4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Tootai
Nikke Knakkertton
Viestit: 172
Liittynyt: Pe Syys 12, 2008 1:16 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja Tootai »

VoDKa kirjoitti: Puhelin kyllä toisaalla siitä, että lapsi voisi olla myös pedofiilin jäljiltä. Vatsallaan oleminen viittaisi siihen (peräaukolle on suora yhteys jos uhri on vatsallaan). .
Jotain tasoa nyt...

Tampereen Tyttö
David Starsky
Viestit: 4524
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

No spekuloidaan nyt sitten täälläkin.. Tukehduttaminen ei välttämättä jätä (heti) kovin näkyviä jälkiä. Tarkoitan lähinnä suun ja nenän tukkimista vaikkapa makaamalla toisen kasvojen päällä. 4-vuotias voi olla niin pieni ja kevyt, että sellainen isokokoinen koululainen (tai useampi?) siihen pystyy.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

TheOwlsAreNot...
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: To Touko 14, 2009 10:49 am

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja TheOwlsAreNot... »

Elikkä esim. Murjaanin mainitseman linkin takaa löytyvällä keskustelu palstalla spekuloidaan / faktoitetaan että todistaja (jonkun lapsen isä) on nähnyt pojan elossa kl 17. Leikkipaikalla on ollut jotain "kähmää" ja lapset ovat "elämöineet" ja tämä murhattu lapsi ( lapsen nimi mainitaan myös postauksessa) on juossut pakoon.... (?)

Samoin siellä pidetään faktana että oikeuslääketieteellinen ruumiin avaus olisi ajoittanut lapsen kuoleman siihen 17 paikkeille. Eli eipä tähän sitten monta tekijää tosissaan enää epäillyiksi jää. :-(
En nimittäin millään usko että joku ulkopuolinen tekijä olisi ehtinyt tätä tekosta tehdä.

VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4936
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Tootai kirjoitti:
VoDKa kirjoitti: Puhelin kyllä toisaalla siitä, että lapsi voisi olla myös pedofiilin jäljiltä. Vatsallaan oleminen viittaisi siihen (peräaukolle on suora yhteys jos uhri on vatsallaan). .
Jotain tasoa nyt...
Jep, jotain tasoa. Kommenttisi oli täysin turha oneliner, jonka oikein tympeä ihminen voisi halutessaan ilmoittaa ylläpidolle.

Valitettavasti tuo kirjoittamani on vain fakta, mutta jos vaivauduit lukemaan tekstin loppuun asti, pidän varsin epätodennäköisenä tuota pedofiilin asiaan sotkeentumista. Jos hirvittää tieto, että maailmassa on pedofiilejä jotka myös tappavat, niin kannattaa laittaa internetsi kiinni ja keskittyä vaikka kutomiseen. (Vai kauheintako tässä oli peräaukko-sana? Olisiko siinä pitänyt lukea anaali, tai kenties peppureikä? Kakatin on myös vaihtoehto, mutta pidättäydytään nyt kuitenkin ihan noissa virallisissa termeissä.)

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


taavetti
Jessica Fletcher
Viestit: 3482
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja taavetti »

4-vuotiaan surma:
Perheellä synkkä menneisyys


Keskiviikko 19.10.2011 klo 09.46 (päivitetty klo 09.56)

Ruotsissa surmatun 4-vuotiaan äiti puhui norjalaislehdelle painajaismaisista päivistään.- Se on rankkaa. Mutta elämän on jatkuttava. Minulla on paljon muita lapsia, joista täytyy pitää huolta. Lapset haluavat ruokaa, enkä voi lopettaa tiskaamista ja siivoamista, nainen kertoo Verdens Gangin haastattelussa.

Hänellä on kuusi pientä lasta, ja koko perhe asuu Ljungbyn kolmiossa. Ikkunan läpi näkyvät poliisin eristysnauhat, vain noin sadan metrin päässä.

Sunnuntaina kello kello 19.25 äiti soitti poliisille ja kertoi, että hänen poikansa oli kadonnut kodin viereiseltä leikkikentältä. Kolmisen tuntia myöhemmin poika löytyi kuolleena läheisestä metsästä. Poliisi epäilee, että lapsi on joutunut henkirikoksen uhriksi.

