De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Säde-Sisko
Jane Marple
Viestit: 1023
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Ville Niinistöltä kovaa kritiikkiä omalle puolueelleen ja hallitukselle: ”Hankkikaa selkäranka”
Hallitus päätti kehysriihessään toukokuussa, että tiede- ja kulttuuriministeriöön kohdistetaan yhteensä 35 miljoonan euron edestä leikkauksia. Silloinen tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk) ilmoitti, että leikkauksia ei tehdä koulutukseen tai opintososiaalisiin etuuksiin, eli leikkauslistalle joutunee siis tiede.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008086252.html
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”

Avatar
Säde-Sisko
Jane Marple
Viestit: 1023
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Maria Ohisalo odottaa lasta – puhkesi itkuun tiedotustilaisuudessa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f ... 6c305caa84

Ihan jännittää että tuleeko sieltä tyttö vai poika vai muun sukupuolinen.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”

JammuSetä
Javier Pena
Viestit: 1800
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Säde-Sisko kirjoitti:
Ke Heinä 07, 2021 5:02 pm
Maria Ohisalo odottaa lasta – puhkesi itkuun tiedotustilaisuudessa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f ... 6c305caa84

Ihan jännittää että tuleeko sieltä tyttö vai poika vai muun sukupuolinen.
Toivottavasti kohtukuolema viikolla 38.

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 14350
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tällainen on vihreiden sijaispuheenjohtajaksi valittu Iiris Suomela – pitää hallussaan kansanedustajien ennätystä

Vihreiden puoluehallitus päätyi varapuheenjohtaja Suomelan kannalle - päätös ministerijärjestelyistä tehdään tuonnempana.

VIHREIDEN puheenjohtajasijaiseksi on valittu kansanedustaja Iiris Suomela. Asiasta päätti vihreiden puoluehallitus. Puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo odottaa lasta ja jää myöhemmin syksyllä äitiysvapaalle. Vihreät päättää ministerisijaisuusjärjestelyistä tuonnempana tässä kuussa.
...

Tamperelainen Suomela esittelee itsensä sosiaalisessa mediassa feministinä ja Suomen nuorimpana kansanedustajana. Suomela on syntynyt vuonna 1994. Hän toimii kaupunginvaltuutettuna ja hänet valittiin eduskuntaan Pirkanmaan vaalipiiristä.

Hän on ensimmäisen kauden kansanedustaja ja on opiskellut yhteiskuntatieteitä. Poliittiseksi esikuvakseen Suomela kertoi viime eduskuntavaalien alla Ylen vaalikoneessa kirjailija Minna Canthin.
–  Ihailen hänen tinkimätöntä työtään tasa-arvon ja heikompiosaisten puolesta niin kulttuurin kuin työelämän ja yhteiskunnan saralla.

Samaisessa vaalikoneessa Suomelan vastaukset ovat eniten samankaltaisia feministisen puolueen, vihreiden ja vasemmistoliiton ehdokkaiden kanssa. Listan häntäpäästä löytyvät yllätyksettömästi perussuomalaiset, kansanliike Suomen puolesta, Suomen kansa ensin ja kansalaispuolue.

Iiris Suomela kertoi viimekesäisen Pride-viikon aikaan, että ei ole hetero. KUVA: ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA
Iiris Suomela kertoi viimekesäisen Pride-viikon aikaan, että ei ole hetero. KUVA: ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA
Suomelan_Iiris.jpg (55.96 KiB) Katsottu 794 kertaa
Suomela kertoo olevansa mukana politiikassa, sillä ei ole valmis jättämään lapselleen huonompaa maailmaa kuin mihin itse syntyi. Suomelalla on vajaan vuoden ikäinen vauva, joka on päässyt valokuviin äitinsä Instagram-tilillä.
–  Vanhempana toivon, että minun lapseni pääsee kasvamaan omaksi itsekseen rauhassa. Toivon, että hän oppii myös tukemaan ja rohkaisemaan muita. Toivon, että hänen neuvolansa, päiväkotinsa ja koulunsa ottavat yhdenvertaisuuden puolustamisen vakavasti. Sen eteen työskentelen myös itse päivittäin, Suomela kirjoittaa Facebookissa.

Hän kertoi viimekesäisen Pride-viikon aikaan, että ei ole hetero.
–  Tämän toteaminen ääneen ei merkitse suurta mullistusta minulle. Elän edelleen onnellisesti parisuhteessa, jota ei kyseenalaisteta tai pyritä rajoittamaan muiden toimesta. Se on suuri etuoikeus.

