SDP:n nuorisojohtaja Mikkel Näkkäläjärven rikokset

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

THS
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 231
Liittynyt: To Helmi 04, 2016 12:29 am

SDP:n nuorisojohtaja Mikkel Näkkäläjärven rikokset

Viesti Kirjoittaja THS »

Aihe herätti sen verran kiinnostusta ja kirjoituksia, että oma ketju oli sittenkin perusteltua. Näkkäläjärven tekosia on ruodittu myös kahdessa muussa ketjussa; Politiikka osastolla EU-vaaliehdokkaat- ja SDP ketjuissa. Tämän ketjun nimeen kohdistettu muutos ja aloitusviestiin lisätty kuva.
-NILS-


Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi tunnustaa nuoruuden rikokset: löi kissaa, sammui rattiin ja ajoi metsään – ”Olin todella hukassa”

sunnuntai 19.05.2019 klo 19:18

HS:n selvityksessä kävi ilmi, että rikossyytteet on saanut yhteensä 33 nykyistä eurovaaliehdokasta, joista kahdeksan on tuomittu rikoksesta. Näkkäläjärvi myöntää itse olevansa yksi heistä.
Näkkäläjärvi.jpg
Näkkäläjärvi.jpg (38.61 KiB) Katsottu 5667 kertaa
Mikkel Näkkäläjärvi on SDP:n listalta ainoa lainvoimaisen rikostuomion viimeisen 15 vuoden sisällä saanut eurovaaliehdokas. JUKKA-PEKKA FLANDER

SDP:n eurovaaliehdokas ja Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi kirjoittaa Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä nuoruusvuosiensa rikoksista ja vaikeasta elämäntilanteesta.

Pontimena Näkkäläjärven kirjoitukselle oli Helsingin Sanomien sunnuntaina julkaisema artikkeli eurovaaliehdokkaista, jotka ovat olleet syytettyinä tai tuomittuina rikoksista.

– Helsingin Sanomat on tehnyt tänään jutun liittyen eurovaaliehdokkaiden saamiin tuomioihin julkistamatta ehdokkaiden nimiä. Haluan nyt tuoda esiin, että olen se sosialidemokraattien ehdokas, kenestä on kyse, Näkkäläjärvi kirjoittaa sunnuntai-iltana julkaisemassaan julkisessa päivityksessä.

Tuorein Näkkäläjärven mainitsema rikos tapahtui vuonna 2010, sinä vuonna kun hän täytti 20. Nyt hän on 28-vuotias.

– Olen tehnyt vuosina 2006 ja 2010 nuoren ikäni raskaimmat virheet. 16-vuotiaana sain sakot eläinsuojelurikoksesta: tyhmyys tiivistyi porukassa ja muiden joukossa löin kissaa, Näkkäläjärvi kirjoittaa, ja jatkaa:

– 20-vuotiaana kesällä 2010 hyppäsin humalassa auton rattiin, nukahdin ja ajoin auton metsään. Siitä minut tuomittiin 30 vuorokauden ehdolliseen vankeuteen. Kyseessä oli nuoren miehen vastuuton teko. Voin olla vain kiitollinen siitä, etten tullut satuttaneeksi ketään.

– Tulen hyvästä perheestä ja elin onnellisen lapsuuden. Nuoruuteni oli kuitenkin rankka ja olin pitkään elämässäni todella hukassa. Ainoa veljeni kuoli ollessani 11-vuotias ja vanhempani erosivat, kun olin lapsi. Ehkä joku fiksumpi olisi osannut käsitellä ongelmia toisin. Minulla koulu ei kuitenkaan sujunut ollenkaan, eikä oikein mikään kiinnostanut.

– Vaikeudet näkyivät varmasti ulospäin kuohuntana ja myös nyt uutisoituina tekoina. Tämä tie olisi voinut viedä minut mukanaan. Voisin olla nyt hyvin erilainen 28-vuotias ihminen. Tiedän millaista on elää elämää ilman näköaloja ja sekin on vaikuttanut minuun.

– Olen kiitollinen siitä, että olen saanut toisen mahdollisuuden jättää hölmöilyt taakse ja luoda elämästäni toisenlainen – kiitos perheeni, ystävieni, opettajieni ja läheisieni.

– Tehtyä ei kuitenkaan saa tekemättömäksi. Rikosrekisterimerkinnät poistuvat ja vuodet kuluvat, mutta oma mieli palaa aina toivomaan, että olisi tehnyt toisin. Olen pahoillani ja kadun näitä tekojani tästäkin eteenpäin.

HS:n selvityksessä kävi ilmi, että vuosina 2004–19 rikossyytteet on saanut yhteensä 33 nykyistä eurovaaliehdokasta, joista kahdeksan on tuomittu rikoksesta.

