Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2587
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Helmi 11, 2019 5:08 am

Veivari kirjoitti:Onko tässä siis kyse jonkinlaisesta seksuaalisesti suuntautumisesta eli että kiihottuu toisten ihmisten kidutusmurhasta?
Näin kai voidaan sanoa. Pohjimmiltaan kyse on vallasta ja kontrolloinnista. Tällainen henkilö tavoittelee kaikkivoipaisuudentunnetta ja hän saa sitä käyttämällä valtaa ja kontrolloimmalla toisia ihmisiä. Kun tällaiseen persoonallisuuteen yhdistetään vielä seksuaalinen sadismi, niin tällöin saadaan kasaan henkilö, joka käyttää valtaa ja kontrolloi seksuaalisesti sadistisilla tavoilla.
Madsen taisi uskoa saavansa parhaat seksuaaliset kiksit sillä, kun nainen on täysin hänen vallassaan ja, kun hän saa päättää naisen elämästä ja kuolemasta ja lopulta tappaa naisen.

En muuten pitäisi mahdottomana, vaikka Madsen olisi tappanut ennenkin... Wallin murha oli kuitenkin todella käsittämätön teko. Se oli sekä käsittämättömän häiriintynyt, että käsittämättömän typerä teko.
Olisi mielenkiintoista tietää, missä Madsen on liikuskellut ja, että onko näillä alueilla tapahtunut selvittämättömiä henkirikoksia...


Tanskan poliisi tutkii nyt vanhaa opiskelijan murhaa - yhtymäkohtia Kim Wallin kuolemaan

23.08.2017 klo 14:15

Japanilaisen opiskelijan ruumis löytyi paloiteltuna Kööpenhaminan satamasta 1986.

Nyt kun Kim Wallin paloiteltu ruumis löytyi, Tanskan poliisi käy läpi myös aikaisempia ratkaisemattomia rikoksia.

Erityisesti sellaisia, joilla näyttäisi olevan jotain yhteistä Wallin kuoleman kanssa.

Kim Wallin tapauksen tutkintaa johtava Jens Møller Jensen Kööpenhaminan poliisista kertoi tiedotustilaisuudessa keskiviikkona, että vanhat ratkaisemattomat rikokset käydään läpi.

- Me teemme aina näin. Yksi tällainen on tapaus vuodelta 1986, kun japanilaisen turistin ruumis löydettiin paloiteltuna Kööpenhaminan satamasta, sanoi Jensen.


Rikosta ei koskaan ratkaistu

Lokakuussa 1986 taksinkuljettaja näki Kööpenhaminan satamassa kelluvan muovisäkin. Säkissä oli 22-vuotiaan japanilaisen opiskelijan Kazuko Toyonagan ruumiin alaosa. Hän oli ollut kateissa 25 päivää.

Useita päiviä myöhemmin loput ruumiista löytyivät muualta satamasta. Tapausta ei koskaan ratkaistu.

Toyonaga oli matkustellut Saksassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Tapahtuma-aikaan Peter Madsen oli 15-vuotias.


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201708232200345371

Emilie Meng -ketju: https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=22332
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2587
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Helmi 11, 2019 6:12 am

Voisi ajatella, että Madsenin typeryys Wallin tapauksessa saattoi johtua siitä, että hän oli joskus aikaisemmin jo selvinnyt henkirikoksesta jäämättä kiinni ja kuvitteli siten, että on niin vahvasti poliisin yläpuolella, ettei voi jäädä edes Wallin murhasta kiinni.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Touko 05, 2019 1:57 pm

Sukellusveneessä murhatun Kim Wallin vanhemmat lukivat tyttärensä kuolemasta televisioruudulta – omaiset elävät ikuisessa painajaisessa: "Murhattujen lasten vanhemmille ei ole olemassa käsikirjaa"

Ruotsalainen 30-vuotias freelancetoimittaja Kim Wall kuoli järkyttävällä tavalla tanskalaisen keksijän Peter Madsenin sukellusveneellä Kööpenhaminassa elokuussa 2017. Nyt Wallin vanhemmat ovat kirjoittaneet kirjan tyttärensä kuolemasta ja henkirikoksesta, joka kuohutti koko maailmaa.

Ruotsalaistoimittaja Kim Wall lähti haastattelemaan Peter Madsenia tämän sukellusveneelle Kööpenhaminassa torstaina 10. elokuuta 2017. Tarkoitus oli tehdä muutaman tunnin reissu veneellä.

