Florida: 14-vuotiasta poikaa syytetään 13-vuotiaan tytön murhasta

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Elisabeth
Alibin satunnaislukija
Viestit: 56
Liittynyt: Su Marras 08, 2015 3:10 am

Florida: 14-vuotiasta poikaa syytetään 13-vuotiaan tytön murhasta

Viesti Kirjoittaja Elisabeth »

Floridalainen sheriffi paljastaa että cheerleader Tristyn Baileyta, 13, puukotettiin ”kylmäverisen luokkatoverin toimesta järkyttävän monta kertaa”

- Tristyn Bailey löydettiin kuolleena Floridan St. Augustinessa
- Häntä oli puukotettu ”järkyttävän” monta kertaa, sheriffi Robert Hardwick paljasti tiistaina
- Aiden Fuccia, 14, syytetään tytön murhasta ja on nuorisovankilassa
- Syyttäjät eivät ole vielä päättäneet, syytetäänkö Fuccia lapsena vai aikuisena
- Ennen kuin poliisi löysi Tristynin ruumiin, Aiden julkaisi Snapchatissa selfien otsikolla ”Onko kukaan nähnyt Tristyniä?”
- Poliisin mielestä selfie viestii, että poika oli ylpeä teostaan
- Teon motiivi on yhä tuntematon; syytetty ja uhri olivat luokkatovereita
- GoFundMe-rahankeräys Tristynin perheelle on kerryttänyt jo 23 000 dollaria.

Floridassa cheerleader Tristyn Baileyta puukotettiin lukuisia kertoja ”kammottavassa, kylmäverisessä murhassa”, tytön murhaa tutkiva sheriffi paljasti tiistaina.

13-vuotias tyttö löydettiin kuolleena St. Johnsissa sunnuntaina, alle 24 tuntia siitä kun hänen perheensä oli ilmoittanut tytön kadonneeksi.

Poliisi on pidättänyt ja nostanut syytteen 14-vuotiasta Aiden Fuccia vastaan toisen asteen murhasta. Hän on nuorisovankilassa ja syyttäjät eivät ole vielä päättäneet, käsitelläänkö häntä oikeudessa aikuisena.

St. Johnsin piirikunnan sheriffi Rob hardwick kertoi tiistaina paikalliselle NewsJaxille, että Tristyn oli tapettu väkivaltaisesti, useita kertoja puukottamalla.
”Tässä on kylmäverisesti murhattu 13-vuotias tyttö, joka ei ansainnut kuolla.”
”En halua kertoa kuinka monta kertaa tyttöä oli puukotettu, mutta se on järkyttävää. Se on kamalaa. Eikä sana ’onnettomuus’ ole millään tavalla läsnä tässä tapauksessa”, hän sanoi.

Motiivia teolle ei ole saatu selvitettyä.

”Me aiomme käydä läpi jokaisen näkökulman, kaikki mahdolliset rikokset. Yhtään kiveä ei jätetä kääntämättä.”

Ennenkuin Fucci esiintyi ensi kertaa tiistaina, sheriffi Hardwick sanoi että poika oli ylpeä siitä, että oli tappanut tytön.

Sunnuntai-iltana, ennenkuin poliisi löysi Tristynin ruumiin, Fucci haettiin kuulusteltavaksi. Ollessaan poliisiauton takapenkillä hän postasi Snapchattiin selfien, missä näytti rauhanmerkkiä ja kuvatekstinä oli ”Onko kukaan nähnyt Tristyniä viime aikoina?” (Has anybody seen Tristyn lately?). Kuvaa ei kuitenkaan voi käyttää todisteena oikeudenkäynnissä, mutta siitä välittyy Fuccin mielentilaa teon jälkeen.
”Tätä hän tekee, hän oli ylpeä teostaan. Joten tämä tulee vahvistamaan meidän syytettämme ja kertomaan hänen tarkoitusperistään”.

Tiistaina Fucci esiintyi Zoomin välityksellä käräjätuomari Michael Orfingerin edessä, kuka sanoi että on todennäköiset syyt syyttää Fuccia Tristynin kuolemasta. Hän päätti pitää Fuccin vankeudessa, ja antoi syyttäjille toukokuun 31. päivään asti aikaa päättää, syytetäänkö Fuccia aikuisena. Sillä aikaa tuomari Orfinger kielsi Fuccin valokuvaamisen hänen oikeussalissaan. Nuorukainen oli pukeutunut mustaan vankilan collegepaitaan. Hän näytti rentoutuneelta istunnon ajan, ja nosti kerran molemmat kätensä päänsä taakse. Hänen vanhempansa Jason Fucci ja Crystal Smith olivat molemmat läsnä Zoom-tapahtumassa. He puhuivat lyhyesti vahvistaakseen, että olivat palkanneet pojalleen asianajajan. Kukaan Tristynin sukulaisista ei puhunut istunnossa.

