USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
PinkCatz
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: To Maalis 27, 2008 9:58 pm
Paikkakunta: Desperation

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja PinkCatz »

Katselin viikonloppuna tuon hiljattain ilmestyneen elokuvan: Chris Watts: Confessions of a Killer.
Täytyy sanoa että eipä juuri voi kehua.. melko "pinnallinen" kuvaus tapauksesta ja ns. melko juosten kustu tekele. Noh, olen silti tyytyväinen että sekin on nyt nähty. Ihan hyvät näyttelijät oli kyllä valittu Chrisin ja Shanannin osiin, oli samaa näköä.
Tuli tuossa pari päivää takaperin postissa tuo -My daddy is a hero-kirja. Täytyy sekin tuossa lukaista läpi josko siinä olisi jotain uutta ja mielenkiintoista.
Tuosta kirjasta -Letters from Christopher- pidin kyllä...siihen tuli vain harmilliset plagiointisyytökset kirjailijalle päälle.. No mutta, olen tyytyväinen että sekin löytyy nyt hyllystä kun voi olla että sitä on vaikeampi tulevaisuudessa saada.
"Tits are for fucking, not for breastfeeding" -Rose West-

Avatar
Annabelle_LivingDoll
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Su Loka 06, 2019 11:41 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Annabelle_LivingDoll »

Videolla kohdassa 4.45 alkaa FBI:N kuulustelijoiden jäätävä tuijotus ja painostava hiljaisuus, joka murtaa Chris Wattsin tunnustamaan perheensä murhan. Hänen isänsä saapuu lopuksi kuulusteluhuoneeseen.

Katsokaa mikä painostava tunnelma alkaa kohdassa 4.45!
https://www.youtube.com/watch?v=C7Uf-9J_8Xk

Huvittavana yksityiskohtana Chris kertoi myöhemmin, että hänen surmatut pienet lapsensa heräsivät henkiin kun hän oli murhaamassa vaimoaan, ja hän joutui murhaamaan lapsensa uudelleen!

Heilinihei
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 108
Liittynyt: Su Touko 03, 2015 11:28 am

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Heilinihei »

Onko täällä muita jotka edelleen silloin tällöin vähintään ajattelevat tätä keissiä? Seurasin vielä noin kuukausi sitten aktiivisesti tähän juttuun liittyviä uusimpia videoita Youtubesta, mutta sitten tultiin jonkinlaiseen kyllästymispisteeseen kun mitään oikeasti uutta ei niistä noussut, joten jätin seuraamisen.. Silti silloin tällöin mietin että paljastuukohan tästä jotain uutta vielä joskus.

Kessinger on kadonnut maan alle. Olisi mielenkiintoista kuulla Kessingerin näkemyksiä tähän liittyen. Vai oliko hänellä osuutensa tapahtumien kulussa..

Avatar
PinkCatz
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: To Maalis 27, 2008 9:58 pm
Paikkakunta: Desperation

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja PinkCatz »

Kyllä minä edelleen seurailen tätä tapausta...tosin, myönnettäköön että en ehkä yhtä aktiivisesti kun vielä muutama kuukausi sitten. Esim. sosiaalisessa mediassa seuraan eri ryhmissä tätä ja siellä ehkä tuleekin automaattisesti ne ns. tuoreimmat uutiset heti nenän eteen.
Tämä on kaiken kaikkiaan kiinnostavuudessaan sellainen keissi että tämä tulee varmaan aina kulkemaan jollain tavalla mukana.

Hyllyssä odottaa vielä lukemista tuo My daddy is a hero-kirja.. täytyy ottaa se sieltä jossain vaiheessa työn alle mutta nyt on vielä kesken Scott Petersonin entisen tyttiksen kirja Witness. Tuli muutekin hiljattain hamstrattua tuota True Crime-kirjallisuutta vähän enemmänkin hyllyyn ja monta mielenkiintoista teosta odottaa vuoroaan. :D
"Tits are for fucking, not for breastfeeding" -Rose West-

Avatar
dazu
Adrian Monk
Viestit: 2828
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja dazu »