Wall ei kuitenkaan koskaan palannut reissulta, vaan Madsen murhasi hänet ja paloitteli ruumiin.

Vanhemmat elävät painajaisessa
Toimittajan vanhemmat Ingrid ja Joachim Wall saivat tietää tyttärensä katoamisesta perjantaina 11. elokuuta 2017 kello 5.31, kun Kim Wallin poikaystävä Ole soitti heille.
– Hän on hermostunut, hänen äänensä on kireä ja hän kysyy, voimmeko keskustella englanniksi. Ole pelkää, että emme ymmärrä häntä. Kim on kadonnut sukellusvenematkalla Kööpenhaminan lähettyvillä, hän kertoo meille.

Näin Ingrid ja Joachim Wall kirjoittavat kirjassa Kun sanat loppuvat, Kim Wallin tarina (WSOY), joka julkaistiin tällä viikolla suomeksi.
– Niin alkaa painajainen, josta emme koskaan herää. Tyttäremme, siskomme, rakkaamme lähti juttukeikalle aivan normaalina työpäivänä freelance-toimittajan elämässä. Hän ei tullut takaisin. Hän päätyi otsikoihin sen sijaan, että olisi kirjoittanut niitä, vanhemmat kertovat.
Kim_Wall_kirja.jpg
Kim_Wall_kirja.jpg (57.47 KiB) Katsottu 8075 kertaa
Lähetti poikaystävälleen viestin
Kim Wall lähti sukellusveneelle torstaina 10. elokuuta tekemään juttua Wired-lehteen. Madsenin itse rakentama UC3 Nautilus sukellusvene upposi ja Wall katosi.

Viimeisen kerran Madsen ja Wall nähtiin iloisesti juttelemassa tornissa tuona torstai-iltana ennen puolta yhdeksää. Hetken päästä sukellusvene painui pinnan alle. Wall lähetti tuolloin poikaystävälleen viestin: "Nyt me sukellamme".

Seuraavana päivänä Wallin läheiset tekivät naisesta katoamisilmoituksen, koska hän ei ollut palannut juttukeikalta kotiin. Vanhemmat kertovat kirjassaan, kuinka Wallin poikaystävä odotti tätä koko yön kotiin. Mies oli pyöräillyt edestakaisin Kööpenhaminan pohjoispuolella, etsinyt tätä, soittanut Kimin puhelimeen, tutkinut joka kolkan.
Kim Wall vastavalmistuneena Columbian yliopiston journalistiikan linjalta toukokuussa 2013.
Kim Wall vastavalmistuneena Columbian yliopiston journalistiikan linjalta toukokuussa 2013.
Kim_Wall_diploma.jpg (50.14 KiB) Katsottu 8075 kertaa
Mies herätti jopa Madsenin vaimon kysyäkseen tältä, tietääkö hän jotain.

Viranomaiset kertoivat poikaystävälle, että happi riittää sukellusveneessä kahdelle 12 tunniksi. Tuossa vaiheessa oli kulunut lähes puoli vuorokautta Wallin viimeisestä viestistä.

Epäuskoinen tunne
Katoamisilmoituksen jälkeen alkoi suuretsinnät merellä. Maailman suurinta yksityisesti rakennettua sukellusvenettä etsittiin veneiden kanssa mereltä ja helikopterilla ilmasta käsin. Tutkittava alue oli kuitenkin suuri.

Wallin vanhemmat lukivat aamulla epäuskoisina uutisia Tanskan mediasta, jossa kerrottiin, että kahta matkustajaa ja sukellusvenettä etsitään Kööpenhaminan vesillä. Jo aikaisin aamulla etsinnöistä puhuttiin kaikkialla.
– Tunnistamme tapahtumien kulun, sillä me molemmat olemme tehneet pitkän uran toimittajina. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin tyttäremme, meidän Kimimme. Sitä on vaikea käsittää. Tilanne on epätodellinen, aivan kuin katsoisimme huonoa elokuvaa, jonka haluaisi jättää kesken, koska juoni on niin epärealistinen, vanhemmat kuvailevat kirjassa.

Wallin vanhempien oli määrä lähteä samana päivänä Berliiniin juhlimaan 45 yhteistä vuottaan, joista 31 he olivat olleet naimisissa. Matka kuitenkin peruuntui, koska vanhemmat lähtivät nopeasti Ruotsista Tanskaan seuraamaan tyttärensä etsintöjä.