Ylivoimaisesti eniten syytteitä on Suomen kansa ensin -puolueen ehdokkailla. Yli puolet puolueen ehdokkaista on saanut vähintään yhden rikossyytteen.

Eniten lainvoimaisia tuomioita, neljä kappaletta, on langetettu perussuomalaisten ehdokkaille. Tämän lisäksi tuomion on saanut yksi ehdokas kustakin seuraavasta puolueesta: keskusta, kristillisdemokraatit, kokoomus ja SDP.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b ... 150900e1bc

Tällainen on SDP:n Näkkäläjärven tuomio: Osallistui kissan tappamiseen lapiolla, kaveriporukka jätti viestin oveen: ”Tapettiin sun katit”

maanantai 20.05.2019 klo 15:23

Lapin käräjäoikeuden tuomion mukaan Näkkäläjärvi (tuolloin 15) tunkeutui kolmen 15–17-vuotiaan kaverinsa kanssa inarilaisnaisen mökille kesäkuussa 2006. Viikonlopun aikana neljästä pojasta koostunut kaveriporukka tappoi inarilaisnaisen kissan ja tämän kahdeksan pentua julmalla ja raa’alla tavalla.

Käräjäoikeuden tuomion mukaan Näkkäläjärvi ei ollut paikalla torstaina ja perjantaina, kun hänen kolme kaveriaan tunkeutui inarilaisnaisen mökkiin ja tappoi yksissä tuumin naisen mökissä olleet kahdeksan kissanpentua lyömällä niitä useita kertoja mailoilla. Tekonsa jälkeen kolmikko poltti kissanpentujen ruumiit varmistamatta, ovatko ne kuolleet.

Lauantaina Näkkäläjärvi oli kuitenkin mukana, kun kaveriporukka tunkeutui inarilaisnaisen mökkiin uudestaan ja tappoi mökissä olleen aikuisen kissan, joka oli oletettavasti torstaina ja perjantaina tapettujen kissanpentujen emo.

”Tapettiin sun katit”
Käräjäoikeuden tuomion mukaan Näkkäläjärvi myönsi osallistuneensa mökissä olleen aikuisen kissan tappamiseen lyömällä kissaa lapiolla mökin portailla.

Lisäksi Näkkäläjärvi myönsi osallistuneensa vahingontekoon mökin oveen tehdyn kirjoituksen ja piirroksen osalta, koska hän oli yhdessä muiden tekijöiden kanssa hakenut teossa käytetyt maalit.

Käräjäoikeuden tuomion mukaan poikaporukka piirsi mökin oveen kissan kuvan ja kirjoitti oveen tekstin ”tapettiin sun katit”.

Syyttäjä korosti oikeudessa, ettei nelikolla ollut pätevyyttä kissojen tappamiseen (lopettamiseen), eivätkä he olleet toisaalta varmistaneet ennen ruumiiden polttamista, että kissat ovat kuolleet.

Todistajana kuullun eläinlääkärin mukaan teot olivat aiheuttaneet kissoille kärsimystä.

180 euron sakot
Näkkäläjärvi tuomittiin vahingonteosta, kotirauhan rikkomisesta ja eläinsuojelurikoksesta 30 päiväsakkoon. Maksettavaa kertyi 180 euroa.

Näkkäläjärvi vetosi käräjäoikeudessa siihen, että kissojen omistaja asui hänen tietojensa mukaan vakituisesti Inarin kunnan vuokra-asunnossa kerrostalossa ja kysymyksessä oleva mökki oli hänen ymmärryksensä mukaan tarkoitettu naisen kissoille, joita hän ei kyennyt pitämään kerrostaloasunnossa.

Näkkäläjärven kaverit tuomittiin vahingonteosta, kahdesta kotirauhan rikkomisesta ja useista eläinsuojelurikoksista kukin 50 päiväsakkoon. Maksettavaa kertyi 300 euroa.

STT: Mikkel Näkkäläjärvi valehteli SDP:lle - allekirjoitti paperin, jossa vakuutti kertoneensa mahdollisista rikoksista
Kuolleita kissoja ja sekasortoa – tällaista jälkeä teini-ikäinen Mikkel Näkkäläjärvi kavereineen sai aikaan inarilaisella mökillä
Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi tunnustaa nuoruuden rikokset: löi kissaa, sammui rattiin ja ajoi metsään – ”Olin todella hukassa”
SDP ei tiennyt eurovaaliehdokkaansa rikoshistoriasta - Rinne: ”Siellä on nuori mies tehnyt hölmöilyjä”


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b ... 5e93ab7856

Eli ei ollut kyse nuoruuden hairahduksesta, jossa lyötiin kerran kissaa, vaan suunnitellusta teurastuksesta (spraymaalit).