Liikaa sosiaalista mediaa?
Suomela vaatii kotisivuillaan, että ilmastonmuutos ja eriarvoistuminen on pysäytettävä, jotta kenenkään ei tarvitse kärsiä menneiden sukupolvien virheistä.

Suomela on profiloitunut ympäristöasioiden ohella erityisesti yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksiin sekä ihmisoikeuksien edistämiseen.
...

Taannoin Suomela esimerkiksi tviittasi panneensa merkille, että samat puolueet vastustavat lisäpanostuksia kehitysyhteistyöhön, pakolaiskiintiön nostamista, turvapaikkaa tarvitsevien auttamista ja ylipäätään pienituloisten aseman parantamista.
–  Jos halua auttaa ei ole, sitä vain ei ole, hän summasi.
...

Suomelan kannattajat ovat tuoneet sosiaalisessa mediassa esille hänen osaamisensa ja kykynsä perehtyä asioihin sekä kylmähermoisuutensa ja arvoistaan tinkimättömyyden. Suomelasta on sanottu, että hänen kanssaan on mutkatonta tehdä yhteistyötä.

Uusi kansanedustaja kohahdutti
Tuoreena kansanedustajana syyskaudella 2019 Suomela sai aikaan kulmien kohoamisia, kun hän eduskunnan täysistunnossa aloitti puheenvuoronsa sanoilla: "Arvoisa puheenjohtaja, hyvät kanssaedustajat."

Asiaan puuttui tuolloin toinen varapuhemies Juho Eerola (ps), joka totesi, että edustajakollegoita tulee puhutella asiallisesti ja puhemiestä puhemieheksi.
–  Muussa tapauksessa debatti saattaa loppua lyhyemmin kuin ehkä toivottekaan.

Eduskunnassa puhemies on puhemies sukupuolesta riippumatta.

Sovitteleva tyyli voisi johtaa tulokseen
Vihreiden eduskuntaryhmä on naisvaltainen, sillä 20 kansanedustajasta 17 on naisia. Vihreiden tilannetta hyvin tunteva vaikuttaja aprikoi, miten Suomelan johdolla puolue voisi laajentaa kannatuspohjaansa, sillä myös puolueen äänestäjistä merkittävä osa on naisia.
–  Suomelan ongelmana on, että hän saattaa lisätä vihreiden menetyksiä miesäänestäjissä.

Toinen vihreiden toimintaa tunteva pohtii, millainen imago Suomelan johdolla puolueella voisi olla. Hän pelkää, että puolue palaa "vihaisuuden" aikaan eli samantapaiseen retoriikkaan kuin Ville Niinistön puheenjohtajakaudella, jolloin toimintaa tuntevan mukaan "räksytettiin kaikkea mikä liikkuu". Politiikan tekemisen tapa voi jälleen mennä siihen, että toisia osoitellaan sormella, mikä on omiaan lisäämään kahtiajakautumista.
–  Jos haluamme saada aikaan muutosta, meidän ei pidä hieroa muiden naamaan sitä, kuinka tyhmiä tai vastuuttomia he ovat.

Siksi hän miettisi tapaa, jolla asioita tuodaan esille.
–  Iiris Suomela kuuluu siihen aggressiivisempaan porukkaan, jota pidän identiteettipoliitikkoina. On vaikea antaa tukea feministiselle ajattelulle, joka on mielestäni arvojen puolesta todella tärkeää. Mutta jos se tehdään syyllistäen ja vielä niin, että ihmiset eivät edes ymmärrä, mistä heidät syyllistetään, aiheuttaa se vain lisää ongelmia.

Jos vihreät haluaa olla yleispuolue, pitää puhua enemmän taloudesta, työllisyydestä ja esittää rohkeasti uudistuksia, vaikka ne eivät olisikaan helppoja, toimintaa tunteva ehdottaa.
Koko uutinen täällä: IltaSanomat
1.10.2021 19:50
Iiris Suomela kertoi viimekesäisen Pride-viikon aikaan, että ei ole hetero.
Tämän perusteella Suomela kuuluu ns hyviksiin ja luetaan ns. paremmistoon kuuluvaksi.
- Toisaalta Vihreissäkin kummastellaan kun Suomeen syntyy niin vähän lapsia (Suomelalla on lapsi) - mutta samaan aikaan puolue on aivan erityisen avoin heille ketkä eivät lapsia tee homo- ja lesbosuuntautumisen vuoksi. Tehkää te muut lapsia - me keskitymme vain toisiimme ja ählyjen maahantuontiin.
- Mutta onneksi on tämä pyhä haittamaahanmuutto ja runsaasti sikiävät musulmaaniakat, niin saadaan pidettyä huoltosuhde kunnossa ja Suomi aidosti kansainvälisemmäksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
sikakoira
James Bond (David Niven)
Viestit: 10859
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://rayhablogi.blogspot.com/2021/10 ... aista.html