Tuossa vaiheessa toivo eli vielä voimakkaana.
– Toivomme ja oletamme, että kaikki järjestyy. Kim palaa ehjin nahoin ja me voimme lähteä Saksan pääkaupunkiin Tanskan kautta.

Vanhemmat ehtivät helpottua
Kadoksissa ollutta sukellusvenettä ehdittiin etsiä laajalti ennen kuin Madseniin saatiin radioyhteys puoliltapäivin perjantaina 11. elokuuta. Madsen ilmoitti veneen uponneen Kögenlahdella teknisen vian takia.
– Yhtäkkiä meille soitetaan. Sukellusvene on nähty ja matkustajat ovat kunnossa! Itken ilosta, helpotus on valtava. Halaamme toisiamme, myös viranomaiset vahvistavat meille tiedon. Voimme vielä ehtiä Berliiniin järkevään aikaan, mutta ensin haluamme tavata Kimin ja halata häntä kunnolla, äiti kirjoittaa iloinneensa.

Hyvin pian ilo vaihtuu kuitenkin takaisin suureen huoleen, kun vanhemmat kuulevat, etä sukellusvene on uponnut ja vain yksi ihminen on pelastettu.

Madsen pelastautui sukellusveneestään yksityiseen veneeseen, millä hänet kuljetettiin rantaan. Rannassa poliisit ottivat Madsenin kiinni.

Vanhemmat haluavat uskoa, että sukellusvenemies on jättänyt heidän tyttärensä rantaan jo aikaisemmin.

Uskoi suhteen kestävän loppuelämän
Vanhemmat tapasivat tyttärensä viimeisen kerran päivää ennen sukellusvenereissua. Tuolloin he myös tapasivat ensimmäisen kerran tyttärensä poikaystävän, jonka kanssa hän oli seurustellut vajaan vuoden.

Kim oli kysynyt tapaamisen jälkeen puhelimessa äidiltään, mitä vanhemmat olivat pitäneet hänen poikaystävästään. Äiti sanoi tyttärelleen, että miestä ei kannata päästää menemään, niin hyvältä hän vaikutti.
– Ei pelkoa, että päästäisin, tämä kestää loppuelämän, joten senkun totuttelet tilanteeseen, Kim oli vastannut äidilleen.

Wall oli muuttamassa tanskalaisen poikaystävänsä kanssa Kiinaan heti sukellusvenereissun jälkeen.

Tytär oli onnellinen
Vanhemmat menivät Tanskassa poliisiasemalle kuulusteltaviksi sen jälkeen, kun Madsen oli otettu kiinni. Poliisit halusivat tietää vanhemmilta Wallin elämästä, terveydentilasta, töistä ja tulevaisuudensuunnitelmista.

Samalla kuulusteleva poliisi kertoi äidille, että Peter Madsen oli pidätetty.
– Olen ällikällä lyöty – miksi? Tavallinen menettelytapa, minulle sanotaan, välttämätön toimenpide, jotta oikeuslääkäri voi tutkia hänet ja taata hänen oikeutensa. Pahat aavistukset alkavat silti itää, Ingrid Wall kertoo.

Äiti tietää, että Kim ei pysyttele poissa tarkoituksella eikä tämä ole lähtenyt kenenkään toiseen matkaan. Tyttärellä ei myöskään ollut itsetuhoisia ajatuksia.
– Hänen silmistään loisti onni, kun tapasimme päivää ennen katoamista. Ole oli hänen elämänsä rakkaus ja heidän yhteiselämänsä oli vasta kunnolla alkamassa.

Suuri järkytys
Poliisiasemalla Wallin vanhemmat ja veli kokivat suuren järkytyksen, kun yhtäkkiä he lukivat televisioruudun alareunasta tekstin, jossa kerrottiin, että Peter Madsen on pidätetty ruotsalaisen toimittajan murhasta.
– Aika pysähtyy. Tuo ei voi olla totta. Kim on jossakin, me vain odotamme, että hän ottaa meihin yhteyttä. Huoneeseen astuneet poliisit näkevät saman kuin me. Ei kuolinuutista kuuluisi saada tällä tavoin, vanhemmat kauhistelevat.
– Tuntuu kuin joku tempaisisi rajusti maton jalkojeni alta. Televisiouutisissa puhutaan meidän tyttärestämme, meidän Kimistämme. Kimistä, joka on matkannut maailman ympäri, ottanut harkittuja riskejä työssään, Kimistä joka on aina pitänyt yhteyttä meihin, kun on ollut internetin tavoitettavissa, äiti sanoo.

