Lousianan ampumavälikohtaus

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Dam Egar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Heinä 24, 2007 8:35 pm
Paikkakunta: Uusi Maa

Lousianan ampumavälikohtaus

Viesti Kirjoittaja Dam Egar » Pe Helmi 08, 2008 7:59 pm

Guns blazin'... one again:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1486190

Siinähän selittelette etteivät nämä pellet innostu ja ota esimerkkiä toisistaan.

Aivan saletisti on tahti kiihtynyt Virginia Techin ja Jokelan jälkeen. Laskekaa vaikka.

Howler
Columbo
Viestit: 2348
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler » Pe Helmi 08, 2008 8:10 pm

IS kirjoitti:Poliisi myöhästyi vain hetken, ruuti haisi yhä luokassa
Nainen ampui kaksi muuta opiskelijaa ja itsensä yliopistolla
8.2.2008 18:37, päivitetty 08.02. 19:02


Opiskelija surmasi kaksi muuta yliopisto-opiskelijaa ja itsensä luokkahuoneessa Yhdysvalloissa, kertoi CNN hetki sitten. Sekä ampuja että uhrit olivat nuoria naisia.

Verilöyly sattui paikallista aikaa perjantaiaamuna Louisianan osavaltion pääkaupungissa Baton Rougessa.

Ylikonstaapeli Don Kelly Baton Rougen poliisista kertoi CNN:lle, että viranomaisten saapuessa Louisiana Technical -yliopiston kampukselle kaikki olivat jo kuolleet.

Ilmeisesti uhrit ammuttiin suoraan tuoleihinsa.

- Vastassa oli täydellinen sekasorto, ihmiset säntäsivät pois, Kelly kuvasi uutistoimisto Associated Pressin mukaan.

- Eräs poliisi - hän joka meni luokkahuoneeseen ensimmäisenä - sanoi, että saattoi yhä haistaa ruudin hajun, Kelly kertoi.

Poliisi ei myöhästynyt paljon, sillä ensimmäinen hälytys tuli aamulla kello 8.36 ja viranomaiset olivat paikalla vain neljä minuuttia myöhemmin.

- Ammuskelun sattuessa luokkahuoneessa oli parikymmentä ihmistä. Muissa tiloissa ei ole ammuttu, poliisi sanoi.

Ampujan motiivista ei ole vielä tietoa.
Dam Egar, jos nyt alan pilkkua viilaamaan (ja olen tarpeeksi ärsyyntynyt tehdäkseni sen), niin laskepa itse, montako ammuskelua on ollut vuoden 1966 jälkeen :P Jos nyt alat ihan oikeasti syyttämään Virginia Techiä ja Jokelaa ja muita, niin ehkä tuossa on oma alkunsa tuossa vuodessa jonka mainitsin. Ja se, että tuo tapahtui juuri nyt, on minusta puhdasta sattumaa sen kanssa, että Jokelasta on sen ja sen verran aikaa, ja Virginia Techistä sen ja sen verran. Turha väittää muuta, tai että tahti kiihtyy.

EDIT//
En viitsinyt tehdä tälle uutta viestiä, joten lisään tähän.
Katsokaas tätä linkkiä http://dkosopedia.com/wiki/School_shooting ja sanokaa sitten, että VT:n jälkeen tahti mukamas kiihtynyt. Ennen VT:tä on minusta ollut aika paljon enemmän ampumisia (jopa samalle päivälle näyttää osuvan pari tapausta), ja VT:n jälkeen tuon mukaan tilanne on rauhoittunut hieman. Mutta toisaalta, VT:stä on vasta niin vähän aikaa...
Viimeksi muokannut Howler, La Helmi 09, 2008 3:43 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Katsa

Viesti Kirjoittaja Katsa » Pe Helmi 08, 2008 8:13 pm

Ihan samalla tavalla kuin nuoret miehet ovat alkaneet viimeaikoina katoilemaan ravintolasta ja hyökyaallot lillumaan toisaalla.
Vittu kun ne ainaa matkii toisiaan.

EuroJR
Sherlock Holmes
Viestit: 3385
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR » Pe Helmi 08, 2008 8:13 pm

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää kuinka paljon nämä "laajennetut itsemurhat" opiskelulaitoksissa ja/tai julkisissa tiloissa ovat yleistyneet, vai ovatko? Korreloivatko väkitiheyden kanssa?

VoDKa
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4964
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa » Pe Helmi 08, 2008 8:18 pm

Laskekaa kouluammuskeluja, älkääkä vain niitä joita tehdään kaikkialla. Helvetti, ihmiset ampuu jatkuvasti kaikkialla, ihan kuin joku kirkkoammuskelu olisi jotain uutta, niitäkin on tapahtunut jo vaikka kuinka paljon.

Kouluammuskeluja on harvaksemmaltaan, ja jokaisen sellaisen jälkeen on tullut aina näitä uhkailuja ja muuta paskaa.

Tämä on ensimmäinen tämän vuoden KOULUammuskelu, right? (Ja pakko sanoa, kuka ennusti tämän jo vuodenvaihteen alussa, häh? Oliko VoDKa, oliko? Juu oli, hyvä VoDKa, tässä, ota keksi.)

Minusta on väärin sanoa että siis niinq omg omg, katsokaa, vähän on niiq lisääntynyt nää jutut, ku miettii että aina ison tapahtuman jälkeen ne jutut tietyistä aiheesta hetken aikaa on ISOLLA tapetilla.

Konginkankaan jälkeen jokaikinen pikkuinen bussiturma kerrottiin, nytkin niitä tapahtuu silloin tällöin, mutta kukaan ei suomeksi sanottuna jaksa välittää paskaakaan. Tai ainakaan minä en.

