Viitoismurha Fidzisaarilla

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

dazu
Columbo
Viestit: 2307
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Viitoismurha Fidzisaarilla

Viesti Kirjoittaja dazu » La Elo 31, 2019 6:10 am

Itkevä vauva konttasi tien varrella, viisi ruumista löytyi läheisen jyrkänteen juurelta – rikosmysteeri järkyttää Fidzin paratiisisaaria


Poliisi on kuullut tapaukseen liittyen kahta Uudessa-Seelannissa asuvaa henkilöä, mutta ketään ei ole toistaiseksi pidätetty.

Fidzisaarten pääsaarella Viti Levulla sijaitseva Nausorin ylänkö tunnetaan jylhistä maisemistaan ja henkeäsalpaavan kauniista auringonlaskuistaan. Maanantaina siellä olevan jyrkänteen juurelta tehtiin löytö, joka on järkyttänyt pahoin pienen saarivaltion asukkaita.

Joukko alueella liikkuneita paikallisia havaitsi ensin noin 1-vuotiaan itkevän lapsen konttaavan autotien varrella.

– Nappasin hänet syliini ja vaihdoin hänen likaisen vaippansa. Heti sen jälkeen syötin hänelle kaksi pullollista maitoa. Hän vaikutti nälkäiseltä. Mietin, että kuka on niin epäinhimillinen, että voisi tehdä tällaista. Onneksi hän ei osannut kävellä, koska muuten hän olisi voinut pudota jyrkänteeltä, pian lapsen löydyttyä paikalle osunut nuori äiti Kelera Toloi, 25, kertoi paikalliselle Fiji Sun -lehdelle.

Samoihin aikoihin karjaansa hevosen selässä etsinyt mies kohtasi karmean näyn läheisen jyrkänteen juurella. Maassa makasi neljä ruumista.

Paikalle hälytettiin poliisi, joka löysi lähistöltä vielä viidennen ruumiin. Tien vieressä kontannut vauva, nimeltään Samaira Kumar, kiidätettiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Fidzin poliisin mukaan kuolleina löytyi kolme aikuista ja kaksi lasta. Uhrien käyttämä auto löydettiin myöhemmin hylättynä supermarketin pihalta muutaman kymmenen kilometrin päässä sijaitsevasta Votualevun kaupungista.

Paikallisessa mediassa on kerrottu, että vainajat olivat puuseppänä työskennellyt Nirmal Kumar, 63, hänen vaimonsa Usha Devi, 54, heidän tyttärensä Nileshni Kajal, 34, sekä hänen kaksi tytärtään, Sana, 11 sekä Samara, 8.

Nadin kaupungissa asunut perhe oli poistunut kotoaan viime viikon lauantaina, eikä koskaan palannut.

Kuolleiden joukossa ei kuitenkaan ollut Samaira-vauvan äitiä. Hänen kerrottiin olleen Australiassa, josta hän matkusti Fidzisaarille tiistaina.Kahta kuultu, ketään ei toistaiseksi pidätetty

Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen tulokset eivät ole vielä täysin valmiit, mutta poliisi tiedotti keskiviikkona niiden viittaavan siihen, että kyse on jonkinlaisesta myrkytyksestä. Seuraavana päivänä poliisi ilmoitti puhuttaneensa tutkinnan kannalta kiinnostavaa henkilöä, joka on perheelle tuttu.

Paikallinen media kertoi kyseisen henkilön asuvan Uuden-Seelannin Christchurchissa ja työskentelevän siellä bussinkuljettajana. Poliisi on kuullut myös toista henkilöä, jonka uskotaan olevan miehen puoliso.

Ketään ei ole kuitenkaan nimetty virallisesti epäillyksi tai pidätetty. Paikallisen FBC Newsin mukaan oikeus hylkäsi poliisin miehestä tekemän pidätyshakemuksen, ja kumpikin vapautettiin 48 tunnin kuluttua ilman syytteitä.

Uusiseelantilaisen Stuff.co.nz-uutissivuston mukaan pariskunta oli matkustanut kolme viikkoa sitten kotimaahansa Fidzille lomalle, ja heidän odotettiin palaavan Christchurchiin lähiaikoina.

Kuolleena löytyneen Nirmal Kumarin veli Raj Kumar kertoi sivustolle, että perheellä on ollut hyvin raskasta läheisten kuolemien vuoksi.

– Kyse ei ole yhdestä, vaan viidestä. Heitä on viisi, enkä pysty käsittelemään tätä. Yritämme tehdä parhaamme, mutta tämä ei ole helppoa aikaa, Kumar sanoi.

Hänen poikansa kertoi puolestaan Samaira-vauvan olevan turvassa ja äitinsä hoivissa. Perheen mukaan lapsen äiti Sangeeta Devi on Nirmal Kumarin ja Usha Devin tytär.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006222428.html
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

dazu
Columbo
Viestit: 2307
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Viitoismurha Fidzisaarilla

Viesti Kirjoittaja dazu » La Elo 31, 2019 6:12 am

Veikkaanpa, että tekijä on Nileshni Kajalin aviomies, tai ex, joka on tappanut muijansa/ex-muijansa, lapsensa ja anoppinsa ja appiukkonsa.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

khl
Philip Marlowe
Viestit: 1143
Liittynyt: La Syys 19, 2015 5:30 pm

Re: Viitoismurha Fidzisaarilla

Viesti Kirjoittaja khl » La Elo 31, 2019 7:26 am

Joo joku lähisuvusta ,yhden lapsen jätti eloon jonka äitikään ei ollut paikalla?

Papa Legba
Sammakkoprofessori
Viestit: 406
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: Viitoismurha Fidzisaarilla

Viesti Kirjoittaja Papa Legba » La Elo 31, 2019 10:12 am

Onko paikallinen noitatohtori dr Puska sekaantunut kuolemiin?

Mother stumbles upon a baby in nappies crawling next to the bodies of FIVE family members at the bottom of a cliff - as a New Zealand 'witch doctor' is questioned over their mysterious deaths

A Kiwi witch doctor and his wife have been questioned over suspicious deaths
Two children were among those found dead in the Nausori Highlands in Fiji
The man and his wife, from Christchurch, are not allowed to leave Fiji currently

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ioned.html

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7107
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Viitoismurha Fidzisaarilla

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Elo 31, 2019 5:53 pm

Voi olla etteivät ole alkaneet maksaa puskadocin reseptejä, jolloin luonnollisesti tapahtuu kepponen, vaikka ei olisi tilauksessakaan. Hän tai joku muu yrittää kiristää varmaan yhä (elossa olevilta) perheeltä jotain, kun vaikuttaa kuvien perusteella menestyksekkäälle:
https://nypost.com/2019/08/30/witch-doc ... e-in-fiji/

Uudessa-Seelannissakin näistä parantaja-puoskareista on varoitettu.
https://www.nzherald.co.nz/nz/news/arti ... d=11487401
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin