Mtv3:n jatkuva kamppanja kokoomuksen puolesta

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
dazu
Columbo
Viestit: 2436
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Mtv3:n jatkuva kamppanja kokoomuksen puolesta

Viesti Kirjoittaja dazu » Pe Loka 11, 2019 10:59 am

On ollut aika surullista katsoa maikkarin alennustilaa sen jälkeen, kun kokoomus vajosi oppositioon. Lähes päivittäin on kolmosen uutisissa ollut kokoomuksen propagandaa siitä, kuinka hallituksen työllisyystoimet eivät ole riittäviä, vaikka hallitus vasta aloitti tehtävässään. Maikkari on tässä käynyt nyt jotain kokoomuksen vaalien jälkeisiä jälkipelejä, joissa kostetaan hallituspuolueille tällaisella mustamaalauskamppanjalla.

Toisaalta tilanne on ikävä myös persujen kannalta, koska maikkari on tässä tarkoituksella jättänyt ykkösoppositiopuolueen Perussuomalaiset mediapimentoon ja antanut kaiken huomionsa kokoomukselle, jolla tuntuu sen mukaan olevan ainoa oikea poliittinen linja. Siinä maikkari on nostanut kokoomuksen tavallaan ohi Perussuomalaisten ykkösoppositiopuolueeksi.

Kumma, ettei kukaan ole sanonut vielä suoraan, että maikkarin uutisointi on poliittista propagandaa ja, että kokoomus on äärioikeistolainen populistinen puolue.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
Dortmunder
Sammakkoprofessori
Viestit: 434
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 12:15 pm
Paikkakunta: New York

Re: Mtv3:n jatkuva kamppanja kokoomuksen puolesta

Viesti Kirjoittaja Dortmunder » Pe Loka 11, 2019 4:38 pm

^ Dazu puhuu asiaa. Omat vanhempani eivät koskaan katso maikkarin uutisia vaan ylen (ja tehneet näin jo vuosikymmeniä, käytännössä heti alusta asti). Kyllähän maikkari värittää sinisellä propagandalla kaiken sisältönsä - mutta varsinkin uutiset. En niitä voi itsekään katsoa. Tosin maikkarilla on monesti ollut vetävämmän näköisiä misuja uutisankkureina..silloin voin katsoa kyllä, otan vaan äänet pois mutella niin propaganda menee ohi suun.
'JOHN DORTMUNDER, a free man, not even on parole, walked into the O.J. Bar & Grill on Amsterdam Avenue that Friday night.'

Vastaa Viestiin