VIHREÄÄ TIETÄMÄTTÖMYYTTÄ JA SAKSALAISTA VALEHTELUA

afrikantähti.jpg
afrikantähti.jpg (99.18 KiB) Katsottu 574 kertaa
Kun saksalainen potee oman maansa tekemien hirmutekojen aiheuttamaa teennäistä traumaa Helsingin yliopistolla ja sössöttää, että lautapeli on rasistinen ja kolonialistinen, hän voisi tukkia suunsa ja ottaa selvää asioista ja kontekstista, ennen kuin ryhtyy saksalaiseen tyyliin esittämään parempaa yli-ihmistä ja äyskimään määräyksiä siitä miten muiden pitää elää.

Luonnollisesti saksalaisen tyrmistyneeseen viestiin koko maailmalle kuului rentoon göbbelsiläiseen tapaan suoraa valehtelua: Saksalaisopiskelija väitti some-avautumisissaan, että opiskelijat olivat esittäneet orjia ja orjanomistajia. Se oli suora vale, siis valehtelemista, mutta kuten Josef Göbbelskin jo aikoinaan totesi: Kukaan ei usko jos valehtelee vähän, mutta kun valehtelee tarpeeksi valtaosa uskoo, ettei kukaan voi valehdella tuolla tavalla. Ilmeisesti tämäkin saksalaisneitonen vain noudatti Josefin opetuksia valheellisissa some-päivityksissään.

Tosin on rehellisyyden nimissä todettava, että saksalaisethan ovat tunnetusti osanneet tämän kautta historian, he kun ovat niin hienoa ja ylvästä ja moraalista kansaa. Mitä nyt pienet holokaustit, Neuvostoliiton joukkotuhonnat, Namibian kansanmurhat ja sen sellaiset ehkä pikkusen himmentävät tuon sivistyskansan säihkettä, mutta pääasia että saksalainen saa määräillä muita ja kertoa muille mikä on oikein ja mikä väärin - ihan niinkuin 1930- ja 40-luvuillakin.

Vihreiden Fatim Diarra tietenkin hyppäsi kelkkaan ja alkoi päteä asian tiimoilta, koska hän on puoliksi afrikkalainen isänsä kautta. Sillä ei ole väliä että hän on asunut koko ikänsä Suomessa ja kasvanut täällä ja syönyt suomalaista leipää. Nyt hän on vihreiden ikioma kotiafrikkalainen, "ruskea tyttö", joka voi halutessaan nimitellä suomalaismiehiä peodfiileiksi peräkammarin pojiksi ilman että kukaan sanoo siihen yhtään mitään. Hänellähän on oikeus koska hän on... Niin, vihreä poliitikko. Vihreäthän voivat täysin vapaasti haukkua, uhkailla, halveksia, painostaa, vainota ja muuta sen sellaista, koska heillä on vihreä moraali, joka tekee heistä erityisen erinomaisia ihmisiä.

Käydääpä läpi mitä Fatim tällä kertaa meille kertoo suomalaisen teinipojan sodan jälkeen keksimästä lautapelista, jota pelatessa kenestäkään ei, ihme kyllä, ole tullu Ku Klux Klanin jäsentä tai siirtomaiden valloitukseen rientänyttä kolonialistia, Fatimin ja muiden über-huolestuneitten puheista huolimatta.

"Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra kertoo, että Afrikan tähden pelilaudassa näkyy viitteitä kolonialismiin ja sen kuvasto on vanhanaikaista."

Fatim näkee pelissä ihan itse omien mielikuvituksellisten ajatuskoukeroittensa vuoksi viitteitä kolonialismiin, koska Fatim, joka ei ole koskaan elänyt Afrikassa, on luonut itselleen mielikuvitus-Afrikan, joka elää hänen päässään ja sen keskeisiä elementtejä on koko mantereen Uhriutuminen. Vanhanaikainen kuvasto on yksi pelin loistavista elementeistä, koska se vie pelaajat peliin, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden tai nykyhetken kanssa. Paitsi Fatimin kaltaisten hieman yksinkertaisempien tosikkojen ja tahallaan uhrin asemaan pyrkivien päissä.

