Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

vempele
Agentti Scully
Viestit: 667
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Kaksi ammuttiin autotalliin Tukholmassa

Viesti Kirjoittaja vempele »

Kaksi ammuttiin Tukholmassa - löytyivät autotallista

Julkaistu: 13.9.2014 20:28, päivitetty: 13.9.2014 22:41

Tukholmassa kaksi ihmistä on ammuttu kuoliaaksi tänään iltapäivällä.
Uhrit löydettiin vakavasti haavoittuneina Axelsbergin kaupunginosassa eteläisessä Tukholmassa. He menehtyivät vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Avun saanti kesti, koska laukaukset kuulleen henkilön hätäpuhelu tavoitti poliisin vasta 20 minuuttia myöhemmin.

Ketään ei ollut lauantai-iltana pidätetty. Poliisi ei myöskään kertonut, ovatko uhrit miehiä vai naisia. Tapausta tutkitaan murhana tai tappona.

STT
linjat ollu vissiin vähän tukossa, vai mikä siinä on kestänyt..
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä

JasonBourne
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Ruotsin maahanmuuttopolitiikka, rikollisuus ja jengit

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

Alkaako Ruotsissa ihmiset jo vastustaa maahanmuuttoa vai onko muutoksen taustalla jotain muita syitä?

Ruotsidemokraatit ensimmäistä kertaa maan suosituin puolue

Ulkomaat Julkaistu 20.08.2015 10:40

Ruotsidemokraatit on ensimmäistä kertaa mielipidemittauksessa Ruotsin suurin puolue.

Puolue on tunnettu maahanmuuttovastaisesta linjastaan.

Metro-lehdessä julkaistussa mittauksessa ruotsidemokraatit sai 25,2 prosentin kannatuksen. Puolueen kannatus nousi 3,1 prosenttiyksikköä viime mittauksesta, joka tehtiin heinäkuussa.

Sosiaalidemokraatit sai 23,4 prosentin ja maltillinen kokoomus 21,0 prosentin kannatuksen.

YouGov-yhtiön tekemään verkkopaneeliin vastasi yli 1500 ruotsalaista.


http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/arti ... ue/5271802

Ruotsissahan jopa maahanmuuttajat äänestävät enemmän SD:tä kuin "mamuttaja"- sosiaalidemokraateja.

Otsikko muutettu vastaamaan ketjussa pääosin käytävää keskustelua. Ketjuun on vuosien saatossa yhdistetty useita muita ketjuja, joka selittää lukuisat poikkeamat ja väliotsakkeet
-NILS-

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Mutta eikö tuo SD ole vain Perussuomalaisten kaltainen takinkääntäjäpopulistien Israel-henkinen vedätys?

Hellapoliisi
Agentti Scully
Viestit: 671
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

Osa ruotsalaisista on totaalisen kyllästynyttä maailmanparantamiseen. Kotoa pois haluaville ei löydy vuokra-asuntoja koska ne menevät pakolaislapsille. Opiskelijat eivät löydä samasta syystä vuokrakämppää ja asuvat leirintäalueella.

Nurkan takana ylihoivausviettinen vasemmistolainen halaa jokaisen kantaruotsalaisesta poikkeavan näköisen ja vie pullaa kerjäläisille ja pakolaislapsille. Mistään ei voida jutella maltillisesti ja vasemmisto haluaa vieläpä lisätä maansa vetovoimaa tarjoamalla ilmaisten silmälasien lisäksi ilmaista hammashoitoa kaikille.

Keskiluokka ähkii tuskissaan verotaakan alla ja demarien iskulause verojen rakastamisesta ei kuulosta laisinkaan hyvältä idealta enää. Kukaan ei oikein uskaltanut aiemmin tunnustaa kannattavansa ruotsidemokraatteja mutta nyt puolue on siistiytynyt ja pohjaa maahanmuuttajapolitiikkaansa yhtenäistettävän Tanskan mallin mukaiseksi sekä haluaa avustettavan ihmisiä pakolaisleireillä mieluummin kuin Ruotsissa.