Eikä ne kaikki uutiset aina ja ikuisesti kaikkialta edes leviä Suomeen asti. Jenkkilässä on näitä kouluammuskeluja kuitenkin vuosittain, oli ennen Jokelaa ja Virginiaakin, mutta koska se ei ollut ns. iso juttu, eli uhreja oli vähän, niin mitäpä niistä mainitsemaan kuin hieman jossain sivussa ehkä vahingossa.

Teidän ongelma on nyt siinä, että ette katso ihan kokonaan kaikkia uutisia läpi, vaan keskitytte kyttäämään näitä ammuskelu-uutisia nyt. Koko ajan tapahtuu isoja juttuja, usein ja monta kertaa, mutta kun nyt kytätään kouluammuskelijoita, niin ei oteta huomioon sitä kuinka Japanilaiset teurasti taas tuhat valasta. Jos Keiko olisi teurastettu japanilaisten toimesta, niin voi hyvä Jumala että niitä valasteurastusuutisia olisi nyt ja jatkuvasti, vauhti kiihtyy, niinq OMG.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


Howler
Columbo
Viestit: 2348
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler » Pe Helmi 08, 2008 8:34 pm

VoDKa kirjoitti:Konginkankaan jälkeen jokaikinen pikkuinen bussiturma kerrottiin, nytkin niitä tapahtuu silloin tällöin, mutta kukaan ei suomeksi sanottuna jaksa välittää paskaakaan. Tai ainakaan minä en.
Unohdit sen, kun joku/jotkut kuolivat tasoristeysturmassa ja sitten pari viikkoa tuli hirveästi uutisia niistä. Sitten jossain vaiheessa reviteltiin monilla erilaisilla insuliinisurmillakin. Ja, löytyykö niitä nyt uutisista? Ei, koska "korokkeelle nostettu" aihe muuttuu.

Arlene
Lovejoy
Viestit: 1705
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Viesti Kirjoittaja Arlene » Pe Helmi 08, 2008 9:13 pm

Over the past 20 years, there have been approximately 30 rampage shootings in American middle and high schools, an average of about 1 1/2 per year.
Eli kouluammuskeluja on 1 1/2/vuosi.

Lähde: Larkin: Comprehending Columbine

VoDKa
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4964
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa » Pe Helmi 08, 2008 9:41 pm

Arlene kirjoitti:Over the past 20 years, there have been approximately 30 rampage shootings in American middle and high schools, an average of about 1 1/2 per year.
Eli kouluammuskeluja on 1 1/2/vuosi.

Lähde: Larkin: Comprehending Columbine
Sehän on nyt puhdas totuus, että joo, 80-lukuun verrattuna ammuskelujen määrä on noussut. Mutta Jokelan ja Virginian jälkeen ei minusta merkittävästi. Jos laskettaisiin vain 1995-2007, niin veikkaan että se määrä pyörisi jossain 2-3kpl/vuosi. 80-luvulta tulee paljon tyhjiä vuosia, jolloin ei tapahtunut mitään, joka taasen laimentaa tuota lopullista tulosta.

Eli ihan normaali määrä, viime vuonna mitä, 2 vai 3? Ja tänä vuonna nyt tämä ensimmäinen. Seuraavan ennustan tapahtuvaksi... alkusyksystä.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


StillGoingStrong
Alibin satunnaislukija
Viestit: 117
Liittynyt: La Joulu 29, 2007 1:26 pm

Aikaista

Viesti Kirjoittaja StillGoingStrong » La Helmi 09, 2008 4:05 pm

Eikö ole hiukan aikaista alkaa tutkimaan aikaa jokelan ja v-techin välillä. Tietty ennustaminen on ihan mukavaa, mutta mistään tahdin kiihtymisestä en nyt vielä sanoisi mitään. Eihän sellaista voi sanoa neljän kuukauden tai edes vuoden otoksella...

Tuo bussijuttu meni ihan ohi, miksi onnettomuudet lisääntyisivät, muuten kuin että liikenne lisääntyy?
!One Love!

VoDKa
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4964
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Aikaista

Viesti Kirjoittaja VoDKa » La Helmi 09, 2008 4:22 pm

StillGoingStrong kirjoitti:Tuo bussijuttu meni ihan ohi, miksi onnettomuudet lisääntyisivät, muuten kuin että liikenne lisääntyy?
ISO bussikolari, paljon kuolleita -> pieni pikkukolari, otsikoihin -> uusi pieni kolari, taas otsikoihin -> harhaluulo lisääntyneistä kolareista.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.


Howler
Columbo
Viestit: 2348
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler » Su Helmi 17, 2008 10:13 am

Tästä jutusta vähän lisää, Wikipediasta löytyi:

On the morning of February 8, 2008, Latina Williams, a 23-year-old student, opened fire of six rounds with a .357 revolver in a second-floor classroom at the school before turning the gun on herself and committing suicide. The two victims were Karsheika Graves (21) and Taneshia Butler (26), who were both fatally shot.

Ei tuo paljoa uutta ole, uutta ainakin vähän.. Kumma, ettei oikein mistään lehdestä löydy tarkemmin, kaikki kirjoittaa vain Illinoisesta.

Howler
Columbo
Viestit: 2348
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Re: Lousianan ampumavälikohtaus

Viesti Kirjoittaja Howler » Ti Elo 04, 2009 7:00 pm

Tämä tapaus on painunut jo vähän unholaan, mutta siltikin.. Netistä löytyi tämä sivusto ja sieltä löytyy Latinan sekä hänen uhriensa kuvat sekä tekijän äidin lausunto ja myös muuta tapaukseen liittyen.

Vastaa Viestiin