"Afrikan tähti -pelistä nousi rasismikohu Helsingin yliopistolla, kun fuksit pukeutuivat Afrikan tähden pelinappuloiksi kuten maantierosvoiksi."

Tässä valehdellaan. Kohu syntyi koska saksalaisopiskelija pahoitti mielensä, koska on saksalainen. Saksalaisethan ovat kansa, joka on aina tiennyt mikä on oikein ja väärin, ja siksi tämäkin saksalainen oli mielestään oikeassa ja nostatti woke-sukupolven opsikelijoiden keskuudessa hirmumyrskyn teelusikassa ja sai aikaan koko sopan. Ihan tahallaan.

"Asetelma on nykyajan valossa ongelmallinen. Kun Afrikan tähti ilmestyi vuonna 1951, suurin osa nykyisistä Afrikan maista oli vielä Euroopan maiden siirtomaita. Eurooppalaiset elivät tuolloin vielä ajassa, jolloin ”Afrikka kuului valkoiselle miehelle”."

Väärin. Afrikka ei kuulunut vuonna 1951 valkoiselle miehelle, tuolle Fatimin ja muiden yksinkertaisten ihmisten nykyajan mörölle. "Valkoinen mies" on näiden intersektionaalien myyttinen mörkö, jolle ei löydy todellisuudesta vastinetta. Se elää näiden naisten mielikuvituksessa ja edustaa heille pahuutta. Afrikassa oli vuonna 1951 siirtomaita, se on totta, mutta noita siirtomaita hallitsivat muutamat valtiot. Eivät siis myyttiset "valkoiset miehet".

Suomella ei ollut siirtomaita vuonna 1951, eikä ole koskaan ollutkaan. Päinvastoin, me olimme noin 500 vuotta Ruotsin siirtomaa ja sen jälkeen noin 100 vuotta Venäjän tsaarin omistama maa. Meidän kielemme oli kielletty aina vuoteen 1863 saakka ja suomalaisia ja saamelaisia vietiin orjiksi noin tuhannen vuoden ajan tuhansittain, eli kymmeniä prosentteja alkuasukkaista. Maassa suoritettiin useita kansanmurhia, joukkotuhontoja. siirtomaasotia jne. Pelkästään vuosien 1600-1721 välisenä aikana suomalaisia MIEHIÄ tapettiin siirtomaaisännän sodissa noin 120 000. Tämä pois väestöstä, joka oli kokonaisuudessaan noin 350 000. Mutta mitäs pienistä. Pääasia että saksalainen opiskelija saa uhriutua lautapelistä.

Fatima, vihreät ja muut BLM-hihhulit sun muut eivät jostakin syystä tunnusta suomalaisten historiaa, koska se tekisi heidän kiukuttelunsa Suomessa tyhjäksi. Se tekisi heistä ja heidän argumenteistaan, niin, naurettavia ja lapsellisia. Joskus historian tosiasioilla on tapana tehdä nykyhetken suupalteista naurun alaisia ja ehkä juuri siksi näillä ihmisillä on kova kiima kirjoittaa historia uusiksi, valehdella ja huruttaa uusia sukupolvia. Hieman kuten tuon hiilihysteriankin kanssa.

Fatim jatkaa pohdintaansa näin:

"Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra kertoo, että Afrikan tähdestä näkee selvästi, että se ”aikansa tuotos”."

Niin onkin ja juuri siksikin se on arvokas. Se on todellakin aikansa tuotos, samalla tavalla kuin shakkipeli, jossa MUSTAT joutuvat taistelemaan VALKOISIA vastaan. Ihmettelen suuresti miksei Fatim ole jo puuttunut tuohon epäkohtaan, joka heijastaa varmaankin hänen diskurssissaan kiinalaista rasismia.

"– Kuvasto (Afrikan tähdessä) on hyvin vanhanaikaista ja kolonialistista maailmaa ihannoivaa, Diarra sanoo."

Fatim valehtelee. Afrikan tähden kuvasto ei ihannoi kolonialistista maailmaa sen enempää kuin lumiukko valkoisen rodun ylemmyyttä. Tämä tulkinta on vain ja ainoastaan Fatimin ja muiden mielikuvituksen tuote. He haluavat tulkita kuvat näin, koska se tekee heistä hyviä ja tiedostavia ihmisiä, se antaa heille moraalisen yli-ihmisyyden, jonka turvin he voivat istua toistensa vasemmalla puolella taivaissa tuomitsemassa ihmisiä omien oikkujensa perusteella

"Diarra pitää Afrikan tähden pelin ongelmallisuuden pohtimista yhtä perusteltuna kuin aikanaan esimerkiksi Brunbergin suukon nimen vaihtamista. Vielä 2000-luvun alussa suukkojen nimessä oli aiemmin tunnetusti tummaihoisia halventava ilmaus."

Mikä oli aika naurettava juttu kaikkinensa. Suukkojen nimessä ollut N-alku ei halventanut ketään. Se oli aikoinaan ilmaisu, jota käytettiin tummista ihmisistä myös meillä. Sanan etymologinen alkuperähän on latinan mustaa tarkoittavassa sanassa Negro, joka on siis täysin arvolatautumaton värimääre, nimi yhdelle perusvärille. Johtuen AMERIKKALAISESTA perinteestä, tuosta termistä tuli ongelmallinen, mutta sitä käytetään edelleen ympäri maailmaa, esimerkiksi Latinalaisessa Amerikassa. Mutta kun se sanotaankin siellä sikäläisten toimesta, kun Rion favelan asukas kutsuu itseään tuolla nimellä, se ei jostakin syystä olekaan fatimien mielestä yhtään ongelmallista.

"– Se (Afrikan tähti) on saman ajan tuotos, ja silloin on perusteltua miettiä, onko se enää tässä ajassa ok, Diarra arvioi."

Entä vuoden 1951 Ford? Se on myös saman ajan tuotos. Onko perusteltua miettiä on Ford vm. -51 enää tässä ajassa ok? Olisiko syytä ruveta miettimään Tuntemattoman sotilaan sensuroimista tai kieltämistä, koska sekin on jokseenkin saman aikakauden tuotos? No ei tietenkään ole.

"Lähes kuukausi sitten järjestetyt fuksiaiset nousivat pinnalle, kun saksalainen tummaihoinen vaihto-oppilas puhui tapahtumasta Instagram-tilillään."

Sen lisäksi että on saksalainen, kohun nostattaja on myös "tummaihoinen". Mitä lie tuokaan rotumääritelmä tarkoittaa, mutta idea lienee se, että koska hänen ihonvärinstä sattuu olemaan tavallista saksalaista tummempi, hänellä on TODELLAKIN oikeus tulla tuomitsemaan suomalaista kulttuuriperimää, kansanperinnettä ja ylipäätään suomalaisia.

"Hän ei ollut paikalla tapahtumassa, mutta kun sai tietää siitä, teki hän videon sosiaaliseen mediaan rasismista yliopistolla."

Hänen ei edes tarvitse nähdä mitään, ei tietää mitään kontekstista tai mistään muustakaan, koska hän on A) saksalainen ja B) "tummaihoinen. Näistä syistä ja näillä perusteilla hän voi ryhtyä jakelemaan tuomioitaan näkemättä tapahtumia joita tuomitsee, tietämättä mitään pelistä jonka tuomitsee. Koska näinhän saksalaiset ovat tehneet kautta historian.

"Naisen mukaan peli on rasistinen ja esittelee sen, mistä kolonialismissa on kyse. Opiskelijoiden pukeutumisen Afrikan tähden pelinappuloiksi nainen tuomitsee jyrkästi."

Jokainen Afrikan tähteä pelannut tietää, ettei pelissä missään vaiheessa oteta esille valkoisen rodun ylemmyyttä, rotuhierarkiaa tai mitään muutakaan siihen viittaavaa. Pelissä ei siis ole rasismin häivääkään. Saksalainen vain ilmoittaa näin olevan, koska saksalainen on aina oikeassa. Pelissä ei edes vihjata kolonialismiin, vaan tuo ajatus on näiden mielikuvituksellisessa rinnakkaistodellisuudessa elävien uhriutujien oman pään sisällä. He antavat näitä merkityksiä asioille ja esineille, joissa ei sellaisia ole, koska jos he hyväksyisivät todellisuuden sellaisena kuin se on, heidän moraalinen pomppulautansa laskeutuisi lattian tasolle, eivätkä he enää voisi kokea moraalista ylemmyyttään.

"Diarra kertoo ajattelevansa aidosti, että opiskelijoiden tarkoitus ei ole ollut paha, ja uudet opiskelijat ovat joutuneet ikävällä tavalla myrskyn silmään."