Siihen vielä valehtelu muutama kuukausi sitten ja nyt tapahtuman osalta, niin ei ole irtisanoutunut tekemistään.

Luulisi Pohjan Arvon olevan hyvin, hyvin vihainen ellei hyväksy tekoja.
:D

Tiukkameno
Neuvoja-Jack
Viestit: 277
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno »

Vankeustuomiot vaan näkyy rikosrekisterissä ja ne vanhenee 10v. Mutta tuomiolauselmat saa kaivettua kyllä jos haluaa. Ne näkyy ikuisesti. Näkkis yritti olla näppärä.

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8294
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tiukkameno kirjoitti:Näkkis yritti olla näppärä.
Jep, ja raotti samalla porttia lehdistölle kertoa rikosten tarkemmasta luonteesta, kun avautui somessa vähätellen pikkujuttujaan.

Siirränpä tämän eu-ehdokkaiden rötösketjusta tänne:
"Tämä aihe ansaitsee mielestäni oman ketjunsa, sillä teko on törkeydessään melkoista suorittamista eu-pyrkyriltä! Ei olisi mikään ihme, vaikka ketjuun tulisi jatkoa uudemmistakin kepposista, jos julkisuudessa enemmän paistattelee. Toivon, ettei kukaan tällaisia tehnyt olisi päättämässä meidän asioista. Asiaa on käsitelty myös ketjussa "Eurovaaliehdokkaiden rikokset selvitetty", jonka otsikko on hieman valheellinen, sillä HS selvitti rikoksia ja "HS:n linjauksen mukaisesti jutussa ei kerrottu tuomittujen nimiä tapauksissa, joista annettu tuomio on alle yksi vuosi vankeutta." Toisin sanoen, vain osa rikoksista selvitettiin.

Näkkäläjärven tapaus oli poikkeus, sillä hän oli tehnyt ennakoivaa kriisinhallintaa kertomalla teoistaan vähättelevään tapaan somessa, mutta tekoja penkaistiin hieman enemmän, kun mies itse raotti ovea. Itse olisin kyllä tuon mökin silloisena omistajana ollut yhteydessä lehdistöön heti, kun pärstä ehdokkaana vilahti. Toki se on mahdollista, että kissan ja mökin omistaja/haltija on jo edesmennyt.

Eläinten kiduttaminen ja surmaaminen
Näkkäläjärvi poltti kavereineen kissan mökistä, minkä myös turmelivat muun muassa sotkemalla sitä maalilla* varastamansa kissan varmistamatta, että oliko kissa vielä elossa - siis elossa heidän varastettua sen toisten ihmisten mökistä. Eläinten kiduttaminen ja surmaaminen on sarjamurhaajille erittäin tyypillinen toimintatapa heidän ollessaan nuoria, yksi kolmen tyypillisen piirteen triadista ja teko antaa viitteitä psykopatismiin. **

Mitä psykopatismiin tulee, niin meillä kanssaihmisillä on usein väärä käsitys siitä ja ajattelemme heidän kaikkien olevan "hulluja" ja väkivaltaisia. Psykopatia ei kuitenkaan useinkaan näyttäydy lehtien palstoilla rikollisena toimintana, päinvastoin se saattaa auttaa kovassa bisnesmaailmassa ja miksei myös politiikassa, koska psykopaatilla ei ole tunteita ja se auttaa kovien päätösten tekemisessä, joilla on ikäviä seurauksia muille ihmisille.

Aika näyttää tuleeko Näkkäläjärvestä kovan luokan poliitikko vai oliko kissanryöstö ja kidutus liikaa? Vaalien yhteydessä usein sanotaan, että kansan muisti on lyhyt, mutta oletan, että tuon kissaparan omistaja(t) eivät ikinä unohda tekoa, mihin Mikkeljärvi oli osallisena ikinä. Paljonkohan mökin korjaus ennalleen mahtoi maksaa ja kuka sen maksoi?

Vähättelee tekoansa "löin lapiolla"-tyyliin, mutta oikeuden paperit kertovat myös kissan poltosta ja siitä, ettei ole varmuutta oliko kissa tuolloin vielä elossa - Näkkäläjärvi lienee poistunut tuolloin jo paikalta, kun "unohti" tuosta osasta kertoa, mistä toimittaja ei ilmeisesti kysynyt?
Alkuperäinen selvitys on tuolla ja siitä nimimerkki Durruti perusti ketjun, sillä siellä oli persuja: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006110479.html
Sdp:n eurovaali­ehdokas Mikkel Näkkäläjärvi kertoi lyöneensä kissaa ja ajaneensa humalassa

Näkkäläjärvi kertoi nuoruutensa rötöksistä sen jälkeen, kun HS oli uutisoinut eurovaaliehdokkaiden saamista syytteistä. Näkkäläjärvi kertoo HS:lle, ettei Sdp:n johdossa tiedetty hänen vanhoista tuomioistaan, kun hänet asetettiin ehdolle eurovaaleihin.