Osa ruotsalaisista on kyllästynyt ammuskeluihin ja lentäviin karanaatteihin. Nuoret naiset pelkäävät kulkea yksin. Moni on huomannut, etteivät toisenkaan sukupolven mamut ole sopeutuneet Ruotsiin edes sen vertaa että osasisivat ruotsia. En viittaa tällä pohjois-Ruotsissa marjanpoimijoina olleisiin thainaisiin, jotka ovat menneet kantaruotsalaisten kanssa naimisiin vaan muutamaan muuhun ryhmään.

Realistit tajuavat, ettei rähinäremmien tappeluhalu vähene yhtään vaikka heille tarjottaisiin pullaa ja p...a joka ikinen päivä. Jos he eivät ole tulleet toimeen keskenään maasta josta ovat paenneet niin asia ei muutu paremmaksi Ruotsissa.

Noiden edellä mainittujen syiden vuoksi suomalaistenkin kannattaa ihan tosissaan miettiä minkälaista Suomea haluavat. Ounastelen jo nyt Suomeen tulevien sunnien ja shiiojen vihanpitoa.
Hys hys!

Pika Juoksija
Neuvoja-Jack
Viestit: 533
Liittynyt: La Maalis 07, 2015 7:25 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Pika Juoksija »

Hellapoliisi kirjoitti:
Osa ruotsalaisista on totaalisen kyllästynyttä maailmanparantamiseen. Kotoa pois haluaville ei löydy vuokra-asuntoja koska ne menevät pakolaislapsille. Opiskelijat eivät löydä samasta syystä vuokrakämppää ja asuvat leirintäalueella.
En jatkanut viestisi lukemista pidemmälle, koska et ole selvästi oikein perillä siitä miten asiat menevät.

Kotoa pois haluavat, Ruotsin suurimmissa kaupungeissa asuvat nuoret muuttaisivat mieluiten keskikaupungille, tai sitten keskustan välittömään läheisyyteen. Pakolaisia ei sijoiteta keskikaupungille, vaan pakolaiskeskuksiin. Myöhemmin sitten oleskeluvan saaneille pyritään järjestämään asunto sieltä, mistä sen voi nopeiten saada, eli jostain lähiöstä. Ruotsalaiset nuoret tietävät myös, että se asunto löytyy kyllä tarpeen vaatiessa lähiöstä nopeasti, mutta moni valitsee asuntojonon lähelle keskustaa ja/tai säästää omistusasuntoon asumalla vanhempien luona. Kysymys ei siis ole siitä, etteikö asuntoja olisi.

Ruotsissa joutuu maksamaan kynnysrahaa lähes kaksi miljoonaa Ruotsin Kruunua yhden huoneen asuntoon keskikaupungilla. Tämän päälle on sitten vielä vuokraan verrattavissa oleva maksu kuukausittain. Se vaatii nuorelta jo hyviä tuloja. Pakolaisilla tämän kanssa ei ole mitään tekemistä. He voivat vain haaveilla asumisesta keskikaupungilla. Alhainen korko asuntolainoihin on kuumentanut rajusti asuntomarkkinoita. Lisäksi nykyään vaaditaan käsirahaa pankkilainaan, jota nuorilla ei ole. Perinteisestihän Ruotsissa on päässyt pitkään asuntoon käsiksi ilman omaa sijoitusta. Siksi monella nuorella ei ole minkäänlaista asuntosäästöä.

Opiskelijoilla on vähän sama juttu. He asuvat mieluiten polkypyörämatkan päässä koulusta ja ne koulut sijaitsevat myös keskikaupungilla. Lähiöt ovat heille liian kaukana, tosin joillekin ne kelpaavat. Lisäksi lähiöiden asunnot ovat liian suuria ja näin myös liian kalliita. Ihanneasunto opiskelijalle on pieni yksiö lähellä koulua. Sellaiset ovat Ruotsin suurimmissa kaupungeissa kiven alla. Pakolaisia niihin ei sijoiteta, eikä heillä olisi edes niihin varaa. He eivät saa niihin edes pankkilainaa.

Naapurilla on paljon ylimääräistä tilaa talossaan, nyt kun lapset ovat lähteneet kaikki maailmalle. Keskikaupungille menee n. puolituntia raitiovaunulla, saman verran bussilla. Jollain pääsee kotiin kymmenen minuutin välein, aamuisin ja ruuhka-aikana joka viides minuutti pääsee bussilla tai ratikalla. Hän yritti vuokrata paria huonetta opiskelijoille. Ei tullut yhtään vastausta.

Asuntopulassa ei ole kysymys siitä, etteikö asuntoja olisi, vaan siitä kun niitä ei ole siellä, missä haluttaisiin.

Maaseudulla tilanne on toinen. Nuorilla on hyvät mahdollisuudet löytää asunto, mutta välimatkat ovat usein pitkiä, täytyy olla valmis ajamaan pitkiäkin matkoja töihin, tai kouluun. Nuoret asuvat tosin usein hyvin maaseudulla. On nuoria, joilla on jopa oma pieni talo.
Puunsärkijä,Paskakasa.Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä.Katkera,koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen.Kukkulan kuningas

Pika Juoksija
Neuvoja-Jack
Viestit: 533
Liittynyt: La Maalis 07, 2015 7:25 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Pika Juoksija »

JasonBourne kirjoitti:
Alkaako Ruotsissa ihmiset jo vastustaa maahanmuuttoa vai onko muutoksen taustalla jotain muita syitä?
Ruotsin maahanmuutto on tietoista kymmeniä vuosia. Maa otti vastaan sotalapsia Suomesta yli 70 000. Sen jälkeen alkoi työvoiman siirtolaisuus. Teollisuus huusi työvoimaa, Ruotsin hallitus helpotti maahantuloa, solmittiin yhteispohjoismaiset työmarkkinat ja rakennettiin suuria lähiöitä, ns. miljoona ohjelma. Teollisuuden automaatio, teollisuustyöpaikkojen katoaminen, eri teollisuusalojen lopetus sai aikaan sen, että työvoiman siirtolaisuus väheni nopeasti. Tämän jälkeen pakolaisten vastaanotto kasvoi. Yhdessä vaiheessa Ruotsiin tuli paljon pakolaisia Chilestä. Sen jälkeen tulivat Balkanin pakolaiset. Sitten somalit ja irakin pakolaiset jne. Maahanmuutto siis muutti luonnettaan. Ennen suurimpien lähiöiden rapuissa oli vain suomalaisia nimiä, nyt niissä saattaa olla yksi suomalainen nimi, loput ovat lähi-idästä tai afrikasta ja balkanilta.

Pakolaisten vastaanottoa on vastustettu aina. Suomalaistenkin siirtolaisten saapumista vastustettiin aikoinaan. Termi "taas suomalainen" lehtien etusivuilla oli arkea siihen aikaan. Suomalaiset eivät enää tule, joten me säästymme suuremmalta kritiikiltä tänä päivänä. Noh, joku muistuttaa joskus, että me suomalaiset olemme yhä se suurin Ruotsin vankiloissa istuva minoriteettiryhmä...

Ruotsin kansa kasvaa. Lähiöissä saattoi olla joskus aikoinaan kokonaisia rappukäytäviä tyhjillään. Asuntoon sai avaimet samana päivänä. Sen jälkeen seurasi pitkä tauko, ilman että rakenettiin uusia asuntoja. Ruotsalaiset eivät tosin halunneet muuttaa lähiöihin. Heille lähiöt olivat se ensimmäinen ja välttämätön etappi kun hankittiin se ensimmäinen asunto. Ratkaisuna oli tietenkin pakolaisten ohjaaminen lähiöihin. Niissä on yhä vapaita asuntoja, mutta ei ollenkaan sillä tavoin, kuin joskus 70-luvulla.

Moni ei näe eroa pakolaisvastaanoton ja asuntopulan välillä. Pula pakolaisvastaanotoista nähdään usein asuntopulana. Maahan saapuvia turvapaikanhakijoita ei sijoiteta lähiöiden asuntoihin, vaan vastaanottoihin.

Käynnissä oleva mediasota vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin. Ruotsidemokraattien tuomiopäivän julistus menee osaan kansaa kuin väärä raha. Faktat unohdetaan nopeasti ja ratsastetaan mielellään vanhoilla "totuuksilla", jotka on kumottu jo aikoja. Kansa ei ole aina niin tietoista, tämähän on tuttua myös Suomessa - joitakin asioita ei voi todistaa, vaikka voisikin todistaa.

Ruotsidemokraattien keulamies, Jimmie Åkesson puhui paljon rikollisuudesta ja siitä miten se on kasvanut räjähdysmäisesti Ruotsissa. Hän sai kysymyksen: "Miten paljon Ruotsin rikollisuus on kasvanut"? Hän ei osannut vastata. Ei edes suunnilleen. Eikä hän reagoinut siihenkään, kun hänelle kerrottiin, ettei Ruotsin rikollisuus ole juuri kasvanut sitten 70-luvun. Mutta kun jotain asiaa toistaa tarpeeksi mediassa, siitä tulee totuus osalle kansaa. Myös tämä tuttua Suomessakin.

Mutta on tietenkin selvää, että myös Ruotsissa tilanne huolestuttaa. Ruotsi ottaa vastaan 1 700–1 900 kiintiöpakolaista vuosittain ja on laskenut, että tämän lukeman kanssa pärjätään. Turvapaikanhakijat ovat ongelma, koska heitä voi tulla 0-100 000. Tätä määrää ei voi ennakoida, eikä määrätä, eikä rajoittaa. Turvapaikanhakijat liikkuvat maailman tilanteen mukaan. Ruotsidemokraattien kannattajat uskovat, että näin voi tehdä. Mutta heilläkin on se totuus edessä, että vaikka Ruotsidemokraattien kannatus nousee, se ei pysty säätelemään maailman tilannetta, eikä kansainvälisten sopimusten noudattamista. Ruotsidemokraattien kannatus on lisääntynyt, paljon. Mutta turvapaikanhakijoita saapuu Ruotsiin enemmän kuin koskaan ennen.
Puunsärkijä,Paskakasa.Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä.Katkera,koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen.Kukkulan kuningas

JasonBourne
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

Pika Juoksija kirjoitti:Ruotsidemokraattien keulamies, Jimmie Åkesson puhui paljon rikollisuudesta ja siitä miten se on kasvanut räjähdysmäisesti Ruotsissa. Hän sai kysymyksen: "Miten paljon Ruotsin rikollisuus on kasvanut"? Hän ei osannut vastata. Ei edes suunnilleen. Eikä hän reagoinut siihenkään, kun hänelle kerrottiin, ettei Ruotsin rikollisuus ole juuri kasvanut sitten 70-luvun. Mutta kun jotain asiaa toistaa tarpeeksi mediassa, siitä tulee totuus osalle kansaa. Myös tämä tuttua Suomessakin.

Mutta on tietenkin selvää, että myös Ruotsissa tilanne huolestuttaa. Ruotsi ottaa vastaan 1 700–1 900 kiintiöpakolaista vuosittain ja on laskenut, että tämän lukeman kanssa pärjätään. Turvapaikanhakijat ovat ongelma, koska heitä voi tulla 0-100 000. Tätä määrää ei voi ennakoida, eikä määrätä, eikä rajoittaa. Turvapaikanhakijat liikkuvat maailman tilanteen mukaan. Ruotsidemokraattien kannattajat uskovat, että näin voi tehdä. Mutta heilläkin on se totuus edessä, että vaikka Ruotsidemokraattien kannatus nousee, se ei pysty säätelemään maailman tilannetta, eikä kansainvälisten sopimusten noudattamista. Ruotsidemokraattien kannatus on lisääntynyt, paljon. Mutta turvapaikanhakijoita saapuu Ruotsiin enemmän kuin koskaan ennen.
Kaunis tarina, olisi kiva nähdä jotain videota tueksesi tälle Jimmie-tarinalle.

Suomessa rikollisuus on selvästi laskenut sitten 70-luvun. Tähän toki vaikutti myös muuttunut lainsäädäntö (http://ylioppilaslehti.fi/2000/12/krimi ... ni-murtuu/). Ruotsissa "ei ole juuri kasvanut". Ruotsi pysyy siis 70-luvun vauhdissa edelleen, vaikka muu Länsi-Eurooppa on jättänyt ne ajat jo taakseen. Se on tietenkin suhteellista, että onko tällainen Ruotsin kaltainen "ei juuri kasvanut"-kehitys hyvä juttu. Ei rikoksia muutenkaan voi ajatella yhtenä kasana. Laiton nettilataus ja murha ovat hieman eri asioita. Ruotsissa rikosten määrä on tehnyt pienen nousun myös viime vuosikymmenenkin aikana, erityisesti väkivaltarikoksissa. Raiskausten määrä on noussut järkyttävälle tasolle, vai väitätkö, ettei näin ole tapahtunut, kun kerran "rikosten määrä ei ole juuri kasvanut"?

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics ... in_Page/fi

Avatar
Anti-Bini Laden
Sabrina Duncan
Viestit: 372
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

Ruotsi herää valitettavasti liian myöhään.
Erittäin vastuutonta toimintaa toimittaa noi loiset juna kyydillä Suomen rajoille.
Nämä kaikki ovat laittomasti täällä. Osa sotilaita,kenen puolesta sotii ei AINAKAAN Suomen.
Sotalapsilla ja näillä laittomasti Suomeen tulleilla loisia ei ole mitään tekemistä keskenään!!
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "

Avatar
Anti-Bini Laden
Sabrina Duncan
Viestit: 372
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091 ... 8_uu.shtml

Sisäministeri Petteri Orpon (kok) mukaan hän saa huomenna tarkemman tiedon, miksi Ruotsin rautatieyhtiö kuljettaa turvapaikanhakijoita ilmaiseksi Suomeen.
Sisäministeri Petteri Orpo kertoi tänään eduskunnan kyselytunnilla, että hän on ollut yhteydessä Ruotsin viranomaisiin liittyen rautatieyhtiö SJ:n toimintaan. Kyselytunnilla kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk) esitti kysymyksen siitä, miten Suomi aikoo reagoida siihen, että Ruotsin rautatieyhtiö SJ järjestää ilmaisia kuljetuksia turvapaikanhakijoille Suomeen.

- Vaikka SJ on valtion omistama yhtiö, se tekee itsenäistä politiikkaa hinnoittelussa. Emmehän mekään voi mennä Finnairin hintoja päättämään, Orpo sanoo Iltalehdelle.

Orpon mukaan Ruotsin viranomaiset selvittävät parhaillaan tilannetta Suomen pyynnöstä. Syy, miksi Orpo haluaa selvittää asian perin pohjin, ei suinkaan ole halvat junamatkat.

- Tämä on hyvin organisoitua ihmisten kuljettamista lähtömaista Suomeen asti. Reitit kulkevat Ruotsin läpi. Me pystyisimme yhdessä Ruotsin poliisin kanssa puuttumaan melko ilmiselvään ihmisten kuljettamiseen ja salakuljettamiseen ja organisoituun sellaiseen. Se on se iso asia tässä, Orpo selventää.

Henkkareiden kysyntä tarpeen

Sisäministeri muistuttaa, että Ruotsin viranomaisille kuuluu myös ulkomaalaisvalvonta. Ilmaisella junalla matkustavilta turvapaikanhakijoilta ei ole pyydetty henkilöllisyystodistuksia.

- Ei voi olla niin, että Ruotsissa ulkomaalaisvalvonta ei toimisi niin kuin yhdessä on sovittu, Orpo sanoi kyselytunnilla.

Orpo ei kuitenkaan halua ennen tarkempaa selontekoa lähteä osoittamaan syyttävällä sormella ruotsalaisia. Hän korostaa, että nyt on päästävä yhteistyöhön ongelman ratkaisemiseksi.

- On tärkeää saada tilanne hallintaan, koska on ilmiselvää, että tulijoiden virta kohdistuu Suomeen. Henkilöllisyyden todistaminen ja kysyminen olisi ihan tarpeen.

Orpo arvioi, että yhtiö on vasta hiljattain muuttanut käytäntöjään. Suomeen pohjoisen kautta saapuvista pakolaisista on ollut kovempi paine 2-3 viikon ajan.

- Varmaan kyse on siitä, että Ruotsissa on tällä hetkellä paljon enemmän maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita liikkeellä kuin Suomessa. Luultavasti (rautatie)yhtiön päätelmä on ollut, että siellä on ollut niin hankalia tilanteita, että he ovat tehneet tällaisia poikkeuspäätöksiä.

Huomenna tarkemmat tiedot

Siitä, kuinka paljon SJ:n kautta Suomeen on tullut turvapaikanhakijoita, ei Orpo osaa tarkkaan sanoa. Maahanmuuttoviraston tuoreimman arvion mukaan Suomeen tulee nyt yli 200 turvapaikanhakijaa päivässä. Suurin paine kohdistuu pohjoiseen.

- Paljonhan on vielä matkalla, sitä meillä ei ole mitään keinoa ennustaa. Sehän tässä on ongelma, kun me emme sitä tiedä, Orpo toteaa.

Uskotteko, että matkojen ilmaisuus on syynä suureen tulijamäärään?

- En, minä en usko siihen. Matkat on mietitty ja tultaisiin joka tapauksessa, kun niin on päätetty. Aika selvää on, että alusta asti on ollut Suomi kohteena.

Orpon mukaan hän saa huomenna Ruotsista tarkemman tiedon tilanteesta.

- Vielä ei tiedetä, minkä kokoisesta ilmiöstä on Ruotsissa ollut kyse. Ihan rauhassa nyt puhutaan asia ja haetaan yhdessä ratkaisuja.

HANNA GRÅSTEN
[email protected]
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Ruotsi on mamutusarmeijan käsissä. Se kai aikoo aloittaa ilmaiset lennot Afrikasta ym. Ruotsiin eli imeä mamuja oikein kunnolla lisää.

URSA
Watson itse
Viestit: 5664
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ainakin tässä uutisessa kerrotaan ruotsalaisten maksavan lentoja Eurooppaan, eli ne saattavat ostaa laittomille maahantulijoille lentolippuja vaikka Suomeen. Jos ruotsalaiset haluavat tehdä hyväntekeväisyyttä, kannattaisi parantaa oloja pakolaisleireillä noilla rahoilla.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 13763.html
KSML: Ruotsalaiset aikovat maksaa turvapaikanhakijoiden lentoja Eurooppaan

Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan pyrkivät pakolaiset joutuvat tällä hetkellä käyttämään vaarallisia merireittejä.
Julkaistu: 11.9. 5:00 , Päivitetty: 11.9. 8:28
Ruotsalainen Refugee Air -verkosto aikoo aloittaa viisumittomien turvapaikanhakijoiden lennot Eurooppaan, uutisoi Keskisuomalainen.

Tarkoitus on lehden mukaan ostaa lentoja lentoyhtiöiltä tai vuokrata lentoyhtiöiden koneita Refugee Airin nimissä järjestetyille charter-lennoille. Verkosto kertoo saaneensa taakseen ison joukon ruotsalaisia rahoittajia yksityishenkilöistä yrittäjiin. Lennot pyritään aloittamaan syksyn aikana.

Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan pyrkivät pakolaiset joutuvat tällä hetkellä käyttämään vaarallisia merireittejä, koska ilmateitse saapuminen ei ole mahdollista.

Lentoyhtiöt eivät ota viisumittomia matkustajia koneisiinsa, koska ne ovat velvollisia korvaamaan kustannukset, jos matkustaja ei saa turvapaikkaa kohdemaassa.

JasonBourne
Alibin satunnaislukija
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

URSA kirjoitti:Ainakin tässä uutisessa kerrotaan ruotsalaisten maksavan lentoja Eurooppaan, eli ne saattavat ostaa laittomille maahantulijoille lentolippuja vaikka Suomeen. Jos ruotsalaiset haluavat tehdä hyväntekeväisyyttä, kannattaisi parantaa oloja pakolaisleireillä noilla rahoilla.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 13763.html
KSML: Ruotsalaiset aikovat maksaa turvapaikanhakijoiden lentoja Eurooppaan

Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan pyrkivät pakolaiset joutuvat tällä hetkellä käyttämään vaarallisia merireittejä.
Julkaistu: 11.9. 5:00 , Päivitetty: 11.9. 8:28
Ruotsalainen Refugee Air -verkosto aikoo aloittaa viisumittomien turvapaikanhakijoiden lennot Eurooppaan, uutisoi Keskisuomalainen.

Tarkoitus on lehden mukaan ostaa lentoja lentoyhtiöiltä tai vuokrata lentoyhtiöiden koneita Refugee Airin nimissä järjestetyille charter-lennoille. Verkosto kertoo saaneensa taakseen ison joukon ruotsalaisia rahoittajia yksityishenkilöistä yrittäjiin. Lennot pyritään aloittamaan syksyn aikana.

Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan pyrkivät pakolaiset joutuvat tällä hetkellä käyttämään vaarallisia merireittejä, koska ilmateitse saapuminen ei ole mahdollista.

Lentoyhtiöt eivät ota viisumittomia matkustajia koneisiinsa, koska ne ovat velvollisia korvaamaan kustannukset, jos matkustaja ei saa turvapaikkaa kohdemaassa.
Herranjestas tuo on sairasta. Ilmainen lento kohti helvetisti korkeampaa elintasoa, takuuvarmaa rahaa vähintään vuoden verran, johtuen pitkistä jonoista. Kuukaudessa enemmän rahaa kuin Afrikassa vuodessa. Ei vastuuta mistään.

Joo, ei varmaan ole kysyntää tuollaselle palvelulle... :D Siis miten jotku voi olla noin sinisilmäisiä, yli puolet on edelleen täysin perusteettomia hakijoita eli ns. järjestelmän hyväksikäyttäjiä? Täytyy kyllä ruveta itsekin keksimään keinoja lypsää ilmaista rahaa ruotsalaisesta suvaitsevaisuushysteriasta.

Avatar
SYLWAR
Axel Foley
Viestit: 2305
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja SYLWAR »

Pika Juoksija kirjoitti:
Hellapoliisi kirjoitti:
Osa ruotsalaisista on totaalisen kyllästynyttä maailmanparantamiseen. Kotoa pois haluaville ei löydy vuokra-asuntoja koska ne menevät pakolaislapsille. Opiskelijat eivät löydä samasta syystä vuokrakämppää ja asuvat leirintäalueella.
En jatkanut viestisi lukemista pidemmälle, koska et ole selvästi oikein perillä siitä miten asiat menevät.
Sitä samaa vaan sulle. Tukholma ei ole koko Ruotsi. Monessa pienemmässä kaupungissa asia menee juuri näin, eli pakolaisstatuksella olevat asuvat keskustassa ja sen läheisissä lähiöissä, kuten täällä meilläpäin Västernorrlannissa. Opiskelijoille ja esimerkiksi duunareille on vaikeaa löytää yksiön tai kaksion kokoisia asuntoja, kun niihin on juurikin majoitettu pakolaisia.
Ja myöskin tuosta leirintäalueesta sen verran, että esimerkiksi Gävlessä asuu opiskelijoita bussissa, kun ei ole muuta missä asua.
http://www.arbetarbladet.se/gastrikland ... -i-en-buss
Sitten tämä Ruotsalaisten herääminen. Kyllä vain, hyvin usealla kadunmiehellä alkaa olla mittari äyräitä myöten täynnä, mutta koska itse Ruotsalaiseen kulttuuriin ei kuulu Suomalainen ilmaisutapa, jossa lyödään kirves pöytään ja huudetaan perkele, se ei näy ihan samalla tavalla ulospäin ensisilmäyksellä. Sitten se mokutuskoneiston propaganda on ihan vertaistaan vailla...Ei ole kovinkaan kauaa, kun joku idiootti median aivopesemä Ruotsinsuomalainen kertoi minulle kaupan parkkipaikalla, kuinka on ihan oikein, että Suomeen menee koko joukko pakolaisia Välimereltä, koska Suomalaiset ovat niin rasistisia....
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Pika Juoksija
Neuvoja-Jack
Viestit: 533
Liittynyt: La Maalis 07, 2015 7:25 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Pika Juoksija »

SYLWAR kirjoitti:
Sitä samaa vaan sulle. Tukholma ei ole koko Ruotsi. Monessa pienemmässä kaupungissa asia menee juuri näin, eli pakolaisstatuksella olevat asuvat keskustassa ja sen läheisissä lähiöissä, kuten täällä meilläpäin Västernorrlannissa.
Aivan kuten viestissäni jo erottelin, Ruotsin suurimmat kaupungit, verrattuna pienimpiin.