Kuka uskoisi, että helsinkiläisopiskelijoiden tarkoitus voisi olla lähtökohtaisesti paha? Idiootti, ehkä. Siksi Fatimkin pehmentää tässä hieman. Siinä hän on oikeassa, että uudet opiskelijat ovat todellakin joutuneet hyvin ikävällä tavalla ulkomaalaisopiskelijan nostattaman aiheettoman somerähinän kohteeksi täysin syyttä. Olisikin ollut hienoa, jos Fatim olisi kertonut saksalaiselle opiskelijalle, että tämä haukkuu nyt aivan väärää puuta ja teki mäkäräisestä lentokoneen, ei siis kärpäsestä härkästä vaan mäkäräisesta lentokoneen.

"– Ajattelen, että tässä valitettavasti kompastumisen kautta se tiedostaminen on tapahtunut."

Ja tässä Fatim paljastaakin mistä tässä kaikessa on kyse. Kyse on amerikkalaisten ylensyöneiden akateemisten tyhjäntoimittajien luomasta woke-kulttuurista, akateemisesta ajatusleikista, jossa kaikki on väärin jos koen niin ja siksi minulla on oikeus tuomita kaikki minkä ikinä haluan tuomita vääräksi. Oikeasti tiedostava ihminen olisi ymmärtänyt että koko juttu on yhden koti-ikävää potevan saksalaisen huurupäinen mielensäpahoittamistapaus, jota ei oikeasti olisi kannattanut edes kommentoida.

"Tärkeimpänä keskustelun aiheena Diarra pitää sitä, miksi tummaihoiset ihmiset on kuvattu tietyllä tavalla tietyssä kontekstissa."

Olisi mielenkiintoista kuulla miksi Fatim itse kuvasi suomalaiset miehet pedofiileiksi ja peräkammarissa masturboiviksi. Mikä oli tuon kuvauksen oikeutus, perustuiko se todellisuuteen vai oliko kyse rasistisesta yleistävästä ja halveksivasta ajatuksesta?

"Keskustelu avaa hänen mukaansa ihmisten silmiä kuvastolle, joka edelleen heijastaa siirtomaa-aikaa, jolloin tummaihoisten ja valkoisten kansalaisten oikeudet olivat erilaiset."

Kuten jo aikaisemmin tuli todettua, Suomella ja suomalaisilla ei ole koskaan ollut siirtomaita, vaan päinvastoin. Suomi oli sorrettu ja riistetty siirtomaa vuosisatojen ajan, suomalaisia vietiin orjiksi tuhannen vuoden ajan ja vielä satakunta vuotta sitten suomalaisia pidettiin mongoleina, joilla ei ole valkoisen miehen oikeuksia. Asia ratkaistiin Yhdysvalloissa oikeudenkäynnillä 1920-luvulla. Tuossa oikeudenkäynnissä suomalaiset tunnustettiin valkoisiksi. Ilmeisesti Fatim Diarralla ei ole mitään hajua tästäkään, kuten ei suomalaisten historiasta muutenkaan.

"– Keskustelu on tärkeä, ja on kurjaa, että se käydään tällaisen kohun kautta, Diarra sanoo."

Erityisen ikäväksi koko tämän rasismi ja kolonialismikeskustelun tekee se, että ne jotka asioista suut vaahdossa messuavat, eivät tunne suomalaisten tai Suomen historiaa lainkaan, ja puhuvat suulla suuremmalla pelkän mutu-tiedon pohjalta. Olisikin oikein hyvä pistää Fatim Diarra ja saksalaisopiskelija Suomen historian kursseille, Josko sieltä vaikka löytyisi evästä hieman todellisuuspohjaisempaan ja kehittävämpään keskusteluun.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6879 ... ead036287d
Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

ScamJaffa
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ti Heinä 13, 2021 8:37 pm

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja ScamJaffa »

Taas oli Sandelta täyttä asiaa kuten aina.
Hypocrisy-Chemical Whore :twisted:
https://youtu.be/uJRUq90EC_A

Avatar
sikakoira
James Bond (David Niven)
Viestit: 10859
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://rayhablogi.blogspot.com/2021/10 ... hreaa.html
HELSINKILÄISILLE LISÄÄ VIHREÄÄ MAKSETTAVAA
Sain hiljattain mielenkiintoisen meilin, jonka julkaisen tässä kokonaisuudessaan. Meili oli tullut postilaatikkooni kolmannen käden kautta, joten voisi olettaa ettei sen alkuperäinen kirjoittaja halunnut minunkaan tietävän kuka hän on.

