Siirtolaisten vyöry Eurooppaan

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

mobiililaiteukkeli
Neuvoja-Jack
Viestit: 519
Liittynyt: Ma Tammi 05, 2015 3:05 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja mobiililaiteukkeli »

Puhuttiin tulevaisuudesta. Jos lämpötila nousee etelän maissa (pysyvästi) sietämättömän kuumaksi, sen arvioidaan saavan ihmisten hakeutumaan pohjoiseen (ei koske pelkästään lapsia ja vanhuksia jne). Noilla miehillä ei varmasti ole asian kanssa mitään tekemistä :)
Oon ihan tavallinen suomalainen mies. Mä käytän harmaita housuja ja tykkään katsella kun kala syö ja syntyy renkaita.

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8568
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Siirtolaiskriisi synnyttänyt Eurooppaan pimeän passikaupan

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kas, alkavat silmät aukeamaan tai nyt jo uskalletaan puhua siirtolaiskriisistä eikä pakolaiskriisistä, mikähän osa Suomeenkin tulleista on oikea pakolainen?

Ovat olleet aika näppäriä poikia ne jotka tänne saakka tekivät vaarallisen matkan läpi Euroopan ilman papereita vielä. Luikkivat sitten rajallemme, ylittivät sen ilman papereita ja Suomen puolella olikin sitten joku hyväsydäminen heti auttamassa. Hieman outoa, ettei rajamiehiä kiinnostanut tänne tunkeutuvat aluksi, eikä hallitusta.
Vai olisiko mahdollista että ne paprut paiskattiin svedujen roskiksiin, silloin kun svedut kuskauttivat siirtolaismiehiä tänne Suomeen? Yksi motiivi paprujen hävittämiseen on iän valehteleminen, 62% tutkituista "mun paprut män hukkaan" -porukasta valehteli ikänsä. Toinen lienee uuden elämän aloittaminen ihkulla uudella nimellä ja alkaa lojumaan, kuten tapana on. Toivoa sopii, että valehtelu vaikuttaisi turvapaikan saantiin, mutta tuskin, jos maansa kovin vaarallinen on.

KOTIMAA 19.2.2017 05:00
Laiton passikauppa yleistynyt – "Paperittomia hyväksikäytetään"
Janne Laitinen
Kuva

Siirtolaiskriisistä johtuvat rajavalvonnan kiristykset ovat synnyttäneet Eurooppaan pimeän passikaupan markkinat.
Ilmiö näkyy Suomessakin. Rajavartiolaitoksen mukaan yhä useampi paperiton maahantulija ei ole kirjaimellisesti paperiton, vaan mukana on yleensä väärennetty tai toiselle kuuluva EU-maan passi tai muu henkilöllisyystodistus.
– Suomessa havaitaan viikoittain väärennettyjä asiakirjoja maahan saapuvilla ihmisillä. Useimmat Suomeen päätyvistä ovat hankkineet itselleen paperit Kreikassa, Italiassa tai Espanjassa, Suomenlahden merivartioston rikostorjuntayksikön päällikkö Kari Kettunen kertoo.
Merivartiosto tutki vuosina 2014 ja 2015 satakunta tapausta vuodessa, joissa käytettiin joko väärennettyä tai toiselle kuuluvaa passia. Viime vuonna rikosepäilyjen määrä väheni noin 70:een, kun maahantulijoita oli vähemmän. Eniten laittomia passeja paljastuu Kettusen mukaan Helsinki–Vantaan lentoasemalla ja Helsingin ja Turun satamissa.
Passikauppaa vauhdittavat rajakontrollin tiukennukset EU:n sisärajoilla. Eurooppaan laittomasti tulleet joutuvat hankkimaan Etelä-Euroopassa pimeän passin päästäkseen maasta toiseen.
– Passikauppiaat hyödyntävät tätä tarvetta ja välittävät eteenpäin väärennettyjä tai toisille kuuluvia passeja. Ne ovat pääsääntöisesti varastettuja tai hävinneiksi ilmoitettuja. Passeja myös myydään eteenpäin rahan takia, tai jos halutaan auttaa omia sukulaisia pääsemään maahan, Kettunen kertoo.
Rajanylitykselle tulee hintaa, sillä Kettusen mukaan laiton passi maksaa katukaupassa satasista jopa muutamaan tuhanteen euroon.
– Ahdingossa olevia, asiakirjattomia ihmisiä hyväksikäytetään. On varmasti hyvin tavallista, että ihmiset tekevät pimeitä töitä ja joutuvat esimerkiksi ihmiskaupan tai sitä muistuttavien rikosten uhreiksi hankkiakseen rahaa passeihin, sanoo Pakolaisneuvonta ry:n lakimies Heli Aali.
Hänen mukaansa EU:n ja myös Suomen kiristynyt maahanmuuttopolitiikka on osa ongelmaa.
– Me olemme kiristäneet lailliset muuttoväylät tänne äärimmilleen. Mikäli maahanmuuttopolitiikka olisi inhimillisempää ja oleskeluluvan saaminen kohtuullista, ihmiset eivät joutuisi turvautumaan laittomiin keinoihin.

