USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Tammi 14, 2020 8:56 pm

Trumpit kävivät taas eilen pelissä piipahtamassa ja eivätköhän sekä vihervassarit että rasistit(samoja) taas pöyristyneet! Tällä kertaa pöyristymisen syynä oli näyttelijä Vince Vaughn, joka perkeleen törkimys meni juttelemaan tuon oranssin sian kanssa ja tätähän tuo usalainen silakka-armeija ei voinut hyväksyä, ei sitten millään! :lol:

Pari lainausta keskustelusta, joka syntyi videosta, missä kolme aikuista näyttää keskustelevan tavallisena urheilutapahtumassa, audiota ei ole. Tämä sankari, jonkinlainen jenkkifutistiedottaja, aloitti siis Vaughnin ruoskimisen, koska hän keskusteli pressaparin kanssa:
Timothy Burke
@bubbaprog
"I'm very sorry to have to share this video with you. All of it, every part of it."

Suomennos kohuvideon saatetekstistä:
"Olen erittäin pahoillani, että joudun jakamaan tämän videon kanssanne. Sen kokonaan, sen jokaisen kohdan."
https://twitter.com/bubbaprog/status/12 ... 29890?s=20

Kommentit yllä olevaan ovat helmiä, alla pari kommentoijaa teksteineen esimerkiksi. Trumpin kanssa juttelukin on kiellettyä ja näyttää aiheuttavan voimakasta oireilua, jos joku näyttelijä (olettavat, että kaikki ovat yhtä aivottomia pellejä kuin vaikkapa deNiro tai sivistymättömät woke-hollywoodit yleensä).

1. Wannabe-neekeri ja hc-rasisti nimeltä
Frederick Joseph

Twitter-profiilista:
Frederick Joseph
@FredTJoseph
Author “The Black Friend” (2021) | #ForbesUnder30 Marketer | Founder @whsorg | MBA | Created #BlackPantherChallenge #CaptainMarvelChallenge | IG - FredTJoseph
"I’m not sure why people are surprised by Vince Vaughn willingly spending time with Trump. He’s a wealthy white guy, the assumption should be that all of them are MAGA until proven differently."
Suomennos: "En ymmärrä miksi ihmiset ovat yllättyneitä, että V.V. vietti vapaaehtoisesti aikaa Trumpin kanssa. Hän on varakas valkoinen mies, oletuksena pitäisi olla, että he ovat kaikki MAGA, kunnes toisin todistavat"
(Mielestäni hyvin ennakkoluuloista ja rasistista tekstiä/OAK)
pic.twitter.com/XLSJR3iYf0
Frederick Joseph (@FredTJoseph)
https://twitter.com/FredTJoseph/status/ ... 65762?s=20
Jessikkakin tykkää wannabe-mustapantterista.png
Jessikkakin tykkää wannabe-mustapantterista.png (57.6 KiB) Katsottu 898 kertaa
(Ullatus: Kotoinen pula-ajan antitrumpperi, ikioma ja suuri, kalpea ja laiha kuivilla ehkä oleva pirintööttäilijä Jessikka Aromme muuten seuraa tätäkin rasistia! :lol: )

2. Pöyristynyt woke-lahna, anti-trumpperi, impeachment-aktivisti Steph Kennedy
Twitter-profiili:
Stephanie Kennedy
@WordswithSteph
ReSister Former writer/editor/talent scout @londonsummerjam Political activist: The Resistance #ImpeachmentTaskForce @TheDemCoalition America the Beautifuldemocraticcoalition.org
Näyttelijä Vince Vaughn jutteli eilen Trumpien kanssa pelissä.png
Näyttelijä Vince Vaughn jutteli eilen Trumpien kanssa pelissä.png (60.98 KiB) Katsottu 898 kertaa
https://twitter.com/WordswithSteph/stat ... 98496?s=20

Selasin näiden kirjoituksia, ovat vihaa pursuavia rasisteja, jotka näkevät elämänsä Trumpin alistamina, Obaman aikana oli elämä hienoa. Heillä on paljon seuraajia ja elävät elämäänsä twitterissä. Vaikuttavat melkoisen säälittäviltä, vaikka "paperilla" koreilevatkin korskeina ja vahvoina. PÖÖÖ! laskisi heiltä paskat housuun - etenkin, jos Trump tokaisisi sen! :lol:
Burn
Loot
Murder

Terävä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 181
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Terävä » To Tammi 16, 2020 8:09 am

presidentti Donald Trumpin virkarikossyytteet on toimitettu senaatille. Senaatin enemmistöjohtaja, republikaanien Mitch McConnell tosin sanoi, että senaatti hyväksyy syytteet muodollisesti vasta seuraavana päivänä eli torstaina puolilta päivin paikallista aikaa, kertoo Washington Post.

Demokraattienemmistöinen edustajainhuone päätti keskiviikkona lähettää Trumpin virkarikossyytteet senaatin käsittelyyn. Päätös syntyi pitkälti puoluerajojen mukaisesti äänin 228–193.

Äänestyksen jälkeen edustajainhuoneen puheenjohtaja Nancy Pelosi allekirjoitti kaksi presidenttiä koskevaa virkarikossyytettä, jonka jälkeen ne luovutettiin senaatille seremoniallisin muodollisuuksin.

– On kovin surullista ja traagista maallemme, että presidentti on toiminut tavoilla, jotka ovat johtaneet tähän, Pelosi sanoi ennen kuin tarttui allekirjoituksia varten esille asetettujen seremoniallisten kynien valikoimaan.

– Presidentti on toimillaan heikentänyt kansallista turvallisuutta, häpäissyt presidentinvalansa ja asettanut vaaraan vaaliemme turvallisuuden, Pelosi täsmensi puheenvuorossaan.

Edustajainhuone äänesti virkasyyteiden nostamisen puolesta jo joulukuussa. Trumpia vastaan nostettujen syytteiden ensimmäinen kohta koskee vallan väärinkäyttöä ja toinen kongressin toiminnan estämistä. Ensimmäisessä kohdassa on kyse Trumpin ja Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin kiistanalaisesta puhelinkeskustelusta. Trumpia syytetään myös kongressin työn estämisestä virkarikostutkinnan aikana.

Viraltapano epätodennäköistä
Senaatin enemmistöjohtajan McConnellin mukaan oikeudenkäynnin on määrä alkaa "toden teolla" ensi tiistaina. Washington Postin mukaan McConnell on aiemmin kuvaillut edustajainhuoneen syytteitä heikoiksi.

Enemmistöjohtajan mukaan senaatti kutsuu presidentin vastaamaan syytekohtiin. Oikeudenkäynti kestänee noin kaksi viikkoa.

Trumpin viraltapanopäätös vaatisi taakseen kaksi kolmannesta senaattoreista. Sen onnistuminen on erittäin epätodennäköistä, sillä republikaaneilla on enemmistö senaatissa. Trumpin takana seisovalla puolueella on hallussaan 53 senaatin sadasta paikasta.

Trump on kolmas Yhdysvaltain presidentti, jonka virkarikossyytteet etenevät senaattiin.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006374023.html

Olipas erikoista teatteria, kun edustajahuoneen puheenjohtaja allekirjoitti Trumpin virkarikossyytteet senaatissa kolmellakymmenellä eri kynällä.
https://youtu.be/VEkntuul3_o?t=346
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Tammi 16, 2020 2:34 pm

Mahtanee suurmestari Trumpesteria hieman naurattaa seurata demokraattien pressaehdokkaan valintaa, kun jäljellä on enää valkonaamoja*, jotka nälvivät toisiaan mitä naurettavimmilla verukkeilla, kun kaikki fiksut ja koulutetut homostelijat ja rotuvöhemmistöt** on ulostettu kisasta.
Ehkäpä tuorein huvittava on Elizabeth Warrenin ja Bernie Sandersin "liar, liar, liar" -kiista, missä Elizabeth syyttää Bernietä seksistiksi ja molemmat toisiaan valehtelijaksi.
Tuoreesta sanavaihdosta löydettiin myös audiotallenne:
https://edition.cnn.com/2020/01/15/poli ... index.html

Trumpesteri saa siis hekotella ihan kaikessa rauhassa katsoessaan demokraattien luoman hirviön syövän itse itseään hengiltä.
USA demokraatit - puolue, mille mikään sekoilu ei ole liian radikaalia tai vasemmistolaista.
USA demokraatit - puolue, mille mikään sekoilu ei ole liian radikaalia tai vasemmistolaista.
Demokraatit ovat luoneet woke-hirviön, mikä mässyttää tällä hetkellä itseään kuoliaaksi.png (15.34 KiB) Katsottu 790 kertaa
Virkarikosvääntökään ei häntä hidasta, päinvastoin se on hitsannut ihmisiä Trumpin taakse. Toisaalta olisihan se mukavaa nähdä demokraattipressa ja kauan menisi, että republikaanit alkaisivat keksiä epämääräisiä, koko ensimmäisen kauden kestäviä, syytöksiä tätä kohtaan. Tämänkin hirviön demokraatit onnistuivat luomaan.


*) Paitsi tietty Elizabeth Warren, joka on kertomansa mukaan intiaani ja joka taisi ilmoittaa näin myös yliopistoon hakiessa, jotta sai kiintiöpaikan etuineen...

**) Ja juuri näiden asiaa demokraatit ovat ilmoittaneet ajavansa ja ovat kertoneet toki myös pahan rasisti-, homofoobikko- ja ksenofoobikko Trumpin olevan juuri heitä vastaan ja näitä syrjivän, mutta kas, kukas nyt syrjiikään ja ketä? (HUUTONAURUT taas, kun woke-hirviö imaisee palan itseään!)
Burn
Loot
Murder

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3995
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja damfin » To Tammi 16, 2020 5:38 pm

On se Trumputin kyllä kova äijä laatimaan mahtavia historiaan jääviä sopimuksia... onhan se hienoa ottaa kunnia historiaan jäävästä kauppasopimuksesta Kiinan kanssa ja kehua kuinka kauppasota hänen ansiostaan lopetettiin, kun on ensin itse rikkonut aikaisemmat sopimukset ja aloittanut sen kauppasodan :mrgreen:
Kohta Trumputin varmaan julistaa kuinka mahtavasti hän laati ydinasesopimuksen Iranin kanssa ja pelasti maailman, kun uusi sopimushan tarvitaan siksi että hän itse sanoutui irti aiemmasta sopimuksesta ja oli lähellä kärjistää lähi-idän tilanteen täysimittaiseksi sodaksi :lol:

Jollei olisi noin suuren valtion presidentti, niin tekisi mieli ihan ääneen sanoa että vittu mikä pelle :mrgreen:

Milloinkahan Trump kiipeää himalajalle, ratsastaa villihevosella, sukeltaa meren pohjaan ja lentää kurkien kanssa :D
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Tammi 16, 2020 7:20 pm

Olen alkanut seuraamaan miehen nimeltä Larry Elder tekemiä faktaan perustuvia tietoiskuja ajankohtaisista aiheista, esimerkiksi Soleimanin niittaaminen perusteltiin hyvin ja tuotiin esille myös menneitä mielipiteitä videomatskuna.

Nyt hän debunkkaa varakkaimpaan 1%:iin kuuluvan Michael Mooren (joka protestoi varakkainta 1 prosenttia vastaan ja kiistää kivenkovaan kuuluvansa siihen) väitteen siitä, että ihmisten tulisi varoa 2/3 valkoisista miehistä, koska nämä äänestivät Trumpia eli ovat huonoja ihmisiä.

Mutta katsotaanpa sitten totuus ihan kylmien tilastojen valossa siitä ketä meidän tai kenen tahansa tulisi oikeasti pelätä, jos nyt välttämättä haluaa tällaisen ryhmän nimetä:
https://youtu.be/6IC84kzpim0

Moore on yksi rotuvihaa ja eripuraa lietsova eliitin edustaja - ihan kuten presidentti Obama vaimoineen:
Larry Elder - Michelle Obama & valkoisten joukkopako ja rasismi (Youtube)
Burn
Loot
Murder

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Tammi 17, 2020 5:41 pm

Trumpille leivotaan vastustajaa, Warren on jo epätoivoinen, kun käryää valheesta valheen jälkeen ja yritti nyt jopa vaikuttaa aidolle, kun meni "spontaanisti" syyttämään mr. Sandersia, kun CNN "ihan sattumalta" kuvasi tämän. CNN:llä vaikuttaa olevan tarve pudottaa Sanders taas kisasta. Viimeksi sen teki kiero-Hillary ja DNC. Tilanne dem. ehdokkaiden kesken eilisen keskustelun jälkeen:
Post Debate Poll:
Sanders 20%
Biden 19%
Warren 12%
Bloomberg 9%
Buttigieg 6%

3.50 ap. · 17. tammik. 2020·Twitter
https://twitter.com/PpollingNumbers/sta ... 97920?s=20
Heh, kun Pocahontas yrittää nalkuttaen valehdella Berniestä seksististä sovinista, niin Trumpkin näköjään innostui pehmittämään pikku-jabilla selustassa piilottelevaa miljardi-Bloombergia tai kuten Trump häntä kutsuu, mini-Mikeä (mini-Mikellähän on ollut jonkinlainen pituuskompleksi*).
Mini-Mikeä pelottaa ja alfa on tämän vainunnut...
Mini-Mikeä pelottaa ja alfa on tämän vainunnut...
Trump ja mini-Mike.png (33.38 KiB) Katsottu 678 kertaa
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 02432?s=20

Ihan tulee republikaanien esivaalit vuoden 2016 vaaleihin mieleen. Kuinkas noissa vaaleissa muuten kävikään, kun Trump oli ensin piikitellyt vastustajansa pois kisasta? Tarkastetaanpa tuo 2016 lopputulos demokraatteja hyvin lähellä olevasta Wash. Postista, kun ei tahdo enää muistaa ja aina välillä saa lukea Hillaryn saaneen enemmän ääniä. Nuo äänet tulivat kuitenkin ns. woke-keskittymistä ja piirikuntakohtainen jakauma puhuu aika selkeää kieltä siitä, mitä tavallinen kansa Hillarysta ajatteli:
Punainen Trumpin ja sininen Clintonin piirikunta.
Punainen Trumpin ja sininen Clintonin piirikunta.
imrs.jpeg (54.34 KiB) Katsottu 678 kertaa
https://www.washingtonpost.com/news/the ... ular-vote/

[*] Valehteli pituutensa melkein 8 cm:llä ajokortissa (kertoi olevansa 5ft10in). Todellisuudessa Mini-Mike Bloombergin pituus on alle 174 cm (5ft7in).[/size]
Burn
Loot
Murder

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Tammi 17, 2020 6:11 pm

Kyllä se demokraattien kisa käydään Sandersin ja Bidenin välillä jos ei sitten yllätyskortti Hillary astu peliin mukaan jota toki innolla odotan ja pahaa pelkään. :lol: DNC:kin tietää jo tässävaiheessa että Bidenin loru on loppu ja Sanders on mahdoton ajatus.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3995
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja damfin » Pe Tammi 17, 2020 6:34 pm

Kyllähän tuo Trumpin hullu juoni näyttää toisaalta toimivan hänen hyväkseen hieman samaan tapaan kuin Putinin presidenttipeli venäjällä.
Eli kun hoidetaan asia niin että kukaan vakavasti otettava vastustaja ei kehtaa eikä halua asettua ehdokkaaksi, kun ensinnäkin siitä seuraisi sietämätön loanheittokampanja jolla kaivettaisiin julkisuuteen kaikki vanhat ja uudemmat tekemiset ja tekemättömyydet, oli ne sitten totta tai propagandakoneiston laatimia "totuuksia" vastaehdokkaista, ja sitten toisaalta kuka täysipäinen edes haluaisi joutua selvimään Trumpin sotkuja jos sattuisikin voittamaan vaalit, eli Trump on tuolla touhullaan pelannut kaikki järkevät vastaehdokkaat pois pelistä jo ennen kuin peli on edes alkanut.

Sama kuviohan on venäjällä, kukaan vakavasti otettava ei halua eikä pysty asettumaan ehdokkaaksi koska se ei ole järkevää eikä edes turvallista, eli Putinin vaalivoitto on aina ollut jo etukäteen selvä asia.

Eli kaikki vaan pyörittelevät päätään ja hymähtelevät kun vallan kahvassa hilluvat pellet tekevät päättömiä temppujaan samaan aikaan naurattaen ja pelottaen kansaa joka ei muuta voi kuin odottaa että jospa he jossain vaiheessa kyllästyvät tai kuolevat pois.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Tammi 17, 2020 6:53 pm

Eli kun hoidetaan asia niin että kukaan vakavasti otettava vastustaja ei kehtaa eikä halua asettua ehdokkaaksi, kun ensinnäkin siitä seuraisi sietämätön loanheittokampanja jolla kaivettaisiin julkisuuteen kaikki vanhat ja uudemmat tekemiset ja tekemättömyydet, oli ne sitten totta tai propagandakoneiston laatimia "totuuksia" vastaehdokkaista, ja sitten toisaalta kuka täysipäinen edes haluaisi joutua selvimään Trumpin sotkuja jos sattuisikin voittamaan vaalit, eli Trump on tuolla touhullaan pelannut kaikki järkevät vastaehdokkaat pois pelistä jo ennen kuin peli on edes alkanut.
Hmmmm,sietämätön loanheitto,mistäköhän tuo nyt on niin tuttua..... :lol:
Halukkaita siis ei löydy "vakavasti otettavissa" kilpailijoissa.
Kuulostaa siltä että innokkaimmillakin demokraattejen tukijoilla alkaa olla kortit näytetty tässä vaiheessa :lol:

Kyllä Trump on pelannut korttinsa äärimmäisen loistavasti ja pedannut seuraavan kautensa 99,9% varmuudella valmiiksi.
(se on ollut äärimmäisen helppoa kun on seurannut vastapuolen rypistelyä)
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5073
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja URSA » Pe Tammi 17, 2020 8:32 pm

sikakoira kirjoitti:
Ti Syys 10, 2019 8:54 am

Demokraateilla housut tutisevat kun Ukrainasta alkaa valumaan tutkinta tietoja.
Siellähän siis on käynnissä korruptio tutkinta jossa Bidenin nimi on tullut vahvasti esille. Mitä luultavimmin sieltä tulee myös muita mielenkiintoisia nimiä vielä julkisuuteen.
Totta. Kerrankin pekonipiski ennusti oikein.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006374989.html
Giulianin kätyri syyttää Trumpia valehtelemisesta Ukrainan suhteen – ”Hän tiesi täsmälleen, mitä oli meneillään”

Liikemies Lev Parnas haluaisi todistaa Yhdysvaltain presidentin virkarikosoikeudenkäynnissä.

Julkaistu: 16.1. 20:09

Ukrainalaissyntyinen liikemies Lev Parnas on avannut sanaisen arkkunsa useiden tiedotusvälineiden haastatteluissa.

YHDYSVALTAIN presidentin Donald Trumpin asianajajan Rudy Giulianin kätyriksi kutsuttu liikemies Lev Parnas väittää Trumpin ”tienneen täsmälleen, mitä oli meneillään”, kun Ukrainan viranomaisia yritettiin saada tutkimaan tämän demokraattivastustajan Joe Bidenin ja tämän pojan Hunterin toimia.

Parnas kertoi keskiviikkona MSNBC-kanavalle antamassaan haastattelussa matkustaneensa Ukrainaan painostaakseen Trumpin ja Giulianin puolesta maan viranomaisia tutkinnan käynnistämiseen. Tutkinnan tarkoituksena olisi ollut hankkia vahingollisia tietoja Bideneistä.

Trump on kiistänyt painostuksen. Trumpin väitetyt toimet Ukrainan painostamiseksi ovat selvityksen kohteena ensi viikolla Yhdysvaltain senaatissa käynnistyvässä virkarikosoikeudenkäynnissä, jossa presidenttiä syytetään vallan väärinkäytöstä sekä kongressin harhaan johtamisesta.

Lue lisää: Valvontaelin: Trumpin hallinto rikkoi lakia jäädyttämällä Ukrainan sotilasavun

Väitetyn painostusoperaation keskushenkilöihin kuuluva Parnas on ukrainalaissyntyinen Yhdysvaltain kansalainen. Hänet pidätettiin viime lokakuussa Dullesin lentokentällä Washingtonin liepeillä epäiltynä pääasiassa muihin asioihin liittyvistä talousrikoksista.

– En olisi tehnyt mitään ilman Rudy Giulianin tai presidentin suostumusta. Miksi presidentti Zelenskyin sisäpiiri tai ministeri Avakov tai kaikki nämä presidentti Poroshenkon ihmiset olisivat tavanneet minut? Kuka minä olen? Heitä käskettiin tapaamaan minut. Ja se on se salaisuus, jonka he yrittävät pitää. Olin kentällä tekemässä heidän töitään, Parnas sanoi MSNBC:n haastattelussa.