Hiljalleen vanhemmat alkoivat ymmärtää sanojen merkityksen. Poliisi oletti tuossa vaiheessa, että Wall on tapettu sukellusveneellä.

Suruviesti hotelliin
Seuraavana päivänä, lauantaina 12. elokuuta 2017 poliisit toivat virallisen suruviestin vanhemmille tanskalaiseen hotelliin.
– Tätä vierailua olemme pelänneet edellisillasta lähtien. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa – Kim on kuollut, vanhemmat kertovat kirjassa.

Madsen kertoi poliisille, että Wall oli seuraamassa häntä ylös sukellusveneen kannelle, kun veneen raskas luukku oli osunut hänen päähänsä ja hän oli kuollut.

Madsen kertoi haudanneensa naisen ruumiin mereen vanhan merimiestavan mukaisesti.

Merestä löytyi ensin torso
Vasta myöhemmin karmea totuus selvisi vanhemmille ja koko maailmalle. Vajaat 10 päivää Wallin katoamisen jälkeen merestä löytyi pahoin silpoutunut ruumis, jonka todettiin dna-testeillä olevan ruotsalaistoimittaja Kim Wallin.

Poliisin mukaan jäljellä oli pelkkä torso, jossa ei ollut päätä, käsiä tai jalkoja. Myöhemmin paloiteltuja ruumiinosia löytyi lisää.

Vasta lokakuussa 2017 Madsen myönsi paloitelleensa toimittajan ruumiin.

Wallin vanhemmille tieto tyttären paloittelusta oli äärimmäisen raskas kestää.
– Emme pysty, halua emmekä jaksa kohdata maailmaa, mutta kirjoitamme tiedotteen Facebookiin antaaksemme jonkin viestin ihmisille, jotka odottavat reaktiotamme. Nämä rivit ovat vaikeimmat koskaan kirjoittamani. Kaikki on nyt niin konkreettista – Kim on kuollut, ikuisesti poissa, hän on oikeasti lakannut olemasta, äiti kuvailee tunteitaan kirjassa.

Raskas kohtaaminen oikeudessa
Maaliskuussa 2018 käyty murhaoikeudenkäynti Kööpenhaminassa oli Wallin vanhemmille raskas kokemus, erityisesti siksi, että he joutuivat kohtaamaan Madsenin. Myös valtava mediahuomio tuli vanhemmille yllätyksenä, koska oikeudenkäynnistä kirjoitettiin ympäri maailmaa.
– Kaikki haluavat nähdä meidät, meidän reaktiomme. Me istumme oikeudessa vain muutaman metrin päässä tästä miehestä, joka on satuttanut meitä niin paljon, muuttanut ja pilannut koko loppuelämämme. Jos Kim ei olisi lähtenyt yksin hänen matkaansa, hän olisi vielä elossa, vanhemmat kirjoittavat.

Oikeudenkäynnin aikana Wallin vanhempia satutti se, että salissa käsiteltiin Wallin vammoja, pistohaavoja, sukellusveneen tekniikkaa ja Madsenia, mutta heistä tuntui kuin heidän tyttärensä olisi unohdettu.
– Kim ei ole täällä. Häntä ei juuri koskaan mainita nimeltä. Mutta tämä kaikki koskee juuri häntä. Meidän kaunis, elämäniloinen, kunnianhimoinen tyttäremme ei ole mukana oikeussalissa. Hänen kuvansa pitäisi olla esillä suurilla kuvaruuduilla koko ajan. Hänen hymynsä pitäisi vedota jokaiseen salissa istujaan, he sanovat.

Tuomittiin elinkautiseen
Keksijä Peter Madsen tuomittiin huhtikuussa 2018 Kim Wallin murhasta elinkautiseen vankeuteen.

Oikeus päätti viime syyskuussa pitää Madsenin elinkautisen tuomion voimassa. Madsen vaati, että tuomio muutetaan elinkautisesta rangaistukseksi, jonka kesto on määritelty.

Kun Wallin katoamisesta ja kuolemasta oli kulunut vuosi elokuussa 2018, vanhemmat joutuivat jälleen elämään läpi kaiken uudestaan, kun media rummutti asiaa.
– Olemme selviytyneet läpi viikkojen ja kuukausien etsinnän. Olemme joutuneet kuuntelemaan tarinoita niin sysipimeästä maailmasta, ettei sen pitäisi edes olla olemassa. Olemme taistelleet ja yrittäneet löytää tien tämän helvetin läpi. Murhattujen lasten vanhemmille ei ole olemassa käsikirjaa, he sanovat kirjassa.

Wall jätti vahvan jäljen
Vanhempien mukaan Kim oli jo pienenä kekseliäs, itsepäinen ja määrätietoinen. Kun vanhemmat lukivat hänen mielestään liian lyhyitä iltasatuja, tyttö opetteli lukemaan itse.
– Mikään ei ollut mahdotonta, kaikkea piti yrittää vähintään kerran. Kim ei tuntenut rajoja, maailma kutsui häntä tutkimusretkille. Koska Kim kasvoi toimittajaperheessä, hän tunsi hyvin ammatin hyvät ja huonot puolet, toimittajina työskennelleet vanhemmat kirjoittavat kirjassa.

Wallin kuoleman jälkeen sadat ihmiset ovat ottaneet yhteyttä hänen vanhempiinsa ja muistelleet heidän tytärtään. Yhteydenottojen ja viestien perusteella vanhemmilla on vain vahvistunut käsitys siitä, että heidän tyttärensä jätti vahvan jäljen maailmaan.
– Hän ei ollut fyysisesti suuri, 165 senttiä ja reilu viisikymmentä kiloa, mutta hän on tehnyt suuren vaikutuksen ihmisiin.
– Haluamme, että Kim muistetaan loistavana toimittajana ja upeana naisena, ei rikoksen uhrina, vanhemmat sanovat.
mtvuutiset.fi
5.5.2019

Kirjaa on saatavilla mm. Suomalaisesta hintaan 29,95 e ja äänikirjana 22,95 e.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7894
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 10, 2019 12:16 pm

Erittäin hyvä kooste tapahtumista audiopodcastina:
https://www.stitcher.com/podcast/wonder ... of-madness

Käydään läpi myös taustoja, Madsen oli joutunut asumaan väkivaltaisen isänsä kanssa, mikä ehkä muokannut hänestä hirviön?
Burn
Loot
Murder

Avatar
Valoviikate
Helen Mirren
Viestit: 1442
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Valoviikate » Su Tammi 12, 2020 3:05 pm

Sukellusvenemurhaaja Peter Madsen on mennyt naimisiin Suomessa asuvan naisen kanssa
Tänään klo 13:26
Nainen kertoo asiasta tanskalaislehdelle.

Toimittajan sukellusveneessä murhannut Peter Madsen on mennyt naimisiin naisen kanssa, joka asuu Suomessa.

Asiasta kertoo tanskalaislehti B.T. Lehden tietojen mukaan nainen on venäläinen.

Madsen on tällä hetkellä Herstedvesterin vankilassa Tanskassa, jossa vihkiminen tapahtui. Madsen ja Suomessa asuva Jenny Curpen menivät naimisiin 19. joulukuuta.

Curpen kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa kotoisin Moskovasta.

BT:n mukaan hän on kertonut venäläisessä lehdessä suunnittelemastaan taideprojektista, joka liittyy Madseniin. Projektin tarkoitus oli tehdä loppu feministisen valtavirran tavasta leimata naismurhaajien kanssa yhteyttä pitäviä naisia.

Madsen tuomittiin 2018 toimittaja Kim Wallin murhasta. Hän murhasi Wallin paloittelemalla.

Herstedvesterin vankilassa, jossa istuu Tanskan vaarallisimpia seksuaali- ja väkivaltarikollisia, on järjestetty 32 häät sitten vuoden 2009.

Poliitikot ovat vaatineet selvityksiä, voisiko elinkautisvankien seurustelua rajoittaa lailla.

Madsenin vieraana vankilassa on B.T.:n mukaan käynyt ainakin neljä eri naista.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5ad ... ca62075db0

sinnerman
Sammakkoprofessori
Viestit: 417
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja sinnerman » Su Tammi 12, 2020 5:03 pm

Hakeeko tämmöinenJenny itselleen kuuluisuutta vai mikä hemmetti ajaa naimisiin Madsenin tapaisen elinkautisvangin kanssa? Hoivavietti? En ymmärrä. :shock:
Eihän tuosta voi kuvitella pariinkymmeneen vuoteen elävänsä mitenkään normaalia elämää.