Aiheesta kiinnostuneille, täältä löytyy ennen FBI:lle työskennelleen ja nykyään yrittäjänä toimivan profiloija John Kellyn ja hänen työtovereidensa, sekä narsismi -asiantuntijan analyysit tästä tapauksesta: https://www.youtube.com/watch?v=s1qORsx8veo&t=807s (linkki vie videoon, jonka nimi on "Chris Watts: STALK Team Unravels the Mystery of a Family Annihilator" ja kesto 1h 21min 52sek)
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Jaguaari
Rico Tubbs
Viestit: 1245
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

Ei tuokaan kusipää ole saanut vielä tapettua itseään tai tullut tapetuski, :cry:

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1795
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

^ TheLion, minkä niminen tuo dokkari on?
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1795
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Heilinihei kirjoitti:
Ma Marras 04, 2019 11:14 am
Edelleen monet myös muuten epäilevät että Chris ja NK olivat olleet tekemisissä toistensa kanssa kauemmin kuin mitä väittävät. Oliko jossain myös maininta siitä, että NK oli googlettanut Chrisiä ja Shanannia jo ennen kuin he alkoivat omien puheidensa mukaan "flirttailemaan töissä"? Muistaisin näin olleen.

Odotan kovasti, että joku paikallistaisi NK:n, mutta kumma kyllä hänestä ei tunnu jääneen pölyhiukkastakaan maan pinnalle, niin hyvin hän on hävittänyt itsensä.
Kyllä vain, Nikki oli googlettanut Shanannin ekan kerran jo joskus 2017, ennen kuin aloitti työt Anadarkolla. Tästä herää kyllä epäilys että nämä kaksi muhinoitsijaa ovat tavanneet jo jossain aiemmin, ehkä vain sattumalta mutta kuitenkin. Tai sitten tämä Nikki on jollain syvällisellä tavalla päästään vinksahtanut ja sai pakkomielteen sometähden aviomiehestä.

Onhan tästä sitten tietysti kaikenlaisia salaliittoversioitakin olemassa. On ihmetelty esmes sitä, missä välissä Chris öljykentällä ehti hautaamaan ruumiin ja tappamaan lapset, sillä hän lähetteli paikalta viestejä lähes tauotta. Samoin kysymyksiä herättää mikä rooli oli Nikkin miespuolisella kaverilla Jimilla, jolla oli oma avainkin Nikkin asuntoon. Kuka Jim oikein oli? Nikki oli kai ollut aiemmin töissä armeijassa, olisiko joutunut sieltä pois jonkun ongelman vuoksi ja tämä Jim olisi siihen liittyvä tukihenkilö? Hänen roolinsa vaikuttaa nimenomaan tukihenkilön roolilta NK:n elämässä.

Redditissä väitettiin, että NK olisi muuttanut siskonsa luo toiseen osavaltioon ja on siellä töissä. Mutta pidän todennäköisempänä, että hän joutuu muuttamaan nimensä jossain vaiheessa ja katoamaan tutkasta kokonaan.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Dokumentin nimi on American Murder: The Family Next Door, kestää n. 1h 23min, tullut vastikään Netflixiin. Filminteossa on käytetty todellista video-, tekstiviesti-, puhelinmateriaalia, siinä ei ole näyteltyjä kohtauksia taikka kertojaääntä. Dokumentti olisi voinut olla paljon tutkivampi 🔎, esim. selvittää tapahtumien suunnitelmallisuutta todisteiden ja materiaalien kautta.
.. There's no narrator in the new Netflix true-crime documentary film American Murder: The Family Next Door, which tells of Chris Watts' unthinkable 2018 murder of his pregnant wife, Shanann, and their two young daughters. There are no scripted lines or cameras cutting to detectives being asked to talk about the case by an offscreen producer. The documentary was assembled using all archival footage from real sources. ..
https://www.cnet.com/news/american-murd ... ng-effect/

Katsoin ohjelman siis eilen illalla ja siksi väliin jäi mielessä ollut Spears-aiheen päivittäminen. Pop-kulttuurin läpimenevä vaikutus maailmaan nähtiin kuitenkin, kun dokumentissa näytettiin, kuinka Shanann Watts jakoi Oops We Did It Again- paidalla varustautuneena 3. raskausuutiset miehelleen.

