Original night stalker

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Taavi
Nikke Knakkertton
Viestit: 166
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2020 10:21 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Taavi »

Zara kirjoitti:
Ke Heinä 01, 2020 3:30 pm
Kun poliisithan tarkkailivat tovin hänen puuhiaan ja mainitsivat pidätyksen jälkeen, että vähän ennen pidätystä hän liikkui kyllä niin virkeästi ja ketterästi, oli ns. normaali, niin sitten pitää kärrätäkin nyt pyörituolissa saliin jne. Tämän oli siis poliisitkin huomanneet ja ihmetelleet, että onko jotain teatteria mitä nyt esittää, että saisi sääliä.
Ollut kunnoltaan kuin 50v poliisien tarkkaillessa. Ajellut moottoripyörällä ja hoidellut pihaa. Nyt on kunto kuin 100-vuotiaalla.
Teatteria kaikki.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Erinomaiset aikajanalinkit - löytyivät Redditistä. Kyse ei ole virallisista aikajanoista, joten janan linkittömiä kohtia voi laittaa kartoitukseen/pitää mielessä lähtökohdat janan lukemisiin.

https://www.reddit.com/r/GoldenStateKil ... _timeline/ , https://www.reddit.com/r/GoldenStateKil ... meline_ii/ , https://www.reddit.com/r/GoldenStateKil ... eline_iii/ https://www.reddit.com/r/GoldenStateKil ... meline_iv/

Niistä selviää mm., että tekijä oli lähtöisin väkivaltaisesta perheestä. Ja että tekijän lapsuudessa kävi (ohessa Minfon ketjussa asiasta ollut maininta) hirveä raiskaustapahtuma sotilaiden taholta, jonka käymistä siskolleen hän joutui pakotetusti todistamaan.
sörsse kirjoitti:
Su Touko 13, 2018 5:10 am
Nyt epäillään, että kaikki on tavallaan saanut alkunsa jo silloin, kun Joseph DeAngelo on 10 vuotiaana joutunut todistamaan vierestä, kun kaksi sotilasta raiskasi hänen 7 vuotiaan siskonsa Saksassa sijaitsevassa armeijan lentotukikohdassa, missä perhe siihen aikaan asusteli. Toki voi pitää paikkansakin, muttei se mikään puolustus Joosepille tietenkään ole. Asiaa valotti tämän sarjamurhaajaksi epäillyn miehen raiskatun siskon poika (35v.) vuosi sitten, kun äitinsä kuoli syöpään.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005678325.html
Aikajanoista ilmenee, kuinka tekijä eteni yksittäisistä raiskauksista ja vaanimisista kokonaisten perheiden targetointiin ja kuinka hän samalla lisäsi tekojensa kestämisiä ja kontrollin laajuutta. Ego kasvoi samalla, hän lisäsi riskien määrää ja tahallaan provosoi virkavaltaa, mm. soittamalla poliisiin ja lopulta kertomalla tienkin nimen, missä aikoo seuraavaksi suorittaa hirveyksiään. Hänen kerrotaan varastaneen ne tavarat marketista, koska hän sanomansa mukaan "pystyi". Murtautumistaan kodeista hän otti mukaansa kohteidensa henkilökohtaisia tavaroita, mm onnellisia perhekuvia, ja sitten heitti/repi ne menemään. Kaikki ei ollut kotona tekijällä, se on selvää. 8)

Itkemiset eivät käsittääkseni olleet alkuvaiheessa mukana, nekin ymmärtääkseni kehittyivät ajan myötä. Oliko niissä kyse oikeasta katumuksesta ja häilyvyydestä jonkin moraalin rajamailla? Kun juttuja lukee tarkasti, niin selviää että nekin saattoivat (tulkintaani) olla osa tyydytyksen kierrettä, sillä hän itki raiskauksen jälkeen ja sopersi äitihommaa, JA raiskasi sitten uudestaan Ja toisti itkuvaiheen, josta jälleen uuteen nousuun kirjaimellisesti.... sairas tyydytyksen kierre. Toinen tulkinta menisi niin, että tekijä oli todella niin epävakaa, että häilyi edestakaisin oikean moraalin ja sitten taas moraalittomuuden/pahuuden välillä ja toisti näitä riittejä.

Itkemisiin liiittyvät sanomiset löytyvät myös noista aikajanalinkeistä. "Mommy", "Bonnie", "Connie" seikkailivat niissä, tosin Connieta (sisko) ei ilmeisesti kuultu vaan Bonnie (entinen tyttöystävä).

Ex-Bonniesta on välillä otsikoitu tyttöystävänä joka murskasi tekijän sydämen, mutta tämä on harhaanjohtavaa ja inhottavasti sympatian säteilemistä (klikkityylin lisäksi), koska Bonnien kerrotaan halunneen erota tekijästä tämän kaltoinkohtelevan ja alistavan käytöksen takia, mm. oli uhannut aseella Bonnieta menemään naimisiin kanssaan.

Tekijän Sarah-vaimon veljen mukaan tekijä haikalili pitkään Bonnien perään ja mainitsi tämän elämänsä rakkaudeksi. Vaikuttaa siltä, että tekijää jäi kaivamaan exänsä rengastamattomuus, ei välttämättä rakkaus jos sellaista kykeni tuntemaankaan, vaan kontrollin ja omistamisen tyydyttyneisyys - jota sai toteuttaa rikoselämässään sitten yksinvaltiaana ja muiden kustannuksella, tuhoten kekkuloinnillaan monia elämiä ja näiden läheisten elämiä.

Aikajanan loppupäästä. Huomataan että tekijälle tultua lapsia ja hänen oltua erottamisen johdosta pidempään poissa poliisista, ei rikoksia enää virallisesti ilmene janalla. Hän tekee jonkun vaanimispuhelun aiemmille uhreille, mutta sanoitus on niissä sävyltään lievempää.
Mahdollisia syitä rikosten lopettamiseen : 1) ei ollut enää poliisissa - ei aksessia viranomaisten järjestelmiin, ei pysty saamaan etumatkaa/olemaan askeleen edellä hommissa, 2) DNA-tutkimus alkoi tulla kuvioihin, 3) perhe-elämä vakautti hänet ja arvomaailma meni uusiksi, 4) muu syy.

Janan ihan loppupäässä. Ei kummempaa. Kunnes. Kiinni.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
OJ's Glove
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: La Tammi 04, 2020 12:01 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja OJ's Glove »

Tuli viime viikolla kuunneltua Storytellistä Anne Lea Landstedtin Golden State Killer - Naisia vihannut mies(2020). Vahva suositus.

Olin joten kuten kartalla tästä kaverista ennen kirjan kuuntelemista, mutta en arvannut kuinka sairaasta ihmisestä on kyse. Kaiken lisäksi todella laskelmoiva ja kylmäverinen tyyppi joka näki paljon vaivaa rikoksien valmisteluun.
Tuota DeAngelon kiinni saamista kuvaillaan usein onnenkantamoiseksi, ja onneahan siinä olikin, mutta se parin ihmisen aivan järjettömän sitkeä duuni sen mahdollisti. Vuosikausia kaikkien mahdollisten ja mahdottomien kivien kääntämistä ja tahtoa jatkaa, vaikka siinä mentiin lupaavien vihjeiden kautta umpikujasta umpikujaan. Paul Holesilta on varmaan sheivattu pari vuotta elämästä tämän keissin tutkinnan takia...
TheLion kirjoitti:
Ti Kesä 30, 2020 11:33 am
Onkohan jossain listaa mitä ONS teki uhreilleen? Ylemmässä uutisessa oli muutama asia kerrottu kuten että leikki muka lähtevänsä pois ja odotti että uhri näin luuli yms. aika sairasta touhua.
Siinä on ilmeisesti ollut ideana, että hänen poistuessaan uhreilta kestää reagoida asiaan kun ei tiedä onko hän vielä talossa. Hänhän hallitsi pelolla ja saattoi uhata tappamisella useita kymmeniä kertoja tapahtuman aikana siltä varalta että joku yrittää jotain. Mikään kiire sillä ei kyllä ollut rikospaikalta pois, muutamia kertoja jäi syömään uhrien ruokia ym.
Ainakin silloin kun kyse oli vielä vain rauskauksista, hänellä oli tapana hakea keittiöstä nippu lautasia joita laittoi sidotun miehen selän päälle, jotta kuulee jos hän liikkuu. Ja tietysti uhkasi tappaa kaikki jos jotain kuuluu.
Taavi kirjoitti:
Ke Heinä 01, 2020 10:00 pm
Ollut kunnoltaan kuin 50v poliisien tarkkaillessa. Ajellut moottoripyörällä ja hoidellut pihaa. Nyt on kunto kuin 100-vuotiaalla.
Teatteria kaikki.
Voi olla että filmaa, mutta on mahdollista että kunnon huononeminen on myös aitoa. DeAngelohan ei kuvitellut jäävänsä koskaan kiinni ja oli ehtinyt elää normaalia elämää yli 30 vuotta. Yhtenä päivänä koko likainen historia tulee päivänvaloon ja elämä on käytännössä ohi. Pitää muistaa että pohjimmiltaan ihminen sekin on ja saattaa reagoida rajustikin muutokseen.
Lassie kirjoitti:
Pe Heinä 03, 2020 2:26 am
Mahdollisia syitä rikosten lopettamiseen : 1) ei ollut enää poliisissa - ei aksessia viranomaisten järjestelmiin, ei pysty saamaan etumatkaa/olemaan askeleen edellä hommissa, 2) DNA-tutkimus alkoi tulla kuvioihin, 3) perhe-elämä vakautti hänet ja arvomaailma meni uusiksi, 4) muu syy.
Tuohon voisi lisätä vielä senkin, että DeAngelo on alkanut jo hieman ikääntymään ja ehkä löytänyt jonkin toisen tavan tyydyttää perversioitaan. Siinä toiseksi viimeisessä murhassahan hän oli joutunut kamppailemaan 27-vuotiaan ja häntä huomattavasti isomman Gregory Sanchezin kanssa. Voi olla että siinä silmät avautuivat kiinni jäämisen mahdollisuudelle ja hän pitikin taukoa sen jälkeen. Voi olla että totesi kaiken maailman aitojen yli hyppimisen ja Sanchezin kaltaisten keissien olevan nyt liian iso riski.

Avatar
Hello Piggy
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: Su Heinä 21, 2019 1:19 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Hello Piggy »

Hbolla kuusiosainen dokkari joista nyt neljä julkaistu. I'll be Gone in the Dark perustuu Michelle McNamaran saman nimiseen kirjaan. Tuotanto 2020.

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a ... d26a0fdcbe

Tänään tv:ssä: Piina oli liikaa - Kirjailija kuoli selvittäessään väkivaltaisen raiskaaja-sarjamurhaajan tositapausta
29.06.2020 klo 7:54
Michelle McNamaran menestyskirjan pohjalta on nyt tehty dokumenttisarja.

Kuva
Michelle McNamara oli naimisissa koomikko-näyttelijä Patton Oswaltin kanssa. Heillä oli yksi yhteinen tytär.Michelle McNamara oli naimisissa koomikko-näyttelijä Patton Oswaltin kanssa. Heillä oli yksi yhteinen tytär.
Michelle McNamara oli naimisissa koomikko-näyttelijä Patton Oswaltin kanssa. Heillä oli yksi yhteinen tytär. DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK, ALL OVER PRESS

Golden State Killer -nimellä tunnettu mies kylvi kauhua Kaliforniassa 1970- ja 1980-luvuilla. Väkivaltainen raiskaaja ja sarjamurhaaja murtautui uhriensa koteihin synkin seurauksin. Hänen uskotaan raiskanneen yli 50 naista ja murhanneen 12.

Maksullisen HBO Nordicin uudessa dokumenttisarjassa I'll Be Gone in the Dark ääneen pääsevät Golden State Killerin kynsistä elossa selvinneet sekä heidän läheisensä. Tapahtumat käydään läpi vuonna 2016 edesmenneen toimittaja Michelle McNamaran sanoin, joskin näyttelijä Amy Ryanin äänellä.

McNamaran menestyskirja I'll Be Gone in the Dark: One Woman's Obsessive Search for the Golden State Killer, a true crime julkaistiin postuumisti pari vuotta sitten. McNamara suhtautui tapaukseen lähes pakkomielteisesti, sillä ratkaisematon rikos kalvoi kirjailijaa. Tilanne eteni siihen pisteeseen, että hän ei päässyt häiritsevistä ajatuksista ja ahdistuksesta eroon, vaan joutui turvautumaan lääkitykseen saadakseen nukuttua. Lopulta McNamara tuli yhä riippuvaisemmaksi hänelle myönnetyistä reseptilääkkeistä, jotka lopulta veivät myös hänen henkensä.

Michelle McNamara keskittyi Golden State Killerin tapaukseen pääasiassa öiseen aikaan. Hän ei jättänyt kiveäkään kääntämättä.Michelle McNamara keskittyi Golden State Killerin tapaukseen pääasiassa öiseen aikaan. Hän ei jättänyt kiveäkään kääntämättä.
Michelle McNamara keskittyi Golden State Killerin tapaukseen pääasiassa öiseen aikaan. Hän ei jättänyt kiveäkään kääntämättä. HBO NORDIC

Michelle McNamara otti vahingossa yliannostuksen 21. huhtikuuta vuonna 2016. Osatekijä kuolemassa oli diagnosoimaton sydänsairaus.

Tuolloin kirja oli vielä kesken. Samaa tapausta tahoillaan tutkineet Paul Haynes ja Billy Jensen auttoivat viimeistelemään ja julkaisemaan teoksen.

Vain kahta kuukautta myöhemmin poliisi otti vihdoin kiinni Golden State Killeriksi eli Yövaanijaksi epäillyn miehen. Hän on entinen poliisi, seitsemänkymppinen Joseph James DeAngelo. Oikeudenkäynti on vielä kesken.

I'll Be Gone In the Dark tänään HBO Nordicilla.

Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Zara »

Olen lukenut tuon Michellen kirjan, katsonyt Dplayn dokkarisarjan sekä nyt tätä HBO:n sarjaa ja täytyy kyllä todeta, että DeAngelo on yksi hirveimmistä sarjamurhaajista koskaan. Saa nähdä, tuleeko julkisuuteen joskus tietoa hänen elämästään hirmutekojen oletetun loppumisen jälkeen tähän nykyhetkeen saakka. On kyllä varmasti ollut aikamoinen pommi näille hänen lapsilleen, lapsenlapselle jne. Ei ole mikään ihan peruskilleri tämä heppu nimittäin. Michellen traaginen kohtalo surettaa myös.
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13498
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Golden State Killer -sarjamurhaaja säästyi kuolemantuomiolta – 74-vuotiaalle langetettiin 11 elinkautista

Joseph James DeAngelo seisoi oikeussalissa. Santiago Mejia / EPA
Joseph James DeAngelo seisoi oikeussalissa. Santiago Mejia / EPA
DeAngelo_Jr.jpg (41.43 KiB) Katsottu 2985 kertaa
Yhdysvalloissa Golden State Killer -nimellä tunnetuksi tullut sarjamurhaaja, entinen poliisi Joseph James DeAngelo Jr. on saanut moninkertaisen elinkautisen vankeusrangaistuksen ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen.

Kaliforniaa kahtena vuosikymmenenä terrorisoinut DeAngelo on tunnustanut yhteensä 13 eri murhaa ja kymmeniä 1970- ja 1980-luvuilla tehtyjä raiskauksia osana syytesopimusta, jolla hän vältti kuolemantuomion.
– Eloonjääneet ovat puhuneet selvästi. Syytetty ei ansaitse armoa, totesi tuomari Michael Bowman tuomiota lukiessaan.

74-vuotias DeAngelo sai "ankarimman mahdollisimman rangaistuksen, jonka laki sallii", luonnehti tuomari.

Kaiken kaikkiaan DeAngelolle langetettiin 11 perättäistä elinkautista vankeusrangaistusta. Vuonna 1975 rikoksensa aloittanut DeAngelo murtautui yöaikaan koteihin, joissa hän raiskasi ja usein surmasi naisuhrinsa.

Golden State Killerin vuonna 1986 tapahtuneen viimeisen iskun ja DeAngelon kiinnijäämisen välillä ehti kulua kolme vuosikymmentä.

Hänet pidätettiin vasta vuonna 2018 sen jälkeen, kun sukulaisen tekemä geenitesti johti rikostutkijat DeAngelon jäljille.
YLE
22.8.2020 klo 00.53
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

wuensch
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: To Maalis 14, 2013 8:28 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja wuensch »

Pari Podcast-äänikirjavinkkiä tästä tapauksesta myös: L.A. Times / Wonderyllä on ihan ilmaiseksi erinomainen podcast Man In The Window jossa käydään läpi tapausta ja haastatellaan joitain uhreja.
Audiblessa on toinen aika hyvä podcast-sarja tapauksesta, Evil Has a Name: The Untold Story of the Golden State Killer Investigation. Britti-Audiblessa nämä ovat ilmaisia jäsenille ja jäsenyydestä on usein erilaisia tarjouksia löydettävissä.

Basilika
Poliisikoira Rex
Viestit: 250
Liittynyt: Su Heinä 26, 2020 7:52 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Basilika »

Aloin lueskella tätä ketjua alusta asti, ja mietin että ehkä tämäkin vielä selviää, jos vaikka joku sukulainen joskus lataa DNA:nsa näihin nettipalveluihin, sillä tavallahan moni on esim. löytänyt oikean isänsä. Ja kappas, kävi juuri niin!

Nämä genealogyt sun muut saatavat tulevaisuudessa olla poliisin aarreaitta, kun sukututkimuksesta kiinnostunut lapsenlapsenlapsi tuleekin vahingossa käräyttäneeksi esi-isänsä murhasta.

hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2128
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

HBO Nordicilla on 2 viikon ilmainen tutustumisjakso, jonka aikana voit katsoa läpi kaikki "I'll be Gone in the Dark" 6 jaksoa. Niissä on paljon yksityiskohtaista ja minulle ainakin uutta tietoa Original Night Stalkerista, joka tosin kulkee lähinnä Golden State Killerin nimellä nykyisin. Oman mausteensa jaksoihin tuo Michelle McNamaran ja hänen rikosharrastajakavereidensa pakkomielteinen kiinnostus Golden State Killeriä kohtaan. McNamara itse kuoli traagisesti lääkkeiden yliannostukseen ennen kuin Joseph DeAngelo saatiin kiinni. Tuohon McNamaran tarinaan on varmasti monen minfolaisen helppo samaistua.

Avatar
Hello Piggy
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: Su Heinä 21, 2019 1:19 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Hello Piggy »

Kylmäverinen sarjamurhaaja Golden State Killer sai tuomionsa – 12 elinkautista ja kahdeksan vuotta päälle: ”Absoluuttinen maksimi­tuomio”
Yli 40 vuotta virkavallalta piilotellut sarjamurhaaja kuuli tuomionsa perjantaina.Kuva
Golden State Killer -nimellä tunnettu sarjamurhaaja Joseph DeAngelo kuuli tuomionsa Sacramentossa perjantaina.­KUVA: PAUL KITAGAKI JR. / ZUMA / MVPHOTOS

Elias Kaskela
21.8. 23:35

Golden State Killer -nimellä tunnettu sarjamurhaaja Joseph DeAngelo on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen, kertoo CNN.

DeAngelo tunnusti kesäkuun lopussa syyllistyneensä 13 murhaan ja kymmeniin raiskauksiin 1970–1980-luvuilla. 74-vuotias DeAngelo vältti tunnustuksellaan kuolemantuomion.

– Olen kuunnellut lausuntonne, jokaisen niistä, ja olen todella pahoillani kaikille, joita satutin, DeAngelo sanoi oikeussalissa paikalla olleille uhrien omaisille ennen tuomiotaan.

– Kun henkilö syyllistyy hirviömäisiin tekoihin, hänet täytyy pistää lukkojen taakse niin, että hän ei enää koskaan voi vahingoittaa viattomia ihmisiä, sanoi puolestaan Sacramenton ylimmän oikeusasteen tuomari Michael Bowman.

Bowman langetti DeAngelolle 11 perättäistä elinkautistuomiota ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen. Näiden lisäksi tuomari langetti vielä ylimääräisen elinkautisen ja kahdeksan vuotta vankeutta.

– Tämä on absoluuttinen maksimituomio, jonka oikeus voi lain mukaan antaa, Bowman sanoi.

Oikeudessa kuultiin uhrien ja heidän perheidensä lausuntoja. Bowman sanoi CNN:n mukaan, että lausunnot tulevat aina pysymään hänen mielessään.

– Liikutuin heidän rohkeudestaan, armostaan ja vahvuudestaan – kaikki ominaisuuksia, joita sinulla selvästi ei ole, Bowman sanoi DeAngelolle.

DEANGELO pidätettiin huhtikuussa 2018. Poliisi pääsi sarjamurhaajan jäljille vertailemalla sukututkimussivustoille kirjattuja geneettisiä profiileja rikospaikoilta kerättyihin näytteisiin. Vielä ennen pidätystä poliisi otti DeAngelolta salaa dna-näytteen, joka täsmäsi Golden State Killerin dna:han.

DeAngelon rikollinen ura alkoi 1974 murtosarjalla Visaliassa. Murroista DeAngelo siirtyi raiskauksiin. Vuosina 1976–1979 Itäisen alueen raiskaajaksi kutsuttu rikollinen herätti kauhua Sacramenton seudulla.

Pohjois-Kaliforniasta DeAngelo siirtyi osavaltion eteläosiin. Siellä hän sai nimen Alkuperäinen yövaanija. Etelä-Kaliforniassa DeAngelo siirtyi pelkistä sadistisista raiskauksista murhiin.

Vasta vuonna 2001 Alkuperäisen yövaanijan ja Itäisen alueen raiskaajan todettiin dna-näytteiden perusteella olevan sama henkilö. Tekijää alettiin kutsua myös Golden State Killeriksi.

DeAngelon työskenteli rikostensa aikaan yhteensä kuusi vuotta poliisina ja ja vietti perhe-elämää vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. DeAngelo sai potkut poliisista vuonna 1979, kun hänet pidätettiin näpistyksestä epäiltynä. Mies sai silloin kuuden vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen vasaran ja koirakarkottimen varastamisesta.

1990-luvulta aina eläkkeelle jäämiseensä asti vuonna 2017 DeAngelo toimi mekaanikkona.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006610151.html

Backspace
Armas Tammelin
Viestit: 88
Liittynyt: To Loka 11, 2018 3:40 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja Backspace »

Jenkeissä kyllä tuo rangaistusasteikko on melko huikea. Yksikin elinkautinen ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen olisi riittänyt, mutta niitä lätkäistiin 12 ja vielä 8 vuotta päälle.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2016041221404985

Vanha artikkeli, mutta osataan sitä muuallakin... 141 078 vuotta vankeutta, niin kerkee miettiä kannattiko rikos :D

Avatar
OJ's Glove
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: La Tammi 04, 2020 12:01 pm

Re: Original night stalker

Viesti Kirjoittaja OJ's Glove »

Joseph DeAngelo aika aktiivisena sellissä vielä pari viikkoa ennen tuomiota.

https://youtu.be/tZWcMduwe4k

Vastaa Viestiin