- Meillä ei ole yksityiskohtaista tietoa, missä aikuiset olivat, mutta siinä silmänräpäyksessä kun hän katosi, vain lapsia oli lähistöllä, sanoi poliisin tiedottaja Svenska Dagbladetille.

Expressenin mukaan poliisi oli kuullut tiistai-iltapäivään mennessä 50 ihmistä. Ruumiin löytöpaikkaa on haravoitu tarkoin. Yhtään epäiltyä ei toistaiseksi ole.

Perheväkivaltaa

Aftonbladet kertoi tiistaina perheen synkästä menneisyydestä. Perheen isä pahoinpiteli vaimoaan yli kymmenen vuoden ajan, myös silloin kun tämä oli raskaana.

Viimein helmikuussa 2010 nainen sai tarpeekseen ja teki ilmoituksen poliisille.

- Hän on luultavasti elänyt pahoinpitelyn kanssa pitkään ja ollut kuin tulisilla hiilillä, pelännyt henkensä edestä, mitä voi tapahtua, poliisi kirjoitti tutkintaraportissaan.

Pari kuukautta myöhemmin mies tuomittiin törkeästä vapaudenriistosta vankeuteen kymmeneksi kuukaudeksi. Mies pääsee piakkoin vapaaksi.

Yksin jäänyt äiti pyysi sosiaaliviranomaisilta apua lastensa hoitoon. Hänen silloinen kotikaupunki Uddevalla ei kuitenkaan myöntänyt sitä sillä perusteella, että nainen ei ollut sairas tai toimintarajoitteinen.

Perhe on muuttanut yhdeksän vuoden sisällä 18 kertaa, Aftonbladet kertoo.

Lähteet: Aftonbladet, Expressen

STEFAN LEPPÄNEN
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201110 ... 2_ul.shtml
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

taavetti
Jessica Fletcher
Viestit: 3482
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Aftonbladetissa todistajan kertomusta. Hän oli ollut lapsensa kanssa ainoana aikuisena leikkikentällä ja nähnyt, kuinka muut lapset jahtasivat nelivuotiasta metsän suuntaan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13804393.ab
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja Zara »

On kyllä vielä järkyttävämpi juttu, jos paljastuu, että lapset ovat tuon nelivuotiaan surmanneet :( Toki aina välillähän näitä surullisia tapauksia tapahtuu/tulee julkisuuteen, mutta silti vaikea ymmärtää, miten normaalit lapset surmaisivat jonkun noin vain? Jos paljastuu, että teon takana toiset lapset, luulisi, että kyseessä on ollut joku vahinko tms, mutta kai joku lapsista olisi jos "murtunut" kun aikuiset, poliisit jm tahot kyselee?
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7290
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Eipä tuossa aikajanassa taida juuri muuta vaihtoehtoa olla kuin se, että toiset tenavat ovat pojan tappaneet. Itselle tämä ei tule ollenkaan yllätyksenä. Jatkuvastihan nämä väkivallan teot vaan yleistyy lastenkin keskuudessa.
Häiriintyneitä ne on, uskokaa jo.

Perheen äiti siis oli itse ottanut yhteyttä sosiaaliviranomaisiin apua saadakseen.
Mutta eipä saanut. Mahtaa olla kiva tunnelma odotella tuollaista väkivaltaista miestä linnasta... :o

Oma elämä alkaa vaikuttaa aika herkulta, kun näitä elämänkohtaloita katsastelee... :? .

murjaani
Martin Beck
Viestit: 772
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 5:09 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja murjaani »

^ Mitä noista ruotsinkielisistä lähteistä olen ymmärtänyt, niin se avun vastaanottohalu on niin ja näin. Eli äiti olisi halunnut jotain apua, mutta ei riittävää. Mutta äidin varsinaista panosta ihaillaan, siis on ollut omistautuva ja tehnyt parhaansa, mutta sitä sarkaa on ollut vaan liikaa.