Väärennetyn tai toiselle kuuluvan henkilöllisyystodistuksen käyttäminen on rikos. Käyttäjä voidaan tuomita väärennyksestä tai väärän henkilötiedon antamisesta sakkoon tai vankeuteen.
(Tummennukset/OAK)
Karjalainen


Jutussa ei kerrota mitä näille väärillä papruilla tuleville tapahtuu, mutta minä tiedän, he saattavat saada sakon(jota tuskin maksavat) ja puhutuksen, minkä jälkeen heidät on ohjattu ja ohjataan vastaanottokeskuksiin. Irakeilla shiiat eri vokkiin ja sunnit toiseen.

Mikähän määrä siirtolaisia olisi tälle Aalin Helille tarpeeksi? Hänen logiikalla me olemme vastuussa kaikista irakeista, afgoista sekä sompuista sekä muista kehitysmaalaisista jotka rajallemme ovat saapuneet ja sanovat sen taikasanan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maailman parhaimmat maat Ruotsi ja Suomi osasivat hoitaa tämän pikkuongelman näppärästi - Ruotsi kuskasi paperittomat siirtolaiset Suomen rajalle, siirtolaiset sanoivat asylum ja allahu akbar => sujahtivat sisään kuin telkkä pönttöön. Sitten alkaa moskeijan etsintä ja rötöstely maailman parhaassa maassa, missä on maailman paras kotoutus ja kansliapäällikkö Nergillä on rekisteri kaikista ulkomaalaisista, joten tänne ei ainakaan mitään rikollisia ole päästetty.

Mahtavaa toimintaa Orvolta, oli oikein ollut oikein yhteydessä ruotsalaisviranomaisiin, mikä lie oli tuon vaikutus siirtolaissiirtoon? En ymmärrä miksei näitä puskettu/pusketa takaisin Ruotsiin?
Ja näitä paperittomia oli tuskin kovin kurmuutettu, niin vaativia he ovat. Tai sitten nöyryys ei kasva

Ruotsin rautatieyhtiö kuljettaa pakolaisia Suomeen kysymättä henkilöpapereita – Orpo: Suomi ottanut yhteyttä viranomaisiin
Ruotsalaiset kuskasivat ylimääräisiä siirtolaisia Suomen harmiksi ja Suomi otti heidät ilomielin vastaaan ja hienoa että P Orpo oli yhteydessä ruottalaisiin.jpg
Ruotsalaiset kuskasivat ylimääräisiä siirtolaisia Suomen harmiksi ja Suomi otti heidät ilomielin vastaaan ja hienoa että P Orpo oli yhteydessä ruottalaisiin.jpg (22.68 KiB) Katsottu 2342 kertaa
(KUVA: EPA, Lehtikuva / Jussi Nukari)
Julkaistu: 10.9.2015 17:15

Sisäministeri Petteri Orpon (kok) mukaan Suomi on ollut yhteydessä Ruotsin viranomaisiin.
Ruotsin rautatieyhtiö SJ kuljettaa turvapaikanhakijoita Suomeen kysymättä henkilöpapereita. Sisäministeri Petteri Orpon (kok) mukaan Suomi on ollut yhteydessä Ruotsin viranomaisiin liittyen rautatieyhtiö SJ:n toimintaan.

Yhtiö on alkanut kuljettaa turvapaikanhakijoita eteenpäin kohti Suomea tai Norjaa kysymättä heiltä henkilöllisyystodistuksia. Orpon mukaan Ruotsiin on oltu yhteydessä sekä tästä että laajemminkin siitä, että Ruotsi on läpikulkureitti Suomeen nyt hakeutuville ihmisille.

Orpo sanoo aikovansa keskustella asiasta Ruotsin sisäministerin kanssa myös maanantaina sisäministerikokouksessa.

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT uutisoi tiistaina, ettei ruotsalainen junayhtiö SJ enää vaadi matkustajia todistamaan henkilöllisyyttään lipuntarkastuksen yhteydessä. Junayhtiö on perustellut päätöstään sillä, että se haluaa helpottaa paperittomien pakolaisten matkaa Ruotsissa ja Ruotsista eteenpäin.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka (kok) kiisti tuolloin, että pakolaisia ohjattaisiin aktiivisesti Ruotsista hakeutumaan Suomen puolelle.

IL[/i]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arabisyksynä otettiin sisään kaikenlaisilla papruilla ja ilmankin niitä pojat, miehet sekä muutama rohkea nainenkin, joka todennäköisesti on raiskattu matkalla ainakin kertaalleen. Ja tilannehan on niin, että tätä eläkepommin purkusakkia otetaan yhä, jokaikinen päivä, kaikki saa tulla tänne kunhan sanoo sen sanan, taitaa olla ihan lakisääteinen juttu tutkia onko joku turvapaikan tarpeessa vai ollaanko sitä vaan lähdetty katselemaan muailmaa ja nautttimaan suomalaisesta sosiaaliturvasta taikasanalla asylum.
Nuo hakemukset kun vaikuttavat olevan pahasti ruuhkaantuneet migrissä, hlökunta ihmeissään uusien tehtäviensä kanssa ja tämähän tarkoittaa sitä, että joku Muhamatti saa lomailla Suomessa ilmaiseksi jopa yli vuoden(pidempäänkin valituskierroksen vuoksi), vaikka hänellä ei ole kotona mitään muuta hätää kuin vittumainen huppuakka. Muhamatti aikookin poistaa tuon kääkän kunhan vaan tulee pvä, että valituskin on käsitelty ja Muhamatti lennätetään ilmaiseksi kotimaahansa. Huhut kertovat myös pienestä kannusterahasta, mutta se ei mahda olla totta.

Mutta koirilla se ei ollutkaan yhtä helppoa rajalla samoihin aikoihin lokakuussa 2015, johtunee siitä etteivät osaa haukahtaa asylumia?

Lemmikkieläimet ratsattiin Turun satamassa

Lounais-Suomi

Koirat ja kissat pääsivät päärooliin Turun satamassa perjantaiaamuna, kun aluehallintoviraston läänineläinlääkärit ja Turun kaupungin valvontaeläinlääkäri yhteistyössä Tullin kanssa valvoivat tehostetusti maahan saapuvien lemmikkien tuontiasiakirjoja ja tunnistusmerkintöjä. Valvonnan tarkoituksena oli varmistaa, että lemmikkien tuontivaatimukset täyttyvät eivätkä eläimet aiheuta ihmisille vaarallisten eläintautien leviämisen riskiä.

Ulkomailta tulevalla lemmikillä on oltava mukana lemmikkieläinpassi, johon on merkitty tiedot eläimen tunnistusmerkinnästä, raivotautirokotuksesta sekä ekinokokkiloislääkityksestä.

Jos passi puuttuu tai tiedot siinä ovat puutteellisia, saattaa lemmikin matka jäädä lyhyeksi. Lemmikki voidaan määrätä palautettavaksi lähtömaahan tai ääritapauksissa lopetettavaksi, jos eläintautiriskiä ei muuten pystytä estämään. Vaatimusten laiminlyönti tulee myös omistajalle kalliiksi, sillä omistaja vastaa kaikista aiheutuneista kuluista.

Valvonnassa tarkastetuista lemmikeistä pääosalla asiat kuitenkin olivat kunnossa ja lemmikit pääsivät omistajiensa kanssa jatkamaan matkaa.
Tummennukset/OAK
Avi
Tummentamaani kohtaa voitaisiin hieman muokattuna soveltaa rajanylityspaikoilamme myös ihmisiin.

Näin sitä mennään siirtolais -hommissa, selvitellään henkilöllisyyttä sekä olosuhteita ja samaan aikaan siirtolainen täytyy majoittaa, ruokkia monta kertaa päivässä hänen valitsemillaan ruoilla. Sitten toki hänen terveydestä täytyy pitää huolta täytyy pitää huolta ja antaa hänelle rahaa. Sitten kun ilman papereita tai väärennetyillä(sakotkin saatu) ollaan päästy Suomen puolelle tässä on ohjenuora, näiden asioiden takia osa hakijoista syyllistyy ankaraan valehteluun olosuhteistansa, mutta häntä ei siitä taideta rangaista:
Turvapaikan hakeminen
Voit hakea turvapaikkaa Suomesta, jos oleskelet kotimaasi tai pysyvän asuinmaasi ulkopuolella koska sinulla on perustellusti aihetta pelätä joutuvasi siellä vainotuksi

▸ alkuperäsi
▸ uskontosi
▸ kansallisuutesi
▸ tiettyyn yhteiskunnalliseen ryhmään kuulumisesi tai
▸ poliittisen mielipiteesi vuoksi.
Turvapaikan hakeminen edellyttää, että olet pelkosi vuoksi haluton turvautumaan kyseisen maan suojeluun.

Sinun tulee ilmoittaa henkilökohtaisesti Suomeen saapuessasi tai mahdollisimman pian sen jälkeen rajatarkastusviranomaiselle tai poliisille, että haluat hakea turvapaikkaa.
Migri
"Hienosti" on Päivi Nergin organisaatio reagoinut hakemusten siirtymiseen poliisilta heille, tässä ollut jo yli puolitoista kuukautta aikaa tiedottaa faktaa, mutta lähes kaikki kohdat ovat tämänkaltaisia nollatietosivuja:
Käsittelyajat - Oleskeluluvat
30.12.2016
Odotettavissa oleva käsittelyaika: jatkoluvat
Jatkolupien käsittely siirtyi poliisilta Maahanmuuttovirastolle 1.1.2017. Meillä ei ole vielä antaa arviota jatkolupien käsittelyajoista. Kerromme tällä sivulla käsittelyajoista heti, kun tietoa on saatavilla.

Palaa tiedotteisiin

Tai:
Käsittelyajat - Oleskeluluvat
30.12.2016
Odotettavissa oleva käsittelyaika: Pysyvä oleskelulupa
Pysyvien oleskelulupien käsittely siirtyi poliisilta Maahanmuuttovirastolle 1.1.2017. Meillä ei ole vielä antaa arviota pysyvien oleskelulupa käsittelyajoista. Kerromme tällä sivulla käsittelyajoista heti, kun tietoa on saatavilla.

Palaa tiedotteisiin
Ylläolevat "tiedotteet" siis 'migrin käsittelyajat' -sivustolta: Migri - käsittelyajat


DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Siirtolaiskriisi synnyttänyt Eurooppaan pimeän passikaup

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

Siis paperittomia hyväksikäytetään? Tarjoamalla 4 ateriaa päivässä, discorahaa ja ilmainen ylöspito. Jumalauta mitä suomalaisten hyväksikäyttöä.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Siirtolaiskriisi synnyttänyt Eurooppaan pimeän passikaup

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Kriisistä puhuminen on hämäystä ja silmät ovat olleet auki koko ajan. Kyse on Euroopan harkitusta tuhoamisesta. Johan joka kanavaa pitkin on paljastunut dokumentteja ja puheista, joiden nojalla selvästi ilmenee, että suurta mamuvyörytystä on suunniteltu jo lähes 10 vuotta. Jo 2010 esitettiin kansalta salattuja suunnitelmia miljoonien ja taas miljoonien afrikkalaisten siirtämisestä Eurooppaan.

Laivoittain afrikkalaisia laivataan koko ajan Italiaan ja Kreikkaan ja nyt heitä aletaan lennättämään eri maihin. Rajat olivat ja ovat auki. Ei tuollaista tehdä ilman selvää tahtotilaa. Kyseessä eivät ole mitkään pakolaiset ja tämä on täysin selvää. Ei olisi järkeä ottaa heitä tänne ja sitten tehdä kielteinen päätös ja karkottaa.. Siksi karkotuksete eivät onnistu eikä ole tarkoituskaan. Sopiva aines värvätään osoittamaan mieltä niitä vastaan ja mamutuksen puolesta jne.

DemlaMinfo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Siirtolaiskriisi synnyttänyt Eurooppaan pimeän passikaup

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

Riukiu kirjoitti:Kriisistä puhuminen on hämäystä ja silmät ovat olleet auki koko ajan. Kyse on Euroopan harkitusta tuhoamisesta. Johan joka kanavaa pitkin on paljastunut dokumentteja ja puheista, joiden nojalla selvästi ilmenee, että suurta mamuvyörytystä on suunniteltu jo lähes 10 vuotta. Jo 2010 esitettiin kansalta salattuja suunnitelmia miljoonien ja taas miljoonien afrikkalaisten siirtämisestä Eurooppaan.

Laivoittain afrikkalaisia laivataan koko ajan Italiaan ja Kreikkaan ja nyt heitä aletaan lennättämään eri maihin. Rajat olivat ja ovat auki. Ei tuollaista tehdä ilman selvää tahtotilaa. Kyseessä eivät ole mitkään pakolaiset ja tämä on täysin selvää. Ei olisi järkeä ottaa heitä tänne ja sitten tehdä kielteinen päätös ja karkottaa.. Siksi karkotuksete eivät onnistu eikä ole tarkoituskaan. Sopiva aines värvätään osoittamaan mieltä niitä vastaan ja mamutuksen puolesta jne.
Tämä nyt on selvää kelle tahansa, jonka pää ei ole ollut syvällä omassa, tai naapurin perseessä vaan on katsellut maailmantapahtumia avoimin silmin. Kun karkoitukset ei onnistu ja mamut alkavat hajottamaan paikkoja niin lopputuloksena yksityisyyttä kavennetaan, poliisille annetaan lisää oikeuksia ja lakeja lisätään, tai kiristetään ja lopputulos on joku Euroopan liittovaltio.

Toinen mahdollisuus on, että ihmiset yhdistyvät ja kertovat eurokraateille Englannin tapaan, että vittu riittää jo me palataan takaisin vanhaan ja paremmin toimivaan.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

samoilija kirjoitti:Onkohan tuo otsikko ihan asiallinen?
Ei. Parempi olisi: Tuhannet kädelliset ylittivät raja-aidan
samoilija kirjoitti:Tulevaisuus tuo tätä tullessaan vielä enemmän kun ilmastonmuutos ajaa miljoonat/miljardit ihmiset liikekannalle. Ihminen ei ole koskaan jäänyt elinkelvottomalle alueelle vaan pyrkinyt sieltä pois. Kukaan tuskin haluaa ehdointahdoin kuolla köyhänä ja puutteessa.
Miksi sitten on niin paljon ihmisiä; kehitysapu ja sen seurauksena luonnollisen lapsikuolleisuuden vähentyminen, holtiton seksikäyttäytyminen vailla vastuuta.