Mitä filmistä jäi päällisin puolin mieleen:

* Shanann Wattsin ystävä Nicole oli heti katoamista seuraavana päivänä valmiina. Hän pääsi Wattsien taloon sisälle ja huomasi heti asioita. Hän oli sellaisessa tilassa, jossa aviomiehen olisi pitänyt olla, jos hän olisi kokenut rakkautta Shanannia kohtaan.

* Naapurimies huomauttaa, ollessaan, Wattsin talon sisällä, että Chris Watts ei ole lunki ja vähäsanainen itsensä. Naapurimies sanoo: epäilyttävää.

* Chris Watts ei pysty katsomaan naapurin näyttämää valvontakameranauhaa, vaan keskittyy kännykkänsä katsomiseen. Hän laittaa kädet ohimoilleen, tietää, että nyt on näyttöä.

* Shanannin ja Chrisin suhde alkoi ihanasti. Chris ihastui naiseen, kun tämä oli vakavasti kipeänä. Sankarimateriaalia. Häitä vietettiin, niihin ei tullut C:n vanhemmat.

* Liitto jatkui lasten ja töiden ja kameran kanssa. Shanann harjoitti markkinointia ja kuvasi sitä varten videoita nettiin. Chris oli töissä öljykentällä.

* Chris alkoi treenata ja laihtui paljon, hänestä tuli hyväkroppainen. Chris alkoi etääntyä perheestä. Seksiä ei enää ollutkaan. Shanann tekstaili ystävälleen surullisuudestaan ja ikävästään, hän alkoi epäillä pettämistä.

* Shanann koetti saada liittoa toimimaan, hän kirjoitti lämpimiä viestejä ja rehellisiä kirjeitä miehelle, joissa hän ilmaisi epätietoisuutensa siitä missä mennään, mutta että hän kaipasi ja rakasti miestä. Shanann jopa ymmärsi olleensa liian dominoiva suhteessa ja halusi saada homman ookooksi.

* Chris ei tullut mitenkään häntä vastaan, hän oli epärehellinen ja välttelevä viimeiseen asti, vakuutteli vain että kaikki on hyvin.

* Rakkauskirjeessä Nicholille Chris on selvästi ihan hormonihuuruissa, hän laittoi kuinka hänen henkensä salpautui N:n näkemisestä. He ottivat yhdessä bikinikuvia Nicholista.

* Poliisilaitoksella kuulustelijat ovat tiukkoina, he eivät usko Chrisiä ja valeenpaljastuskone ei myöskään usko Chrisiä. Naispoliisi sanoo, kevennä mielesi taakkaa. Naispoliisi myös sympaattisesti huomauttaa eräässä välissä, että naiset ovat hulluja. Miespoliisi katsoo Chrisiä ja huomauttaa, että kyyneliä ei virtaa. Lapset kateissa. Chris sönkkää jotain. Miespoliisi sanoo hyvin sen, mitä vaikuttaa käyneen. Chris raivasi vanhan perheen uuden ihastuksen tieltä pois.

* Poliisilaitoksella Chris haluaa puhua isänsä kanssa, jostain syystä sen miettiminen saa hänet tunnetilaan. Isälleen Chris kertoo S:n satuttaneen ensin lapsia ja hänen sitten tappaneen S:n, isä pitää kättä C:n olkapäällä. Myöhemmin tämä versio osoittautuu paikkansapitämättömäksi. Chris tappoi koko perheensä.

* Filmi loppuu niin, että siinä annetaan ymmärtää tekojen olleen ennalta suunniteltuja. Tyttöjen eväitä ei oltu laitettu aamua varten valmiiksi. Ihan loppuun tulee tilastotietoa, suunnitelmallisuus liittyy yleensä asiaan.

Katsoin dokumentin jälkeen jotain tapaukseen liittyviä videoita youtubesta, joissa vielä tähdennettiin materiaalin pohjalta suunnitelmallisuutta. Niissä puhuttiin Chrisin vaatteista, kuinka hänellä oli vanhat vaatteet päällä öljykentän tapahtumia varten (yleensä ei ollut) ja kuinka hän meni normaalista poikkeavasti heti öljykentälle maanantaina eikä ensin toimistolle. Hän oli myös soittanut tyttöjen kouluihin ja talon myyntiasiassa "ennen aikojaan".