Olisko se isä ollut sitten siellä tulppana. Helpompi piestä akkaa kun ei ole joutavia perhetyöntekijöitä sotkemassa selvää kuviota? Tässä(kin) jutussa kaikki menee helposti äidin piikkiin, mutta en ihmettele jos se on ollut just se nyrkkisankari joka on päättänyt milloin muutetaan ja kuka saa auttaa ja kuka ei.

Voi voi.

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3809
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja Luupää »

.

Iltalehden poppoo on parhaansa mukaan suomentanut tuon jahtausjutun:


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201110 ... 5_ul.shtml
Silminnäkijä: Näin lasten jahtaavan 4-vuotiasta metsään

Keskiviikko 19.10.2011 klo 11.52 (päivitetty klo 13.45)

Tony Muhaxhiri kertoo nähneensä lasten juoksevan 4-vuotiaan, sittemmin surmattuna löydetyn pojan perässä metsään.

Muhaxhiri on nyt poliisin avaintodistaja Ruotsia kuohuttavassa lapsensurmassa.

Poika katosi sunnuntaina kello 17 Ljungbyssä, kun hän oli riidellyt muiden lasten kanssa leikkipaikalla, jonka vieressä Muhaxhiri asuu.

Viisi tuntia myöhemmin 4-vuotias löydettiin surmattuna läheisestä metsästä.

- Olin ainoa aikuinen leikkipaikalla. Jos olisin tiennyt sen, mitä tiedän nyt, olisin tietysti juossut lasten perässä metsään, Muhaxhiri sanoo Aftonbladetille.

Muhaxhiri kertoo menneensä poikansa kanssa leikkipaikalle hieman ennen viittä. Kymmenen minuuttia heidän jälkeensä neljävuotias tuli myös leikkipaikalle.

- Neljävuotias ja hieman vanhempi poika alkoivat leikkipainia. Painin luonne muuttui kuitenkin pian ja vaikutti melkein, että he ovat tosissaan. Neljävuotias vaikutti olevan fyysisesti heikompi.

Muhaxirin mukaan paikalle tuli lisää lapsia, ja pian kaikki lapset juoksivat parkkipaikan kautta metsään. Silminäkijä kertoo saaneensa vaikutelman, että neljävuotiasta jahdattiin.

- Poikani halusi mennä perään, mutta ajattelin, että on parempi mennä kotiin.

Noin tuntia myöhemmin toinen todistaja kuuli lasten iloista kiljuntaa ja meluamista leikkipaikan luota.

Poliisi on kuullustellyt Muhaxiriä, ja tutkinnanjohtaja Markus Gustafssonin mukaan Muhaxirin tiedot ovat kiinnostavia.

Kaikkia leikkipaikalla olleita lapsia ei ole vielä kuultu eikä Gustafsson halua paljastaa, mitä kuulusteluissa on selvinnyt.

- Se, että lapset olisivat sekaantuneet surmaan on yksi tutkintalinja, mutta ei suinkaan ainoa. Yritämme saada kaikki palaset yhteen, Gustafsson sanoo.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

IceQueen
Nikke Knakkertton
Viestit: 162
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 7:18 pm
Paikkakunta: Tahiti

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja IceQueen »

Itse jäin miettimään sellaista asiaa, että mitä itse on tullut tarkkailtua ympäristöä ihan yleisesti, niin maahanmuuttajaperheistä olevat lapset käyttäytyvät.. eivät välttämättä aggressiivisemmin mutta paljon väliinpitämättömämmin muita lapsia kohtaan. Perheessä oli yhteensä 7 lasta niin onhan myös mahdollista, että kyseessä oli jonkin sortin sisarkateus.
..: Game Over :..

tuuli
Sofia Karppi
Viestit: 438
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2011 1:54 am
Paikkakunta: Pori

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja tuuli »

Onko missään vieläkään lukenut, minkäikäisiä nämä muut lapset olivat? Ja kuinka monta lasta siellä oli? Ainakin poika, jonka kanssa neljävuotias oli "paininut" oli hiukan vanhempi. Tuskin kovin paljon kuitenkaan. Ja luulisi tosiaan, että edes joku lapsista olisi asiasta ainakin edes omille vanhemmilleen puhunut, että mitä metsässä tapahtui. Lapsi ei pysty pitämään tuollaista itsellään. Ja vaikka joukossa olisikin joku tuppisuu, niin joku kertoo varmasti. Toisaalta poliisihan ei kommentoinut siihen mitään, mitä lapset ovat kertoneet.

