Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Valoviikate
Helen Mirren
Viestit: 1442
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja Valoviikate » Ke Marras 13, 2019 10:13 am

Julma rikos kuohuttaa Britanniaa: Kaksi lapsistaan murhannut pariskunta paljastui sisaruksiksi

Kuusilapsisen perheen vanhemmat yrittivät surmata kaikki lapsensa. Heidät tuomittiin elinkautisiin kahdesta murhasta.

SHEFFIELDISSÄ asuneet 35-vuotias nainen ja 39-vuotias mies tuomittiin tiistaina elinkautisiin vankeusrangaistuksiin kahden lapsensa murhista.

Pariskunnalla oli yhteensä kuusi lasta. He olivat suunnitelleet myös neljän muun lapsensa surmaamista. Surmamotiiviksi he kertoivat pelkonsa siitä, että lapset otetaan huostaan.

Britanniaa järkyttäneessä murhatapauksessa kuohutti lisäksi tieto, että lasten vanhemmat olivat keskenään sisaruksia.

Kaksi perheen lapsista, 13- ja 14-vuotiaat pojat löydettiin kuristettuina toukokuun lopulla Shiregreenin alueella Sheffieldissä. Myös poikien nuorempi sisarus oli yritetty hukuttaa kylpyammeeseen.

Ennen tekoja olivat vanhemmat antaneet väkisin lääkkeitä myrkyttämistarkoituksessa neljälle vanhimmalle lapselle. Syyttäjän mukaan äiti oli soittanut poliiseille sen jälkeen, kun kaksi pojista oli kuristettu. Eloon jääneet neljä lasta ovat alle 13-vuotiaita, nuorimmat kaksi alle kolmivuotiaita.

Äiti oli ennen surmia lähettänyt ystävälleen tekstiviestin, jossa kertoi olevansa epätoivoinen ja jopa harkitsevan ”joukkomurhaa”.

– Rakastan liikaa lapsiani surmatakseni heidät. Mutta samasta syystä en voi sallia heidän päätyvän huostaan, äiti tekstasi.

Syyttäjän mukaan perheen äiti ja isä ovat sisaruspuolia. Heillä on sama äiti.

Syyttäjä kertoi, että naapurusto oli luullut äidin olevan yksinhuoltaja, jota hänen veljensä auttoi.

– Tosiasiassa heillä oli muiden tietämättä seksisuhde, ja mies oli kaikkien kuuden lapsen isä, syyttäjä Kama Melly kertoi Guardianin mukaan.

– Lapset itse uskoivat, ja sanoivat myös poliiseille, että heidän isänsä olisi kuollut toisessa maailmansodassa.

Oikeudessa tuli ilmi, että lasten äiti oli varttunut kotona, jossa oli joutunut henkisen, fyysisen ja seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi ja päätynyt huostaan otetuksi.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006305757.html

aumari
Tarkastaja Morse
Viestit: 990
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja aumari » Ke Marras 13, 2019 10:26 pm

Ketkä lapset sanoneet luulleensa isänsä kuolleen toisessa maailmansodassa? Joopajoo, se sota loppui yli 70 vuotta sitten.

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5043
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja URSA » Ke Marras 13, 2019 10:59 pm

Iltalehti uskalsi julkaista kuvan insestikyyhkyläisistä:
Kuva

Gagarin
Poliisikoira Rex
Viestit: 596
Liittynyt: To Tammi 07, 2016 2:56 pm

Re: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja Gagarin » Ke Marras 13, 2019 11:44 pm

URSA kirjoitti:
Ke Marras 13, 2019 10:59 pm
Iltalehti uskalsi julkaista kuvan insestikyyhkyläisistä
On hyvä huomata muuan asia: Suomen rikoslaki ei pidä sisarpuolten seksuaalista kanssakäymistä insestinä, siis rangaistavana tekona. Avioliittolaki ei salli heille virallista avioliittoa, mutta muuten saavat peuhata ja lisääntyä miten haluavat.

Avatar
Valoviikate
Helen Mirren
Viestit: 1442
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja Valoviikate » La Marras 16, 2019 2:06 am

Insestivanhemmat murhasivat kaksi lastaan estääkseen salaisuutensa paljastumisen, suunnittelivat myös neljän muun tappamista – "Annoin teille elämän ja minulla on myös oikeus ottaa se pois"

Britanniassa vanhemmat on tuomittu vähintään 35 vuoden vankeuteen kahden teinipoikansa murhaamisesta, uutisoivat muun muassa BBC ja Independent.

Murhat tapahtuivat toukokuussa Sheffieldissä Britannian keskiosissa. Sarah Barrass, 35, ja Brandon Machin, 39, olivat alun perin aikeissa surmata kaikki perheen kuusi lasta.

Poliisin mukaan surmien motiivina oli pariskunnan salaisuus. Pariskunnan nainen oli miehensä sisarpuoli ja kaksikko oli huolissaan, että heidän todellinen karvansa paljastuisi viranomaisille. Jostain syystä vanhemmat alkoivat suunnitella lastensa tappamista, jotta näitä ei otettaisi huostaan viranomaisten toimesta.

Myöhemmin oikeudessa selvisi, että äiti oli yrittänyt saada viranomaisilta ja ystäviltään neuvoja tilanteen ratkaisemiseksi.

– Rakastan lapsiani liikaa tappaakseen heidät, mutta samasta syystä en voi antaa heitä poiskaan, äiti kirjoitti eräälle ystävälleen.

Ensimmäinen yritys ei onnistunut

Vanhemmat aloittivat julman suunnitelmansa täytäntöönpanon toukokuun 23. päivän iltana. Sarah Barrass yritti tuolloin myrkyttää neljä vanhinta lasta syöttämällä näille yliannostuksen lääkkeitä.

Vastahakoiset lapset pakotettiin ottamaan pillereitä. Vanhemmat olettivat, että lapset olisivat kuolleet aamuun mennessä, mitä ei tapahtunut. Äiti yritti luoda kulissia teolle kirjoittamalla sosiaaliseen mediaan useita viestejä, joissa lasten kerrottiin sairastuneen.

Yrityksen epäonnistuttua Sarah Barrass alkoi etsiä netistä muita keinoja surmata lapsensa. Hän tutki muun muassa tukehduttamista, kuristamista ja hukuttamista.

Nainen oli yhteydessä isään ja kertoi lasten olleen edelleen hengissä, minkä jälkeen mies saapui talolle. Kaksikko kuristi 13- ja 14-vuotiaat pojat hengiltä ja asetti näiden päihin muovipussit, jotta uhrit varmasti kuolisivat.

Tämän jälkeen kaksikko yritti hukuttaa kolmannen lapsen kylpyammeeseen, mutta epäonnistuivat. Lopulta äiti keräsi neljä elossa olevaa lasta makuuhuoneeseen ja soitti poliisille. Lapsista kaksi olivat alle 13-vuotiaita ja kaksi alle kolmevuotiaita.

Nainen kertoi poliisille, että hänen aikeenaan oli tappaa lopuksi itsensä ja kaksi nuorinta lasta yhtä aikaa. Perheen kotona vierailleiden ihmisten mukaan äiti oli jo aiemmin puhunut teinipojille erikoiseen sävyyn.

– Annoin teille elämän ja minulla on myös oikeus ottaa se pois, äidin kerrotaan puhuneen.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ins ... #gs.gaiqc9

Omia tummennoksia.
Ujosta perheenäidistä tuli kylmäverinen murhaaja – "hirviöäiti" vihjaili aikeistaan jo vuosi sitten: "Murha on kuin perunalastut, et voi lopettaa vain yhteen"

Brittiläinen kuuden lapsen äiti tappoi kaksi teini-ikäistä poikaansa. Brittilähteiden mukaan äidin murhanhimoiset aikeet olisi voitu estää, mikäli murhaajaäidin veljen varoitukset olisi otettu todesta.

Hirviöäidiksi kuvailtu 35-vuotias nainen tappoi 13- ja 14-vuotiaat poikansa perheen kotona Sheffieldissä, Isossa-Britanniassa viime toukokuussa. Pojat oli julistettu kuolleiksi lastensairaalassa pian hirvittävän perhetragedian jälkeen.

Poliisi ei ole julkistanut poikien kuolinsyytä, eikä ole avannut sen tarkemmin, miten teinipojat tapettiin. Brittilähteiden mukaan murhiin ei ainakaan liity ampuma-aseita.

Äiti yritti tappaa lapsensa aiemminkin

Sekä 35-vuotiasta perheenäitiä että perheen lähipiiriin kuulunutta miestä syytetään poikien murhista. Hirviöäitiä syytetään lisäksi useista murhanyrityksistä.

Perheenäidin väitetään yrittäneen tappaa kuusi lastaan jo aiemminkin. Hän oli muun muassa yrittänyt myrkyttää neljä lastaan siinä onnistumatta vain päivä ennen teinipoikien murhaamista.

Poikien äiti ja perheelle läheinen mies ovat molemmat tunnustaneet tekonsa. Heidän oletetaan saavan elinkautisen vankeusrangaistuksen.

Tapausta käsitellään oikeudessa marraskuun 12. päivä.

Hirviöäidin veli avaa tapauksen taustoja

Brittilehti The Sun haastatteli murhasta epäillyn perheenäidin veljeä. Hänen mukaansa hirviöäiti katsoi perhetutun kanssa kasapäin kauhuelokuvia, joista pari oli mitä luultavimmin saanut vaikutteita myös teinipoikiin kohdistuneisiin väkivaltatekoihin.