H.Moilanen
Philip Marlowe
Viestit: 1216
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Su Tammi 12, 2020 8:09 pm

Screenshot_20200112-190349-01.jpeg
Screenshot_20200112-190349-01.jpeg (113.92 KiB) Katsottu 3967 kertaa

Ei ole Jennyn ulkonäkö ihan tyypillinen länsivenäläisen tyylinen, eikä nimikään ole mikään tyypillinen venäläisnimi. Jennyn elämäntarina kiinnostaisi. Kuvassa näkyy röökinsavua. Melkein joka kuvassa oli sätkä kädessä. Sinne vaan Facebookiin katsomaan, jos kiinnostaa.
Tykkää kuin hullu puurosta.

Tovi
Sammakkoprofessori
Viestit: 403
Liittynyt: Su Marras 22, 2015 12:18 pm

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Tovi » Su Tammi 12, 2020 11:34 pm

Valoviikate kirjoitti:
Su Tammi 12, 2020 3:05 pm
Hän murhasi Wallin paloittelemalla.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5ad ... ca62075db0
Wau. Tuo on kyllä erikoinen ja raaka tapa murhata.

Avatar
Jazzo
Parranpäristäjä
Viestit: 75
Liittynyt: Ke Elo 29, 2018 3:55 pm

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Jazzo » Ma Tammi 13, 2020 1:09 pm

Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan naisella on Suomessa poliittinen turvapaikka. Lehden mukaan nainen oli ennen turvapaikan saamista Venäjällä aktivisti ja toimittaja ja osallistui vuonna 2013 presidentti Vladimir Putinia vastustaviin mielenosoituksiin.

wonderland
Alibin kestotilaaja
Viestit: 316
Liittynyt: To Joulu 05, 2013 2:57 pm

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja wonderland » Ma Tammi 13, 2020 1:31 pm

Jazzo kirjoitti:
Ma Tammi 13, 2020 1:09 pm
Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan naisella on Suomessa poliittinen turvapaikka. Lehden mukaan nainen oli ennen turvapaikan saamista Venäjällä aktivisti ja toimittaja ja osallistui vuonna 2013 presidentti Vladimir Putinia vastustaviin mielenosoituksiin.
Turvapaikan saadakseen on täytynyt olla jollakin tavalla vainottu tai vaarassa. Aina se ei pidä paikkaansa, jos kertomus vakuuttaa viranomaiset. Vainottu toimittajako valitsee miehen, joka on murhannut toisen toimittajan. Äärimmäisessä uteliaisuudessa tuolla tavalla tietysti pääsee turvallisesti lähelle murhaajaa. Jennyn lausunnot on kuitenkin sellaisia, että vaikuttaisi itsekin uskovan niihin, miehen empatiaan ym. Akka kuin akka, jos kukaan muu ei huomioi, ymmärrä ja tue, niin Madsen ymmärtää. Sellainen psykopaatti on, aluksi.
" Heikoin lenkki, hänen sydämensä, petti. Se oli ajan kysymys." - Laiho oikeudessa

Avatar
Villeri
Helen Mirren
Viestit: 1426
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ma Tammi 13, 2020 3:56 pm

wonderland kirjoitti:
Ma Tammi 13, 2020 1:31 pm
Jazzo kirjoitti:
Ma Tammi 13, 2020 1:09 pm
Ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan naisella on Suomessa poliittinen turvapaikka. Lehden mukaan nainen oli ennen turvapaikan saamista Venäjällä aktivisti ja toimittaja ja osallistui vuonna 2013 presidentti Vladimir Putinia vastustaviin mielenosoituksiin.
Turvapaikan saadakseen on täytynyt olla jollakin tavalla vainottu tai vaarassa. Aina se ei pidä paikkaansa, jos kertomus vakuuttaa viranomaiset. Vainottu toimittajako valitsee miehen, joka on murhannut toisen toimittajan. Äärimmäisessä uteliaisuudessa tuolla tavalla tietysti pääsee turvallisesti lähelle murhaajaa. Jennyn lausunnot on kuitenkin sellaisia, että vaikuttaisi itsekin uskovan niihin, miehen empatiaan ym. Akka kuin akka, jos kukaan muu ei huomioi, ymmärrä ja tue, niin Madsen ymmärtää. Sellainen psykopaatti on, aluksi.
Suomesta turvapaikka venäläisen journalistivainon takia, ja täällä sitten pariudutaan tanskalaisen psykopaatin kanssa. Turvapaikkajärjestelmä antaa antamistaan.

