Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6437
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » To Maalis 31, 2011 8:13 am

Yle kirjoitti:http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/03/u ... 78354.html

Ulkomaalaisten tekemät rikokset kasvussa
julkaistu tänään klo 07:00, päivitetty tänään klo 07:42

Ulkomaalaisten tekemien rikosten määrä Suomessa on kasvanut kymmenen vuoden aikana. Osan kasvusta selittää ulkomaalaisten määrän lisääntyminen Suomessa, mutta suurena syynä on myös rajojen avautuminen. Schengen-alueen laajentuminen on lisännyt erityisesti rikoksia, joiden tekijät käyvät Suomessa vain muutaman tunnin pikakeikoilla.

Helsingissä joka viides rikos on ulkomaalaisen tekemä. Määrällisesti eniten rikoksia tekevät virolaiset.

-Täällä työskentelee ja asuu paljon virolaisia, mikä tietysti heijastuu rikosten määrään, kertoo rikoskomisario Juha Laaksonen Helsingin poliisista.

Virolaisten jälkeen rikostilastoissa tulevat venäläiset ja romanialaiset. Virolaisten ja romanialaisten tekemien rikosten määrä on moninkertaistunut kymmenessä vuodessa, mutta samaan aikaan venäläisten tekemien rikosten määrä on puolestaan puolittunut vuosituhannen vaihteesta.

Ulkomaista rikollisuutta pyrtään estämään yhteistyöllä.

- Olemme tiivistäneet viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten yhteistyötä sekä Suomessa että virolaisten kanssa, Laaksonen kertoo.

YLE Uutiset

Odontologi
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: Ti Joulu 14, 2010 4:12 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Odontologi » To Maalis 31, 2011 11:31 am

Aizerbaidzan kirjoitti:Määrällisesti eniten rikoksia tekevät virolaiset.
Jälleen kerran retostellaan tiukalla faktalla, että virolaiset ovat eniten rikoksia Suomessa tehtaileva ulkomaalaisryhmä. Taas vahingossa unohtuu kertoa, mitä rikoksia.

Myös sillä seikalla että Suomessa määrättyjä sakkorangaistuksia ei Viron kansalaisen tarvitse suorittaa, saattaa olla jotain vaikutusta asiaan.
Julkaistu 26.03.2011 05:52 (päivitetty 12:43)
AL: Virolaiset voivat rellestää Suomessa sakkoja pelkäämättä

Virolainen voi ajaa Suomessa autoa humalassa tai vaikkapa pahoinpidellä jonkun lievästi rangaistusta pelkäämättä. Aamulehden mukaan Viron laissa on porsaanreikä, jonka vuoksi virolaiset eivät ole velvollisia maksamaan Suomessa saamiaan sakkoja.

Viro on lehden mukaan kuitenkin luvannut korjata tilanteen muuttamalla lakiaan.

Tällä hetkellä Viro ei tunnusta muissa maissa annettuja rangaistuksia, jos syytetty ei ole ollut paikalla oikeudessa tai muuten sakkoa määrättäessä. Suomessa oikeus voi ilman syytetyn läsnäoloa määrätä sakkoja rattijuopumuksesta, näpistelystä tai lievästä pahoinpitelystä.

Perintäkelvottomia sakkoja kertyy Oikeusrekisterikeskuksen mukaan tuhatkunta vuosittain. Liikkuvan poliisin päällikkö Kari Rantala kertoo nähneensä liikenteessä piittaamattomuutta: jotkut eivät ota liikennesääntöjä vakavasti, koska tietävät, ettei sakkoja tarvitse maksaa.

On muitakin maita, joiden kansalaiset selviävät Suomessa saaduista sakoista kuin koira veräjästä. Virolaisia on kuitenkin Suomessa paljon, mikä korostaa ilmiön merkitystä.

Viro on vastaavasti suomalaisten sakkoparatiisi, sillä maa ei lähetä suomalaisten saamia sakkoja tänne täytäntöönpantaviksi.

(MTV3 - STT)
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... elkaamatta
I saw the millions, the naked and the dead
I saw the city streets running bloody red

Avatar
Marokon Kauhu
Columbo
Viestit: 2283
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Pe Huhti 01, 2011 7:49 am


IL

Työttömästä ministeriksi!

Perjantai 1.4.2011 klo 02.09

Antoinette Batumubwira ei kelvannut töihin Suomessa, mutta pääsi Burundissa ulkoministeriksi.
Antoinette Batumubwira haki useita työpaikkoja Suomessa, mutta Burundin tuleva ulkoministeri ei kelvannut kenellekään. (EPA / SEPPO SIRKKA)

Antoinette Batumubwira, 54, sanoo kunnioittavansa suuresti jokaista työtöntä, joka käy läpi Suomen työllistämisbyrokratian pakollisine kursseineen.

- Tiesin ettei työnhakukurssi auttaisi minua saavuttamaan mitään, mutta minun oli oltava päivittäin paikalla, koska muuten en olisi saanut mistään rahaa. Jokainen saman kokenut ansaitsee kunnioituksen.

Kotimaassaan Burundissa korkeasti koulutettu Batumubwira oli työskennellyt ensin journalistina ja sittemmin mm. viestintäpäällikkönä YK-tehtävissä Komoreilla. Hänen silloinen puolisonsa Jean-Marie Ngendahayo oli Burundin entinen ulkoministeri.

Sotaa pakoon

Antoinette Batumubwiran nelihenkinen perhe saapui Suomeen vuonna 2002. Vanhemmat ja kaksi tytärtä ajoi kotoa itäafrikkalaisen valtion sisällissota. Ensimmäiset pakolaisvuodet perhe asui Etelä-Afrikassa.

Suomessa koti oli Vantaan Tikkurilassa. Kuopus kävi koulua ja esikoinen suoritti lukiossa englanninkielistä IB-tutkintoa, mutta vanhemmat olivat tyhjän päällä. Antoinette Batumubwira kuvaileekin tunnelmiaan sekaviksi.

- Olen kiitollinen, koska sain paikan jossa olla vaikeina aikoina. Alussa kaikki oli tosi hyvin organisoitu, lasten koulutus järjestyi ja pääsimme suomen kursseille, mutta vuoden jälkeen kaikki muuttui.

Innokkaasti kotoutumaan pyrkinyt Antoinette Batumubwira uskoi monipuolisen työkokemuksensa ja kielitaitonsa vuoksi työllistyvänsä Suomessa, mutta yksikään työnantaja ei halunnut häntä.

- Se oli sokki.

Ulkoministeriksi

Antoinette Batumubwira tuntee jääneensä Suomessa ulkopuoliseksi, koska ei vastannut ennakkokäsitystä pakolaisesta. Siksi hän ei jäänyt maahan, vaikka opiskeli kieltä.

Kun tilanne Burundissa parani, perhe palasi kotiin. Antoinette Batumubwira kutsuttiin maansa ulkoministeriksi, ja hän on vieraillut siinä roolissa Suomessakin. Nykyisin hän on Afrikan kehityspankin ulkosuhteista ja viestinnästä vastaava johtaja asemapaikkanaan Tunisia.

Kielitaito työelämässä

Antoinette Batumubwira laati Suomessa asuessaan raportin keinoista, joilla parantaa maahanmuuttajien kotoutumista. Raportti liittyi Vantaan kaupungin monikulttuurisuusohjelmaan. Aloite sen laatimiseen tuli Uudenmaan TE-keskuksesta.

Batumubwira tiivistää raporttinsa tärkeimmäksi viestiksi sen, että jokainen maahanmuuttaja on yksilö ja häntä tulisi kohdella yksilöllisesti.

- Kaikki eivät ole samanlaisia vaan jokaisella on oma identiteetti ja omat toiveet.

Batumubwira totesi raportissaan, ettei maahanmuuttajia pitäisi esitellä kärsivinä ihmisinä, koska he joutuvat silloin säälin kohteiksi.