Miksi ne tulevat Eurooppaan: koska eivät osaa eivätkä halua tehdä oman maansa ja oman perheensä eteen työtä. Lisääntynyt tietoisuus ilmaisesta elämästä hyödyllisten idioottien kustannuksella, mahdollisuus rötöstellä ja raiskata mielensä mukaan - saadut rangaistukset ovat oleskelua loistohotelliin verrattavissa olosuhteissa täydellä ylöspidolla. Jo Eurooppaan päässeiden kertomukset helposta rikastumisesta mm. huumausaineilla. Lähes kaikilla saapujilla ja sinne yrittävillä on olemassa Euroopassa jo omat piirinsä; tuttavat, ystävät, sukulaiset, maanmiehet sekä rikostoverit.
- Lisäksi median ja poliitikkojen pakkosyöttämät lauseet; suuri eurooppalainen häpeä, meillä on vastuu, meillä on enemmän kuin ansaitsemme - kantavat nyt hedelmää.

Valkoinen mies sai aikaan Rhodesiassa tehokkaan maanviljelyn. Musta mies tuli valtaan; poltti tilan ja huutaa nälkäänsä sekä valittaa kaikesta.

Suomalaiset rakensivat verovaroilla (siinä upposi muutaman sadan suomalaisen koko elämän verorahat) paskahuusseja Sambiaan. Eivät osaa paskahuusseja rakentaa itse - saati tyhjentää. Kun tulivat täyteen, niin jatkoivat paskantamista huussin viereen. Ja hekö sitten ovat eläkepommien purkajia, valmiita lääkäreitä...?
- Osaavat afrikkalaiset yhden asian; pyörittää vannetta kadulla. Sitä pyöritellessä ja joskus epäonnistuessa tulevat ne monet "kidutusarvetkin", mitä sitten suomalainen meedia taivastelee.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Rouhia
Armas Tammelin
Viestit: 73
Liittynyt: To Loka 15, 2015 3:56 pm

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja Rouhia »

Mun mielestä on Aivan turha lähteä demonisoimaan erirotuisia ihmisiä. Yhtälailla Suomest on lähdetty amerikkaan ja ruotsiin, pöndeltä stadiin jne. Se mikä tässä kuviossa mättää on se, että tukia ei rajoiteta mitenkään. Jos ihminen pystyy elättämään itsensä ja hyväksyy yhteiskunnan säännöt ovien pitäisi olla auki. Saataisiin toimeliaisuutta tähän maahan. Eli pitää vaan keksiä keino arvioida "koneinsinöörien" osaaminen.

Avatar
Marokon Kauhu
Axel Foley
Viestit: 2385
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Rouhia kirjoitti:Mun mielestä on Aivan turha lähteä demonisoimaan erirotuisia ihmisiä. Yhtälailla Suomest on lähdetty amerikkaan ja ruotsiin, pöndeltä stadiin jne. Se mikä tässä kuviossa mättää on se, että tukia ei rajoiteta mitenkään. Jos ihminen pystyy elättämään itsensä ja hyväksyy yhteiskunnan säännöt ovien pitäisi olla auki. Saataisiin toimeliaisuutta tähän maahan. Eli pitää vaan keksiä keino arvioida "koneinsinöörien" osaaminen.
Afrikan kokoiselta mantereelta löytyy varmasti paljon fiksuakin porukkaa.
Mutta oikeat koneinsinöörit tulevat passien, viisumien ja työlupien kanssa.
Elleivät ole jo kiinalaisten rekrytoimia.

Noilla kavereilla, jotka kiipeilevät Ceutalla aidan yli, emme tee mitään.
Toki ei voi heitä syyllistää paremman elämän etsimisesta.
Se vaan pitäisi rakentaa sinne omalle mantereelle.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2611
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Doctor Lecter kirjoitti:
samoilija kirjoitti:Onkohan tuo otsikko ihan asiallinen?
Ei. Parempi olisi: Tuhannet kädelliset ylittivät raja-aidan
"Sadat suvakit nostivat päätään ja nousivat takajaloilleen nähtyään pöyristyttävän otsikon tuhansista raja-aidan ylittäineistä kädellisistä".
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2611
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

samoilija kirjoitti:Jos ei tiedä mikä yhteys mm nälänhädällä, tappavilla taudeilla ja ilmastonmuutoksella on Afrikassa, kannattaa googlettaa. Infoa löytyy kyllä jos sitä haluaa lukea.
Jos haluaa uskoa kaikkeen soopaan mitä netissä kirjoitetaan. Tosiasia on, että suurin osa afrikkalaisista on niin tyhmiä etteivät he yksinkertaisesti osaa auttaa itseään vaan tarvitsevat kaikkeen valkoisen ihmisen apua. Valmiit avustuspaketit ja raha-apu ei opeta heille mitään infrastruktuurin ja toimivan yhteiskunnan rakentamisesta. Ja sitten on vielä tämä kulkutauti nimeltä islam, joka saa kokonaisia maita vaipumaan regressioon keskiajalle.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

URSA
Watson itse
Viestit: 5550
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Sadat villi-ihmiset rynnisti raja-aidan lävitse.

Viesti Kirjoittaja URSA »

Rouhia kirjoitti:Mun mielestä on Aivan turha lähteä demonisoimaan erirotuisia ihmisiä. Yhtälailla Suomest on lähdetty amerikkaan ja ruotsiin, pöndeltä stadiin jne. Se mikä tässä kuviossa mättää on se, että tukia ei rajoiteta mitenkään. Jos ihminen pystyy elättämään itsensä ja hyväksyy yhteiskunnan säännöt ovien pitäisi olla auki. Saataisiin toimeliaisuutta tähän maahan. Eli pitää vaan keksiä keino arvioida "koneinsinöörien" osaaminen.
Siinäpä se. Yhdysvaltoihin lähdettiin aikoinaan siirtolaiseksi, koska siellä oli tarvetta työvoimalle ja tilaa asua. Siellä ei elänyt tekemättä työtä tai viljelemättä edes maata omaksi elannoksi. Kun suomalaisia muutti Ruotsiin, he muuttivat työn perässä ja monilla oli jo etukäteen työpaikka tiedossa. Suomalaiset osasivat koota volvoja. Aikoinaan Australiaan jopa haalittiin eurooppalaisia työkykyisiä ihmisiä ilmoittelemalla lehdissä ja maksamalla matkat. Se oli työperäistä maahanmuuttoa, jonka teki mahdolliseksi voimakas talouden kasvu.

Nämä siirtolaiset pyrkivät maihin, joissa on valmiiksi työttömyyttä ja vain vähän tarvetta kouluttamattomalle työvoimalle. Sosiaaliturva on kuitenkin hyvä.

Ratkaisu olisi sulkea Euroopan rajat ja jos joku tarvitsee kielitaitoisen insinöörin töihin, eikä löydä sellaista Euroopasta, niin sitten hommaa sopivalle työnhakijalle Euroopan ulkopuolelta luvan muuttaa maahan. Irakilaisillakin on tutkintotodistuksia ja työtodistuksia, niillä vaan taitaa olla tapana pudota Välimereen passien mukana.

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13307
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Siirtolaisten vyöry Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Unelmaa pukkaa: Norja varautuu Ruotsin romahdukseen!

NORJAN PÄÄMINISTERI LATAA: ¨JOS RUOTSI ROMAHTAA, SULJEMME RAJAT VOIMAKEINOIN¨

Norja on valmis sivuuttamaan kansainvälisen lain jos Ruotsi romahtaa. Raja suljetaan voimakeinoin ja ruotsalaiset pakolaiset hylätään ilman mahdollisuutta hakea turvapaikkaa Norjasta.

¨Me olemme varautuneet pahimpaan.¨ Sanoo Norjan pääministeri Erna Solberg.

On ilmeinen vaara että Schengensopimus ja pakolaisjärjestelmä Ruotsissa kaatuvat. Sen vuoksi Norjalla pitää olla tarvittava lainsäädäntö valmiina. Tämän johdosta päämisteri Solberg on laatinut lain, joka mahdollistaa Norjan viranomaisille mahdollisuuden torjua kaikki konfliktialueiden ulkopuolelta tulevat pakolaiset. Tämä tarkoittaa, että pakolaisilta jotka tulevat Venäjältä tai muista Pohjoismaista, kielletään mahdollisuus anoa turvapaikkaa Norjasta.