Chris Watts vältti kuolemantuomion, kun S:n omaiset eivät sitä halunneet. C on vankilassa, N on teillä tietämättömillä eikä hänellä ole lain kannalta osuutta rikoksiin. Wattsin perheen koira jäi eloon.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 356
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Zara »

Katsoin tuon Netflixin dokkarin ja sinälläänhän se ei tuonut mitään isompaa uutta infoa tapaukseen, mutta minulle oli yllätys, että Shannon oli ihan tosissaan yrittänyt selvittää miksi Chris oli kesän aikana etääntynyt ja että hän yhä rakasti Chrisiä. Jotenkin olin aikaisemmin saanut sellaisen kuvan, että Shannon oli miettinyt litosta lähtemistä jne. Samoin en ollut tiennyt, että Chris oli noin radikaalisti muuttunut kesän aikana perhettään kohtaan viileäksi. Se, mikä myös pisti silmään dokumentissa, oli se, miten se esitti Nicolen osallisuuden/osallisuudettomuuden koko jutussa. Dokkarin mukaan Nicole oli vain uhri itsekin, jolla ei ollut mitään aavistusta mistään. MUTTA jo tuo, että hän olisi googlaillut Shannonnia jo ennen samaan työpaikkaan Chrisin kanssa menoa, on kyllä hemmetin outoa.

Katsoin Youtubesta yhtä crime podcastia ja siinä oli Chrisin ja Nicolen käymää meilin vaihtoa. Merkillä pantavaa niissä oli se, että hyvin nopeasti Nicole alkoi avautua Chrisille kertomalla kuin haluaisi samanlaisen perheen kuin Chrisissä suloisine lapsineen on jne...WTF! Kyseessä kuitenkin oli työmeilit jne. En siis voi välttyä siltä ajatukselta minäkin, että Nicolella oli iso osa Wattsin perheen tragediassa. Hän halusi sen perheonnen, mitä oli somesta jo katsellut Wattseilla olevan. En tiedä, miten he samaan työpaikkaan Chrisin kanssa päätyivät, oliko puhdasta sattumaa, mutta kun Chris ihastui sokeasti Nicoleen, on Nicole voinyt hyvinkin puhua sellaisia, että Chris hullussa päässään on nähnyt tappamisen helpoimmaksi ratkaisuksi aloittaa kunnolla yhteinen elämä Nicolen kanssa. Toki onhan Nicole voinut olla ihan konkreettisemminkin sanoin tai teoin tragediassa mukana, mutta vähintään varmaan ohjailemassa ajatuksen tasolla Chrisiä toimimaan nopeasti. Kuitenkin, olipa Nicole vaikuttanut Chrisin ajatuksiin tai ei, ei terve mieli tapa perhettään mistään syystä.
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."

Haisenberg
Alibin satunnaislukija
Viestit: 54
Liittynyt: Ke Syys 11, 2019 1:39 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Haisenberg »

Nyt oli kyllä jotenki helvetin järkyttävä dokumetti. Juuri se ilman syytä tappaminen, kun olis vaan voinu myöntää pettämisen ja erota. Sekä elävien lasten kanssa kuolleen äidin kuskaaminen, kuin vitun sekasin pitää olla!? Ja jos vaimon tappaminen oli turhaa (kun voisi erota) niin miksi ne lapset piti vielä tappaa. Eipä oo mikään hetkeen järkyttäny näin kuin tämä täysin turha rikos.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Lassie »

^ Chris Wattsilla oli tunnekylmä suhtautuminen lapsiinsa. Elatusmaksuja ei maksuun, jos lapsia ei olekaan. Puhui dokumentilla (vai oliko youtube-dokumenteilla) tilanteeseen nähden vailla tunteita siitä, kuinka yllättävää oli, että lapset mahtuivatkin öljysäiliön aukoista sisään ja kuinka helppoa oli vaan päästää irti. Hän myös muisti lasten pituudet ja koot sentilleen.