Anu-Elina Ervasti HS
Julkaistu: 19.5. 23:17

SOSIAALIDEMOKRAATTIEN nuorisojärjestön puheenjohtaja ja eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi, 28, myöntää Facebookissa, että hänet on nuorempana tuomittu useista rikoksista.

Taustalla on HS:n sunnuntaina julkaisema selvitys eurovaaliehdokkaiden vuosina 2004–2019 saamista syytteistä. HS:n linjauksen mukaisesti jutussa ei kerrottu tuomittujen nimiä tapauksissa, joista annettu tuomio on alle yksi vuosi vankeutta.

HS kertoo tapauksesta lisää, koska Näkkäläjärvi itse kertoi siitä julkisesti. Hän kirjoitti sunnuntaina Facebookissa olevansa se sosiaalidemokraattien ehdokas, jonka saamiin syytteisiin jutussa viitattiin.

”Olen tehnyt vuosina 2006 ja 2010 nuoren ikäni raskaimmat virheet”, hän kirjoitti.

Näkkäläjärvi kertoi olevansa teoista pahoillaan ja katuvansa niitä.

HS:N saamien oikeuden asiakirjojen mukaan Näkkäläjärvi tuomittiin vuonna 2006 sakkoihin eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Näiden tekojen aikaan hän oli 15-vuotias eli alaikäinen. Tuomion hän sai täytettyään 16.

Lisäksi vuonna 2010 Näkkäläjärvi tuomittiin törkeästä rattijuopumuksesta 30 vuorokauden ehdolliseen vankeuteen ja sakkoihin. Tuolloin hän oli 20-vuotias.

”16-vuotiaana sain sakot eläinsuojelurikoksesta: tyhmyys tiivistyi porukassa ja muiden joukossa löin kissaa. 20-vuotiaana kesällä 2010 hyppäsin humalassa auton rattiin, nukahdin ja ajoin auton metsään”, Näkkäläjärvi kuvaili tekoja Facebookissa.

OIKEUDEN asiakirjat antavat kissan lyömisestä vakavamman kuvan kuin Näkkäläjärven oma kertomus.

Lapin käräjäoikeuden vuonna 2006 antamassa tuomiossa kerrotaan, että Näkkäläjärvi oli kesäkuussa tunkeutunut kissan omistajan mökkiin kolmen muun alaikäisen pojan kanssa. Tässä yhteydessä nuoret tappoivat kissan.

Tuomion mukaan kolme muuta poikaa polttivat tämän jälkeen eläimen varmistamatta, oliko se kuollut. Lisäksi he sotkivat asuntoa muun muassa spraymaalilla, tuomiossa kerrotaan. Kolmikko oli syyllistynyt samantyyppisiin tekoihin myös aiemmin, jolloin Näkkäläjärvi ei ollut porukan mukana.

Tuomion mukaan Näkkäläjärvi myönsi, että hän osallistui kissan tappamiseen lyömällä sitä lapiolla. Lisäksi hän myönsi olleensa muiden mukana hakemassa teossa käytettyjä maaleja.

NÄKKÄLÄJÄRVI kertoo HS:lle, ettei Sdp:n johdossa tiedetty hänen vanhoista tuomioistaan, kun hänet asetettiin ehdolle eurovaaleihin. Hän sanoo kertoneensa asiasta sunnuntaina HS:n jutun ilmestymisen jälkeen.

”Minun olisi se pitänyt kertoa. Toimin tässä yksiselitteisesti väärin”, Näkkäläjärvi myönsi sunnuntai-iltana HS:lle.

Entä miksi hän ei Facebook-päivityksessä avannut tarkemmin kissan lyömiseen liittyneiden tapahtumien kulkua?

”En muista kaikkea, koska aikaa on kulunut jo 13 vuotta, mutta muistan, että löin kissaa yhden kerran.”

”Se oli tilanne, jossa joukko nuoria miehiä teki tyhmiä asioita. Minäkin olin siellä yhtenä iltana mukana, ei siitä mihinkään pääse. Kaduttaa ja hävettää todella paljon.”

AIEMMIN sunnuntaina Näkkäläjärvi oli kertonut Facebookissa, että hänellä oli rankka nuoruus ja hän oli pitkään ”todella hukassa” muun muassa veljen kuoleman ja lapsuudessa koetun vanhempien avioeron myötä.