- Maahanmuuttaja tarvitsee hänen arvoaan kunnioittavaa asennetta.

Vaikka Batumubwiralla oli Suomeen tullessaan korkeakoulututkinto ja laaja työkokemus, hän ei saanut työpaikkaa edes opiskeltuaan suomea. Sama tilanne oli hänen puolisollaan, seitsemää kieltä taitavalla entisellä ulkoministerillä josta tuli myöhemmin Burundin sisäministeri.

Batumubwira ei pidä realistisena täydellisen kielitaidon hankkimista kielikursseilla ja työllistymistä vasta sitten, koska se veisi vuosia. n - Paras tapa oppia kieltä on oppia se töissä. Ymmärrän että pitää osata minimitaso, mutta loppu tulee käytännössä.

Raportissaan Batumubwira esittelee useita keinoja miten kotoutuminen voi onnistua. Hän kannustaa maahanmuuttajia omaan aktiivisuuteen sekä suojelemaan itseään "maahanmuuttajien keskuudessa usein vallitsevalta pessimistiseltä ilmapiiriltä".

SOILA SARONIEMI

Maahanmuuttopolitiikka on niin epäonnistunutta, että kun tänne kerrankin tulee joku josta olisi jotain hyötyä, ja joka jotain haluaisi tehdä, niin tämän henkilön on sitten lähdettävä kun ei mikään onnistu...

Mitä meille sitten jää?
Paimentolaisten pohkasakka, kaikki sellaiset joilla ei ole hirmuisia haluja "integroituja".

Jos maahanmuuttajia tänne kerran halutaan (oli tulotapa mikä hyvänsä), niin tässä tarvitaan järeämpiä toimia jotta tänne tulisi oikeanlaista porukkaa ja heidät saadaan nopeasti kurssitettua työelämään mukaan...
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

INES 7
Columbo
Viestit: 2328
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja INES 7 » Su Huhti 03, 2011 4:54 pm

Nyt kun on tällainen uutinen:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Sis% ... 5265116030

...Niin tiijä sit onks toi hyvä vai paha toi sisäsiittoisuus ja auttaisko mamu asiaa? Vai pahentais?

Ihan hyvin kai Kuusamossa menee muuten? Ei ole omaa kokemusta kuin pari päiväretkeä. Että ei näkyny banjoväkeä sen enempää kuin muuallakaan, noin äkkiseltään.

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6437
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Ti Huhti 05, 2011 5:00 pm

Yle kirjoitti:http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/04/t ... 90113.html

Tutkija: Suomi voi välttää lännen virheet maahanmuuttajien kotouttamisessa
julkaistu tänään klo 10:05, päivitetty tänään klo 15:25

Projektityöntekijä Renaz Ebrahimi Monika-Naiset liitosta sekä dosentti Pasi Saukkonen Helsingin yliopistosta arvioivat Suomen kotouttamispolitiikan onnistumista. Vaikka monet asiat näyttävät paperilla hyvältä, käytäntö voi olla toinen.

Suomen kotouttamislait nousevat kansainvälisessä vertailussa kärkisijoille. Tutkija arvioi, että Suomella on hyvät mahdollisuudet välttää vaikeudet, joita maahanmuuttajien epäonnistunut kotoutuminen on aiheuttanut Länsi-Euroopassa.

Kansainvälisen selvityksen perusteella Suomen kotouttamislait olivat neljänneksi vahvimmat, kun vertailussa olivat EU-maat, Sveitsi, Kanada ja Yhdysvallat.

Kansainvälisen Migrant Policy Group -tutkimuslaitoksen vertailussa selvitettiin, miten länsimaiden lait tukivat tai estivät kotoutumista. Selvityksen ykkössijalla oli Ruotsi.

Vertailun perusteella Suomessa kotouttamisen vahvuuksiksi nousivat maahanmuuttajien poliittiset osallistumismahdollisuudet, syrjinnän vastaiset toimet ja vähemmistövaltuutetun toimiston perustaminen.

Asiat hyvin vain paperilla

YLE:n Aamu-tv:ssä vieraillut projektityöntekijä Renaz Ebrahimi Monika-Naiset liitosta sanoo, että vaikka Suomessa asiat ovat paperilla hyvin ja lainsäädäntö kunnossa, todellisuus on kuitenkin toista.

- Yhä on paljon ihmisiä, jotka jäävät syystä tai toisesta näiden palveluiden ulkopuolelle. Meillä on laki, mutta siinä on mutta, mutta ja mutta -kohtia, Ebrahimi sanoo.

Kotiäidit eivät pääse kielikursseille

- Varsinkin kotiäidit, pienten lasten äidit, perheenyhdistämisen takia Suomessa olevat ja työn perässä tulleet jäävät erilaisten palveluiden ulkopuolelle, eivätkä pääse kielikurssien ja muiden pariin, Renaz Ebrahimi jatkoi.

Lain takaama kotouttaminen jää monille haaveeksi myös siksi, että julkinen raha ei riitäkään.

Kansainvälisen vertailun mukaan Suomi ei myöskään kannusta maahantulijoita pitkäaikaiseen oleskeluun. Myös kielitaitovaatimukset ovat vertailumaiden tiukimpia. Tulokset perustuvat viime vuoden tilanteeseen.

Suomi voi välttää Länsi-Euroopan tien

Aamu-tv:ssä vierailleen tutkijan mukaan Suomella on silti hyvät mahdollisuudet välttää ongelmat, joita kotouttamisen epäonnistuminen on aiheuttanut Länsi-Euroopassa. Todellisuutta ovat esimerkiksi maahanmuuttajien korkea työttömyys, sukupolvien yli jatkuva koulupudokkuus ja maahanmuuttajien eristäminen omille asuinalueilleen.

- Osasyy muissa länsimaissa on nimenomaan se, että kotouttamisasioissa ei ryhdytty toimimaan riittävän aikaisessa vaiheessa riittävän tehokkaasti, sanoo dosentti Pasi Saukkonen Helsingin yliopiston etnisten suhteiden ja nationalismin tutkimuskeskuksesta.

Kotouttaminen ei onnistu koskaan täysin

Saukkonen muistuttaa, että kotouttaminen epäonnistuu joka tapauksessa aina jossakin määrin, mistä kriitikot saavat pontta arvosteluunsa.

- On aina helppo sanoa, että kotoutuminen epäonnistuu, koska aina löytyy esimerkkejä niistä jotka syrjäytyvät yhteiskunnasta, Saukkonen sanoo.

- Mutta jos sitä tapahtuu rakenteellisesti laajassa mitassa sillä tavalla, että siitä tulee sukupolvien yli menevää huono-osaisuutta, niin siinä tapauksessa kierre voi olla kielteinen, mistä on Länsi-Euroopassa selviä esimerkkejä.

YLE Uutiset

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6437
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Ke Huhti 06, 2011 10:47 pm

Helsingin Sanomat kirjoitti:http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kirk ... 5265192411

Kirkkoherran blogikirjoittelusta virisi jo toinen rikostutkinta

6.4.2011 14:59

STT

Pohjan suomalaisen seurakunnan kirkkoherran Juha Molarin blogi on kirvoittanut jo toisen rikostutkinnan. Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet teki Molarista tutkintapyynnön, jossa tämän epäillään syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Biaudet'n mukaan Molari väittää muun muassa, että Kaukasiasta ei tulisi yhtään oikeaa pakolaista Suomeen, vaan jokainen sieltä saapuva olisi yhteydessä terrorismiin. Hänestä Molari haluaa selvästi herättää lukijassa inhoa ja halveksuntaa tiettyä kansanryhmää kohtaan.

Toinen blogista virinnyt rikostutkinta on jo syyttäjällä syyteharkinnassa. Siinä Molaria epäillään kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta.