Miten hänellä ei ollut kiintymys/rakkaussuhdetta lapsiinsa? Kyllähän hän leikki lasten kanssa töistä päästyään, vaimo sitten kuvasi ja ohjaisti hetkiä.
Juuri tästä ehkä päästään siihen, että kenties Chris koki suhteensa lapsiin vain vaimonsa kautta, toisin sanoen, että hän olisi samaistanut lapset vaimoonsa ja edesmenneeseen elämäänsä. Jos aika lasten kanssa oli aina samaa töiden jälkeen vaimon ohjauksen ja korjaamisen allaolemista, siinä ei ehkä päässyt syntymään sellaista suhdetta ja kokemusta, että hän olisi jäänyt kaipaamaan heitä silloin, kun he olivat poissa esim. lomalla.

Toisaalta, monessa perheessä asetelmat voivat harmillisesti olla niin että äiti päsmäärää kaiken ja mies on ns. apumies (kannattaakin molempien levittää käsiään alusta alkaen, niin roolit eivät pääse vakiintumaan), eikä muissakaan perheissä silti käy näin hulluja kuvioita. Ehkä Chris Watts oli sosiopaatti, hänestä ei ottanut selvää, koska oli hiljaisten vesien kala.

En ymmärrä itsekään tunnetasolla, miten kiintymyssuhdetta ei muodostu, jos pentu/lapsi/kuka/mikä vaan on kotona ja vaikka ympäristö/muut olisivat hankalia, niin siltikin.. . WTAF. Kiinnyn vaikka lintuun, jos se käy lentelemässä ja ruokailemassa samassa paikassa. :)
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1795
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Kiitos, Lassie, nyt on dokkari nähty ja Redditiäkin taas lueskeltu... :)

Mielenkiintoinen minulle uusi tieto oli, että NK soitti aina kaverilleen Jimille sen jälkeen, kun oli soittanut Chrisille. Miksi Jim G oli osapuoli tässä suhtessa, oliko hän tosiaan jonkinlainen NK:n tukihenkilö, tai vielä enemmän?

Monet ovat ehdottaneet, että tarkoitus oli lavastaa vakuutuspetos, jossa öljykentällä sattuneessa räjähdyksessä olisivat "kuolleet" Shanann ja lapset. Anadarkolla oli ennestään tällainen henkilövahinkoa aiheuttanut tapaus. Cervillä, jossa kaikki tapahtui, oli vuoto juuri tuona viikonloppuna. Chris oli menossa sitä katsomaan ja NK:n työ oli tietää noista eli hän olisi saanut tiedon vuodosta tarpeeksi ajoissa järjestääkseen jotain. Chris myös lähetti NK:lle kuvan kellarissa olevan jääkaapin lämpötilasta jostain syystä juuri ennen tekoa. On arveltu että jääkaapissa olisi säilytetty epävakaata ainetta, jonka avulla räjähdys olisi voitu saada aikaan.

Suunnitelma meni mitä ilmeisimmin pieleen, koska Shanannin lento myöhästyi 3 tuntia. Jostain syystä tekoa ei myöskään keskeytetty, ilmeisesti sen takia, että 1) odotettiin että lento myöhästyy vain vähän ja siksi, että 2) saitilla oli vuoto juuri tänä yhtenä viikonloppuna (ja yritysfuusio oli tulossa pian). Tämä teoria kieltämättä vastaa hyvin siihen, miksi ihmeessä Watts ei keskeyttänyt suunnitelmaansa, vaikka se meni pieleen sen takia että häneltä loppui aika kesken. Aikataulu ongelman takia poliisit jo alussa epäilivät, että CW oli jo tappanut lapset siinä vaiheessa kun Shanann tuli kotiin. Mutta miksi hän olisi tappanut lapsia ennen kuin oli varma, että Shanann todella pääsee kotiin saman yön aikana - jos SW olisikin jäänyt yöksi Arizonaan, olisi Chris ollut aamulla kahden tapetun lapsen kanssa himassa... CW puhui Nikkin kanssa 111 minuuttia kestävän puhelun alkuyöstä, jossa ehkä käsiteltiin juuri sitä mitä pitäisi tehdä nyt kun lento myöhästyi. Jostain syystä suunnitelmaa päätettiin jatkaa?