Veli kertoo, että äiti ja perhetuttu olivat tappaneet myös lemmikkihiiriä viihdyttääkseen itseään. Veli väittää, että kaksikko oli tallonut hiiret kuoliaiksi nauraen samalla makeasti.

Veli kertoo myös brittilehdelle, että perheenäidin synkkään sielunmaisemaan oli mahdollista tutustua pitkään ennen kuin tämä toteutti kamalat murhasuunnitelmansa.

Äiti oli esimerkiksi lainannut tunnettua kauhukirjailija Stephen Kingiä.

– Murha on kuin perunalastut: et voi lopettaa vain yhteen, perheenäiti oli julistanut Facebook-tilillään vuosi sitten kesällä.

Poikien kuolemat olisi voitu estää

Murhaajaäidin veli on varma siitä, että teinipoikien järkyttävät kohtalot olisi voitu estää, mikäli maan sosiaalipalvelut olisivat ottaneet varoitukset tosissaan.

Hänen mukaansa perhetuttu oli ollut erittäin väkivaltainen perheen lapsia kohtaan monien vuosien ajan.

Veljen mukaan hänen siskonsa oli ollut ujo ja hiljainen, mutta hän oli muuttunut radikaalisti sen jälkeen, kun oli tutustunut murhien toteutuksessa mukana olleeseen mieheen.

– Nuo kaksi ovat olleet paholaisia syntymästään asti. He molemmat ovat yhtä pahoja, molemmat murhaajia ja pahoja psykopaatteja, veli oli kuvaillut murhan tehnyttä kaksikkoa Sunday Mirrorille.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ujo ... #gs.gakc0g

Kun edesmenneet pojat olivat taaperoikäisiä, veli oli heillä kylässä ja näki, että tämä mies, Brandon Machin, tarttui rajusti pojista vanhemman käsivarteen ja raahasi häntä pitkin lattiaa. Veli sanoo tuolloin tulleen ilmeiseksi, ettei kaikki ollut kunnossa ja että hän soitti lastensuojeluun kolmesti vuosina 2009-10, mutta hänelle jäi tunne, ettei häntä otettu vakavasti.

Hän myös kertoo siskonsa työntäneen alas puusta jonkun tytön niin, että tämä satutti kätensä. Sisko oli hänestä ujo ja hiljainen ja suhtautui suojelevasti 7 sisarukseensa ennen kuin tapasi Brandon Machinin.

Murhattuja poikia veli kuvailee kohteliaiksi ja hyväsydämisiksi. The Sunin artikkelissa on video, jossa nuorempi poika rahankeräystempauksessa syöpään kuolevan kaverinsa puolesta.

putsari
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2574
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Murhahullu mutsi tappoi kaksi lastaan Britanniassa

Viesti Kirjoittaja putsari » La Marras 16, 2019 2:35 am

Tästä ei ole täällä keskusteltu. Aika sairasta.Paikallinen murha.infolainen? :D
Ujosta perheenäidistä tuli kylmäverinen murhaaja – "hirviöäiti" vihjaili aikeistaan jo vuosi sitten: "Murha on kuin perunalastut, et voi lopettaa vain yhteen"

JULKAISTU 03.11.2019 19:40
Brittiläinen kuuden lapsen äiti tappoi kaksi teini-ikäistä poikaansa. Brittilähteiden mukaan äidin murhanhimoiset aikeet olisi voitu estää, mikäli murhaajaäidin veljen varoitukset olisi otettu todesta.

Hirviöäidiksi kuvailtu 35-vuotias nainen tappoi 13- ja 14-vuotiaat poikansa perheen kotona Sheffieldissä, Isossa-Britanniassa viime toukokuussa. Pojat oli julistettu kuolleiksi lastensairaalassa pian hirvittävän perhetragedian jälkeen.

Poliisi ei ole julkistanut poikien kuolinsyytä, eikä ole avannut sen tarkemmin, miten teinipojat tapettiin. Brittilähteiden mukaan murhiin ei ainakaan liity ampuma-aseita.

Äiti yritti tappaa lapsensa aiemminkin
Sekä 35-vuotiasta perheenäitiä että perheen lähipiiriin kuulunutta miestä syytetään poikien murhista. Hirviöäitiä syytetään lisäksi useista murhanyrityksistä.

Perheenäidin väitetään yrittäneen tappaa kuusi lastaan jo aiemminkin. Hän oli muun muassa yrittänyt myrkyttää neljä lastaan siinä onnistumatta vain päivä ennen teinipoikien murhaamista.