Olennaista on kuitenkin meilin sisältö, joka paljastaa mihin vihreät ovat valmiita oman ideologiansa vuoksi. Kun vihreälle poliitikolle kerrotaan, että heidän "uudistuksensa" johdosta sähkön hinta tulee nousemaan kymmeniä prosentteja, se ei liikuta lainkaan. Vihreä poliitikko ei edes ajattele niitä kaupungin asukkaita, jota jo nyt kamppailevat toimeentulonsa kanssa. Häntä ei edes kiinnosta energian hinnan nousun kerrannaisvaikutukset.

Kuva

Tämä näkyy myös valtakunnan politiikassa. Vihreän sekoilun seurauksena Euroopan alhaisimpiin tulotason ja varallisuuden maihin kuuluvassa Suomessa elinkustannukset karkaavat käsistä vihreän politiikan ansiosta, ja kaikkein heikoimmassa asemassa olevien asema tulee kuristumaan entisestään ahtaammaksi. Osa vihreiden aikaansaamista lisäkustannuksista katetaan tietenkin verovaroista otettavilla tuilla, mutta kaikkea ei pysty korvaamaan, ei kun kustannustasoa nostetaan täysin tahallisesti kautta koko linjan kymmenillä prosenteilla.
Mielisairainta tässä vihreiden sekoilussa on se, että olemme heidän virallisten päästölukujenkin mukaan jo nyt hiilineutraalimaa. Suomen ei siis pitäisi maksaa lainkaan päästöistään. EU-komission mukaan päästömme ovat 49 miljoonaa tonnia vuodessa, kun metsiemme hiilinielu on vuositasolla luokkaa 108-139 miljoonaa tonnia. Näin siis kaikkien virallisten HEIDÄN OMIEN LUKUJENSA mukaan. Ja silti vihreät syöksevät maatamme yhä syvemmälle fantasiansa painajaiseen täysin järjen, tiedon ja ymmärryksen vastaisesti.

Joku vihreä saa aivan vapaasti selittää minulle miksi me maksamme päästömaksuja vaikka olemme jo nyt hiilineutraali maa EU:n laskemien mukaan, YK:n ilmastopaneelin mukaan jnejnejne. Meidän tulisi myydä päästöoikeuksia muille maille HEIDÄN OMIEN SÄÄNTÖJENSÄ MUKAAN. Ja on aivan turha tuputtaa niitä per kapita päästölukemia. Ne eivät tarkoita yhtään mitään. Kyse on kokonaispäästöistä, ei siitä kuka päästelee ja mitä. Ilmasto ei erottele vihreää poliitikkoa, jonka päästöt ovat kymmeniä kertoja suuremmat kuin allekirjoittaneen, muista suomalaisista. Maan kokonaispäästöt ratkaisevat ja niissä SUOMI ON JO NYT HIILINEUTRAALI.

Kuva

Ja tässä tämä saamani meili, joka kertoo karusti siitä mitä vihreiden päässä liikkuu ja miten he toimivat kulissien takana valtaan päästyään. Ja te maksatte stadilaiset joka sentin tästä sekoilusta ja äänestätte tätä sakkia uudelleen ja uudelleen. Herätkää!
"Sä kun meuhkaat Vihersiirtymästä, niin täs on sulle hyvä esimerkki ja aihe Räyhä blogiin.

2019 Perussuomalaiset väittää, että kivihiilestä luopumisesta seuraisi hurja hintojen nousu - Helen kiistää: ”Ei vastaa näkemystämme”

”Ei ole odotettavissa, että kivihiilestä luopumisella olisi sähkön hintaan merkitystä, koska kivihiili on markkinoilla jo aika marginaalinen polttoaine, sanoo vastuullisuudesta ja yhteiskuntasuhteista Helenillä vastaava johtaja Maiju Westergren.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3 ... 855a3f56df

Helen uusi TJ soittaa 2021 hätäpäissään hallituksen Osmo Soininvaaralle, että nyt algoritmi näyttää, että pitää nostaa kaukolämmön hintaa 50%. Osmo pitää liikettä poliittisesti liian rajuna ja päättää 30% korotuksesta

https://www.soininvaara.fi/2021/09/07/h ... osentilla/

Siis varsinainen johtaja, joka on aivan pihalla kokonaisuudesta. Pörssiyhtiössä tuosta oli joutunut vastuuseen.

Maiju sitten Twiittaa 1.10.2021

”En paremmin osaisi tiivistää kuin @MikaLintila kolumnissaan. Sähkön hinnan kuuluu vaihdella markkinatilanteen mukaan, mutta monipuolinen energiapaletti on iso etu ja suojaa ylilyönneiltä. "Energian hinta kannustaa puhtaisiin investointeihin ja omavarai.."

https://www.suomenmaa.fi/mika-lintila/e ... aisuuteen/

Helen TJ Twiittailee ” 29. syysk.