Molaria voi uhata kirjoitustensa vuoksi hyllytys. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on jo tiedustellut Molarin omaa kantaa mahdolliseen hyllytykseen, ja kirkon tutkinta-asiamies on tehnyt kirjoituksista selvityksen. Mahdollisista kurinpitotoimista on tarkoitus päättää lähiaikoina.

Belaja Smert
Neuvoja-Jack
Viestit: 292
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 3:00 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Belaja Smert » To Huhti 07, 2011 1:04 pm

Vallitsevan linjan mukaan pitäisi tulla syyttämättäjättämis-päätös. Eihän voida olla varmoja, että Molari on halunnut kiihottaa ketään.

Tiurankin kohdalla tuli syyttämättäjättämis-päätös, koska ei voitu todeta, että erinäisillä lahjoilla ja rahallisilla tuilla olisi ollut yhteys juuri rakennushankkeen kanssa.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12937
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Huhti 07, 2011 5:21 pm

Pentti Linkola Maria!-ohjelmassa: Maahanmuutto köyhistä maista pitäisi kieltää.

Radikaalina luonnonsuojelijana tunnettua Pentti Linkola, 79, vieraili Maria Veitolan talk show'ssa. Linkolaa on viime vuosina nähty harvoin valtakunnallisissa medioissa. Haastattelussa Linkola kävi läpi mielipiteitään, joita hän on esitellyt myös kirjoituksissaan pitkän uransa aikana. Hän muun muassa ei hyväksy nykyisenlaista maahanmuuttoa.
- Ainoastaan vauraammista maista pitäisi saada muuttaa köyhimpiin maihin. Henkilön kuormitus on siellä pienempi.

Linkola myös muistutti, että Suomessa luonnonvarojen kulutus on suurempaa, kuin ehkä missään muualla. Tämä johtuu ilmastosta. Itse hän ei kuitenkaan ole muuttanut pois.
- Enhän minäkään voi luopua tottumuksista, joitain kompromisseja on tehtävä. Minulla ei ole esimerkiksi autoa, tv:tä eikä moottorivenettäkään, ammattikalastajana työskentelevä Linkola sanoi. Hän myös sanoi eläneensä puolet elämästään ilman sähkövaloja.

Linkolan mielestä ihmispopulaatio ja väestöräjähdys aiheuttaa kaikki muut ongelmat. Kun häneltä kysyttiin, myrkyttäisikö yksinvaltiaana Delhin vesijohdot, hän sanoi, että se "kannattaisi varmaan".
Viime aikaisia luonnonmullistuksia, kuten Japanin tsunamia, hän piti muistutuksena luonnonvoimista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011040 ... 5_uu.shtml

Linkola on vihreiden toiemsta jo kolmasti kielletty, vaikkan mies on toiminnallaan enemmän vihreä kuin ao. puolueen kansanedustajat yhteensä. Tuo ettei Linkolaa suvaita näiden ylisuvaitsevaisten parissa johtuu hänen maahanmuuttokannastaan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

MEG
Komisaario Köster
Viestit: 1809
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja MEG » La Huhti 09, 2011 9:52 am

Afrikan ja Intian suunnan väestöräjähdys johtanee katastrofeihin,joukkokuolemiin ja kiihtyvään pakolaisuuteen m.m. Eurooppaan tällä vuosisadalla. Koulutus, naisen aseman parantaminen eikä kehitysapu ei ehdi suuntaa muuttaa.

Euroopassa asiaa koskeva keskustelu suuntautuu usein epäolennaisuuksiin kuten kannanottajiin itseensä.
Aina on ollut henkilöitä jotka purkavat sisäisiä ongelmiaan ja paineitaan hyökkäämällä näkyvästi erottuvia ihmisiä ja ryhmiä vastaan, nyt ulkomaalais-taustaisia vastaan. On myös poliitikkoja ja ryhmiä jotka opportunistisesti ratsastavat ulkomaalaisvastaisudella. Mutta nämä ovat epäolennaisuuksia joiden tuijottelu johtaa harhaan.

Kiihtyvä pakolaisuus Afrikasta Eurooppaan on tosiasia.
"Muuri Välimerelle" ei vaikuta mahdolliselta. Edessä on siis sopeutuminen tulokkaisiin ja heidän vaikutteihinsa hyvässä ja huonossa. sitähän maailmanhistoria vähänkin laajemmasta näkökulmasta on aina ollut. Nykyihminen kuvittelee kaiken jatkuvan ja kasvavan lineaarisesti. Monen korkeakulttuurin rauniot on kuitenkin viidakko ja erämaa peittänyt.

Avatar
Marokon Kauhu
Columbo
Viestit: 2283
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » La Huhti 09, 2011 10:54 am

Ainoastaan vauraammista maista pitäisi saada muuttaa köyhimpiin maihin. Henkilön kuormitus on siellä pienempi.
Kiitos linkola, kiitos. Tulihan se sieltä niin että tyhmänkin pitäisi ymmärtää.

Kyllä sen Välimeren saisi suljettua nykylaivastoilla ja muilla aseilla.
Onhan se jo itsessään luonnon muodostama muuri.

Idästä voi tulla ikäviä yllätyksiä vielä, kuten kansainvaellusten aikaan.

Naurattaa tuo vihreiden kaksinaismoralismi kyllä....
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

taavetti
Sherlock Holmes
Viestit: 3486
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja taavetti » La Huhti 09, 2011 1:20 pm

:D Linkola on kaiken vihreyden kantaäiti. Noin vinkkinä kannattaa tutustua hänen muihinkin aatoksiinsa.
Lisäys: tässä jotain http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Pent ... 5250633053
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

taavetti
Sherlock Holmes
Viestit: 3486
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja taavetti » La Huhti 09, 2011 4:01 pm

Raju mellakka kokoomuksen vaalitilaisuudessa

Lauantai 9.4.2011 klo 15.26

Useita poliiseja tarvittiin taltuttamaan väkivaltaisia riehujia.

Puolenkymmentä parikymppistä miestä alkoi riehua tänään iltapäivällä kokoomuksen vaalimökin luona Oulun keskustassa kävelykatu Rotuaarilla.

- He kävivät kiinni piirisihteerimme ja alkoivat repiä tältä kameraa. Menin väliin ja he kävivät väkivaltaisiksi. He alkoivat lyömään. Tilanne oli todella uhkaava ja pelottava, Oulun kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Antti Rautio (kok) kertoo Iltalehdelle.

Rautio soitti hätäkeskukseen, ja paikalle tuli poliisipartio.

Kohtausta todisti suuri joukko Oulun kokoomuslaisia ja ohikulkijoita.

- Riehujat eivät rauhoittuneet vaan kävivät poliisien kimppuun. Paikalle tuli kolme neljä poliisipartiota, ja poliisit joutuivat raudoittamaan miehiä.

Raution mukaan poliisit joutuivat painimaan miesten kanssa ja erään miehen taltuttamiseen tarvittiin kolme poliisia. Lisäksi poliisi joutui käyttämään oc-sumutetta ja etälamautinta miesten rauhoittamiseksi, jotka olivat varustautuneet luotiliivein.

Raution mukaan miehillä oli esitteitä, joissa kerrottiin erään ryhmittymän toiminnasta.

- Kävin katsomassa heidän nettisivujaan, ja siellä oli materiaalia, joka vaikutti kansankiihotukselta.

ANTTI HONKAMAA
[email protected]
http://www.iltalehti.fi/vaalit/20110409 ... 8_vl.shtml

Panin nyt tänne kansankiihotusmateriaalin vuoksi. Maahanmuutto repii kansan lisäksi konkreettisesti myös kameraa piirisihteeriltä?
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

V.V.82
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 238
Liittynyt: Pe Kesä 08, 2007 3:48 pm
Paikkakunta: Naantali

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja V.V.82 » La Huhti 09, 2011 4:44 pm

Mitään ehdotonta maahanmuuttokieltoa en kannata, mutta tarkkaan pitäisi syynätä ketkä tulevat ja mistä tulevat. Esim. Aasialaisia työttömiä ei maassa taida paljoa olla ja rikoksia tekevät prosentuaalisesti muihin nähden vähän. Somaliasta tuleville voisi lyödä totaalinen stoppi, tai ainakin eräänlainen kutsuntatilaisuus jossa syynätään tarkasti että ketä tänne otetaan.. ja suvulle joka on tulossa perässä sama juttu, jos rikollistaustaa niin automaattinen hylky.