Poikien äiti ja perheelle läheinen mies ovat molemmat tunnustaneet tekonsa. Heidän oletetaan saavan elinkautisen vankeusrangaistuksen.

Tapausta käsitellään oikeudessa marraskuun 12. päivä.

Hirviöäidin veli avaa tapauksen taustoja
Brittilehti The Sun haastatteli murhasta epäillyn perheenäidin veljeä. Hänen mukaansa hirviöäiti katsoi perhetutun kanssa kasapäin kauhuelokuvia, joista pari oli mitä luultavimmin saanut vaikutteita myös teinipoikiin kohdistuneisiin väkivaltatekoihin.

Veli kertoo, että äiti ja perhetuttu olivat tappaneet myös lemmikkihiiriä viihdyttääkseen itseään. Veli väittää, että kaksikko oli tallonut hiiret kuoliaiksi nauraen samalla makeasti.

Veli kertoo myös brittilehdelle, että perheenäidin synkkään sielunmaisemaan oli mahdollista tutustua pitkään ennen kuin tämä toteutti kamalat murhasuunnitelmansa.

Äiti oli esimerkiksi lainannut tunnettua kauhukirjailija Stephen Kingiä.

– Murha on kuin perunalastut: et voi lopettaa vain yhteen, perheenäiti oli julistanut Facebook-tilillään vuosi sitten kesällä.

Poikien kuolemat olisi voitu estää
Murhaajaäidin veli on varma siitä, että teinipoikien järkyttävät kohtalot olisi voitu estää, mikäli maan sosiaalipalvelut olisivat ottaneet varoitukset tosissaan.

Hänen mukaansa perhetuttu oli ollut erittäin väkivaltainen perheen lapsia kohtaan monien vuosien ajan.

Veljen mukaan hänen siskonsa oli ollut ujo ja hiljainen, mutta hän oli muuttunut radikaalisti sen jälkeen, kun oli tutustunut murhien toteutuksessa mukana olleeseen mieheen.

– Nuo kaksi ovat olleet paholaisia syntymästään asti. He molemmat ovat yhtä pahoja, molemmat murhaajia ja pahoja psykopaatteja, veli oli kuvaillut murhan tehnyttä kaksikkoa Sunday Mirrorille.

Lähteet: The Sun
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ujo ... #gs.gatqbx
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Murhahullu mutsi tappoi kaksi lastaan Britanniassa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 17, 2019 2:39 pm

Todellakin sairasta, lapset oli sukurutsaa:
Burn
Loot
Murder

kaarmis
Sammakkoprofessori
Viestit: 467
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja kaarmis » Su Marras 17, 2019 3:00 pm

Hän myös kertoo siskonsa työntäneen alas puusta jonkun tytön niin, että tämä satutti kätensä. Sisko oli hänestä ujo ja hiljainen ja suhtautui suojelevasti 7 sisarukseensa ennen kuin tapasi Brandon Machinin.
Kuusi lasta, joista yhdellä on ollut 7 sisarusta? Ehkäpä mulla on vain aukko matematiikantaidoissani nyt.

Avatar
Valoviikate
Helen Mirren
Viestit: 1442
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja Valoviikate » Su Marras 17, 2019 7:31 pm

kaarmis kirjoitti:
Su Marras 17, 2019 3:00 pm
Hän myös kertoo siskonsa työntäneen alas puusta jonkun tytön niin, että tämä satutti kätensä. Sisko oli hänestä ujo ja hiljainen ja suhtautui suojelevasti 7 sisarukseensa ennen kuin tapasi Brandon Machinin.
Kuusi lasta, joista yhdellä on ollut 7 sisarusta? Ehkäpä mulla on vain aukko matematiikantaidoissani nyt.
Ymmärsin niin, että tämä ujoksi ja hiljaiseksi kuvailtu sisko suhtautui omiin sisaruksiinsa suojelevasti.

Koppakuoriainen
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 180
Liittynyt: La Elo 01, 2015 2:41 am

Re: Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja Koppakuoriainen » Su Marras 17, 2019 7:43 pm

Naisen veli (ilmeisesti täysiveli) on siis nähnyt lasten isäksi paljastuneen miehen (joka on siis naisen velipuoli), käsittelevän lapsia kovakouraisesti, mutta ei ole tiennyt miehen olevan myös hänen (siis veljen) velipuolensa (kaikillahan on oltava tällöin sama äiti).
MURHA.INFO - Suomen johtava rikosaiheinen avohoitoportaali

tj_eme
Matlock
Viestit: 789
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Britannia: Sisaruspariskunta murhasi lapsiaan välttääkseen näiden huostaanoton

Viesti Kirjoittaja tj_eme » To Marras 21, 2019 10:24 am

Voihan niillä olla sama isäkin, puolisisaruus tulee siitäkin.

Vastaa Viestiin