Mihin perustat viestisi? Kuinka monessa tapauksessa pakolaiset vievät opiskelija-asunnot Ruotsin pienemmissä kaupungeissa? Jokainen vapaa asunto ei ole sama kuin asunto, joka soveltuu opiskelijoille.

Annoit esimerkin Viktorista, joka vaikuttaa olevan tyytyväinen halpaan asumismuotoonsa. Oletko varma, että hänellä olisi varaa keskustassa olevaan asuntoon, siis sellaiseen, joka on nyt pakolaisten hallussa? Pakolaisethan saavat usein suurempia asuntoja, joissa he asuvat perheineen, tai kimpassa, kun taas opiskelijat ovat vailla pieniä, halpoja luukkuja, joita on harvassa.

Pienemmissä kaupungeissa ei ole myöskään välttämättömyys asua keskustassa, koska välimatkat ovat lyhyempiä. Mikä hätä kaikilla on nyt yhtäkkiä keskustaan?

Gävleen muuttaa vuosittain keskimäärin 600 ihmistä. Puolet pois muuttavista nuorista palaa takaisin kotinurkilleen. Muutenkin, Gävlessä asui ihmisiä sellaiset 75 000 jo 70-luvulla. Gävle on ollut joskus suurempi asukasluvultaan, kuin Göteborg, joka on tänä päivänä maan toiseksi suurin kaupunki. Asukasluku ei ole ylittänyt 100 000 vieläkään, vaikka se on kasvanut tasaisesti joka vuosi. En siis näe tässä mitään käyttökelpoista pakolaiskytkentää. Mutta luonnollisesti se luo ongelmia missä vaan siinä tapauksessa, jos pakolaisia aletaan ottamaan vastaan yhtäkkiä suurempia määriä.

Miten monessa tapauksessa pakolaiset ovat siis vieneet opiskelijasunnon Gävlessä? Tämä lienee se olennaisin kysymys.

Gävlen tilanne on periaatteessa sama kuin mitä se on ollut Ruotsissa yleensäkin. Rakentaminen on kallista ja moni kunta on lähtenyt siitä, että rakennetaan sitten kun kaikki asunnot on ensin täytetty.
Miljoonaohjelman tuloksena syntyneet suuret lähiöt olivat aika tyhjillään, kun teollisuustyöpaikat alkoivat vähenemään. Kokonaisia rappukäytäviä saattoi olla tyhjillään. Vaikka keskustaan pääsee 15 minuutissa, ne asunnot eivät kuitenkaan kelvanneet opiskelijoille. Jo yksin vuokran suuruudesta jouhtuen, toiseksi asunnot ovat yleensä kooltaan liian suuria heille. Kolmas syy on perinteinen, opiskelijat haluavat mielellään asua keskustassa, vaikka joutuisivatkin tinkimään asumisen laadusta. Heitähän on asutettu jopa peruskorjattuihin vesitorneihin, 27 neliön koppeihin.

Opiskelija-asunnot Ruotsissa ovat olleet aina kiven alla. En ole aivan varma, kannattaako tämä vierittää pakolaisten niskoille. Gävlessä on puhuttu pitkään uusien asuntojen tarpeesta. Ei pakolaisten vastaanotto tuhoa visioita laajemmasta rakentamisesta, pikemminkin asia on toisinpäin. Pakolaisten vastaanotto hyödyntää tyhjillään olevien tilojen käyttöä ja tietenkin tämä johtaa joissakin tapauksissa myös uusien asuntojen rakentamiseen. Ja jos pakolaisia otetaan tietoisesti lisää, tämä tietenkin nostaa uusien asuntojen rakentamisen pöydälle.
Puunsärkijä,Paskakasa.Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä.Katkera,koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen.Kukkulan kuningas

Pika Juoksija
Neuvoja-Jack
Viestit: 533
Liittynyt: La Maalis 07, 2015 7:25 pm

Re: Ruotsi heräämässä?

Viesti Kirjoittaja Pika Juoksija »

JasonBourne kirjoitti:
olisi kiva nähdä jotain videota tueksesi tälle Jimmie-tarinalle.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21329877.ab
Puunsärkijä,Paskakasa.Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä.Katkera,koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen.Kukkulan kuningas

Vastaa Viestiin