Avatar
Marokon Kauhu
Columbo
Viestit: 2283
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Pe Huhti 22, 2011 11:35 am

Somaliasta ei tulisi enää hyväksyä turvapaikanhakijoita maahan lainkaan.
Asiat ei siellä ole hyvin, mutta kyllä pitäisi jo ryhtyä re-patrioimaan heitä mahdollisimman paljon ja käyttää säästyneet varat kehitysapuun (kontrolloituun sellaiseen) siellä.

Ulkomaalaisia ystäviäni ärsyttää suunnattomasti se, että aina puhutaan "ulkomamaalaisista" yleistäen,
vaikka ihan hyvin tiedetään että Islamilaisista maista tulleet ja nimenomaan Somalialaiset turvapaikanhakijat ovat aiheuttaneet eniten konfliktia "valtaväestön" kanssa.

Toinen asia, mistä edelleen vaietaan, on se tosiasia, että monet Islamilaiset eivät näe meitä tasa-arvoisina heidän kanssaan, vain koska emme ole islaminuskoisia.
Siinä ei paljon Thorssilaisten suvaitsevaisuus auta, kun sitä ei toisella puolella ole.
Ja juu, kyllä kyllä, kaikki islaminuskoiset eivät ole ääri-islamisteja.

Helsingin Itäkeskuksessa, somalimies oli keskustelun päätteeksi ilmoittanut ystävälleni (ei suomalainen hänkään) tekevänsä itsemurhaiskun heti jos joku persu vahingoittaa jotakuta "hänen kansastaan".

Todennäköisyys tälle ei liene kovin suuri, mutta se että edes on sanonut noin, on ihan tarpeeksi paha...
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Avatar
Marokon Kauhu
Columbo
Viestit: 2283
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Pe Huhti 22, 2011 10:51 pm

Tää on ihan pakko laittaa tänne...

Kaveri haluaa muuttaa Soumeen, ja kyselee miten täältä voisi parhaiten hakea turvapaikkaa :shock:

Kyseessä on siis "opiskelija" UK:sta.....


http://www.wikilaw3k.org/law/Immigratio ... 329357.htm
how to apply for asylum in Finland?

I am a student in uk and interested in moving to finland
Vastaukset on hauskoja :
ou can't apply for asylum just because you are "interested in moving to" another country! Asylum is to allow temporary refuge for those who have had to flee their own country because of war, religious persecution etc. They are supposed to claim asylum in the first safe country they reach. If you are a student in the UK then you are already in a "safe" country and so Finland would not accept you as a refugee. If it is too unsafe for you to return to your homeland when your studies are complete you would have to apply for asylum in the UK.
Yes go to Finland ... bye

you are already in a safe country - therefore you do not qualify for asylum status and Finland will not accept you as a refugee. as you are a student in UK, you are obviously NOT fleeing from some war or famine - you are rich enough to afford to pay for your fees, your books and your living requirements.
Your wasting your time applying for asylum in Finland. Because they find out that you didn't make your first claim in the UK. Asylum seekers don't pick and choose a country. So the Finnish would find out that you had a UK student visa. Hardly a reason to claim asylum, in Finland or any of the other EU countries. That why all the EU countries signed the Dublin Agreement was to stop asylum seekers making multiple claims. This system also prevents applicants from being referred from one country to another to apply for asylum. The electronic fingerprint database, Eurodac, makes it possible to identify persons who make more than one application and to direct them to the country responsible. Site below give information about the Dublin Agreement
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Vastaa Viestiin