Parnasin mukaan juuri Trump päätti kasvattaa painetta Ukrainaa kohtaan jäädyttämällä Ukrainalle myönnetyn sotilasavun. Hän kertoi myös ilmoittaneensa ukrainalaiselle viranomaiselle, että Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence ei osallistuisi presidentti Volodymyr Zelenskyin virkaanastujaisiin, jos tutkintaa Bideneistä ei käynnistettäisi.

”Hän tiesi täsmälleen, kuka olen”

Parnasin mukaan Bideneihin kohdistetusta kampanjasta olivat tietoisia myös muut Valkoisen talon viranomaiset kuten oikeusministeri Bill Barr ja entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton. Trump on aiemmin väittänyt, ettei hän tunne Parnasia, vaikka miehistä on olemassa yhteiskuvia.

Trumpin mukaan tämä on mahdollista, koska hänestä on otettu kuvia ”kaikkien kanssa”. Parnas syytti haastattelussa Trumpia valehtelemisesta.

– Hän tiesi täsmälleen, kuka olen, Parnas sanoi.

MSNBC:n lisäksi Parnas on antanut haastatteluja myös muille yhdysvaltalaisille tiedotusvälineille kuten CNN:lle ja New York Timesille. Samana päivänä edustajainhuoneen tutkijat olivat julkaisseet lisää hänen heille toimittamaansa materiaalia kuten tekstiviestejä, valokuvia ja kalenterimerkintöjä.

New York Timesille Parnas kertoi, että vaikka hän ei puhunut Ukrainan painostamisesta suoraan itsensä presidentin kanssa, hän kuitenkin tapasi tämän useaan otteeseen ja sai kuulla Giulianilta tämän olevan perillä asioista.

– Lyön koko elämäni vetoa siitä, että Trump tiesi tarkalleen kaikesta, mitä oli meneillään sen suhteen, mitä Rudy Giuliani teki Ukrainassa, Parnas sanoi.

Hän kertoi olleensa siinä uskossa, että ei voisi joutua ongelmiin tai tehdä mitään väärää kuuntelemalla presidenttiä tai tämän asianajajaa.

– Kadun eniten sitä, että olin niin luottavainen. Uskoin olevani patriootti ja auttavani presidenttiä, Parnas sanoi.

CNN:lle Parnas kertoi, että kysymys ei ollut Yhdysvaltain intressien ajamisesta vaan ainoastaan tämän vuoden vaaleista, joissa Trump pyrkii uudelle presidenttikaudelle.

– Juuri niin kaikki näkivät sen. Se oli kaikkein tärkein asia. Se, että hän pysyisi virassa vielä neljä vuotta ja jatkaisi taistelemista. Tarkoitan, että ei ollut mitään muuta syytä tehdä sitä, Parnas sanoi.

Kääntyi Trumpia vastaan


Parnasin mukaan hänen tavoitteenaan oli nimenomaan saada ukrainalaiset ilmoittamaan Bideneitä koskevan tutkinnan käynnistämisestä. Hän kertoi toimittaneensa Giulianin ohjeistamana Ukrainan johdolle tarjouksia vastapalveluksista tutkinnan käynnistämiseen liittyen.

Ennen keskiviikkona julkaistuja haastatteluita Parnas ei ole puhunut asiasta julkisesti. Lokakuussa tapahtuneen pidätyksensä jälkeen Parnas on etäännyttänyt itseään Trumpista ja Giulianista sitä mukaa, kun julkisuuteen on tullut uutta, raskauttavaa tietoa Trumpin toimista.

Parnas päätti kääntyä ihailemaansa presidenttiä vastaan sen jälkeen, kun tämä oli kiistänyt kaikki yhteytensä häneen. Mies on vaatinut kongressilta, että hän voisi todistaa Trumpin virkarikosoikeudenkäynnissä.

Keskiviikkona hän sanoi, että senaatti toimisi viisaasti jos kutsuisi hänet todistamaan. Hän lisäsi, että voisi yhdessä Boltonin kanssa ”täydentää puuttuvat palaset”.

– Totuus on nyt tullut julki, luojan kiitos. Ajattelin, että he sulkisivat suuni ja tekisivät minusta syntipukin syyttämällä minua asioista, joita en ole tehnyt, Parnas sanoi.

Trumpin puheita Parnas kommentoi tyhjentävästi:

– Hän valehtelee.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006375548.html
Ukraina tutkii: Seurattiinko Trumpin tähtäimeen joutunutta ex-suurlähettilästä?

Presidentin asianajaja kampanjoi pitkään Marie Yovanovitchin potkujen puolesta. Donald Trump siirsi suurlähettilään sivuun ja on sittemmin arvostellut julkisesti naista.

Julkaistu: 12:00
Rikostutkinnan taustalla ovat julkisuuteen annetut tekstiviestit.

Ukrainan viranomaiset ovat avanneet rikostutkinnan siitä, seurattiinko Yhdysvaltojen entistä Ukrainan-suurlähettilästä Marie Yovanovitchia, Wall Street Journal kertoo. Tutkinnan taustalla ovat tiistaina julkisiksi tulleet tekstiviestit, jotka viittaavat mahdolliseen seurantaan.

Tällä viikolla edustajainhuoneen demokraatit julkaisivat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin asianajajan Rudy Giulianin kätyrin viestejä todisteina, osana Trumpiin kohdistuvaa virkasyyteprosessia. Giulianin kätyri Lev Parnas viestitteli viime keväänä amerikkalaisen Robert Hyden kanssa. Hyde vaikutti olevan yhteydessä ukrainalaisiin, jotka tarkkailivat Yovanovitchia.

– He kertovat minulle, milloin hän on liikkeellä, eräässä viestissä luki.

– He ovat valmiita auttamaan, jos me/sinä haluat tietää hinnan, toisessa viestissä luki New York Timesin mukaan.

Ukrainan sisäministeriö sanoi selvittävänsä, rikottiinko Ukrainan tai kansainvälisiä lakeja, vai oliko viesteissä kyse ”uhmakkuudesta ja vääristä puheista epämuodollisessa keskustelussa kahden Yhdysvaltojen kansalaisen välillä”. Ministeriö pyysi Yhdysvalloilta tukea tutkinnassa.

Hyde on kiistänyt seuranneensa Yovanovitchin liikkeitä Kiovassa. CNN:n mukaan Yhdysvaltojen liittovaltion poliisin edustajat vierailivat Hyden kotona torstaina.

Trump kutsui Yovanovitchin takaisin Ukrainasta viime huhtikuussa. Hän on sittemmin haukkunut naista Twitterissä ja arvostellut ex-suurlähettilästä haastatteluissa.

– Tämä suurlähettiläs, jota kaikki kutsuvat niin ihanaksi, hän ei ripustanut kuvaani suurlähetystössä, Trump sanoi Fox and Friends -ohjelmassa viime syksynä ABC Newsin mukaan.

Marraskuussa Trump väitti kuulleensa Yovanovitchista vain huonoa.

– Kaikkialle, minne Marie Yovanovitch meni, asiat muuttuivat huonoksi. Hän aloitti Somaliassa ja miten se meni? Kelataan sitten Ukrainaan, jossa Ukrainan presidentti puhui toisessa puhelussamme hänestä epäsuotuisasti. On presidentin ehdoton oikeus nimittää suurlähettiläitä.

Ukraina sanoi torstaina, että se oli myös pyytänyt apua FBI:ltä liittyen ukrainalaisen kaasuyhtiön tietokonejärjestelmien hakkeroinnin tutkintaan. Ukraina epäilee Venäjän tiedustelulle työskentelevien hakkereiden tunkeutuneen Burisman, jonka hallituksessa ex-varapresidentti Joe Bidenin Hunter-poika on istunut, järjestelmiin.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lollotilol.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Tammi 17, 2020 8:59 pm

Hehe tuo "Giulianin kätyri" onkin melko hupaisa tapaus josta riittäisi tarinaa useampaankin juttuun.
https://www.youtube.com/watch?v=8rnnUoKDev8
Dems pin impeachment hopes on Lev "Leo Getz" Parnas (Video)

Tuossa tuon heebon vaikutus mihinkään on aika hyvin selitetty

Tuo suurlähettilään "vainoaminen" on kanssa oma tarinansa jolla ei kyllä persikointia saada etenemään :lol:

Syy jonka takia kehoitan katsomaan kyseisen videon on se että käytännössä nämä kaverit ovat saaneet totaalisen oikein kaiken tähän mennessä esitetystä ja faktat puhuvat näiden puolesta. Kaiken oikein siis "Russiagaten" alusta asti :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Tammi 17, 2020 10:40 pm

Demokraateilla housut tutisevat kun Ukrainasta alkaa valumaan tutkinta tietoja.
Siellähän siis on käynnissä korruptio tutkinta jossa Bidenin nimi on tullut vahvasti esille. Mitä luultavimmin sieltä tulee myös muita mielenkiintoisia nimiä vielä julkisuuteen.
Lainaan tässä vielä itseäni vuoden takaa ja totean edelleen että näin tulee käymään todellakin edelleen :lol:
PS.
käy tosiaan vähän Trumpia sääliksi kun joutuu maailmanjohtamisen ohella kuittailemaan välillä näille urpoille. Lopputulos urpoilulle kuitenkin tiedetään jo tässä vaiheessa mutta snadisti säälittää opposition puolesta kuitenkin.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » La Tammi 18, 2020 5:15 am

Pakko laitaa muistiin tämä Warrenin ja Sandersin kohtaaminen.
https://www.youtube.com/watch?v=x7UjRmQ5-CE
Meghan McCain Twists Liz Warren Like Pretzel
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Tammi 18, 2020 8:40 pm

Nyt kun olemme jo näin pitkällä tässä sirkuksessa, niin voisiko joku ystävällisesti valaista minua seuraavassa mieltäni askarruttavassa kysymyksessä:
 • Paljon jauhettiin whistleblowerista, mitä hänelle kävi?
  • Ampuiko Trumppi sen, kun ei oo pitkään aikaan kuulunut?
 • Kauan jauhettiin "quit pro quosta" eli, että Trump pyysi palveluksia rahaa vastaan, miten tälle kävi, onko Pelosin&co lapussa* tämä?
 • Kauan jauhettiin lahjuksista, miten tälle kävi onko Pelosin&co lapussa tämä?
  Sitten viimeisenä, mutta ei toki vähäisimpänä:
  • Mitä lainkohtaa presidentti Trump oikein rikkoi? (federal/civil/mikä vaan?)

  *) Articles of impeachment. Huvitti, kun oikein seremonian olivat kehittäneet tälle "tärkeälle" paperille, joka oli itseasiassa kuin olisivat kuskanneet maailman kalleinta ihmispaskaa hopeatarjottimella helvetin kalliiden (veronmaksajien kustantamien) kynien kera, kyllä se tuotiin jollain saatanan tarjottimella! Ja media ihasteli noita kyniä huokaillen!
  Nancy Pelosi ja kaverit kynineen, AP.jpg
  Nancy Pelosi ja kaverit kynineen, AP.jpg (52.41 KiB) Katsottu 1118 kertaa
Burn
Loot
Murder

John Kimble
Charlien Enkeli
Viestit: 1994
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja John Kimble » La Tammi 18, 2020 9:31 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:
La Tammi 18, 2020 8:40 pm
Nyt kun olemme jo näin pitkällä tässä sirkuksessa, niin voisiko joku ystävällisesti valaista minua seuraavassa mieltäni askarruttavassa kysymyksessä:
 • Paljon jauhettiin whistleblowerista, mitä hänelle kävi?
Pillinviheltäjää ei ole kai kukaan ikinä nähnyt Adam Schiffin lisäksi koska Schiff kielsi hänen kuulemisensa virkarikostutkinnassa. Liekkö koko henkilöä olemassakaan, mutta huhujen mukaan hän voisi olla Eric Ciaramella https://heavy.com/news/2019/10/eric-ciaramella/ jolla on mielenkiintoisia yhteyksiä virkarikostutkintaa johtavaan Schiffiin https://www.washingtonexaminer.com/news ... ciaramella

Kaikki tämähän salailu luultavasti muuttuu nyt kun senaatin republikaanit määrittelevät säännöt ketä kutsutaan todistajiksi ja todennäköistä on, että pillinviheltäjä kutsutaan todistamaan valan sitomana.
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."

Vastaa Viestiin