Ulkomaalaislaki

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

-FatherLand-
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Varrella virran...
Viesti:

Ulkomaalaislaki

Viesti Kirjoittaja -FatherLand- »

Käykäähän nyt allekirjoittamassa tämä adressi. Tämä on jo rikos Suomen kansaa vastaan.
Tämähän laki toki lisäisi rikoksiin liittyvää kirjoittelua enemmän, asioita varsinkin koskien seksuaalirikoksia pulpahtelisi kuin sieniä sateella.
TÖRKEÄ EHDOTUS ministeri Thorssilta :evil: :evil:
---When you´re good no-one remembers, when you´re bad, no-one forgets---

-FatherLand-
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Varrella virran...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja -FatherLand- »

---When you´re good no-one remembers, when you´re bad, no-one forgets---

raikuli
Armas Tammelin
Viestit: 70
Liittynyt: Ti Tammi 15, 2008 8:28 pm

Viesti Kirjoittaja raikuli »

On käyty jo, tosin rekisteröityminen tökkii. saa nähdä sainko ääneni läpi.

Clyde
Adrian Monk
Viestit: 2511
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Viesti Kirjoittaja Clyde »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008121 ... 9_uu.shtml
Iltalehti kirjoitti:Thorsin ehdotus ulkomaalaislaiksi poiki kansanliikkeen

Maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (r) ehdotus uudeksi ulkomaalaislaiksi on synnyttänyt arvosteluryöpyn.

Lakiesityksen hylkäystä vaativaan nettiadressiin on parissa päivässä tullut jo yli 3 500 nimeä.

Arvostelijat pelkäävät, että uusi laki tekisi Suomesta perusteettomien turvapaikanhakijoiden suosikkimaan.

Erityistä kritiikkiä herättää lakiin ehdotettu uusi säännös, jonka mukaan maasta poistamista odottavalle ulkomaalaiselle myönnettäisiin jatkuva oleskelulupa, jos maasta poistaminen ei ole hänestä riippumattomien syiden vuoksi mahdollista.

Esimerkiksi rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkottaminen voisi kaatua niin sanottuun tekniseen esteeseen. Esityksen mukaan tekninen este voisi olla liikenneyhteyksien tai matkustusasiakirjojen puuttuminen, kohdevaltion viranomaisten kielteinen suhtautuminen tai muu karkotettavasta riippumaton tekijä.

Jos jatkuva oleskelulupa myönnetään teknisen esteen vuoksi, myös ulkomailla asuville perheenjäsenille voidaan uuden pykälän kautta myöntää jatkuva oleskelulupa.

Arvostelijoiden mielestä tämä voisi johtaa tilanteeseen, jossa maahan alkaa virtaamaan niin sanottuja ankkurilapsia väärennettyjen papereiden avulla. Tämän jälkeen muu perhe seuraa perässä.

Lakiesityksen aiheuttamasta kohusta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.
Nanika ga tooku matteiru to

albaanisissi
Frank Drebin
Viestit: 384
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 8:59 pm

Viesti Kirjoittaja albaanisissi »

aika järkyttävää, luulis että ruotsin ja saksan maahanmuuttaja tilanteesta ois jotain opittu. vituttaa ku suomalaiset nielee kaiken paskan mitä arkadianmäeltä tulee ja jupistaan vaan shellin baaris ja manataan kataista ja kumppaneita. ootteko koskaan huomannu et suomi verottaa verosta ja on varmasti maailman ainoo maa joka niin tekee. ("väliaikaisesta" autoverosta menee arvonlisävero) :shock:
This one time, i shot a guy to his adams aple just to see how long it takes to him to die. I was with other guy and we had 15 dollar bet on it, i lost. It tooked a few minutes, he drowned in hes own blood actually.
-richard kuklinski-

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4110
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Kannattaa allekirjoittaa, varsinkin jos on työssäkäyvä ja siten huoltosuhteen maksavana osapuolena. Suomen kielen ja kulttuurin kohtalosta en viitsi edes aloittaa, eiköhän ole kaikille selvää, ettei sen puolustaminen kiinnosta ministeri Thorsia, joka ei edes osaa suomea kunnolla.

http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki

Ehdotettu laki on uskomattoman, älyttömän väljä, ja se mahdollistaisi esim. ympäristökatastrofin tullessa miljoonien ihmisten tulon muutamassa vuodessa Suomeen ja Eurooppaan. Ennen kaikkea Suomeen, koska muut Euroopan maat ovat kiristämässä omaa maahanmuuttopolitiikkaansa. Kun tähän yhdistetään ilmastonmuutos, on kyseessä vakava asia pienten eurooppalaisten kansojen, kuten suomalaisten kannalta.