Norjalla on pitkä raja Ruotsin kanssa, 1630 kilometriä

Pääministeri sanoo Berligsken haastattelussa:

¨Se on force majeure-ehdotus siltä varalta, että kaikki romahtaa ja pakolaiset vain tulevat ja päätyvät Norjaan, koska olemme Euroopan päätepiste, eikö vain?¨

Lakiesitys menee pian parlamenttiin missä sen odotetaan saavan laajaa kannatusta, kuten muutkin hallituksen pakolaispolitiikan kiristykset viime aikoina.

Suomen hallitukselle olisi ehkä paikallaan tutustua pääministeri Solbergin lakiesitykseen lähemmin, tai muuten käydä kysymässä neuvoa niiltä, jotka uskaltavat itse päättää omien maidensa asioista. Suomen pakolaispolitiikkahan on saneltu Ruotsista käsin, sen lähettäessä viime vuonna 30 000 pakolaista Suomeen, ilman protestointia Suomen valtiovallan taholta.

(Lähde: Berligske; Norge vil bryde folkeretten og afvise flygtninge i krisetilfælde)
HELMIKUU 22, 2017

No, onneksi on Suomi johon musulmaanit voivat vapaasti tulla. Tällää rajavartiosto sekä poliisi kantavat nyssäkkänne kiltisti hotelliin. Tervetulokyltit, pipot, käsineet, sukat ja henkilökohtainen verensokerinmittaja odottavat valmiina.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Totuuden Puolesta
Olivia Benson
Viestit: 709
Liittynyt: La Loka 22, 2016 11:54 am

Re: Siirtolaisten vyöry Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Totuuden Puolesta »

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201702 ... 5_ul.shtml
Turkki rakentaa "turvamuuria" Syyrian vastaiselle rajalleen - jo 290 kilometriä valmiina

Maanantai 27.2.2017 klo 11.31

Muurilla on valmiina mittaa 511 kilometriä.

Kuva
Muuria on rakennettu jo liki 300 kilometrin matka. (AP)

Turkki rakentaa kolme metriä korkeaa muuria Syyrian vastaiselle rajalleen. Tähän mennessä muuria on valmiina jo 290 kilometrin mittainen pätkä.

Turkin hallituksen mukaan muurin tarkoitus on parantaa turvallisuutta. Ihmisoikeusryhmien mukaan se estää Syyrian sotaa pakenevien ihmisten siirtymisen turvaan.

Muuri pystytetään seitsemän tonnin painoisista betonilevyistä. Levyt ovat kaksi metriä leveät ja kolme metriä korkeat. Muurin päälle tulee vielä piikkilanka-aita sekä vartiotorneja.

Muurin rakentaminen alkoi jo vuonna 2014.

Turkilla ja Syyrialla on 911 kilometriä yhteistä rajaa. Turkki on huolissaan Syyrian kurdien YPG-joukoista. Yhdysvallat ja Eurooppa ovat myös painostaneet Turkkia tiivistämään vuotavaa eteläistä rajaansa, jota ovat hyödyntäneet erityisesti Isisin taistelijat ja muut kapinallisryhmät. Ne ovat salakuljettaneet taistelijoita ja aseita rajan läpi.

Turkki tyhjensi viime syksynä alueen Isis-taistelijoista Syyrian-operaationsa yhteydessä.

Lähteet: Berliner Morgenpost, Deutsche Welle
KATRIINA MÄKELÄ
[email protected]
Kuva
https://www.youtube.com/watch?v=6f5DCgL970U
Pelkästään vuonna 2017 on tähän mennessä tapahtunut 1540 muslimien tekemää terrori-iskua 56 eri maassa, joissa uhreja 10661 kuollutta ja 11028 loukkaantunutta mukaan lukien lapsia.

The Religion of Peace

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3802
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Siirtolaisten vyöry Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Luupää »

^
Diktaattorihan siellä häärää vallan kahvassa nykyään. Sellaisen suunnitelmiin ja mieltymyksiin muurin rakentaminen istuu kuin tossu paskaan.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Siirtolaisten vyöry Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Riippuu diktatuurista. Vai väitätkö todella, että EU ei olisi diktatuuri? Siellä kansat haluavat muurin, diktaattori ei.

Vastaa Viestiin