Ja eihän tuo nyt tahallinen teko ole voinut olla, eihän? Eihän?? En mitenkään halua uskoa, että lapset tekisivät tuollaista. Onhan esim. James Bulgerin tapaus, mutta niin sairaita lapsia on erittäin pieni ja marginaalinen osuus tässä maailmassa. Eikö??

Edelleen silti ihmettelen, miten lapsi tappaa toisen ilman ulkoisia vammoja. En tiedä onko lapsella voimaa siihen, jos neljävuotias on maannut maassa ja toinen on maannut päällä ja kuristanut. Mutta kyllähän tuo nyt jokatapauksessa siltä näyttää, ettei teolle kovin montaa mahdollista tekijää jää jos aikahaarukka on noin pieni ja silminnäkijä havainto se, mikä on. Mutta pakko olla jonkinlainen vahinko.

kitta
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 9:39 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja kitta »

skoone kirjoitti: Aftonbladetin mukaan varamummu kertoi, että perheen isä on vankilassa, mutta vapautumassa lähiaikoina ja tämän vuoksi lasten äiti ei päästänyt 3- ja tätä 4-vuotiasta poikaansa varamummun luo "lomalle" viime viikon perjantaina. - Perheessä on siis 7 lasta ja vanhin lapsi on yhdeksän, nuorin muutaman kuukauden ikäinen. Kuollut nelivuotias ja hänestä vuoden nuorempi veljensä olivat naapurien mukaan "parhaat kaverit".

Nyt vaikuttaisi siltä, että tekijä saattaisi kuitenkin olla perheen ulkopuolelta.
Tummennus omani vastauksena lasten ikiin.

EDIT: Taisitkin tarkoittaa leikkipuistossa olleiden lasten ikiä, sorry. :( Se ei ole osunut silmiin.

tuuli
Sofia Karppi
Viestit: 438
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2011 1:54 am
Paikkakunta: Pori

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja tuuli »

kitta kirjoitti:
skoone kirjoitti: Aftonbladetin mukaan varamummu kertoi, että perheen isä on vankilassa, mutta vapautumassa lähiaikoina ja tämän vuoksi lasten äiti ei päästänyt 3- ja tätä 4-vuotiasta poikaansa varamummun luo "lomalle" viime viikon perjantaina. - Perheessä on siis 7 lasta ja vanhin lapsi on yhdeksän, nuorin muutaman kuukauden ikäinen. Kuollut nelivuotias ja hänestä vuoden nuorempi veljensä olivat naapurien mukaan "parhaat kaverit".

Nyt vaikuttaisi siltä, että tekijä saattaisi kuitenkin olla perheen ulkopuolelta.
Tummennus omani vastauksena lasten ikiin.

EDIT: Taisitkin tarkoittaa leikkipuistossa olleiden lasten ikiä, sorry. :( Se ei ole osunut silmiin.
Juu siis juurikin näitä ulkoleikeissä olleita lapsia tarkoitin. Ehkäpä hiukan epäselvästi esitin kysymykseni.

skoone
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: 4-vuotias löytyi kuolleena Ruotsissa

Viesti Kirjoittaja skoone »

IceQueen kirjoitti:Itse jäin miettimään sellaista asiaa, että mitä itse on tullut tarkkailtua ympäristöä ihan yleisesti, niin maahanmuuttajaperheistä olevat lapset käyttäytyvät.. eivät välttämättä aggressiivisemmin mutta paljon väliinpitämättömämmin muita lapsia kohtaan. Perheessä oli yhteensä 7 lasta niin onhan myös mahdollista, että kyseessä oli jonkin sortin sisarkateus.

Tämä murhattu lapsi oli vaaleatukkainen ruotsalainen lapsi. Keskustelupalstalla Svenska mord selviää nimikin.
Muista lähdekritiikki!

Vastaa Viestiin