@energiaHelen pitää uuden kaupunkistrategian linjauksia hyvinä ja innostavina. #hiilineutraali2030 tavoite saavutetaan varmasti.#helen #kaupunkistrategia #helsinki

Voi vittu mitä klovneja

Helen jatkuva hinnanosto on Helsinkiläisille sama asia kuin elintason jatkuva laskeminen. Asuminen maksaa yhä enemmän. Kaukolämmön osuus taloyhtiön kaikista kustannuksista oli noin 1/3 ennen hintojen nostoa eli vastikkeet nousevat.

Tässä käy kuten autoverolle aikanaan. Kun vihersiirtymä on tehty, halutaan pitää kiinni kassavirrasta. Päästöoikeusmaksut eivät näy erillisenä rivinä kuten ALV tms taloyhtiöille. Kukaan ei tiedä lopulta mikä sen osuus on hinnasta ja lopettaako Helen niiden maksamisen eteenpäin? Suomen kilpailukyky rapistuu asumisen kustannusten noustessa.

Helen TJ on sanonut, että Kaukolämmön hinnan määrää markkina ja verot. Se markkina on aika pieni, koska kaukolämpöyhtiöitä saa alueella olla vain yksi. Markkina voi tietysti mennä muihin lämmitysmuotoihin, mutta ei ihan markkinataloutta. Jos sitten siirryt, niin Helen haluaa isot sanktiot siitä että purkaa putkensa pois."

Helsinkilöisten lasku tulee siis nousemaan vihreiden ansiosta noin 50%. Laskeskelkaa kaikessa rauhassa siitä miten paljon se tulee teille maksamaan. Tätä te saatte, kun äänestelette vihreitä. Olkaa hyvä ja maksakaa, stadilaiset.
Kuva
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Porukan petturi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: Pe Marras 05, 2021 11:59 am

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja Porukan petturi »

Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo jää perhevapaalle ensi viikon perjantaina 19. marraskuuta. Varapuheenjohtaja Iiris Suomela nousee puheenjohtajan sijaisena johtamaan puoluetta perhevapaan ajaksi. Samalla sisäministeriksi siirtyy Krista Mikkonen sekä ympäristö- ja ilmastoministeriksi Emma Kari.

Ohisalon perhevapaa kestää vuoden 2022 kesäkuulle asti. Ohisalo palaa perhevapaan päättyessä hoitamaan ympäristö- ja ilmastoministerin tehtävää.
Vasikoin kaiken sekä kaikki

laakerinena
Poliisikoira Rex
Viestit: 282
Liittynyt: To Loka 01, 2020 1:38 am

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja laakerinena »

Järkyttävin katastrofi maamme historiassa tapahtumassa. Toivotaan syvästi, ettei Ohisalo tule mihinkään virkaan takaisin. On hän niin vahingollinen Suomelle!

napalanko
Roger Murtaugh
Viestit: 882
Liittynyt: La Marras 05, 2016 6:52 pm

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja napalanko »

Vielä ehtii valahtaa verinen toukka pillusta laattialle :lol:
Tai no vielä enempi naurattais kun sieltä putois NEEKERI! :mrgreen:

ScamJaffa
Neuvoja-Jack
Viestit: 508
Liittynyt: Ti Heinä 13, 2021 8:37 pm

Re: De gröna - Vihreät "eli parhain puolue hallituksessa!"

Viesti Kirjoittaja ScamJaffa »

Porukan petturi kirjoitti:
Pe Marras 12, 2021 2:16 pm
Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo jää perhevapaalle ensi viikon perjantaina 19. marraskuuta. Varapuheenjohtaja Iiris Suomela nousee puheenjohtajan sijaisena johtamaan puoluetta perhevapaan ajaksi. Samalla sisäministeriksi siirtyy Krista Mikkonen sekä ympäristö- ja ilmastoministeriksi Emma Kari.

Ohisalon perhevapaa kestää vuoden 2022 kesäkuulle asti. Ohisalo palaa perhevapaan päättyessä hoitamaan ympäristö- ja ilmastoministerin tehtävää.
Emma Kari ihan missä tahansa virassa on myös katastrofi, syntymästään saakka psykoosissa ollut kuten useimmat nykyisistä vihreistä.
Hypocrisy-Chemical Whore :twisted:
https://youtu.be/uJRUq90EC_A

Vastaa Viestiin