En viitsi sanoa, mitä mieltä olen Astrid Thorsista.
Every ship must sail a world.

EuroJR
Jessica Fletcher
Viestit: 3342
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR »

ABC kirjoitti:Kannattaa allekirjoittaa, varsinkin jos on työssäkäyvä ja siten huoltosuhteen maksavana osapuolena. Suomen kielen ja kulttuurin kohtalosta en viitsi edes aloittaa, eiköhän ole kaikille selvää, ettei sen puolustaminen kiinnosta ministeri Thorsia, joka ei edes osaa suomea kunnolla.

http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki

Ehdotettu laki on uskomattoman, älyttömän väljä, ja se mahdollistaisi esim. ympäristökatastrofin tullessa miljoonien ihmisten tulon muutamassa vuodessa Suomeen ja Eurooppaan. Ennen kaikkea Suomeen, koska muut Euroopan maat ovat kiristämässä omaa maahanmuuttopolitiikkaansa. Kun tähän yhdistetään ilmastonmuutos, on kyseessä vakava asia pienten eurooppalaisten kansojen, kuten suomalaisten kannalta.

En viitsi sanoa, mitä mieltä olen Astrid Thorsista.
Siinäpä se tuli sanottua suurinpiirtein minun sanoillani. Itse olen ihmetellyt, onko tuo Thors tosissaan, vai onko kulissien takana jokin toinen sovittu "peli" käynnissä? Mene ja tiedä. Maahanmuuttohan on itseasiassa hyvä asia, jos rikkaista maista siirtyisi populaa köyhiin. Toisinpäin sitä ei pidä yhdenkään maailmantilanteesta huolissaan olevan hyväksyä.

-FatherLand-
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Varrella virran...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja -FatherLand- »

En viitsi sanoa, mitä mieltä olen Astrid Thorsista


No meikäläisellä keitti eilen sen verran pahasti yli, että laitoin kyseiselle suomalaisuuden vihaajalle aika "kärkevän" mailin. Siis jukoliste, että sieppasi.

Jos nyt ajatellaan vähän laajemmalla kammalla tätä asiaa, niin kansanedustajien (ja etenkin ministereiden) ykköstehtävä pitäisi Suomen kansan ja maan etujen ajaminen. Tämä perkeleen Rkp:n harmaahapsi todella vihaa tätä kulttuuria.

Ja sitten tämä säälittävä nuoleskeminen, poseeraa lehdille nuuskapurkit käsissä. Hieno kosiskelu!
---When you´re good no-one remembers, when you´re bad, no-one forgets---

Judge Dredd
Hetty Wainthropp
Viestit: 483
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 9:14 pm

Viesti Kirjoittaja Judge Dredd »

Miksi lehdet ovat kirjoittanet, että uusi laki on "avoin", "vapaamielinen", "vapaa"?
On vaikea katsoa, kun Stalin makaa vain murtuneena sohvalla.
"Ovatko suomalaiset pystyneet tekemään niin suuria tuhoja kunniakkaalle puna-armeijalle? Selittäkää minulle," vaatii Stalin.

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13498
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Judge Dredd kirjoitti:Miksi lehdet ovat kirjoittanet, että uusi laki on "avoin", "vapaamielinen", "vapaa"?
Luultavammin siksi, että useimmat sanomalehtien toimittajat ovat humanisteja ja siksi poliittiselta taustaltaan joko vihreitä, vasemmistoliittolaisia, kommunisteja tai vielä pahempaa; sosialidemokraatteja. Kutsuvat itseään suvaitsevaisiksi ja näkevät monikulttuurisen Suomen ainona mahdollisuutena selvitä tulevaisuudessa. Eräänlaisena onnelana, jossa kansat kuin veljet syleilevät toisiaan.