”Vaikeudet näkyivät varmasti ulospäin kuohuntana ja myös nyt uutisoituina tekoina. Tämä tie olisi voinut viedä minut mukanaan”, Näkkäläjärvi kirjoitti.

”Olen kiitollinen siitä, että olen saanut toisen mahdollisuuden jättää hölmöilyt taakse ja luoda elämästäni toisenlainen.”
HS
Lykkyä pyttyyn vaan urallesi, Mikkel!
Se oli tilanne, jossa joukko nuoria miehiä teki tyhmiä asioita. Minäkin olin siellä yhtenä iltana mukana, ei siitä mihinkään pääse.
Kovasti haluaisi vyöryttää syyn toisten niskoille, mutta se ei tässä tapauksessa onnistu. Mitä lie selittänyt kuulustelussa törkyratin syyksi?

Kuka uskoo, että nämä kissan ryöstö, kidutus ja polttaminen, sekä tuon mökin vandalisointi maalilla sekä törkyratti & ulosajo (hyvä, ettei kukaan sattunut tulemaan eteen, siitähän olisi voinut tulla joku kk ehdollista lisää) olivat ainoita rikoksia mihin Mikkeljärvi on syyllistynyt?

* Onko tämä nyt sitä paljon puhuttua "maalittamista", mitä Mikkeljärvi on tehnyt? Tai hesari?
** https://www.psychologytoday.com/intl/bl ... al-torture
"

Tässä vaiheessa ei vielä tiedetty tapetun ja spreijatun myös kissanpentuja ja että ne kaikki jätettiin nuotion lähelle, minne räjähtäneet maalitölkit ne heittivät. Melko karmea 50-vuotispäivä oli tuolla naisella, jonka mökkiin menivät. Naisen mukaan kissanpentuja oli spreijattu silmiin ja ainakin niiden emo oli ollut elossa, kun se oli nuotioon heitetty. Kukahan joukon johtohahmo on ollut, kun teiniporukoista sellainen usein löytyy? Olisiko joku sulavapuheinen manipuloija?

Tyrmäysvoitolla puheenjohtajakaudelle jatkoa demarinuorissa:
Demarinuoret: Mikkel Näkkäläjärvi jatkaa Demarinuorten puheenjohtajana

9.6.2018 11:37:58 | Demarinuoret

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXVII liittokokous on valinnut Mikkel Näkkäläjärven jatkamaan Demarinuorten puheenjohtajana liittokokouskauden 2018-2020. Näkkäläjärvi voitti vastaehdokkaansa Leo Sammallahden äänin 133-10.

Mikkel Näkkäläjärvi valittiin jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi. Kuva Pekko Korvuo.jpeg
Mikkel Näkkäläjärvi valittiin jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi. Kuva Pekko Korvuo.jpeg (19.83 KiB) Katsottu 7222 kertaa
Näkkäläjärvi on 27-vuotias opiskelija Lapin yliopistosta, rovaniemeläinen kaupunginvaltuutettu ja Euroopan alueiden komitean jäsen. Hän on toiminut Demarinuorten puheenjohtajana toukokuusta 2016 lähtien.

“On suuri kunnia saada jatkaa Demarinuorten luotsaamista. Tuleva liittokokouskausi tulee olemaan todella merkityksellinen muun muassa edessä siintävien eduskunta- ja eurovaalien sekä mahdollisten maakuntavaalien takia. Demarinuoret tulee tekemään kaikkensa, jotta SDP voittaa vaalit ja nuoret ehdokkaat menestyvät vaaleissa. Liittokokouskauden huipentaa vuoden 2020 puoluekokous, jonka on oltava todellinen nuorten esiinmarssi ja sosialidemokraattisen nuorisoliikkeen voimannäyttö. SDP:n ja Suomen uudistaminen jatkuu”, Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi linjaa.

“Seuraavan Suomen hallituksen on laitettava uusi vaihde silmään Suomen uudistamisessa! Suomi tarvitsee sosiaaliturvauudistuksen, perhevapaiden uudistuksen sekä laajan veroreformin. Samalla on otettava aloitteellisempi ote Euroopan Unionin uudistamisessa. Suomen on päästä takaisin EU:n ytimiin ja päättäviin pöytiin”, Näkkäläjärvi vaatii.
https://www.sttinfo.fi/tiedote/demarinu ... d=68469000
Hän oikein vaatii päästä johtajaksi ja pääsikin, mutta vain harhaanjohtajaksi. Tuskinpa Tytti Tuppurainen ja muut Demarinaiset tiesivät Risto Rohkeansa todellisesta luonteesta Tavjan päivänä vuonna 2018, vaan tulivat johdetuksi harhaan?
Demarinaisten kunniamaininta vuonna 2018
Demarinaisten kunniamaininta vuonna 2018
Mikkel Näkkäläjärvi valittiin Tarjan päivänä Risto Rohkeaksi.jpeg (57.33 KiB) Katsottu 7222 kertaa
http://tytti.info/2018/04/06/mikkel-nak ... to-rohkea/

Edit. Lisätty linkki. Teosta löytyy muuten iltapvälehdestä naisen kertomus, missä sensuroituja poliisin tutkintakuvia.
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

Averell
Neuvoja-Jack
Viestit: 275
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Averell »

Tuomio on saatu ja se on hoidettu. Eikö asia ole selvitetty? Toki on totta, että tuurien tuulet olivat Näkkäläjärven takana eli ennen vaaleja jos olisi tullut esiin niin mikä olisi ollut lopputulos? Samanlainen kansankusettaja kuin muutkin poliitikot.

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8294
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Näkkäläjärvi ei pyrkinyt eduskuntaan, vaan asettui eurovaaliehdokkaaksi ja demarien tarkoituksena on nostaa demarinaisten niin ihalema Risto Rohkea eu:sta jättäytyvän Liisa Jaakonsaaren tilalle hänen ja Antti Rinteen tuella. Juonesta pääsee kärryille vaikkapa tästä:
Mikkel Näkkäläjärvi lähtee eurovaaleihin – Rinne ja Jaakonsaari uskovat jopa läpimenoon

Demarinuorten puheenjohtaja ilmoitti samalla, ettei ole pyrkimässä eduskuntaan ensi keväänä.

LAPPI 8.9. 16.00 Päivitetty 16.07

(KUVA, MISSÄ JAAKONSAARI JA NÄKKÄLÄJÄRVI OLAKKAIN)
SDP:n nykyinen europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari ei aio osallistua enää eurovaaleihin. Hän uskoo ja toivoo, että demarien nuori kyky Mikkel Näkkäläjärvi nousee Brysselin koneeseen.

Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi, 28, pyrkii eurovaaleihin. Hän ilmoitti lauantaina, että haluaa olla niiden 20 nimen joukossa, jotka SDP:n nimeää ehdokkaikseen toukokuun 2019 europarlamenttivaaleihin.
(Maksumuuri)
https://www.lapinkansa.fi/lappi/mikkel- ... n-1639596/
Saas nyt sitten nähdä kuinka moni Näkkiksen tukija tiesi/tietää tai välittää tästä pienestä keppostelusta, sehän kohdistui vain jonkun viiskymppisiään viettäneen naisen mökkiin ja kissanpentuihin ja -emoon? Ja melkein kaikki kissat oli sitä paitsi jo spreijattu sokeaksi ja piesty hengiltä ennen nuotioonheittoa, kukapa tuollaista ei olisi tehnyt joka asettuu eu-vaaliehdokkaaksi? Ja vähän päissään ajeltu, kukapa heistä ei olisi?

Onhan se Teuvokin tehnyt vaikka mitä sanoisi nimimerkki Durruti.
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

Avatar
Villeri
Sledge Hammer
Viestit: 1586
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Eihän sitä 16-vuotiaana tupata kovin fiksuja olemaan, mutta lemmikkikissojen tappaminen huvikseen tai suorastaan voitonriemuisesti osoittaa poikkeuksellista tunnekylmyyttä, jota vastaavaa toimintaa löytyy monen psykopaatin CV:stä.

Kun demarinaisten Risto Rohkea -palkinto on myönnetty 2018 Näkkäljärvelle ja 2019 al-Taeelle, niin mitkähän siinä mahtavat olla jakoperusteet? Tai uskaltaako joku vielä ottaa tittelin vastaan?

peniskateus
Parranpäristäjä
Viestit: 76
Liittynyt: Ma Kesä 09, 2014 3:24 pm

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja peniskateus »

Kirjottakaa nyt sen toisen eurovaaliehdokkaankin, toisesta puolueesta, rikoksista tänne ja päivitelkää niitäkin. Vai onko täällä jo ketju niistä?

Avatar
Villeri
Sledge Hammer
Viestit: 1586
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Villeri »

peniskateus kirjoitti:Kirjottakaa nyt sen toisen eurovaaliehdokkaankin, toisesta puolueesta, rikoksista tänne ja päivitelkää niitäkin. Vai onko täällä jo ketju niistä?
On journalistien tehtävä nostella yhtäläisesti eri puolueiden ehdokkaiden törppöilyjä esiin. Heiltä voi edellyttää tasavertaisuutta.

Tämä taas on keskustelupalsta, jossa jokaisella on mahdollisuus avata keskustelu itseään kiinnostavasta aiheesta. Et siis voi vaatia ketään muuta kirjoittamaan mistään, mutta sinulla on vapaat kädet.

maxi
Scooby Doo
Viestit: 602
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:52 am
Paikkakunta: Joulupukin maa

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja maxi »

”Tulen hyvästä perheestä” vanhempani erosivat kun olin lapsi...ainoa veljeni kuoli kun oli 11v. Nuoruuteni oli hyvin vaikeaa.

Mikä on hyvän perheen mittari? Millä tavoin sitä mitataan?

Ainoa hyvä asia lienee tässä, että tuskin tulee valituksi. Ihmiset eivät säälistä valitse ketään ei vaikka ansiot ovat nuoruusvuosilta.
Elämä on laiffii

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1142
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Kissantapossa käytetty alumiini-lumilapio.

Kuva

Pizzaman
Sammakkoprofessori
Viestit: 433
Liittynyt: Ke Heinä 06, 2016 8:49 am

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Pizzaman »

Kuka haluaisi poroisäntää edustamaan meitä europarlamenttiin? Poroisännät syyllistyvät jatkuvasti salametsästykseen (tutkikaapa vain metsästysrikoksia), tehtailevat korvauksia "petojen" tai "auton alle jääneiden" porojen takia ("Petokorvauksia käytetään väärin: Poronvasoja ostetaan pohjoisesta ja syötetään pedoille idässä" Vihreä Lanka 1.11.2017) ja vaativat vielä kansalaispalkkaa hyödyttömästä elinkeinostaan (ks. google). Myöskin he saavat ampua "poroja hätyyttävän koiran" ja vaikeapa on todistajien puutteessa sanoa, onko ammuttu koira tosiaan hätyyttänyt yhtään mitään.

Summa summarum: poroisännät ovat usein täysiä petoja.

Eteläisemmillä poroalueilla porot aiheuttavat paljon haittaa asukkaille ja ovat vaaraksi liikenteelle ja itselleen liikenteessä.

Valitettavasti mulla ei ole lukuoikeutta tähän juttuun, jossa Näkkälälärvi kertoo poroistaan, mutta ehkäpä joku pääsee lukemaan:

https://www.ksml.fi/kotimaa/Demarinuort ... A4/1206590

Averell
Neuvoja-Jack
Viestit: 275
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Mikkel Näkäläjärvi ja valheet

Viesti Kirjoittaja Averell »

Kun demarinaisten Risto Rohkea -palkinto on myönnetty 2018 Näkkäljärvelle ja 2019 al-Taeelle, niin mitkähän siinä mahtavat olla jakoperusteet? Tai uskaltaako joku vielä ottaa tittelin vastaan?[/quote]

Hyvä oivallus! Varmasti demakot joutuvat miettimään hyvinkin tarkasti seuraavaa Risto Reipasta! Eläinrikoksia ja naisen hakkaaja rasistia on pukannut Ristoiksi!

Pizzaman
Sammakkoprofessori
Viestit: 433
Liittynyt: Ke Heinä 06, 2016 8:49 am

Re: SDP:n nuorisojohtaja Mikkel Näkkäläjärven rikokset

Viesti Kirjoittaja Pizzaman »

Tasapuolisuuden vuoksi Näkkäläjärven rikostoverien nimet.

Feodoroff Pasi Nikita Kalevi, Koskinen Miikka Joonas, Näkkäläjärvi Mikkel Antte Iisakki, Waselius Jonne Jeremias

Black Sabbath
Parranpäristäjä
Viestit: 63
Liittynyt: Ke Loka 22, 2014 5:40 pm

Re: SDP:n nuorisojohtaja Mikkel Näkkäläjärven rikokset

Viesti Kirjoittaja Black Sabbath »

Nyt jäädään sitten odottamaan sunnuntain vaalituloksia ja katsomaan netistä mistä vaalipiiristä se äänivyöry tulee Mikkelille ja myös demareille, koska Rinteen mukaan "nuoruuden hölmöilyistä saadut rangaistukset on kärsitty ja soviteltu tjtsp..".. :roll:

Avatar
Lassie
Sherlock Holmes
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: SDP:n nuorisojohtaja Mikkel Näkkäläjärven rikokset

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Sairasta pahuutta. Alla olevassa jutussa on muutamia ketjussa aiemmin mainitsemattomia osuuksia. Kiintoisimmat kohdat laitoin alleviivatuiksi, niistä heräsi itselläni pari ajatusta jotka jälempänä.
TAPAUS MIKKEL NÄKKÄLÄJÄRVI: NYT PUHUU KISSANSA MENETTÄNYT DEMARIMUMMO – ELÄIMET RÄJÄYTETTIIN, SYNTYMÄPÄIVÄSTÄ TULI SURUJUHLA!