Poliisi ei ole jakanut enempää tietoja nuorista, kuten siitä, mitä he olivat olleet tekemässä lauantai-iltana ennen kuin Tristyn katosi. Katoamisen jälkeen tusinat paikalliset vapaaehtoiset liittyivät etsintöihin. Tristynin ruumiin löytänyt mies oli yksi heistä - poliisi kertoo että mies oli kuullut uutisista Tristynin katoamisesta, ja lähti etsimään tätä. Tristyn nähtiin viimeisen kerran Durbin Amenity Centerissä kello 1.15 yöllä. On epäselvää mitä hän oli siellä tekemässä, ja oliko Aiden paikalla. Keskuksessa on ulkoallas ja tenniskenttiä. Se sijaitsee järven vieressä, ja lähellä on metsikköä.
Lähde: https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... urder.html

Tapahtunut 9.5. Käänsin vain yhden uutisen josta saa kokonaiskuvan tapahtuneesta. Myöhemmin on uutisoitu, että Fuccia syytetään aikuisena, ja että Baileytä oli puukotettu yhteensä 114 kertaa, joista 49 oli puolustusvammoja käsissä, käsivarsissa ja päässä. Varsin kylmäävä tapaus siis.
Kuva
Uhri Tristyn Bailey ja epäilty Aiden Fucci
Kuva: Wikibioall

Bird
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Su Marras 15, 2020 10:40 pm

Re: Florida: 14-vuotiasta poikaa syytetään 13-vuotiaan tytön murhasta

Viesti Kirjoittaja Bird »

Mietin tässä aamutuimaan välittyykö tuosta pojan julkeasta käytöksestä, että hän kokee tekonsa olleen oikeutettu. Kenties taustalla kiusaamista tai muuta nöyryytystä. Toisaalta mietin, että ei kai tässä(kin) ole kyse oman aseman pönkittämisestä väkivallalla - tässäkin tapauksessa tuo somessa ylpeily rikoksen jälkeen viittaisi siihen. Joka tapauksessa surullinen, kauhea tapaus.
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell

Avatar
Hello Piggy
Poliisikoira Rex
Viestit: 253
Liittynyt: Su Heinä 21, 2019 1:19 pm

Re: Florida: 14-vuotiasta poikaa syytetään 13-vuotiaan tytön murhasta

Viesti Kirjoittaja Hello Piggy »

Kuva

Bird
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Su Marras 15, 2020 10:40 pm

Re: Florida: 14-vuotiasta poikaa syytetään 13-vuotiaan tytön murhasta

Viesti Kirjoittaja Bird »

Murhaajapojan äitiä syytetään todisteiden "tuhoamisesta"; oli hinkkaamalla hinkannut pojan veriset farkut puhtaiksi. Ei omena kauas puusta putoa?


Https://www.clickorlando.com/news/local ... rder-case/

"ST. JOHN'S COUNTY, Fla. – The mother of 14-year-old Aiden Fucci, who is accused of murdering 13-year-old Tristyn Bailey, has been arrested and charged with tampering with evidence, according to an arrest warrant.

According to the warrant, Crystal Lane Smith, 35, was arrested Saturday after investigators reviewed video surveillance obtained from the home on the day the 13-year-old girl was reported missing that showed Smith going into the boy’s room to get a pair of blue jeans and took it to the bathroom to scrub them in the sink. She then took the jeans to the master bedroom “for a period of time,” according to the St. Johns County Sheriff’s Office."

Edit. Lisätäänpä vielä tämä video syytteen luvusta:
https://m.youtube.com/watch?v=R-LZZKhtZGk

Tällä videolla ei näy pojasta mitään katumusta, ahdistusta tms. Tämä Aiden oli viikkoja ennen murhaa sanonut kavereilleen, että aikoo murhata jonkun. Tulee mieleen se Tampereen, oliko Kauppilan alueen murha, missä joku järjen jättiläinen myös suunnitellusti yrittänyt tappaa ja kuvannut someen heti yritettyään. Joku sairas nykynuorison trendi?

Pojan ensimmäinen lakimies myös irtisanoutunut Aidenin puolustamisesta, saa ilmeisesti julkisen puolustajan perheen vähävaraisuuden vuoksi.
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell

Bird
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Su Marras 15, 2020 10:40 pm

Re: Florida: 14-vuotiasta poikaa syytetään 13-vuotiaan tytön murhasta

Viesti Kirjoittaja Bird »

Aika kylmäävää menoa teineillä nykyään (olettaen, että näissäkin kyse on teineistä). Tälle murhaajateinille on siis tehty fanisivuja ainakin instagramiin:
https://www.instagram.com/aiden_fuccifanpage/

Näitä on ollut muitakin (lähde: https://www.google.com/amp/s/heavy.com/ ... pchat/amp/) ja poliisin tutkinnassa ovat.
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell

Vastaa Viestiin