Miksiköhän mm. somaleista puhutaan rikkaan monikulttuurisuuden edustajina. Eivätkö he edusta vain yhtä kulttuuria? Somalialaista kulttuuria.

"Vaara ohi merkki - annettu" (toistaiseksi) :arrow:

Eduskunta torjui ulkomaalaislain lievennykset

Kiistelty ulkomaalaislain uudistus tiukentui selvästi, kun eduskunnan hallintovaliokunta noin tunti sitten sai valmiiksi oman ehdotuksensa laiksi.

Valiokunta muutti lakiesityksestä olennaisesti kahta kohtaa.

Toinen hallintovaliokunnan muuttama kohta koski niin sanottua humanitaarista suojelua. Se tarkoittaa oleskeluluvan myöntämistä henkilölle, joka ei ole oikeutettu turvapaikkaan vainon takia tai niin sanottuun toissijaiseen suojeluun kotimaassa uhkaavan henkilökohtaisen vaaran takia.

Pykälä sai nyt sellaisen muodon, että oleskelulupa voidaan myöntää, jos henkilö ei voi palata kotimaahansa ympäristökatastrofin tai aseellisesta selkkauksesta tai vaikeasta ihmisoikeustilanteesta johtuvan huonon turvallisuustilanteen vuoksi.

Perussuomalaisten mielestä lakiehdotus on uudessakin muodossa liian tulkinnanvarainen, ja he ehdottavat sen hylkäämistä.

Eduskunnan suuri sali saa asian päätettäväkseen helmikuussa.


http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/E ... 5241958281

Kokoomusnuoret vaatii maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (r) eroa.

"Ministeri Thorsin oikeustaju poikkeaa niin ratkaisevalla tavalla tavallisten suomalaisten oikeustajusta, ettei hänellä ole edellytyksiä jatkaa ministerinä", jyrähtää kokoomusnuorten puheenjohtaja Teppo Leinonen.

Perusteena arvostelulle on Thorsin johdolla valmisteltu esitys uudeksi ulkomaalaislaiksi.

"Kun muualla ollaan siirtymässä vastuullisempaan maahanmuuttopolitiikkaan, haluaisi Thors viedä Suomea päinvastaiseen suuntaan. Jos Thors saisi tahtonsa läpi, muodostuisi Suomesta kauttakulkumaa, jonka kautta hallitsemattomat siirtolaisvirrat kulkisivat muuallekin Eurooppaan", kokoomusnuoret pelkää.


http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/K ... 5241941766

Uutiset eivät ole tässä kokonaisuudessaan, vaan niistä on otettu vain joitakin kohtia.

Tähän mennessä vain Kokoomus ja Persut ovat julkisesti kritisoineet uutta ulkomaalaislakia. Uskomatonta, että vasemmistopuolueet eivät vastusta hanketta sen julkisemmin, vaikka heidän äänestäjiensä kukkarolla "turvapaikan" hakijat käyvät.

Otin tämän kohdan vielä uudestaan: Se tarkoittaa oleskeluluvan myöntämistä henkilölle, joka ei ole oikeutettu turvapaikkaan vainon takia tai niin sanottuun toissijaiseen suojeluun kotimaassa uhkaavan henkilökohtaisen vaaran takia.

Muistatteko 90-luvun alussa kun Suomeen tuli "turvapaikan" hakijoita mm. Virosta, IVY-maista ja Venäjältä? Kenellä oli kotona äksy anoppi, jota piti pakoilla ja kenellä "mafia" uhkana. Suomessa sitten majailivat muutaman kuukauden, päivärahat juoksivat, tavarataloista kannettiin tavaraa kahmalokaupalla "pakolaiskeskukseen". SPR:n kukkahattutädit hyysäsivät näitä ammattirikollisia ja voivottelivat heidän kohtaloaan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2860
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Doctor Lecter kirjoitti:
Muistatteko 90-luvun alussa kun Suomeen tuli "turvapaikan" hakijoita mm. Virosta, IVY-maista ja Venäjältä? Kenellä oli kotona äksy anoppi, jota piti pakoilla ja kenellä "mafia" uhkana. Suomessa sitten majailivat muutaman kuukauden, päivärahat juoksivat, tavarataloista kannettiin tavaraa kahmalokaupalla "pakolaiskeskukseen". SPR:n kukkahattutädit hyysäsivät näitä ammattirikollisia ja voivottelivat heidän kohtaloaan.
Ammattirikollisia, nyt taitaa tohtori puhua palturia. 90-luvun alussa tuli yksi perhe Virosta pikkupaikkakunnalle jossa silloin asuin, perheen pojat kävivät koulut sinnikkäästi läpi vaikka ei kieli vielä ihan täysin sujunut, sen jälkeen ammattiopinnot ja sen jälkeen ovat töihinkin vielä päässeet, eikä käsittääkseni kenelläkään edes rikosrekisteriä ole kertynyt. Ei pidä yleistää..

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13498
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Bombay kirjoitti: Ammattirikollisia, nyt taitaa tohtori puhua palturia. Ei pidä yleistää..
En tietenkään puhu. Siinä olet oikeassa, että ei pidä yleistää, mutta pakolaisstatuksen käyttäminen näiden itäystävien kyseessä ollessa oli lievästi sanoen liioiteltua. Samaa kuin puhuttiin "inkeriläisistä", joita sitten löytyikin ihan yllättävän runsaasti kun itäystävän talous yski pahemman kerran 90-luvun alussa. Yhtäkkiä löytyi runsaasti "suomen ystäviä", joiden mummon naapuri oli kuulemma inkeriläinen, joten a vot, minä myös, sanoi Ivan Ivanov ja kiitti Mauno Koivistoa tämän avaamista ovista.

Perusteltua pakolaisuus Virosta olisi ollut kommunistivallan aikana, mutta tuolloin Suomessa uskottiin, että kansat kuin veljet...

Näistä mainitsemistani "muka-pakolaisista joita kohdeltiin kuin oikeita pakolaisia" oli artikkeli jossain Poliisi kertoo - kirjassa. Siitä tuo muistikuva tavaraa täynnä olevasta pakolaiskeskuksesta.

Mutta tämä menee jo ohi osion varsinaisen aiheen ja kokemuksesta tiedän, että osion aloittaja ei sellaisesta pidä...

Kun tämä Thorsin lempilapsi menee eduskunnassa äänestykseen, niin on syytä seurata ketkä painavat juu ja ei - namiskoita.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13498
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Iltasanomien nettisivuilla on mielenkiintoista keskustelua aiheesta pitäisikö Thorsin erota vai ei? Ketjun aloittaja on nimimerkki Musta Nuoli - liekö sama, joka kirjoitti ammoin tännekin, mutta valitettavasti ei enää?

Mutta mihinkäs keskustelu minfossa tästä aiheesta tyrehtyi?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

-FatherLand-
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Marras 03, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Varrella virran...
Viesti:

Viesti Kirjoittaja -FatherLand- »

Tämä on niin selvä aihe, ettei kellään taida olla eriäviä mielipiteitä ministerin toiminnasta. Ja tuohon eroamiseen, pikimmiten (ja lainoppineet voisivat käydä tiheän kamman kanssa läpi, voitaisiinko saada jonkinlainen syyte aikaiseksi :lol: ).
---When you´re good no-one remembers, when you´re bad, no-one forgets---

synkempi hautajaisvieras
Martin Beck
Viestit: 800
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 4:08 am

Viesti Kirjoittaja synkempi hautajaisvieras »

.^Totta. Pää vadille. Ei sitä nyt ihan mitä hyvänsä pitäisi mennä ehdottelemaan. Sinänsä tapaus on hyvä esimerkki tosiaan siitä kuinka etäällä ministerien, kansanedustajien ja lainsäätäjien elämä on tavallisen taatelintallaajan elämästä. Toisinaan tuntuu kuin nämä "johtajat" tahallaan ajaisivat Suomen alas, mahdollisimman huonoon tilaan..
.

kaukana poissa


.

Vastaa Viestiin