Ammuskelu maantiellä Texasissa 1.9.2019

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Luupää
Sherlock Holmes
Viestit: 3587
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Ammuskelu maantiellä Texasissa 1.9.2019

Viesti Kirjoittaja Luupää » Su Syys 01, 2019 8:52 am

'
Jenkeissä sen kuin paukkuu vaan. Tänä vuonna siellä on pyssytelty keskimäärin yli yhden vähintään 4 uhria vaatineen joukkoammuskelun päivävauhtia.

https://yle.fi/uutiset/3-10948981
Ainakin viisi ihmistä on kuollut ja ainakin 21 haavoittunut ammuskelussa Midlandin ja Odessan kaupunkien välisellä maantiellä Texasin osavaltiossa Yhdysvalloissa, paikalliset tiedotusvälineet ja viranomaiset kertovat.

Tilanne alkoi neljän aikaan iltapäivällä paikallista aikaa. Odessan poliisilaitoksen mukaan tekijöitä epäiltiin alkuun olleen mahdollisesti kaksi.

Viranomaisten mukaan epäilty ajoi tapahtumien aluksi valkoisella kuorma-autolla, mutta hylkäsi sen ja kaappasi itselleen postiauton.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan kolme loukkaantuneista on poliiseja, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

Odessan poliisilaitoksen tiedottajan mukaan epäilty ampuja oli kuollut elokuvateatterin parkkipaikalla Odessassa piiritystilanteen päätteeksi. Poliisi oli ampunut epäillyn.

Odessan poliisipäällikkö Michael Gerke vahvisti lauantai-iltana paikallista aikaa lehdistötilaisuudessa, että ampujia oli vain yksi. Epäilty ampuja on kolmekymppinen valkoihoinen mies.

Edellinen joukkoampuminen Texasissa tapahtui noin neljä viikkoa sitten. Tuolloin 22 ihmistä kuoli ammuskelussa El Pasossa.
Texas shootings: Random gun attacks leave five dead
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7107
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ammuskelu maantiellä Texasissa 1.9.2019

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Syys 02, 2019 6:46 pm

Luupää kirjoitti:'
Jenkeissä sen kuin paukkuu vaan. Tänä vuonna siellä on pyssytelty keskimäärin yli yhden vähintään 4 uhria vaatineen joukkoammuskelun päivävauhtia.
Näin on, että huonoin vuosi pitkiin aikoihin (mafiavuosista en ole varma) käynnissä. Silti joukkoampumiset edustavat vain noin 0,5% kaikista ampuma-ase kuolemista ja saman osan kaikista henkirikoksista. Syntynyt myös somen myötä aktiivisen mediapelin aiheuttama vääristymä: Ihmisillä on turvaton olo, vaikka todennäköisyys joutua vakavan väkivaltarikoksen uhriksi ei ole ikinä ollut näin pieni kuin nyt!
https://mises.org/wire/media-focus-mass ... e-trends-0

Tarkennan vielä sen verran, että määritelmän joukkoampumisen ei tarvitse tuottaa ainuttakaan kuolonuhria, vaan neljän haavoittaminen riittää, siis neljä uhria dead/alive.
https://www.cbsnews.com/news/mass-shoot ... this-year/
ja tuolta tarkka listaus:
https://www.gunviolencearchive.org/repo ... s-shooting
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin