Sundqvistin ja viisi muuta pankin johtokunnan jäsentä 17. tammikuuta 1995 26 miljoonan markan vahingonkorvauksiin. Oikeuden mukaan pankin myöntämät luotot muun muassa Sundqvistin osittain omistamalle Wayup-yritykselle olivat olleet liian riskialttiita. Sundqvist oli jäävännyt itsensä päätöksistä, mutta oikeuden mukaan hän oli kuitenkin pankin pääjohtajana vastuussa niistä. Sittemmin Korkein oikeus velvoitti ks tuomioissaan 4.7.1997 Sundqvistin maksamaan vahingonkorvausta alentaen sen määrää kuitenkin 17 miljoonalla markalla alioikeuden tuomitsemasta määrästä. Sundqvist velvoitettiin maksamaan STS-Pankille lievästä huolimattomuudesta työssä yhteensä 16,4 miljoonaa markkaa (KKO 1997/110 ja KKO 1997/111). Sundqvist maksoi lopulta vain 1,2 miljoonaa.
Sundqvist oli valittanut tuomioista, ensin hovi- ja sittemmin korkeimpaan oikeuteen eikä siis ollut maksanut alioikeuden päätöksen perusteella. Tämä aiheutti sittemmin 1990-luvun loppupuolella Sundqvistin uskottavuutta koetelleen niin sanotun Sundqvist-jupakan. Hänet tuomittiin Helsingin hovioikeudessa 22. kesäkuuta 2000 törkeästä velallisen epärehellisyydestä kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Korkein oikeus pysytti hovioikeuden päätöksen hylkäämällä Sundqvistin valituslupahakemuksen. Hovioikeuden päätöksen johdosta ”roskapankki” Arsenal-Sillan toimintaa ohjannut eduskunnan tarkastusvaliokunta otti vuonna 1997 tehdyn ja toisen valtiovarainministerin Arja Alhon eroon johtaneen sovittelusopimuksen uuteen harkintaan. Valtion vakuusrahaston toimiohjelautakunta kuitenkin päätti 8. kesäkuuta 2001, ettei valtio ryhdy hakemaan sovittelusopimukseen muutoksia.

Sundqvist oli veljensä Björnin kanssa syytettynä myös toisessa oikeusjutussa. Syytenimikkeinä olivat törkeä kavallus, törkeä petos ja avunanto törkeään petokseen. Syytteet kuitenkin hylättiin 23. kesäkuuta 1999 ja valtionsyyttäjä tyytyi käräjäoikeuden päätökseen.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ulf_Sundqvist

Solttuetsivä
Frank Drebin
Viestit: 390
Liittynyt: La Maalis 19, 2016 1:22 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Solttuetsivä »

Aivokuollut kirjoitti:
To Touko 20, 2021 5:27 pm
Marin puoliso, täysin rosvo, häikäisee jopa paatuneimmat.

Talouselämä: Sanna Marinin puolison yritys konkurssin partaalla – jättivelat ja kassassa muutama tonni rahaa
Sarjayrittäjä Markus Räikkösen Prezellalla ei mennyt hyvin viime vuonnakaan.
Mikö rikos ?
Ei konkurssi ole mikään rikos.
Konkurssi, johon ei liity väärinkäytöksiä, on luonnollinen osa markkinoiden toimintaa.

Konkurssi on normaalia.
Joskus yrityksessä velat kasvaa suuremmaksi kuin varat.
Yritys tai yrityksen omistaja voi myös itse hakeutua konkurssiin kun liiketoiminta ei kannata.

Sitten siellä vasta voi olla rikos jos konkurssipesästä löytyy velallisen epärehellisyyttä tai vastaavaa.
Näistä kirjoitellaan niin ihmisillä on luulo että joka konkurssi on rikos.
Suurin osa konkursseista on sellaisia ettei siellä ole rikosta.

Avatar
H.Moilanen
Jessica Fletcher
Viestit: 3014
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

Yks asia, mikä mua aina häiritsee kaiken maailman poliitikkojen sekä muiden mediasta-tuttujen-pärstöjen yritystoiminnassa, että ne ovat kuin suoraan järjestäytyneen rikollisuuden käsikirjasta revittyjä yritysideoita. On kuljetusfirmaa, mobiilimaksuohjelman koodaamista, on bitcoin-bisnestä, on postimyyntifirmaa, on maahantuontifirmaa sekä tietenkin se pakollinen liikkeenjohdon konsultointia tarjoava yritys :oops:

Sillä innolla ja energialla, jolla nämä vihervasuritkin jauhavat ilmastonmuutosta, kiertotaloutta ja uusiutuvaa energiaa, luulisi jo perustavan useammankin firman SEN aihepiirin ympäriltä. Samoin kuvittelisi, että vihervasureiden lähipiiriä kiinnostaisi (muulloinkin kuin vaalien alla) sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ilmiöt sekä ongelmat, sillä ovathan lähipiiriläisetkin usein samojen "ideologisten heimojen" jäseniä. Sielläkin riittäisi kehitettävää, koodattavaa ja korjattavaa.
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1323
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Keskitytään kuitenkin ketjun nimen mukaisesti SDP:hen puolueena ja siinä vaikuttaviin poliitikkoihin ja asiakysymyksiin. Yhdistetty eilen aloitettu ketju ja sieltä pyyhitty pahimmat roiskeet.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...

Aivokuollut
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 7:01 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Aivokuollut »

Talouselämä kertoi viime vuoden keväänä, että MarkkinointiAkatemiassa koetettiin hyödyntää asiakashankinnassa Räikkösen asemaa pääministerin puolisona.
Hoitotahto ?

Pohjanneitsyt
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Heinä 30, 2019 9:17 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Pohjanneitsyt »

SDP on kiellettävä hyvien tapojen vastaisena

Kun nyt valitettavasti on lähdetty kieltämään aatteellisia yhdistyksiä hyvien tapojen vastaisina, niin ehdottomasti pitäisi kieltää SDP samoin perustein kuin PVL.

1. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja väkivallan hyväksyminen

SDP hyväksyy mm. Antifan, BLM:n ja Elokapinan. Nämä liikkeet ovat rasistisia ja fasistisia, mikä ilmenee valkoisten vastaisena puheena ja kannustamisena väkivaltaan vaikuttamiskeinona.

SDP on vaivihkaa poistanut puolueohjelmastaan kommunistisen vallankumouksen, mutta se ei ole tosiasiallisesti sanoutunut irti aseellisesta väkivallasta.


2. Valtiojärjestykseen liittyvä toiminta (tavoittelee valtiota, jonka aatemaailma on Suomen valtiosäännön vastainen)

Vuonna 1918 SDP ryhtyi kapinaan laillista hallintoa vastaan. Tavoitteena oli kommunistinen Suomi, jonka aatemaailma on Suomen valtiosäännön vastainen.

Aseellinen vallankumous oli kirjattu SDP:n puolueohjelmaan, kunnes se melko hiljattain poistettiin. SDP ei kuitenkaan ole irtisanoutunut aseellisen vallankaappauksen mahdollisuudesta.

SDP ihannoi totalitaarista Neuvostoliittoa ja Stalinia, jonka uhrien määräksi on arvioitu 20-30 miljoonaa. Stalin murhautti Puolassa 22.000 korkeasti koulutettua ammattilaista, koska vankitilat tarvittiin suomalaiselle sivistyneistölle, heti kun Suomi olisi valloitettu ja liitetty Neuvostoliittoon.

SDP on pääministeripuolueena ollut kaventamassa valtiosäännön suomia oikeuksia, kuten tasa-arvoisuutta (positiivinen syrjintä ja lopputuloksen tasa-arvo), sananvapautta (somesensuuri), uskonnonvapautta (Räsänen), kokoontumisvapautta (korona), lehdistönvapautta (vaihtoehtoinen media) ja poliittisen toiminnan vapautta (PVL). Kavennusten tarkoituksena on ollut vähentää poliittisen opposition vaikutusmahdollisuuksia.

Tällä hetkellä SDP on viemässä Suomea kohti EUn liittovaltiota ja luovutti juuri "elpymispaketin" hyväksymällä ison osan Suomen päätösvaltaa pois. Tämä oli jälleen valtiopetos.

Selvyyden vuoksi todettakoon, etten kannata kansallissosialismia tai mitään muutakaan sosialismia. Kannatan demokratiaaa, jonka yksi tunnuspiirre on opposition vapaa toimintamahdollisuus.

Kalabaliikki
Poliisikoira Rex
Viestit: 258
Liittynyt: Ma Maalis 08, 2021 10:18 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Kalabaliikki »

Tämähän on kuin suoraan Suomen keskustan vaalijulistuksesta.
Huutoäänestys

Kalabaliikki
Poliisikoira Rex
Viestit: 258
Liittynyt: Ma Maalis 08, 2021 10:18 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Kalabaliikki »

Emma on niin sosiaalinen ja rakastaa ihmisiä, niin hän haluaisi, että siellä olisi joka päivä kokous, jotta hän pääsisi moikkaamaan kaikkia ja kaikki hurmaamaan.

Marin kertoi Joonas Nordmanille, että Markus oli opettanut Emmalle kokouksen pitämistä, ja tämä oli intoutunut järjestämään kokouksen äidilleen.
Voi hellan lutuna.. ..
Huutoäänestys

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 14207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Sdp:n kuntavaali­tulos kaikkien aikojen heikoin – ehdokas­asettelu ei mennyt puolueelta odotusten mukaan

Konkareita jäi pois kuntapolitiikasta eikä uutta kaartia saatu vielä tilalle.

PÄÄMINISTERIPUOLUE Sdp sai sunnuntain vaaleissa kaikkien aikojen heikoimman tuloksensa. Ääniosuus oli 17,7 prosenttia, jolla se säilyttää toiseksi suurimman puolueen asemansa. Edellä on kokoomus.

Viime kuntavaaleissa Sdp:n kannatus oli 19,4 prosenttia.

Sdp:n puheenjohtaja Sanna Marin myönsi odottaneensa parempaa ensimmäisistä vaaleistaan puheenjohtajana.

"Kyllä se [tulos] oli hieman alempi kuin mitä odotin."
...

SDP:LLÄ on pitkä historia vahvana kuntapuolueena erityisesti kaupungeissa. Sen parhaita kannatuspaikkoja ovat olleet duunarivoittoiset paikkakunnat, esimerkiksi Varkaus, Imatra ja Harjavalta, joissa se viime kuntavaaleissa sai yli 40 prosentin kannatuksen.

Sdp on ollut viime kuntavaalien jäljiltä valtuuston suurin puolue kaikkiaan 14 kaupungissa.

Pääkaupunkiseudulla Sdp menetti Vantaalla suurimman puolueen paikan kokoomukselle. Lahdessa ja Porissa puolue pysyi suurimpana. Kemissä Sdp vei suurimman puolueen paikan vasemmistoliitolta ja Jyväskylässä vihreiltä.

Helsinki ja Espoo ovat Sdp:lle vaikeita paikkoja. Niissä se alisuorittaa verrattuna valtakunnalliseen kannatukseen. Nyt ääniosuudeksi Helsingissä tuli 14,6 prosenttia ja Espoossa 13,5 prosenttia.

Helsingissä Sdp nousee kolmanneksi suurimmaksi.

...
SUURTEN kaupunkien, etenkin Helsingin, painoarvon kasvu on yksi syy siihen, että Sdp on menettänyt 2000-luvulla suurimman kuntapuolueen paikan kokoomukselle. Vielä 1990-luvun alussa Sdp oli kuntavaalien suvereeni ykkönen ottaen yli 27 prosentin valtakunnallisen kannatuksen.
...
Koko juttu täällä: Helsingin Sanomat
13.6.2021 20:05 | Päivitetty 14.6.2021 8:15

Vaalitappion syy on kuulemma ehdokasasettelu. Ei siis missään nimessä harjoitettu politiikka. Ei siis missään nimessä suhmurointi, lehmänkaupat, poliittiset virkanimitykset, aamiaisgate, ylimielisyys, verovarojen kylväminen pitkin ja poikin maailmaa.

Ehdokasasettelu! Syitä huonoon asetteluun voi etsiä. Mutta mistä? Perussuomalaisista? "Mutku ne pelotteli meitä ja kansaa, niin ihmiset eivät enää uskalla asettua ehdokkaiksi".
...eikä uutta kaartia saatu vielä tilalle.
Eikä toivottavasti ikinä saadakaan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
H.Moilanen
Jessica Fletcher
Viestit: 3014
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

H.Moilanen kirjoitti:
To Loka 14, 2021 5:43 pm
Viime aikoina pääministerimme Sannan ajatukset ovat todistetusti olleet näissä asioissa:

- Muotilehden kannessa poseeraamisesta
- Uudesta kampauksestaan
- Bilettämisestä miehensä & ystävien kanssa
- Kesärannan illanistujaisten järjestämisestä milloin ministerisnaisille, milloin kotimaisille muusikoille
- Muotivaatteista
- Kesärannan aamupaloista (verorahoilla of course)
- Juoksutreeneistään

Tämän päiväisen uutisen mukaan katujengien keskinäiset väkivaltaisuudet ovat Suomen pääkaupunkiseudullakin aiheuttaneet vaaratilanteita sivullisille. Mutta meidän sisäministeri sisustaa huonetta vauvalle ja pääministeri treenaa kovaa saavuttaakseen tavoiteaikansa Cooperin testissä. Jee... :roll:
SORRY!!! Valitettavasti unohdin Sannan listasta kaikkein ajankohtaisimman asian!

Siis mitenköhän tämä tärkeä juttu pääsi multa unohtumaan....jpg
Siis mitenköhän tämä tärkeä juttu pääsi multa unohtumaan....jpg (49.66 KiB) Katsottu 655 kertaa
Etsivän Keskuspoliisin mukaan Suomeen jääneet emigrantit olivat poliittisesti epäluotettavia. Lisäksi monet olivat juutalaisia, joita Etsivä Keskuspoliisi luonnehti lausunnoissaan ”epämieluisiksi henkilöiksi”.
Aiheesta lisää täällä.

Vastaa Viestiin