Sivu 1/1

Viro: Ihmissyöjä, joka raiskasi, söi ja leikkasi sukuelimet vanhukselta

Lähetetty: Su Touko 16, 2021 2:17 pm
Kirjoittaja MosseNYT
Onko kukaan törmännyt tähän Johannes-Andreas Hannin tapaukseen? Rikoksiin osallistunut vaimonsahan vaikuttaa nykyään Suomessa. Näköjään viime vuonna tapahtumista tuli uusi podcast. :twisted: Tyyppi söi yhden miehen, iski veitsellä jotain naista selkään raiskatessaan tätä metsässä ja kaupan päälle vielä leikkasi vanhalta mieheltä vehkeet irti.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/07/2 ... svyyhdista

Nämä Neukkulan sarjamurhaajat ovat olleet aivan erityisen sekopäistä porukkaa. :twisted: Voikohan tuollainen mafiavaltio synnyttää erityisen pahoja ihmisiä?

Re: Viro: Ihmissyöjä, joka raiskasi, söi ja leikkasi sukuelimet vanhukselta

Lähetetty: Ti Touko 18, 2021 2:16 am
Kirjoittaja viinitty
Tuon eskaloitumisen luulen osaltaan johtuvan siitä, että Neuvostoliiton aikoihin kuviteltiin sarjamurhaajien olevan vain länsimaiden juttu. Tämä johtaa siihen, että siinä missä meillä Lindholmit istuvat elinkautista elinkautisen perään, Tsikatilot sun muut pääsevät viemään touhujaan aina pidemmälle ja pidemmälle jäämättä kiinni. Osasyyllisenä on tietysti myös korruptio ja heikot resurssit tutkia pidemmän päälle mitään sellaisia henkirikoksia, jotka on mitenkään mahdollista sulloa kännitapon piikkiin.

Mitä Hanniin tulee, äijähän on kuollut jo kasarilla (tämän olisin ehkä toivonut mainittavan jo ekassa kommentissa). Tämä vain vahvistaa aiemmin sanomaani, kun katsoo Neuvostoliiton sarjamurhaajahistoriaa.

Hannin avioparista on juttua myös täällä: https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... php?t=3315
Pille ei siis mitenkään ollut viaton, vaan istui 15 vuotta linnassa osallisuudestaan tähän mukavaan harrastukseen.

Re: Viro: Ihmissyöjä, joka raiskasi, söi ja leikkasi sukuelimet vanhukselta

Lähetetty: To Touko 20, 2021 2:53 am
Kirjoittaja hutkivajournalisti
Hannin vaimo on asunut Suomessa jo pitkään. Kirjoittanut myös kirjan.