Joosua
Aloitteleva dekkari
Viestit: 538
Liittynyt: Pe Helmi 15, 2019 11:35 pm

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Joosua » Ti Tammi 14, 2020 6:38 pm

Hyvällä onnellahan voi herra Madsen kotiutua tänne Suomeen vaimonsa kanssa, kun vapautuu. Kekseliäs kaveri kun on niin vaikka minkälaisia innovaatioita voi olla luvassa.

TV:kin voisi seurata aikaansa; kun on ollut tuo "maajussille morsian" niin nykyaikaa ehdottomasti olisi sarja; "paloittelumurhaajalle morsian", sen verran suosittuahan ko toiminta on. Olisi sarjaan takuulla tunkua naisista. Ja katsojaluvutkin olisi varmaan kohdillaan.

Kun tuntuu tuo paloittelumurhaaminen olevan nykyisin aika trendikästä ja toisaalta maassamme myös suositaan alhaisia rangaistuksia , olisi varmasti tarvetta uudistaa rikosnimikkeitä. "Lievä paloittelumurha" kuulostaisi aika hyvältä. Tai "lievä paloittelu" ehkä olisi nasevampi. Ja rangaistuksena voisi olla vaikkapa "kevyt elinkautinen". Kevyt kun monessa paikassa on sekin suosittua. Vaikkapa kuuden vuoden kohdilla harkittaisiin vapauttamista.

Avatar
Lassie
Watson
Viestit: 2935
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Lassie » Su Helmi 09, 2020 7:49 pm

Hyötymotiivi. Jennyn on kerrottu olevan provosoiva taiteilija ja hän käyttää Madsenia materiaalina projektilleen ja manifestilleen. Saa näin julkisuutta ja tyydyttää psykologista tarvetta provosoida muuta maailmaa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/070 ... 925aa1d62d

Jenny kutsuu Madsenia paloittelurikoksen toiseksi uhriksi ja mitä vielä härskiä hevonpaskaa keksiikään. Luulee hallitsevansa raakaa ja hullua murhaajaa, kun tämä on suljetussa vankilassa - on helppoa siis kehittää projektiaan ja vannoa rakkautta ja olla ainutlaatuista lumihiutaletta Madsenin kanssa turvaetäisyydellä.

Tällaiselle törkimykselle voisi olla valaisevaa joutua kohtaamaan Madsenin paloitteleva performanssi mahdollisen vapautumisensa/pakenemisensa koittaessa. Eiköhän empatia alkaisi suuntautua oikeaan suuntaan viime sekunneilla, ennen kuin meri veisi materian syvyyksiinsä. Lopulta Madsen hukkuisi itsekin laineista nousevan aavemaisen aluksen, Nautiluksen, jyrätessä hänen päältään useita kertoja ja survoessa potkuriin tämän pään. Ympyrä on sulkeutunut.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Maalis 01, 2020 5:17 am

Erään avioliiton tarina

Salossa asuva taiteilija Jenny Kurpen ja tanskalainen sukellusvenemurhaaja Peter Madsen kertoivat menneensä naimisiin. Kuusi vuotta sitten Kurpen tuli Suomeen poliittisena pakolaisena. Miksi?
...

Rouva_Madsen.jpg
Rouva_Madsen.jpg (56.87 KiB) Katsottu 1646 kertaa
...
Kurpen itse on kiistänyt julkisuudessa, että avioliitossa Madsenin kanssa olisi kyse taideprojektista.

Hän perustelee yhteydenpitoaan Madsenin kanssa feminismillä. Hän puolustaa naisen oikeutta valita.

Sen oikeuden tuo sama mies vei brutaalilla tavalla Kim Wallilta.
Artikkeli kokonaisuudessaan:
Helsingin Sanomat
01.03.2020 02:00
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Rikoksenuusija
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 56
Liittynyt: Su Touko 03, 2015 7:21 pm

Re: Keksijä Peter Madsen murhasi ruotsalaistoimittajan

Viesti Kirjoittaja Rikoksenuusija » Ke Maalis 04, 2020 11:26 pm

Pystyykö joku laittamaan tuon HS:n jutun kokonaan?

Vastaa Viestiin