SDP:n eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärven vanhat rikostuomiot ovat nousseet esiin miehen historiasta. Näkkäläjärvi sai vuonna 2006 sakkotuomion eläinsuojelurikoksesta, kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta.

Lapin käräjäoikeuden mukaan Näkkäläjärvi tunkeutui 15-vuotiaana kolmen kaverinsa kanssa inarilaisen naisen mökkiin. He tappoivat naisen kissan. Näkkäläjärvi myönsi hakanneensa kissaa lapiolla.

"PYHÄINHÄVÄISTYS"

Surmaamisen jälkeen eläin poltettiin nuotiolla. Näkkäläjärven kaverit olivat käyneet mökillä paria päivää aikaisemmin. Pojat tappoivat tuolloin kahdeksan kissanpentua. Näkkäläjärvi ei osallistunut tähän tekoon.

Seiska tavoitti Ritva Hepo-ojan, joka asui mökissä ja oli kissojen omistaja. 63-vuotias rouva kertoo muistavansa tapauksen hyvin.

- Se oli pyhäinhäväistys. Se oli niin kamala tapahtuma, että olen yrittänyt unohtaa sen. Olisin tarvinnut henkistä apua, kun se tapahtui, Ritva muistelee.

Rouvan mukaan pojat pääsivät mökkiin oveluudella.

- Pojanpenikat olivat keksineet, että pienen pojan työntää ikkunasta, niin hän avaa sitten oven isommille. Sitten he pääsivät mellastamaan siellä.

SPRAYMAALIA JA NUOTIO

- He ruiskuttivat spraymaalia nukkuvien kissanpentujen silmiin ja juoksivat niiden perässä metsään. Sitten he teloivat kissat kituviksi. Sen jälkeen he sytyttivät risuilla nuotion ja ryhtyivät polttamaan pentuja. Lopulta he heittivät spraymaalipulloja tuleen, niin että kissat räjähtivät.


Ritva kertoo soittaneensa itse poliisit paikalle.

- Sitten minä vasta tajusin, että mitä oli tapahtunut, kun löysin emokissan kituvana palavasta nuotiosta. Siinä vaiheessa soitin poliisit paikalle. Silloin oli minun 50-vuotissyntymäpäiväni. Siitä tuli surujuhla – otin sen todella raskaasti.
Rouvan mukaan mökki oli myös tuhottu. Saman todistavat poliisin kuvat rikospaikalta.

- Astiakaappi oli vedetty alas sekä uuni oli laitettu päälle, jotta mökki palaisi. Onneksi olin katkaissut sähköt ukkosen takia edellisenä iltana.
Ritva kertoo kissojen tappamisen olleen joka kesäinen ilmiö.

- Kissoja katosi joka kesä. Yksi oli tapettuna rapun alla ja yksi kivenkolossa. Aina kun koulun kesäloma alkoi, niin kolmen ja neljän välillä yöllä alkoi kissoja kuolemaan, kun viereisellä nelostiellä ei ollut liikennettä.


SOSIALIDEMOKRAATTI

Ritva kertoo eläneensä varsin värikästä elämää. Hän on muun muassa asunut talvella 40 asteen pakkasella metsässä teltassa. Hän väittää joutuneensa kiusatuksi paikkakaunnalla siksi, että hänen isänsä oli hevosmies.

- Asuin Ruotsissa 10 vuotta niin minua haukuttiin hurriksi. Minua on kiusattu täällä paljon.

Ritva kertoo olevansa sydämeltään sosialidemokraatti.

- Olen aina ollut sosialidemokraatti. Olen iloinen, että työväenpuolue voitti vaalit. En tosin voinut äänestää, kun minulla ei ole ollut henkilöllisyyskorttia moneen vuoteen.
https://www.seiska.fi/Uutiset/Nyt-puhuu ... ummo-Pojat

1.) Kissoja kerrotaan kadonneen, tapettaneen aiemminkin kesäisin. Spekuloinnin tasolla voisi uumoilla, että pojat saattoivat nyt vain jäädä kiinni tämän ns. mökkinaisen keississä. Riipivää... Mitä muuta on mahdollisesti tehty, miten paljon pahaa Lappi on revontuliltaan nähnyt. Ja onko kadonneita ihmisiä siellä jänkhällä.


2. ) Mökin omistajanaisen kohtaama kiusaaminen. Koetettiinko samalla tuhota kyseinen ihminen. Sadismi on ulottunut välillisesti ihmisiin. Tämäntyyppistä etenemistä ihan lievemmin merkein on näkynyt sarjamurhaajaohjelmissa, mm. Murhaaja kotonani- sarjassa joka näkyy yleisessä levityksessä dplaylla.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Vastaa Viestiin