Shanann tuli kotiin noin 2 AM. On lähes varmaa, että hänet yllätettiin nukkuessaan kädet peiton alla, joten kello oli vähintään 3 AM kun tappohommat oli ohitse. Vaikka Chris puhuu enemmän paskaa kuin totta, on pääteltävissä että ainakin toinen lapsista ei kuollut ensimmäiseen murhayritykseen vaan oli ilmeisesti elossa kun äitinsä kuoli. Uskon että kyseessä oli Bella ja että lapsi näki kun isä murhasi äidin. Sen jälkeen hän meni ehkä piiloon sängyn alle, silä koira merkkasi nimenomaan Bellan sängyn alusen ja videolla näkyy kun etsijä löytää sieltä lasten kirjan. Ehkä Chris otti Bellan mukaan Cerville ja tappoi siellä, murhasi hänet jo kotona, tai tunki elävänä öljytankkiin, mutta joka tapauksessa pitää todennäköisesti paikkansa, että tyttö sanoi "Daddy, please, no!" ennen kuin kuoli. Sen sijaan Chrisin puheet vaimonsa ja CeCen käytöksestä ovat omituisia ja muuttuneet moneen kertaan. Molemmat lienevät kuolleet jo alkuvaiheessa ja sen takia CW joutuu sanoittamaan heille käytöstä sitä mukaa kun keksii juttujaan. Chris lähti talolta noin 5:30 AM, pakattuaan ulkona noin puoli tuntia ja sisällä varmaan ainakin saman verran, varsinkin jos jääkaapissa tosiaan oli jotain katalyyttia, josta piti päästä eroon (videolla yhden pöntön pohjalla on jotain valkeaa ainetta).

Päivällä talolleen tultuaan Chris teki jotain sisällä talossa, ennen kuin päästi poliisit sisään. Redditissä on ehdotettu että hän siirsi autosta Shanannin puhelimen pois, ehkä vihkisormuksen, kellon, laukun ym tavaroita myös. Tavarat olisivat odottaneet auton mukana hävittämistä. Mutta miksi ottaa riskiä, että talolle tultaisiin heti aamusta, ja odottaa auton hävittämistä päivään? Uskonkin, että tarkoitus oli että Chrisin rikoskumppani(t) hävittäisivät auton jo aamuyöllä samalla kuin ruumiit, mutta tämä aikataulu kusi, kun aurinko nousi, jolloin auton ajaja olisi näkynyt kaikissa kameroissa joita tielle osui. Rikoskumppaneita olisi tarvittu 2, koska Anadarkon kaikissa autoissa oli GPS-jäljittimet ja Chrisin ja Nikkin piti siksi olla ajossa oikeassa paikassa. Kolmas henkilö olisi ajanut Nikkin truckia, koska tummatukkainen NK olisi sopinut hyvin esittämään Shanannia pimeässä. NK:n puhelin pingasikin Fredericksin tolpassa klo 6 AM, mikä oli epätavallista. Ehkä hän vetäytyi suunnitelmasta jo tässä vaiheessa, tai ehkä oli tarkoitus vielä yrittää hävittää autoa päivällä siihen asti, kunnes Nichole Atkinson tuli talolle ja soitti poliisit.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Backspace
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: To Loka 11, 2018 3:40 pm

Re: USA Arizona: Shanann Wattsin ja lastensa kuolemat

Viesti Kirjoittaja Backspace »

Jos oli tarkoitus räjäyttää öljysäiliö, niin miksi Shannan haudattiin maahan? Mikäli räjäytyksellä oltaisiin peitetty murhan jäljet, niin eikö se herättäisi kysymyksiä, miksi Wattsin perhe on ollut mukana miehen työmaalla? Ei vaikuta kovin todennäköisiltä skenaarioilta. Helpompiakin paikkoja hävittää ruumis olisi ollut, kuin öljysäiliöön dumppaaminen. Eikö Arizonassa ole hehtaarikaupalla autiomaata, johon voi viedä ruumiit villieläinten ruoaksi, eikä välttämättä kukaan löydä niitä? Aika kaukana mistään täydellisestä murhasta tämä tapaus oli.

Vastaa Viestiin